Találatok a következő kifejezésre: Normális az, 8 hete szültem, de (2 db)

Normális az, hogy 8 hete szültem, de még mindig nem állt be a kereslet-kínálat?

3-4 óránként szoptatok, felváltva, hol a jobb, hol a bal mellemb?l. Fejni, már legalább 4 hete nem fejem a tejet.Viszont a szoptatás után 1-2 órával már kemény a mellem, és úgy érzem, hogy majd szétdurran. Ez 8 hét után normális?

Legjobb válasz: Sztem igen, én is így voltam, kb 2 hósan állt be, de még akkor se rendesen.

Sztem igen, én is így voltam, kb 2 hósan állt be, de még akkor se rendesen.
Szerintem igen. Én is kb 2-3hónaposan álltam be. De fejni végig fejtem a szoptatás alatt, és lefagyasztottam a felesleget. Jó fog jönni nektek is majd a fõzelékes korban!
Igen, normális, mert a baba sem egyformán szopik, hol többet, hol kevesebbet. Meg az igényei is változnak, kell még kb 1 hónap sztem, hogy lényegesen jobb legyen. Ha kõkemény, annyit fejjél csak, hogy megkönnyebbüljön!

8 hete szültem császárral és még mindig tart egy picit a vérzés. Elég a tisztasági betét, de azt sűrűn cserélem, kb.3 óránként. Ez normális?

Más is volt így? A 6 hetes kontrollon nem találtak semmit, de ez akkor is idegesít?.

Legjobb válasz: Még mindig nem múlt el, két nap múlva 9 hetes lesz a a babám. Pénteken megyek orvoshoz, akkor volt csak idõpont. Addig is nagyon ideges leszek. :(

A kérdező hozzászólása: Még mindig nem múlt el, két nap múlva 9 hetes lesz a a babám. Pénteken megyek orvoshoz, akkor volt csak idõpont. Addig is nagyon ideges leszek. :(
Türelem, pár nap és elmúlik teljesen:) )) 3 császáros
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyos vagy, eléggé aggódós vagyok. :( Jézusom, 3 császár?? Hogy bírtad ki?? Le a kalappal!
Nekem kettõ volt, de 6 hétnél nem tartott tovább egyiknél sem.
a 3. volt a legrizikósabb, amúgy minden okés volt, és szívesen vállalnám a 4.mûtétet is pár év múlva:) ) 1.
Bocs az offért! 3 császáros anyuka! Megkérdezhetem miért volt rizikós a 3. császi? És engedik a 4-et? Nekem már a 2. után megkérdezte a doki hogy elkössön-e? Nekem már volt 2 de szeretnénk még egy babát. Kérdezõ nekem is nagyon sokáig tartott a vérzésem 8 hétig biztosan. Ne idegeskedj mert az a tejcsi rovására mehet. Minden rendben lesz és ezt majd a doki is mondja pénteken!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyos vagy!
3 császáros Idõben tovább tartott, nem lehet tudni mit találnak odabent...Mivel már nem steril a has így gyakran akadnak bél összenövések!Szerencsére nem találtak:) )Ja és persze a méh már 3 vágást kapott ami nem semmi!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!