Találatok a következő kifejezésre: Normális az, a peteérés (34 db)

Szia! Igen normális.
Szia. Teljesen normális, sõt ilyennek kell lennie. A hõd is teljesen normális 2-3 nap múlva amikor az ováláció be teljesült akkor föl megy 37-re vagy fölé. Ha babát akarsz akkor a mensi napján is 37 vagy 2-3 tizeddel kell magasabnak lennie. Ha nem jön meg 1 hét múlva sem de a hõd magas, akkor irány tesztér. Sok sikert

Normális az, ha peteéréskor nagyon szúrkál a hasam jobb oldala?

Múlt héten volt petevezeték átfúvásom, nem volt elzáródva azt mondta az orvos, hogy minden rendben van. De a hasszúrka már annyira kellemetlen, hogy összerándulok t?le és álló helyzetben is nyom.

Legjobb válasz: Igen,nekem is ilyen volt

Igen, nekem is ilyen volt
Igen, normális. Nagyon sokan megérzik ha peteérésük van.

Az normális ha a peteéréskor ugy fájdogál a hasam mintha mindjárt, megjönne?

Már nagyon szeretnénk babát ,remélem ez a fájdalom nem valami rossz jel

Legjobb válasz: nekem is ilyen. ez van:)

nekem is ilyen. ez van:)
A kérdező hozzászólása: mennyire befolyásolja ez a fájdalom a fogamzást?
Semennyire. Inkább örülj neki, h fájdogál, mert így pontosan tudod, hohy mikor van peteérésed. Nagyon sok nõ meg sem érzi, hogy peteérése van.
A kérdező hozzászólása: Remelem igazatok van , es ez tenyleg peteeres amit erzek, mivel napra pontosan ahogy kiszamolom mikor kell pem.legyen akkor faj a hasam , ez nem lehet veletlen ugye?
Kedves Kérdezõ! Dehogy, véletlen. Az a jó hogy, fáj ahogy, írta ezt egy hölgy. Örülni kell neki mert sokat segít. A fejtörést már inkább az okozza ha nem múlik el. Nekem 7-n volt peteérésem ha tényleg úgy kell számolni hogy, a menses elsõ napjától a 14-dik nap és nem a menses elsõ napjától VISSZA SZÁMOLVA. Sokan ezt írják sokan meg amazt és már lassan belezavarodok. Nemtudom szerinted melyik az igaz állítás. Ha megírnád megköszönöm szépen. Na de ami a problémámat okozza hogy, elvileg 7-én volt a peteésérsem és el is kezdett fájni a hasam ahogy, szokott. De ez el is szokott múlni. Mindíg.!!!! És most nem. Fáj mint a csuda. Mintha meg akarna jönni. Továbbra is. Ne haragudj hogy, bele kérdezek a kérdésedbe de mi lenne errõl a véleményed. Köszönöm ha írsz nekem és szép napot kívánok.

Normális az, ha peteéréskor nekem 36, 7-ről 37, 8-ra ugrik a hőmérsékletem?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a 37,8 egy kicsit sok. Akkor lehetne valamire következtetni ha mondjuk 3 hónapon kereszül csinálnád ezt a módszert.

Szia! Szerintem a 37, 8 egy kicsit sok. Akkor lehetne valamire következtetni ha mondjuk 3 hónapon kereszül csinálnád ezt a módszert.
nem hiszem, mivel a peteereskor a homerseklet 0, 2-0, 5 tizeddel ter el a normalistol nalad meg igen sokkal.ugyanott mered, jol hasznalod a homeros modszert?olvass rola a neten sokat irnak azt is h mikor mennyinek kell lenni.37, 8 az mar majdnem laz, beteg vagy vagy mi?megfaztal?
Szia nemtudom hol méred a hõd de a végbélbe lekelvonni 0.5-et.Elnézést kérek ha ezt tutad.
Szia! Nem kell levonni 0.5-t! Ennek a hõmérzõzésnek az a lényege, hogy test nyilásban mérd és a kapott eredményt jegyezd fel. Nem irtad, hogy a köv.napon ugrik 37, 8-ra? Szerintem az sok.
Igen lehetséges hogy babát vársz! :) Szorítok neked!
Nekem is pé után 5-6 nappal emelkedik meg a hõm, nem másnap, ahogy a tankönyvekben meg van írva. Az én ciklusom is 30-32 napos, a pé a 15-17. napon szokott lenni a hõ pedig csak a 20-21. napon megy fel. Szurkolok, hogy sikerüljön!

Tényleg nem normális dolog az, ha valakinek 40-46 napra jön meg? Befolyásolja ez a peteérést? Ilyenkor nincs is?

Legjobb válasz: Befolyásolja a peteérést... Nem a 14. napon van peteérésed, hanem 28-32. napon

Befolyásolja a peteérést... Nem a 14. napon van peteérésed, hanem 28-32. napon
Nekem 40-48 naposak a ciklusaim. Van/volt peteérésem, viszont nem akkor, amikor az elsõ válaszoló írta, hanem mensi után 1, 5 héttel!!! Sajnos a baba nem maradt meg, de nekem volt peteérésem.
Kedevs 2.válaszoló. Tudtommal normális esetben a peteérés a köv. menses elõtt 14 nappal történik. Ha neked így van, az érdekes...
2. válaszoló vagyok. Igen normális esetben, de szted mennyire normális egy ilyen hosszú ciklus??? És igen, érdekes, hogy ilyen korán volt pé-m. Az sem biztos, hogy mindig uebben az idõben van, mert most elõször voltam terhes és most elõször figyeltem a tûneteket!

Két kérdés! Miért van az hogy időben érzem a peteérést de mégsem akkor jön? Illetve hogy az extra peteérés ugyan úgy látszik a görbén mint a normális?

Régen 30-31 naposak voltak a ciklusaim óram? pontossággal,majd rendszertelenné vált,mégis most is a 15-19 nap között érzem a peteérést!

Ha minden tünete megvan a peteérésnek, akkor biztos van? Az normális, ha peteérétől mensiig szurkál a hasam, v vmi betegség jele?

Legjobb válasz: Ha van jele a peteérésnek, akkor szerintem van, legalább is én is remélem, hiszen ugyan ilyen kérdést tettem fel egyik nap. :-) Az, hogy szurkál.. az lehet valami gyulladás is, de az is lehet, hogy semmi baj, csak ez egy ilyen hónap. Ha nincs rendellenes folyás (szag, szín, állag) akkor nem kell idegeskedni. Ha arra gondolsz, hogy a beágyazódás miatt fáj... hát passz, mindenki másképp reagál a dolgokra, van aki meg se érzi, van aki még vérzik is.

Ha van jele a peteérésnek, akkor szerintem van, legalább is én is remélem, hiszen ugyan ilyen kérdést tettem fel egyik nap. :-) Az, hogy szurkál.. az lehet valami gyulladás is, de az is lehet, hogy semmi baj, csak ez egy ilyen hónap. Ha nincs rendellenes folyás (szag, szín, állag) akkor nem kell idegeskedni. Ha arra gondolsz, hogy a beágyazódás miatt fáj... hát passz, mindenki másképp reagál a dolgokra, van aki meg se érzi, van aki még vérzik is.
nembisztos.
Szerintem a peteérésnél max 2 napig szurkál a petefészek. (nekem pl. nem szurkáló érzés volt, hanem enyhe menstruációs görcsnek éreztem.)Szerintem elvileg nem kellene fájni a hasadnak egészen a mensiig.Ahogy az elõttem válaszoló írta, ez lehet egy ilyen hónap. Ha többször is elõfordul, menj el orvoshoz, mert az ovulációs fájdalmon kívüli rendhagyó fájdalom gyulladás jele lehet..
szia. az elmúlt hónapban pont így voltam, és aztán meg is jött pontosan, bár gyengébb volt. én ma megyek dokihoz. bár nemcsak emiatt, hanem rákszûrésre is. szal megkérdezem, de sztem nálam a stressz miatt lehetett..rem.
Nekem szinte mindig szurkál a hasam és fáj a cicim, és ez a mensi elõtt 1-2 nappal múlik el. Szerintem nem betegség; ha elmúlik és mindig ugyanakkor jelentkezik, akkor ez csak tünet. Mert ugye a pé környékén szurkál, aztán mielõtt megjön akkor meg lehet mensi elõjele.

Rendszeres 28 napos ciklusnál az normális ha a 19. nap után van peteérés?

már egy hete érzem a középidős fájdalmakat, most járok a ciklus 19. napján és tegnap kezdett el erősödni az ovutesztem. eddig mindig szabályos 28 napos ciklusaim voltak, ovut csak most kezdtem el figyelni. (3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta is szabályos a ciklusom)) de enyhén fáj a hasam, derekam, úgy mint mensi előtt. ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Normális, mert nem vagyunk gépek, így csúszhat. Viszont emiatt lehet, hogy csúszni fog a vérzés is(ha nem sikerül a megtermékenyítés). Nekem is csúszik a pé, de nekem van egy enyhe PCOS-m. A luteális fázis (tehát a pé és a menszi közötti idõ) átlagosan 14 napos, de ez is lehet plusz-mínusz 2 nap, egyénileg változó. Babára fel akkor! :)

Normális, mert nem vagyunk gépek, így csúszhat. Viszont emiatt lehet, hogy csúszni fog a vérzés is(ha nem sikerül a megtermékenyítés). Nekem is csúszik a pé, de nekem van egy enyhe PCOS-m. A luteális fázis (tehát a pé és a menszi közötti idõ) átlagosan 14 napos, de ez is lehet plusz-mínusz 2 nap, egyénileg változó. Babára fel akkor! :)
A kérdező hozzászólása: :) köszi, mondjuk ez már 5 napos késés... most csináltam meg pont egy ovulációs tesztet, kicsit nehezen állapítom meg h ez pozitiv-e :P azért kezdtem el figyelni, hogy megnézzem h a gyógyszer után rendben mennek-e a dolgok nálam, kicsit félek, mert elég sokáig szedtem.

Azt olvastam valahol hogyha valakinek a peteérés után ugrándozik a hője le-fel az sárga test elégtelenségre utal. Tényleg az lehet? Nekem is ugrált múlt hónapban, vagy más oka van? Vagy ez normális így?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/498ee26120a354a32a7bfa..

Legjobb válasz: Az utal sárgatest elégtelenségre, ha a luterális fázisod kevesebb, mint 14 nap. Tehát ha a pé-tõl számított 14 napon belül megjön. Ha csak ugrál a hõ az nem baj, csak ne essen a cover alá, mert az nem jó, az utalhat rá. Neked ahogy a görbédet néztem pont 14. napon jött meg, ez egy teljesen normális (sajnos baba nélküli) ciklus.

Az utal sárgatest elégtelenségre, ha a luterális fázisod kevesebb, mint 14 nap. Tehát ha a pé-tõl számított 14 napon belül megjön. Ha csak ugrál a hõ az nem baj, csak ne essen a cover alá, mert az nem jó, az utalhat rá. Neked ahogy a görbédet néztem pont 14. napon jött meg, ez egy teljesen normális (sajnos baba nélküli) ciklus.
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos baba nélküli ciklus volt.De remélem a következõ már babás lesz.:) Nagyon köszönöm a válaszodat!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!