Találatok a következő kifejezésre: Normális az, 8 hete szültem, (4 db)

Normális az, hogy lassan 8 hete szültem és még mindig hol jobban, hol kevésbé vérzek?

Hétf?n megyek a dokimhoz, mert a héten a rossz út miatt nem tudtunk menni. Szerintetek ez baj? Er?s vérzésem nem volt, csak az els? 2 héten kb.

Legjobb válasz: Én is 8 hete szültem de nekem 5 hétig volt vérzésem.Ha visszamész kiderül,hogy baj-e?!De szerintem ez is mindenkinél változó ahogy sok minden más is.

Én is 8 hete szültem de nekem 5 hétig volt vérzésem.Ha visszamész kiderül, hogy baj-e?!De szerintem ez is mindenkinél változó ahogy sok minden más is.
Én 10 hétig véreztem, dokim azt mondta, belefér. Már amúgy szétaggódtam magam, de azt mondta, hogy valakinek lassabb a tisztulási folyamat. C vitamint szedj nagyobb dózisban. Az nekem segített.
Normális. Sõt késõbb is jöhet egy kis pecsételés, ha szoptatsz.
Ha maradt vasad, akkor azt szedd! Legalábbis engem úgy engedtek ki a kórházból, hogy csatoltak egy tájékoztatót a zárójelentésemhez, és azon szerepelt, hogy vérképzõk szedése javasolt.
Én 7 hete szültem és még mindig vérezgetek néha, de csak gyengén. Erõs vérzésem nekem 3 hétig volt. Hüvelyi UH-n látszott, hogy még van folyadék a méhemben, így még fog is tisztulni, de ez normális.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, megnyugtattatok, hogy nem vagyok egyedül! Nekem is ráírták a zárójelentésemre, hogy vérképzõk szedése javasolt. Hát azért reménykedem, hogy amire eljutok a dokiig, addigra már nem fogok vérezgetni. Köszi még egyszer!
A hasfájást nem tudom, de a rózsaszínes folyás, áttöréses vérzés az elsõ 3 hónapban normális.

8 hete szültem császárral és még mindig tart egy picit a vérzés. Elég a tisztasági betét, de azt sűrűn cserélem, kb.3 óránként. Ez normális?

Más is volt így? A 6 hetes kontrollon nem találtak semmit, de ez akkor is idegesít?.

Legjobb válasz: Még mindig nem múlt el, két nap múlva 9 hetes lesz a a babám. Pénteken megyek orvoshoz, akkor volt csak idõpont. Addig is nagyon ideges leszek. :(

A kérdező hozzászólása: Még mindig nem múlt el, két nap múlva 9 hetes lesz a a babám. Pénteken megyek orvoshoz, akkor volt csak idõpont. Addig is nagyon ideges leszek. :(
Türelem, pár nap és elmúlik teljesen:) )) 3 császáros
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyos vagy, eléggé aggódós vagyok. :( Jézusom, 3 császár?? Hogy bírtad ki?? Le a kalappal!
Nekem kettõ volt, de 6 hétnél nem tartott tovább egyiknél sem.
a 3. volt a legrizikósabb, amúgy minden okés volt, és szívesen vállalnám a 4.mûtétet is pár év múlva:) ) 1.
Bocs az offért! 3 császáros anyuka! Megkérdezhetem miért volt rizikós a 3. császi? És engedik a 4-et? Nekem már a 2. után megkérdezte a doki hogy elkössön-e? Nekem már volt 2 de szeretnénk még egy babát. Kérdezõ nekem is nagyon sokáig tartott a vérzésem 8 hétig biztosan. Ne idegeskedj mert az a tejcsi rovására mehet. Minden rendben lesz és ezt majd a doki is mondja pénteken!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyos vagy!
3 császáros Idõben tovább tartott, nem lehet tudni mit találnak odabent...Mivel már nem steril a has így gyakran akadnak bél összenövések!Szerencsére nem találtak:) )Ja és persze a méh már 3 vágást kapott ami nem semmi!!

Normális az, hogy 8 hete szültem, de még mindig nem állt be a kereslet-kínálat?

3-4 óránként szoptatok, felváltva, hol a jobb, hol a bal mellemb?l. Fejni, már legalább 4 hete nem fejem a tejet.Viszont a szoptatás után 1-2 órával már kemény a mellem, és úgy érzem, hogy majd szétdurran. Ez 8 hét után normális?

Legjobb válasz: Sztem igen, én is így voltam, kb 2 hósan állt be, de még akkor se rendesen.

Sztem igen, én is így voltam, kb 2 hósan állt be, de még akkor se rendesen.
Szerintem igen. Én is kb 2-3hónaposan álltam be. De fejni végig fejtem a szoptatás alatt, és lefagyasztottam a felesleget. Jó fog jönni nektek is majd a fõzelékes korban!
Igen, normális, mert a baba sem egyformán szopik, hol többet, hol kevesebbet. Meg az igényei is változnak, kell még kb 1 hónap sztem, hogy lényegesen jobb legyen. Ha kõkemény, annyit fejjél csak, hogy megkönnyebbüljön!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!