Találatok a következő kifejezésre: Normális az, 14 (168 db)

Normális az 14 hetesen hogy állandóan aludni tudnék, szédülök, fáradékony vagyok, és nem érzem túl jól magam? Eleinte nem volt semmi ilyesmi.

Legjobb válasz: Jo neked, en mar a 8-9 hettol kezdodoen faradtabb vagyok az atlagosnal. Szinte minden keso delutan le kell dolnom egy oracskat aludni. Most a 13.hetben tartok es az alomkor meg mindig tart.Szedulni nem szedulok, inkabb csak emelygek, de hanyni meg nem hanytam... Szoval kitartast!

Jo neked, en mar a 8-9 hettol kezdodoen faradtabb vagyok az atlagosnal. Szinte minden keso delutan le kell dolnom egy oracskat aludni. Most a 13.hetben tartok es az alomkor meg mindig tart.Szedulni nem szedulok, inkabb csak emelygek, de hanyni meg nem hanytam... Szoval kitartast!
Igen, teljesen normális. Nagy változások mennek át most rajtad, a testeden, ne csodálkozz, ha fáradt vagy. Amúgy ez (is) mindenkinél más, de abban egyetérthetünk, hogy ezeket a változásokat valamiképp mindenki érzékeli. Nálam mindez hullámokban jött - ment. Egyszer fenn, aztán lenn, úgy fizikailag mint lelkileg. Minden jót és boldog babavárást! 36 hetes kismami
Szia! Teljesen normális. én is hasonló cipõben járok, leszámítva a rossz közérzetet. Terhesség elõtt tele voltam energiával, fõállás, másodállás, most meg a házimunkát is be kell osztanom...Ha összeadom a nappali és éjjeli alvásom, kb 12-13 órára jön ki...Ez van, pihenj, aludj amíg lehet:) ) Boldog babavárást! 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget! puszika

Mekkora melltartóméret az átlagos/normális 13-14 éves lányoknál?

Legjobb válasz: Értsétek már meg nincs se átlagos, se normális méret. Késöbb sem ne hogy 13-14 évesen, van akinek nagyobb van akinek kisebb van akinek szinte semmi.

Értsétek már meg nincs se átlagos, se normális méret. Késöbb sem ne hogy 13-14 évesen, van akinek nagyobb van akinek kisebb van akinek szinte semmi.
Én 13 éves vagyok, 75/A-s melltartót hordok. Szerintem itt nincs olyan, hogy "normális", mert mindenki más ütemben fejlõdik, stb.
Igaza van Ági8405-nek! Nincs olyan, hogy átlagos mell méret, vagy ha úgy tetszik, mindegyik átlagos, hiszen mindenki más ütemben fejlõdik. Van akinek kisebb a melle, van akinek nagyobb! Emberek vagyunk, nem pedig gépek és nem szabvány szerint "készülünk".

Szerintetek az normális ha 14 évesen akarok egy gyereket?

Legjobb válasz: úgy gondolom az normális hogy 14 éves vagy és akarsz gyereket, de csak akkor ha tisztában vagyazzal, hogy még nem lehet.

úgy gondolom az normális hogy 14 éves vagy és akarsz gyereket, de csak akkor ha tisztában vagyazzal, hogy még nem lehet.
Az érzések elõjöhetnek, az természetes, csak ne lépj a tettek mezejére :) Babusgass kiscicát, hörcsögöt, amit akarsz, legalább gyakorlod a felelõsségvállalást.
Persze, én is akartam gyereket 14 évesen. A barátnõim is. A nagy tapasztalatunkkal mindent jobban tudtunk, és elleneztük az abortuszt. Azóta felnõttünk, és már látjuk, hogy a világ nem csak fekete és fehér, hanem a szürkének borzasztó sok árnyalata létezik.
Igen korai lenne még, nem gondolod?Még te is gyerek vagy!Az persze ok ha szereted a babákat, jól elvagy velük stb.De akarni még NE akarj!
Biológiailag nyilván lehetséges, de szellemileg teljesen alkalmatlan és felkészületlen az, aki nem látja be, hogy 14 éves korában milyen sok érv szól az ellen, hogy gyereket szüljön.
Nem vagy még fizikálisan sem kész rá, hidd el. Maga a terhesség megerõltetõ, az éjszakázások kimerítõek, neked még fejlõdni kell. A tanulásról nem is beszélve:-)
Egy kistestvérben gondolkodj! Mondogasd a szüleidnek, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy kishúgod, vagy egy kisöcséd!
Egyáltalán nem normális!
Mi van, megártott a "Tini mamik" meg a "Várandós tinik"????Akadj le egy kicsit az MTV-rõl!!!
Ne törõdj a buta megnyilvánulásokkal! Normálisnak normális, én is vágytam kisbabára 14 évesen, nagyon babás vagyok, de tudtam, hogy még nem lehet, és korai, de vártam azt, hogy eljussak abba a korba, amikor már lehet. Valakiben sokkal hamarabb elõjönnek az anyai ösztönök. És inkább egy ilyen ösztön törjön fel benned ( de azért ne valósítsd még meg) minthogy azon járjon a fejed hány fiúval fekszel össze hetente, meg a drogok, meg a bulik. Hidd el, nagyon gyorsan eltelik az idõ, én is szinte még csak most voltam 14, most pedig 22 leszek májusban egy egy kisbabával a pocakomban:) Csak kitartást, koncentrálj a sulira, és tényleg ha nincs háziállatod, szerezz egy cicát vagy kutyát, tényleg sokat segít! Nekem cicám volt:) 27hkm
NEM!
Én 15 leszek, és szerintem... mindenesetre elég érdekes. :D Inkább legyen elõször egy háziállatod, az is jó a felelõsség gyakorlásra. Nekem van egy kutyusom és imádom. :) ) (És soha nem akarok gyereket, de ez nem tartozik ide.)
A kérdező hozzászólása: Nálunk most vakáció van.
Teljesen normális, én is álmodoztam arról ilyen idõs koromban hogy majd lesz egy kisbabám... Ja és ezt nem beszéltem meg az anyámmal :)
Iskolába nem jársz véletlenül?Már, hogy a gép elõtt ülsz!
A kérdező hozzászólása: lány vagyok
Nem normális! Nekem a lányom 14 éves, de sose mondott még ilyet, bár van egy 2 éves kisöccse. 4 gyerkõc anyukája
Miért akarsz?
Fiú, vagy lány vagy?
normális ha akarsz gyereket.

Normális, hogy 14 hónappal a császár után, még néha mikor hulahoppozok húzódik az egyik oldalt a hegem?

Császár után a bal oldalam érzékenyebb volt, jobban fájt mint a jobb. De hamar rendbe jöttem, felépültem, semmi probléma nem volt a heggel. Viszont kb 2 hónapja újból hulahoppozok, és néha húzódik a bal oldalt a heg. Nem fáj, de kellemetlen. Nem tudom, hogy ez még ennyivel a szülés után is normális? Ma voltam n?gyógyásznál, de el is felejtettem említeni neki, mert pont ma este húzódott megint, így csak most jutott eszembe. Amúgy azt mondta, minden rendben van a vizsgálat közben. Esetleg valakinek volt hasonló? Köszönöm.

Legjobb válasz: Nekem is 14 hónapja volt császárom. Ha felülök (hasizomból, de nem tornázva, csak úgy amúgy), akkor húzódik a hegem, furcsa érzés. S ami a legjobb, hogy ha megjön, ha front van, ha nehezet emelek elkezd szúrni is, kellemetlen az egész. A dokim azt mondta, hogy ez normális. De belegondolva egy-egy kis vágásnak a helye is sokszor érzékeny marad, nemhogy egy ekkora vágás a hason. Már évekkel ezelõtt egyszer elvágtam az ujjam (elég mélyen), és azóta is érzékenyebb az az ujjam, mint a többi.

Nekem is 14 hónapja volt császárom. Ha felülök (hasizomból, de nem tornázva, csak úgy amúgy), akkor húzódik a hegem, furcsa érzés. S ami a legjobb, hogy ha megjön, ha front van, ha nehezet emelek elkezd szúrni is, kellemetlen az egész. A dokim azt mondta, hogy ez normális. De belegondolva egy-egy kis vágásnak a helye is sokszor érzékeny marad, nemhogy egy ekkora vágás a hason. Már évekkel ezelõtt egyszer elvágtam az ujjam (elég mélyen), és azóta is érzékenyebb az az ujjam, mint a többi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod. Kicsit megnyugtattál, remélem hogy tényleg normális.
Lehet, hogy még nyakon is vág. Nem minden szülõ egyforma.
nem normális, vagyis inkább a csaj nem normális h ezt hagyja...
Kezet foghatunk. 20 vagyok, de nálam nagyjából ugyanez a helyzet. Még egy év, és kirepülhetek viszont:)
A szülõknek mindig a pici kislányuk maradsz még 40 évesen is
ne légy már ennyire izééé. nyámnyila. nem azt mondom h ne tiszteld a szüleidet de állj ki magadért!
"" nem normális, vagyis inkább a csaj nem normális h ezt hagyja..." Ilyet akkor mondj, ha ismered pontosan a körülményeket meg a szüleit." már bocs, de tényleg nem normális a csaj. mert mit csinálnak ha ki akarsz menni az ajtón? felemelik a hangjukat és mondják h menj a szobádba?!
vannak még ilyenek...
" nem normális, vagyis inkább a csaj nem normális h ezt hagyja..." Ilyet akkor mondj, ha ismered pontosan a körülményeket meg a szüleit.
A kérdező hozzászólása: Az õ anyukája is szeret engem de az enyém õt nem, apámról meg ne is beszéljünk...
Jujj, ne haragudj, félreértettem! Az õ családja(pontosabban anyukája) nagyon kedvel engem, egyszer azt mondta, mikor még összejövõfélben voltunk, hogy: "Én lennék a világ a legboldogabb anyukája, ha ti ketten újra együtt lennétek". Nagyon aranyos ember. :)
Utolsó vagyok. Mintha csak a saját helyzetemet írtad volna le(kivéve a nálad még nem volt a barátod részt :) )! Az én szüleim sem fogadják el barátom szüeit, a családja széthullot, alig van valamilyük. De, elõ szoktak hozakodni vele, de nem olyan durván mint régen. Megértették, hogy TUDOM mit csinálok, és hogy kivel akarok lenni. Nem vagyok már 14 éves, tudatosan cselekszem, belegondolok a dolgok igazi valójába, átlátom a helyzetet. Ma már ott tartok, hogy egy csapattal elmegyek a Balatont körbetekerni, és jön velem a párom is! Szüleim semmit nem szóltak hozzá, mert tudják, hogy TUDOM mit csinálok. Próbáld meg valahogy értésükre adni, hogy nem ÕK fognak a pároddal és az Õ gondjaival élni, hanem TE! Ha neked ez a jó, akkor igenis elfogadhatják, hogy már nem vagy kislány, tudsz dönteni a saját sorsodról. Nem tarthatnak örökre "kalitkában". Ha te boldog vagy vele, akkor miért ne lehetnél vele? Ezt kellene megértetni velük.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, és azóta nem is piszkálnak benneteket a szüleitek? Az igazság az, hogy nálam a házban még soha nem is volt a pasim, nem merem elhivni, viszont én járok hozzá, az õ szülei kedvelnek engem de az enyéim õt soha nem fogadnák el... :(
Szia! Nálam is ugyanez VOLT a helyzet. 19 vagyok, van egy barátom, akivel már egy évvel ezelõtt jártam(most újra). Amíg vele voltam sosem engedtek sehova, nem marahattam nála sokáig, vagy éppen õ nálam. Egyszer egy szilvesztert itthon töltöttem vele, szüleim odavoltak bulizni, mi meg elaludtunk. Szüleim hazaértek 3 körül, és ENGEM keltettek fel, hogy keltsem fel a párom, hogy tûzzön haza. Na az azért durva volt. Tényleg csak elaludtunk egy filmen, és amint hazaértek szülõk, egybõl elpaterolták. Most újra kibékültem vele, és rájöttem, hogy ha igenis akarok valamit, azt el tudom érni. Nem szeretek veszekedni, kerülöm a konfliktusokat, és a magyarázkodásokat. Mégis eléjük álltam, elmondtam nekik mit szeretnék, hogy döntöttem, és arra kértem õket, hogy egyszerûen fogadják el, hogy Õt választottam. Nem kell megérteni, csak ne piszkáljanak vele folyton. A barátom sem egy nagy gazdag família leszármazottja, nem túl okos, mégis hatalmas szíve van. Csak hát hol látják ezt a szülõk? Állj ki magadért, ha más nem a barátodért! Ne titkolózzatok, mert abból csak a baj lesz. Tapasztalatból mondom. Sok sikert! ;)
A kérdező hozzászólása: Ezeket lehetetlen meggyõzni olyan keményfejüek...igy csak az marad hogy hallgatok és titokban találkozgatunk...
valamilyen szinten megértem a szüleidet, hogy féltenek, illetve hogy jobbat akarnak neked. de szerintem beszélj velük. de ne azzal kezdd, h '19 vagyok, nem tilthattok meg nekem semmit', hanem próbáld õket meggyõzni érvekkel.
A kérdező hozzászólása: És romákkal is barátkozikm, a szüleim szerint nem hozzám való és jobbat érdemlek, de én akkor is szeretem...
A kérdező hozzászólása: És csak azért tiltják meg hogy a pasimmal együtt legyek mert én mindig jó tanuló voltam és egyetemre járok a fiu meg csak szakközépsulit végzet és elég szegyény családból származik...
A kérdező hozzászólása: Fõleg hogy én vagyok az idõsebb és velem szigorubbak és ráadásul még lány vagyok, az öcsémnek viszont mindent szabad...megörülök már... :(((
normális az én ismerõsömmel is így bánnak...sehova se engedik bulizni:D
Komolyan nem értem azokat, akik most itt nyavalyognak, hogy "jaj, ne legyél nyámnyila, állj ki magadért". Ezt mondjuk én is megkaptam, csak sajna mondani könnyebb, mint megtenni. Egyébként nálami s hasonló a helyzet, párom volt már nálunk párszor, de olyankor anyám úgy viselkedett, mint valami sárkány, kritizált, beszólogatott, sértõ megjegyzéseket tett, égetett ésatöbbi. Mondjuk sajnos barátaimmal is ugyanezt teszi, szóval szó szerint nem jön senki hozzánk, mert ismerik anyámat. És az a legrosszabb, hogy õ mindezt úgy csinálja, hogy én/mi ne vághassunk vissza. Ha megtesszük, egybõl csetepaté van és büntetés, mintha amit csinál, nem lenne már eleve az, a semmiért. És nálam még nehezítõ körülmény az is, hogy egyke lány vagyok:D "Mégis eléjük álltam, elmondtam nekik mit szeretnék, hogy döntöttem, és arra kértem õket, hogy egyszerûen fogadják el, hogy Õt választottam." :) Ezt én is megtettem egyszer. A válasz elég kemény volt, nem szívesen emlékszem rá. Áldás, ha szigorúak a szülõk, de egyben átok is:( 20/L

Szerintetek normális az hogy 14 évesen internetes társkeresö oldalakon probálok ismerkedni?

Legjobb válasz: Eszedbe ne jusson. Amúgy is, 14 évesen még nagyon korai. 16 éves srác vagyok, és szerintem 18 éves kor alatt nem is kéne semmiféle "kapcsolat".

Eszedbe ne jusson. Amúgy is, 14 évesen még nagyon korai. 16 éves srác vagyok, és szerintem 18 éves kor alatt nem is kéne semmiféle "kapcsolat".
Szerintem ráérsz még, a társkeresõ oldalakat nem 14 éveseknek találták ki.
a normális az egy olyan szó ami szubjektív tehát ha neked ez normális akkor neked ez normális és ha nekünk nem normális neked attól még normális
Úgy érzem, te nem tartod ezt normálisnak. Igazad is van, mert ilyen korban a valós életben kéne ismerkedni! A netes ismerkedés ebben a korban csak idõ töltés. Késõbb már a végsõ elkeseredés.
nem. -.-....erre(is) való a facebook ...
Még elõtted állnak a legszebb csajozós évek. Menj rá valami kézzel fogható lányra az iskoládból, hagyd meg a társkeresõket a huszonéveseknek
szerintem élõben az igazi az ismerkedés
Én 15 évesen kezdtem és ebben az évben hagytam abba. Sztem jobb és izgalmasabb élõben. Perszd azért próbálkozhatsz, de nem hiszem, hogy sokra mész vele. 18/F
és akkor hol lehetne máshol ismerkedni mondtok helyet?

A terhesseg 14 heteben normalis az alhasi es derekfajdalom?

15 hetes leszek jovoheten es par napja minden este elegge faj a petefeszkem meg a derekam,tudom h ilyenkor tagul de nem vagyok benne biztos h azert faj.nalatok is igy volt? Nem kell megijedni? Reggelente nincs ilyen panaszom csak estere.szerintetek ez normalis?

Legjobb válasz: Szia, majdnem egy idõben szülünk majd, én is 14 hetes vagyok :) Pont így vagyok ezzel, nyugodj meg, én már észre sem veszem, mert második baba, az elsõvel is ez volt. Nyúlunk, nõ a méhünk :) Amíg nincs erõs görcs, vérzés, ilyenek, addig nyugalom!!!

Szia, majdnem egy idõben szülünk majd, én is 14 hetes vagyok :) Pont így vagyok ezzel, nyugodj meg, én már észre sem veszem, mert második baba, az elsõvel is ez volt. Nyúlunk, nõ a méhünk :) Amíg nincs erõs görcs, vérzés, ilyenek, addig nyugalom!!!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a gyors valaszt.:) te hanyadikara vagy kiirva? En kulfoldon elek es itt is fogok szulni, marcius 5re vagyok kiirva, elso baba es minden olyan isneretlen szamomra.:) jovoheten repulok haza ezert is tettem fel est a kerdest. Picit izgulok is. Tudod mar h kisfiu e vagy kislany?:) Szep babavarast!:)
Március 15, még nem tudom, de fiút érzek :)
én 13 hetes vagyok igaz..de nálam is ezek vannak esténként! sõt nekem nagyon erõs nyilallások is vannak..mintha áram ütött vna meg..felhívtam rögtön a dokit és mondta h nõ a méh..nyúlnak a szalagok..mí nincs vérzés addig minden ok:) én pl több magnéziumot szedek..jobban és érzem magam tõle
utolsó vagyok: jah és kislány lesz nálunk:)
Szia, én is jövõ héten leszek 15 hetes, és nagyon sokat fáj a hasam. Nem is tudnám meghatározni milyen fájás, csak olyan rossz érzés. Ha pihenek, akkor jobb valamivel, azonkívül 2x2 Magnerot az alap, a többi magnézium készítmény semmit nem ér.Reggelente valóban jobb, gondolom éjszaka a pihenéstõl jobban ellazul a has. Nagyon sokszor voltam már ultrahangon, szerencsére mindig minden rendben volt, én is abban bízok, hogy késõbb talán jobb lesz valamivel (vagy nem)...

Normális, hogy 14 éves lány léttemre az olyan fiuk tetszenek igazán akik már 20-on felul vannak? Pl. Olyanok, mint Ryan Rottman, Louis Tomlinson.

Legjobb válasz: Neked tetszhetnek, de veled 14 évesen nem fognak leállni az tuti. Ne is álmodj róla. ;)

Szerintem normális . Szomorú, de normális 15/F
Neked tetszhetnek, de veled 14 évesen nem fognak leállni az tuti. Ne is álmodj róla. ;)
Nem, nem normális. Nekem 14 évesen 30 éven felüli férfiállatok tetszettek csak. Le vagy maradva! 18/L
A fiatal lányoknak mindig van egy ilyen korszaka :) Majd kinövöd :) 22/F
Nekem 19 évesen a 14 éves lányok jönnek be.
Hááát így mindenképp, mert rákerestem, hogy kik is õk, és 13-nak sem igazán tûnnek, fõleg utóbbi... :D
Ez a természete. Nekem meg a hozzád hasonló korúak jönnek be. :) 22f
ááá, éreztemm, hogy lesz egy ván dájreksön! :D amúgy nem, nem gáz, mert ezek tényleg nem mennének el 16-nak se. ;) én például adam levine-ért halok! 14/L
Nemtom...az elsõ még oké, de abból a directionos selyemfiúból nem nézem volna ki hogy 20-on felül van. Nekem 15-16 évesen Johhny Depp volt a favorit (a kalózjelmezében :P). De a mai napig bejön :D 19L
nekem most egy 35 éves tetszik (: normális :) ui. pasitipp: nézd meg ian somerhaldert(vámpírnaplók), ryan reynolds(penge:szentháromságból hannibal king és daniel gillies(vámpírnaplók elijah)-t ;) na nekem ilyenek jönnek be
A kérdező hozzászólása: de én már régota ilyen vagyok.már kb.6 évesen is az ilyenkorúak tetszettek.
sztem normális.nekem pl egy 21 éves tetszik.15/L.
Louis *-* <3 jol valasztottal nagyooooon helyeeees ^^ :* <333333 Bocsanat csak kifogtal egy Directionert :) ) Nekem Harry tetszik, de mindegyikuk helyes^^ És a kérdésedre válaszolva: Ez teljesen.normalis. nalam is ez van:3 :D

23 napos ciklus lehet normális? A 14. nap körül érzem az ovu. Fájdalmat, majd 22-23 nap körül 1-2 csepp vérzésem van 2 napig, aztán jött meg rendesen 5 napig. Párommal együtt voltunk kb a 10. napon, majd késett a mensim 4 napot.

Terhességi tüneteket észleltem már a 3. hétt?l: émelygés, éhségérzet, tompa hasi fájdalom, hidegrázás, barnás váladék (mellfeszülés nem volt). A vérnyomásom megugrott 150/100-ra, lehet hogy az idegességt?l, majd reggel, 27 napra megjött a mensim. Ez mi lehetett? Lehet, hogy terhes voltam, csak nem tudott beágyazódi?

Legjobb válasz: Lehetett baba is. De a 23 napos ciklussal az a baj, hogy ha a 14. napon van a peteérésed, akkor csak 9 napos a luteális fázis. Ennek legalább 11 naposnak kell lennie. Menj orvoshoz, mert igy nagy a valószinûsége, hogy a következõ baba sem fog megmaradni. Mondd az orvosnak, hogy rövidek a ciklusaid.

Lehetett baba is. De a 23 napos ciklussal az a baj, hogy ha a 14. napon van a peteérésed, akkor csak 9 napos a luteális fázis. Ennek legalább 11 naposnak kell lennie. Menj orvoshoz, mert igy nagy a valószinûsége, hogy a következõ baba sem fog megmaradni. Mondd az orvosnak, hogy rövidek a ciklusaid.
Szia! Mint ahogy az elöttem szóló is írta, a luteális szakasz (ciklus 2. fele) rövid. Feltehetöleg sárgatest elégtelenséged van. Ez megnehezíti a teherbeesést. Erre utal a vérezgetés is! De pontossággal az orvos tudná megállapítani. Ha még nem akarsz orvoshoz fordulni, akkor próbálj hömérözni, a babatervezok.otthona.net-en segítenek kiértékelni. Palástfü teával is lehet próbálkozni!
Szia! Én ahogy olvastam, bár többször kellett mert nem igazán lehet érteni, nem 23 napos a ciklusod ahogy az elõzõ hozzászólók értették, hanem 27 napra jött meg csak a 23. napon volt pár csepp vérzésed. A menstruációd elég erõs volt?
A kérdező hozzászólása: Bocs, ha nem volt érthetõ, kicsit ideges voltam. Igazából ez 2 kérdés volt. 23 napos az átlagos ciklusom. 2 napig csak pár csepp, majd megjön 5 napig. Nem túl erõs, mini tampon elég. És a másik része, hogy ilyen ciklus mellett terhes lehettem-e, és érezhettem-e a fenti tüneteket, és az hogy a 27.napra megjött a mensim, azt jelentette, hogy nem tudott beágyzódni?

. Normális az ha egy 14 éves lány szeretné ha valaki kinyalja? Vagy az ha várja az elsõ szexet?

CSAK normális válaszokat kérek...

Legjobb válasz: Tombolnak a hormonok, normális.

Tombolnak a hormonok, normális.
A nemi érésnek ez egy elég fontos szakasza, teljesen normális a szexuális vágy megjelenése, emelkedése, a hormonok miatt van. Ha viszont hagyod, hogy ez irányítson, és emiatt teljesen elveszíted a kontrollt a cselekedeteid felett és meggondolatlanul, felelõtlenül összefekszel valakivel, csak azért, hogy végre túl legyél rajta és enyhüljön a kíváncsiság és a vágy, az gáz :)
Az, hogy fejben meg van rá az igény az normális, de a fizikai megvalósítással bõven ráér még, mert egyáltalán nem áll készem még a szexre, hisz lehet, hogy testileg fejlett, de agyilag messze áll attól, hogy felfogja a szex értelmét, lényegét, szépségét, következményeit és annak felelõsségét :)
3. Az a baj, sokszor 20-25 évesek sem képesek ezeket felfogni. Aki meg ezt szóvá teszi, az prûd, és egyházi.
A kérdező hozzászólása: 3. Van annyi eszem hogy nem fekszek le ennyi idõsen senkivel. :) csak kíváncsi voltam hogy normális e ez
Normalis, de a szexszel varj 4 evet.
teljesen normális, csak legyél türelmes, ne siesd el a dolgot. ráérsz még a szerelmeskedéssel.
A kérdező hozzászólása: Utolsó kettõ. Elmondtam hogy Ennyi idõsen NEEEEM. Még egy jó darabig nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!