Találatok a következő kifejezésre: Normális az, a férjem, csak (8 db)

Normális ha a férjem nem engedi hogy dezodort használjak? Az perverzio ha a férjem a hónaljam szagolgatja? Vagy bevett szokás masoknál is? Azt mondja regen se használtak deót csak fürödtek.

Legjobb válasz: Igen régen se használtak, de régen a szülészorvos is csak lelöttyintette a kezét két világrasegítés között. Hát fujj. De ha téged nem zavar, akkor hajrá.

Igen régen se használtak, de régen a szülészorvos is csak lelöttyintette a kezét két világrasegítés között. Hát fujj. De ha téged nem zavar, akkor hajrá.
izzadtan vagy fürdés után szagolgatja? izzadásgátlót én se használok, nem izzadok, csak pici parfüm, hétvégén semmi.De büdös nem vagyok, párom simán bebujik a mellkasomhoz, hónaljamhoz.
tejóég... igen, perverz a férjed...
Lehet van benne egy kis perverzség, de szerintem semmi gond nincs ezzel, pláne, ha nincs erõs szagod, ami mást zavarhatna.
Nálunk is hasonló van. Én szeretek mindig szex elõtt megfürdeni, õ meg letilt róla.
Azt hiszem nem arról van szó, hogy a férjed azt olvasta, hogy elvileg a dezodoroktól és stiftektõl is lehet mellrákot kapni. De megértem.Nõ létemre engem is izgalomba hozott, ha a férjemhez kerti munka után odabújhattam és éreztem az izzadságszagát.Nagyon nem szerette, mindig elrohant tusolni.De engem akkor is felizgatott.
Undi..:S
Szerintem meg igaza van. Izzadni természetes dolog, a legtöbb dezodor meg ez ellen próbál hatni, elzárni az izzadságmirigyek útját. A hónaljszagolgatás szerintem vicces mondjuk.
A kérdező hozzászólása: Azert tettem fel a kérdést mert arra gondoltam hátha másoknálnis igy van csak ezek ilyen nem publikus dolgok. Fúrdés elõtt is után is szereti
Miért szavaztok le mindenkit, aki egy kicsit is õszintén irja le a tapasztalatait? ezt sose fogom megérteni.
Ne fürgyé' le?
Az enyém meg midnig a köldökömbe akarja nyomni az ujját... Fura pasasok vannak, de ez van:)
"Azt mondja regen se használtak deót csak fürödtek." Tisztázzuk: mi az, hogy régen? Mert pl a reneszánsz korban tényleg nem használtak deót, viszont nem is fürödtek. Gondolom férjed mondjuk az 50 évvel ezelõtti régre gondol. És az azelõtti évek? Ilyen formán fürödni sem kéne mindennap, csak havonta egy mártózás a patakban... ezt csak azért írtam le, mert szerintem [email protected] indok az, amit mondott. Én úgy vagyok vele, hogy mindenki döntse el, hogy érzi kényelmesebbnek magát. Én speciel - akármennyire ragaszkodna hozzá a férjem - sosem mondanék le az izzadásgátlóról, mert úgy érzem jól magam (egyébként a tömegközlekedésen volt szerencsém néhány túl izzadt emberhez, érezhetõ volt, hogy deot még csak hírbõl sem ismerik, de talán a fürdést sem és nem gyõztem minél távolabb menni tõlük)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok izzadékony elvagyok deo nélkül végülis. Van 1 ami már vagy 1 éves ha nem több mivel nagyritkán használom.
Valahol olvastam, hogy már az õsember is odavolt az izzadtságszagárt.
végülis nem különbözünk az állatoktól, mûködésünk szinte egyezik, szag után megy mindenki, kinek mi jön be, ez nem is baj egy bizonyos határig, és igen régen sem használtak deo-t, mert nem tudták mi az....meg a gyereket is ledobták a hegyrõl ha nyomi mondván nem életképes....ha bûzlesz és úgy szagol az elég furcsa dolog a mai világban, de inkább az a nem normális, hogy õ mondja meg neked, hogy te mit használhatsz és mit nem, ez szerintem nem így mûködik. Ha õ nem használ és nem zavarja plusz téged sem akkor ne használjon, de ha te akarsz akkor ne más döntse már el.
A kérdező hozzászólása: A férjem szerint izgató meg finom a szagom õ se használ deót .de félreértés ne essék nem igenytelen
Én csak akkor használok, ha nagyon meleg van, vagy elmegyek valahova, de akkor is csak egy gyenge natur aluminiummentes krémdezodort.

Normális az, hogy a férjem, csak "kézimunka" során keményedik be? Mit tehetek?

Folyton azt érzem, csak miattam kezdeményez, ? talán nem is kívánja a szexet. Normális ez? Azt hiszem ez már az esküv? környékén elkezd?dött. Csak két éve vagyunk házasok, azt megel?zöen 2 évig randizgattunk, de ritkábban néhány napra találkoztunk csak mert több száz km -re laktunk és mindketten nagyon elfogaltak voltunk.

Legjobb válasz: Hát nem tudom. Szerintem ezt ingerküszöbe válogatja. Egyes vélekedések szerint a nagyobb intellektussal rendelkezõ emberek kevésbé kívánják a szexet. De az is lehet, hogy csak fáradt. Ám a legrosszabb esehetõség, hogy valamiért nem élvezi a dolgot és ezért számára csak a jó hásasság érdekében történõ kötelezõ dolog. Szerintem õszintén meg kellene beszélnetek a kérdést.

Hát nem tudom. Szerintem ezt ingerküszöbe válogatja. Egyes vélekedések szerint a nagyobb intellektussal rendelkezõ emberek kevésbé kívánják a szexet. De az is lehet, hogy csak fáradt. Ám a legrosszabb esehetõség, hogy valamiért nem élvezi a dolgot és ezért számára csak a jó hásasság érdekében történõ kötelezõ dolog. Szerintem õszintén meg kellene beszélnetek a kérdést.
Ezt lehet félreértem most, de a kézimunka az a szex része, elõjáték. Direkt arra van, hogy bekeményedjen tõle az ember. Ugyanúgy, ahogy a nõket is megsimogatják/nyalogatják.
Hát igen megértelek mert, ahogy elnézem te egy tisztességes asszony vagy és hüséget fogadtál a párodnak.De nem mindenek felett ezt õ is lássa be.Akkor meg lássa be hogy te egy nõ vagy és szükséged van a testi örömökre is nem csak a lelkire.És tegyen meg mindent hogy neked örömöket okozzon. E-széles világunkban nagyon sok férfi küzd ilyen problémákkal és egy psyhológus meg oldja és, tud tanácsokat adni neki hogy hová forduljon segitségért.Meg merjem kérdezni hogy mennyi idõs vagy??? Igaz nem illik egy nõtõl ilyent kérdezni de én meg probálom. És a párod???
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Mindezeket már próbáltam. Pornó film nem érdekli, sõt... Ha azt mondom elhagyom azt mondja nem enged el. Talán még bele is egyezne, hogy mással legyek néha, vagy amikor akarok, de ehhez nincs gyomrom...most így érzem.
Még annyit tennék hozzá hogy fizessetek elõ a http://www.goldengate.hu veboldalra mer ott mindennap jó pornófilmeket tesznek fel és biztos gogy a párodat lázba hozza. az elõ fiz dij 1 hónapra csak 1500ft, ott van kb: 800 film abból válogathattok kedvetekre.Szerintem ennyi befektetést meg ér.
Mint ahogy olvasom a kommentedet te el vagy keseredve.Igen ez nagy baj hogy a párod nem aktiv, lehet hogy nem tehet rolla.Azért nem kell mindjárt elhagynod mert akkor egy család megy tönkre.Ez meg kell beszélnetek hogy igen is nekem egy olyan férfire van szükségem aki kitud szexuálisan elégiteni.Kérd meg hogy egyezzen bele hogy, valaki más férfivel te viszonyt kezdhessél e-célból.Ha szeret és nem akar elvesziteni, akkor bele egyezik. Ha nem akkor a többit neked kell megoldani.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy írtatok. Jók az ötletek, de lehet, hogy továbbállok. Gyönyörû hajam van. Mindig tetszik neki, ha kibontom, minden más egyszerûen hatástalan. És úgy érzem 4 évet pocsékoltam el vele. Kedves velem sokszor aztén akármilyen apróságtól hisztizni kezd, és csúnyán beszél. Nem birom elviselni. A másik dolog meg ez, hogy soha nem volt vele még orgazmusom. Az elején a kezével jó volt, aztán már az is rutinszerûvé vált. Azt igérte, hogy elmegy szakemberhez, mert úgy vélem, pszihés a probléma, de nincs erre a dologra további több évem. Lassan megfagy mellette a szívem és a lelkem. LHa így folytatom én is beteg leszek. Vagy csak az elkeseredés ez?
Egészségi állapot, táplálkozás, testmozgás kérdése a merevedés gyorsasága. Alapból valamilyen multivitamin javasolt, persze nem biztos, hogy segít is, de kezdetnek ez a minimum.
Fürdetted már õt? A meleg vízben csodák tudnak történni... fõleg, ha ügyesen te te is segítesz benne... akár egy 'véletlen' vizespólós bemutatóval is :-)
Próbálj meg valami extrát, szexis fehérnemû, kellemes parfüm, kis smink, frizura. Lehet hogy csak fel kell kelteni jobban az érdeklõdését, vagy egy kis változatosság kellene. Próbáld meg meglepni õt valami különleges erotikus dologgal, ne legyen az együttlét mindig ugyanolyan, szinte automatikus. Próbáljátok ki más helyiségben a lakásban, már ha megtehetitek.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek mennyi az az "idõsebb kór" aminél norális ez? Egy tartós kapcsolatban nem mûködnek már spontán a dolgok? Azt érzem, hogy én is begörcsölök mostmár és nekem is több idõre van szükségem a feloldódáshoz. Elég határozottan távolodok tõle.
SZERINTEM IDÕSSEBB KORBAN NORMÁLIS DOLOGNAK TARTOM DE, KI KELLENE KÖZTETEK VALAMI IZGATÓBB JÁTÉKOT IS TALÁLNI ORÁLISAN IZGASSAD FEL BIZTOS HOGY MEG LESZ A HATÁSA.VAGY VALAMI KÜLÖNLEGES EROTIKÁT KELL BE DOBNI. A POZITURÁKAT KELLENE GYAKRABBAN VÁLTOZTATNI. KI KELL A SEX MINDEN FORMÁJÁT PROBÁLNI.
A kérdező hozzászólása: Elég nyílt vagyok. Mondtam neki mit érzek. Azt mondja, hogy õ ilyen, de szeret és kíván engem. És igen: õ is a fáradságra hivatkozik, meg a problémákra. Egyébbként meg folyton ölelget, és puszilgat. Jóban vagyunk. Olyan szomorú vagyok attól, hogy látom mások közt az egésszéges erotikát!
A kérdező hozzászólása: Harminc leszek, a párom, két évvel idõsebb nálam.

Ha a férjed anyja nem engedne be karácsonykor (meg máskor sem) a házába Téged, és azt mondaná, hogy csak a férjed mehet haza, Te nem, az normális lenne?

Ez van velünk. Mit tegyek? Mit tehetek? A férjem nem tartja annyira gáznak, hogy mi mindig külön menjünk haza a szüleinkhez. Normális dolog ez???? Valakinek volt így? Mit tegyek?????? Mit tegyünk?????

Legjobb válasz: Elösször is,nem nem normális.Nagyon gáz. De a leggázabb az az hogy a férjed ezt eltüri! Én én férjem ezt nem hagyta már akkor sem,amikor még csak "jártunk".Teljesen normális volt,hogy összejöttünk és onnantól javarészt együtt mentünk a rokonokhoz.Megyünk külön is,de az nagyon ritka. Nagy baj van a férjed felfogásával is,el kellene errõl is beszélgetni vele. Meg az anyóssal sem ártana beszélgetni hogy mi a problémája veled.

A helyedben megmondanám az anyósnak, hogy gondolja végig, mikor fogja majd látni az unokáját, és hagyj neki egy kis idõt hogy pörögjön ezen.
Elösször is, nem nem normális.Nagyon gáz. De a leggázabb az az hogy a férjed ezt eltüri! Én én férjem ezt nem hagyta már akkor sem, amikor még csak "jártunk".Teljesen normális volt, hogy összejöttünk és onnantól javarészt együtt mentünk a rokonokhoz.Megyünk külön is, de az nagyon ritka. Nagy baj van a férjed felfogásával is, el kellene errõl is beszélgetni vele. Meg az anyóssal sem ártana beszélgetni hogy mi a problémája veled.
Én bevallom azt tartom gáznak, ahogy a párod gondolkodik... Nem, ez egyáltalán nem nevezhetõ szerintem normálisnak, hogy téged nem engednek be:) ) Nekem ez valahol a vicc kategória. A mit tegyünk, kérdést áthárítanám a férjednek, mert ez bizony rajta múlik. Az én párom el sem tudná képzelni, hogy engem kirekesszenek.. Nem tettél esetleg olyat, amiért ez kialakult??
Mi az oka?
Hát én a férjed helyébe nem mennék. Nálunk volt hasonló szituáció. Igaz nem pont karácsonykor. Szóval a párom anyja közölte a párommal hogy oda hozzá engem soha nem vihet, és nem tehetem be a lábam az õ házába. Erre párom közölte az anyjával hogy jó anyu, de akkor egyhamar engem se fogsz látni, mert ezentúl ha megyek akkor vagy a kedvesemmel aki hamarosan az unokád anyja lesz, vagy sehogy. Akkor hirtelen az volt a válsz hogy jó hát akkor ne gyere. De azóta többször hív hogy menjünk el hozzá együtt, érdeklõdik felõlem hogy hogy vagyok stb.
Hát kb azt tenném, hogy amikor a férjem hazajönne az anyjától, akkor én sem engedném õt be... Nem normális, az biztos, és az sem, hogy a férjed ezt eltûri.
De valami csak történt? Nem hiszem, hogy a diplomádat, állásodat az esküvõ elõtt nem tudta... Itt a férjed a hunyó, akkor is , ha az anyós a hibás. Ha egyszer lépnél fel határozottan, akkor a férjed sem lenne ilyen, csak látja, hogy te nem szólsz igazából semmit.
Persze, hogy beszéltem már a férjemmel. De nem érti. Szerinte így is lehet csinálni. Vagy pedig azt mondja, ha így állok hozzá, akár vége is lehet. Tehát neki nem fontos a házasság, csak fél õ válni. Ha így áll hozzá, csak a kést forgatjátok magatokban. Ezek szerint neki már nem kellesz, de amíg úgy táncolsz, ahogy õ fütyül, eltûr. Jó ez így neked?
Szia. Hát ne haragudj de ilyen hozzáállással a férjed sem normális. Anyósról ne is beszéjünk, de nekem az nagyon furcsa, hogy a férjed is helyesnek véli azt, hogy külön külön látogassátok a szülõket. Már bocsánat de nem 18 évesek vagytok, akik járogatnak. Mégis mit mond anyósod ilyenkor? van valami indoka, amiért kizár téged?
Az ilyen miért nem marad anyuci puncija mellett?Minek ezeknek feleség anyapótléknak?Cselédnek?Én a vége is lehetnél közöltem volna vele, hogy oké vége, menjél haza anyukád mellé...
A házastárs az csak házastárs, a szülõ meg mindig szülõ marad.
"Én azt mondtam, én is megyek, még ha nem is enged be a Mama. Persze a férjem ettõl ki van készülve, mert tudja, hoyg az anyja nem fog beengedni engem." Ne alázd meg magad ennyire. Ha nem vagyok kívánatos valahol, nem megyek oda. De azokkal az emberekkel, akik így bánnak velem, tudom, mi a dolgom. Többet nem veszek tudomást róluk. És ebbe én a páromat is beleérteném, ha úgy állna a kérdéshez, mint a Te párod.
25-én, 26-án lenyelném a békát, menjen a férjem. Én vmiért arra gondoltam, hogy a 24-ét töltenétek így...
Te figyelj, minek erõlteted ezt? Nem kíváncsiak rád, ez van. Te akkor minek akarsz menni hozzájuk? Nem zavar téged, hogy pont leszarnak? Menj át a szüleidhez ilyenkor és örülj, hogy a te szüleid normálisak. Ne akarj pitizni az anyóséknak.
Én biztos azt mondanám, hogy rendben, nem megyek soha többet oda, de akkor sem amikor majd lesz unokájuk! Természetesen õk sem jöhetnek majd. Ennyi. Amúgy tényleg a férjeddel van a nagyobb baj, hogy nem áll ki melletted. Szóval nálam valószínûleg borulna a bili.
Hazástárs az csak házastárs, szülõ meg mindig szülõ, marad, az ilyen ne alapitson családot, maradjon otthon szüleivel.De ha már van új családja, lekéne egészségesen szakadni anyukáról, meg apukáról, mert ez a normális, aki meg mg 30 40 évesen is anyuhoz rohan a problémáival, és közbe feleség, gyerek le van tojva, az nem egészséges férfi, hanem egy nagyra nõtt óriáscsecsemõ...
ez az állapot nem normális, na meg anyósod sem a párodnak kerek perec mond meg hogy ha így áll ehhez hogy akkor vége hát menyen isten hirével, ha igazán érdeklödne ez iránt párod akkor ki állna melletted de itt úgy látszik még az ünnep sem fontos számára inkább anyuci pici fia maradt, a másik ki tudja hogy anyósod nem magyaráz be a hátad mögött valamit a férjednek amiért ilyen a viselkedése szerintem nyisd ki a szemed, ne hogy egyszer pofára ess!
"Vagy pedig azt mondja, ha így állok hozzá, akár vége is lehet." - konkrétan ebben a pillanatban [email protected] volna rá az ajtót. Nincs benned tartás? Nincs neked eszed? Hozzámentél anyuci kisfiához, gratulálok! 24/F
A kérdező hozzászólása: A helyzet az, hogy nem csak egy ebédrõl van szó, aztán indul is haza, hanem mivel 200 km választ el bennünket, így a 25-e és a 26-a is az övé.
Kedves kérdezõ! Ha még idenézel esetleg, megírod, kérlek, mi lett veletek? Hogy oldottátok meg?
"KÖszi az öteletet! De a cél: a házasságunk megmentése!" Ahhoz te egymagad kevés vagy. Ha a férjed ennyire lesz*rja, te törheted magad a végtelenségig a megmentésért.
Ti együtt csak egy fedél alatt éltek.Megmenteni a házasságot?Drága ez már rég nem az .Itt megalázó és megalázott viszony van. A helyedben jan.2-án keresnék egy ügyvédet és beadnám a válókeresetet. Ez a helyzet soha nem lesz jobb.Ha gyerek lesz akkor sem.Akkor gyerekestõl fog leszarni.
Na én megmondanám neki, hogy mehetsz anyádhoz semmi gond.Csak maradj is ott. Nálunk a volt férjem anyjával volt ilyen helyzet.A párom rettentõen leosztotta az anyját.De úgy , hogy már a végén nekem kellett visszafogni és elrángatni. Szeret ez a pasi egyáltalán téged?Nekem gyanús , hogy nem.
Az elõzõvel értek egyet. Ha a férjem életében nem én lennék az elsõ, egy percig nem ülnék vele többet.
Csak az a baj, hogy amiket leírtál azalapján a férjednek mindegy, hogy együtt vagytok vagy külön.Bocsi, de én ilyennel nem próbálnám meg javítani a házasságomat inkább elválnék tõle.És boldog vagy?E.
A kérdező hozzászólása: KÖszi az öteletet! De a cél: a házasságunk megmentése!
Akkor van 2 napod, hogy összepakold a dolgait, majd a csomag tetejére a ház elõtt teszel egy kis pénzt üzemanyagra, a visszaútra az anyjához.
Hogy a fenébe lenne normális! gondolom a férjed anyuci pici fia volt egész életében és láthatóan most is az, ha egyet is ért anyukával... Külön karácsonyoztok, mindenki a szüleivel? ez hol lenne normális? és mégis mi a bûnöd, hogy anyós-pajti utál? hadd találjam ki: az, hogy elvetted tõle a fiát! én megmondanám a férjemnek, ha anyád nem akar látni, te se menj, így tisztességes. ha õ képes magadra hagyni és hazarohanni, ahelyett, h beolvasna az anyjának én zárat cserélnék, mire hazaér...
Én nem hagynám annyiba a dolgot ha a szüleim nem lennének kíváncsiak a férjemre.....Hiszen mindenkinek a békesség a jó!!! Az, hogy férjed szerint semmi gond nincs azzal, hogy az anyja nem kíváncsi rád arra akivel majd családot szeretne meg leélni az életét és nyugodtan együtt az egész család...hát nem tudom, lehet már nem éppen ezt akarja a férjed és azért nem érdekli ez az egész. Férjed tuti tisztába van azzal, hogy pontosan mi is anyós baja és biztos lehetne segíteni a dolgon, ha érdekelné
Sajnos, alapvetõ gondok vannak a kapcsolatotokban, ha a férjed azt mondja, hogy "akár vége is lehet"... Biztos, hogy õ a megfelelõ ember számodra? Nekem nem úgy tûnik, hogy meg lennél becsülve..
Nyilván nem normális dolog. De, ha te sem nagyon vágysz oda (gondolom), akkor akár el is fogadhatod, és kész. Szerintem ne rágd magad rajta. Jó, a férjed meg akkor ne Szenteste menjen oda, nyilván aznap nehogy már egyedül hagyjon téged. Vagy te is hazamész? Persze ebben is meg lehet állapodni, ti tudjátok. Nem azzal kell foglalkozni, hogy normális-e, hanem, hogy hogy lehet akkor az adott szituációt a legjobban kezelni. Annak nincs értelme, hogy anyósodékra erõltesd magad, ha nem akarnak beengedni. Lehet, a párod is csak ezt mérte fel, csak hülyén fejezte ki magát. Neki attól még a szülei, akkor is, ha nem ért egyet velük...
Ez ritkan fordul elo, de fogadd el ezt! A ferjedet elfogadtad, a szuleinek joga van ahhoz, hogy nem engednek be teged, illetve nem fogadnak el. Elozmenyek? Mivel az eskuvo elott fogadtak, s ott voltal, igy mar akkor elfogadtak teged, de biztosan tortent valami, ami miatt azota megvaltoztak, tehat ennek oka van, s nem hinnem, hogy a szakkepzetseg miatt lenne ez.
9:03: pedig van olyan, hogy a szakképzettség az "ok". A sógornõmet anyós mind a mai napig nem fogadja el, mert nem végzett egyetemet. Engem elfogadna (ugyanolyan végzettséggel mint õ), csak a sógornõmhöz való hozzáállása miatt nem akarok én közelebbi viszonyt vele.
De esküvõ elõtt még nem volt gond, én sem hiszem, hogy ez pont esküvõ után jutott eszébe!
Engem a férjed reakciója jobban meglep mint az anyósé. Nálunk is így volt.Az apósom egyszerûen kijelentette, hogy engem soha nem akar látni az otthonában.A fiát igen.A párom viszont megmondta az apjának, hogy én a felesége vagyok, és ha én nem kívánatos személy vagyok akkor õ is.Így õ sem ment.Mivel az apja már 80 felé járt nekem kellett mondogatni, hogy a férjem menjen és látogassa meg..Én soha többé nem láttam..(azóta meghalt már)
Onnantól, hogy a férjed téged választott feleségének, veled kéne töltenie a karácsonyt, akár azon az áron is, hogy ebbõl az anyja kimarad. Az anyja olyan, amilyen. Ezen nem tudsz változtatni. Engem (is) a férjed viselkedése lep meg. Én ilyen embernek nem szülnék gyereket. Ha lenne gyereked, akkor is így gondolná a férjed, hogy te menj a te szüleidhez, õ pedig az övéhez? Szép kis család lennétek (és ezt minden bántás nélkül mondom).
Gyere hozzánk vendégségbe! Szépen öltözz fel, vidáman mondd meg, amikor a férjed indul abba a házba, hogy EMBEREK meghívtak KARÁCSONYRA magukhoz!!! (ha érdekl, írj, részletek priviben)
A férjednek ki kell állnia melletted. Én a helyedben nagyon elgondolkodnék, hogy tényleg olyan szilárd-e ez a kapcsolat, mint amilyennek hiszed, mert szerintem nem. Egyébként pedig ami nálam bevált: érezze meg a másik fél, hogy mit csinál. Te se engedd be a drága mamát. De ahogy látom, itt a fõ probléma a férjed viselkedése.
Ilyen esetben tuti, hogy a férjem sem menne.
A kérdező hozzászólása: És hogyan hathatnék a férjemre, hogy elgondolkodjon, hogy ez tényleg így nem normális dolog?
és a Te szüleid hogy viszonyulnak a férjedhez? Ök sem látják Öt szívesen? Vagy csak a férjed édesanyja ilyen?
Elé állsz, leülteted, és megmondod, hogy addig innen egy tapodtat sem megy sehova, amíg dûlõre ne juttok, mert ez tarthatatlan, és nem állapot. Vagy: -mentek együtt anyukához, ezt rendezze le anyukával, az õ anyja végül is -vagy nem megy õ sem. Ha igen, akkor te meg a házba nem fogod beengedni. Ennyi. A legideálisabb az elsõ eset lenne.
A kérdező hozzászólása: Döntés elé állítottama férjem, ezért most nem beszél velem. Nem tudom, mi lesz a hét végéig. Az én szüleim befogadják õt, és szeretik. Bármikor mehet(ünk) hozzájuk. Õ mindenképpen el akar hozzá menni, mert milyen lenne már, ha egyedül hagyná. (nem karácsony este, hanem elsõ és másodnap) Én azt mondtam, én is megyek, még ha nem is enged be a Mama. Persze a férjem ettõl ki van készülve, mert tudja, hoyg az anyja nem fog beengedni engem. A kedves Mama sosem jön el hozzánk - egyébként - tehát lehetõségem sincs nem-beengedni õt.
Helyesen tetted! Hiszen az sem állapot, hogy így megaláznak. Mert ez tényleg megalázó, hogy míg a Te szüleid szeretettel befogadták a párod, addig a férjed édesanyja meg ilyen.. és ezt kell elviselned.. megáll az ész..
Fél óra alatt lerendezted a férjeddel?? Jó gyors voltál..Én ilyen esethez több idõt szántam volna.
A kérdező hozzászólása: Nem fél óra alatt... ...még a múlt hétvégén... ...szóval azóta rendesen áll a bál...
A kérdező hozzászólása: Nincs elég pénzem, és nincs egyetemi diplomám, csak fõiskolai. És nem keresek minimum 300ezer forintot. AZt hiszem, ennyi a bûnöm. Mindezek mellett rengeteget segítettem nekik a ház körül - még az esküvõ elõtt. AZ esküvõ óta látni sem akar. Továbbra is azt kérdem, mit tegyek??? Persze, hogy beszéltem már a férjemmel. De nem érti. Szerinte így is lehet csinálni. Vagy pedig azt mondja, ha így állok hozzá, akár vége is lehet. Én nem akarom, hogy vége legyen. Egymás mellett döntöttünk. Akkor mind a kettõnknek lehet valamit tennie, nem? Adjatok tanácsot!!!

Normális dolog, ha éjjel a férj kiveri magának, mondván, hogy neki nincs ideje a feleségével való sexre, mert az mondjuk 15-20 perc, ha kiveri magának az meg csak 2?

Legjobb válasz: Szerinted? Nem, ez nem normális... Komoly gondok vannak a férjeddel, ha kiveri magának és ezzel indokolja. Én biztos vérig lennék sértve...

Szerinted? Nem, ez nem normális... Komoly gondok vannak a férjeddel, ha kiveri magának és ezzel indokolja. Én biztos vérig lennék sértve...
A szex 3 perc, igazán beleférhetne az a +1. Haha. Elképzelhetõ, hogy nem tart már elég kívánatosnak. Normális dolog, igen, csak neked szarul esik ez, ami érthetõ. Gondolom eszedben sincs beszélgetni vele errõl.
A kérdező hozzászólása: nemcsak magamra fõzök, hanem neki és a gyerekeknek is
A kérdező hozzászólása: "Ha nem utasítanád el annyiszor" nem utasítom el, sõt
Normális akkor, ha a feleség is csak magára fõz, mos és a férjére szintén nincs ideje. :)
Ez már ennyire kivesézhetõ téma? Ki az a tahó aki ilyet kérdez ? Nem megfelelõ a kategória!
Azzal hogy kiveti magának nib baj, azzal van baj, hogy szex helyett veri ki magának, azzal, hogy nem jó annyira a szex, hogy rászánja az idõt ( nem is értem neg a rászán szõ sem helyes) Tehát neki jobb a kezével, mint a felesége kezével, ( másával) az komoly gond... Nem nem normális így ebben a formában
Nem kellesz, és nem tekint téged nõnek. Talán magadtól kellett volna rájönnöd már réges rég. Más nõre fantáziál, de még pótléknak sem vagy jó számára. Ez a valóság. amit neked hablatyol az a kegyes hazugság.
Ez abszolút nem normális. Ezzel az erõvel te is kiverhetnéd neki vagy ha már nincs kedve a szexhez akkor minimum orál. De ezt el nem tudom kepzelni hogy ott fekszik mellettem egy nõ és én magamhoz nyúlok
Ha nem utasítanád el annyiszor, akkor nem lenne gond az önbizalmával, és kellõképpen ki lenne elégítve. Eszébe sem jutna, hogy magához nyúljon, fõleg szex helyett. Fogd fel segélykiáltásnak, talán helyrehozható még. Ff
Ha ez rendszeres, akkor nagyon nincs rendben, ha EGYSZER fordul elö, mert fáradt, de szüksége van feszültségoldásra, akkor egyszer elfogadható. Nagyon nem mindegy, hogy milyen helyzetben történt a dolog és egyébként milyen a pár viszonya egymáshoz.
Az ember nem csak azert fekszik le a parjaval mert legyen meg az orgazmus minel hamarabb. Legalabbis en igy mukodom. Hanem mert kivanom es jol esik h o juttat wl oda. Ha most a ferjednek ez nem kell akkor szerinted normalis?
Hát akkor keress magadnak valakit akinek van ideje rád:) )b.rom arcu párod meg csak verje magának.
Nagy az isten állat kertje. !
Lusta. Amúgy mûködik/mûködött a sex?
#13 Nem lehet, hogy sokat dolgozik, és nagyon fáradt? Egyedi eset, vagy rendszeres? Érzi, hogy kielégít rendesen? Nincs merevedési zavara? Én is szoktam ilyet csinálni, ugyanebbõl az okból, de más baj van a háttérben. Az én feleségem viszont le..r..ja. Ff

Az normális, hogy "csak" a férjemre számíthatok az életben? 23/L

23/L, fiatalon házasodtam, egyáltalán nem bántam meg. Sőt!! A férjem az egyetlen ember, akire támaszkodhatok az életben (a családom mellett, de velük lazábban tartom csak a kapcsolatot). Tanulok és dolgozom egyszerre, de a kollégáimmal is csak felületes munkakapcsolatban vagyok. Barátnőim nincsenek.. és igazából nem is igénylem azt a tipikus barátnős pletykálkodós, soppingolós elfoglaltságot, viszont gyakran jól esne egy-két barátnő, hogy az ügyes bajos dolgaimat kibeszélhessem valakinek, akiről tudom, hogy fontos vagyok neki és érdekli, amit mondok, nem csak bólogat. Most gyakorlatilag minden szabad percemet a férjemmel töltöm, akit imádok és imádok vele lenni. Viszont bőven lenne időm, amit barátnőkre fordítanék, és akkor a férjem nyakán se lógnék állandóan, ő is megérdemel egy kis szabadidőt. De kíváncsi vagyok, ismertek-e még olyan embert, aki hasonló helyzetben van, mint én. Vagy ez a szitu már nagyon aszociális? :(( Elég hosszú lett, ne haragudjatok, de köszönöm annak, aki elolvasta! Tanács, vélemény, sztorik, mindenféle választ szívesen fogadok! Köszönöm! :)

Legjobb válasz: az igazság az hogy valójában csak önmagadra számíthatsz...de hogy ezt megtapasztald arra inkább ne kerüljön sor :) sok boldogságot nektek

az igazság az hogy valójában csak önmagadra számíthatsz...de hogy ezt megtapasztald arra inkább ne kerüljön sor :) sok boldogságot nektek
Az a helyzet, hogy a más kapcsolatok teljes hiánya elõbb-utóbb megfojtja a házasságot...
Olyan vagy, mint anyukám. Õ jól érzi magát így, ha neked megfelel, akkor jó, ha nem, tegyél érte.
Helló.Én ugyan abban a helyzetben vagyok mint te.21vagyok és én is nagyon fiatalon mentem férjhez.AZ én családom inkább az a fajta aki szeret beleavatkozni a dolgainkba de segiteni viszont semmit.Ennek ellenére én is boldog vagyok a szeretett férjemmel aki mindent megtesz azért hogy semmiben ne szenvedjek hiányt.Nagyon ügyes tettre kész és figyelmes ember.Az életem vele teljes és nekem se kell barátnõ ahhoz hogy kiöntsem a lelkem.Mert õ van nekem és én neki.Ez az érzés a legszebb a világon és tapasztalatból tudom hogy egy vagy több barátnõ csak ideiglenesen jó.Én örülök hogy õ az akire minden gondom bajom rá vethetem, hiszen egy ilyen férj manapság nagy kincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Kedves utolsó válaszoló, köszi, hogy ezt elmondtad, örülök, hogy van, aki hasonlóan gondolkodik :)
Nekem is a párom a legjobb barátom. Nem baj ez, neked sincs szükséged sok emberre magad körül. Viszont ha vágysz barátnõkre, akkor próbálj meg olyanok felé nyitni, akik szimpatikusak.

A gyermekágy után csak az anyát látja bennem a férjem. Ez normális?

A férjem a szülés utáni hatodik héten, amikor már össze lehetett volna bújni, rájött, hogy egyel?re most csak az anyát látja bennem. Iszonyatosan csalódott vagyok. Imád, a gyereket is, de úgy véli, hogy most csak a babáé a testme. Ez normális? Járt már más is így?

Legjobb válasz: Normális. Sok férfi ezt éli meg. Általában a szoptatás miatt alakul ez ki bennük. Sok megértés és annál is több beszélgetés a megoldás.

Normális. Sok férfi ezt éli meg. Általában a szoptatás miatt alakul ez ki bennük. Sok megértés és annál is több beszélgetés a megoldás.
Szerintem meg igenis lehet normális, mert miért ne élhetné meg a férfi is "furcsán" a helyzetet? Ki tudja milyen pszichés folyamatok játszódnak le most benne. Ez pedig kihatással lehet a szexuális életre is. A szülés nagy dolog egy nõnek, de a férfit is érheti hirtelen sokként a baba érkezése, ami miatt nem tud átlépni bizonyos dolgokon. Türelem és beszélgetés kell! Kérdezz rá, mondd el te mit érzel, és kérdezd meg mit gondol õ pontosan és ezen hogy lehetne változtatni! Ja, és ne lovald bele a válaszok alapján magad abba, hogy akkor tuti gáz van, és ne hergeld magad. Csak a párodra figyelj, hogy megértsd.
Nem kell mindjárt megcsalást emlegetni, erre ne is gondolj! Akit ezért megcsalnak, hát ott már más baj is van, ennyi idõt bõven kibír egy normális férfi. Legyél egy kicsit türelemmel! Változni fog a dolog.
szerintem sem normális
Szerintem nem normális. Én nem mondom, hogy megcsalt, de ez szerintem komoly probléma, amit, ha záros határidõn belül nem tudtok megoldani, tönkreteszi a házasságot. Ne törõdj bele, hogy hát most ez van, majd feldolgozza. Beszéljetek errõl, próbáld "elcsábítani", de tényleg ne hagyd ennyiben.
Szerintem meg nem normális. Lehet becsajozott az ínséges idõszak alatt. Az én férjem nagyon várta, hogy leteljen a 6 hét, és összebújhassunk, mégis csak férfiból van.:) Én szoptattam 1, 5 évig, és nem jelentett problémát a szexuális életünkben.
Érdekes, aki nem azt írta, hogy ez normális azt lepontozták. Remélem majd a felelõsséget is vállalják az okosok, ha tönkremegy a Kérdezõ házassága, mert nem tett semmit.
A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztam le senkit. Köszönöm mindenkinek a válaszát....remélem minden rendezõdik hamarosan.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!! A szülés után a fellegekban járt, nagíon hálás volt az "ajándéknak". A munkája is nagyon stresszes, én sem igazán könnyítem meg a dolgát. Mondtam neki, hogy hiányzik a szex, a közelsége, azt mondta neki is, de nem tud mit tenni....reméli, hogy hamar elmúlik. Én is! Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Õ is várta, a lehetõség kapujában derült ki, hogy így érez. Nem az a csjozós típus...bár ki tudja...
Aki azt írta, hogy normális, az nem azt írta, hogy a kérdezõ ne tegyen semmit. Lehet jönni azzal - meg azzal okoskodni - hogy a férj egy idióta és biztos megcsal, és tuti gáz van, de mielõtt a kérdezõt felhergelitek, érdemes lenne a párra bízni, hogy elbeszélgessenek. S pl. én aki azt írtam normális a helyzet, hozzátettem, hogy a végére kell járni, beszélgetni kell. Ja, és vállalom, amit írtam. Ha emiatt/miattam/miattunk válnak el - kérdezõ, de nem hiszem, hogy így lesz - akkor a kapcsolatuk már rég rossz volt.

Normális az ha 1 hetes babámat ha fel veszi valaki vagy felébresztik egyből nagyon ideges leszek. Ugy gondolom kb.4 hetes koráig hagyják békén csak a férjem és én foglalkozzunk vele. Először minket ismerjen meg. Rosszul gondolom?

Ráadásul a család olyanokkal érvel ha felkeltik h nem kell mindíg aludnia stb. Eddig nyugodt baba de ha felébresztik nyügös.Meg amúgy is még 1 hetes és úgy kezelik mintha már jóval id?sebb lenne.

Legjobb válasz: Ha ébren van és felveszik, szerintem nem baj ( csak ne legyen beteg, aki babázik)A felébresztést én finoman elhárítanám, nem engedném. Azért alszik, mert szüksége van rá, közben fejlõdik.

Ha ébren van és felveszik, szerintem nem baj ( csak ne legyen beteg, aki babázik)A felébresztést én finoman elhárítanám, nem engedném. Azért alszik, mert szüksége van rá, közben fejlõdik.
SZia! Hogy felébresztik azt egyáltalán nem szabad engedni. Viszont azt nem értem, hogy más miért nem foghatná meg ha ébren van. Fõleg a nagyszülõk. Nekem 2 gyermekem van, de eszembe se jutott soha, hogy más nem foghajta meg a babát.
Naná, hogy ne ébressze fel senki sem! Sõt, ha síri csendben akarod altatni, ahhoz sincs senkinek semmi köze. Persze nem jó, csak példának írtam. Hozzánk eleve 6 hétig nem jött senki, csak a két nagymama. Mindenkit megkértünk erre, nem volt sértõdés.
HÁT ELÉGGÉ TAPINTATLAN CSALÁDOD VAN AZ BIZTOS.MIHAMARABB ÁLLJ A SARKADRA ÉS MONDD MEG NEKIK A MAGADÉT, HOGY NEKED MIK AZ ELVÁRÁSAID ÉS, HOGY TE VAGY AZ ANNYJA A BABÁNAK ÉS TE TUDOD MIKOR MENNYI ALVÁSRA VAN SZÜKSÉGE ÉS HOGY EGY ILYEN PICI BABÁT EGYÁLTALÁN NEM SZOKTÁK KÉZBE VENNI A SZÜLEIN KÍVÛL MÉG EGY JÓ DARABIG.NE FÉLJ MEGMONDANI MERT RÁ FOGSZ MENNI AGYILAG AZ MEG PONT MOST NEM KÉNE HISZEN A PICINEK EGY NYUGODT KÖRNYEZETRE ÉS ANYÁRA VAN SZÜKSÉGE NEM PEDIG EGY IDEGES SZÜLÕRE.
A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam, hogy akkor veszik fel amikor alszik.Hiába szólok, h ne ébresszék fel egybõl irány a kiságy és már veszik is ki.Amikor alszik akkor viszont nem kell"síri csendben" lenni csak amíg elalszik utána nincs gond, de örüljön neki az akinek a babája nagy zajban elalszik.
Szia!Nekem hihetelenül idegesítõ lenne, ha felkeltenék a gyerekem, még ha rokonról van szó, akkor is leosztanám.Gondoljanak bele: nekik hogy esne, hogyha felébresztenék õket?Az én családomban az a szokás, hogy 6-8 hetes korig nem is megyünk látogatóba, mert annyi idõ kell, hogy erõsödjön a pici.Bár én még csak 15hetes kismami, de nekem ez a véleményem. És hál'istennek be is tartják a rokonok ezt a szokást.Ne engedd, mert utána nem a rokonod nem fog bírni vele, hanem te.Nem kell az elsõ kis nyögdécselésnél felkapni.Fõleg nem akkor, mikor alszik. A rokon ahazamegy, te meg ott maradsz a nyûgös, síró babával. Mondd meg a véleményed, a te gyereked, nem az övéké.Te neveled.Teneked kell megvédened a saját gyerekedet.
Nálunk a férjem családja csinálta ezt. Egyszer eltûrtem, bementek a szobába ahol a kislányom aludt, aztán persze, hogy felébredt, már vették is ki az ágyból. Na, ez volt az utolsó..., csak akkor nem akartam veszekedni, mégis a férjem rokonai, megvártam, amíg hazamennek és leültem a párommal megbeszélni, hogy ezt én nem akarom, beszéljen velük. Legközelebb, amikor jöttek becsuktuk a szobaajtót és a párom megkérte õket, hogy a konyhában üljenek le, mert alszik a pici. Anyósom persze be akart kukkantani, hogy megzézze a babát, de nem engedtük, mondván, hogy felébred az ajtónyitásra, hagyják pihenni. Vette a lapot és késõbb mindig megkérdezte, hogy fent van-e, megnézheti, megfoghatja...

Lecsökkentette az önkormányzat a segélyemet 28500-ról 22800 Ft-ra. A férjem nam kap semmit mert egy családban csak az 1ik fél kaphat. Munkahely egyáltalán nincs. Most hogyan tovább? Nem több pénzt hanem normális munkát szeretnénk.

Nem vagyunk ingyenélők, még van lakásunk. Miért bűnöző ebben az országban a munkanélküli?

Legjobb válasz: Nem az önkormányzat csökkentette le, hanem az állam. Márciustól indítják a közmunka programokat 6 és 8 órás napi munkaidõben. Igaz, kevesebbet adnak mint a minimálbér, de több mint a segély. Ha külön lakcímre költöztök (papíron) vagy elvéltok, mindketten kaphattok segélyt.

Nem az önkormányzat csökkentette le, hanem az állam. Márciustól indítják a közmunka programokat 6 és 8 órás napi munkaidõben. Igaz, kevesebbet adnak mint a minimálbér, de több mint a segély. Ha külön lakcímre költöztök (papíron) vagy elvéltok, mindketten kaphattok segélyt.
"Most hogyan tovább?" Elmenni közmunkára amíg nincs más, akármilyen megalázó, a másik lehetõség, hogy a híd alá csövesnek, a házat meg viszi a végrehajtó...
Köszönjük meg Orbán Viktornak ezt is!:(
Sajnos a közmunka sem úgy van ám, hogy na én megyek és bejelentkezem. Voltam én is közmunkán, nem megalázó, hanem inkább az volt a szar, hogy az államnak nem az a célja, hogy becsüljük meg a segélyt, hanem hogy ingyen legyen gondozva a park, a város, tiszta legyen minden!... Ugye mivel akkor csak 4 órás volt... Nem volt sokkal több a bér, mint 30 ropi. De a hidegbe ázni-fázni, tüdõgyulladást kapni marhára megéri...
Ez a passzív népírtás. Akkor most ketten éltek 22800 Ft-ból? Hogy lehetséges ez. Ez esetben talán túlléphetnétek azon hogy a közmunka megalázó.
A kérdező hozzászólása: Valahogy úgy! Nekik miliárdok nekünk nesze semmi fogd meg jól. Ha nincs normális munka nem is tudsz tenni a legális gyilkolásuk ellen semmit.
A kérdező hozzászólása: Igen ketten, de februárban már csak 22800 lesz a vagyon. Hogy lehetsége? Éhezve. Ha legalább a férjem is jöhetne melózni kicsit jobb volna vagy ha valami fusi meló lenne. Nagyon nehéz és igazából nem is siránkozok hiszen legalább mi biztosan itt vagyunk egymásnak amíg csak bírjuk de ez még így közel 30 évesen is idegölõ.
A kérdező hozzászólása: Elválni semmiképpen nem akarunk. A közmunkaprogramban már részt vettünk. Iszonyú megalázó és csak az mehet aki kapja a segélyt. Külön lakcímet kiszúrták. Amúgy Debrecenben lakunk.
A kérdező hozzászólása: Na igen és ez az amit nem fizetnek meg. Volt, hogy az unatkozó emberek minket ugráltattak volna amikor meg mertünk állni, hogy megreggelizzünk, meigyuk a teánkat. Legalább az melegített egy kicsit míg õk azt hitték, hogy ellógjuk a munkát. Vagy mi már nem is vagyunk emberek, ez nekünk nem jár? Arról még nem is beszéltem, hogy a wc-zés sincs megoldva. Ja persze azt sem szabad mert mi állatok vagyunk?
Én is megjártam a két hónap közmunkát. Megalázó, és kiábrándító volt. Még szerencse hogy tavasszal "soroztak" be, így nem fagytam szét. A 4 órát azért ki lehetett bírni, de majdnem gerincsérvet kaptam a sok ásástól, meg egyszer majdnem széttéptek a kutyák, mert nekünk kellett leveleket hordani a senki földjén. Most viszont alig várom hogy alkalmazzanak 6, vagy 8 órában ahogy k*csög orbán óhajtja, mert inkább kint a placcon dögöljek meg, mint itthon éhen a 22800-ból! Ja, és miért nem a nyugdíjsok 100-200 ezres "nyugdíjából", farag le a kormány? Sokszor kiakaszt mikor látom õket a pénztár elõtt, hogy otthagynak 20 ezer forintokat felesleges dolgokra, mert unalmukban vásárolgatnak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!