Találatok a következő kifejezésre: Normális az, a diéta egy (2 db)

Normális az, ha a diéta egy hete után szürke színű a székletem?

Kínos probléma...

Legjobb válasz: Ez jó kérdés.. szürkét nem ettél? Nekem egyszer a zöld gumicukortól volt, hogy zöld jött ki nagyon megijedtem, de ha nem ettem normális színe volt. Nekem az volt a bajom abba is hagytam kb 17 nap után.., hogy hasmenés jellegem volt, de nem ment a wc-be hanem csak mindig megkellett törölnöm a fenekem. Mint mikor púzol csak vmi világos sárga vaniliás puding színû folyadékot. Szedtem széntablettát meg valami porokat is aztán, hogy elkezdtem megint "normálisan" étkezni a magam fajtáján elmúlt.

Ez jó kérdés.. szürkét nem ettél? Nekem egyszer a zöld gumicukortól volt, hogy zöld jött ki nagyon megijedtem, de ha nem ettem normális színe volt. Nekem az volt a bajom abba is hagytam kb 17 nap után.., hogy hasmenés jellegem volt, de nem ment a wc-be hanem csak mindig megkellett törölnöm a fenekem. Mint mikor púzol csak vmi világos sárga vaniliás puding színû folyadékot. Szedtem széntablettát meg valami porokat is aztán, hogy elkezdtem megint "normálisan" étkezni a magam fajtáján elmúlt.

Segítség kellene. Elkezdtem edzeni (fogyni szeretnék) és elkezdtem fehérjét is szedni. CSAK az a baj nem találok egy normális étrendet vagy diétát amin el lehetne menni mivel mindegyik mást és mást írt?

Esetleg valakinek van valami tapasztalata egy-egy bevált étrenddel? Illetve edzés típussal? Mert jelenleg az edzésem: 1-1,5 óra súlyzós - 1óra biciklizés (szoba)......

Legjobb válasz: hát én a súlyzós edzést nem erõltetném, hacsak nem nagy intenzitású (rövid pihenõs, nagy ismétlésszámú), akkor sok értelme nem lesz. a bicikli legyen intervallumos, sprint és laza tekerések váltakozzanak, de a sprint az ami a csövön kifér... kaja se mûvészet. napi 5 kis étkezés, reggel inkább szénhidrát, napközben csökkentve, este már inkább csak fehérje. ami mehet az zöldség, némi gyümi, hüvelyesek, natúr húsok, fõleg csirkemell, esetleg comb, hal. zabpehely, némi rizs... bármi ami egészséges és alacsony a szénhidrát tartalma. cukrozott italok, félkész, készkaják, esti pizzázások, fehér lisztes cuccok, péksütemények jelentõs része, krumpli, öszetett szénhidrátok, telített zsírok, stb viszont tiltólistás.

hát én a súlyzós edzést nem erõltetném, hacsak nem nagy intenzitású (rövid pihenõs, nagy ismétlésszámú), akkor sok értelme nem lesz. a bicikli legyen intervallumos, sprint és laza tekerések váltakozzanak, de a sprint az ami a csövön kifér... kaja se mûvészet. napi 5 kis étkezés, reggel inkább szénhidrát, napközben csökkentve, este már inkább csak fehérje. ami mehet az zöldség, némi gyümi, hüvelyesek, natúr húsok, fõleg csirkemell, esetleg comb, hal. zabpehely, némi rizs... bármi ami egészséges és alacsony a szénhidrát tartalma. cukrozott italok, félkész, készkaják, esti pizzázások, fehér lisztes cuccok, péksütemények jelentõs része, krumpli, öszetett szénhidrátok, telített zsírok, stb viszont tiltólistás.
"hát én a súlyzós edzést nem erõltetném" Azért, mert egy tudatlan ember vagy, ami nem baj, de akkor minek válaszolsz -és ezzel ártasz - másoknak ?! Jól figyelj minden szavamra: A súlyzós edzés a leghatékonyabb a zsírvesztés elõsegítésére. Az izmok edzés utáni regenerálódása nagy mértékben emeli az anyagcsere kalóriaigényét. A súlyzós edzés a legváltozatosabb és a legkevésbé hajlamos a szervezet a terhelés megszokására, ami egy monoton aerob mozgásnál (pl. bicikli) már 1-2 hét alatt bekövetkezik, így az már nem jelent terhelést sem az izmok, sem a szív és keringési rendszer számára. Ja és a fehérjét nem "szedni" kell, hanem a táplálékkal magunkhoz venni, összetett, szilárd étel formájában. Normális étrendet, diétát csak szakember tud Neked összeállítani, egyéni igényeid szerint.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!