Találatok a következő kifejezésre: Normális az, a (7010 db)

Szerintetek normális az a srác, aki az összes barátja exével találkozgat?

Az exem legjobb barátja egy hónapig találkozgatott velem (mozi, filmezés, keksz is volt). Aztán bevallotta, hogy egy másik jó barátjának az exével is megpróbálta a kapcsolatot, de csak a kekszig jutottak. Egy harmadik barátja exét meg egy koncert után vágta gerincre.

Legjobb válasz: valamennyire érthetõ, mert már ismerhette õket így könnyebben tudott velük beszélni stb. normális dolog, de nem szép.

valamennyire érthetõ, mert már ismerhette õket így könnyebben tudott velük beszélni stb. normális dolog, de nem szép.
Valószínûleg túlságosan is szexfüggõ. Úgy értem én tényleg szeretek dugni és tényleg szeretem a nõket. De állítok fel pár ilyen alapvetõ standardot magamban, amiket sosem lépek át. 1. Sosem dugok olyan lánnyal, akibe bármelyik jó barátom szerelmes volt. 2. Sosem dugok olyan lánnyal, akit bármelyik jó barátom megdugott már korábban. Jó barátból persze csak annyi van, amennyit egy kezemen meg tudok számolni, de ez akkor is alap szabály nálam. Nem értem hogy teheti valaki felelõtlenül kockára a baráti kapcsolatait, miközben annyi pina van a világon még, akikre hajthatna. Ráadásul ha téged is megdugott, meg az egyik másik csajt is, akkor alapvetõen sikeres lehet a nõknél általában, tehát tényleg könnyen találhatna mást. Fa-.sz se érti.
A kérdező hozzászólása: Nem, 5 csajjal volt még csak. Szóval ez valami beteges dolog. Arra gondoltam, hogy esetleg nem meleg? Mármint hogy valahogy a haverjait akarja érezni a csajokon vagy nem is tudom. Valami fura.
Magadat betegnek tartod?Ha jól olvastam, lefeküdtél a volt pasid legjobb barátjával???!!!
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem semmi szerepem a sztoriban. Nem tartozom senkinek elszámolással. Õk viszont legjobb barátok. Feel the difference.
Semmi szereped?Veled találkozgatott, nem?Szerinted az teljesen rendben van, hogy belementél a randikba?Te pont olyan mentalitású vagy mint Õ!
A kérdező hozzászólása: Õk barátok, szóval felelõsséggel tartoznak egymás iránt. Engem dobott az exem, ennyi. Miért lennék ugyanolyan?:D

Szerintetek normális az a csaj?

Nemrég új házba költöztek.A szomszédba van egy 16éves lány.Tök kedves,jófej,aranyos,vicces,vidám természetű lány.De van egy 15éves c*g*ny pasija.Az is normális.Vagyis annak tűnik.De pl.most hogy meleg van és nyitva van az ablak nálam is meg náluk is pl ma azt lehetett hallani hogy a lány nyögdécsel.Gondolom mit csinálhattak.(Egy éve eggyütt van azzal a fiúval)

Legjobb válasz: miert ne lenne normalis?

miert ne lenne normalis?
Úristen, es a cigány rendesnek tûnik, akkor gyorsan keressünk egy okot, hogy õt is utálhassuk!! Fúj, fúúúj... Komolyan, szerinted egy egy éve tartó kapcsoltban mit csinálnának, pirospacsiznak?
Nem lehet, hogy csak nyögdécselési versenyt cinálnak? :D
ahaa, és ebben most mi volt a nem normális? jó hát c*g*ny pasi, de ennyi? Vagy a többi írásnak is volt valami célzata, mert azt nem vettem észre
kapjon inkább hõgutát dugás közben?:) ) nézz horrort közben maxi hangerõvel
Nem kell mingyárt roszra gondolni ha 1 lány nyögdécsel
Mi lenne ebben a normáltalan? Ha épp egy kis kufirchoz volt kedvük, miért ne? Ha a cigánnyal van a bajod: neked nem mindegy? Ha a lánynak jó, szeretik egymást, akkor hol a probléma? Nem neked kell a sráccal …, hanem neki. Semmi közöd hozzá.
szerintem õt a nyögés zavarja, ami engem is zavarna.

Szerintetek normális az a csaj aki egyvégbe csak gangbangelni akar?

....gangbangelni akar.

Legjobb válasz: Ha szerinted ez nem normális, akkor hagyd ott, de elötte mutasd be nekem :-))

Ha szerinted ez nem normális, akkor hagyd ott, de elötte mutasd be nekem :-))
Mért ne lenne az?! Szüksége van a szexre, többes szexre... Mért olyan fura ez, h emiatt már nem normálisnak titulálnád? Tudod, a "normális" elég relatív fogalom!
részleteznéd?
van, csak mint ketteskétõl tudjuk, minden relatív.:) az én párom nem akar nyilvános helyen dugni, kutya se kell neki, hogy felizguljon. szerintem vidd el a csajt egy swinger-klubba és felejtsd ott. de kérdezd dr. relatívot, az majd megmondja a tutit.ha a "relatív"-on kívül ismer más szót is.:)
A kérdező hozzászólása: Már kezdek kiábrándulni a mai lányokból, gondolkodom azon hogy visszavonuljak...
A kérdező hozzászólása: Többet nem öltözöm be...
beöltözni....? az meg mi is...? :D
A kérdező hozzászólása: há én vagyok betmen
:D
és úgy kell dugni a csajodat, beöltözve? :D
A kérdező hozzászólása: folyton kérték hogy öltözzek betmennek
A kérdező hozzászólása: és meg kellett hivnom estére szuperment, pokembert és a tökéletes hulkot hogy teljes legyen a gangbang...ha csatlakozott amerika kapitany az volt neki a legjobb
apám, én kondenzcsíkot is húznék onnan, elfele..:DDD cseszd meg, mennyi idõs vagy...? :D
A kérdező hozzászólása: meg a kedvence az ha öközöm hátul, de azt szereti ha a száján kijön...multkor egy heves akció közepette kiüttem két fogát...belülrõl. Azóta morci egy kicsit
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért tehet errõl a papám és a mamám...
az okoskodó lajhárnak igaza van részben...normális is lehet akkor ha pl az ember k*rvát tart otthon nõ helyett.Na de az ilyenek el lehetne vinni Márianosztrára, aztán 25 fõ közé bázárni lehetne állítani idõzáras cella ajtót: pl 1 óra, 2óra, 5 óra, 10 óra 24 óra.Micsoda buli!!! micsoda forgatag!!!
A kérdező hozzászólása: ....kéri hogy gangbangeljünk.
ketteske, nem. nem normális dolog. de kívánok neked egy ilyen élettársat, hamar átértékelnéd.:)
5-ös: Ki beszélt itt élettársi kapcsolatról? Azért írtam h relatív!!! Gondolkodni és figyelni is kéne!
Hát ha szereted, hogy a párodban sorra járnak ki-be a pasik, akkor hajrá. Ha nem, akkor hagyd ott.
ketteske: olvas-értelmez-válaszol. az, hogy egy csaj folyamatosan gangbang-elni akar, az semmilyen szinten nem normális.
Oké fosi, akkor a te értelmezésedben nem normális! Relatív! :P
szerintem néha kellene kajálnia is :)
hát nem. szerintem beteg. és aki normálisnak gondolja, az is beteg. :P
Szerinted... megint csak relatív :P :D
A kérdező hozzászólása: Már komolyan elegem van abból hogy nem lehet normális barátnõt találni, az exem meg folyamatosan nyilvános helyeken akarta, azelõtt meg volt egy aki kutyus nélkül nem tudott felizgulni. Már tényleg, szégyellem magam a szüleim elõtt hogy nincs normális lány ebben az országban.
Olyan a világ és benne a lányok és mi magunk is, amilyenné tesszük! Ez van ! :/
csapd ki ribancnak valami extrém bárba. legalább hamar meglesz a kabrió, széftöltelék meg a budai villa.:)
Nem normális dolog, akkor engem is visszautasítanál???Nem helyes!:)
A kérdező hozzászólása: Vicc, hogy a nõk rögtön összefognak és szidnak egy pasit, bezzeg képesek ölre menni egy pasiért, hogy kié legyen!
Kérdezõ, a korodbéliekkel, vagy a fiatalabbakkal miért nem jön neked össze?
Ölre menni? Az csak a pasik álmában létezik! :P Bár igazad van, láttam már részeg pitsákat pasin összeveszni... ha ilyen kell, meg is érdemled! :D
Ölre csak az megy, aki nem becsüli meg önmagát. :) Az én pasimat is lekoppintották...megnyerte, hát vigye. Hülye lennék odáig alacsonyodni, hogy küzdjek érte. De ez a te jóképû agyadig úgy sem jut el. :) (hol a képem? ;))
A kérdező hozzászólása: Én csak gondoltam, hogy jól fog esni neki, és benne lesz! Nem könyörögtem, hozzá teszem, nem mondtam semmit neki. Tudomásul vettem, hogy nem akarja, csak akkor miért flörtölt velem nem gyengén, ami szerintem bunkóság egy nõtõl ha utána meg visszautasít.
Jaj, drágám, azért még nem akar egy nõ kufircot, mert flörtöl. Flörtölni jó, mindenki csinálja. De ez...nem jelenti azt, hogy rögtön a lábai közé akar engedni. De téged sem értelek, lehetne jobb ízlésed is annál, minthogy a saját anyádat...érted.
A kérdező hozzászólása: mit véditek magatokat ti nõk? Borzalmasan fa.z irigyek vagytok, rosszabbak sokkal mint a pasik! Hányszor láttam a munkahelyen, hogy a nõk rendesen ölre mennek egy kolléga miatt!
"Ti nõk" - azért, mert a te környezetedben pitsák vannak, még nem kell mindenkit egy kalap alá venni velük. Talán itt kezdõdne a tisztelet, amirõl fentebb papoltunk... és akkor lenne kivel kufircolnod is... :P
A kérdező hozzászólása: ma 17:33 j, azért ne nézzen már úgy egy nõ, hogy azonnal bekapná! Azért van flörtölésben is különbség, egy mosoly pl normális, de ez a ribanc mindig simult hozzám és élveteg fejjel mondta a szépeket!
A kérdező hozzászólása: ma 17:37 de, sajnos majdnem minden nõ ri.anc, tisztelet a kivétel, csak nézz körül a munkahelyeden! Néha nyisd ki a szemed!
Mit dolgozol?
Én nem utasítottalak volna vissza:)
A kérdező hozzászólása: fogtechnikus vagyok! azon belül vázas!
Akkor faragj egy dildót rózsaviaszból, öntsd ki clear-bõl, polírozd ki és lepd meg vele. Mintának használd azt amid van.
Amúgy te kajk ritka balfek vagy..... ezt a dumát is h lehet bevenni, z nincs senkije? A nõk.úgy hazudnak a szexuális életükrõl mint a vizfolyas.
A kérdező hozzászólása: ma 17:49 : D !!!!
A kérdező hozzászólása: 17:50 naná, hogy hazudnak! Pont les.arják, hogy van-e pasijuk, némelyik azonnal bekapja a munkahelyi fürdõszobába!
Na látod ebben ugyanúgy tévedsz mint ahogy azt hitted hogy egy 50-es nõ tuti téged akar. Amugy elég beteges az ízlésed fõleg ha annyira jó pasi vagy hogy egy 50 évessel is lefeküdnél.... Egy normális 30-as pasi nem gerjed az 50-es nõkre általában.
Ne legyél már olyan nagyra magaddal, kérdezõ, ezzel a stílussal én is elutasítanálak! Õszintén kíváncsi lennék, hogy egyáltalán ki tudsz-e elégíteni a nõt, vagy csak a szád nagy! Mert reszelni mindenki tud... de frenetikus szexre csak az, aki tiszteli is a nõket (ez tapasztalat!).
Persze, hogy normális. Én 37 évesen több huszonévest utasítottam vissza, pedig jó ideje volt már szexhiányom. Kivártam, amíg jött egy korban hozzám illõ szexisten, aki minden téren kielégít. :)
Lehet balf.ász volt a srác. Az ilyen nõk már nem szívesen öltöznek le más elõtt szal idõ kell még kialakul a bizalom meg elhiszi, h tényleg kívánod.
Normális. Nem az a normális, hogy a gyereke játszópajtásaival szexel.
A kérdező hozzászólása: Én majdnem azt mondtam neki, hogy akkor ba.zon meg a 220! Nem, hogy örült volna a vénlány!
[email protected] volna meg téged, akkor nem írnál ki ilyen ostoba kérdést...
Könnyen lehet hogy azért utasított vissza mert ilyen primitív vagy. Erre még nem gondoltál?
Azért, mert fiatalabb vagy tõle, azt hiszed, hogy te vagy az istencsászár? Ugyan már, süt rólad a primitívség! Én is visszautasítanálak, pedig nem vagyok 50, csak a fele.
170.13 nak igaza van, nem kellett volna visszautasítani, és akkor most nem kérdezted volna meg!!
Mondtam, h balf.asz vagy, a nõt tisztelni kell vagyis ezt a látszatot kelteni:)
jav.:17:13
A kérdező hozzászólása: Mi van? Egy 50-nes nõ összetehetné a kezét, hogy egy baromi jó fiatal pasi megkefélné! Te mirõl beszélsz eszetlen!
Senkit nem akart egy senkire lecserélni.
Nem minden a szex, képzeld egy felnõtt embernek nem elég csak a szex. Fáj a baromi nagy egónak mi??? Remélem még lesz pár értelmes nõ aki visszautasít, nem hinném hogy ezzel a stílussal egy normális nõt megkaphatsz, persze a Te szinteden lévõk tuti azonnal szét teszik a lábukat. Nem is baj ha ezekben a körökben próbálkozol továbbra is.
én megkefélnélek!!
Igen normális! Neki a fiatalabbak jönnek be biztos :D 25-15 közt :D :D
A kérdező hozzászólása: Ágika örülnél ha egy fele olyan jó pasi mint én megvakarná neked!
:D Komolyan, tegyél már föl egy képet szépfiú! :D Lássuk, valóban van e okod tenni az agyad! Na? Be meri a nagy egod vállalni? :P
Van ötleted, hogy hogyan lehetne a pl. 3 db küvettába lepréselt cleart egyesíteni? Vagy mibe férne el egyben?
Normális persze, de nem öreg ez téves.... én megtartanám ez egy csoda, az élet ajándéka
Lehet már nem tartja annyira fontosnak hogy testileg is megélje az anyaságot. Tudja mivel jár, tudja hány éves és nem meri bevállalni. De én tuti megtartanám. Egész hátralevõ életemben bántana a lelkiismeret ha nem.
Ez a semmi közöm kategória. 45. évesen érthetõ valamilyen szinten, hogy nem akar szülni. Az 9rökbefogadót gyerekek is sajátok.
fel kell nevelni persze, de lehet 80 évig is elél és meg van az anyagi jólét... az én édesanyám is 18 volt hogy szült mégis elhunyt hamar 28 volt... sajnálom hogy így történt de ilyen is van garancia semmihez sincs..... nem igaz?
kérdezõ. te vagy ilyen helyzetben?
Igen, józan paraszti ésszel gondolkodik. Azt a gyereket fel is kell nevelni.
Teljesen, ilyen öregen már nem normális dolog gyereket vállalni.
Nézd, ehhez senkinek semmi köze, csak és kizárólag neki. Én megmondom õszintén, hogy én sem szülnék 45évesen. Persze jól kitolt vele az élet, hogy mikor szeretett volna nem jött össze, és végül lett gyermeke örökbefogadás révén, most meg, hogy ennyi idõs, természetesen teherbe esett. Tényleg egy csoda, de attól még lehet józanul gondolkodni szerintem is.
Egy ismerõsöm 43 éves, van két, felnõtt gyermeke, vér szerintiek, és nyáron szüli a harmadikat... Szóval reális, ha nem akar ebben a korban szülni, de nem öreg hozzá.

Normális az a 40 éves férfi, aki 23 éves lányokat akar felszedni?

Társkeres?n sok ilyen is megtalál. Persze nem tudom, valójában mit akarnak, mert nem is állok "szóba" velük, de egyszer?en nem is értem, mi a fenét gondolnak ilyenkor. Azt senkinek nem tudom elhinni, hogy ha egy 40 éves valóban társat keres, akkor egy 23 éves lány neki igazi társa lehetne az életben. Nem szex kapcsolatokat keresek, nem is utal erre semmi az adatlapomon. De ha még azt keresnék is, biztosan nem tudnék egy 40 évessel ágyba bújni. Legels?, ami az eszembe jut, hogy uram isten, apám lehetne, és undorító dolognak tartom az egészet. Õk meg úgy írogatnak a huszon-pár éves lányoknak, mintha ez lenne a legtermészetesebb a világon.

Legjobb válasz: jó és a 20éves lányok akik Brad Pittre gerjednek, pedig elmúlt 40?:D normális hogy fel akar szedni, az már annyira nem ha meg is történik. de ha a lány is akarná miért ne egyébként? mielõtt bárki pedópapának nézne, 15/L vagyok.

jó és a 20éves lányok akik Brad Pittre gerjednek, pedig elmúlt 40?:D normális hogy fel akar szedni, az már annyira nem ha meg is történik. de ha a lány is akarná miért ne egyébként? mielõtt bárki pedópapának nézne, 15/L vagyok.
Szerintem az a férfi nem normális, aki 40 évesen nem gerjed egy jó zaftos 23 évesre :D
ez nem normális dolog
Elsõ vagyok. Igen, egy fiatal lány fiatal teste nyilván vonzó dolog, van aki ezt kivetíti arra, hogy kapcsolatot is akar, de az igazság az, hogy valójában csak a szex vonzza egy fiatal nõvel. Ez a rész normális, az már kevésbé, hogy ezt természetesnek veszi és be is próbálkozik.
közetm és a férjem között is 15 év van, szerintem ha nem is megszokott, de normális.
80 éves papák is begerjednek, nyugodjál meg. Akkor van a baj, ha túl fiatal, mondjuk 15 vagy az alatti. De ha már eléri azt a kort, akkor bezonyám de hogy meg :) )
Rhett Butler-Scarlett O'hara:D ha még valakinek ez mond valamit:D jó tudom nem mostani korban játszódott a dolog, de mégis
Teljesen normális dolog. Te vagy a fura. Jóhogy nem 40 éveseknek írogatnak. Jelentõs a különbség egy 40es nõ és egy 40es férfi között.
normális, bár gusztustalan dolog :D
A másik meg h az ilyen férfiak rohadtul megérdemlik h a pénzükre hajtsanak!
Az utolsó elöttivel értek egyet csak azóta írtak.
Az utolsóval értek egyet teljesen az egy dolog h a vén kecske is megnyalja a sót tehát normális és természetes h tetszel ilyen alakoknak is!De attól függetlenül én sem tartom normálisnak h be is próbálkoznak!Nem értem miért jár a férfiaknak nagyobb szexuális szabadosság mint a nõknek jajj mert farkuk van nekem szövegelhet bárki bármit tisztességes ilyen korú nem húszévesekkel kezd ki!Miért csak a nõknek kell tisztességeseknek lenniük?Minket mindeért k.urváznak akkor minimum h nem járunk pancserekkel igenis jogos ha válogatunk!
full normális
Sztem egy 40 éves férfi ne 20-23 éves nõkre hajtson...megvan a neki való koeosztály mint mindenkinek..
43 évesen volt egy 23 éves nöm. Abszolut nem vettük észre a korkülönbséget. érett fej kérdése az egész. Ha te nem érzed magad 23 évesen elégé felnöttnek (5 évvel a nagykoruság után), az azért van mert az élet még nem kényszeritette ki a felnöttéválásodat. Burokban éltél. A legtöbb nö ilyenkor már felnöttként él.
Bocs, de 23 évesen is teljesen felnött nönek kellene már lenned! Nagyanyáink idején ekkor már simán csaladanya volt egy nö. Nagynéném 25 évesen még nem volt férjnél és nagyanyám sopánkodott, hogy vénlány lett!
Normális. 23 évesen egy nö a nöi szépsége csucsán van. Innen csak lefelé van. Kortol függetlenül minden férfikorosztálynak ez a nöi korosztály tetszik. 14 éves fiatal legény is simán gerjed és nem 40 éves hanem sokkal idösebbnek is bejön egy 23 éves nö. Legfeljebb nem mutatja. Pl Soros György (81 éves) is 5 éven át dugott egy most 28 éves brazil nöt (76 éves volt Soros amikor elkezdte farkalni az akkor 23 éves nunit. Az másik dolgo, hogy egy nö belemegy-e ebbe.
A kérdező hozzászólása: Utolsóról jutott eszembe. Azt már én is inkább természetesnek látom, ha például egy 45 éves egy 30 éves nõt keres. 30 évesen mégis csak teljesen felnõtt, és teljesen nõ az illetõ. De a 23 év még szerintem olyan, hogy épp túl van kicsivel a kamasz koron, és egy 23 évest még se nõnek, se felnõttnek nem mondanék teljesen.
Miért, az normálisabb, ha a 40 éves pasik a löttyedtebb 40-es nõkre gerjednek? Az ok, hogy ideálisan 30-35 éves nõknél van esélyük, de miért is ne próbálkozhatnának 20 évesekkel? Azok is nagykorúak, legfeljebb visszautasítják õket, de ha összejön, akkor meg jó. Hogy a 20 éves csajnak miért jó, az miért legyen az õ gondjuk? A te nézõpontod teljesen normális, de mibõl gondolod, hogy az õ nézõpontjuk nem az? Neked is a 20-30 éves korosztály jön be, és nekik is. Azért van ez így, mert ez a legjobb, legkelendõbb korosztály. Ne irigyeld már tõlük, ha õk is jó dolgokra vágynak, akárcsak nosztalgiából is. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nekem egyébként fogalmam sincs, másoknak úgy általában milyen a "korhatáros ízlésük":D. Én magamtól arra gondolnék, hogy azért akár csak ismerkedni akar, akár párt keres, egy 40 éves úgy 27-28 éves kortól, és felfelé keresi a társát. Persze ha csak szexpartnert keres, az akkor más.
A kérdező hozzászólása: Elsõ, arra gondolsz, hogy a 40 éves férfiak akár egy 20-23 éves lányt is szexuálisan vonzónak látnak? Vagyis teljesen szétválik a "párom lehetne" és a "de megdugnám" motiváció?
Normális hogy normális.

Normális az a terheléses cukorvizsgálatnál hogy másnap kell visszamennem és első nap csak éhgyomorra vesznek vért? Fehérvári úti rendelő-ben járt már igy valaki, tudja mi a menete?

Eddig mindehol azt olvastam hogy utána ittatják meg a glükózlötyit ,engem hazaküldtek,hogy telefonáljak ma este a laborba és ha 7 alatt vannak akkor menjek holnap a glükózlötyi után ismét vérvételre, Nem értem,akinek éhgyomorra 7 fölött van a cukra az csak tudja magáról hogy cukorbeteg nem?

Legjobb válasz: Nagyon rosszul csinálják!!! Nekem volt terhességi diabetesen, nem is akármilyen, épphogy megúsztam az inzulin és az éhgyomri cukrom mindig normális volt! Csak a terhelésesnél derült ki!b

Nagyon rosszul csinálják!!! Nekem volt terhességi diabetesen, nem is akármilyen, épphogy megúsztam az inzulin és az éhgyomri cukrom mindig normális volt! Csak a terhelésesnél derült ki!b
Szia Mindenhol másképp mennek a dolgok van ahol zsömit kell enni van ahol cukros lötyit itatnak van ahol elõtte és utána vesznek vért van ahol csak utána vesznek
Szia! Gondolom, arra alapozzák, hogy ha valakinek magas az éhgyomri cukra, akkor annak minek a terheléses, úgyis diétáznia kell. Ezzel megspórolják a terheléses cukorvizsgálat árát. Akinek 7 fölött van a cukra: nem feltétlenül jár tünettel a magasabb cukor.
Szerintem meg nagyon jól csinálják!Képzeld el mi van, ha az éhgyomri pl:10 és erre terhelnek!(amit még nem tudnak) Sajnos nálunk is bevett szokás éhgyomri utána lötyi és 2 óra múlva leveszik a vért.
Utolsó vagyok, bocsánat, elolvastam, tehát 7 alatt csinálják meg a terhelésest, ügye? Akkor az elõttem szóló írta jól!
A kérdező hozzászólása: igen köszi a válaszokat -most már kezdem én is érteni-most hívtam fel a labort és holnap is éhgyomorral kell menni csak a cukros lötyit kell magammal vinni és utána is vesznek vért

Normális az a családtag aki reggel 6.20-kor hív mobilon?

Mert ő nem tud aludni és arra gondol, hogy mi is fent vagyunk már. Apám élettársa. Nem első eset. Ti mit csinálnátok? Mert én még aludtam volna.

Legjobb válasz: Nem normális. Ismerni kell a családtag életritmusát és ahhoz igazítani a telefonálgatásokat, kivétel ha baj van! Nálunk aput simán hívhatom reggel 6-kor, lehet, már nem is találom otthon, mert a piac felé úton van. De õ tudja minket 1/2 8-nál hamarabb, csak ha baj van! :-)

Le kell errõl a hülye szokásáról szoktatni. Én személy szerint egyszerûen megmondanám neki, hogy ilyenkor még alszom, legyen szíves késõbb hívni. A másik lehetõség, hogy lehalkítod a telefonodat, majd késõbb elnézést kérsz tõle, hogy nem vetted fel, de aludtál!
Nem normális. Ismerni kell a családtag életritmusát és ahhoz igazítani a telefonálgatásokat, kivétel ha baj van! Nálunk aput simán hívhatom reggel 6-kor, lehet, már nem is találom otthon, mert a piac felé úton van. De õ tudja minket 1/2 8-nál hamarabb, csak ha baj van! :-)
Én reggel nyolc elõtt és este nyolc után már csak sürgõs esetben telefonálok családtagnak is.
" Én utolérhetetlen vagyok az ágyban, mióta kikapcsolom a telefonom." -woody allen-
Nézd, a mobilon van olyan, hogy kikapcsologomb. H nem. Karim, hogy hivjanak, kikapcsolom a telefont. Ha bekapcsolva van, akkor nem akadok k azon, ha valaki hiv.
Kapcsold ki, vagy legalább némítsd le a telefonod amíg alszol. Probléma megoldva. :-) (Egyébként szerintem nem teljesen normális. Én tuti megijednék, hogy valami baj van, ha valaki ilyenkor hívna, nem pedig nem bír aludni...)
nem normális engem is zaklatott apám nõje egy idõben telefonon, ált suliban, és onnantól nem vettem fel neki sosem, azóta leszokott róla
Szinte minden telefonnak van olyan funkciója, hogy x embernél csörög, y-nál nem állitsd be, hogy gizi néni, Pali bácsi ha hiv, akkor csörögjön hangosan, ha Icuka hiv, akkor még nappal se, kész.
Nem normális és az sem, aki szerint neked kellene a telefont kikapcsolni. Nekem is be van kapcsolva egész éjszaka. Nem szeretném, ha pl. a szüleim nem tudnának elérni, ha bármi probléma van. Én egyenesen megmondtam volna neki, hogy ha csak beszélgetni szeretne akkor legyen szíves 8 óra után hívni, mert ti ilyenkor még pihentek.
A kérdező hozzászólása: Azért nem kapcsolhatom ki, mert sok a családban a magányos ídõs, akikkel tényleg történhet valami, és akkor nekünk tényleg rohanni kell. Párom anyja és én anyám is egyedül él, nagymamám is. És ilyenkor mindig apám felesége hozza rám a frászt, persze én is arra gondolok, hogy valami baj van, de nem és nem is értem miért csinálja ezt. Fura.
háháá, megvan a megoldás ;) HÍVÁSSZÛRÉS!!! Aztán hadd hívjon... ÚGYSE TUD!! :)
Mondd meg egyenesen, szépen kérd, hogy reggel 8 elõtt (vagy ahogy akarod) ne hívjon. Ha mégis hív, akkor udvariasan mondd meg, hogy még alszol és aludnál tovább, majd késõbb visszahívod és csókolom. Udvariasan, de határozottan mondd meg, ha meg hív semmi esetre se állj le vele beszélgetni még akkor se, ha úgyis kiverte a szemedbõl az álmot. Nekem külföldi rokonoknak kellett párszor elmagyarázni, hogy mi az az idõeltolódás és hajnali fél 3-kor ne hívogassanak.
Ha valahonnan ugy tudja, hogy neked akkor már ébren kellene lenned, akkor nem. Egyébként kérd meg, hogy milyen idöszakban ne zavarjon, különleges esetek kivételével.
Nem illik reggel 8 elõtt, és este 8 után, de némítsd le, és tényleg meg is oldottad a problémát. Vagy van már hívásszûrés a telefonokon, kapcsold be, és csak 1-2 számot enged csörögni a telefon, a többi néma lesz.
Nem illik. De valaki úgy veszi, hogy akinek be van kapcsolva a telefonja az hívást vár... Lenémítanám a telefont.
Hétközben simán hívnak... (Szüleim) De persze mindig van oka...nem akadok, ki vannhgy mondom h hívjon 5 perc múlva, addigra lefõ a kávém... Sõtt ha tudják, hogy aznak dolgozom, an h 5 kor hívnak:) akkor van idõnk telefonálni... Ha olyankor hív amikor nem alkalmas, nem veszem fel, amikor alkalmas visszahívom, amíg csörög lehalkítom (értem itt azt, hogy éppen intim pillanatokban is telefonáltak már)... Ha meg úgy van, akkor simán megmondom, hogy máskor késõbb hívjon... Ha vagyunk olyan viszonyban, h elvileg fél 7 kor hív, akkor olyanban is, hogy megmondhatom ezt így, ha nem, akkor ne hívjon reggel....mert egy átlag rokon, ismerõs nem hív így, csqk az aki ismeri a napirendem...
Normális. Engem is sokszor felhívnak még bõven 6 elõtt, és én is telefonálok akár hajnali 3-kor is. Nem sértõdöm meg érte, és nem értem, miért morognak az emberek, ha egy bekapcsolt telefont kitartóan csörgetek. Ezért van a telefon.

Normális az a fiú, aki elmehetne egy jó csajjal randizni, ehelyett otthon ül?

Legjobb válasz: Kit érdekel, hogy normális-e? Ha annak a fiúnak úgy a jobb, akkor tegye azt. Felejtsd el a birkaszellemet..

Kit érdekel, hogy normális-e? Ha annak a fiúnak úgy a jobb, akkor tegye azt. Felejtsd el a birkaszellemet..
attól is függ, mi az oka, hogy inkább otthon marad.
Sokmindentõl függ ez.
Relatív kinek mi a jó csaj, ami azt illeti hívott engem egy ducibb most, de nem mentem, no nem azért mert nem szeretem a teltebb nõket, hanem, mert jelenleg annyi erõm sincs, hogy elvánszorogjak a hûtõig. A kényelem mindenek felett. ha elmegyek dög fáradtam se nekem, se neki nem lenne jó estéje. És igen, normálisnak tartom magam, bár nem ez az ide illõ szó és azokat is, akik a saját kedvük szerint élik az életüket, esetünkben töltik az estéjüket. Ha õ most otthon akar lenni és filmezni, gépezni, olvasni, stb, akkor tegye, nem kényszer a disznótor.
nem
nem!
A kérdező hozzászólása: Ez aztán a logika. Jó csaj nem lehet más, csak aki hülyíti a pasikat.
Szerintem arra gondol hogy lehet kevésnek érzi magát hozzád és nem is veszi komolyan, hogy találkozni akarsz vele. vagy más egyebet akarsz tõle. csak szívatod. Lehet valaki már verte így át. Ezért mondtam, hogy egyelõre hagyd, majd késõbb vesd fel neki újra, hátha akkor igen. Ha akkor se, akkor kérdezz rá, hogy mégis miért nem.
A kérdező hozzászólása: Értem meg gondoltam én is erre. Köszi
Szerintem is normális. Vannak akik nem szeretnek randizni, ismerkedni, udvarolni. Nem azért mert szarok, hanem mert zárkózottak , és nem szeretnek társasági életet élni. Ez is egy választási lehetõség. Randizás tisztán a megfelelõség bemutatásáról szól, mint egy slejtezõ egy showmûsorban, mint egy állásinterjú. Ott mutatkozol be, hogy kiféle miféle is vagy, hogy kelljél e egyáltalán a nõnek igazán. Van akiket ez a szituáció annyira nem vonz, az állandó elvárások, és teljesítménykényszer kereszttüzében. Valószinûleg neki nyugisabb volt otthon egyedül, mint erõltetett beszélgetést folytatni egy nõvel, mert bizony a randik egy része az a kínos hallgatásokkal és elõre kitervezett szövegirányítással teleerõltetett nehezen oldódós vacak lehet. Nekem például ez nem kéne. Én is inkább otthon maradnék. Max akkor mennék, ha tudnám biztosan, hogy a lány rugalmasabb, meg nem az a meg kell hódítani típus, és vágható be az ágyba ahogy kell minél hamarabb. nálam nem volna semmivel sem értéktelenebbnek tartva, mintha még kéretné magát hetekig, hónapokig játszaná az agyát. Egy kufircolós légyottott azért nehéz kihagyni. Egy erõltetett ismerkedõs randit azt azért megérthetõ ha nem nagyon akar bevállalni! Fõleg ha nem túl beszédes az illetõ, nem az a rögtönzõs, minden szituációban feltalálja, kivágja magát szövegileg, és fantasztikus személyiségébel és orgánumával hódítós féle. Az konkrétan azok pályája, mármint a randitájm. Tehát summa summarum, nem biztos hogy annyira hülye. HElyzetfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek, én is erõltetettnek tartom a randikat. Viszont õt máshogy nem tudtam volna megismerni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom önbizalom ügyileg hogy áll a srácom, de nem csúnya õ.
Lehet, hogy majd máskor el fog menne veled randizni. Biztos meg van az oka, hogy most miért nem.
Hmm szóval jó csaj vagy, legalábbis ezt állítod magadról. Szerintem jobban jár, hogy otthon marad. Szerintem nem gondola át a múltkor ezt a randit és most jutott eszébe, hogy "mi van ha csak hülyíteni akar?"
...nem vagyunk. de nem is randizunk veled. én legalábbis nem.
randizunk mi veled, mi GYK-s fiúk!! de ugye nem baj hogy szüzek vagyunk? :/ F19
A kérdező hozzászólása: na vannak itt hasznos gondolatok, köszönöm.. hamar ítélkeztem belátom
"még nem is ismer" & " tudtommal nem szerelmes senkibe" Ez nem zárja ki, hogy szerelmes legyen másba. De az is lehet, hogy olyan dolga van, amirõl inkább nem beszélne mások elõtt. Lehet megy a hasa...te se mennél el. Szerintem próbáld meg máskor.
Mivel a jócsajoknak többnyire olyanok az igényeik hogy sok lóvé, sportkocsi meg Justin Bieber, a fiú jár jobban, ha otthon ül.
A kérdező hozzászólása: és tegyük hozzá korábban õ hozta fel a talit
A kérdező hozzászólása: még nem is ismer... tudtommal nem szerelmes senkibe
s akkor ha azert nem megy el, mert nem szive valasztottja az a lany, hanem egy masik, de az nem hajlando vele meg?
Lehet nincs kedve hozzád vagy már más tetszik neki.Vagy valami gondja van ... mi nem tudhatjuk csak tippelünk mi lehet az ok. Az okát egyedül a srác tudja , kérdezz rá nála.
Nagyon sok dologtól függ.Ahhoz hogy érezhetõ legyen a különbség, már hangszóró, és olyan erõsítõ is kell. Milyen márka?
A kérdező hozzászólása: Pioneer megvan köszönöm erõsítõ volt :DD
A kérdező hozzászólása: Mondjuk alap 300w De MAX. 700w

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!