Találatok a következő kifejezésre: Normális az, amikor (772 db)

Szerintetek normális az, ami manapság folyik?

15 éves vagyok, és vannak osztálytársaim, amik már eléggé benne vannak a feln?tt élet s?r?jében... Ráadásul közösségi portálokon is látom, h 13-14 évesek milyen képeket raknak fel magukról. Egyáltalán mi okozhatta ezt a fajta életvitelt, hogy a legtöbb 13-14 éves piál, cigizik, és pasizik ezerrel? Az el?bb említett közösségi portálokon is látok olyan üzeneteket, hogy jajj, kicsit sem voltunk részegek tegnap, stb.stb... Csak én tartom ezt abnormálisnak?

Legjobb válasz: Azt népszerûsítik, amit otthon tanulnak. Akik pedig ezt átveszik, azoknak nincs egyéniségük. Ha ebbõl indulok ki, akkor ez normális, mert az "én idõmben" is ez volt, csak akkoriban más volt a módi, de ugyanúgy megbotránkoztattuk az idõsebbeket. Mondok egy példát: farmer... :D

Azt népszerûsítik, amit otthon tanulnak. Akik pedig ezt átveszik, azoknak nincs egyéniségük. Ha ebbõl indulok ki, akkor ez normális, mert az "én idõmben" is ez volt, csak akkoriban más volt a módi, de ugyanúgy megbotránkoztattuk az idõsebbeket. Mondok egy példát: farmer... :D
Öröm olvasni, hogy a te korosztályodban is vannak, akiknek ez nem elfogadott. Igazad van. Amit sok kamasz csinál az abnormális.
azért mert fiatal hülye kis p*csák, és egymást majmolják, mert azt hiszik az menõ...én attol tudok kiakadni, azon kivül amit te irtál:) -- amikor pozolgatnak a tükörbe és fényképezgetik magukat, meg még csücsöritenek is hozzá. ja meg azt hiszik olyan nagyon szépek. egyre több ilyen csaj van , sajnos:( L(21)
Üdvözlöm önöket állati jelemzés cimü müsorunkban, a házigazda én vagyok Gllin. Plázaribanc: a Plázaribanc tekintete napszemüvegel van fedve (csilicsálé márka) mindenképpen színes, börét top, és miniszoknya fedi szaglása kitünöen érzékel ia ruhát, férfit és az ékszert álkapcsa: rágo a szájban nyitot szájjal rág vadászidényben a szerencsétlen ruha áldozatokra támadnak elzavarva a kisebb nöstényeket az " ENYÉÉÉM TÜNÉS BÜDÖS K. RVA!" kiáltásal, zavarják el a beszédkéségük alacsony, szokincsük kimerül a : köszcsi puszcsi láwolak titcsi és azok együteseinél. Szivesen idöznek napi 36 órát közöségi oldalon beteges versengést folytatva az ismerösök számáért, a képek cimei kizárolag (L) láwcsi puszcsi és a fent elsoroltak. akép kizárolag pucsitva csücsöritve, tüköerbe készült kép lehet a bemutatkozás 6248 milliárd oldal, tartalma bölcseségek amiket netröl kopizik és barátai listája a vadászidényben egyszerre ostromolják a férfit az vesse rám az elsö követ aki szerint tévedek! kb 10 per c alatt irtam ezt az öszegzést tapasztalatból, mert ez lesz a világbol maximum életkoruk 12-16 (remélhetöleg) szaporodás: kotonal
Ahogy elõttem már írták, a televíziónak nem nevezhetõ moslék ami errõl tehet, legalábbis részben. Az olyan szenny, semmitmondó csatornák mint a TV2 és az RTL Klub, szándékosan gyártják ezeket a trágya mûsorokat, hogy butuljon a nép. Ez nem véletlen, hiszen ha valaki már eleve így nõ fel, az késõbb sem fog megváltozni, és ugyan úgy nézni a sok szemetet a tévében. A másik oka ennek szerintem a nevelés "minõsége", vagy éppen a hiánya. Ha megnézed azoknak a családját, akikrõl a kérdésedben írsz, látod, hogy szinte minden esetben a szülõ is dohányzik, piál, trágárul beszél gyakorlatilag mindenkivel, és ami talán a legrosszabb, hogy nem figyelnek a gyerekre. Ami pedig azt eredményezni, hogy nem számít, hogy ha hajnali kettõkor ér haza holt részegen, mert nem is foglalkoznak vele. Egy normális családban a vacsorakor az emberek megbeszélik az aznap történteket, amikor a gyerek kisebb, a szülõk mesélnek neki, olvasnak neki, kirándulni mennek. Az olyanoknál, akikre pedig a kedves kérdezõ gondol, szerintetek ez így van? Persze, hogy nem. Egyébként a TV ennek már csak folyománya, hiszen ha törõdnének azzal a szülõk, hogy mit néz a gyerek, és ténylegesen odafigyelnének rá, nem is szokna rá. Az persze már megint más kérdés, hogy a szülõ is nézi azt a moslékot az errtéellen.
Teljesen egyetértek veled, kedves kérdezõ. Én is mikor látom itt-ott, hogy ilyen 13 éves lányok kinéznek vagy 20-nak, jön hogy jól fejbe kólintsam õket. Minek akarnak ezek ennyivel idõsebbnek kinézni? Mikor meg már idõsebbek lesznek, fiatalabbnak akarnak tûnni. Nem értem miért nem lehet a korodnak megfelelõen viselkedni. A cigizésrõl és a már említett dolgokról jobb nem is beszélni... Sajnos ilyenek mindig is voltak és lesznek is, csak egyre nagyobb számban. 15/L
A kérdező hozzászólása: Olyan képeket is látok a ******-on (közösségin portál, reklámozni nem szeretnék), ahol a 14 éves lány a 6 éves hugával fújja a füstöt vizipipázás közben...
Nem olvastam végig a kommenteket, de gyanítom, hogy a tévé is nagyban hozzájárul ehhez. Az a rengeteg trágyagány mûsor ami van, és lesz még idén, illetve ami volt, agybutító szarok. FGF
nálunk ugyanez van. énis 15 vagyok néha ugyérzem mintha velem lenne a baj hogy nemtudok minden hétvégén berugni.Szörnyû mi számít mostanság menõnek. 15/L
meg annak hogy a szülö nekiál cigizni a gyerekkel mert az mien kafa meg van benne füstszûrõ és így alig káros de viszoint tök jó komolyra fordítva a témát szerintem az ijen gyerekek idióták sajnos énis ismerek egyet-kettõt (osztálytársak)
utálom, h a legtöbb 14, 15 éves lány/fiú cigizik..10bõl talán 2nem-_- és nem, nem normális.. 14/L
hogy minek köszönhetõ ez? a liberalizmusnak.
utálom az ilyen p***ákat nekem nem kéne ilyen elkényeztetett dögök
Egyébként örülök hogy másnak is van még tartása és nem alacsonyodik le az említett dolgokig. 12:54 voltam.
Hát nemcsak te tartod annak. Ugyan az én környezetembe ritka ez a faj de van 1-2 és tudom milyenek. Ez gondolom azért is van mert látják mit csinál pár 17-18 éves és õk egybõl utánozzák õket mondván "énis legalább ilyen érett vagyok." Arról már neis beszéljünk, hogy ezért nem büntetést hanem egykis enye-benyét kapnak. Anno íme egy példa: Nemrég táborozni voltam a volt osztályommal. (Most ballagtam) 2 srác meg egy lány ot részegen besétált éjjel 1-kor a táborba. Ofõ csak annyit mondott enye-benye. Minket meg majdnem felpofozott mivel a lányokkal beszélgettünk. (4 fiú, 2 lány.) Szóval a felnõttek egy része se figyel oda miis folyik a világban! Persze vannak normális emberek is. 15/f
látják a példát a családban :D nem véletlen... ne csak a tizen éveseket nézd hanem azt is hogy a felnõttekrõl mennyi hír van. szerintem az elkövetkezõ években az is elõ fog fordulni hogy egy 12-16 év között gyerek lemészárolja a családját. hisz ezt a példát látja a tévében, otthon, ismerõsöknél. én már nem tudok meglepõdni semmi amúgy énis 15 éves vagyok.
az utolsó teljesen jól leirta :D 10/9, 5 pontot adok rá.XDXD

Napi hányszor van széklete 7-8 hós babátoknak? Mennyire normális az, amit az én babám produkál?

Mert az enyémnek kb. 1,5-2 hete 3-4 (!) normális adag és normális állagú széklete van, azon kívül pedig még másik 2-3 olyan kakis pelus, amiben ilyen nyálkás, hasmenés-szer? zöldes kaki van. Egyébként nincs baja, orvosnak mutattam, azt mondta, hogy ráment a nátha a beleire, de hát az már több mint egy hete elmúlt! Szerinte nem kell vele csinálni semmit sem, de engem nagyon zavar, hogy éjszaka is szegénykémet legalább kétszer tisztába kell tenni, mert hallom hogy jön a nagy pukival a kaki is, nem sok, de éppen elég ahhoz, hogy ha nem szedem ki rögtön alóla, akkor vörösre marja a popsiját!

Legjobb válasz: Ez nem normális. Vagyis a kaki mennyisége még elmegy, de az állaga nem. Vegyél normaflor-t és napi 1 ampullát tegyél az innivalójába. Ez nem gyógyszer, segít helyreállítani a bélflórát. Én nagyon szeretem, mindig helyrehozza a családot.

Ez nem normális. Vagyis a kaki mennyisége még elmegy, de az állaga nem. Vegyél normaflor-t és napi 1 ampullát tegyél az innivalójába. Ez nem gyógyszer, segít helyreállítani a bélflórát. Én nagyon szeretem, mindig helyrehozza a családot.
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem tegnap a dokinktól, hogy adjak-e neki, de azt mondta, hogy probiotikum van a tápszerben is, amit eszik, ezért fölösleges. De akkor mégis elkezdem neki adni, mert bajt nem csinálok vele, igaz? Egyébként a normál állagú székletet azért gondoltam normálisnak, mert elég nagy mennyiségeket eszik meg naponta ( min. 250gramm, de inkább 300 gr fõzelék, ugyanennyi gyümölcs, plusz tejpép és tápszer).

Normális az amit érzek? (lent bővebben)

Holnap találkozok 1 fiúval aki nagyon tetszik, és neki is tetszem, képek alapján, eddig csak chatten beszéltünk. De annyira parázok az egész miatt. Én az a fajta csaj vagyok aki nem túl sokat dumál és ismeretlen emberek közt leblockol, és most h tetszik is a srác még rosszabb lesz attól félek. Nem ez az I. randim de mindegyiken féltem, és végül nem is sültek vlmi jól el...ezt meg sehogy sem szeretném elbaltázni. Mit tegyek? Most igyam le magam h hamar feloldódjak? Annyian próbáltak megnyugtatni de nem sikerült...kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Ha chaten tudtatok beszélgetni, voltak közös témáitok, akkor élõben ugyanígy lesz :) Nehogy leidd magad, azzal csak nevetségessé tennéd magad, normális pasiknak pedig nem jönnek be az olyan lányok, akik piálnak! Csak nyugi, szerintem õ is elég ideges, nekem is volt már randim netes ismerkedés után, és mindketten ugyanígy paráztunk miatta, de hamar kiderült, hogy nem volt miért idegeskedni :)

Ha chaten tudtatok beszélgetni, voltak közös témáitok, akkor élõben ugyanígy lesz :) Nehogy leidd magad, azzal csak nevetségessé tennéd magad, normális pasiknak pedig nem jönnek be az olyan lányok, akik piálnak! Csak nyugi, szerintem õ is elég ideges, nekem is volt már randim netes ismerkedés után, és mindketten ugyanígy paráztunk miatta, de hamar kiderült, hogy nem volt miért idegeskedni :)
2 órával randi elött aludj 1 órát és igy kipihenten másképp viselkedsz majd és meglepödsz majd mennyivel másabban látsz mindent.Az az 1 óra éppen elég lesz ahhoz, hogy elkészülj.Ne öltözz tul és ne vásárolj semmi ujat esetleg igazits egyet a hajadon és már kész is vagy.
Én is voltam már chates randin és én sem vagyok böbeszédü. Nekem eddig 3 chates randim volt mindegyik egész jól sikerült egyik sráccal elég sokáig is jártam... A lényeg hogy mindig probáld fennt tartani a beszélgetést valami témával, szerintem ö is izgul és ha te nem is majd ö beszél.De mindig gondolj arra miröl beszéltetek chaten miket szeret mi a hobbija és kérdezd arrol sulirol menjetek kajolni egyet vagy ilyesmi kérdezd meg mi a kedvenc kajája ismerkedj vele laza nyugodt beszélgetésböl nem lesz semmi gáz. Mindenképp porbálj meg ellazulni ha látja hogy feszült vagy ö is feszéjezve érzi majd magát-
Elsõ vagyok, majd számolj be a napodról, kíváncsi vagyok, hogy ment a dolog :)
A kérdező hozzászólása: Ok, nem akarom leírni az egészet, de igazatok volt fölösleges volt idegeskedni, nagyon jól sikerült, még ha idõnként zavarban is voltam...

Normális az amit tapintok a hüvelybemenetnél?

nagyon nem ismerem a testemet lehet,de amikor a hüvelybemenetbe nyúluk egy kis érdes részt érzek,itt van a húgycs? azt tudom,de ez a kis gumós rész akkor normális?

Legjobb válasz: Nyugodj meg, normális, mindenkinek ilyen.

Nyugodj meg, normális, mindenkinek ilyen.

Normalis az amit csinalok? Szerintem meg szeretem! 17/L

2 evvel ezelott ossze jottem az elso baratommal, akit nagyon megszerettem, de mert a kornyezet bezavart csak 2 hetig jartunk es azutan egy darabig szoba sem alltunk egymassal. Aztan elkezdtunk lassan-lassan ismet egy tarsasagba jarni es szinte mindig ha van valami buli egymasba gabajodunk.Nekem is volt ez alatt az ido alatt egy baratom es neki is baratnoje, de valahogy egymasnal kotunk ki. Tegnap is volt a golyabal a kilencedikeseknek es tudta, hogy en is megyek s o is jott az eggyik baratjaval. Az elejen kicsit huvosek voltunk,aztan egy idore eltunt, majd mikor felbukkant akkor ismet beszelgetni kezdtunk es azon vettem magam eszre, hogy tancolas kozben mar csokolozunk, s a vegen ki mentunk a parkba is, vegig fogta a kezem es olelt. En nem tudom mi ez amit mi csinalunk, de valahogy szeretem meg. Ezelott 3 hettel mondtam neki, hogy nekem ez igy nem megy , sajnalom de elegem van es ott hagytam, de a buta fejemmel mondtam neki h egy bucsu csokot kap, de csak ullt komoran es bamult ki a fejebol es most pedig ez lett a vege.. s szerintem, amig valami hasonlo buli vagy osszejovetel nem lesz nem is nagyon fogunk beszelni.

Legjobb válasz: igen. jol teszed! nem kell kesztyûskézzel kell bánni a pasikkal! bírják a strapát. amelyik meg nem az nemvalo tulságosan hoszabb kapcsolatra ennyi. sose fuss férfi után!!! én megtettem, egyszer az életben, mert halgattam a barátnõimre. mi lett a vége?! ujrakezdük pár hétig minden jó, utána megint elõjöttek a problémák, megint veszekedtünk, és meg is csalt. Szóval durván fogalmazva használt amire kellettem neki..:/ és nem olyan neház pasit találni...csak nzz körül, hihetetlen sok van..:D egy lazább életvitelû bartûtnõm mondása: "hagyjadmá, egy elmegy, jön helyette 10 másik" :S és tök igaza van! :D

igen. jol teszed! nem kell kesztyûskézzel kell bánni a pasikkal! bírják a strapát. amelyik meg nem az nemvalo tulságosan hoszabb kapcsolatra ennyi. sose fuss férfi után!!! én megtettem, egyszer az életben, mert halgattam a barátnõimre. mi lett a vége?! ujrakezdük pár hétig minden jó, utána megint elõjöttek a problémák, megint veszekedtünk, és meg is csalt. Szóval durván fogalmazva használt amire kellettem neki..:/ és nem olyan neház pasit találni...csak nzz körül, hihetetlen sok van..:D egy lazább életvitelû bartûtnõm mondása: "hagyjadmá, egy elmegy, jön helyette 10 másik" :S és tök igaza van! :D
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem olyan nehez, csak epp valahogy en vagyok az aki nagyon valogat, ot meg elfogadom olyannak amilyen. Csak kisse felek, hogy masoknak, hogy jon az le, hogy mi mindig eggyutt s ha nem akar igazan semmit tolem, akkor kb. ugy jon le masnak, hogy kahasznal, pedig igazan nekem se faj, hogy "eggyutt" vagyunk, csak epp egy komolyabb kapcsolatot szeretnek, nem egy ilyen ossze jarost.
Egyeske, mert az fel sem merül, hogy a problémák oka az, hogy egy hülye pitscha vagy?
Van barátod és ezt csinálod a háta mögött. Gratulálok, van gerinced
A kérdező hozzászólása: Nem nincs baratom.. Amikor volt, akkor nem talalkoztunk, csak most hogy mind ketten szinglik vagyunk ismet egymas utjaba keveredtunk.

Normalis az ami velem tortenik?

Szoval panikbeteg vagyok, de a hanyastok felek nagyon es altalaban mikor felek, hogy ne hanyjak panikroham jon ram. Miota nyariszunet van nagyon ellustultam. Viszont itthon folyamatosan asitozok, sehova nincs erom es energiam elindulni. Gyengenek es faradtnak erzem magam. Ha elindulok valahova akkor elmulik az egesz es semmi bajom.ez valami pszihes dolog lehet? Ugy vagyok vele, hogy ha nem az lenne akkor akkor se mulna el, ha elterelem a figyelmem. De kivancsi vagyok, hogy szerintetek mitol lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem ez szimplán unalom. Amikor épp nem tudom mit csináljak és gondolkodok rajta nekem sincs semmi kedvem kimenni vagy elmenni valamerre vagy elõvenni egy könyvet pedig sok mindent összeírtam, hogy mit akarok csinálni nyáron

Szerintem ez szimplán unalom. Amikor épp nem tudom mit csináljak és gondolkodok rajta nekem sincs semmi kedvem kimenni vagy elmenni valamerre vagy elõvenni egy könyvet pedig sok mindent összeírtam, hogy mit akarok csinálni nyáron

Miert olyan "mas" mint a tobbi, az en baratom? O miert nem tartja "normalisnak" azt, amit mas srac igen?

1 ev es 5 ho-ja egyutt vagyunk.Szeretjuk egymast, de problemaink voltak, mivel nagyon fura a pasim!Zarkozott tipus, nehez az igazat kiszedni belole.En azt hittem en kerek sokat egy kapcsolatba, de rajottem h az a normalis.Nem tudom honnan szedi,de ami masnak a normalis az neki a sok!Azaz masnak teljesen normalis, h ha szeretjuk egymast, akkor viragot adunk, egyutt toltunk idot, megbizunk egymasba,szep dolgokat mondunk egymasnak.O meg nem mer megbizni mert lehet atverem, nem mond szep dolgokat, mert a fejembe szal,s kapok jobbat, s nem hisz nekem,feltekeny mikor rajon, pedig soha okot nem adtam ra h ketelkedjen.Na meg ha fel h elveszit(azt se tudom honnan jon neki)akkor egesz nap piszkal, ameddig jol osszeveszunk,ahelyett h elmondana, s lenyugtassam, h nincs oka ra.Es ha mondom h mas srac milyen rendes a baratnojevel, akkor h o azt soha nem tenne meg,mert nem erdemlik meg.Miert nem teszi meg ertem azt amit mas srac megtenne? Leheteseges h igy neveltek a szulei? Vagy neki miert tunik akkora aldozatnak, amit mas srac akar osztonosen is megcsinal?

Legjobb válasz: most, õszintén, segitene az rajtad, ha tudnád miért? Akkor jobb lenne? Ha 1,5 év alatt nem tudtad rávenni, hogy változzon, akkor azt hiszed ez a tudás lesz a Szent Grál, ami majd hirtelen lehetõséget ad neked megváltoztatni? Õ ilyen, és mindegy miért. A kérdés az, teneked jó ez így. Mert ha nem, akkor váltani kell (és ezzel persze bebizonyítani neki, hogy igaza volt), vagy bizonygatni tovább, hogy nincs igaza és vergõdni ebben a "kapcsolatban". Régi igazság, hogy a nõk abban reménykednek, hogy a párjuk megváltozik, a pasik meg abban, hogy nem. Jellemzõen egyikük számítása sem jön be. Nem tudom mennyi idõs vagy, de az írásod alapján fiatalnak tûnsz. 1 év 5 hónap a te korodban bõven sok vergõdni. A te dolgod, hogy keresgélj, tapasztaj, nem az, hogy leragadj egy (ráadásul rossz) embernél.

most, õszintén, segitene az rajtad, ha tudnád miért? Akkor jobb lenne? Ha 1, 5 év alatt nem tudtad rávenni, hogy változzon, akkor azt hiszed ez a tudás lesz a Szent Grál, ami majd hirtelen lehetõséget ad neked megváltoztatni? Õ ilyen, és mindegy miért. A kérdés az, teneked jó ez így. Mert ha nem, akkor váltani kell (és ezzel persze bebizonyítani neki, hogy igaza volt), vagy bizonygatni tovább, hogy nincs igaza és vergõdni ebben a "kapcsolatban". Régi igazság, hogy a nõk abban reménykednek, hogy a párjuk megváltozik, a pasik meg abban, hogy nem. Jellemzõen egyikük számítása sem jön be. Nem tudom mennyi idõs vagy, de az írásod alapján fiatalnak tûnsz. 1 év 5 hónap a te korodban bõven sok vergõdni. A te dolgod, hogy keresgélj, tapasztaj, nem az, hogy leragadj egy (ráadásul rossz) embernél.
Szia! Egyetértek az elõttem szólóval. Neked kell eldöntened, hogy megéri-e ez a kapcsolat a sok vergõdést. A pasik néha (fõleg fiatalon - nekem is úgy tûnik, hogy még elég fiatalok vagytok) valahogy nem nagyon tudják, hogyan viselkedjenek. Nekem nagyon úgy tûnik, hogy még nem érett egy komoly kapcsolatra. Annyit tehetsz, hogy mindezt, amit leírtál ide elmondod neki! Csak bátran :-) Mondd meg, hogy neked ez mennyire rosszul esik. Ha valóban szeret, boldognak akar látni és fog valamennyit változni!
A kérdező hozzászólása: 20ak vagyunk, a masodik komoly kapcsolatunk mindkettonknek.Es igen, erdemes, mert szeretjuk egymast, es jol rezzuk magunkat egyutt. Es ezt a viselkedest idovel vettem eszre.El lehetne erni h valaha normalis srac legyen belole?vagy fogadjam el igy?
Mindenki normális, csak más a mentalitása. pl én sem szoktam mindent megbeszélni a másikkal, mert attól sem nekem sem a másiknak nem lesz jobb. Azt hogy meg mennyire szeret valaki valakit arra szavak nélkül is rá kell jönni, ha meg ezzel a baromsággal húzod az agyát hogy próbálod megváltoztatni amit teljesen felesleges, és belekötsz mindenbe akkor ne csodáld ha mégolyanabb lesz, én sem díjaznám az ilyen viselkedést! Azzal meg hogy xy miket mond meg miket csinál a rosseb sem törõdik, õ nem más hanem önmaga és ezzel is csak idegesíted, én sem akarok úgy tenni ahogy mások, és nyilván volt elõtted pár tapasztalata ami rosszul sült el és ez rányomta a bélyegét arra ahogy a lányokkal bánik, mellesleg meg is tudom érteni amilyenek vannak köztetek, én sem a bizalom szobrát keresem egyikben sem...
Draga 20 eves, en 30(!!!!????!!!!!) evesen szakitottam egy emberrel, nem masfel ev utan... Azt mondta, nem erdemlem meg a viragot, mert nem cserelem alatta a vizet es azt, hogy en ugyis mindent elnezek neki....stb. Par evvel jarok elotted. A szerelem, az egy szep dolog. Felemelo, rozsaszin csoda. Csakhogy a szerelem mint olyan keves ahoz, hogy miutan elmult barki miatt is szenvedjunk!!!! Az ember ha valaszt - igy tapasztalat utan mondom - olyat valasszon akivel kozos tervei vannak, kozos ertekei es a kapcsolat inkabb szereteten es tiszteleten alapuljon, mint egeto szerelmen. Draga, nem fog megvaltozni, te pedig az idodet vesztegeted. Nehez, tudom - nekem is eltartott egydarabig - de adj neki igazat: menj es talalj valaki olyat aki ertekel, megolel, szeret nem pedig fikazik allandoan. En tok depresszios voltam a vegere. Meg el is hittem amiket ram mondott. Igazabol a maga nyomorultsagat probalta ram vetiteni. Eluntam. Eleg a lelki nyomorultakbol akik az edes kicsi csupasziv emberek energiajat es veret szivjak! Legyen az akar ferfi, akar no!
Osztozom az elottem hozzaszoloval! Tul fiatal vagy ehhez a teherhez!!!! most meg fiatal vagy de nem latod h rabolod az idodet. En 3 ev utan leptem ki egy lelki terhes kapcsolatbol ahol nalam sem volt jo semmi es nagyon csunyan volt banva velem. 33 eves vagyok es az engem annyira megviselt h ki tudok ugyan alakitani ujabb kapcsolatokat de remeket latok, h mi van ha o is ugyanolyan... eselyt adok az ujnak nem mondom meg nyitott vagyok uj kapcsolatra de ez egy lelki kuzdelem magamban amit egyre inkabb erzek h nehezen tudom legyozni... Tul fiatal vagy ehhez a lelki teherhez. Ne tedd. Hagyd ott!!!

Szerintetek is normális az, amikor kicsit nyikorog, zörög a bicikli, miközben hajtom? Az ismerõsöm állandóan leszól hogy vigyem szervizbe a bringám

Én úgy gondoltam a mozgó alkatrészeknek mindig van egy kis hangjuk és ezen nem lehet változtatni, de már annyiszor mondta nekem hogy vigyem szervizbe a biciklim hogy gondoltam megkérdezem itt.

Legjobb válasz: Persze hogy van egy alaphangja, de nem nyikorog meg zörög, normál esetben. Ha jó a lánc és a fogaskerekek állapota, megfelelõen van kenve, és a váltóbeállítás is rendben, akkor csak egy szép, egyenletes zajt kellene hallanod tekerés közben. Gondolom nálad valamelyik nem okés.

Persze hogy van egy alaphangja, de nem nyikorog meg zörög, normál esetben. Ha jó a lánc és a fogaskerekek állapota, megfelelõen van kenve, és a váltóbeállítás is rendben, akkor csak egy szép, egyenletes zajt kellene hallanod tekerés közben. Gondolom nálad valamelyik nem okés.

Mennyire normális az amit a barátnőm csinál?

a barátnőmnek mikor megvan akkor még a kezemet is szégyelli megfogni. mit tegyek, hogy tudassam vele hogy engem nem zavar ? sokszor van az hogy ideges miatta és olyankor olyan rossz hogy még azt sem engedi hogy megöleljem mert rossznak érzi magát miatta. (barátnője mondta ezeket hogy miért nem engedi hogy megöleljem mert eleinte nem értettem és neki pedig ezeket a dolgokat is elmondja) 1 éve vagyunk együtt ő 16, én 17

Legjobb válasz: Lehet, hogy a neveltetése folytán ilyen. Valszeg azt verték a fejébe, hogy ez egyfajta betegség, valami szégyenletes dolog. Nem biztos, hogy az édesanyja, de talán a nagymamája ültette el benne ezeket a gondolatokat. Régebben máshogy viszonyultak ehhez. Faluhelyen még ma is néhol tisztulásnak nevezik a mensit. Ne haragudj rá ezért, inkább szeresd továbbra is nagyon ezt a lökött csajt. Legyetek nagyon nagyon boldogok együtt!!

Lehet, hogy a neveltetése folytán ilyen. Valszeg azt verték a fejébe, hogy ez egyfajta betegség, valami szégyenletes dolog. Nem biztos, hogy az édesanyja, de talán a nagymamája ültette el benne ezeket a gondolatokat. Régebben máshogy viszonyultak ehhez. Faluhelyen még ma is néhol tisztulásnak nevezik a mensit. Ne haragudj rá ezért, inkább szeresd továbbra is nagyon ezt a lökött csajt. Legyetek nagyon nagyon boldogok együtt!!
Szerintem nem normális az, hogy vki úgy tekint a menzesze, mint vi undorító betegségre. A nõi lét velejárója. Ha te ezt férfiként fel tudja fogni, akkor õ nõkén miért nem? Lehet, hogy van vmi kellemetlen élménye?
"hozzájuk meg nem mehetünk mert a szüleinek nem mer bemutatni mert mindig rajta csattan minden és mikor egy bárátnõje van náluk akkor is orditanak vele" Na, ennek nagyon is lehet köze a dologhoz. Ilyen feszült otthoni légkörben simán elõfordulhatott, hogy az apja, vagy valamelyik férfi családtag beszólt neki miatta - pl. meglátott egy picit véres bugyit véletlenül, vagy érezte a szagát, vagy a fürdõi szemetesben látta meg a betétes papírt, vagy akármi, és egy olyat reagált rá, hogy a barátnõd azóta úgy tekint a menzeszre, mintha az valami undorító, rossz dolog lenne. Ezért azt kellene benne erõsíteni, hogy ez a világ egyik legtermészetesebb dolga, a nõk attól (is) nõk, hogy menstruálnak, ezért teljesen butaság szégyenkezni miatta. Te akkor is ugyanúgy szereted, akkor is ugyanúgy vágysz az ölelésére. Amúgy jól teszitek, hogy még nem feküdtetek le, hiszen a lányon látszik, hogy még nem áll készen az intimitásra. Ha a menzesz idején szégyelli megfogni a kezed, akkor még nagyon hiányzik belõle az a bizalom, magabiztosság, kötõdés, ami egy egészséges (felnõtt) párkapcsolathoz szükséges. Persze ez 16 évesen még nem baj, õ késõbb érõ típus, sokkal jobb ez, mintha 13 évesen lefeküdne valakivel...
A lányok nem normálisak, szóval ez normális.
Mondd el neki hogy ha te nem szégyelled, akkor õ miért teszi?! Nincs összekenve a bõre és nem is szivárog át, õ pedig attól ugyanolyan szeretnivaló és szexi nõ marad csakmert épp egy biológiai folyamat zajlik benne!
én is kellemetlenül érzem magam amikor megvan. semmihez nincs kedvem, nem akarom, hogy a barátom úgy lásson. meg mindig félek, hogy nehogy átázzak
Én biztos kivágnám, nem hallgatnám meg tûrném a hisztijét. 17 évesen még nem sikerült neki hozzászoknia..
A kérdező hozzászólása: nem hisztizik csak még visszahùzódóbb mint általában és õ 16 :)
'És te miért nem tudod elfogadni, hogy olyankor más, más a hangulata, nem szereti ugyanazokat a dolgokat, mint egyébként?
Az pont elég hogy repüljön.
Nagyon intelligensen állsz ehhez a dologhoz. Bár minden fiú ilyen normális lenne! Meg ne változz!!!!!!
7. vagyok. 8. -nak. Nem sürgettem, és nem rosszindulatból írtam ezeket. Csak mégis egy éve vannak együtt és azért mondjuk egy petting az még nem olyan nagy bûn. Fõleg, hogy a leírtakból számítani lehet, hogy itt az elsõ együttlétet egy kicsit hosszabban kell elõkészíteni a szokásosnál.
"(barátnõje mondta ezeket hogy miért nem engedi hogy megöleljem mert eleinte nem értettem és neki pedig ezeket a dolgokat is elmondja) " Elég szomorú, hogy ilyen alap dolgokat is eltitkolt elõtted. Mond meg neki, hogy nem zavar. Illetve a szex terén is ilyen visszahuzodó? (mármint általában)
A kérdező hozzászólása: úgy tudom hogy 14 évesen (8.ban) átázott mikor elõször megjött neki de többrõl nem tudok
A kérdező hozzászólása: nem feküdtünk még le õ még szûz és én nem sürgettem beszéltünk már róla de mivel elég szigorúak a szülei így egy nap kb olyan 3-4 órát vagyunk együtt és ha akarnánk se tudnánk lefeküdni
Szerintem ezt õszintén meg kellenne beszélnetek. Megkérdezni a pontos okát a dolognak és elmondani, hogy ez Téged nem zavar és minden nõvel elõfordul, nincs mit szégyelni rajta. Esetleg a szülei elzárkóznak az intim kérdésektõl? Mert ez is kihathat Rá, hogy otthon nincsenek ilyen témák és bûnõsnek érzi magát.
"nem feküdtünk még le õ még szûz és én nem sürgettem beszéltünk már róla de mivel elég szigorúak a szülei így egy nap kb olyan 3-4 órát vagyunk együtt és ha akarnánk se tudnánk lefeküdni" Ajaj! Kezdõdnek a problémák. Ha most egy ilyen kis egyszerû dologból, ilyen ügyet csinál mi lesz ha "akcióra" kerül a sor? Amúgy pettinggel vagy orállal sem próbáltad meg elõkészíteni a terepet az "elsõ együttléthez" ?
Utolsó: Most mit izélsz? Nem akartak még lefeküdni és kész. A kérdésbõl is kiderül, hogy a lány nem érett a szexre. Nem értem miért kell csesztetni, hogy ugyan döngesse már meg. Kérdezõ: Próbálj meg beszélni a lánnyal. Mondd el neki, hogy a menzesz nem szégyen, hanem annak a jele, hogy érett, egészséges nõ. Nem úgy kell rá tekinteni, mint vmi betegségre!
A kérdező hozzászólása: még semmi sem volt, mikor hozzánk felmegyünk akkor is csak összebújunk hozzájuk meg nem mehetünk mert a szüleinek nem mer bemutatni mert mindig rajta csattan minden és mikor egy bárátnõje van náluk akkor is orditanak vele
Szerintem is beszélned kellene vele. A legközelebbi ilyen alkalommal, amikor pl. elhúzódik, ülj le vele beszélgetni. Mondd el neki, hogy ez téged egyáltalán nem zavar, hiszen ez teljesen természetes dolog, ez a nõiességhez tartozik. Te ugyanúgy szereted, mikor megvan neki, hiszen ettõl semmi nem változik - ugyanúgy tudtok beszélgetni, csókolózni, kézen fogva sétálni és ölelkezni is... Szerintem is valami kellemetlen élmény lehet a háttérben, esetleg valaki valamikor mondott rá valamit (vagy hallotta, hogy másnak mondják), pl hogy büdös (aki nem cserél sûrûn tampont/betétet, annak tényleg van szaga). Ezért mondd el neki, hogy abszolút nem zavar téged, és ha nem viselkedne így, észre sem vennéd, hogy épp megvan neki. Sok sikert!
65%-os, inkább te repülj inenn, de jó messze! Egyet értek a 13as válaszolóval, erre figyeltem én is fel az írásból. De szerintem is beszélj vele.

Normális az, amit ő csinál? Én reagálom túl? Ti mit szólnátok ehhez mit tennétek?

a barátommal néhány hónapja járunk együtt. Mindig viszek magammal válltáskát ha megyünk valahova. Elöször megkérdezte hogy elrakom-e a teloját, pénztárcáját stb. Mondom persze. Multkor fogta és magától belerakta a dolgait .... kihuzta az oldalzsebet, és még nekem volt ciki mert benne volt a betét meg a tampon. Meg Magától kiveszi bel?le a cuccait meg a zsebkend?it, amit belerak. Ez engem eléggé zavar. De nem akarom neki szóvá tenni, mert ez hülyén jönne le, énis hülyén érezném magam. De komolyan, én se turkálok a cuccai közt, a kocsiba még pl. a kesztyütartóba se szivesen nyulok be... ez engem kicsit zavar. Már a telefonomat se merem a közelébe hagyni, nem akarom hogy abba is turkáljon, Kb. olyan érzésem van hogy kutakodik. Értitek? Vagy csak túlreagálom?

Legjobb válasz: Túlreagálod, ez pároknál megszokott, én is elrakom párom cuccát és õ is, bármikor kiveheti, és én is. Most mit kérje hogy kiveheti-e a cuccát, mikor az övé? Legalábbis én tudom, hogy csak a sajátját veszi ki ez én cuccomhoz hozzá se nyúl. A betét, meg a tampon is egy idõ után megszokottá fog vállni, nem lesz ciki.

Túlreagálod, ez pároknál megszokott, én is elrakom párom cuccát és õ is, bármikor kiveheti, és én is. Most mit kérje hogy kiveheti-e a cuccát, mikor az övé? Legalábbis én tudom, hogy csak a sajátját veszi ki ez én cuccomhoz hozzá se nyúl. A betét, meg a tampon is egy idõ után megszokottá fog vállni, nem lesz ciki.
De most miért kéne szoljon? De ha téged ez zavar akkor nincs értelme folytatni a kapcsolatot. Mert ez még egy icipici apróság. Kicsit olyan lehetsz, hogy AMI A TIED AZ AZ ENYÉM IS AMI MEG AZ ENYÉM AHHOZ SEMMI KÖZÖD. Vannak ilyen ismerõseim. 4 Év után is külön kasszán vannak. És amikor ez egyiknek elfogy a pénze akkor a párjátol kér kölcsön KÖÖLLLCCSSÖÖÖNNN!
Nálunk elég hamar természetessé vált, hogyha a másinál van táska, akkor belerakjuk a dolgokat, és ki is vesszük belõle, ha úgy van. Én a telefonomat is mindig elõl hagytam, nem zavart, ha esetleg belenézett a barátom. A tampon meg betét miatt meg aztán végképp nem szégyenkeztem, neked sem kell tenni. Valószínûleg tisztában van vele, hogy használsz ilyeneket. Szerintem te reagálod túl.
Hány éves vagy? És mióta vagytok együtt?? Az én véleményem: igen, túl reagálod.
Nem, nem reagálod túl. Az én férjem is ezt csinálja: én szépen bepakolom a cuccaim a kistáskába, a gyerekeknek víz, nedves törlõkendõ, papír wc-ülõke, papírzsepi, ami kell. Kiszámolom, mekkora táskaméret kell, mi a program. Elindulunk. Eltennéd a telefonomat? Eltennéd a pénztárcámat (=degeszre tömött irattartó)? Eltennéd a kulcsokat (börtönben lehet ekkora kulcstartó, van vagy fél kiló) A zippzár persze szétmegy a táskámon, ha a gyereknek gyorsan kell a zsepi akkor nem tudom elõrántani, mert kiborul a sok szir-szar. Aztán ha útközben szétválunk, akkor elõfordult hogy nálam maradt a bérlete, igazolványa, vagy bármi. De azért megkérdezi, hogy miért van nálam annyi sok szir-szar. De papírzsepi sosincs nála. Most szépen kapott egy válltáskát, abba beleférnek a cuccai és mindenki hozza a maga kacatjait. Lehet hogy másnak túlreagálás, de ha a családi program arról szól, hogy két órán keresztül kotorászok a táskámban valamiért, mert vagy épp eléri, vagy odaadja, de közben a zippzárt nem tudom behúzni és nyomoréknak érzem magam mert nem vagyok Siva istennõ aki a 8 kezében tud tartani egy-egy vackot, akkor az igenis bosszantó.
Túlreagálod. Ez normális. Én is ha nincs zsebem mindig a párom ridifityijébe rakom a telefont vagy pénztárcámat. És általában ez a nõknek jó érzés. Csak te reagálod túl.
Egyetértek az utolsó két válasszal, fõleg néhány hónapos együttjárás után. Mi még 10 év és 2 gyerek után se nyúlkálunk a másik táskájába, vagy csak úgy, hogy pl. szól hogy "kiveszem a táskádból a telefonom", de ez utóbbi is ritka, inkább elkéri.
A kérdező hozzászólása: semmi titkolnivalóm nincs elõtte. de ha már most belenyúl a táskámba a cuccaiért akkor késöbb a telefonomba is turkálni fog? Ha még nem teszi? De hogyan közöljem vele, hogy zavar? Igy nem akarom hogy "Ne turkálj a táskámba, zavar" valami enyhe jelzés kéne felé, amibõl érti
Mi házasságban sem turkálunk egymás táskájában, ha kell valami, elkérjük vagy betetetjük. De néma gyereknek anyja sem érti a szavát, mondd meg neki, hogy tartsa tiszteletben, hogy a TE táskád (késõbb: a te leveleid, a te e-mailjeid, a te telefonod stb. - nem tartozik rá, nem azért, mert bármi titkolnivaló van benne, hanem mert a tied.) Mondjuk szerintem az gáz, hogy szégyelled elõtte a tamponjaidat.
Jajjj Istenem. A saját dolga, jó hogy kiveszi. Mekkora gondod van neked. Ha ennyire zavar szólj neki, de ne itt írd meg, mert attól nem lesz jobb. Annyit még, hogy neked nagyon sok problémád lesz egy párkapcsolatban.
Le leszek pontozva de én a kérdezõnek adok igazat, hogy ez zavaró. Engem is zavarna és én sem nyúlok be senki cuccai közé. Azért pár hónapos kapcsolatba ezt nem kéne. Én szólnék, hogy vedd ki légyszíves a telót vagy zsepit.Itthon sem veszünk ki semmit a másik táskájából. Szerintem legközelebb ha odaad valamit akkor szólj neki, hogy oké de majd szólj ha kell és odaadom.
Szerintem se reagálod túl, fõleg hogy még csak 2 hónapja jártok. Ha megkért volna a párom, hogy cipeljem a cuccait, vittem volna, de furcsa lett volna, ha pár hónap után nyúlkált volna a táskámban. Csak éppen az én páromnak eszébe sem jutott, hogy én cipeljem az õ cuccait, hanem inkább felajánlott, hogy õ viszi az enyémet. Hát lehet, hogy maradi, de szerintem sokkal kedvesebb, mint nesze asszony, vidd a cuccom...
Ja, most látom hogy az a baj, hogy turkál a táskában. Szólj neki, én se nyúlok a férjem cuccai közé, õ se nyúl be a táskámba (nem azért mert ciki a tampon). Engem azt bosszant, hogy nem hozza a sok cuccát õ maga (azért zavar, mert MINDIG így indultunk el eddig, ne az hogy egyszer-egyszer elrakok egy telefont).
"És általában ez a nõknek jó érzés." Frászkarikát.
Sztem jelezd neki, h nem annyira szereted ha turkál a cuccaid között. Mondjuk engem ez nem zavarna ennyire... Én is állandóan belepakolok az övébe, vagy megkérem h rakja el, mondjuk ha van rá lehetõségem (értsd: hallótávolságon belül van, ébren van) akkor szólok neki h kiveszem jó? De tényleg furcsa h ez ennyire kiborít. Mi titkolnivalód van elõle?
A kérdező hozzászólása: jolvan.... csak számomra a táskám is az intimszférámhoz tartozik. kicsit zavar hogy belenyúl, mert az elején még megkérdezte h odaadom- e cuccát. de már nem... kicsit zavar... a telomba meg végképp ne nézzen bele, ha oda kerül a sos én sem teszem.
A kérdező hozzászólása: de nemtudom neki hogy állna a szája ha énis belenyulnék a cuccaiba....
A kérdező hozzászólása: 18éves, 2hónapja
A kérdező hozzászólása: nem az a baj, hogy belerakja. hanem hogy saját magától belenyúl és ki is veszi, mint a zsebkendõit is. ahelyett hogy szolna
inkább legyél egyértelmû, a jelzéseket nagyon nem értik... Amikor rajtakapod, akkor mond neki, h te, mi lenne ha szólnál, és majd én elõveszem neked... Vagy úgy mint az egyik válaszoló, h veszel neki egy táskát, nesze, ebben cipeld a szarjaidat :) csak ezt kicsit finomabban

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!