Találatok a következő kifejezésre: Normális az, 8 hetesen még (5 db)

Szerintem ez teljesen normális.
Szerintem ezzel semmi gond, õ ennyit bír megenni egyszerre egyelõre. Ahogy nõ, úgy fog egyre többet enni egyszerre, és ezáltal tovább is fogja bírni. :) Az a lényeg, hogy megfelelõen gyarapodjon ;)
ja, és ha anyatejes, akkor meg fõleg, mert az gyorsabban "emésztõdik", mint a tápszer..:)
A kérdező hozzászólása: Tápszeres sajnos. :( Akkor nem aggódom. Köszönöm a válaszokat! :)
mennyivel született? egyébként gondolom jár ki a védõnõ, orvos, ha szerintük a lányod megfelelõen gyarapszik, fejlõdik, akkor semmi gond nincs is :-)
A kérdező hozzászólása: 4 kg-val született. :) 1 hónaposan majdnem 5 kg volt. :) Csak mindenki azt mondja, hogy tápos babának 3-4 órát ki kellene bírni... :(
nekem lànyom is tàpszeres volt, ès most a fiam is az, kàr ezen bànkódni, nem tehetünk róla, hogy "ezt dobta gèp" :)
esetleg egy tápszer váltást meg lehetne próbálni. nekünk olyan volt hogy mikor fent volt állandóan evett volna szintén tápszeres. volt hogy be nyakalta a 240ml is 7hetesen. azt jeleztem a gyerek orvosnak és õ irt fel egy másik tápszert ami laktatóbb azzal már ki bírta 3-4órákat is sõt valamikor többet is.
A kérdező hozzászólása: Most Milumil komfort 1-et kap. Ez már a 3. fajta tápszer. :-( De lehet megemlitem a dokinak ha megyünk. Köszi!

Normális az, hogy 8 hetesen még csak sima vizsgálatot csinált a doki, ultrahangosat nem?

Normális az, hogy 8 hetes terhes vagyok és voltam a dokinál a héten, aki sima vizsgálattal megállapitotta(amit ugy is tudtam), hogy terhes vagyok és okt. elsejére visszzahivott hüvelyi ultrahangra??? Nem kellett volna neki már most megnézni, hogy minden rendben van-e?

Legjobb válasz: Szia! 12 hetesen kötelezõ elvégezni az elsõ ultrahangot. Nekem is akkor csinált elõször ultrahangot, a nyakiredõ miatt. (Down-kór miatt).Nem vagy lekésve semmirõl, ne aggódj. A doki tudja mit csinál, de ha nem vagy megelégedve vele, akkor válts dokit. SOk sikert! Hidd el a doki tudja mit csinál!

Szia! 12 hetesen kötelezõ elvégezni az elsõ ultrahangot. Nekem is akkor csinált elõször ultrahangot, a nyakiredõ miatt. (Down-kór miatt).Nem vagy lekésve semmirõl, ne aggódj. A doki tudja mit csinál, de ha nem vagy megelégedve vele, akkor válts dokit. SOk sikert! Hidd el a doki tudja mit csinál!
Szia. Nekem ma´r a legelsö izsgálaton is csia´ltak uh-t.azo´ta minden vizsgálatkor kapok én is egy fotót, a leendö lányomról.Nem kötelezö az uh, de nem a´rt ha csinálnak, pl.:a szívdobogása´nak, illetve az embrio´nagyságának, e´s méhen kívüli, vagy belüli állapota´ról.Ha gondolod, menj el egy násik orvoshoz! Gratula a babához. Egy 21.hetes kismama.
Bocsi az elsõ válasznál nem írtam, hogy szívhangot nézett nálam is az elsõ alkalommal, de normál ultrahangot nem csinált.
Szerintem kéne már csinálnia UH vizsgálatot, pl. amikor én mentem hozzá, akkor 6 hetes voltam, és ahogy a vizeletvizsgálat pozitív lett, rögtön elküldtek ultrahangra, tulajdonképpen megerõsítésként. Ráadásul az elsõ nem is valami kellemes, mert nem csak kívülrõl nézegetnek meg, hanem "belülrõl" is, ami azért nem egy fenomenális érzés.
Szerintem inkább keress egy másik dokit. Hüvelyi ultrahangot az eslõ pár hétben szoktak csinálni. Október elején már inkább hasi ultrahnagot kellene. Arról nem beszélve, hogy csak ultrahnaggal tudja megállapítani, hogy méhen belüli, vagy sem, dobog -e a szív stb. Nekem kérdéses volt, hogy méhen belüli -e, szerencsére az volt, de ha méhen kíbüli lett volna, és nem veszi észre, mert nem vizsgál meg ultrahnaggal, abból komoly gondok lehettek volna.

Normális az hogy már most nagyon fájnak a lábaim? 8 hetes vagyok. Nem tudom, hogy ez a terhesség miatt, vagy netán az időváltozást érzem meg?

Legjobb válasz: Szia! Én 11 hetes vagyok és már egy hónapja fájnak a lábaim!!Néha nagyon nehéznek érzem a lábaimat néha meg egyszerüen csak fáj és húzodik.Én 10 éve vendéglátásban dolgozom/még most is/.Az orvosom azt mondta hogy ez természetes-többet kell pihentetnem és felpolcolnom különben késöbb még jobban fog fájni! Gratulálok a picihez! Vigyázz magatokra!!

Szia! Én 11 hetes vagyok és már egy hónapja fájnak a lábaim!!Néha nagyon nehéznek érzem a lábaimat néha meg egyszerüen csak fáj és húzodik.Én 10 éve vendéglátásban dolgozom/még most is/.Az orvosom azt mondta hogy ez természetes-többet kell pihentetnem és felpolcolnom különben késöbb még jobban fog fájni! Gratulálok a picihez! Vigyázz magatokra!!
Igen.
Igen
Én mensi szerint 6+5 hetesen voltam, és még csak petezsák volt, illetve benne látni vélt a doki egy 2-3 mm-s valamit. Engem 2, 5 hét múlvára rendelt vissza, de megérte várni, mert akkor már tök babaformájú volt! :-)
Nálam sem volt szivhang 6 hetesen.És nekem is csak 3, 5mm volt az embrió.Néhány napja voltam orvosnál (8hét 3 naposan) és volt szivhang illetve 18 mm volt már.Úgyhogy ne aggódj.
utolsó te nem voltál ebben a helyzetben, nem halálra ijesztettem csak elmondtam nálam mi volt...és ha most nincs szívhangja szerinted hogy fog fejlõdni, nõni ??????
ha 6 hetesen még nincs szívhang nincs semmi gond miért kell halálra ijeszteni????? 7.héttõl szokott lenni általában és nagyon függ a fogantatástól is...nyugodj meg majd 2 hét múlva kiderül de elõre kár izgulni...8 hetesen ha tényleg nincsen szívhang akkor már baj van...ilyenkor naponta 1mm-t nõ a kicsi ki lehet számolni mekkora lesz addigra...nekem 8 hetesen volt 14mm és normális kisbabám van...sõõõt már 32 hetesen akkora h 34 hetesnek felel meg...
tudod, hogy mikor sikerült összehozni a babát? rendszeres a menstruációd? mert lehet, hogy azért ilyen picike, mert nem menzi után 2 héttel sikerült létrejönnie, hanem késõbb. nekem 6 hetesen 5, 5 mm-es volt szívhanggal, de mi tudjuk, hogy 14-16. ciklusnapok egyikén sikerült. ha tiétek mondjuk 1 héttel késõbb, akkor semmi okod izgulni! amúgy se izgulj, mert az a legrosszabb, amit tehetsz. gondolj arra, hogy ott van veled, és szépen fejlõdik. beszélj hozzá, hogy várjátok nagyon, és örültök neki! én ezt tettem, és minden rendben! pedig én is izgultam rendesen, mert elõzõ babánk elment most vagyok 7 hetes.
az jó lenne hogy ha 3 mm-s lenne, de már ilyen kicsinek is kell lennie szívhangnak vagy pulzálást látni kell!!!!!!ezt a dokim mondta nekem annó mert nekem ugyan ez volt, 6 hetesen 3mm és szívhang nélküli....8 hetesen mûtöttek mert akkor sem volt szívhangja és nem is fejlõdött..... remélem csak rossz volt az uh mert ha nem akkor sajnálom de most nem lesz baba :S
Nekem 6 hetesen még csak petezsák volt, szóval teljesen jó :)
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Az embryo 6 hetes, 4 mm-es, nincs szívhang. Az orvos szerint elhalt, de adjunk neki még 1 hetet. Nagyon bízom benne, hogy rendbe lesz. Jó lenne ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalatokat olvasni.
Ez dominancia drága! Ne engedd neki!
Tiltsd le róla, ha zavar.
A párzómozdulat ösztönösen benne van minden nemû, és életkorú kutyában. Nekem a szukakutyám próbálkozott be 3 hónaposan az egyik plüssmacimmal. Elvettem tõle, rászóltam, hogy nem szabad, és eltettem a macit egy idõre. Soha többé nem csinálta. Itt nem arról van szó, hogy korai e, vagy sem (bár tényleg nem jellemzõ ennyi idõsen) most is, és késõbb is tiltsd meg neki. Egy normális falkában -ahol Te vagy a fõnök- egy kutya nem csinálhatja, tiszteletlenség, és túlzott dominanciára utal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!