Találatok a következő kifejezésre: Normális az, általában amikor (8 db)

Bárhol lehet.. Iskola, könyvtár, utca..
ez sajnos olyan, mint a fiúk..... én aranyos vagyok amugy:P kevés emberben van tartás, sok fiuban sincs, és sajnos ilenek mindig is voltak és lesznek:S
én normális vagyok :) utálok vásárolni. van még ilyen is :)
Hát igen, mi, normális és mérsékelten vásárolgatós csajok, lassal elnyomásban fogunk élni a plázacicákkal szemben. (Vagy ezek szerint már most is.) 17/L
A kérdező hozzászólása: Normális srácoknak nem jönnek be a plázacicák max nyálcsorgatásig:D De sokkal jobb ha a csaj nemcsak megszólalásig szép:P Csak sajna a két véglettel találkozom akik külsõre nem jönnek be de normálisak és akik szépek de beszélgetni nem lehet velük egy normálisat
A kérdező hozzászólása: Ja és 19/F vagyok:) Nem csúnya meg semmi iesmi:D Csak számomra furcsák a mai lányok vhogy nem értem õket.
énis így vagyok a fiúkkal, vagy baromi rondák(már bocsánat) és tökjó fejek, megértõk. vagy ilyen '10/10 pontosak' és egy utolsó parasztok. talán ezért nem volt még normális pasim ehh .. 18L

Mennyire normális az hogy általában az én fizetésemet költjük a páromé marad a számláján ami persze nem közös? Én kihasználásnak érzem, vagy nem?

Legjobb válasz: Nálunk is úgy van, hogy az én fizetésemet, költjük abból élünk, a páromé pedig marad benne mint tartalék. De az közös!!! Úgy értem, ha hirtelen kell valamire, akármire akár neki akár nekem onnan vesszük el. Amit te írsz az nem, nem normális, ebbõl az jön le, hogy kvázi te tartod el õt is. Emeld fel a hangod, ne légy tutyimutyi.

Nálunk is úgy van, hogy az én fizetésemet, költjük abból élünk, a páromé pedig marad benne mint tartalék. De az közös!!! Úgy értem, ha hirtelen kell valamire, akármire akár neki akár nekem onnan vesszük el. Amit te írsz az nem, nem normális, ebbõl az jön le, hogy kvázi te tartod el õt is. Emeld fel a hangod, ne légy tutyimutyi.
Ha venni kell valamit, egyszerûen ne vedd meg. Ha 1-2 napig nem veszel semmit és nem tud mit enni, nincs wc papir, stb... majd kénytelen lesz õ bevásárolni. Csak azt vedd meg ami neked kell, +nõi dolgokat, amiket úgysem tud használni. Vagy vásároljatok felváltva.
NE HAGYD MAGAD!!!!!! Ha nem ad hozzáférést a pénzhez, akkor innentõl csak magadnak vegyél kaját és a rezsi felére add oda neki a pénzt, hogy fizesse be õ. Az nem normális, hogy Te eltartod õt már hónapok óta, neki ott van pár százezer a számláján. Neked meg persze a nagy semmi. Keményíts be és mond meg neki vagy õ is hozzájárul a közös életetekhez és közös kassza lesz (így te is tudsz félretenni) vagy nem vagy hajlandó beáldozni ezután az egész fizudat.
Nem olvastam végig a válaszokat, de leírom nálunk hogy van:az én fizum jön meg elõbb abból kifizetjük a csekkeket, megjön a férjemé és az a tartalék, másodállásából keresett pénzbõl élünk, de kezdettõl fogva még egy szûrõkanál vásárlást is megbeszélünk.Van lekötött pénz, ahhoz mindketten hozzáférünk.Mindketten tudjuk a másik bankkártya kódját és mindkettõnknél a másik a kedvezményezett ha ne adj Isten valamelyikünkkel történne valami.Szerintem mindegy hány számla van lényeg, hogy minden közös.Szerintem nem egyszerûbb a csak együttélés jogilag, de nálunk a házasságtól ilyen téren(sem más téren)nem változott semmi.Elõtte is így volt.Ez hozzáállás és a másik megbecsülése és persze a tisztelet, szeretet kérdése.És igen kihasználás szerintem, beszélj vele mert ez hosszú távon nem mûködõképes egy kapcsolatban.Sok sikert, és minden jót!
De miért hagyod magad? Miért nem kérdezed meg a párodat, hogy miért élõsködik rajtad? Neki miért van spórolt pénze, és neked miért nincs? Ne hagyd magad, állj a sarkadra, hajítsd ki a fenébe ezt a tahót.!
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem nem tudjuk megbeszélni, még szerencse hogy csak együtt élünk, és nem vagyunk házasok!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm!Nagyon elvagyok keseredve!Abba nem megy bele hogy én is jogosult legyek ahhoz hogy levehessek a számláról!Épp most vesztünk megint össze!A keresztfiának 2000.ftért akar karácsonyra ajándékot venni!Születik december végén az unokahugom, szeretnék abban segíteni hogy pelenkát veszek nekik!De a párom azt mondta minek neki is ajándék!:(
Ha el akarod oszlatni a kétséget, akkor igényeljetek társkártyát a nevedre, az õ számlájához! Állítsátok be az SMS értesítést, így mindketten tudni fogjátok, ha a másik költ a pénzbõl!
Amikor egy párkapcsolat eljuta külön kasszához , akár íly módon, akkor ott szerintem vége a házasság lényegének! Mi lenne , ha beszélnél vele, hogy mik a tervei és mire gyûjtsetek, mert közösen kell kitalálni a spórolás okát , ha ez nem megy akkor érdemes elindulni egymásnak háttal!
Ha szórakozni mentek, vagy moziba, vagy vacsorázni? Akkor is te fizeted vagy akkor belenyúl a zsebébe ? Milyen gyakran vesz neked ajándékot?
Ez egyaltalan nem normalis dolog, szamold meg, hogy mennyi ideig eltetek a te szamladrol, es most annyi ideig eljetek az overol. Kesobb induljatok tiszta lapokkal. Vagy legyen kozos szamlatok, vagy pedig ha marad mindegyiktotoknek kulon-kulon, akkor pedig minden koltseg menjen felesbe. Hazasok vagytok, vagy egyutt eltek csak? Ne engedd magadat kihasznalni, teljesen hulyere vesz teged, es rohog a markaba!!!! Ne engedd, holnaptol ne fizess semmit!!!! Kihasznal.
Az én szüleimnél is hasonló a helyzet, apám elvárja, hogy anyuét költsük, az övére meg ha egy fillért kell leemelni, már húzza a száját, anyu jóval kevesebbet keres, mint apám.
Nálunk anyós és após van külön kasszán. Az a jellemzõ, hogy após fizeti az összes számlát részeltet anyós meg a saját pénzét mindenféle luxus élelmiszeréé és ruhára cseszi el. Képzeljétek el a férjemnek múltkor kértünk tõle télikabátot, és 3 komplett újat túrt elõ a szekrénybõl röpke félóra alatt. A mostani télikabátja sajna tavaly tönkre ment. Mi a férjemmel viszont kezdettõl fogva egy kasszán vagyunk .Egy számlára érkezik a pénzünk és így tudjuk mennyibõl gazdálkodunk egész hónapban. Annyi, hogy amit maszekban keresünk azok ált készpénzes melók és az van a saját pénztárcánkban. Egyébként a bevásárlást és a számlákat én intézem.
Az, hogy nem enged hozáférést a számlájához, még nem tragédia. De sürgõsen szedd össze, mennyi pénzt adtál idáig, és a fele visszajár. Akár úgy, hogy odaadja - akár úgy, hogy most kb. ugyanennyi ideig õ költ a megélhetésre.
A párod csúnyán kihasznál, nem is értem eddig miért hagytad ezt és az elején hogy mentél egyáltalán bele. Sürgõsenn rendezze feléd a tartozását, és ezentúl legyen minden közös. Mi lesz ha elváltok? ki elszel semmizve! Magadnak is gyújts, ne csak õ halmozzon...
A kérdező hozzászólása: Ajándékot!30.szülinapomra egy vacsorát kaptam!Ennyi!!!
Szerintem normális.Ezek szerint leszbikus már biztosan nem vagy :)
Ezzel nincs semmi baj. Nehogy azthidd, hogy más lányok nincsenek így ezzel. :) Egészséges szexualitásod van. Sok pasiörlhet az ilyennek, mert általában gátlásosak ilyen téren a csajok, de te nem, és ez jó.
szerintem ezzel semmi gond nincs . és az is tök jo h van tartásod és csak elképzeled h bármelyik pasival sexelsz de nem teszed meg. szoval szeintem ez igy rendben van :)

Az normális, hogy kb.8 éves koromig (amíg befértünk ketten a kádba) Anya és én általában minden hétvégén egy kádban fürödtünk (és játszottunk az üres tusfürdős palackokkal)?

Egyedül nevelt Anya. Apukám 2 éves koromban meghalt, testvéreim az ország másik végén voltak.

Legjobb válasz: Amíg anyukád nem csinált veled olyan dolgokat amik már gyerek molesztálásnak vagy családon belüli molesztálásnak minõsül addig igen..:)

Amíg anyukád nem csinált veled olyan dolgokat amik már gyerek molesztálásnak vagy családon belüli molesztálásnak minõsül addig igen..:)
Ha téged nem zavart és nem érezted kellemetlennek akkor semmi gond nincs vele....
Én is fürödtem együtt anyukámmal is, apukámmal is, meg a húgommal is, én nem tartom furcsának. Ha gyerekem lesz, én is szívesen fürdök majd vele. Szerintem ez egy bizonyos korig normális, amíg a gyerek nem érzi kellemetlenül magát.
Én is sokáig fürödtem együtt anyukámmal (lány vagyok), olyan 6 éves koromig. Apukámmal pedig talán 4. Mi is ilyenekkel játszottunk :) Én élveztem, és most sem tartom furcsának. Szerintem normális.
Szerintem ez teljesen normális. Bár a szüleimmel nem fürödtem együtt, de öcsémmel igen. Szerinte én is 8 körül lehettem mikor abbamaradtak. Semmi bajunk nem lett tõle. csak a fürdõszoba úszott mindig :)
Miért érdekes, mit játszottatok a palackokkal?
Soha nem normális! Még a pici gyerekeket sem fürdettem egyszerre. Felnõttel pedig nem is higiénikus.
A kérdező hozzászólása: Oookés :)
Nekem van 12 éves lányom, meg 2 éves kisfiam. Gyakori, hogy együtt fürödnek. Sõt, van olyan, hogy én fürdök, bejön a lányom, õ is beül mellém, sõt... a pici már érti a fürdés szót, ha hallja, hogy megy valaki fürödni, jön õ is. Van, hogy 3-an ülünk a kádban...ennyit a nyugodt fürdésemrõl... És mi is tök jókat játszunk, locsoljuk egymást.
Én úgy gondolom, hogy egy bizonyos korig, és pszihésen normális szülõ-gyermek kapcsolat esetén semmi kivetnivaló nincs benne. Bár nekem sose volt részem ilyenben, mégis így vélekedek.
Én nõvéremmel fürödtem, aki már bõven tini volt akkor, és semmi extra nemvolt. Barbieztunk meg hasonlók :) szerintem normális.
Szerintem sincs benne semmi furcsa.
Én az unokatesóimmal fürödtem együtt kicsi koromban. Egy hatalmas kádban voltunk 3-an, 4-en fiúk-lányok és nagyon élveztük. Vizes fejjel vigyorogtunk ki az anyukáinkra, akik a kád mellett felügyeltek. Egyikünkbõl sem lett lelki beteg ember emiatt.
A kérdező hozzászólása: Okés:)
Nyugi, teljesen normális bizonyos korig.A 8 év az teljesen korrekt!:)
A kérdező hozzászólása: 8-as: fröcsköltük egymást és a csempét. Többieknek: köszönöm, azt hittem, hogy csak velünk volt ilyen :D
Bent ültem a nõvéremmel a kádban, apám meg mellettünk fürdött az üvegajtós zuhanyzóban. Legalább megtudtuk, mi a külömbség fiúk és lányok közt. Minden családban mások a hagyományok. A nagyszüleimnél mikor ott voltunk egy kád vizet lehetett használni. Elõször a húgom fürdött, aztán én, aztán a nõvérem, a bátyám, a nagyapám, és legvégül nagyanyám. Na ez a durva fürdõs emlék a számomra.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem zavart. De most így visszagondolva elég érdekesnek tûnik...
A kérdező hozzászólása: Értem...Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó.
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm a válaszokat!

Vannak olyan filmek, amiknek normális történetük van, csak amit általában egy csókkal vagy egy közös ébredéssel letudnak, az az ilyen filmekben kemény pornó?

Tehát a film 90% normális, de ahol szex van, azt keményen megmutatják.

Legjobb válasz: Igaz nem film, hanem sorozat, de Game of Thrones. Ugyan nem "kemény" pornó, de a szexjeleneteket meg szokták mutatni rendesen.

Igaz nem film, hanem sorozat, de Game of Thrones. Ugyan nem "kemény" pornó, de a szexjeleneteket meg szokták mutatni rendesen.
Tágra zárt szemek.
Showgirls
Spartacus
Ha olyan is jó, ahol ugyan csak imitálják az aktust, de tényleg elõkerülnek a nemi szervek is, és összességében sokkal többet mutatnak egy csóknál és közös ébredésnél, akkor a Game of Thrones, Spartacus, ilyen sorozatokkal érdemes próbálkoznod. Olyanról viszont nem nagyon tudok, aminek normális története lenne, normális színészek játszanának benne jó minõségû színészi alakításokat nyújtva, az ágyjeleneteket viszont nemcsak imitálnák, hanem a pasi meg is hágná rendesen a csajt. Pedig érdekes lenne egy ilyen is. :D
A kérdező hozzászólása: Miki vs Zsófi :)

Egy X epil terhességi tesztnél ha a kontroll csík megjelenik és más nem akk kell várni h megjelenjen a másik csík vagy általában egyszerre szokott megjelenni? Másik kérdésem h az normális ha első sex után amikor meg kéne h jöjjön akkor nm jön meg?

Legjobb válasz: ha terhes vagy, a teszt idején belül kell kijönnie a csíknak, ez kb. 10 perc, változó, le van írva a használati utasításban. ha nincs csík, nincs baba VAGY még nem kimutatható. én 7 hetes vagyok, nekem ahogy érintkezik a pisivel, leugrik a teszt csík, de 4 hetesen még kellett neki jó pár perc, hogy megjelenjen (persze idõn belül!). a kérdés második felét én nem értem:)

ha terhes vagy, a teszt idején belül kell kijönnie a csíknak, ez kb. 10 perc, változó, le van írva a használati utasításban. ha nincs csík, nincs baba VAGY még nem kimutatható. én 7 hetes vagyok, nekem ahogy érintkezik a pisivel, leugrik a teszt csík, de 4 hetesen még kellett neki jó pár perc, hogy megjelenjen (persze idõn belül!). a kérdés második felét én nem értem:)
Ha n vedekeztetek, akkor a menzesz kimaradasa lehet terhesseg miatt, de okozhatja hormon problema, vagy tiniknel az, hogy meg nem allt ve a ciklus. Ilyenkor nem terhesseg miatt kesik, hanem veletlen egybeeses, se hat ugye a fiatalok meg nyilvan vedekeznek, hisz nem akarnak gyereket.
Ha szûz is voltál, és ez volt az elsõ együttléted egy pasival, akkor is idõre kellene megjönnie a mensidnek. Remélem védekeztetek, mert kering egy olyan butaság, hogy elsõ aktus alkalmával nem lehet terherbeesni. A másik kérdésed: Ha durbán 10-15 percen belül nem jelent meg két színes (ált. pirosas-lilás) csík egymás mellett a teszten, akkor az a teszt negatív.
Pont hogy elsõ szex után szinte törvényszerû, hogy a menstruáció késik. Persze nyilván terhes lehet, ha nem védekeztek, de ha védekeztek és minden oké volt, nem lett terhes, akkor is változik a ciklus a szexuális élet megkezdésével. Nekem anno 1 hetet késett és kb. mindenkinek, akivel valaha ilyen témáról beszélgettem, ez pedig nem kevés embert jelent.

Miért van az, hogy a kérdéseimre, amire általában értelmes válaszokat, hozzászólásokat kaptam eddig, most nem normális emberek írogatnak? !

Most jön az értelmest?l!mert hülyék a kérdéseid!Ha negatív esetet írok,ne rinyálj,más is van így,mi van???, stb.válaszok!Ez aztán marha értelmes pozitív töltet? válasz!Mindenki alkothat véleményt,de sok még a történeteket sem fogja fel,az hogy veszi a bátorságot,hogy hülye beszólásokat írogasson!Ez azért van lehet mert ? ugyan olyan primitív mint aki a történetben szerepel??!Jó lenne külön külön törölni azt a választ ami nem hasznos,bunkó stílusú,stb.És nem az eset leírást ezek miatt az emberkék miatt,mer lehet valakit talán érdekelne,ha hasonló cip?ben jár!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!