Találatok a következő kifejezésre: Normális az, 6 hetesen a (65 db)

Normális az, hogy 6 hetesen a mellbimbó udvarán semmi változás nincs? Bezzeg a mellem majd leszakad...

Legjobb válasz: normális! 12 hetes múltam és még nem sötétedik, de lehet nem is fog. nekem is leszakad és nõtt 2 méretet.

normális! 12 hetes múltam és még nem sötétedik, de lehet nem is fog. nekem is leszakad és nõtt 2 méretet.
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is nõtt és keményedett is! A férjem nagy örömére:-) Csak azért kérdeztem, mert elég kicsi a mellbimbóm. Nem lesz ez gond a szoptatásnál?
nekem 12 hetesen kezdett...de nem mindenki egyforma..es ezutan is fog valtozni meg a merete es a szine is.
Nekem csak nagyon picit lett sötétebb. Persze a mérete változott. elõször a 8. héten majd a 34. héten nõtt még egy picit. Ne aggódj nem lesz gondod emiatt a szoptatással.

6 hetes a kis bichon havanesem ma hoztuk aza már ismerkedik egy kicsit a környezetettel de sokat pihen és fekszik és csak néz előre vagy néha alszik, ez normális?

A másik hogy van mikor elkezdni harapdálni a lábait egy ideig csinálja aztán abbahagyja,tisztogat is de néha harapdálja, ma lett be oltva el?ször és féregtelenítve.

Legjobb válasz: Kicsit fiatalon hoztátok el. Még sokat alszik, sokat pihen. Ha úgy látod, hogy nagyon gyakran harapdálja a lábait, s ezt túl erõsen, túl intenzíven csinálja, akkor kérdezz rá az állatorvosnál, de még csak 6 hetes, még idõnként meg kell rágcsálni azt a lábacskát... xD

Kicsit fiatalon hoztátok el. Még sokat alszik, sokat pihen. Ha úgy látod, hogy nagyon gyakran harapdálja a lábait, s ezt túl erõsen, túl intenzíven csinálja, akkor kérdezz rá az állatorvosnál, de még csak 6 hetes, még idõnként meg kell rágcsálni azt a lábacskát... xD
8 hetesnél fiatalabb kölyköt nem szabad kivenni az alomból! Legalább az utcára ne vidd ki, mert semmi védettsége nincs! Ha ma volt féregtelenítve, akkor figyeld az ürüléket, hogy nincs-e benne féreg, vagy lárva. A szõrét is nézd át, ha apró fekete bogyókat látsz benne, akkor bolhás. De a lábrágás gyakran utal ételallergiára is.
igen elég hamar elhoztad, de én nem téged hibáztatlak, hanem azt a felelõtlen szaporítót! kérdésem lenne, hogy a kutyának vettetek valami rágó játékot? ha még nincs nagyon mit rágcsálnia akkor vegyetek :)
Jajj, de jó, egy újabb "felelõsségteljes" gazdi, aki még a féreghajtás szót se ismeri...
Egy ilyen kiskutya még nagyon sokat alszik. de az annyira nem jó, ha harapdálja a lábai. nézzétek nincs-e benne féreg.
Szia én is hat hetesen kaptam meg a kicsi havanese-m igazából nekem is sokat alszik félórát játszok vele és kidöl 3 órára, de ez nem baj:D Nekem is harapdálja néha a lábát de a kakijába nincs féreg megnéztük!
az ilyen pici kutya inkább fel van puffadva ha férges.
onann tudod h férges-e h lefogy, mert a féreg megeszi helyette a kaját, de amúgy kapnia kell féreghajtót és akkor semmi baja nem lesz már. Szerintem is egy picit korán hoztátok el.
Szia! Tényleg még elég pici, úgyhogy sokat alszik! ezen ne aggódj...ráadásul új környezetbe is került, úgyhogy ez teljesen normális. Pluszba oltást is kapott, ami után 3-4 napig kába lehet. 4-5 nappal az oltás után már elkezdenek kitermelõdni az ellenanyagok.Kertben, elzárt területen lehet a szabadban! sõt! ha lakásban laksz az utcára is kiviheted, amennyiben gondos gazdi vagy és egy kis területet fertõtlenítesz mésztejjel.A lábharapdálás sok mindenre utalhat, de ha nem túl sokat és nem túlzottan vadul harapdálja akkor nincs gond! Szokás....Vakarózni is szoktak, ahogyan az ember, nem csak bolhára utal. Jó kutyázást!
Augusztus 1. óta életbe lépett az állatvédelmi törvény módosítása, miszerint 8 hetesnél fiatalabb kutya kölyköt nem szabad az anyjától elválasztani...
elõször megkérdezed, hogy tudod megnézni, utána lecseszel, hogy miért okoskodok, amikor a kérdésben benne van, hogy volt féregtelenitve. na mármost. ha a székletben nincs féreg, akkor a következõt 2 hét múlva kell, viszont ha van, akkor hamarabb. márpedig biztosan van, ha olyan jó helyen vetted, ahol 6 hetesen odaadták.
de úgy tudod megnézni, hogy férges-e , hogy beadtátok neki a féregtelenítõt.. volt a kaksijába féreg??? ha nem akkor nem férges..amúgy pici fehér rizs szemhez hasonló a féreg illetve hosszú féreg alakú is lehet.. 6 hetes elég fiatal, 8-9 hetesen szabadna elhozni csak!!
A kérdező hozzászólása: Oda van írva hogy a kérdésnél hogy féregtelenítve volt éppen ma... szóval olvasd el normálisan és utánna mond amit gondolsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, hogy nézzük meg hogy férges-e?
Szia! A barátnõmnek ezt csinálta a kutya az összes lábával (skót juhász) és férges volt.. Azt hiszem 10 vagy 11 hetes volt.. És elvileg úgy vették, hogy féregtelenítve van... Mindenképpen nézesd meg az állatorvossal!

Mennyire normális, hogy 6 hetes terhességnél, csak 8mm-es a petezsák? Az orvos azt mondta, hogy épp szélű petezsákról van szó, de szerinte fiatalabb a terhesség, egy héttel. De pontosan tudom, hogy csak a 6 hét stimmel.

Csináltam is az együtt létünk után 2 héttel egy terhességi tesztet,ami nagyon halvány pozitív volt.És 6nap alatt,erősebb lett,mint a kontrol vonal.Ezért is kizárt,hogy csak 5 hetes terhes legyek,mert,ha csak egy hetes terhes lettem volna akkor,azt még nincs az a terhességi teszt ami kimutatná.Szikhólyag még nem látható.Szerintetek?

Legjobb válasz: Tenyleg 5 hetesnek felel meg, de hallottam mar ilyet, hogy vegul lett ott baba is. Gondolom visszahivott a dokid kb 1 het mulva (vagy 2?). Addig is pihenj, aludj amennyit csak tudsz (munka utan), ugy hallottam kell a pihenes ahhoz, hogy tudjon fejlodni. Drukkolok! Irj majd, ha voltal dokinal!

Tenyleg 5 hetesnek felel meg, de hallottam mar ilyet, hogy vegul lett ott baba is. Gondolom visszahivott a dokid kb 1 het mulva (vagy 2?). Addig is pihenj, aludj amennyit csak tudsz (munka utan), ugy hallottam kell a pihenes ahhoz, hogy tudjon fejlodni. Drukkolok! Irj majd, ha voltal dokinal!
Nekem szinte ugyanez volt mindkét gyerekemnél: 5 hét 6 naposan 8 mm-es petezsák. Az elsõnél szikhólyag látható, a másodiknál csak sejthetõ. Az elsõnél 1 hét múlva, a másodiknál 2 hét múlva lett szívhang is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bizrató szavakat.Hétfõre rendelt vissza az orvos, de ez a pár nap is, egy örökké valóságnak tünik.Nagyon szeretném, hogy ebbõl a terhességbõl, egy egészséges baba is legyen.
Szia! Nekem 5 hetesen volt a manóm 8, 4mm. Most 10 hetes vagyok 32mm a petezsák és dobog a picim szivecskéje. Ne aggódj, minden rendben lesz! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma voltam a dokinál, de pénteken is be kellett mennem a korházba, mert el kezdtem vérezgetni.Uh-n 9*3mm-es petezsákot láttak és kaptam hormon gyógyszert.Ma az orvosom belém vágta az ideget, mert azt mondta, hogy el halt a terhesség, menjek kaparásra.De a papíromra meg 11*7mm-es petezsákot írt.Ha el van halva a terhesség akkor hogy nõhet ennyit a petezsák????Kétségbe vagyok esve!!!:
Szia! Sajnalom, hogy nem kaptal jo hireket. Lehetseges, hogy nem latott a pzsakban szikholyagot, vagy embriot. :-( Szerintem vissza kene menned, megkerni, hogy magyarazza el Neked a helyzetet, mert igy bizonytalansagban vagy. Es/vagy elmenni egy masik orvoshoz, kikerni a velemenyet!
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek be a kórházba.Ha nem látnak õk sem változást, akkor azt mondták be kell fejezni a terhességet.Ez már a második ilyen!Ez bórzasztó.Csak a 1, 5éves lányom tartja bennem a lelket.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ebbõl nem lett baba!
Sajnalom! Legkozelebb osszejon, kitartas!


A kérdező hozzászólása: Bocsi, 7 hetes.
Az orvosod nem mondott semmit errõl? Csak a leleteket adta oda?
Szia! Másold be ezt a keresõbe és itt napról napra nyomon követheted a babád méreteit! http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Egyébként tökéletes! :) 7 hetes babára 11 mm-ert ír! :) Gratulálok! 10 hetes kismama
De fura, nekem 8 hetesen volt 14 mm a petezsák....És nem volét pici baba.Nincsnek õk véletlenül ketten :o)
szia nekem 6hetesen 12 milli a petezsák baba még nem látható
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de az az iker dolog megrémít egy kicsit, vannak mind a 2 oldalról a családban :)
Én 5 hét 6 naposan voltam elõször dokinál és 14 mm-es volt a petezsák! Lehet, hogy tényleg többen vannak! :) 10 hetes kismama

6 hetes a babám és a korházban megkapta az első oltást a karjába és még mindig olyan mint egy pattanás lenne csomós, ez normális dolog?

Legjobb válasz: teljesen normális! az én lányomnak még 1 éves korában is piros volt. de úgyis kell járnod védõnõhöz, orvoshoz a gyerekkel, mutasd meg nekik is, õk majd megnyugtatnak! én mondjuk nem tapiztam a helyét, tehát nem tudom, h csomós volt-e, legdurvább esetben sajnos felvágják, h a felgyülemlett trutyi ki tudjon jönni, de újdonsült anyuka ismerõseim szerint hamar túl vannak rajta a babák.

teljesen normális! az én lányomnak még 1 éves korában is piros volt. de úgyis kell járnod védõnõhöz, orvoshoz a gyerekkel, mutasd meg nekik is, õk majd megnyugtatnak! én mondjuk nem tapiztam a helyét, tehát nem tudom, h csomós volt-e, legdurvább esetben sajnos felvágják, h a felgyülemlett trutyi ki tudjon jönni, de újdonsült anyuka ismerõseim szerint hamar túl vannak rajta a babák.
Az a jó ha olyan csomós piros lesz, mert akkor hatott az oltás, ha nem lenne ilyen újra kéne oltani.
Szia!Igen, ez azt jelenti, hogy reagált a szurira.Idõvel majd kifakad, beheggesedik.

6 hetes babam nem mindig akarja kovetni az elotte vizszintesen elhuzott szines jatekot - aggodom, ez normalis, vagy irany a szemeszet?

Legjobb válasz: Bocsi, de szerintem 6 hetesen még nem sok mindent lát és fõleg nem érdekli. Várj vele még.

Bocsi, de szerintem 6 hetesen még nem sok mindent lát és fõleg nem érdekli. Várj vele még.
6 hetesen???Alig lát még szegényke...túl nagyok az elvárásaid vele szemben.Az sem mindig jelent bajt, ha nem a nagykönyv szerint csinálják a dolgokat, de azért ez már túlzás amit te akarsz tõle. 4 és fél hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: tulzas??? olvastok ti konyveket???
Ne sértõdj meg azon, amit írtak elõttem. Igen, túlzás, amit elvársz egy 6 hetestõl. Ne higgy el mindent, amit a könyvek írnak. Egyszerû, ha csak a baba eü kiskönyvét megnézed, hogy melyik hónapban körülbelül mit kell csinálnia. De azt sem napra pontosan kell csinálnia, ha mondjuk még kereken 2 hósan nem gõgicsél, attól még nem kell az orvoshoz rohanni vele.
Szerintem cseréld el egy macskára, az majd biztos követi. Döbbenet, hogy lehet ilyet kérdezni?!?
A kérdező hozzászólása: Dobbenet hogy te csak 25%-ban adsz okes valaszokat, nem gondolod? Egy masfel hos babanak igenis kell hogy a vizszintesen elhuzott targyakat kovesse...es ha ennyire felhaborit a kerdes, akkor miert valaszolsz ra?
6-7 hetesen hallani szívhangot.De van h csak késõbb. tesztet csináltál?
Nekem kb. a tizedik hettol volt kb. 2 hetig eros hanyinger, meg szagundor, Ja es etel undor is, aztan egyik naprol a masikra elmult :) Utanna kezdett mar latszani, nem is a hasam de a csipomon h. terhes vagyok, a mellfeszules nekem meg is szunt a 12 het utan :) xxx Nekem szivhang a 7 heten mar volt.Hallani nem hallottam, de LATNI LEHET, nagyon jo elmeny lesz .
Vkinek nincs különösebb tünet, gratulálok nagyon amúgy:) nekem 8-11hétig volt kis hányinger, de mindig délután:)
Én is lombikos voltam és semmi tünetem nem volt.Ne félj attól nyudottan lehetsz terhes.Még ilyen idõsen még nem volt szívhang , csak petezsák méret, ha jól emlékszem.Ha kettõ van akkor mondani fogják, hogy hány petezsákot látnak.Ha magas volt a hcgd akkor több mint valószínû, hogy ketten vanak.
A kérdező hozzászólása: tesztet csináltam a beültetés után 14 nappal. Pozitív lett.Ráadásul 2 petesejtet ültettünk be lehet hogy ketten vannak. :) Éppen ezért nem furcsa hogy semmi tünetem nincs? Néha egy kis mellfeszülés de ennyi.

6 hetes terhes vagyok. Azon kívül hogy fájnak a melleim és fáradékonyabb vagyok nincs semmi panaszom. Ez normális? Vagy valami bajt jelent?

Legjobb válasz: Persze hogy normális, én 8 hetesen mentem el, mert nem jött meg, és akkor már volt szívhangja a kicsinek. Nekem csak a gyakori vizelési inger volt , semmi hányinger, semmi mellfeszülés. Azóta is könnyû terhességem van. 30 hetes kismami.

Persze hogy normális, én 8 hetesen mentem el, mert nem jött meg, és akkor már volt szívhangja a kicsinek. Nekem csak a gyakori vizelési inger volt , semmi hányinger, semmi mellfeszülés. Azóta is könnyû terhességem van. 30 hetes kismami.
6 hetesen nekem is annyi tünetem volt, mint neked. Aztán a 7. héttõl rámtört az émelygés, hányinger, és szinte egész nap elkísért. Enni is alig tudtam valamit. Lehet persze, hogy téged ez elkerül, de még az elején vagy, bármi jöhet.
Persze hogy normális. Valaki terhességi vészes hányásba szenved. Valaki meg észre sem veszi hogy kismama. Nekem se volt semmi bajom. 14 hetes kismama voltam amikor kiderült. semmi jelét nem adta. Erre mondják hogy fiad lesz. Nekem bejött... :)
Szia! Örülj, hogy eddig nem tapasztaltál semmi rosszat. Bár az is igaz, hogy még nagyon az elején vagy, a java még most jön. Mindenki másképp éli meg a terhességét, de kívánom, Neked könnyû legyen! Boldog babavárást és vigyázz magadra!
teljesen! Én ekkor még nem is tudtam, hogy az vagyok! Majd késõbb jönni fognak ám azok a panaszok, de bár ne jönnének :) fõleg a vége felé lesz terhes a várandósság. üdv. 34 hetes kismama
Persze hogy az.
Szia. Elõfordulhat, hogy nem is lesznek tüneteid, de én is ezt hittem, most peddig minden reggel és este hányingerrel küzdõk. 7 hetes babás

6 hetesek vagyunk. Normalis az h meg most is vannak(neha) mensi szeru hasi fajasaim meg neha eg a pete feszkem?

Legjobb válasz: szia.,.én holnap leszek 6 hetes..nekem is szokott lenni..lécci irj hogy te miket érzel..mekkora a babod?csak hogy én is megynugodjak..és amugy is szivesen beszélgetnék egy korterhes kismamával:)vagy vegyél fel [email protected]

szia., .én holnap leszek 6 hetes..nekem is szokott lenni..lécci irj hogy te miket érzel..mekkora a babod?csak hogy én is megynugodjak..és amugy is szivesen beszélgetnék egy korterhes kismamával:) vagy vegyél fel [email protected]
Szerintem teljesen normális én is éreztem ilyeneket a 10. hétig, valaki tovább is, úgyhogy nyugi!Ilyenkor már elkezd változni a méh forméja, nagysága.Nyugi! 21 hetes kismami
Szia. Én most 18 hetes vagyok és nekem még most is kb. heti rendszerességgel megvan ez az érzés. Kellemetlen, mindig megijedek, de nem nagyon tudok mit csinálni vele. Bízom benne, hogy a "helycsinálást" érzékelem így. (Egyébként vékony alkat vagyok, szerintem ennek is betudható.)
Szia Ne izgulj normalis teljesen, legalabbis En ezt tapasztaltam, es olvastam is sok helyen.Nekem kb.a 10 hetig volt ilyen erzes, de ahogy az elottem iro is irtam azert nekem is elofordul meg mindig mensi erzes. Gratulalok a babahoz 21 hetes kismama

Üdv! Az normális, hogy a 6 hetes pitbull keverékem megszexuálja a lábam? O. O vagy ennek nincs köze az ivarérettséghez?

Legjobb válasz: 6 hetes? Egy 1,5 hónapos kutya? Közel sincs az ivarérettséghez, inkább azt jelzi, hogy a tulajdona vagy.

6 hetes? Egy 1, 5 hónapos kutya? Közel sincs az ivarérettséghez, inkább azt jelzi, hogy a tulajdona vagy.
Az õ szempontjából teljesen normális, õ ezzel csak azt mondja neked, hogy: "Hat hetes vagyok, de én vagyok a fõnök, a falkavezéred." Ez a te szempontodból abszolút nem... - hogy is kérdezted? - normális. Nem szabad hagyni neki, hogy ledomináljon téged, elvileg ugyanis neked kéne lenned a falkavezérének (de szép magyar mondat...). Ezentúl mindenképp tiltsd le, ha ledominál téged - bármilyen testrészedet. Ezen kívül ajánlanék egy cikket és egy videósorozatot a falkavezérségrõl. sosem lehet elég korán elkezdeni: http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. http://www.youtube.com/watch?v=sf2tw4gWCnY
6 hetes kutya, és már ledominálja az embereket? Az igen, lesz még vele elég bajod, ha nem kezded el már most nagyon komolyan fegyelmezni. Mert egy 3-4-5 hónapos kutyánál azt mondom, hogy belefér, az már próbálkozik, de egy 6 hetes? Tényleg ne engedjétek neki!
A kérdező hozzászólása: Én nem is, ne aggódj, nekem van tekintélyem elõtte, csak attól félek h ha kezdõdik a suli és koleszon leszek, az itthoniak el fogják kényeztetni. Eddig csak berni pásztorkutyáink voltak, azokkal nem is volt semmi gond, és nem értik meg a szüleim h ezzel a kutyával pöppet szigorúbban kéne bánni :S
Megszexuálja. XD Biztos Kóka János volt a tenyésztõ és belenevelte az erõszakszexet. Amúgy tényleg valami olyasmi, mint amikor megjelöli a területét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egyébiránt nem engem molesztált, hanem anyámat :D szal pluszban azt se tudtam mire vélni h velem vagy hugommal miért nem csinálja, de már értem - anyám túl engedékeny vele, semmiért nem szól rá, "mert még kicsi". Holnap felvilágosítom a mutert :)
a dominanciáját mutatja, ne engedd neki!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!