Találatok a következő kifejezésre: Normális az, 6 hetesen a mellbimbó (2 db)

Normális az, hogy 6 hetesen a mellbimbó udvarán semmi változás nincs? Bezzeg a mellem majd leszakad...

Legjobb válasz: normális! 12 hetes múltam és még nem sötétedik, de lehet nem is fog. nekem is leszakad és nõtt 2 méretet.

normális! 12 hetes múltam és még nem sötétedik, de lehet nem is fog. nekem is leszakad és nõtt 2 méretet.
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is nõtt és keményedett is! A férjem nagy örömére:-) Csak azért kérdeztem, mert elég kicsi a mellbimbóm. Nem lesz ez gond a szoptatásnál?
nekem 12 hetesen kezdett...de nem mindenki egyforma..es ezutan is fog valtozni meg a merete es a szine is.
Nekem csak nagyon picit lett sötétebb. Persze a mérete változott. elõször a 8. héten majd a 34. héten nõtt még egy picit. Ne aggódj nem lesz gondod emiatt a szoptatással.

6 hetes vagyok és elmúlt a mellfájásom, vagyis a mellbimbóm volt érzékeny, most az se. Normális ez? Rosszat jelent?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül jelent rosszat, majd visszatér. De ha a többi tüneted is elmúlt, akkor lehet hogy baj van. Voltál már dokinál?

Nem feltétlenül jelent rosszat, majd visszatér. De ha a többi tüneted is elmúlt, akkor lehet hogy baj van. Voltál már dokinál?
Nekem is kb. 6-7 hetesen múlt el a mellbimbóm érzékenysége+feszülés. 1 hete tért vissza a feszülés, gondolom megint nõ a mell. 15heteskm
A kérdező hozzászólása: Még nem voltam orvosnál. Egyébként sincs más tünetem csak a pozitív teszt :) , meg egy kicsi fáradtság, az meg van még.
A tünetek jönnek - mennek, de a 6.héten már elmehetnél megnézetni magad, hogy minden rendben legyen. Gratulálok és jó egészséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!