Találatok a következő kifejezésre: Normális az, a 36 (50 db)

Persze hogy normális. Neked kicsit alacsonyabb az alaphõd. Majd pé után felmegy neked is.
Szia! Mi 9 hónapja próbálkozunk, nem használok ovutesztet mert nekem nem jött be. A 9. naptól csináltam és mindíg volt rajta 2 csík és alig lehet megállapítani, hogy ugyanolyan vagy halványabb. Egyébként mindíg 14. napon csökken és a 15. napon emelkedik a hõm. Amikor clostilt szedtem akkor a 14. napon voltam UH-n látszódott a tüszõ, a 16. napon emelkedett akkor a hõm és a 19. napon már látszódott a sárgatest. Azt figyeltem meg, hogy amikor jobb oldali peteérésem van akkor 37 fok felé megy reggel a hõm, ha bal oldali akkor 36, 8-36, 9 körül mozog peteérés után.
Nekem pont az ellenkezõje a bajom, 9 napja mérem, a ciklus kezdete óta, és eddig 36.7 volt a legalacsonyabb, 37 pedig a legmagasabb.
Ez volt a 9. hónap de szerintem megint meg fog jönni.
Szia! Nekem 28-29 naposak a ciklusaim, pontosak, nem szokott késni.
Szia! Nekem a 14. napon leesik a hõm pár tizedet, majd a 15. naptól elkezd emelkedni és utána fenn marad. Vlószínûleg a 14-17 nap között lehet peteérésem. mi a 12. naptól a 17. napig igyekszünk minden másnap együttlenni.
Szia! Nem derült ki, hogy mióta méred? Normális ha valakinek alacsonyabb a testhõje, emiatt ne aggódj. Én a helyedbe azért próbaképpen kicserélném az elemet a hõmérõbe./nálam az volt a gond :P/
A kérdező hozzászólása: Neked hány naposak a ciklusaid? Nekem össze vissza van(26, 32, 30, 35). Ugyhogy úgy gondoltam, hogy mi is a 12.naptól kétnaponta próbálunk együtt lenni. Mióta próbálkoztok?
Csináltam azt is, hogy a falhoz támasztottam a lábam és megemeltem a derekamat. Plusz középidõben mindíg este vagyunk együtt és utána már nem kelek fel, alszom, szedek egyébként a ciklus elsõ felében cickafarkat is.
A kérdező hozzászólása: Gyertyaállást meg ilyesmit próbáltál már? Én még nem, de sokan azt mondják, hogy használ. Tesóméknál is így jött össze.
Én 29 párom 34 éves, mi 13 éve vagyunk együtt, de csak tavaly augusztus óta próbálkozunk. De remélem nem kell éveket várnunk, mert én már nagyon szeretnék babát
A kérdező hozzászólása: Tudom, én is mindenhol terhes nõket látok és kisbabás anyukákat. Mindig imádtam a gyerekeket, de esküszöm, hogy nem volt ennyi:) Én is aggódtam már azon az elmúlt 4 hónapban, hogy nincs-e valami baj, hogy ne jött össze, de a párom megnyugtatott és tudom, hogy igaza van:) Minden baba tudja, hogy mikor kell jönni. Megkérdezhetem, hogy hjány évesek vagytok? Én 26, párom 27(5 éve vagyunk együtt), ugyhogy nem vagyunk lekésve semmirõl.
Szia! Köszi a biztatást csak ilyenkor mensi idején mikor mindenhol csak kismamákat látok terhesen és gyerekkel akkor nagyon neki tudok keseredni. És még hogy úgy érzem ha 9 hónap alatt mikor minden hónapban van peteérésem volt hogy a clostiltól 2 is és a férjem sperma eredménye plusz az én hormonom is jó nem jött össze akkor most mitõl. Az lenne a legjobb ha legalább átjárhatóságit csinálnának, de az orvos azt mondta hogy májusban menjek vissza és akkor is csak gyógyszert ír fel. De nagyon aranyos vagy és én is drukkolok neked.
A kérdező hozzászólása: Ne mondj ilyet!!!!LESZ GYEREKED!!!!!! Több ismerõsöm van, ahol több évet vártak babára, és most egészséges gyerekeik vannak. Van olyan ismerõsöm is, akinek 3 baba elment, és most van két 5 év körüli gyerekük. Tudom, hogy 9 hónap nem kevés, de nem szabad ilyeneket gondolni, mert attól pszichésen nem fog összejönni. Ugyhogy fel a fejjel és próbáld lekötbni magad, nagy kirándulások hétvégén, meg egész hétvégés sex maratonok:) Gondolj bele, hogy a nagymamáink azt se tudták, hogy mi az ovu teszt meg mikor van peteérésük mégis hány gyerek született, ugyhogy nem kell esténként bekapcsolni a tv-t hanem inkább egymással foglalkozni.KITARTÁS!
Szia! Én megkérdeztem a dokimat, hogy mikor van peteérés és õ azt mondta, hogy nem akkor amikor csökken hanem amikor elkezd emelkedni a hõ. Mi a 12 naptól a 18 napig szoktunk 2 naponta együttlenni mindenképpen. Az ovu teszt a tescoban 2300, -Ft. Lehet hogy a következõ ciklusban én is megpróbálom mégegyszer. A clostit 1 hónapig szedtem, 2 tüszõm is megérett és meg is repedtek, mert Uh-on látszódott a sárgatest, mégsem jött össsze a baba. Májusban kell visszamennem és akkor a doki nagyobb adag clostit ír fel még egyszer. Bár már nem reménykedem, ebben a hónapban is a peteérés után 1 héttel mensi szerû fájdalmam volt, barna folt is volt a tisztaságin. Holnapra nem várom és ma reggel feljebb ment a hõm, elkezdtem örülni, de amikor kimentem a WC-re láttam, hogy barnázom, úgyhogy biztosan meg fog jönni holnap. Hát nem hiszem hogy valaha lesz gyerekem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Mikorra nem várod? Szurkolok, hogy összejöjjön most már a baba! A closti neked nem segített? Jól tudom, hogy ha leesik a hõ akkor aznap meg utána kell együtt lenni, mert akkor van peteérés?? Igazság szerint ezzel nem nagyon vagyok tisztában. Kicsit felvilágosítanál? Én úgy tudtam, hogy a peteérés napján meg másnap a legnagyobb esélye a teherbeesésnek. Amugy most voltam gyógyszertárban és jó drága az ovu teszt, 7 db-os 5.800 ugyhogy veszek inkább a DM-ben.
A kérdező hozzászólása: Aki 9 hónapja próbálkozik, az ovu tesztet is használ? Akinek meg magas a hõje, az hány órakkor méri? Mert ma én is egy órával késöbb mértem (6.50-kor) és 36, 4 volt így.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek a választ:) Ma volt a második napja, hogy mérem(ciklusom 5.napja van) csak most kezdtem el mérni. 2.naptól kezdve málnalevél teát iszom, meg fogok ovutesztet is fogok használni a 12.naptól. Ez az 5.hónap, hogy babát szeretnénk, és abban bízom, hogy így összejön. Igaz az, hogy a hõmérõzés csak utólag mutatja ki a peteérést? Pontosan mi fog történni a hõmmel akkor?
A kérdező hozzászólása: Szurkolok nektek! Ha hallok valami tuti dologot szólok!

Szerdán töltöm a 36. hetet, már szoktam jóslófájásokat érezni, legalábbis szerintem azok (szúrkálások, mensi görcsök) ilyenkor már normális vagy még korai?

Legjobb válasz: Szia! Én ia pont szerdán töltöm a 36-at! :-) Nekem már úgy két hete vannak ilyen érzéseim, ezek a jóslók, elöször én is megijedtem, de teljesen normális a doki szerint. Már magneB6-ot nem szedek, de elviselhetõ fájdalom. Te hogy vagy? Üdv

Szia! Én ia pont szerdán töltöm a 36-at! :-) Nekem már úgy két hete vannak ilyen érzéseim, ezek a jóslók, elöször én is megijedtem, de teljesen normális a doki szerint. Már magneB6-ot nem szedek, de elviselhetõ fájdalom. Te hogy vagy? Üdv
A kérdező hozzászólása: Hát egész jól ezeket a fájdalmakat leszámítva. Ja és még a combtövemnél szokott fájni, bár az szinte már mindig, gondolom a tágulás az oka. Ma megyek az elsõ cTG-re. Te hogy vagy? Fiú vagy lány lesz? Neked nézték mostanában uh-val? Mekkora volt? Nekem a 31 héten nézték utoljára akkor volt 1772g:)
Én tegnap töltöttem a 36. hetet, de semmi jósló fájásom nincs. Éjszaka, amikor forgolódom, akkor szoktam néha keményedni. (A fiamnál sem volt semmi, õt túlhordtam éa 40h+6napon indították)
Szia! Elsõ vagyok. Szerdán megyünk uh-ra és nst-re. Aztán csak a jövõ héten lesz a nagy ultrahang meg a labor. Utoljára 33 hetesen voltunk uh-on, akkor volt 2240gramm. Szóval elég nagy babuci lesz:-) Ja és úgy néz ki, hogy kisfiú, mindíg takargatja magát :-) Mostanában jobban vagyok, csak a gyomorsavval szenvedek sokat, és aludni sem tudok, csak délután. Minden jót nektek!

A ciklus elején normális az, hogy cikcakkos a görbém? Ma még csak a 10. napon vagyok, de 36.6 és 36.3 között ingázik. Kezdő vagyok nagyon.

Legjobb válasz: igen normális. csak a pé után fog csillapodni a cikk-cakk. illetve nekem a cickafarktól is elmúlt a cikk-cakk...

igen normális. csak a pé után fog csillapodni a cikk-cakk. illetve nekem a cickafarktól is elmúlt a cikk-cakk...


Normális az ha a menszesz után első nap magasabb a hőmérsékletem most 36, 7 máskor 36, 5?

Legjobb válasz: menszesz után bármilyen hõd lehet. Az ovuláció elõtti hõ nem számít, csak az ovu utáni.

menszesz után bármilyen hõd lehet. Az ovuláció elõtti hõ nem számít, csak az ovu utáni.
Szia! Igen normális.
Szia. Teljesen normális, sõt ilyennek kell lennie. A hõd is teljesen normális 2-3 nap múlva amikor az ováláció be teljesült akkor föl megy 37-re vagy fölé. Ha babát akarsz akkor a mensi napján is 37 vagy 2-3 tizeddel kell magasabnak lennie. Ha nem jön meg 1 hét múlva sem de a hõd magas, akkor irány tesztér. Sok sikert

Normális ha a gyerekem 6 éves és 36 kiló? A suliban bántani fogják? És mi az oka hogy fojamatosan fáj tőle a pocia?

Eddig még csak egy kisgyerek szált rá!!!

Legjobb válasz: Hány centi ehhez a súlyhoz? Szerintem egyébként nagyon nagy a súlya. A lányom 4,5 éves és 16-16,5 kg. Husis, formás. Így belegondolva nagyon sok az a 36 kiló. Nagyon elrontod a gyereked és ráadásul az egészségének is nagyban ártasz! Embereld meg magad, ha eddig nem tudtad, ha nem megy, kérj segítséget, hogy a gyerek ne hízzon tovább. Írd meg azért, hány centi.

Jézusom, nagyon sok. :( A te felelõsséged, hogy ne zabáltasd, hogy hagyhatod? Az a legkisebb baj, hogy csúfolni fogják (igen, azt borítékolhatod), de az egészségéért nem aggódsz? Mert ez hosszú távon sem lesz jobb... Este fél 9-kor még csokit adsz neki... hát gyönyörû!
Hány centi ehhez a súlyhoz? Szerintem egyébként nagyon nagy a súlya. A lányom 4, 5 éves és 16-16, 5 kg. Husis, formás. Így belegondolva nagyon sok az a 36 kiló. Nagyon elrontod a gyereked és ráadásul az egészségének is nagyban ártasz! Embereld meg magad, ha eddig nem tudtad, ha nem megy, kérj segítséget, hogy a gyerek ne hízzon tovább. Írd meg azért, hány centi.
Az se mindegy hogy milyen magas.Ha faj a hasa amiutan eszik el kene vinni orvoshoz vagy lehet csak az a problema hogy tul sokat eszik.6 evesen ez eleg tulsulyos szerintem.
Persze, hogy fogják csúfolni. Ennél kisebb dologért is csúfolják egymást a gyerekek. De tényleg nem ez a legnagyobb probléma, hanem az egészsége.
Kislányom 6 évesen 17 kiló... Jó, õ vékonyka, de azért több mint a duplája?! :o Nagyon sok! A kislányom is eszik édességet, szinte minden nap, de nem túlzott mennyiségben, és rengeteget mozog. Szerintem forduljatok orvoshoz, dietetikushoz, mert rosszabbodhat a helyzet!
Sajnos a gyermeked túlsúlyos! Ezt legtöbbször a helytelen táplálkozás és -életmód okozza, de lehet hormoneredetû is. Ha úgy látod, hogy nálatok az elõbbirõl van szó, akkor igyekezz neki egészséges ételeket adni. Csoki helyett rágcsáljon magvakat, nyers zöldséget, esetleg müzliszeletet, gyümölcsöt, joghurtot. Fontos a mozgás is, csináljatok közös programokat: úszás, séta, kirándulás, udvari-mozgós játékok. Meg kell vele értetned, hogy az elhízás megbetegítheti (diabétesz, érrendszeri betegség). Ha utóbbiról lehet szó, akkor endokrinológussal ki kell vizsgáltatni. Bármi miatt is duci, a gyerekek csúfolhatják, mert sajnos ebben a korban még gonoszkodnak egymással, és, ha találnak valakin egy gyenge pontot, az a céltáblájukkal válik. Épp ezért lelkileg is fontos az életmódváltás. A hasa attól fájhat, hogy helytelenül étkezik, ill. lelki okok is közrejátszhatnak (csúfolódás). Ne feledd!! Õ még csak egy 6 éves kisgyerek, Te felelsz érte!! Neked kell változtatnod, hogy az Õ élete megváltozhasson.
Ne adj neki csokit, és tanulj meg helyesen írni!
Fojamatosan? Pocia? Ezek milyen szavak? Szerintem Kamu a kérdés, hogy miért nincs olyan felnõtt aki nem tudná leírni!
Mindenképpen vizsgáltasd ki, mert sok ez, és igen, sajnos csúfolni fogják. Eleinte valószínûleg nem a saját osztálytársai, hanem a nagyobbak. Épp ezért kellene minél elõbb lépned ezügyben, mert sokat fog sérülni a lelke, ami egész életére meghatározó lesz. (32 éves húgomnál tapasztalom ennek az utóéletét, pedig csak gyerekkorában volt kicsit erõsebb az átlagnál.)
Nem az a legnagyobb baj, hogy csúfolni fogják, hanem az egészsége miatt kellene aggódnod. Mindenképpen vizsgáltasd ki. Az én 5 éves fiam 115 cm és 18 kg, és õ is rengeteg édességet, csokit eszik.
Ha gond van a pajzsmirigyével, akkor mindenképp menjetek endokrinológus szakrendelésre. Nagyon sok a súlya, és jobb lenne még most lépni, mint megvárni, hogy ennél is ducibb legyen és elkezdjék csúfolni a gyerekek. Ha eddig nem is tették, iskolában sajnos elkerülhetetlen lesz, akkor kezdenek el jobban foglalkozni azzal, hogy ki hogy néz ki. Az én lányom is 6 éves 124 cm, 22 kg és egyáltalán nem vékony, pont ideális az alkata. Ha ehhez viszonytok, kb 14 kg plusz van a fiadon, az rengeteg még felnõtt embernél is, nemhogy egy gyereknél.
Nem akarlak elkeseríteni, de halálra fogják szekálni a gyerekek. Fõleg ha mondjuk a túlsúly miatt a tornaórán is ügyetlenebb lesz vagy amikor az udvaron õ fut leglassabban. Szerintem nagyon gyorsan lépnetek kellene eü. vonalon. Ha nem borzalmas mennyiségeket és tömény szénhidrátot+zsírt eszik, akkor valamilyen hormonális vagy emésztési probléma lehet a háttérben, amit biztosan lehet kezelni (ha már a diagnózis megvan). Amúgy ti, szülõk ill. többi családtag milyen alkatú? Ha ti is túlsúlyosak vagy legalábbis hízékony alkatok vannak, akkor fõleg oda kéne figyelni a kisfiúra, mert az alkat örökletes. A konkrét kérdésre, ennyi idõs fiúnál a 18-20 kiló kb. az átlagos súly, ha nem extrém magas/alacsony.
http://www.gekkonet.hu/fejlodes/gyermekek-fizikai-fejlodese... Majdnem a duplája az átlagnak! Kezelik valamivel, szed gyógyszert, vagy "csak" megállapították a betegséget? Én a helyedben nekiállnék dokikhoz kilincselni, háziorvos, dietetikus, egy cukorterheléses vizsgálatot is csináltatnék. Elhiszem, hogy szereti a csokit (ki nem?!), de te vagy az anyukája, határt kell szabnod, hogy mikor és mennyit ehet. (Pl. ebéd után 2 kocka, este pedig semmi édesség). Vagy próbáld terelni a tejes desszertek iránt (tejbegríz, tejberizs), de még jobb lenne, ha a gyümölcsökbõl fogyasztana ennyit. A sok csokitól nem szorulásos? Nem azért fáj a pocakja? A suliban sajnos bántani fogják. :(
Igen, mindenképpen kezeltetni kell, mert ez betegség! Azonban a sok édességadás mellõzésével te is hozzájárulhatsz, hogy ez ne durvuljon el még jobban! Ne adj neki sok édességet! Mást mennyit eszik? Normális kajákat? Nagy adagokat?
A 6. vagyok. Akkor ezek szerint a hormon problémáról van szó. Kérjetek beutalót egy endokrinológushoz kivizsgálásra. Ha betegségrõl van szó, kezeltetni kell!
A kérdező hozzászólása: Az van hogy nam zabál nem is kap túl sok csokit és 5 sport folalkozásra is jár!!!Az orvos szerint lasssú a pajzsmirigye
A kérdező hozzászólása: 120 kb
ez sok egy 6 éveshez ennyi egy 10éves sulya.

Normális az, hogy a reggeli hőm 36, 6 (az átlaghőm 36, 2) és délután csak 35, 5?

Megmértem most délután és teljesen elszontyolodtam. :( Vagy ezzel ne foglalkozzak? Csak azért kérdezem, mert máskor is nézegettem már napközben és általában mindig annyi volt, mint reggel. :(

Legjobb válasz: Ha gyerek miatt méred a hõdet, akkor megnyugtatlak, hogy csak a reggeli számít! Az hogy, hogy alakul nap közben a hõd, az sok mindentõl függ, de semmi köze a babához, vagy a foganáshoz. Ha méred a hõdet, akkor csak reggel tedd, felkelés elött az ágyban fekve. Csak az számít!!!

Ha gyerek miatt méred a hõdet, akkor megnyugtatlak, hogy csak a reggeli számít! Az hogy, hogy alakul nap közben a hõd, az sok mindentõl függ, de semmi köze a babához, vagy a foganáshoz. Ha méred a hõdet, akkor csak reggel tedd, felkelés elött az ágyban fekve. Csak az számít!!!
Kedves utolsó! Lehet, hogy fel vagy pörögve? Azért magas? HA fekszel egy órát nap közben, és utánna megméred akkor is ilyen magas?
Ez érdekes, hogy nap közben ilyen alacsony a testhõd. Én meg pont azt furcsállom magammal kapcsolatban, hogy 37, 3-37, 5 körül van, pedig a reggeli hõm 36, 8 már 3 napja. Beteg nem vagyok, meg azt sem érzem, hogy esetleg bujkálna bennem valami nyavalya. (csak azért kezdtem el "csekkolni" nap közben, mert melegnek éreztem a testemet)
A kérdező hozzászólása: https://market.android.com/details?id=com.sleekbit.ovuview ez a telefonos. sokat kipróbáltam, de ez nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: http://tcoyf.com/ http://www.fertilityfriend.com/ és a telefonomon az ovowiew Eddig a legjobb szerintem a tcoyf. :)
Melyik az a másik 3?
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Ott vezetem én is. Meg még 3 másik helyen. :D A többi az pontosabban behúzza az ovut.
Csak reggel mérd a hõdet. A többi nem számít, csak össze zavar. A ciklus.hu-n tudod vezetni szépen a hõdet. Nekem nagyon bevállt. 1.válaszoló
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Igen, azért mérem. :) Amint csörög az óra az elsõ dolgom a hõmérés. Csak kíváncsiságból megmértem most is. Ezt nem kellett volna.... :D
09:09 vagyok. Azért furcsa, mert csak itt ülök a gép elõtt, vagy a kanapén és nézem a tévét. Ha továbbra is ilyen marad, akkor csak el kellene mennem a háziorvoshoz... mmmmm

Ha a "lazam" 34, 6 - 35, 6 kozott szokott lenni az normalis? Tudom h 36, 6 a normalis. De ez meg belefer?

Legjobb válasz: Már komoly gondok lehetnek ha már nem találod meg az ékezeteket.

Már komoly gondok lehetnek ha már nem találod meg az ékezeteket.
37 foktól van hõemelkedésed és 38foktól lázad..szoval a 34, 6-35, 6 az NEM láz, és még csak nem is hõ emelkedés.. nem tudom te mirõl beszélsz..
Testhõmérsékletre gondolt. Egyébként nemlehet, hogy elromlott a mérõ? Mert gondolj bele: 36, 6 a normális, és a 37, 6 vagy 38, 6 már láznak számit. Akkor ez szerintem igy van visszafele is. Ez már 2 érték eltérés. Szerintem keress fel egy orvost, vagy vegyél egy új lázmérõt.
Elsõ: nyilván nem ékezetes a billentyûzete. Kérdezõ: ez az érték nagyon kevés, valami nem stimmel.
nekem valahogy mindig 0, 5-1 celsius fokkal kevesebb szokott lenni a hõmérsékletem. A vérnyomásom is alcsony...
Hipotermiának nevezik. Biztos jelez valamit.

Szülés után normális hogy nem jött meg 8 hónapig, aztán kb 8 napig tartott az első menzesz, és most meg a 36 napon vagyok és még sehol semmi?

Legjobb válasz: Szülés után az elsõ 3-4 mensim teljesen furcsa volt. Hosszabb ideig tartott, több volt, és nem volt kiszámítható. Utána beállt. Szóval elképzelhetõ, hogy ilyenkor még rendezõdik a szervezeted, és idõ kell neki, míg beáll a normális kerékvágásba.

Szülés után az elsõ 3-4 mensim teljesen furcsa volt. Hosszabb ideig tartott, több volt, és nem volt kiszámítható. Utána beállt. Szóval elképzelhetõ, hogy ilyenkor még rendezõdik a szervezeted, és idõ kell neki, míg beáll a normális kerékvágásba.
Szerintem normális. Én 1 éve szültem, szülés után 3 hónappal jött meg elõször. Azóta össze-vissza jön meg, pedig elõtte 27-28 napra. Van, h 24 napra jön, 31-re, aztán 27-re.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Normális a 36. héten az állandó fáradtság érzés?

Egyfolytában csak aludnék, feküdnék. 3. hete vagyok itthon szabin, el?tte végig meloztam. Amióta itthon vagyok egyre fáradtabbnak érzem magam. Az els? héten tök jól voltam, mindet elrendeztem a babaszobában és lakásban is nagytakarítás volt, de csak lassított tempóban nem 1 nap alatt végeztem vele, hanem szépen lassan. Nem hajtottam túl magam itthon, de még is olyan fáradtnak érzem magam. Mit?l lehet? Vagy ez normális a terhesség vége felé? 36 hkm

Legjobb válasz: Szerintem érzi a szervezeted, hogy most már nem kell annyira helytállni, mint a munkahelyen. Vagy felfoghatjuk a szülés utáni idõszak tréningjének. :-)) Viccen kívül: szerintem normális.

Szerintem érzi a szervezeted, hogy most már nem kell annyira helytállni, mint a munkahelyen. Vagy felfoghatjuk a szülés utáni idõszak tréningjének. :-)) Viccen kívül: szerintem normális.
Nekem is ez volt. Bár én itthon vagyok az eleje óta táppénzen. A 36.héten szinte egész nap csak feküdtem, és szenvedtem a fáradságtól. Hogy mitõl? Nem tudom. Azóta jobb a helyzet. 39+2 hkm
Egyrészt teljesen normális, másrészt a szervezeted pontosan tudja, mire van szüksége, végig melóztál, most pihenj és készülj a melós éjszakákra... :) Én a 2. trimeszterben voltam ilyen fáradt állandóan, bárhol és bármikor képes lettem volna elaludni... Mikor szülsz? 35+3 hkm
A kérdező hozzászólása: Akkor jól gondoltam, hogy normális... csak lassan kicsit ijesztõ, hogy át tudnám aludni a napot és nem csinálok semmit. Még 3-4 hét van vissza, szerdán megyek uh-ra és utána kezdõdik a heti egyszeri nst és heti egyszeri uh és heti egyszer védõnõhöz is kell mennem. Legalább nem lesz idõm aludni :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, csak kimaradt, hogy nagyon köszönöm a válaszokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!