Találatok a következő kifejezésre: Normális az, 17 évesen (64 db)

Az normális ha 17 évesen akarom elvezsitteni a szüzességemet? Vagy ez még hama van? Vagy már késő is? : D bocs a hülye kérdésért de ebben még kezdő vagyok / :

Legjobb válasz: Ha 17 évesen nem veszíted el a szüzességed, akkor jön az ördög a pokolból és tüzes vasvillával fogja böködni a segged amíg le nem fekszel valakivel.

Ha 17 évesen nem veszíted el a szüzességed, akkor jön az ördög a pokolból és tüzes vasvillával fogja böködni a segged amíg le nem fekszel valakivel.
Ez hülyeség... nem az számít hány évesen, hanem h kivel... ha vkiben megbízol és vonzódsz hozzá annyira h NEKI ADD A SZÜZESSÉGED, azt már 16 évesen is meg lehet tenni (14-15 évet mondanám én korainak, de az se ritka). Egyéjszakás kaland helyett normális partnert várni, az érdemes. Meg arra is érdemes gondolni h minél tovább vár az emebr annál nagyobb lesz rajta a nyomás h elveszítse és a végén lehet h a nem megfelelõvel fogja... Akik a 18 éves hülyeségrõl írnak azoknak üzenem h Júlia is 14 volt Rómeó meg 15, ok ez egy kitalált történet de régen ez egyáltalán nem volt ritka... Ez a 18 év az újabb korok hülyesége ez vezethet a fiatalok egyre erõsebb elbutulásához h még 17 évesen is pisisként kezelik õket...
Én is 17 évesen vesztettem el és azóta nem találom... =]
A kérdező hozzászólása: a vége felé kicsit eltértünk a lényegtõl : D de amúgy elolvastam mindent és kössz mindenkinek ^^ nos hát valaki aztirta, hogy olyannak aggyam a szüzességemet akit szeretek és megbizok benne. és akirõl szo van at k*rvára de szeretem és igaz 17 éves vagyok és nem érdekel ha sokan még "kis pisisnek tartanak" tudok szereteni ^^ és tudom mi az hogy valakit szeretni. nos õt szeretem. éés egy másik kommentelõ meg aztirta hogy aki még nem 18 az kisgyerek. mert ha már 1 nappal elmultál 18 akkor máris felnõtt vagy? érdekes xD ééés még1szer köszönöm az ÉRTELMES válaszokat ^^
Mellesleg ez a "mai fiatalok meggondolatlanok".. régen se hiszem, hogy meggondoltabbak voltak, csak ott ha becsúszott egy gyerek, akkor vagy eltussolták, vagy gyorsan összeházasodtak, vagy ha szegény volt a csaj, akkor szopta...
Persze felelõtlenek, de nem gondoljátok, ez egy öngerjesztõ folyamat. Van aki 16-17 évesen képes felelõsen gondolkozni vki meg 20-30 évesen se. Azzal h a 18 alattiaktól midnent tiltunk egy nagy gyereknek érzik magukat akik bármit megtehetnek büntetlenül (max anyu lecsesz). Egy 16-17 évest szerintem már inkább egy kis felnõttként kéne kezelni, és nem gyerekként, tanácsokat adni neki, figyelemmel kísérni, de nem tiltani.
Az remlik meg, hogy Romeo es Julia elotte ossze is hazasodtak? Eleg meredek 500 evvel ezelotti peldat hozni. A mai fiatalok tobbsege felelotlen es meggondolatlan. Tisztelet a kivetelnek! Kerdezo, annak add a szuzesseget akit szeretsz es tudod hogy o is teged, legyel 17 vagy 27, teljesen mindegy.
Elég érdekes következtetés, hogy azért butul el a mai fiatalság, mert nem kúr 14-15 évesen ... Lehet fordítva gondolom: lelkileg, mentálisan éretlenek az ilyesmire és ez kihatással lesz a késöbi lelki fejlõdésükre ...
Mi az, hogy elvezsitteni? Akkor van HAMA ha még nem tudsz írni...
Várd meg a 18-at, ne siess!
Nem akarni kell, hanem megtenni... várd ki azt az 1 évet :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tökéletesen értelemtlen válaszodat ^^ -.-"

Az normális a 17 évesen a jobb herém jóval kisebb mint a bal herém?

Legjobb válasz: Normális bizony .A herék nem egy formák,ahogy egyetlen páros szervünk ,vagy testrészünk sem .

Normális bizony .A herék nem egy formák, ahogy egyetlen páros szervünk , vagy testrészünk sem .

Az normális hogy 17 évesen gyerekként kezelnek a szüleim?

nem hordhatok kicsit is felnõttesebb ruhákat ( pl magassarkú, miniszoknya), nem járhatok bulizni, nem veszik komolyan ha van pasim...

Legjobb válasz: Nem az. Persze egyértelmû te mindig az õ kicsi lányuk maradsz de beszéld meg velük,hogy egy év és felnõtt leszel, szereted õket de már nem vagy kisgyerek. EL tudod dönteni mit akarsz hordani,hova akarsz menni és kivel akarsz együtt lenni (természetesen addig amíg nem bedrogozva részegen egy börtöntöltelék nyakán lógva mégy hajnalban haza)

Nem az. Persze egyértelmû te mindig az õ kicsi lányuk maradsz de beszéld meg velük, hogy egy év és felnõtt leszel, szereted õket de már nem vagy kisgyerek. EL tudod dönteni mit akarsz hordani, hova akarsz menni és kivel akarsz együtt lenni (természetesen addig amíg nem bedrogozva részegen egy börtöntöltelék nyakán lógva mégy hajnalban haza)
Ordítsd le õket. Amm az elég gáz ha 17 évesen kisgyerekként kezelnek. Mikor leszel 18? Azért nem mindegy az sem hogy 17 lettél nemrég vagy már a 18at közelíted.

Az ugye normális, hogy 17 éves vagyok, és még egy fiú sem hívott randira?

Mondjátok, hogy normális!? Természetesen lány vagyok, mielőtt megkérdeznétek....

Legjobb válasz: Hova valósi vagy? Majd én elhívlak... :D

Hova valósi vagy? Majd én elhívlak... :D
Tegyél ki egy képet, anélkül mit mondjunk? Amúgy nem "hívással" kell kezdeni. Beszélgetni szoktál velük?
Engem 15 éves koromtól kezdtek smsekkel és telefonhívásokkal bombázni a fiúk, pedig akkor még nem is akartam kapcsolatot(el is utasítottam mindenkit), szóval szerintem ez attól függ, hogy mennyire jössz be nekik külsõre. 16 évesen ismertem meg a párom, barátságnak indult de több lett belõle. 17 évesen jöttünk össze és azóta is együtt vagyunk, együtt is élünk. 22/L
Nem természetes! Eljössz velem randizni? :D
A mai világban természetesen normális. Manapság amúgyse 'divat' (utálom ezt) a randevú.
Azért se mondom! Egyébként nincs ezzel semmi gond, ráérsz még, de azért próbálj úgy viselkedni, hogy a fiúk merjenek közeledni hozzád. Úgy azért több esélyed van.
Nem tudom, hogy normális e, de még nem maradtál le semmirõl 17 évesen.
nemtom, még simán találkozni sem hívott el senki? :D
Normális...
Szemezés, mosolyváltás? Ilyenek voltak?

Az normális hogy 17 évesen még nem vágyom párkapcsolatra?

17 leszek májusban,de még mindig nem érzem hogy kéne.Valahogy nem hiányzik:) Tök jól elvagyok nélküle.Most én normális vagyok?:D Vagy csak kés?n ér? típus?

Legjobb válasz: igen az

igen az
normális vagy :) ) élni szeretnéd az életed ennyi jól is teszed :)
Nem, bele fogsz halni. Minden normális ami számodra jó, mások véleménye meg kit érdekel?
Persze. Én se vágytam, most se vágyom, mégis tök jól élek :D 21L
Normális vagy. És az is normális ha egy nõ szûz, ez igen is érték.(bár nem tudom hogy az vagy-e, csak írtam hogy tudd)

Az normális hogy 17 évesen 16cm a péniszem?

Én egy kicsit kicsinek érzem...

Legjobb válasz: Normál méret nem kicsi ne aggodj

Normál méret nem kicsi ne aggodj
A kérdező hozzászólása: akkor jó...köszi :)
Hallod gecc nemmered gyümölcsszeletelõvel leszeletelni a végét.
A kérdező hozzászólása: Mért tenném???tudod...én nem te vagyok ;)
Nagyobb mint a magyar átlag(14, 99cm).
A kérdező hozzászólása: köszi...akk megnyugodtam :)
hehe kérdezõ mintha magamat látnám. nekem se sokkal nagyobb de énse vagyok vele megelégedve pedig nincs ok szégyenkezni. 16 cm már szerintem annak is elég aki nagyot szereti. 14, 99 az átlag ahogy irta egyik kedves válaszoló :)
A kérdező hozzászólása: csak kissé furának tartottam a méretét...azért kérdeztem :)

Az normális ha 17 éves srác létemre felizgulok mikor egy karcsú, szép arcú, jó mellű meztelen csajról látok képet?

Legjobb válasz: Nem te perverz állat!Ilyet!!Hívjátok az ízlés rendõrséget!

Nem te perverz állat!Ilyet!!Hívjátok az ízlés rendõrséget!
Nem. Ez azt jelenti b.uzi vagy.
Elég gáz... legalább a saját nõvéred?
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..` FAIL
17 éves vagy? Akkor teljesen normális, örülj neki! Ennyi idõsen sokszor elég csak rágondolni, még látni sem kell, máris merevedés lép fel.
Ez teljessen normális, fõleg, a Te korodban. F.
Igen.Ez teljesen természetes dolog.
A kérdező hozzászólása: oké fárasztó napon volt és szét vagyok szórva :S elnézést mindenkitõl
A kérdező hozzászólása: egy késõbbi válasz miatt vettem észre hogy vmi nem stimmel
A kérdező hozzászólása: Elnézést csak eredetileg ide akartam írni egy kérdést aztán ezt akartam Humorba de ebben a témában maradtam :S
A kérdező hozzászólása: franc én ezt Humor kategóriába akartam írni :S
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/111118/99490045201_www.kepfe..
Hátha még szûz vagyok akk igen!
Ez miért ne lenne normális!?
Sztem az lenne a gáz ha ez nem így történne!!!!! mert az azt jelentené hogy homár vagy :)

Az normális hogy 17 évesen undorítónak tartom a csókolózást, és sokkal többre tartok mondjuk egy ölelést?

egy öleléssel szerintem sokkal jobban ki tudod fejezni a szeretetedet..és lehet hogy csak azért tartom undorítónak a csókolózást, mert eddig soha nem történt olyannal, akibe tényleg szerelmes lettem volna? s?t eddig összesen 1 fiúval volt.. ugye azért meg fog változni a véleményem, ha olyannal lesz, akibe szerelmes vagyok?:D:)

Legjobb válasz: Meg is válaszoltad magadnak a kérdést, az ilyen dolgokhoz érzelmek kellenek, és akkor a világ legszebb dolgának fogod gondolni.

Meg is válaszoltad magadnak a kérdést, az ilyen dolgokhoz érzelmek kellenek, és akkor a világ legszebb dolgának fogod gondolni.
És azon már elgondolkodott valaki, hogy évek múlva már a párok (házasságban) nagy többségénél elmarad a csókolózás?!Viszont az ölelkezés egész öreg korunkig megmarad! És szex is jóval tovább van, mint a csókolózás a párok közt!
igen-igen.. mekkora pont! a rosszul csókoló partner is nagyon gáz nyomokat tud hagyni az emberben.. az én párom szarul csókolt régebben, hiába voltam belé szerelmes, nem a legjobb érzés volt a dolog. azóta már kommunikáció(!) stb és megoldottuk, hogy mindkét fél élvezze:)
lehet, hogy jobban kimutatod, viszont az nagyon fura, hogy undorítónak tartod...
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon:D :)
én pl. imádok ölelkezni, másik dolog, ahoz, hogy gusztustalannak tartsd a csókolózást elég volt az is, ha pl. az a fiú rosszul csókolt, amint szerelmes leszel, vagy találsz egy fiút aki jól csókol minden megváltozik :-) 24/L
az én elsõ csókjaim is szarok voltak mert nem szerettem/nem voltam szerelmes a lányba. (14f) és el is könyveltem a csókot/nyelvest mint egy "rossz" dolgot, de most, hogy szerelmes vagyok... hát..:) :) nem részletezem:P tudod ezt úgy kéne, hogy csak azzal csinálod akit szeretsz:) tudom mondani könnyebb.. én se azzal tettem meg annó.. hát ez van:) majd ha eljön a megfelelõ partner akkor azonnal megfogod szeretni kb:) 23/f
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam:)
Persze, ha szerelmes leszel, minden más lesz. Nekem is így volt, csak nem 17 éves koromig. 14/L
Kicsit késõn érõ típus vagy, de még normális. Majd a szerelmeddel valószínûleg megérzed te is. Ajánlom a finomabb indítást... elõször csak puszi, arcra - aztán csók, de nyelv nélkül. Aztán majd meglátod.
Ha "rendes, kedves, normális és átlgos 17 éves srác vagy" akkor ne skypon ismerkedj, ha nem az vagy akkor még hazudtál is !
A kérdező hozzászólása: Csak hogy képzeld nem kamuzok.
Nem biztos hogy találsz itt pont olyat aki gyõri...de sok szerencst.17/L😊
Félreírtam😊 sok szerencsét

Az normális, ha egy 17 éves fiú egy 13 éves lánnyal jár?

Már egy hónapja ismerkedünk, egy busszal megyünk suliba, és tetszünk egymásnak. nem tudom, hogy kezdjek-e el vele valamit a korkülömbség miatt, vagy hagyjam?

Legjobb válasz: Te, a Kérdezõ a fiú vagy a lány vagy? Szerintem ez a korkülönbség nagy. Fõleg, minél fiatalabbb emberekrõl van szó, annál inkább számít pár év is!!!!! Ismeretségi körömben láttam hasonlót, 14 éves lány jött össze 22 éves fiúval, ki is volt akadva mindenki, és a srác egy idõ után panaszkododtt, hogy milyen éretlen, nem is törõdik a kiscsaj vele, magányosnak érzi magát mellette, és nem tudja vele megbeszélni a kapcsolatukat. Nahát, nahát... "Mily' meglepõ." De nem sajnáltam a ygereket egy cseppet sem, elve fejjel ment a falnak. Mindez azt mutatja, hogy egy 13 éves még másképp gondolkodik, mint egy 17 éves, vagy idõsebb - bár egyéni különbségel kétségkívûl akadnak. De én akkor is azt mondom, egy 17 éves fiú ne járjon egy 13 éves lánnyal, ha csak nem fog rá a szex terén valóban (!) 3 évet várni, vagy minimum kettõt.

Te, a Kérdezõ a fiú vagy a lány vagy? Szerintem ez a korkülönbség nagy. Fõleg, minél fiatalabbb emberekrõl van szó, annál inkább számít pár év is!!!!! Ismeretségi körömben láttam hasonlót, 14 éves lány jött össze 22 éves fiúval, ki is volt akadva mindenki, és a srác egy idõ után panaszkododtt, hogy milyen éretlen, nem is törõdik a kiscsaj vele, magányosnak érzi magát mellette, és nem tudja vele megbeszélni a kapcsolatukat. Nahát, nahát... "Mily' meglepõ." De nem sajnáltam a ygereket egy cseppet sem, elve fejjel ment a falnak. Mindez azt mutatja, hogy egy 13 éves még másképp gondolkodik, mint egy 17 éves, vagy idõsebb - bár egyéni különbségel kétségkívûl akadnak. De én akkor is azt mondom, egy 17 éves fiú ne járjon egy 13 éves lánnyal, ha csak nem fog rá a szex terén valóban (!) 3 évet várni, vagy minimum kettõt.
én fiú vagyok és igaz egy évvel fiatalabb is és hát rám is furcsán néztek hogy milyen fiatal a barátnõm de beletörõdtek ÉS NEM minden lány egyforma például akivel én együtt vagyok igen is komolyan gondolkodik érettebb a koránál ilyen lány is van szóval ha a tied is ilyen összejöhettek simán... szerintem :) Sok Sikert!
Az ucso válaszoloval értek egyet. Sztem ha a csj érettgondolkodású akkor nem gond. És mivel te ezt így megkérdezted(ebbõl azt látom h komolyan veszed a csajt) így gondolom h nem fektetnéd le csak ugy. Sztem probáljátok meg, ne álljon a boldogságotok utjába az a 4év. Sok boldogságot, és hosszú kapcsot nektek:)
Szerintem még akár lehet is belõle valami, ha a lány érettebb gondolkodású. Csak szex terén nem kell semmit elkapkodni. Nem olyan vészes azért, mintha húszonévessel akarna...
hm...:) én 14 vagyok barátom most 17. mi tökéletesen megvagyunk már egy jó ideje... sok sikert;) és amúgy is ha úgy érzed neked menni fog, akkor miért zavarna a korkülömbség??
13 éves lányban már lehet, hogy ébredeznek a hormonok. Akár úgy is érezheti, hogy szerelmes. De az is lehet, hogy csak a vonzerejét akarja kipróbálni. Nagyon-nagyon kicsi annak az esélye, hogy ilyen fiatalon ekkora korkülönbséggel összeillõ pár legyenek.
Legyen eszed! 13 éves! Egy kislány!!!!
Általános iskolás kislány... Mi történt a Világgal??????
egyáltalán nem normális dolog...keress inkább hozzádvalót!!õ még é áéltalános iskolás kislány..teeeeee!!
Szerintem is meg lehet próbálni. Lehet hogy a lány komoly gondolkodású. A lényeg hogy a szexet szerintem ne siessétek el, mert azért 13 évesen elkezdeni egy kicsit korai. (szerintem) Sok sikert! :)
én 16 és fél éves vagyok, 22 éves barátom van. 15 és fél voltam, amikor összejöttünk, tehát már egy éve együtt vagyunk. mindent meg tudunk beszélni, és jól megvagyunk. ugyanakkor szerintem te pont a szexmániás korszakodba nõsz bele éppen, a lány pedig ha normálisabb fajtából van, akkor csak érdeklõdik, de nem akarja. szóval nem tudom... szerintem ez annyira nem jó párosítás, de ha tényleg érettebb az átlagnál, meg lehet próbálni.
17 éves srác vagyok, a barátnõm 13, nagyon szeretjük egymást, elég felnõttesen gondolkodik, vaank saját gondolatai, persze õ is tud lenni "vihogoós kiscsaj", de nagyon szeretem, mert nagyon jól tudunk beszélgetni :) ) engem pedonak csúfoltak egy ideig, de beletörõdtek, és még "azzal" is várunk minimum 3 évet :) )
mi történt azóta?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!