Találatok a következő kifejezésre: Normális az, 17 (159 db)

Normális az, hogy 17 évesen nem a velem egykorú fiúkkal akarok összejönni?

Inkább a 24-30 közöttiekkel akarnék összejönni, az alattiak túl éretlenek hozzám.Tapasztalatból tudom.Ez mennyire lehet probléma a kés?bbiekben?

Legjobb válasz: Hello szerintem ez nem feltétlen igaz ... én 18 leszek barátnõm 17 lessz és tökéletesen megvagyunk szerintem csak rossz srácokat fogsz ki de hidd el sok 17-18 éves srác van akik érettek hozzád csak keresni kell...

Hello szerintem ez nem feltétlen igaz ... én 18 leszek barátnõm 17 lessz és tökéletesen megvagyunk szerintem csak rossz srácokat fogsz ki de hidd el sok 17-18 éves srác van akik érettek hozzád csak keresni kell...
Szia! Teljesen normális, csak éppen könnyû ráfázni:S Én is 17vagyok és hasonló gondom van, hogy a 20év alatti fiúkkal egyszerûen nem tudok mit kezdeni, nagyon éretlenek hozzám, viszont a 23fölöttieket meg már idõsnek látom, pontosabban látom, hogy õk már családra stb vágynak!Szerintem neked is érdemes lenne a 20-23 közötti korosztályt célba venni:) Szerintem amúgy nem lehet probléma a késõbbiekben mivel ez nem korfüggõ dolog!
Már írták elõttem, hogy nem szabad általánosítani! Embere válogatja ki milyen. Hidd el, vannak nagyon rendes 20 éven aluliak is, max. a figyelmed elkerülik. És vannak olyan 25-30 közöttiek, akik meg gyerekesen viselkednek. És ez nemtõl független kérdés!
Nem ritka az ilyen, es meg konnyu dolgod is lesz, mert egy fiatal lany nagyon konnyen talal maganak pasit, csak ne szamits tartos kapcsolatra a nagy korkulonbseg miatt. A pasiknak max. arra leszel jo, h megcsaljak veled a veluk egyidos baratnojuket.
elsõ barátom anno középsuliban egy évvel volt idõsebb nálam, s hiányoltam, hogy nem fogja meg pl a popsimat... de még szeretkezni bár nem akartam, aztán mikor ennek a kapcsolatnak vége lett a következõ párom nálam 9 évvel idõsebb volt, illetve jelenleg is õ az párom, majdnem 17 voltam mikor találkoztunk, s azóta is együtt vagyunk (most 22 vagyok). Úgy gondolom õ jobban tudta mi kell a Nõnek, testileg és lelkileg is. Nekem igaz õ az elsõ is, s õ azt mondta direkt szemelt ki magának, mert hogy még alakítható vagyok, s hogy talán jobban ragaszkodom majd hozzá (elõttem volt egy nagy csalódása egy teljesen vele egy korú csajjal). Szóval szerintem nem gond, lényeg, hogy legyetek egy hullámhosszon...
Szerintem egyáltalán nem gáz. Én is 17 vagyok és a párom 32 éves. Jól megvagyunk együtt. Ha meg egyszer úgy döntesz, hogy a korodbeliekkel akarsz együtt lenni. Tedd azt. Hallgass mindig a szívedre!
Szerintem ez nem gond, és valóban ha összehasonlítok egy 17 éves lányt, és egy 17 éves fiút döbbenetes hogy menyire éretlenek. Azt tudom neked mondani nyugodtan ismerkedj nálad idõsebb fiúval, ebbõl késõbbiekben se lesz gondod. Egy ismerõsömnek is van egy 18 éves lánya, és egy 26 éves fiúval él eggyütt boldogan már 2 éve!
Szerintem normális.Én is 17 éves vagyok és egy 21 éves pasi tetszik.De próbátam nem rá gondolni de mindig összefutunk véletlenül meg beszélgetni is szoktunk errõl meg arról.Meg még volt egy pár 20 év feletti pasi akik teljesen ráámszáltak.
Na jó persze nem lehet álltalánosítani, mert minden fiú, és lány más és más. Arra meg hogy túl nagy a korkülömbség nem jó badarság! Én és a párom között 2 év van még se vagyunk már eggyütt. Ennyit a nagy korkülömbségrõl.
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászoló: Abszolút nem értem azt a fajta megnyilvánulásodat, miszerint mirõl tudnék egy 30 évessel beszélni.Persze, így könnyû bármit mondani, meg általánosítani, ha valamit/valakit nem ismersz hogy milyen. Hát én megsúgom neked hogy a korosztályomhoz képest szellemileg jóval érettebb vagyok, és ezt sokan mondták már(tanárok, ismerõsök stb..), valószínûleg ezért jött velem össze. Azt sem nagyon értem, hogy miért baj az, hogy egy 17 éves egy hullámhosszon van egy 30 évessel. Az nem jutott eszedbe, hogy egy 17 éves lány sokkal érettebben gondolkodik a korához képest, az a 30 éves férfi pedig a korához képest fiatalosabban? Mint tudjuk a nõk agyilag elõbb érnek mint a férfiak, és pl.egy 25 éves férfi gondolkodása még nem olyan érett mint egy 25 éves nõé.
Azért kiváncsi vagyok mirõl tud beszélgetni egy 30 éves pasi egy 17 éves csajjal, azon kívül hogy mi volt töri órán... Az elég szomorú, ha egy ennyi idõs csaj és egy ennyi idõs pasi egy hullámhosszon van.nézve
egy lányon nagyon látszik, hogy 17 éves, a bõre, a mozgása... egy 16 éves lánynak bõven olyan alakja van, mint bármelyik felnõttnek. Ha nem ismerik föl a korod, akkor vagy sminkelsz, vagy buta emberekkel találkozol :) Én tanítóképzõre járok, 2 tucat lány jut 1 fiúra, szóval látom a lányokon, hogy mennek szét az ilyen kapcsolatok... nagyon. egy 30 éves srác már lassan családot akar, egy 17 évesnek még az se gond, ha játékbabái vannak :) És 17 éves srácok éretlenek? ezen gondolkozz el. a nõk csak nem mutatják kifelé. És egy 17 éves srác tudja, hogy õvé a világ és e szerint is cselekszik.
Van egy barátnõm aki pont ilyen helyzetben van és mindenki egy nagy K....nak tartja õt.szerintem a nálad kb 2-3 évvel idõsebb pasiknak is lehet anyi eszük és tapasztalatuk mint egy 30 évesnek...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Hát az a helyzet, hogy nekem most egy 30 éves tetszik, de az érdekes, hogy sokkal fiatalabbanak néz ki, olyan 20 év körülinek. De az a legjobb az egészben hogy engem meg sokszor 25-nek néznek, és ha vele összejövök akkor már nem is lesz olyan szembetünõ a korkülönbség.Szerintem egykorúnak néznének minket, pedig holott papíron 13 év van közöttünk.:D Kicsit durva.
hát érdekes helyzet :) ha jól megvagytok, akkor sztem semmi gond :) a 16-18 éves korosztály tényleg elég borzalmas... már ránézésre is.. és 17 éves lány vagyok, és nekem se jönnek be a mai srácok.. mondjuk nekem személy szerint a 30 már egy kicsit sok, de te tudod :)

Normális az, ha 17 évesen annyira félek néha a sötétben, hogy nem tudok elaudni? :/ lány

Legjobb válasz: Háhá ez annyira kis jófej és aranyos dolog szerintem nem gáz. 17 F

Háhá ez annyira kis jófej és aranyos dolog szerintem nem gáz. 17 F
Hát igen, normális szerintem valami gyerekkori rossz álom, rossz élmény!
A kérdező hozzászólása: hát igen.. elég babonás is vagyok :)
hmmm... kb. 5 évvel vagyok fiatalabb néled >< :/ én nagyon pici koromban kb 4 évesen meg 5évesen egyáltalán nem féltem. Azutám a tesóimnak jött az a korszak h mindenféle filmet letöltenek. Köztük volt a (sok egyéb horroro fil és ) Paranormal Activity 1-4. Abban az idõszakban volt egy olyan barátom akivel mindig szellemet akartunk látni meg idézni. Akkor nagyon féltem. Még mindig hiszek bennük és egy kicsit félek is de a takaró meg a teló mindent megold nálam :D Ha pedig zaklatnak vagy ilyesmi meg tudod hogy depis vagy akkor ne hagyd hogy az egész teseteden eluralkodjon ez... Jobb elmondani valakinek, de ha gyogyósnak tartanak azzal ne törõdj. Én személy szerint a LBM-el szeretem ezeket megbeszélni. Ha pedig nem egy ember tart gyogyósnak akkor már gond van :/ DE nem vagy az hidd el :) ))
Ne aggódj rajta , én 28 éves L vagyok és idõnként beparázok a sötétben. Majd 10 éve volt egy éjszakai incidensem egy "szellem szerû" valamivel. Szerintem baromi sokan félnek a sötétben , csak van aki nem vallja be.
Normális én 11 éves FIÚ vagyok és félek a sötétben, és hát a wc-nk elég messze van , így hát anyut keltem ha ki kell menni, de bizonyos korban, bizonyos helyeken , nem félek. érdekes. és utcán már nem félek csak a lakásban gáz. -.- nekem azért mert tudjátok ilyesztõ kép ami bevillan és sikít, meg filmrészletek, amiken átsiklott a szemem, meg a hiradóban amikor valami csúnyaság, vagy valamit mutatnak. a sötét a gonosz uralom alá csábított kiskori rosszélmény miatt. és a sötétben ( csak ha kinyitom a szemem, vagy ha rossz álmom van, ami teljes holdkor van ) akkor , amiket láttam ami megrémisztett , és az agyamba fúródott, megjelennek elõttem, de nem mindig ez a jó. ttudd meg én is plüssökkel alszom, és néha úgy rámjön a félelem , hogy anyut áthívom.
Aki szerint kinõhetõ, annak rossz hírem van: én 28 vagyok és nem nõttem ki... Kisbaba (!) korom óta rettegek a sötétben, a mai napig. Kérdezõ, ha el tudsz menni pszichológushoz, anyukád támogat ebben, akkor miért ne? Hátha segít! Amúgy nekem bevált az egész éjszaka égõ lámpa, nem kell erõs fényû. Meg be lehet gyakorolni ilyen önnyugtató szövegeket, én egy idõben imádkoztam, aztán mást mormolmoltam, de ez is elég hatásos volt. Most már évek óta a férjemmel alszom hálistennek, de most sem sötétben. :) Horrorfilmet meg ne nézzen aki fél utánna. Én egyszer követtem el ezt a hibát, azóta kerülöm mint a tüzet :D
Próbálj ruha nélkül aludni. Az segít.
Ismerd meg az igazságot. Bõvebb információ: http://www.jw.org
Teljesen. A nõvérem(24 éves) máig nem tud anélkül elaludni, hogy valahol ne kapcsolná fel a lámpát.Elment egy pszichológushoz, aki szerint semmi baja, csak valami gyerekkori rossz álom hatása, ami nagyon megrázta, de már nem is emlékszik rá.
Gõzöm sincs, velem ugyanez a helyzet, csak van egy év mínuszom. Pszichésen irtózom a sötéttõl, de csak bizonyos helyzetben, bizonyos helyen és bizonyos sötéttõl. Amúgy szerintem normális, a sötét nem mindig jó. Többnyire a sötét a gonosszal együtt jár (mesék, hiedelmek, a vámpírok, a rosszak, tudod...).
A kérdező hozzászólása: van barátom, aki szeret, és hozzábújhatok, ha félek :$ csakhát éjszakánként nem lehet velem suliidõben :/ úgyhg plüssállatokkal alszok :)
szia én is félek a sötétbe és ha egyedül vagyok otthon a tv éjjel nappal megy sajnos 22L
Az elsõ milyen okos. Ha gyerekkori rossz élmény, akkor éppen hogy nem normális. De anélkül sem az. Egyébként ha becsukod a szemed, így is, úgy is sötét lesz, nem?
Nem az. És a helyedben megkeresném az okát, valaminek a következménye ez.
Szerintem kiskorodban ért téged valamilyen negatív élmény a sötéttel kapcsolatban, mert a fóbiák gyökerei gyerekkorban alakulnak ki. Gondoltál már arra, hogy egy pszichológusnak beszélj a problémádról? Ha ezt nem szeretnéd, én a zenehallgatást javaslom, vagy találj ki egy történetet.
Szerintem teljesen normális, mindenkinek meg van a maga félelme, de nem azért hogy rossz legyen neked, hanem azért, hogu megerösítsen. Szerintem keress egy pasit, aki veled alszik, amíg nem tudod legyözni a félelmedet.
Úú, én is így vagyok vele! Anyukám azt mondta, hogy majd kinövöm.. hát eléggé ideje lenne már. ><" Van egy kis éjjeli lámpám, azzal szoktam elaludni. Amúgy voltam már pszichológusnál régebben, és megállapították, hogy tök normális vagyok. Ahha, biztosan azért félek még mindig a sötétben..xD 17/L
A kérdező hozzászólása: kicsit depressziós vagyok, anya pszichológushoz akar küldeni, de olyan dolgok történtek velem mostanában, amin nem igazán tudom túltenni magam, folyamatos bántások érnek.. bár ennek a félelemhez nem hiszem, h sok köze van >< régen a temetõhöz közel laktunk, akkor is féltem mindig, meg volt, h mozgott magától a fogkefém :S ijesztõ volt :/
Ne anyád miatt menj pszichológushoz, magadért tedd, hidd el, sok olyan dologra fog rávilágítani, amire eddig nem is gondoltál.
Elõször keresd meg az okát, hogy mitõl van a sötéttõl való félelem, próbáld meg legyõzni, utána keresd meg azt a személyt (a te esetedben fiút), aki átölel akkor, ha esetleg mégis félnél.. akihez hozzábújhatsz. ne haragudj, nem akartam érzelgõs lenni a válaszadás végére. :$ 24/F
csak egyszerüen nem szereted a sötétet!!!miért ne lenne nórmális?

Az normális hogy 17 hetesen még csak a szeméremdomb tövében érzem a babát? !

második baba,a kislányomat ekkor már a köldökömnél éreztem.

Legjobb válasz: Nekem már fentebb mocorog, én is 17 hetes vagyok, elsõ gyerekemet még ilyenkor nem is éreztem mozogni, csak a 20.hét körül.

Nekem már fentebb mocorog, én is 17 hetes vagyok, elsõ gyerekemet még ilyenkor nem is éreztem mozogni, csak a 20.hét körül.
A kérdező hozzászólása: nem tudom miért annyira lent érzem.. fejvégû fekvésben van , de minden rendben vele csak ez kattog bennem hogy már fentebb kéne jóval. na majd rákérdezek a védõnõnél..
Én a 20. hétig egészen lent éreztem, szerintem ezen ne izgulj. :)
Szia! Én még most is lent érzem, pedig 29 hetes vagyok. :-) Igaz, nekem alul van a popsija, így érthetõbb és ha olyan van akkor felül, a köldökömtõl is jönnek az ütések, de ezt is nagyon késõn éreztem. Boldog Babavárást! :-)
Kapirgál!!! Ez nagyon aranyos!!! :) Nyugi, én is 17+3 hetes vagyok, és péntek óta én is lent érzem "kapirgálni". Olyan pukkanó, kapirgáló érzés, amit eddig még nem éreztem, úgyhogy feltételezem ez már Õ! Szerintem teljesen normális, hogy ott érezzük. Néha meg szoktam hallgatni szívhangfigyelõvel, és egészen a szeméremdomb felett érzem dobogni a szívét.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen nagyon megnyugodtam :-)
én 20 hetes leszek és a szeméremcsont teteje és a köldök közötti kb félutún érzem, de szinte mindig egy helyen:) sztem ez normális!:)


Az normális ha 17 évesen akarom elvezsitteni a szüzességemet? Vagy ez még hama van? Vagy már késő is? : D bocs a hülye kérdésért de ebben még kezdő vagyok / :

Legjobb válasz: Ha 17 évesen nem veszíted el a szüzességed, akkor jön az ördög a pokolból és tüzes vasvillával fogja böködni a segged amíg le nem fekszel valakivel.

Ha 17 évesen nem veszíted el a szüzességed, akkor jön az ördög a pokolból és tüzes vasvillával fogja böködni a segged amíg le nem fekszel valakivel.
Ez hülyeség... nem az számít hány évesen, hanem h kivel... ha vkiben megbízol és vonzódsz hozzá annyira h NEKI ADD A SZÜZESSÉGED, azt már 16 évesen is meg lehet tenni (14-15 évet mondanám én korainak, de az se ritka). Egyéjszakás kaland helyett normális partnert várni, az érdemes. Meg arra is érdemes gondolni h minél tovább vár az emebr annál nagyobb lesz rajta a nyomás h elveszítse és a végén lehet h a nem megfelelõvel fogja... Akik a 18 éves hülyeségrõl írnak azoknak üzenem h Júlia is 14 volt Rómeó meg 15, ok ez egy kitalált történet de régen ez egyáltalán nem volt ritka... Ez a 18 év az újabb korok hülyesége ez vezethet a fiatalok egyre erõsebb elbutulásához h még 17 évesen is pisisként kezelik õket...
Én is 17 évesen vesztettem el és azóta nem találom... =]
A kérdező hozzászólása: a vége felé kicsit eltértünk a lényegtõl : D de amúgy elolvastam mindent és kössz mindenkinek ^^ nos hát valaki aztirta, hogy olyannak aggyam a szüzességemet akit szeretek és megbizok benne. és akirõl szo van at k*rvára de szeretem és igaz 17 éves vagyok és nem érdekel ha sokan még "kis pisisnek tartanak" tudok szereteni ^^ és tudom mi az hogy valakit szeretni. nos õt szeretem. éés egy másik kommentelõ meg aztirta hogy aki még nem 18 az kisgyerek. mert ha már 1 nappal elmultál 18 akkor máris felnõtt vagy? érdekes xD ééés még1szer köszönöm az ÉRTELMES válaszokat ^^
Mellesleg ez a "mai fiatalok meggondolatlanok".. régen se hiszem, hogy meggondoltabbak voltak, csak ott ha becsúszott egy gyerek, akkor vagy eltussolták, vagy gyorsan összeházasodtak, vagy ha szegény volt a csaj, akkor szopta...
Persze felelõtlenek, de nem gondoljátok, ez egy öngerjesztõ folyamat. Van aki 16-17 évesen képes felelõsen gondolkozni vki meg 20-30 évesen se. Azzal h a 18 alattiaktól midnent tiltunk egy nagy gyereknek érzik magukat akik bármit megtehetnek büntetlenül (max anyu lecsesz). Egy 16-17 évest szerintem már inkább egy kis felnõttként kéne kezelni, és nem gyerekként, tanácsokat adni neki, figyelemmel kísérni, de nem tiltani.
Az remlik meg, hogy Romeo es Julia elotte ossze is hazasodtak? Eleg meredek 500 evvel ezelotti peldat hozni. A mai fiatalok tobbsege felelotlen es meggondolatlan. Tisztelet a kivetelnek! Kerdezo, annak add a szuzesseget akit szeretsz es tudod hogy o is teged, legyel 17 vagy 27, teljesen mindegy.
Elég érdekes következtetés, hogy azért butul el a mai fiatalság, mert nem kúr 14-15 évesen ... Lehet fordítva gondolom: lelkileg, mentálisan éretlenek az ilyesmire és ez kihatással lesz a késöbi lelki fejlõdésükre ...
Mi az, hogy elvezsitteni? Akkor van HAMA ha még nem tudsz írni...
Várd meg a 18-at, ne siess!
Nem akarni kell, hanem megtenni... várd ki azt az 1 évet :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tökéletesen értelemtlen válaszodat ^^ -.-"

Normális az hogy 17 hetesen ha egy órát állok, már majd leszakad a keresztcsontom, meg nagyon fájnak a lábaim?

Tudom, hogy ezzel jár, csak ugye most vagyok a 2. trimeszterben, és aktív id?szakomat élném, de így elég nehéz.Más hogy dolgozza végig akár az egész napot?

Legjobb válasz: Szia. Minden szervezet más. Valaki bírja az egész napos munkát, valaki nem. Ezek szerint neked több pihenésre van szükséged. A lábaid a víz visszatartás miatt is fájhat, a keresztcsont pedig a táguló méh miatt. Ne aggódj, nem lesz baj. Az egy óra állást fizikai munkára érted? Mert akkor vigyázni kell, nehogy megemeld magad. Pihenj sokat és vigyázz a babócára. Üdv.: 17 hetes kismama.

Szia. Minden szervezet más. Valaki bírja az egész napos munkát, valaki nem. Ezek szerint neked több pihenésre van szükséged. A lábaid a víz visszatartás miatt is fájhat, a keresztcsont pedig a táguló méh miatt. Ne aggódj, nem lesz baj. Az egy óra állást fizikai munkára érted? Mert akkor vigyázni kell, nehogy megemeld magad. Pihenj sokat és vigyázz a babócára. Üdv.: 17 hetes kismama.
nekem a derekam szokott fájni....na meg a méh nõvekedés miatt a pocim... 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm a válaszokat.Nem dolgozom, csak otthon tevékenykednék(vesz. terhesség miatt), ahogy elfáradok, és tehetem pihenek, csak sokaktól hallom, milyen aktívak, felforgatják az egész lakást stb.
Én 19 hetes vagyok, szintén veszélyeztetett és én is rettentõ fáradékony vagyok, pedig elõtte a munkámból adódóan volt hogy 10-12 órát folyamatosan talpon voltam és meg sem kottyant.Most legszivesebben végigpihenném az egész napot. Ugyhogy ne aggódj, ez ezzel jár néhányunknál. Jó babavárást és pihenj sokat ha az esik jól : )
Kérdezd meg a dokit hogy jógázhatsz e.Én fodrászként 7 hónapot végig dolgoztam(majdnem állva)Én is ilyen panaszoktól szenvedetem most hogy itthon vagyok megprobálok sokat pihenni, de a jóga a munka alatt sokat segített.Könyvbõl persze.Sok sikert 28 hetes kismama.

Normális az hogyha 17 évesen a velem egy idős fiúk érdekelnek?

+az se baj ha pár hónappal fiatalabb.Ez nagyon gáz ? Mert mindenhol azt látom,hogy ilyen korban még nem érettek annyira a fiúk mint a lányok ezért a velem egyidős lányok 20 akárhány évessel járnak de engem ők nem vonzanak.És én nem azt tapasztaltam,hogy éretlenek lennének

Legjobb válasz: normális.

normális.
De durva, hogy már azt kell megkérdezni, hogy normális az azonoz korúakhoz való vonzalom.
Ez lenne a normális, szerintem.
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy hülyének néztek de mindenki azt mondja nekem, hogy jajj nézz már idõsebb pasikat xy még túl éretlen hozzád stb stb
Megmaradsz.
Már miért ne volna normális? Különben is, amíg te jónak tartod, addig minden normális. Nekem lábfétisem van, az normális? Ne érdekeljen más véleménye, ha azt rossz néven veszed. :)

Az normális a 17 évesen a jobb herém jóval kisebb mint a bal herém?

Legjobb válasz: Normális bizony .A herék nem egy formák,ahogy egyetlen páros szervünk ,vagy testrészünk sem .

Normális bizony .A herék nem egy formák, ahogy egyetlen páros szervünk , vagy testrészünk sem .

17 es fel hetes terhesen normalis az enyhe petefeszek fajdalom?

Tudom h ilyenkor no a mehem de okozhatja e ez a problemat? Estenkent meg a kacagastol is faj ott lent mindenem,dokihoz hetfon megyek mert egy honapja nem voltam mar lassan utoljara azt mondta minden a legnagyobb rendbe van. A hasam nem igazan no de lehet azert mert terhesseg elott eleg sokat sportoltam ugymond kockas hasra gyurtam es magas is vagyok 1.75.

Legjobb válasz: teljesne normálisak a tüneteid, még az aggódásod is :-) a fájdalmat, amit érzel valóban a méh növekedése okozza, nyúlnak a méhtartó szalagok, húzódik ott bent minden én az elsõt 18 hetesen éreztem, elõtte is voltak talán õ volt érzések, de 18 hetesen egyszeriben átköltözött a jobb oldalra és ezt az érzést mér semmivel nem lehetett összetéveszteni, nem lehetett mással magyarázni. A pocakom nekem is késõn kezdett el nõni, ez abszolút alkati, emiatt se aggódj! Hidd el, minden rendben van a picivel. Az pedig mázli, hogy kevés tüneted van, örülj neki!

teljesne normálisak a tüneteid, még az aggódásod is :-) a fájdalmat, amit érzel valóban a méh növekedése okozza, nyúlnak a méhtartó szalagok, húzódik ott bent minden én az elsõt 18 hetesen éreztem, elõtte is voltak talán õ volt érzések, de 18 hetesen egyszeriben átköltözött a jobb oldalra és ezt az érzést mér semmivel nem lehetett összetéveszteni, nem lehetett mással magyarázni. A pocakom nekem is késõn kezdett el nõni, ez abszolút alkati, emiatt se aggódj! Hidd el, minden rendben van a picivel. Az pedig mázli, hogy kevés tüneted van, örülj neki!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a gyors valaszod!:)
Szia! Nem hiszem, hogy a petefészked fáj, inkább csak a méhed tartó szalagok, amiknek a nyúlása hasonló érzést kelt, mint a petefészkek fájdalma. Fõleg abból gondolom, hogy azt írod a kacagástól és esténként szokott fájni. Tehát olyankor megfeszülnek a szalagjaid, és azokat érzed. Ne aggódj, nincs ott semmi baj, úgy is nem sokára mész dokihoz, újra találkozhatsz a picúroddal és tök jó lesz minden!

35 hetes kismama vagyok, már van egy kisfiam aki 17 hónapos lesz. Normális az ha mindig aggódom a kis pocaklakó miatt? Van amikor alig mozog és ilyenkor kiborulok, hogy minden rendben van-e.

az els?nél is aggódtam, de nem ennyire. Ha nem azért aggódom, mert nem mocorog akkor azért nehogy túl pici legyen, vagy ilyesmik.... Nálatok is van ilyen id??

Legjobb válasz: Hogyne lenne normális. Végülis a gyerekedrõl van szó. Bár tény, hogy a sok aggódás sem tesz jót neki. Bár az igaz, hogy nem a másodiknál szoktak aggódni jobban. Esetleg õ kislány? :)

Hogyne lenne normális. Végülis a gyerekedrõl van szó. Bár tény, hogy a sok aggódás sem tesz jót neki. Bár az igaz, hogy nem a másodiknál szoktak aggódni jobban. Esetleg õ kislány? :)
A kérdező hozzászólása: :) nem Õ is kisfiú, de tudod nagyon sok mindent egyedül kell csinálnom a nagy még nem igazán megy egyedül így õt is emelgetem, mellette sok a házimunka és elég sok mindenen kell hogy járjon a fejem, hogy mit hogy csináljunk. ez mellett még marad idõm aggódni is :) Gondolom azért mert az elsõ terhességem másabb volt mint ez és azért... köszi a válaszod

17 éves vagyok 155cm és kb 54-55kg! Normális az ha 46-47 kg szeretnék lenni?

Tavaly elkezdtem "fogyózni" (kevesebbet ettem, tornáztam) 51kg voltam de nyáron híztam :S. Mégis, hogy csináljam, hogy elérjem a célom??? Éheztetni alap nem bírom magam :D!!! R.Réka és Kapuéra DVD-im vannak azokat, ha csinálom akkor sikerülni fog (és kb mennyi idö alatt)? És ha nem izzadok akkor is? És még valami... csíp? 85cm a hasamnál 86cm!

Legjobb válasz: Szia! Elõször neten nézz utána, hogy mennyi a testtömegindexed. Ezáltal egyszerûen megtudhatod hogy egyáltalán kell e fogynod. Szerintem a magasságodhoz megfelelõ a súlyod,ilyen az alkatod. Az éheztetéssel pedig csak gyötröd magad, inkább próbálj meg egészségesen és normálisan étkezni, így nem fogsz hízni.

Szia! Elõször neten nézz utána, hogy mennyi a testtömegindexed. Ezáltal egyszerûen megtudhatod hogy egyáltalán kell e fogynod. Szerintem a magasságodhoz megfelelõ a súlyod, ilyen az alkatod. Az éheztetéssel pedig csak gyötröd magad, inkább próbálj meg egészségesen és normálisan étkezni, így nem fogsz hízni.
"Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexû emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggõ krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát. A legtöbb hölgynek ilyen idõsen még normális a súlya, ám ez az évek elõrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb idõben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!" Nem kéne fogynod...
A kérdező hozzászólása: Igen a testtömeg indexem jó, de... 88cm-es a hasam és áááá!!! Meg sokan írjátok hogy nõknél magasságból kivonunk 110 és úgy kapjuk meg az ideális testsúlyt hát nem tudom... szerintem nekem a 45kg marha kevés lenne... fõleg ha csak 152cm vagyok akkor meg a 42kg!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!