Találatok a következő kifejezésre: Normális az, óránként (30 db)

Normális az, ha óránként többször is megkeményedik a pocim?

Nem görcsöl,nem is fáj, csak kemény.Hiába pihenek le,akkor sem jobb.A picurka is egész nap mocorog,úgyhogy nagy baj nem lehet, ugye?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy????nem mindegy!Ha még nem vagy 36 hetes, akkor enned kellene egy kis magnéziumot, én a Béres magnéziumot ajánlanám, abban 250 mg van, abból napi egyet egyél meg. A kemémnyedés a terhesség velejárója, normális dolog, de a méhszáj idõ elõtti kinyílása is okozhatja, úgyhogy amíg nem tudsz dokihoz menni, edd a magnéziumot, és mihamarabb irány a doki, hogy megvizsgáljon. Hogy nem fáj, nem görcsöl, az azt erõsíti, hogy minden rendben, csak a terhes méhizomzat készül fel a nagy napra, ezek az összehúzódások mégegyszer mondom teljesen megszokottak, de abiztonság kedvéért, ki kellzárni a méhszáj egyéb problémáit is. Illetve azt sem szeretik néhányan, ha mondjuk óránként sokat keményedik. Szóval nyugi: magnézuim és doktor bácsi, meglásd nincs semmi baj! Boldog babavárást! UI: nekem mindig akkor csinálja, amikor megnõ a pocim, én folyamatosan szedem a Bérest, napi egyet.

Hány hetes vagy????nem mindegy!Ha még nem vagy 36 hetes, akkor enned kellene egy kis magnéziumot, én a Béres magnéziumot ajánlanám, abban 250 mg van, abból napi egyet egyél meg. A kemémnyedés a terhesség velejárója, normális dolog, de a méhszáj idõ elõtti kinyílása is okozhatja, úgyhogy amíg nem tudsz dokihoz menni, edd a magnéziumot, és mihamarabb irány a doki, hogy megvizsgáljon. Hogy nem fáj, nem görcsöl, az azt erõsíti, hogy minden rendben, csak a terhes méhizomzat készül fel a nagy napra, ezek az összehúzódások mégegyszer mondom teljesen megszokottak, de abiztonság kedvéért, ki kellzárni a méhszáj egyéb problémáit is. Illetve azt sem szeretik néhányan, ha mondjuk óránként sokat keményedik. Szóval nyugi: magnézuim és doktor bácsi, meglásd nincs semmi baj! Boldog babavárást! UI: nekem mindig akkor csinálja, amikor megnõ a pocim, én folyamatosan szedem a Bérest, napi egyet.
Ha a vége felé jársz, akkor talán normális. De ha még az elején, vagy a közepén, akkor mint az elõttem szóló irta, enni kell a magnéziumot, nekem pl magne b6-ot kellett szednem 3*2-t, és pihenni, mert félõ volt, hogy kinyilik teljesen a méhszáj. Ez nem játék, vigyázni kell vele.
Mindenképp mutasd meg a dokinak!Nekem 28 hetesen volt ilxen és 1 hétig feküdnöm kellett, mert kinyílt tõle a méhszáj.No meg írt fel nospát, mert az megszünteti az összehúzódásokat.Nekem sem fájt.
A kérdező hozzászólása: 32 hetes vagyok, ez lemaradt.Köszönöm szépen a válaszokat.
szia, nekem is sokat keményedik 30 hét után, a dokim mondta hogy néha igyak egy pici konyakot, mert az görcsoldo, és jobb mintha gyogyszert szednék, meg le is puhitja föleg este a pocimat de persze a magne b6-ot kell mellette szednem ugyan ugy. 35 hetes kismama.
Npi 8-9 még beleférhet, az óránkénti több keményedés sok!!! Nekem is így volt, magnéziumot kellett szedni, a méhszáj is nyílni kezdett, így szigorú fekvés volt itthon.

Ismerősöm 8 hetes tápszeres babája 6500gramm.3000g-mal született. Normális az ilyen nagy mértékű súlygyarapodás? 2 óránként bevág a baba 180ml tápszert.

Legjobb válasz: Szerintem bõven elég lenne neki 3 óránként enni. Tápszerbõl ez hatalmas mennyiség egy 2 hónapos babának, nem bukik sokat? Neki elég lenne 90-120 ml tápszer egy étkezésre. Tápszerrel vigyázni kell mert túl lehet etetni vele a babát. Orvossal mindenképp konzultálni!

Szerintem bõven elég lenne neki 3 óránként enni. Tápszerbõl ez hatalmas mennyiség egy 2 hónapos babának, nem bukik sokat? Neki elég lenne 90-120 ml tápszer egy étkezésre. Tápszerrel vigyázni kell mert túl lehet etetni vele a babát. Orvossal mindenképp konzultálni!
De oltja a szomjat a tápszer, 7 hónapos volt a lányom mikor a tejen kívül valami más folyadékot is elfogadott, a gyerekorvos meg azt mondta, nincs ebben semmi kivetni való, nyár volt és már kezdtem pánikolni, hogy nem iszik elegendõ mennyiséget, megoldásnak azt javasolta kínáljam többször, alig akart rászokni a másfajta folyadékra a tejen kívül. Bocs az offért, de nem egy védõnõ mondta ezt, hanem egy tapasztalt gyerekorvos!
Igen, én is azt írtam, hogy lehet, hogy szomjas, azért kellene neki vizet adni. Lehet, azért sír. Tápszer nem oltja a szomjat, ellenben az anyetejjel!!
Nem kell itatni a tápszer mellé, ez tévhit. Az én fiam sem hajlandó inni, a védõnõ azt mondta nem baj, majd iszik, ha szomjas, a tápszer fedezi a folyadékigényt.
Igen, valószínûleg fáj a hasa. Az is lehet, hogy szomjas. Tápszer mellé kellene neki forralt vizet, vagy babavizet adni! Ha tudod ki a védõnõje, akkor esetleg szólj neki.
A kérdező hozzászólása: Már mi is mondtuk nekik hogy ne etessék olyan sokszor.De õk minden sírást az éhségnek tulajdonítanak.Nem bukik a baba, de sztem azért sír mert fáj a pocakja.Sír egy picit, máris készíti a tápit.Éjszaka is ébred enni.Fejét se nagyon emeli, annyira be van hízva a kis nyaka.az én kisfiam 6 hónapos, most eszik 180-200 ml-ket.Na mind1, semmi közöm hozzá, csak érdekelt a véleményetek!
A súlygyarapodással semmi gond nincs, habár kicsit sok, inkább azért szólnék, hogy a gyereket ne malacként etessék 2 óránkét 180 ml tej, hát az rengeteg, sokkal idõsebb babák esznek meg ennyit.Ekkora baba csak maximum 120 ml eszik meg 3-4 óránkét(azért írtam a 4 órát is mert az igény szerinti etetés részesítem elõnyben), és így is nagyon szépen gyarapodnak.Anyukának kéne kicsit szóvá tenni, hogy nem a legjobb hencegni a gyerek súlyával, hogy csak x idõsen már y kiló, mert ez sajnos késõbb visszaüt, mondjuk mikor 10 éves lesz, 70-80 kilóval, arra nem biztos, hogy büszke lesz, úgy gondolom, hogy a kóros elhízottság gyermekeknél a túltáplálásra vezethetõ vissza csecsemõ, illetve kisgyermekkora.
Soknak tûnik a tápszer mennyisége valamint 2 óránként tápszert nem igazán kellene enni. Az én fiam 6 hónapos múlt és 200 ml tápszert eszik napi 3X, Õ természetesen már mást is eszik. A súlya miatt nem aggódnék, a fiam 3 hónaposan volt 7, 5 kg, igaz, Õ 3900 grammal született. A gyarapodás le fog lassulni, Õ most 9 kg és 72 cm.
De miért etetik 2 óránként? Ekkora súllyal nem szabad!
Mint már írtam, a tápszer is oltja a szomjat. Ettõl még lehet persze szomjas, mert a babák sem egyformák, de szerintem nem ez a sírás oka. 8 hetes baba még sok minden miatt sírhat, tényleg nem rögtön enni kell neki adni. De a súlya miatt én tényleg nem aggódnék nagyon, le fog lassulni a hízás, plusz, ha a hossza is megvan hozzá, akkor egyáltalán nem gond.

Hét hetes a babám, csak anyatejes, szopizik 4 óránként. Normális az, hogy 100 és 200 ml között eszik? Mármint az, hogy ennyire eltérõ mennyiségeket? Illetve miért van az, hogy miután evett néha szinte semmit nem tudok már fejni?

Legjobb válasz: Szerintem normális, hogy eltérõ mennyiséget eszik. Te sem eszel mindig ugyanannyit. Ha jóllakott érzi. Ez nálam is mindig kérdéses volt az elején, de úgy vettem észre, ha jól lakott, szépen elfeküdt és elpilledt. Ha még éhes volt, sírt és követelte a kaját. Volt hogy még 100ml-t sem evett. A másodikra nem tudok mit mondani, a mi babánk sajnos tápszeres volt és nem anyatejes.

Szerintem normális, hogy eltérõ mennyiséget eszik. Te sem eszel mindig ugyanannyit. Ha jóllakott érzi. Ez nálam is mindig kérdéses volt az elején, de úgy vettem észre, ha jól lakott, szépen elfeküdt és elpilledt. Ha még éhes volt, sírt és követelte a kaját. Volt hogy még 100ml-t sem evett. A másodikra nem tudok mit mondani, a mi babánk sajnos tápszeres volt és nem anyatejes.
Normális. Annyi eszik, amennyire szüksége van. Az én lányom volt, hogy csak 40-et szopott, máskor meg 180-at.
Ha jóllakik, akkor szerintem felesleges szoptatás után fejni. És egyébként igen, természetes, és normális, hogy változó az étvágya, felnõtteknél is az. Nyugi..
Az enyém is hol 50-et evett, hol 180-at. Ha nem sír sokat és nõ a súlya, minden rendben.
Szerintem teljesen normális. Nekem is általában 50-100 között evett ennyi idõs korban, de néha 150-180-at. Néha marad szoptatás után a ciciben, néha meg nem. De nekem pl sokszor 10-15 perc fejés után indul meg a tej, olyan mintha ciklikusan jönne. Én MINDEN szoptatás után fejtem, mert gyarapítani akartam a tejtermelésemet, hogy legyen tartalék a mélyhûtõben. Jól is jött, mert egyszer a fogaim miatt egy hétig antibiotikumot kellett szednem, ami mellett elvileg szoptathattam, de én inkább a mélyhûtött tejet adtam neki. Illetve sok rémtörténetet hallottam, hogy másoknak egyik napról a másikra apad el a teje, ezért én állandóan fejtem és raktam el, hogy legyen tartalék. Hát most ott tartok, hogy a mélyhûtõnk mindhárom fiókja teli van a tejemmel. Húst már nem is tárolunk a mélyhûtõben. :-) Tehát szerintem ha akarsz lefagyasztani/tartalékolni/gyarapítani a tejed, akkor fejj szakadatlanul, egyébként nem kell csak napi 1-2szer és akkor szépen majd beáll a kereslet-kínálat arány.
Normális az én fiam is így evett , hol ennyit hol annyit. Fejés: nekem rengeteg a tejem , hízik a fiam normálisan sõt... :-) sokszor elkezd folyni magától pedig már majdnem 4hós a gyerköcöm, de ha fejni akarok alig jön valami, állítólag vannak olyan nõk akiknek csak a babájukra indul be a tejcsitermelõdés. Lehet Te is ilyen vagy
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megnyugtattatok, hogy nem a tej mennyisége fogy és az befolyásolja az evés és a fejés mennyiségét!

Normális az ha egy öt hónapos babucka két óránként szopizik? Most kezdtem a hozzátáplálást, sajnos nem sok sikerrel.

Legjobb válasz: Fejlõdési ugrás. Semmi gond ezzel, majd újra beáll a kereslet-kínálat. Addig szoptasd ahányszor csak kéri. A hozzátáplálásról meg annyit, hogy kisfiam 7-8 hós volt amikor evett rendesen. Addig csak 1-2 falatokat evett.

Fejlõdési ugrás. Semmi gond ezzel, majd újra beáll a kereslet-kínálat. Addig szoptasd ahányszor csak kéri. A hozzátáplálásról meg annyit, hogy kisfiam 7-8 hós volt amikor evett rendesen. Addig csak 1-2 falatokat evett.
Szerintem teljesen normális. Én a helyedben még nem táplálnám hozzá, ha csak anyatejes, de persze ez csak egy jótanács. Ha igény szerint szopiztatod amikor kéri, akkor szerintem elég (vagy elég lesz) neki a tejecske.
Anyatejes babánál nem szoktak 6 hónapos kor elõtt hozzátáplálni. De a saját megérzésedre hallgass, mert ahány ember, annyiféle tanács és nem biztos, hogy mindenkinek igaza van, legyen az szomszéd, védõnõ, nagyi stb.
A kérdező hozzászólása: Mindig két óránként evett, csak úgy tudom hogy ilyen korú babák 3-4 óránként szoktak szopizni. Kb 2-3 kanállal eszik most éppen krumplit.
A kérdező hozzászólása: Igen, igény szerint szopiztatok csak mindenki azt mondja hogy kezdjek el hozzátáplálni.
A kérdező hozzászólása: Nálam jelenleg nem sokat befolyásol a hozzátáplálás mert nem igazán mûködik, de inkább elkezdtem mert volt egy kis székrekedési problémánk, amiben hozott egy kis változást. Egyébként azt is hallottam, hogy nem elég tápláló a tejem "vízes" ezért kér a baba két óránként szopit. ???
Ez ostobaság, el ne hidd! Az anyatej mindig pont olyan, amilyenre a babádnak szüksége van
A kérdező hozzászólása: Az biztos hogy ameddig tudok szopiztatni fogok. Ha kell óránként! :)

Normális az ha 2 éves kislányom oránként pisil? Nincs megfázva.

Legjobb válasz: Hát szerintem nem!Kérdezd meg a diokit,még ha sokat is iszik akkor sem.

Hát szerintem nem!Kérdezd meg a diokit, még ha sokat is iszik akkor sem.
Nekem a kisfiam délelõtt szokott sûrûn pisilni, mikor sokat iszik. Reggel 2, 5dl kakaó, utána 1-2 óra múlva még 2dl kakaó vagy tea stb reggelihez. Sõt õ éjszaka is sokszor szomjas kér vizet. Ilyenkor õ is sûrûn pisil. Viszont ha nálatok ez egész nap van, akkor szerintem beszélj a dokitokkal vagy a védõnõvel.

Normális az ha 5 hónapos Bolognase nőstény kutyámat még 3-4 óránként le kell vinni sétálni, különben bepisil?

Az éjszaka 7-8 órákat is simán kibír. Már nálam van 3 hónapja és kezdetektől fogva lehordom, 2 órával kezdtük, próbáltam tovább ritkítani a sétákat, de legjobb esetben is csak 4 órát bír ki.

Legjobb válasz: Van olyan kutya amelyik néhány hét alatt szobatiszta lesz, s van amelyik csak 8-9 hónaposan sikerül neki. Amikor kint pisil iszonyúan dícsérd meg, ha meg nálatok, dorgáld meg hogy fujj meg ilyesmi. Elõbb utóbb csak sikerül. Sok sikert!

Van olyan kutya amelyik néhány hét alatt szobatiszta lesz, s van amelyik csak 8-9 hónaposan sikerül neki. Amikor kint pisil iszonyúan dícsérd meg, ha meg nálatok, dorgáld meg hogy fujj meg ilyesmi. Elõbb utóbb csak sikerül. Sok sikert!
Normális szerintem. Kölyök kutya, eleve kistestû, kicsi a hólyagja. Idõvel megtanulja majd tovább tartani, addig pedig menj le vele mindig, mert innnetõl ha bepisil, az csak a te hibád, mert nem vitted le idõben. Fokozatosan negyedóráról negyedórár próbáld csúsztatni az idõközöket.

Normális az, ha 13 (lassan 14) évesen, a menszim olyan erős, hogy éjszaka 2-3szor fel kell kelnem betétet cserélni, különben átázok? És az, ha nappal óránként kell cserélnem?

Legjobb válasz: Van akinek nagyon erõs, ez természetes. Ügyelj arra, hogy fogyassz olyat ételeket, amiben sok vas van. Vagy szedj külön vitamintablettát mert az erõs vérzés miatt vashiány alakulhat ki. Ha mégis úgy érzed valami nincs rendben, fordulj nõgyógyászhoz, háziorvoshoz, beszélj anyukáddal. Próbáltad már a tampont? Én úgy csinálom, amikor nagyon erõs, hogy tampon és betét is. Éjszakára is így szoktam. Évek óta, és semmi bajom sincs.

Van akinek nagyon erõs, ez természetes. Ügyelj arra, hogy fogyassz olyat ételeket, amiben sok vas van. Vagy szedj külön vitamintablettát mert az erõs vérzés miatt vashiány alakulhat ki. Ha mégis úgy érzed valami nincs rendben, fordulj nõgyógyászhoz, háziorvoshoz, beszélj anyukáddal. Próbáltad már a tampont? Én úgy csinálom, amikor nagyon erõs, hogy tampon és betét is. Éjszakára is így szoktam. Évek óta, és semmi bajom sincs.
elsõnek: mért ajánlgatod egy kislánynak a tampont??? még a felnõtt nõknek is egészségtelen fõleg éjszakára!!!! hát akkor egy fiatal lánynak??? gondolkozz már-.-
A kérdező hozzászólása: Hm.Köszi kipróbálom majd!:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem hinném h lenne bajom, csak azért úgy gondoltam, h megkérdezem!:)
:) Szerintem nincs semmi gond, még sokkal cifrább dolgok is lehetnek a mensivel fiatal korban. Lehet késõbb nem is lesz ilyen erõs.
teljes mértékben egyetértek az elõzõkkel, van akinek erõs van akinek gyenge, ezmiatt nem kell aggódnii :D
Nyugi, nincs semmi baj. Nekem is ilyen erõs :)
Én is pont ugyanilyen gondokkal küzdök .D én is 13 éves vok, és nagyone rõs nekem is mindig .S :) nem vagy egyedül

2 honapos babam rengeteget alszik 5 orankent eszik 150ml tapszert es utanna alszik 3-4 orakat. Az ejszakat is szinte atalussza. Normalis ez?

Folyamatosan olvasom a kerdeseket itt es sok baba alig alszik ilyen idosen az enyem meg egy alom szuszek.3 napja kicsit nathas nem lazas es orrat is csak napi 2*kell szivni es mikor fenn van (napi 3 orat max)akkor jatekos egy ideig majd nyugoskodni kezd es megint aludni akar.Kicsit aggodom erte mert azt hittem ahogy nol ugy tobbet lesz fenn ja es a szeklete is 2 napig nincs aztan egy jo nagy adag es megint 2 nap semmi.Szinebol szagabol utalva normalnak mondhato.Ha van valakinek hasonlo babucija kerem irja meg hogy megnyugodjak.:)

Legjobb válasz: Az én kislányom is ilyen volt.Már 3-4 hetesen átaludta az éjszakát, 8-10 órát.És szintén volt hogy csak 5 óránként evett.Bár õ szopizik.Most már elmúlt 3 hós, éjszaka alszik, délelõtt is, van hogy 5 óra hosszat, délután pedig fentvan.Csak szopi közben alszik, félórákat. Viszont óránként kér cicit. Ha szépen fejlõdik és érdeklõdik a játék után is, figyelmes, mikor ébren van, szerintem normális, nincs baj.Az én bébim is et csinálta olyan idõsen, de a mai napig is alig van ébren. Én is idegeskeedtem, de mindenki nyugtatgatott. Hagyd aludni, ébred õ ha éhes. :))

Az én kislányom is ilyen volt.Már 3-4 hetesen átaludta az éjszakát, 8-10 órát.És szintén volt hogy csak 5 óránként evett.Bár õ szopizik.Most már elmúlt 3 hós, éjszaka alszik, délelõtt is, van hogy 5 óra hosszat, délután pedig fentvan.Csak szopi közben alszik, félórákat. Viszont óránként kér cicit. Ha szépen fejlõdik és érdeklõdik a játék után is, figyelmes, mikor ébren van, szerintem normális, nincs baj.Az én bébim is et csinálta olyan idõsen, de a mai napig is alig van ébren. Én is idegeskeedtem, de mindenki nyugtatgatott. Hagyd aludni, ébred õ ha éhes. :) )
Szia.Az én kislányom is ilyen volt, és most is ilyen álomszuszék.pedig már 2 éves.még most is ennyit aludna.
Szerintem sincs gond, ha fejlõdik rendesen. Lehet, hogy hamarosan hirtelen megváltozik, de az is elhet, hogy tényleg ilyen típus marad ;)
Az én nagyobbik fiam is ilyen volt, ma már 3 éves és még mindig álomszuszék. Reggel 9-kor kelt, aztán 10-12:30-ig aludt, 13-kor evett, 13:30-17:30-ig aludt, majd mégegyszer 18:30-19:30-ig, és utána este 9-tõl reggel 9-ig. Tehát ha megnézed egész nap szinte csak aludt. Enni kelt fel és annyi. 1 évesen kicsit többet volt már ébren, kimaradt a délelõtti alvás de most 3 éves és ha teheti este 9-reggel 9-ig még mindig alszik és délután 1-fél 5-ig szintén.

Hogy nem tudom most van az aktusunk után 8 napja és most kell hogy megjöjjön és semmi. És az normális hogy 2 óránként éhes vagyok és a melleimet nehéznek érzem és érzékenynek és folyamat 1 óránként wc-re járok. Szerintetek terhes vagyok?

Tesztet még nem csináltam. Várom válaszotokat. Köszönöm.

Legjobb válasz: Aktus után 8 nappal még nem igazán lehetnek tünetek. Néhány napos késés belefér. Nem írtad, hogy amúgy rendszeres ciklusaid vannak-e, illetve hogy védekeztetek-e, szeretnétek-e babát. Az éhség, mellérzékenység és gyakori pisilés másnak is lehet tünete, így önmagában nem jelent semmit. Aktus után kb. 14 nappal lehet elõször próbálkozni teszttel, hogy kimutassa a terhességet, de még az sem 100%. Tehát jövõ hét elején, ha addig nem jön meg, akkor már próbálkozhatsz egy teszttel! Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!!! :)

Aktus után 8 nappal még nem igazán lehetnek tünetek. Néhány napos késés belefér. Nem írtad, hogy amúgy rendszeres ciklusaid vannak-e, illetve hogy védekeztetek-e, szeretnétek-e babát. Az éhség, mellérzékenység és gyakori pisilés másnak is lehet tünete, így önmagában nem jelent semmit. Aktus után kb. 14 nappal lehet elõször próbálkozni teszttel, hogy kimutassa a terhességet, de még az sem 100%. Tehát jövõ hét elején, ha addig nem jön meg, akkor már próbálkozhatsz egy teszttel! Kívánom, hogy az legyen, amit szeretnél!!! :)
Én aktus után 8-10 nappal már éreztem, hogy valami más, mint eddig, pedig nem számítottam rá. Ezek a tünetek valóban lehetnek mástól is, de a terhességtõl is, mint nálam. Aztán, hogy ez csak egy nõi megérzés volt e vagy valóban érezhettem azt nem tudom, de.. éreztem és tudtam! Néhány nap múlva tesztelj!
8 nappal utána még be sem ágyazódott a baba szóval nincs miért terhességre utaló tünetnek lennie...leghamarabb ha már beágyazódott és utána jóval jelentkeznek tünetek. Amíg nincs baba nincs miért...Szerintem csak képzeled kicsit próbálj meg ne gondolni rá. Mi is mikor elkezdtünk próbálkozni annyira akartam elsõ hónapban h mindenre azt hittem tünet pedig nem. Igaza van az elsõ válaszolónak várj még 1 hetet és reggeli pisibõl tesztelj ha addig nem jön meg. 28hkm

Másfél óránként kér enni a 3, 5 hós lányom. Ennyire kevés lenne a tejem? Normális ez? Mindenhol azt olvasom, hogy 3 hótól már hosszabb ideig kibirják. Éjszaka 3 óránként kel.

Legjobb válasz: szis!Lehetséges,hogy erõsõdik az ínye,érzékeny,viszket és hamarosan ki fog bújni a fogacskája és ezért kéreszkedik rá megnyukszik.Ha viszont a mennyiséggel lenne a gond akkor mérd le,hogy hány ml szopizik a babád.

szis!Lehetséges, hogy erõsõdik az ínye, érzékeny, viszket és hamarosan ki fog bújni a fogacskája és ezért kéreszkedik rá megnyukszik.Ha viszont a mennyiséggel lenne a gond akkor mérd le, hogy hány ml szopizik a babád.
3 hónapos kórban van a második nagy növekedési hullámuk, lehet azért éhesebb, a cicid is be fog állni erre a keresletre. Az én lányom is sûrûbben kér enni 1 hete 15 hetes. van hogy este fél 8-kor eszik 170 ml tápszert és 10-kor már kéri a következõ adagot, és éjjel is eszik 2-3 és 5-6 között ilyenkor szopizik. Ha gyarapszik szépen akkor elég neki a tej, ha nem akkor pótolni kell neki.
én 3 hónapos fiam 2-2, 5 óránként kér.tápszeres.próbáltam neki egy evésre többet adni, nem eszi meg de nem bir ki 3 órát.szerintem is az inyûk miatt lehet.
A kérdező hozzászólása: Megduplázta a születési súlyát , ezzel nincs gond szerintem.Nagyon köszönöm a gyors válaszokat. Valószinü , hogy a fogacskák , mert több jel is utal rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!