Találatok a következő kifejezésre: Normális az, 6 (284 db)

Normális az a családtag aki reggel 6.20-kor hív mobilon?

Mert ő nem tud aludni és arra gondol, hogy mi is fent vagyunk már. Apám élettársa. Nem első eset. Ti mit csinálnátok? Mert én még aludtam volna.

Legjobb válasz: Nem normális. Ismerni kell a családtag életritmusát és ahhoz igazítani a telefonálgatásokat, kivétel ha baj van! Nálunk aput simán hívhatom reggel 6-kor, lehet, már nem is találom otthon, mert a piac felé úton van. De õ tudja minket 1/2 8-nál hamarabb, csak ha baj van! :-)

Le kell errõl a hülye szokásáról szoktatni. Én személy szerint egyszerûen megmondanám neki, hogy ilyenkor még alszom, legyen szíves késõbb hívni. A másik lehetõség, hogy lehalkítod a telefonodat, majd késõbb elnézést kérsz tõle, hogy nem vetted fel, de aludtál!
Nem normális. Ismerni kell a családtag életritmusát és ahhoz igazítani a telefonálgatásokat, kivétel ha baj van! Nálunk aput simán hívhatom reggel 6-kor, lehet, már nem is találom otthon, mert a piac felé úton van. De õ tudja minket 1/2 8-nál hamarabb, csak ha baj van! :-)
Én reggel nyolc elõtt és este nyolc után már csak sürgõs esetben telefonálok családtagnak is.
" Én utolérhetetlen vagyok az ágyban, mióta kikapcsolom a telefonom." -woody allen-
Nézd, a mobilon van olyan, hogy kikapcsologomb. H nem. Karim, hogy hivjanak, kikapcsolom a telefont. Ha bekapcsolva van, akkor nem akadok k azon, ha valaki hiv.
Kapcsold ki, vagy legalább némítsd le a telefonod amíg alszol. Probléma megoldva. :-) (Egyébként szerintem nem teljesen normális. Én tuti megijednék, hogy valami baj van, ha valaki ilyenkor hívna, nem pedig nem bír aludni...)
nem normális engem is zaklatott apám nõje egy idõben telefonon, ált suliban, és onnantól nem vettem fel neki sosem, azóta leszokott róla
Szinte minden telefonnak van olyan funkciója, hogy x embernél csörög, y-nál nem állitsd be, hogy gizi néni, Pali bácsi ha hiv, akkor csörögjön hangosan, ha Icuka hiv, akkor még nappal se, kész.
Nem normális és az sem, aki szerint neked kellene a telefont kikapcsolni. Nekem is be van kapcsolva egész éjszaka. Nem szeretném, ha pl. a szüleim nem tudnának elérni, ha bármi probléma van. Én egyenesen megmondtam volna neki, hogy ha csak beszélgetni szeretne akkor legyen szíves 8 óra után hívni, mert ti ilyenkor még pihentek.
A kérdező hozzászólása: Azért nem kapcsolhatom ki, mert sok a családban a magányos ídõs, akikkel tényleg történhet valami, és akkor nekünk tényleg rohanni kell. Párom anyja és én anyám is egyedül él, nagymamám is. És ilyenkor mindig apám felesége hozza rám a frászt, persze én is arra gondolok, hogy valami baj van, de nem és nem is értem miért csinálja ezt. Fura.
háháá, megvan a megoldás ;) HÍVÁSSZÛRÉS!!! Aztán hadd hívjon... ÚGYSE TUD!! :)
Mondd meg egyenesen, szépen kérd, hogy reggel 8 elõtt (vagy ahogy akarod) ne hívjon. Ha mégis hív, akkor udvariasan mondd meg, hogy még alszol és aludnál tovább, majd késõbb visszahívod és csókolom. Udvariasan, de határozottan mondd meg, ha meg hív semmi esetre se állj le vele beszélgetni még akkor se, ha úgyis kiverte a szemedbõl az álmot. Nekem külföldi rokonoknak kellett párszor elmagyarázni, hogy mi az az idõeltolódás és hajnali fél 3-kor ne hívogassanak.
Ha valahonnan ugy tudja, hogy neked akkor már ébren kellene lenned, akkor nem. Egyébként kérd meg, hogy milyen idöszakban ne zavarjon, különleges esetek kivételével.
Nem illik reggel 8 elõtt, és este 8 után, de némítsd le, és tényleg meg is oldottad a problémát. Vagy van már hívásszûrés a telefonokon, kapcsold be, és csak 1-2 számot enged csörögni a telefon, a többi néma lesz.
Nem illik. De valaki úgy veszi, hogy akinek be van kapcsolva a telefonja az hívást vár... Lenémítanám a telefont.
Hétközben simán hívnak... (Szüleim) De persze mindig van oka...nem akadok, ki vannhgy mondom h hívjon 5 perc múlva, addigra lefõ a kávém... Sõtt ha tudják, hogy aznak dolgozom, an h 5 kor hívnak:) akkor van idõnk telefonálni... Ha olyankor hív amikor nem alkalmas, nem veszem fel, amikor alkalmas visszahívom, amíg csörög lehalkítom (értem itt azt, hogy éppen intim pillanatokban is telefonáltak már)... Ha meg úgy van, akkor simán megmondom, hogy máskor késõbb hívjon... Ha vagyunk olyan viszonyban, h elvileg fél 7 kor hív, akkor olyanban is, hogy megmondhatom ezt így, ha nem, akkor ne hívjon reggel....mert egy átlag rokon, ismerõs nem hív így, csqk az aki ismeri a napirendem...
Normális. Engem is sokszor felhívnak még bõven 6 elõtt, és én is telefonálok akár hajnali 3-kor is. Nem sértõdöm meg érte, és nem értem, miért morognak az emberek, ha egy bekapcsolt telefont kitartóan csörgetek. Ezért van a telefon.

Normális az, hogy általánosban 4, 3 most meg kéttannyelvűben kb 3, 6 az átlagom? :S

Legjobb válasz: Nekem általánosban 4,2 volt infó szakközépben 3,6. Szóval igen, szerintem normális fõleg ha olyan szintû volt az általánosod mint nálunk :D

Nekem általánosban 4, 2 volt infó szakközépben 3, 6. Szóval igen, szerintem normális fõleg ha olyan szintû volt az általánosod mint nálunk :D
Én 4, 4-gyel jöttem el és most 4, 8 vagyok.:)
Én is rontottam. :/ 4, 8 volt az átlagom, most olyan 3, 8-4 egész között van talán. Mindenesetre nem olyan jó, mint általánosban.
Ha csak dicsekedésbõl meg nagy arcoskodásból jössz ide akkor húzz a fenébe (: nekem amúgy több mindenbõl is romlott, nem halok bele... más se
Nagy általánosságban romlani szokott az átlag, új környezet, új tanárok több tanulnivaló. De tanulással és kitartással majd jobb leszel újra.
Nekem volt osztálytársam, általánosban kitûnõ volt, falusi iskolában, középiskolában kettes-hármas.

Az normális ha 6 hetesen akarnak kiskutyát eladni?

Azt irták: Leghamarabb November 21-dike után lehet elvinni,mert akkor lesznek 6 hetesek.De inkább Mikulásra szeretném ha elvinnék. Ez normális?

Legjobb válasz: Dehogy normális. A törvény szerint is csak 8 hetesen lehet, másrészt az a két hét pedig nagyon nagy jelentõséggel bír a kiskutya szociális fejlõdésében. Rengeteg viselkedésprobléma kiküszöbölhetõ. Mondjuk azt tudnám, minek veszel szaporítótól kutyát.

Dehogy normális. A törvény szerint is csak 8 hetesen lehet, másrészt az a két hét pedig nagyon nagy jelentõséggel bír a kiskutya szociális fejlõdésében. Rengeteg viselkedésprobléma kiküszöbölhetõ. Mondjuk azt tudnám, minek veszel szaporítótól kutyát.
Az utolsónak van igaza! Nyolc hetes kor a törvényben rögzített határ. És keress egy rendes tenyésztõt.
mikuláskor hozzd el...
Én szerintem igen
A kérdező hozzászólása: Nem mert csak bizikor kapok kutyát ha kitûnõ leszek.
A kérdező hozzászólása: Nem veszek csak kérdeztem! Köszönöm.
8 hetes kor elõtt nem szabad kutyákat elvinni.
valaki 6 hetesen, valaki 8 hetesen adja el.De az a normális hogyha 8 hetesen hozod el a tenyésztõtõl.

Mennyire normális, hogy 6 hetes terhességnél, csak 8mm-es a petezsák? Az orvos azt mondta, hogy épp szélű petezsákról van szó, de szerinte fiatalabb a terhesség, egy héttel. De pontosan tudom, hogy csak a 6 hét stimmel.

Csináltam is az együtt létünk után 2 héttel egy terhességi tesztet,ami nagyon halvány pozitív volt.És 6nap alatt,erősebb lett,mint a kontrol vonal.Ezért is kizárt,hogy csak 5 hetes terhes legyek,mert,ha csak egy hetes terhes lettem volna akkor,azt még nincs az a terhességi teszt ami kimutatná.Szikhólyag még nem látható.Szerintetek?

Legjobb válasz: Tenyleg 5 hetesnek felel meg, de hallottam mar ilyet, hogy vegul lett ott baba is. Gondolom visszahivott a dokid kb 1 het mulva (vagy 2?). Addig is pihenj, aludj amennyit csak tudsz (munka utan), ugy hallottam kell a pihenes ahhoz, hogy tudjon fejlodni. Drukkolok! Irj majd, ha voltal dokinal!

Tenyleg 5 hetesnek felel meg, de hallottam mar ilyet, hogy vegul lett ott baba is. Gondolom visszahivott a dokid kb 1 het mulva (vagy 2?). Addig is pihenj, aludj amennyit csak tudsz (munka utan), ugy hallottam kell a pihenes ahhoz, hogy tudjon fejlodni. Drukkolok! Irj majd, ha voltal dokinal!
Nekem szinte ugyanez volt mindkét gyerekemnél: 5 hét 6 naposan 8 mm-es petezsák. Az elsõnél szikhólyag látható, a másodiknál csak sejthetõ. Az elsõnél 1 hét múlva, a másodiknál 2 hét múlva lett szívhang is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bizrató szavakat.Hétfõre rendelt vissza az orvos, de ez a pár nap is, egy örökké valóságnak tünik.Nagyon szeretném, hogy ebbõl a terhességbõl, egy egészséges baba is legyen.
Szia! Nekem 5 hetesen volt a manóm 8, 4mm. Most 10 hetes vagyok 32mm a petezsák és dobog a picim szivecskéje. Ne aggódj, minden rendben lesz! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma voltam a dokinál, de pénteken is be kellett mennem a korházba, mert el kezdtem vérezgetni.Uh-n 9*3mm-es petezsákot láttak és kaptam hormon gyógyszert.Ma az orvosom belém vágta az ideget, mert azt mondta, hogy el halt a terhesség, menjek kaparásra.De a papíromra meg 11*7mm-es petezsákot írt.Ha el van halva a terhesség akkor hogy nõhet ennyit a petezsák????Kétségbe vagyok esve!!!:
Szia! Sajnalom, hogy nem kaptal jo hireket. Lehetseges, hogy nem latott a pzsakban szikholyagot, vagy embriot. :-( Szerintem vissza kene menned, megkerni, hogy magyarazza el Neked a helyzetet, mert igy bizonytalansagban vagy. Es/vagy elmenni egy masik orvoshoz, kikerni a velemenyet!
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek be a kórházba.Ha nem látnak õk sem változást, akkor azt mondták be kell fejezni a terhességet.Ez már a második ilyen!Ez bórzasztó.Csak a 1, 5éves lányom tartja bennem a lelket.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ebbõl nem lett baba!
Sajnalom! Legkozelebb osszejon, kitartas!

23 hetesen alig van hasam ez normális? Az orvos nem mondta hogy baj lenne azt mondta h akkora a baba amekkorának lennie kell de engem akkor is izgat h szinte semmi hasam és mindjárt 6 hónapos vagyok!

Legjobb válasz: Teljes mértékig normális a hugomnál is ígyvolt aztán a 6ik hónap után hatalmasra nõtt a pocija. Tessék megnyugodni mert a stressz árt a lánynak.

Teljes mértékig normális a hugomnál is ígyvolt aztán a 6ik hónap után hatalmasra nõtt a pocija. Tessék megnyugodni mert a stressz árt a lánynak.

Mennyire normális az éhgyomorra mért 6, 6-ös vércukorszint, de étkezés utáni 7, 4-es?

Azzal kezd?dött, hogy ez el?bbi vérvételi vizsgálaton a vércukorszintem 6,5 volt, de a vizeletben nem volt cukor. Egy hét múlva vissza kellett mennem cukorterhelésre, ekkor 6,6 volt, két óra múlva 7,4. Ha jól tudom, étkezés után 7,8-ig normális. Egy nutellás zsömle, egy sós kifli és fél liter szörp volt akkor az "ebédem", de nem tudom, hogy ez mennyire számít. Valószín?leg sokat, egy kiadós vasárnapi ebédhez képest. A háziorvos nem tudott ezzel az egésszel mit kezdeni, azt mondta, nem tudja, miért van. Csak azért szeretnék tanácsot kérni, hátha van/volt ilyene valakinek, és tudna nekem segíteni :) Kicsit félek miatta, hogy cukros legyek, mert a családban nem fordult el? még magas vércukorszint sem...

Legjobb válasz: Teljesen jó.

Teljesen jó.
Ez teljesen jó eredmény, fõleg a terheléses. Mennyi idõs vagy, és mennyi a súlyod? Egyébként én vettem anno ijedtembe vércukormérõt, így aránylag rendszeresen tudom mérni a cukromat. Mellesleg egy ilyen mérés nem mérés, és én semmilyen rendszerre sem tudtam rájönni. Ha este ( éjjel) sok cukrot ettem, akkor reggelre 5, 3 volt a cukrom. Ha meg épp keveset, akkor 6 felett volt.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, megnyugodtam. Köszönöm a megnyugtató válaszokat! :) Egyébként 17 vagyok, lány és kb. 56-57 kg.
Éhgyomri 6, 6os vércukorszint? Néhány (5-6 max) év múlva cukorbeteg leszel ha nem változtatsz az étkezési szokásaidon. Jelenleg inzulinrezisztenciád lehet.

6 hetesen normalis az enyhe alhasi gorcs?

Nem verzem,nem is barnazok,de eleg sokat gorcsolok enyhen,hetfon megyek nodokihoz.Mar van egy 16 hos fiam,vele nem volt ennyi para :)...csak azota annyi rosszat olvastam,es hallottam terhessegekrol,hogy nagyon aggodni kezdtem.Tudom nem szabad,es art,probalom is terelni a gondolataimat,csak zavarnak ezek a gorcsok :(

Legjobb válasz: Teljesen normális!! Sztem! Nekem is így volt kb. 12. hétig, végig paráztam az egészet, hiába mondta a dokim, hogy nyugi. 8 hós baba mamija. :-)

Teljesen normális!! Sztem! Nekem is így volt kb. 12. hétig, végig paráztam az egészet, hiába mondta a dokim, hogy nyugi. 8 hós baba mamija. :-)
Mindenképp szedj MagneB6-ot. Nekem is folyamatosan voltak görcseim, most már kezdenek múlni (kopkopkop) :) Inkább akkor voltak, mikor dolgozom. Szóval a MB6-ból akár 3x2-t is bevehetsz, nekem nagyon sokat segített! Nyugodt és boldog babavárást! 12hkm
Normális, bár én is aggódok, 2. baba. A fiam 1 éves, nála nem izgultam így. :)

Normális, hogy 6 hósan még semmi rendszer az életünkben, vagy valamit elrontottam? Igény szerint szoptatom.

Napi 9-10 alkalommal eszik. Éjjel összevissza ébred, általában két-három alkalommal. Napközben KB!! így eszik: 7 körül, aztán 9, 11,2, 4, 6, 8 és este tíz. Kóstoltatok is két hete, hátha a tejem kevés, de semmi siker. Rendszeresen ébred hajnal 4 körül, és nem alszik visza reggel kilencig. Természetesen csak cicin alszik el éjjel is és nappal is. Tudom, hogy fontos a szoptatás, de már teljesen kivagyok. Lehet, hogy nekünk nem jött be az "igény szerint"? Tudtok tanácsolni valamit?

Legjobb válasz: Szerintem is éhes a babó. Hozzá kéne táplálni. Most már te is átveheted egy picit az irányítást, ami a rendszert illeti, ha elmúlt 6 hónapos. Nem lesz könnyû az elején, arra készülj. Arról próbáld meg leszoktatni, hogy a cicin aludjon el. De plusz kajcsival lehet, hogy megoldódik az egész. Lelkileg minden okés otthon? Stressz, feszkó mennyire van?

Szerintem is éhes a babó. Hozzá kéne táplálni. Most már te is átveheted egy picit az irányítást, ami a rendszert illeti, ha elmúlt 6 hónapos. Nem lesz könnyû az elején, arra készülj. Arról próbáld meg leszoktatni, hogy a cicin aludjon el. De plusz kajcsival lehet, hogy megoldódik az egész. Lelkileg minden okés otthon? Stressz, feszkó mennyire van?
Én is igény szerint szoptattam, a "napirendünk" hasonló volt, szóval "KB" ilyen káosz. Az estéket átaludta, de vacsira már lefejt tejet adtam neki, hogy biztos tudjon eleget enni (ekkor már kevesebb volt a ciciben). Nekünk a hozzátáplálás hozta meg a várva várt rendszert. Szerintem nálatok is meg fogja oldani.
A "bajt" én is úgy értettem, hogy valamin változtatni kellhet, hiszen az sem jó, ha az anyuka totál kimerül a szoptatásban. És végtére én is azt mondtam, próbálkozzon a Kérdezõ, ha szükségét érzi - bár én azt vallom, hogy egy jóideig még a gyerek fogja kimondani a "végsõ szót"; azaz, én nem erõltetnék olyan dolgot, amirõl hosszabb idõ alatt csak azt látom, hogy nem jó neki (mégha nekem jó is lenne). De ez nem zárja ki a lassú, kezdetben kisebb próbákat-változtatásokat, sõt, ha ezzel mindenki jobban jár. (Csak azért szoktam mindig "makacskodni", mert sokszor olvasok olyan anyai vágyakat, amik hirtelen akarnak túl sokat módosítani és ez általában nem szokott jól elsülni.) Szóval nem mondtam én se annyira mást. ;)
Szia! Szerintem teljesen érthetõ, hogy fáradt vagy- ez tényleg kimerítõ lehet! Nekem is egy hamarosan 6 hónapos babám van (te jó ég, ráadásul Neked kettõ, minden esismerésem!), és ahogy olvastam a dolgokat, néhány ötlet eszembe jutott, hátha beválik!Szerintem az igény szerinti szopi akkor jó, ha megeteted, mikor jelzi, hogy éhes (gondolom nem csak éhség miatt sír, lehet, hogy épp más baja van 2 óra után, nem?), de ugyanakkor én úgy szoktattam a babómat, hogy ha viszont eszik, lakjon jól! Ne csak szipókázzon 50-60 milit, mert akkor biztos másfél óra múlva megint megéhezik..Nincs segítségem, férjem késõ este jön, így nekem muszály volt kb tartani egy rendszert, hogy tudjak fõzni, mosni, állatot ellátni és néha egy 5 percre még le is szusszanni. Ez nálad a másik baba miatt szerintem szintén fontos. SZóval az én manóm evéskor jól teleeszi magát, kb 150-180 grammot megeszik, és így azért minidg biztosan elvan 2, 5-3, néha 4 órát is! Nálam az igény szerinti azt jelenti, hogy nem nézem az órát, hogy "még nem ehetsz, még van negyed óra!", de azért a 2 óra minimum így mindig megvan! MÁsik: nappali alvás: én délelõtt, mikor a legelsõ jelét látom, hogy álmos, beteszem a bölcsõbe, csendben hagyom, és megszokta, hogy ilyenkor "alvás jön", és szépen kialakult a napi 2-3 szundi, amik kb egy másfél órásak! Ha még várni akarsz az etetéssel, de nem szeretnéd, hogy ott sírjon szegény, egy séta babakocsival nagyon jó! A babu elnézelõdik, és mire hazaértek, eszik egyet. Ha 6 hónapja szoptatsz, tuti van tejed bõven, szóval szerintem bátran próbálhatsz finoman változtatni. xStefix mindig nagyon jó tanácsokat ad, és abszolút szoptatás párti, ami szintén jó, de én abban nem értek vele most egyet, hogy ha már úgy érzed, kimerülsz, nem bírod-akkor ott valami baj van. Szerintem igenis kialakíthatsz egy olyan napi ritmust, amiben Te is vidám tudsz maradni, ettõl nem lesz "lelki sérült" a babád, és nem leszel erõszakos anya. Sok szerencsét!
Azért ne éld meg kudarcnak, nem ettõl leszel jó anya, hogy a szoptatás zökkenõmentes:) Nagyon sok szuper anyuci van, aki egyáltalán nem tud szoptatni, vagy kevés a teje, és rengeteg szar anya is van, aki szoptat, de anyaságilag nulla emellett. Tényleg egy személyes beszélgetés jót tenne szakemberrel, picit megkönnyebbülnél. Az is szép eredmény, hogy 6 hónapos koráig anyatejet kapott, pont ez volt a legfontosabb idõszak:) Ha sikerül visszanyerni az önbizalmadat, azt a babóka is meg fogja érezni és megnyugszik. Egyébként is vannak nehezebb gyermekek, csecsemõk, nem vagyunk egyformák.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk azt bevallom, hogy a szoptatásba nagyon belefáradtam már. Iszonyú küzdelem volt nekünk, és sosem jöttünk bele igazán. A szívem mélyén nem bánnám, ha vége lenne hamarosan, és bánt a lelkiismeret emiatt. Meg hát tök fáradt vagyok már. Aki próbálta két csecsemõvel, az tudja...
Azért kérdezem, hogy érzelmileg minden rendben van-e? Nehéz így a távolból tanácsot adni, mert nem ismerem a körülményeket. Talán érdemesebb kérni egy alkalmat gyermekpszichológustól, akivel át tudjátok beszélni a lehetõségeket. Ne aggódj, még csak 6 hónapos, mindent rendbe lehet hozni! Amúgy az is lehet, hogy érzi a te feszültségedet és õ is nyugtalan lesz. Szóval személyes tanácsadás lenne a jó szerintem. 1-2 alkalom.
A kérdező hozzászólása: Elkezdtem hozzátáplálni, ahogy írtam is. Csak azt nem értem, hogy ha éhes, miért nem cuppan rá a fõzelékre, gyümölcsre. Sorban próbálgatjuk, mindig ugyanabban az idõben, de semmi sem tetszik. Volt már alma, tök, cékla, tejpép, sinlac (orvos írta, hogy gyarapodjon), mindent szépen 3-4 napig próbálgattunk, de marad ez a hektikus napirend, hajnali ébredések. ??? Lehet, hogy nem az éhség miatt kéri a cicit. Csak nem tudom megnyugtatni semmi mással. valami elromolhatott.
Szép és jó az igény szerinti szoptatás, de szerintem 6 hónaposnál így sose lesz rendszer. Persze a baba határozza meg nagyrészben a napirendjét, de lehet terelgetni. Én biztos, hogy legalább 3 órát várnék két etetés között. Ha nincs elég tejed, akkor meg egyértelmûen vagy el kell kezdeni a hozzátápit, vagy tápszerrel pótolni. Ez az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Stressz csak emiatt van:) Apa és ikertesó már külön alszik. Kettesben szenvedünk. Az a gond a hozzátáplálással, hogy nem nagyon fogad el semmit. Már gondoltam én is arra, amit elsõ írt, hogy este üvegbõl adnék egy nagyobb adagot.De a hajnali kelést nem hiszem, hogy kiváltaná. A legfuribb az, hogy a tesójával minden OK. Mondjuk õ egy hónapja nem szopik, üvegbõl kap anyatejet, és szépen fõzelékezik, mert vele elõbb elkezdtem. De azért vele is foglalkozni kéne, stb. Csak már ki vagyok purcanva egész nap egyedül a lányokkal, plusz az éjszakák...
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon intelligens, elgondolkodtató válaszok, ürülök, hogy feltettem a kérdést! (Gyakran olyan vitákat olvasok, sajnálom szegény kérdezõt...) Igen, valószínûleg hektikusak az igényei, de a mindig mellre tenni nem válik be, ebben a másik válaszolónak lehet igaza. Mert eddig pl. ahányszor felébredt hajnalban, mellretettem, alig evett, viszont fent maradt reggelig. Ma éjjel nem tettem mellre, hagytam, hadd dünnyögjön, és láss csodát! visszaaludt magától, reggel hétkor kelt. Nem mindenre mgoldás a cici, még az ilyen "cicimumusnál" sem. Próbálgatjuk az ízeket, szerintem nem jó abbahagyni, de nem erõszakolom továbbra sem. A fáradtság az oka szerintem, hogy nagyon feketén látom a dolgokat sokszor.

Elhúzódó menstruáció akadálya lehet a terhességnek? Már van egy egészséges 2 éves lányom, de az a problémám, hogy a menzeszem normálisan tart 6 napig, utána 6-7 nap barnázás következik.

1 éve volt egy missed ab. -om,m?szeres befejezéssel, azóta nem jön a tesó. Addig teljesen normális volt a menzeszem.Mostanság készülök orvoshoz,mire számíthatok?

Legjobb válasz: Úgy tudom, a barnázást valamelyik nõi nemi hormon túl alacsony volta okozza. Szerintem a doki mindenképpen hormonvizsgálatot fog javasolni és abból kiderül, hogy mi nem jó. Alapvetõen nem maga a barnázás a teherbeesés akadálya, az csak tünet, hanem maga az a probléma ami a barnázást is okozza. Ezt kéne kiküszöbölni.

Úgy tudom, a barnázást valamelyik nõi nemi hormon túl alacsony volta okozza. Szerintem a doki mindenképpen hormonvizsgálatot fog javasolni és abból kiderül, hogy mi nem jó. Alapvetõen nem maga a barnázás a teherbeesés akadálya, az csak tünet, hanem maga az a probléma ami a barnázást is okozza. Ezt kéne kiküszöbölni.

Normális az, hogy 5-6 nappal előbb jött meg, mint kellett volna? Fogamzásgátló tablettát szedek, és tudom, buta kérdés, de fogalmam sincs, ez áttöréres vérzés-e, vagy megvonásos.

Legjobb válasz: hát ha hamarabb jött meg úgy, hogy még szeded a tablettát akkor áttöréses. mióta szeded? mert az elsõ pár hónapban normális az áttöréses vérzés.

hát ha hamarabb jött meg úgy, hogy még szeded a tablettát akkor áttöréses. mióta szeded? mert az elsõ pár hónapban normális az áttöréses vérzés.
ha viszont ugyan ez lesz a következõ hónapban akkor menj vissza a dokihoz és ír fel másikat. milyet szedsz amúgy?
Ha tudod hogy buta kérdés miért teszed fel?:O
A kérdező hozzászólása: nyilván, mert attól még szeretnék valami kevésbé buta, és mégis megnyugtató választ kapni.
A kérdező hozzászólása: ez a 2. hónap. és köszi
A kérdező hozzászólása: novynette

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!