Találatok a következő kifejezésre: Normális az, a babám kb.1 hete (4 db)

Normális az, hogy a babám kb.1 hete kevésbé aktív, mint volt? Nem rugdosást, boxolást érzek, inkább csak helyezkedést, 28 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Csökken a hely, nem tud már úgy úszkálni, ha érzed a mozgolódást, akkor minden ok. :o)

Csökken a hely, nem tud már úgy úszkálni, ha érzed a mozgolódást, akkor minden ok. :o)
Megint elsõ vagyok: Ne aggódj, mindegy, hányadik baba, mert a gyerkõcök kint is és bent is egyaránt teljesen máshogy viselkednek, majd meglátod, ha jön a tesó... :o)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elsõ terhesség és nem tudom igazán mikor mennyit kell mocorognia, nem túl sûrûn ad jelet magáról. Voltam 4D-n, azt mondták minden rendben, de akkor éppen szerepelt. :)

Normális az, hogy a babám kb.1 hete teljesen lent, hátul a fenekemnél vagy a szeméremcsontomnál rugdos?

Néha gyengén érzem oldalt is, de az igazán er?sek szerintem túlságosan lent vannak. Eddig mindig a köldököm környékén és az alatt mozgott. (25 hetes vagyok.)

Legjobb válasz: Semmi baj...valószínûleg most éppen fenékkel lefelé van,és azért vannak lent az erõs rúgások.Majd megfordul,ha õ úgy látja jónak.

Semmi baj...valószínûleg most éppen fenékkel lefelé van, és azért vannak lent az erõs rúgások.Majd megfordul, ha õ úgy látja jónak.
nekem is folyton lent rúg, meg a fejét dugdossa ki lent a szeméremdombomnál, nem baj, õ helyezkedik ahogy neki jó, ne félj!Boldog babavárást! 25 hetes kismama
Igen normális.Mert a babák nagyon sokféleképpen tudnak helyezkedni. Nekem a 30. hét körül volt ilyen akkor a baba farfekvéses volt és befelé nézett. Nagyon fájt ahogy rugdosott. Kitartást!
Én 30 hetes vagyok.És most velem is ezt csinálja a babám.Néha én is ugy érzem, hogy a fenekemben rugdos:)

19 hetes kismama vagyok. Kb.2 napja keményedik a pocakom ez normális? A babám már 1 hete mocorog rendszeresen. A keményedés okozhat valami problémát? Pénteken megyek genetikai UH-ra. Jelezzem az ottani orvosnak?

Legjobb válasz: Kicsit korai még a keményedés, jelezd az orvosnak, minél hamarabb nézess egy méhszájat is, egy esetleges nyiladozás miatt!

Kicsit korai még a keményedés, jelezd az orvosnak, minél hamarabb nézess egy méhszájat is, egy esetleges nyiladozás miatt!
Mindenképpen mond meg a dokinak és ha eddig nem szedtél Magne B6-ot akkor kezd el szedni.


Terhesség alatt bármi lehetséges. Nekem is volt a vége felé hányingerem (pedig az elején nem volt...), sokszor pedig erõs gyomorsavam.
Teljesen természetes a hányinger, mivel nagyon kevés a hely idabent a szerveidnek, a méhed feljebb nyomta a gyomrodat is, így viseli meg a gyomrodat. Van aki savasabb lesz, van aki hányingerrel küszködik, van aki étvágytalan. Ne aggódj normális, hogy így reagál a gyomrod.
Szia!Én is 33 hetes vagyok és küzdök a hányingerrel nap mint nap.Van hogy savam van, van hogy hányok is néha csak émelygek. Ez a 2.babám és az elsõvel is így voltam.Sajnos ez "normális"már ilyenkor. Próbáld ki a homeopátiát, nekem néha segít/nem 100%-osan/de jobb vmivel(Iris Versicolor 5ch, Robinia 5ch, Kreosotum 5ch-valamelyiket, ami van a patikában, 5-600 ft-os áron, nem drágák!!!!).Már annak is örülök, ha van 1-1 jobb napom, mert szörnyû a közérzetem néha.A szülésznõm szerint az is nagyon jó, ha 2-3 óránként eszel vmi keveset.Remélem, tudtam segíteni! Kitartást, már nincs sok hátra! üdv 33km
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.:) Én meg már azt hittem valami gond van. Vérnyomás vagy nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi, igen segítettél.:) Nekem tuti a gyomorsav csinálja a hányingert néha, mert ha eszem enyhül, elmúlik. Hát igen mi már a vége felé járunk.:) Boldog baba várást neked is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!