Találatok a következő kifejezésre: Normális az, 17 évesen nem a (15 db)

Normális az, hogy 17 évesen nem a velem egykorú fiúkkal akarok összejönni?

Inkább a 24-30 közöttiekkel akarnék összejönni, az alattiak túl éretlenek hozzám.Tapasztalatból tudom.Ez mennyire lehet probléma a kés?bbiekben?

Legjobb válasz: Hello szerintem ez nem feltétlen igaz ... én 18 leszek barátnõm 17 lessz és tökéletesen megvagyunk szerintem csak rossz srácokat fogsz ki de hidd el sok 17-18 éves srác van akik érettek hozzád csak keresni kell...

Hello szerintem ez nem feltétlen igaz ... én 18 leszek barátnõm 17 lessz és tökéletesen megvagyunk szerintem csak rossz srácokat fogsz ki de hidd el sok 17-18 éves srác van akik érettek hozzád csak keresni kell...
Szia! Teljesen normális, csak éppen könnyû ráfázni:S Én is 17vagyok és hasonló gondom van, hogy a 20év alatti fiúkkal egyszerûen nem tudok mit kezdeni, nagyon éretlenek hozzám, viszont a 23fölöttieket meg már idõsnek látom, pontosabban látom, hogy õk már családra stb vágynak!Szerintem neked is érdemes lenne a 20-23 közötti korosztályt célba venni:) Szerintem amúgy nem lehet probléma a késõbbiekben mivel ez nem korfüggõ dolog!
Már írták elõttem, hogy nem szabad általánosítani! Embere válogatja ki milyen. Hidd el, vannak nagyon rendes 20 éven aluliak is, max. a figyelmed elkerülik. És vannak olyan 25-30 közöttiek, akik meg gyerekesen viselkednek. És ez nemtõl független kérdés!
Nem ritka az ilyen, es meg konnyu dolgod is lesz, mert egy fiatal lany nagyon konnyen talal maganak pasit, csak ne szamits tartos kapcsolatra a nagy korkulonbseg miatt. A pasiknak max. arra leszel jo, h megcsaljak veled a veluk egyidos baratnojuket.
elsõ barátom anno középsuliban egy évvel volt idõsebb nálam, s hiányoltam, hogy nem fogja meg pl a popsimat... de még szeretkezni bár nem akartam, aztán mikor ennek a kapcsolatnak vége lett a következõ párom nálam 9 évvel idõsebb volt, illetve jelenleg is õ az párom, majdnem 17 voltam mikor találkoztunk, s azóta is együtt vagyunk (most 22 vagyok). Úgy gondolom õ jobban tudta mi kell a Nõnek, testileg és lelkileg is. Nekem igaz õ az elsõ is, s õ azt mondta direkt szemelt ki magának, mert hogy még alakítható vagyok, s hogy talán jobban ragaszkodom majd hozzá (elõttem volt egy nagy csalódása egy teljesen vele egy korú csajjal). Szóval szerintem nem gond, lényeg, hogy legyetek egy hullámhosszon...
Szerintem egyáltalán nem gáz. Én is 17 vagyok és a párom 32 éves. Jól megvagyunk együtt. Ha meg egyszer úgy döntesz, hogy a korodbeliekkel akarsz együtt lenni. Tedd azt. Hallgass mindig a szívedre!
Szerintem ez nem gond, és valóban ha összehasonlítok egy 17 éves lányt, és egy 17 éves fiút döbbenetes hogy menyire éretlenek. Azt tudom neked mondani nyugodtan ismerkedj nálad idõsebb fiúval, ebbõl késõbbiekben se lesz gondod. Egy ismerõsömnek is van egy 18 éves lánya, és egy 26 éves fiúval él eggyütt boldogan már 2 éve!
Szerintem normális.Én is 17 éves vagyok és egy 21 éves pasi tetszik.De próbátam nem rá gondolni de mindig összefutunk véletlenül meg beszélgetni is szoktunk errõl meg arról.Meg még volt egy pár 20 év feletti pasi akik teljesen ráámszáltak.
Na jó persze nem lehet álltalánosítani, mert minden fiú, és lány más és más. Arra meg hogy túl nagy a korkülömbség nem jó badarság! Én és a párom között 2 év van még se vagyunk már eggyütt. Ennyit a nagy korkülömbségrõl.
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászoló: Abszolút nem értem azt a fajta megnyilvánulásodat, miszerint mirõl tudnék egy 30 évessel beszélni.Persze, így könnyû bármit mondani, meg általánosítani, ha valamit/valakit nem ismersz hogy milyen. Hát én megsúgom neked hogy a korosztályomhoz képest szellemileg jóval érettebb vagyok, és ezt sokan mondták már(tanárok, ismerõsök stb..), valószínûleg ezért jött velem össze. Azt sem nagyon értem, hogy miért baj az, hogy egy 17 éves egy hullámhosszon van egy 30 évessel. Az nem jutott eszedbe, hogy egy 17 éves lány sokkal érettebben gondolkodik a korához képest, az a 30 éves férfi pedig a korához képest fiatalosabban? Mint tudjuk a nõk agyilag elõbb érnek mint a férfiak, és pl.egy 25 éves férfi gondolkodása még nem olyan érett mint egy 25 éves nõé.
Azért kiváncsi vagyok mirõl tud beszélgetni egy 30 éves pasi egy 17 éves csajjal, azon kívül hogy mi volt töri órán... Az elég szomorú, ha egy ennyi idõs csaj és egy ennyi idõs pasi egy hullámhosszon van.nézve
egy lányon nagyon látszik, hogy 17 éves, a bõre, a mozgása... egy 16 éves lánynak bõven olyan alakja van, mint bármelyik felnõttnek. Ha nem ismerik föl a korod, akkor vagy sminkelsz, vagy buta emberekkel találkozol :) Én tanítóképzõre járok, 2 tucat lány jut 1 fiúra, szóval látom a lányokon, hogy mennek szét az ilyen kapcsolatok... nagyon. egy 30 éves srác már lassan családot akar, egy 17 évesnek még az se gond, ha játékbabái vannak :) És 17 éves srácok éretlenek? ezen gondolkozz el. a nõk csak nem mutatják kifelé. És egy 17 éves srác tudja, hogy õvé a világ és e szerint is cselekszik.
Van egy barátnõm aki pont ilyen helyzetben van és mindenki egy nagy K....nak tartja õt.szerintem a nálad kb 2-3 évvel idõsebb pasiknak is lehet anyi eszük és tapasztalatuk mint egy 30 évesnek...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Hát az a helyzet, hogy nekem most egy 30 éves tetszik, de az érdekes, hogy sokkal fiatalabbanak néz ki, olyan 20 év körülinek. De az a legjobb az egészben hogy engem meg sokszor 25-nek néznek, és ha vele összejövök akkor már nem is lesz olyan szembetünõ a korkülönbség.Szerintem egykorúnak néznének minket, pedig holott papíron 13 év van közöttünk.:D Kicsit durva.
hát érdekes helyzet :) ha jól megvagytok, akkor sztem semmi gond :) a 16-18 éves korosztály tényleg elég borzalmas... már ránézésre is.. és 17 éves lány vagyok, és nekem se jönnek be a mai srácok.. mondjuk nekem személy szerint a 30 már egy kicsit sok, de te tudod :)

Csak szerintem nem normális, hogy a szüleim 17 évesen nem engednek el házibuliba az osztálytársaimmal péntek este? (éjfélig szerettem volna. )

Legjobb válasz: Engem sem engedtek el, igaz, ennek már 7 éve. Amíg nem voltam 18, addig nagyon õriztek, utána meg már mehettem, ha fizettem minden költséget. Õk azt vallották, vagy gyerek vagy, vagy felnõtt. Nem lehet gyerekként lézengeni és felnõttként dorbézolni. Ma már igazat is adok nekik.

Engem sem engedtek el, igaz, ennek már 7 éve. Amíg nem voltam 18, addig nagyon õriztek, utána meg már mehettem, ha fizettem minden költséget. Õk azt vallották, vagy gyerek vagy, vagy felnõtt. Nem lehet gyerekként lézengeni és felnõttként dorbézolni. Ma már igazat is adok nekik.
Addig örülj amíg a szüleid vigyáznak rád. Mert amikor kirepülsz a nagy betûs életbe akkor már nem fognak érted felelni, és saját magad aratod le amit elvetettél.
Szerintem éjfélig elengedhettek volna, de attól függ hogy te milyen vagy. Ha megbízható és felelõsségteljes akkor igen, de ha az ellenkezõje akkor nem.
Bevallom, így kapásból én sem szívesen engedném el a lányomat. Nem a házibuli miatt, hanem azért, mert szerintem egy nõ (akármilyen életkorú) ne császkáljon éjfélkor tök egyedül az utcán. Akkor már inkább aludjon ott, ha ez nem megoldható, adnék pénzt taxira, vagy érte mennék kocsival. Vagy kísérje haza egy fiú, esetleg kettesben jöjjön haza a barátnõjével, és a másik lány is aludjon nálunk. Ez egyébként évezredekig evidencia volt, csak valahogy mostanában lett nagy divat, hogy a kislányoknak "a pofájuk leszakad", ha a szüleik vigyázni szeretnének rájuk. A szülõknek meg kényelmesebb bezárni a gyereket a lakásba, mint odafigyeléssel elengedni.
hát az átlag szülõk elengedik a gyerekeket már 12-13 évesen, és látod milyenek... a szüleid ettõl az állapottól akarnak óvni, mint amibe õk vannak.
szerintem sem normális.

Normális az, ha 17 évesen annyira félek néha a sötétben, hogy nem tudok elaudni? :/ lány

Legjobb válasz: Háhá ez annyira kis jófej és aranyos dolog szerintem nem gáz. 17 F

Háhá ez annyira kis jófej és aranyos dolog szerintem nem gáz. 17 F
Hát igen, normális szerintem valami gyerekkori rossz álom, rossz élmény!
A kérdező hozzászólása: hát igen.. elég babonás is vagyok :)
hmmm... kb. 5 évvel vagyok fiatalabb néled >< :/ én nagyon pici koromban kb 4 évesen meg 5évesen egyáltalán nem féltem. Azutám a tesóimnak jött az a korszak h mindenféle filmet letöltenek. Köztük volt a (sok egyéb horroro fil és ) Paranormal Activity 1-4. Abban az idõszakban volt egy olyan barátom akivel mindig szellemet akartunk látni meg idézni. Akkor nagyon féltem. Még mindig hiszek bennük és egy kicsit félek is de a takaró meg a teló mindent megold nálam :D Ha pedig zaklatnak vagy ilyesmi meg tudod hogy depis vagy akkor ne hagyd hogy az egész teseteden eluralkodjon ez... Jobb elmondani valakinek, de ha gyogyósnak tartanak azzal ne törõdj. Én személy szerint a LBM-el szeretem ezeket megbeszélni. Ha pedig nem egy ember tart gyogyósnak akkor már gond van :/ DE nem vagy az hidd el :) ))
Ne aggódj rajta , én 28 éves L vagyok és idõnként beparázok a sötétben. Majd 10 éve volt egy éjszakai incidensem egy "szellem szerû" valamivel. Szerintem baromi sokan félnek a sötétben , csak van aki nem vallja be.
Normális én 11 éves FIÚ vagyok és félek a sötétben, és hát a wc-nk elég messze van , így hát anyut keltem ha ki kell menni, de bizonyos korban, bizonyos helyeken , nem félek. érdekes. és utcán már nem félek csak a lakásban gáz. -.- nekem azért mert tudjátok ilyesztõ kép ami bevillan és sikít, meg filmrészletek, amiken átsiklott a szemem, meg a hiradóban amikor valami csúnyaság, vagy valamit mutatnak. a sötét a gonosz uralom alá csábított kiskori rosszélmény miatt. és a sötétben ( csak ha kinyitom a szemem, vagy ha rossz álmom van, ami teljes holdkor van ) akkor , amiket láttam ami megrémisztett , és az agyamba fúródott, megjelennek elõttem, de nem mindig ez a jó. ttudd meg én is plüssökkel alszom, és néha úgy rámjön a félelem , hogy anyut áthívom.
Aki szerint kinõhetõ, annak rossz hírem van: én 28 vagyok és nem nõttem ki... Kisbaba (!) korom óta rettegek a sötétben, a mai napig. Kérdezõ, ha el tudsz menni pszichológushoz, anyukád támogat ebben, akkor miért ne? Hátha segít! Amúgy nekem bevált az egész éjszaka égõ lámpa, nem kell erõs fényû. Meg be lehet gyakorolni ilyen önnyugtató szövegeket, én egy idõben imádkoztam, aztán mást mormolmoltam, de ez is elég hatásos volt. Most már évek óta a férjemmel alszom hálistennek, de most sem sötétben. :) Horrorfilmet meg ne nézzen aki fél utánna. Én egyszer követtem el ezt a hibát, azóta kerülöm mint a tüzet :D
Próbálj ruha nélkül aludni. Az segít.
Ismerd meg az igazságot. Bõvebb információ: http://www.jw.org
Teljesen. A nõvérem(24 éves) máig nem tud anélkül elaludni, hogy valahol ne kapcsolná fel a lámpát.Elment egy pszichológushoz, aki szerint semmi baja, csak valami gyerekkori rossz álom hatása, ami nagyon megrázta, de már nem is emlékszik rá.
Gõzöm sincs, velem ugyanez a helyzet, csak van egy év mínuszom. Pszichésen irtózom a sötéttõl, de csak bizonyos helyzetben, bizonyos helyen és bizonyos sötéttõl. Amúgy szerintem normális, a sötét nem mindig jó. Többnyire a sötét a gonosszal együtt jár (mesék, hiedelmek, a vámpírok, a rosszak, tudod...).
A kérdező hozzászólása: van barátom, aki szeret, és hozzábújhatok, ha félek :$ csakhát éjszakánként nem lehet velem suliidõben :/ úgyhg plüssállatokkal alszok :)
szia én is félek a sötétbe és ha egyedül vagyok otthon a tv éjjel nappal megy sajnos 22L
Az elsõ milyen okos. Ha gyerekkori rossz élmény, akkor éppen hogy nem normális. De anélkül sem az. Egyébként ha becsukod a szemed, így is, úgy is sötét lesz, nem?
Nem az. És a helyedben megkeresném az okát, valaminek a következménye ez.
Szerintem kiskorodban ért téged valamilyen negatív élmény a sötéttel kapcsolatban, mert a fóbiák gyökerei gyerekkorban alakulnak ki. Gondoltál már arra, hogy egy pszichológusnak beszélj a problémádról? Ha ezt nem szeretnéd, én a zenehallgatást javaslom, vagy találj ki egy történetet.
Szerintem teljesen normális, mindenkinek meg van a maga félelme, de nem azért hogy rossz legyen neked, hanem azért, hogu megerösítsen. Szerintem keress egy pasit, aki veled alszik, amíg nem tudod legyözni a félelmedet.
Úú, én is így vagyok vele! Anyukám azt mondta, hogy majd kinövöm.. hát eléggé ideje lenne már. ><" Van egy kis éjjeli lámpám, azzal szoktam elaludni. Amúgy voltam már pszichológusnál régebben, és megállapították, hogy tök normális vagyok. Ahha, biztosan azért félek még mindig a sötétben..xD 17/L
A kérdező hozzászólása: kicsit depressziós vagyok, anya pszichológushoz akar küldeni, de olyan dolgok történtek velem mostanában, amin nem igazán tudom túltenni magam, folyamatos bántások érnek.. bár ennek a félelemhez nem hiszem, h sok köze van >< régen a temetõhöz közel laktunk, akkor is féltem mindig, meg volt, h mozgott magától a fogkefém :S ijesztõ volt :/
Ne anyád miatt menj pszichológushoz, magadért tedd, hidd el, sok olyan dologra fog rávilágítani, amire eddig nem is gondoltál.
Elõször keresd meg az okát, hogy mitõl van a sötéttõl való félelem, próbáld meg legyõzni, utána keresd meg azt a személyt (a te esetedben fiút), aki átölel akkor, ha esetleg mégis félnél.. akihez hozzábújhatsz. ne haragudj, nem akartam érzelgõs lenni a válaszadás végére. :$ 24/F
csak egyszerüen nem szereted a sötétet!!!miért ne lenne nórmális?
Nem vagy meddõ, hisz anyukád sem volt az. Nekem is késõn jött meg, no para.
Szerintem sem késõ. Amúgy is örülj. Én minden percét átszenvedem.
Azt szokták mondani az orvosok, hogy kb. mindenkinek olyan idõsen jön meg, mint az anyukájának. Szóval ezzel nincs semmi baj :)
azért ez nem így van, hogy örülj, hogy még nem jött meg. 10-15 évvel ezelõtt normális volt, hogy egy lány 16 évesen menstruál elõször. Ma már nem az. Én a helyedben nõgyógyászhoz fordulnék ezzel a problémával.
te lány, inkább örülj, hogy nincs havi gondod :D...egyáltalán nem vagy vele megkésve, aggódj majd 18 évesen...viszont egy jó tanács, tegyél a táskádba egy-két betétet és egy pótbugyit, mert amilyen szerencséd van, nem otthon fog megjönni ;)
Szia! Nyugi! És inkább örülj, hogy minél késõbb indulnak be a hormonok (tapasztalat) :) Majd akkor nekiállhatsz aggódni, ha már 18 vagy, de szerintem még akkor sem, inkább el kell menni nõdokihoz és õ megmondja akkor tutit... A többieknek meg nem kell tudni, hogy neked még nem jött meg... tegyél be egy betétet, havonta egyszer, legyél levert, csinálj úgy mintha görcsölne a hasad... ennyi az egész :) közben meg jókat kuncoghatsz magadba :)
19:55-nek Pont hogy az a rendellenes, hogy egyesek már tíz évesen menstruálnak. A 16 igenis normális, unokahúgom 18 volt, mikor megjött neki. Nem veszít semmit, sõt. Éveket spórol. Teljesen egyedi, hogy ki mikor érik meg hormonálisan. Õ még nem érett meg. Ez nem betegség. Nekem sokkal betegebbnek tûnik, hogy kislányok tíz évesen (sõt, egy rokon kisály kilenc évesen!) menstruálnak.
De egyébként nem vagy túl vékony? Mert az gyakran szokott gondot okozni.
A kérdező hozzászólása: nem hinném... 178cm vagyok, és 54 kg... sokat sportolok...
178 centihez az 54 kg az elég kevéske, lehet, hogy nálad is ez a gond.
Kedves 13:47 Én most vagyok 176cm 49kg 28 éves... és már megvan jó ideje... 16 éves koromban kb. 160 cm voltam és 40 kg... Szerintem semmi gond sincs a súlyával, feltéve, ha õ is jól érzi magát a bõrében :)
Szerintem is menj el nõgyógyászhoz, biztos ami biztos. A barátnõmnek sem jött meg, õ is elment dokihoz, és õ kapott is gyógyszert (16 volt akkor õ is). Lehet, hogy nálad nem is kell gyógyszer, de azért mégis megnyugszol te is.
Szerintem inkább örülj hogy nem fáj a hasad:D Bár én fiú vagyok, nem menstruálok:D de biztos nem lehet jó érzés.A biztonság kedvéért azért menj el nõgyógyászhoz!
fehér folyás is csak akkor lesz, ha menstruálsz már, és tényleg ne aggódj, teljesen normális, hogy még nem jött meg (3-4-5-6 évet már így is megspóroltál, nem kellett kellemetlen betétben ücsörögj és nem kellett rá költeni se :) )
20:06..anyu tanítványai között is akadt egy 9 éves kislány, képzelheted, szegény kis másodikost, mikor sírva ment be a WC-rõl anyuhoz, hogy õ nagyon beteg, mert vérzik :(
20:00 "19:52 - minek szenvedjen, ha nem muszáj??" Ha esetleg cikizik az osztálytársai...nálunk sajnos sûrûn elõfordult... tudod milyenek ha valaki különbözik a többitõl..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat kicsit megnyugodtam:) Azért parázom, mert még fehérfolyásom sem volt..
19:52 - minek szenvedjen, ha nem muszáj??
A cickafarok+margaréta (vagy milyen) tea segít hogy hamarabb megjöjjön ;)

21 éves csaj vagyok tetszik egy 17 éves fiú! Ugye ez nem normális? Ja a fiúnak én is tetszem de nem merek vele mutatkozni az utcán mert kinevetnének. Vélemény?

Legjobb válasz: Ne hallgass az olyan ostobákra, mint a 14:47-es, aki azt sem tudja mit beszél itt, csak okoskodni akar. Kérdezõ! Te egy nem létezõ problémát boncolgatsz. :)

Ne hallgass az olyan ostobákra, mint a 14:47-es, aki azt sem tudja mit beszél itt, csak okoskodni akar. Kérdezõ! Te egy nem létezõ problémát boncolgatsz. :)
Nekem 16 évesen volt egy 20 éves barátnõm és senki sem nevetett ki :) Jó persze voltak ilyen cukkoló megjegyzések de ennyi az inkább vicc nem bántás :D Jó volt. 17/F
Ha felszínes vagy akkor elõfordulhat. De ha nem csak a külsõségek számítanak, akkor ez nem fog érdekelni. Egyébként sincs a homlokotokra írva a korotok.
Szívesen megkeresném a fiút hogy átadjam neki az ország legszerencsésebb fajankója díjat.
Látom te is egy vagy a rengeteg "tucatlány" közül, aki más véleményével foglalkozik. Ha tetszetek egymást akkor csak rajta. Vagy mûködik vagy nem. Ha nem jön össze az nem a 4 év miatt nem fog összejönni.
14:33 Nincs? De, az embereken látszik a koruk, fõleg ennyi idõsen. Igen, ez nem normális. De csinálj amit akarsz, valószínûleg még éretlen vagy a korodhoz képest, szóval a fiatalabbak jönnek be. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ha csak szexelni kell, akkor meg nem is kell az utcán mutatkoznotok :)
16 évesen volt 24 éves csajom, és tuti volt, mindent tõle tanultam. A stílusunk annyira eltért amennyire csak lehetett, õ magassarkús kosztümös volt, én meg csõnadrágos rocker :) ))) Nem is mentünk sehová, csak az ágyig. De rengeteget beszélgettünk a szex mellett. Mindketten tudtuk, hogy vége lesz- mert nem lehetett állandóan bújkálni- de éppen ezért soha nem volt sértõdés és veszekedés köztünk. Mintha mindig elõször találkoztunk volna... Node félre a nosztalgiát, ha a stílusotok egy kicsit is egyezik, nyugodtan mozoghattok együtt. Kérdezd meg a srácot, hogy veheted e fiatalosabbra a ruhatáradat, nem néz-e majd hülyének... Senkinek sem fog még feltûnnni ebben a korban. Szóval, élvezzétek!
4év semmi csak a 20éves csajoknak mindig az idõsebb kell, azután meg szívnak s fiatalabb lesz nekik:D
Igen, akadnak ilyen lányok. Csak õket nem igazán veszik észre.
A kérdező hozzászólása: 14-es tudod a hobbim a foci és olyan suliba is járok ahol csak fiúk vesznek körül
6os: tudod, that akward moment when you realize that te is csak a gép elött ülsz, és nincs jobb dolgot, hogy erre a kérdésre válaszolj. és that awkward moment when you realize ez igaz rám is. Hoppá:D Bocsi az offért. Kérdezõ, ebben a korban nincs sok ilyen lány. Legyen hobbid (de olyan szinten, hogy emberek közé is ki kell mozdulni), aztán ott lesznek olyan emberek akik hasonló érdeklõdési körrel rendelkeznek mint te.
Te hány éves vagy?
Hat a vegen lehet te koppannal.;)
Tudom hát, ronda vagy:)
#8 Hat mert te aztan tudod hogy nezek ki. :D Szerintem igy vaktaba nem igen kene azt mondani, hogy csunya vagyok. :) 7-es voltam
A kérdező hozzászólása: 7. válaszoló beletrafáltál elég gyökér vagyok, gondolom az utolsó kitétel miatt gondolod elsõsorban csak egy olyan lányt akartam keresni aki nem ostoba, és lehet vele beszélgetni nem is tudom minek írtam oda a végét talán mert késõ volt már :P
Ne is írj neki! Az utolsó kitételnek egyébként sem felesz meg: "és mellette még nem is csúnya". :D
Nezzuk csak. Lehet velem normalisan beszelgetni. Foci, forma1, hulyules, zene, rajz. Ugy kb mindenrol el lehet velem dumalni kiveve a ruhakat. Es most pont unatkozok. Normalis vagy nem vagyok az, ez van. Epp beteg vagyok es szetunom magam de neked se fogok irni, mert jo nagy gyoker lehetsz. ;)
Az ilyen lányok nem fognak privátban rád írni, mert van jobb dolguk is, el tudják foglalni magukat. 17/l
Sajnálom, de aki normális, van egyénisége, tehát nem a hétköznapi sza*ok érdeklik, és nem csúnya, az foglalt, vagy csak olyanokkal ismerkedik, akik biztos mérföldekkel jobbak nálad akármiben :D
A kérdező hozzászólása: hétköznapi szarok alatt a gyakori témákat értem úgy mint: éjjel nappal Budapest, milyen az új ruhám stb lehet hogy rosszul fogalmaztam nem írtam le a kérdésbe hogy ha van ilyen az legyen szíves írjon privátba
Mit értesz a hétköznapi szarok alatt? :D
Vannak ilyenek, õket hívják úgy, hogy unalmasak. Valamint legtöbbször rondák is.
igen, de van barátom. de ha nem párkeresés céljából írtad ki, csak simán barátkozni akarsz, nekem írhatsz nyugodtan :) 16/l
szerelem?
Azaz beleszerettél, és inkább vigyázol rá, mint dugd orba szályba
Jó látni, h az emberek jó irányba is tudnak fejlõdni..., de amúgy valószínûleg szerelem:)
Nah. Most már ne csak dugni szeress, hanem szeretkezni is. Sok szerencsét.
Ha összejöttök, majd kialakul egy idõ után a szex is, nem kell elsietni. Igen, már más tipikus szexmániás férfitól is hallottam ilyet, hogy hirtelen szerelembe esett, és akkor a szex egy darabig háttérbe szorult - van ilyen. (Viszont amíg ezzel a lánnyal ismerkedsz, ne dugj mással sem.)
Persze. Kezdesz emberként viselkedni. Ettõl különbözünk az állatoktól.
jaaj de aranyos vagy! : )) szerencsés a lány! (:

Szerintetek, mennyire normális az ha 17 éves lányt tilt az apja, és nem engedi hogy ő döntsön a kapcsolatáról, a barátairól. Mindent helyette akar meghatározni? Egész nyáron sehol nem voltam. Itthon feküdtem csak. Szerintetek is jó nyári program?

Legjobb válasz: Nem... Nem jó program.. Közöld az apáddal, hogy egy kibszott nagy lúzer, mert még arra sem képes, hogy elmenjen veled biciklizni, vagy tollasozni, vagy görkorizni. Ezek nem olyan õrültnagy vagyont igénylõ dolgok. Csupán figyelmesség, és szeretet, a másik társaságának igénye..

Nem... Nem jó program.. Közöld az apáddal, hogy egy kibszott nagy lúzer, mert még arra sem képes, hogy elmenjen veled biciklizni, vagy tollasozni, vagy görkorizni. Ezek nem olyan õrültnagy vagyont igénylõ dolgok. Csupán figyelmesség, és szeretet, a másik társaságának igénye..
ha valami kis borsodi faluban vagytok az egyetlen fehér család, nem is csodálom, hogy félt.
Nem normális, de én is részrehajló vagyok, mert még soha nem féltettem senkit, és kétlem, hogy képes vagyok rá. Egyébként meg ha felelnem kellene valakiért, károsabbnak tartanám az állandó bezártságot és annak következményeit minden más lehetséges veszélyforrásnál.
Nem normális, én nem is hagynám, azaz nem is hagytam. Engem sem engedtek volna soha sehova, ettõl még elmentem. Hozzászoktak, mást nem tehettek. Határozottabbnak kéne neked is lenned és nem csak beletörõdni hogy szinte börtönbe zár.
Normális, bár én részrehajló vagyok mert én is így vagyok a lányommal. :)
Õ felel érted még, addig úgy táncolsz ahogy fütyül, ez van. Szülõ függõ sajnos, ki hogy áll hozzá.
Nem enged szakítani? Ne nevettess már, mondanám neki hogy akkor járjál te vele apuci... A te kapcsolatodnak akkor vetsz véget amikor te akarsz, semmi köze hozzá akkor sem ha az apád. Azért csinálja ezt veled mert hagyod. Kicsit állj már a saját talpadra és közöld vele a véleményed, meg hogy teszel rá mit akar, nem az õ élete, hanem a tiéd. Ha hagyod magad akkor még 30 évesen is itt fogtok tartani.
Értelmes lány vagy, ha hiszed ha nem ebben a szüleid is közrejátszottak, megtanulod értékelni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszöntöm a dícséretet "faszrahúznak" stb. ezek szánalmas megjegyzések, kettõ éve kapcsolatom van, nem enged szakítani, mellesleg azóta csinálja ezt mióta bejelentettem hogy dobni akarom a páromat, azelõtt mehettem akárhova..és elég komoly vagyok, nem drogozok, nem vagyok alkoholista és nem csavargok össze vissza, megfontolt vagyok, és önálló.
Mellesleg kérdezõ, apád azért tilt a kapcsolatodtól, mert valszeg azt látja rajtad, hogy kis hülye vagy, akit seperc alatt behúznak a csõbe, vagy [email protected]úznak elõlrõl hátulról, anélkül hogy valóban akarnád..
ma 21:13 Te pont az a típusú ember vagy aki még a szomszéd utcában sem járt, nemhogy borsodban. Huhogtak nekem állandóan, hogy újpest ekkora gettó meg akkora blabla bla. Most itt lakom és simán kimegyek az utcára este 9 kor, 11 kor, de még éjjel 2 kor is. A kutya nem foglalkozik a másikkal.
A mai 16-1 éveseket elnézve azt kell mondjam, normális. Amúgy meg legyen már egy kis eszed, ha megmondod 4szemközt a pasidnak, hogy bocs, vége, akkor apád mit csinál...? És ennyire sík vagy, hogy nem tudsz kitalálni valamit...? Mondd meg apádnak, hogy a Béla, vagy Dani vagy mittomén erõszakos veled, jó-e az neki, ha felcsinál téged, miközben te nem akarod? Ha még ezután is erõlteti a dolgot, akkor élj inkább az utcán és kész.
továbbra is rendszeresen sportolsz és sok vizet iszol és eljársz szaunába és sok gyümit eszel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm^^
nem dagadt vagy, hanem nagyon felszaporodtak amérgek. Ne fogyassz semmilyen tartós vagy mûkaját, semmi adalékot, instantot, táplálékkiegészítõt. Friss ételeket egyél, és masszírozgasd azt a részt, és szépen ki fog tisztulni. Sok víz vagy csalántea fogyasztása mellett. A nescafé, cappuccinópor is lehet ludas! Ami zacskóban, dobozban, üvegben kapható, az nem megfelelõ. Olyat egyél, amit úgóy mérnek ki, és otthon készítitek el!(káposzta, krumpli, házicsirke, házitej, cseresznye)
Osztálytársam az utosló hónapban nagyon unatkozott, ezért naponta csak a suliban megivott 1, 5 liter vizet:D Teljesen elmúlt a narancsbõre. Mellette sokat futott. Amúgy ez nagyon sokat segít, ha mozgás elõtt betekercseled magad vele: http://www.bioszallito.hu/Rekongem-specialis-paprika-masszaz..
akkor vagy kövér ha ez azt mondja: http://digiscience.rufftech.hu/bmi2/index.php?CALCSID=4d4564.. BMI-nek hivják, testtömeg index, ez hivatalos értékeken alapul, a WHO dolgozta ki. Ez a gyerek változata, 18 éves korodtól a felnött BMI-t kell használnod.
A sok víz esetleg segíthet, ha eddig nem ittál eleget. De ha az sem segít, akkor egyszerûen csak genetika, ne aggódj, szinte mindenkinek van, és a fiúk gyakorlatilag észre sem szokták venni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!