Találatok a következő kifejezésre: Normális az, általában (55 db)

Bárhol lehet.. Iskola, könyvtár, utca..
ez sajnos olyan, mint a fiúk..... én aranyos vagyok amugy:P kevés emberben van tartás, sok fiuban sincs, és sajnos ilenek mindig is voltak és lesznek:S
én normális vagyok :) utálok vásárolni. van még ilyen is :)
Hát igen, mi, normális és mérsékelten vásárolgatós csajok, lassal elnyomásban fogunk élni a plázacicákkal szemben. (Vagy ezek szerint már most is.) 17/L
A kérdező hozzászólása: Normális srácoknak nem jönnek be a plázacicák max nyálcsorgatásig:D De sokkal jobb ha a csaj nemcsak megszólalásig szép:P Csak sajna a két véglettel találkozom akik külsõre nem jönnek be de normálisak és akik szépek de beszélgetni nem lehet velük egy normálisat
A kérdező hozzászólása: Ja és 19/F vagyok:) Nem csúnya meg semmi iesmi:D Csak számomra furcsák a mai lányok vhogy nem értem õket.
énis így vagyok a fiúkkal, vagy baromi rondák(már bocsánat) és tökjó fejek, megértõk. vagy ilyen '10/10 pontosak' és egy utolsó parasztok. talán ezért nem volt még normális pasim ehh .. 18L

Mennyire normális az hogy általában az én fizetésemet költjük a páromé marad a számláján ami persze nem közös? Én kihasználásnak érzem, vagy nem?

Legjobb válasz: Nálunk is úgy van, hogy az én fizetésemet, költjük abból élünk, a páromé pedig marad benne mint tartalék. De az közös!!! Úgy értem, ha hirtelen kell valamire, akármire akár neki akár nekem onnan vesszük el. Amit te írsz az nem, nem normális, ebbõl az jön le, hogy kvázi te tartod el õt is. Emeld fel a hangod, ne légy tutyimutyi.

Nálunk is úgy van, hogy az én fizetésemet, költjük abból élünk, a páromé pedig marad benne mint tartalék. De az közös!!! Úgy értem, ha hirtelen kell valamire, akármire akár neki akár nekem onnan vesszük el. Amit te írsz az nem, nem normális, ebbõl az jön le, hogy kvázi te tartod el õt is. Emeld fel a hangod, ne légy tutyimutyi.
Ha venni kell valamit, egyszerûen ne vedd meg. Ha 1-2 napig nem veszel semmit és nem tud mit enni, nincs wc papir, stb... majd kénytelen lesz õ bevásárolni. Csak azt vedd meg ami neked kell, +nõi dolgokat, amiket úgysem tud használni. Vagy vásároljatok felváltva.
NE HAGYD MAGAD!!!!!! Ha nem ad hozzáférést a pénzhez, akkor innentõl csak magadnak vegyél kaját és a rezsi felére add oda neki a pénzt, hogy fizesse be õ. Az nem normális, hogy Te eltartod õt már hónapok óta, neki ott van pár százezer a számláján. Neked meg persze a nagy semmi. Keményíts be és mond meg neki vagy õ is hozzájárul a közös életetekhez és közös kassza lesz (így te is tudsz félretenni) vagy nem vagy hajlandó beáldozni ezután az egész fizudat.
Nem olvastam végig a válaszokat, de leírom nálunk hogy van:az én fizum jön meg elõbb abból kifizetjük a csekkeket, megjön a férjemé és az a tartalék, másodállásából keresett pénzbõl élünk, de kezdettõl fogva még egy szûrõkanál vásárlást is megbeszélünk.Van lekötött pénz, ahhoz mindketten hozzáférünk.Mindketten tudjuk a másik bankkártya kódját és mindkettõnknél a másik a kedvezményezett ha ne adj Isten valamelyikünkkel történne valami.Szerintem mindegy hány számla van lényeg, hogy minden közös.Szerintem nem egyszerûbb a csak együttélés jogilag, de nálunk a házasságtól ilyen téren(sem más téren)nem változott semmi.Elõtte is így volt.Ez hozzáállás és a másik megbecsülése és persze a tisztelet, szeretet kérdése.És igen kihasználás szerintem, beszélj vele mert ez hosszú távon nem mûködõképes egy kapcsolatban.Sok sikert, és minden jót!
De miért hagyod magad? Miért nem kérdezed meg a párodat, hogy miért élõsködik rajtad? Neki miért van spórolt pénze, és neked miért nincs? Ne hagyd magad, állj a sarkadra, hajítsd ki a fenébe ezt a tahót.!
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem nem tudjuk megbeszélni, még szerencse hogy csak együtt élünk, és nem vagyunk házasok!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm!Nagyon elvagyok keseredve!Abba nem megy bele hogy én is jogosult legyek ahhoz hogy levehessek a számláról!Épp most vesztünk megint össze!A keresztfiának 2000.ftért akar karácsonyra ajándékot venni!Születik december végén az unokahugom, szeretnék abban segíteni hogy pelenkát veszek nekik!De a párom azt mondta minek neki is ajándék!:(
Ha el akarod oszlatni a kétséget, akkor igényeljetek társkártyát a nevedre, az õ számlájához! Állítsátok be az SMS értesítést, így mindketten tudni fogjátok, ha a másik költ a pénzbõl!
Amikor egy párkapcsolat eljuta külön kasszához , akár íly módon, akkor ott szerintem vége a házasság lényegének! Mi lenne , ha beszélnél vele, hogy mik a tervei és mire gyûjtsetek, mert közösen kell kitalálni a spórolás okát , ha ez nem megy akkor érdemes elindulni egymásnak háttal!
Ha szórakozni mentek, vagy moziba, vagy vacsorázni? Akkor is te fizeted vagy akkor belenyúl a zsebébe ? Milyen gyakran vesz neked ajándékot?
Ez egyaltalan nem normalis dolog, szamold meg, hogy mennyi ideig eltetek a te szamladrol, es most annyi ideig eljetek az overol. Kesobb induljatok tiszta lapokkal. Vagy legyen kozos szamlatok, vagy pedig ha marad mindegyiktotoknek kulon-kulon, akkor pedig minden koltseg menjen felesbe. Hazasok vagytok, vagy egyutt eltek csak? Ne engedd magadat kihasznalni, teljesen hulyere vesz teged, es rohog a markaba!!!! Ne engedd, holnaptol ne fizess semmit!!!! Kihasznal.
Az én szüleimnél is hasonló a helyzet, apám elvárja, hogy anyuét költsük, az övére meg ha egy fillért kell leemelni, már húzza a száját, anyu jóval kevesebbet keres, mint apám.
Nálunk anyós és após van külön kasszán. Az a jellemzõ, hogy após fizeti az összes számlát részeltet anyós meg a saját pénzét mindenféle luxus élelmiszeréé és ruhára cseszi el. Képzeljétek el a férjemnek múltkor kértünk tõle télikabátot, és 3 komplett újat túrt elõ a szekrénybõl röpke félóra alatt. A mostani télikabátja sajna tavaly tönkre ment. Mi a férjemmel viszont kezdettõl fogva egy kasszán vagyunk .Egy számlára érkezik a pénzünk és így tudjuk mennyibõl gazdálkodunk egész hónapban. Annyi, hogy amit maszekban keresünk azok ált készpénzes melók és az van a saját pénztárcánkban. Egyébként a bevásárlást és a számlákat én intézem.
Az, hogy nem enged hozáférést a számlájához, még nem tragédia. De sürgõsen szedd össze, mennyi pénzt adtál idáig, és a fele visszajár. Akár úgy, hogy odaadja - akár úgy, hogy most kb. ugyanennyi ideig õ költ a megélhetésre.
A párod csúnyán kihasznál, nem is értem eddig miért hagytad ezt és az elején hogy mentél egyáltalán bele. Sürgõsenn rendezze feléd a tartozását, és ezentúl legyen minden közös. Mi lesz ha elváltok? ki elszel semmizve! Magadnak is gyújts, ne csak õ halmozzon...
A kérdező hozzászólása: Ajándékot!30.szülinapomra egy vacsorát kaptam!Ennyi!!!

Normális dolog ez ha zavar, hogy az általam vélt legjobb barátommal a társaságba vagyunk úgy viselkedik velem mint egy sima haverral?

nem vagyok meleg ne értsétek félre, csak a barátság nálam az nem egyszer? haverság

Legjobb válasz: Lehethogy a legjobb haverod, de attól még te is csak simán haverja vagy.Atól hogy a legjobb attól még ugyan olyan vagy mint mindenki csak rád jobban figyel megérttéged...stb Egyébként normális dolog

Lehethogy a legjobb haverod, de attól még te is csak simán haverja vagy.Atól hogy a legjobb attól még ugyan olyan vagy mint mindenki csak rád jobban figyel megérttéged...stb Egyébként normális dolog


Normális az, hogy ha gyermekem náthás lesz, akkor a nátha általában eltart 2 hétig?

Van olyan ismer?söm, aki azt mondja, hogy az ? gyereke csak egy két napig náthás, és kész! AZ enyémnek pedig ha náthás lesz, általában másfél, két hétig nem keveredik ki bel?le teljesen! Persze, a vége fele nem kell már annyit szívatni neki, mint az elején! Sajnos én is ilyen vagyok, hogy kb. másfél hét a nátha id?szakom, van, hogy nekem is eltart akár két hétig is! Normális ez?

Legjobb válasz: azt nem tudom normális-e,de az én fiamnál(22hónapos) ugyanez van,még most is tart,pedig már a 2 hét is eltelt....mióta megszületett,és 2-3 hónaposan elõször beteg lett,azóta igy van sajnos....soha nem volt olyan hogy 2-3 nap és elmúljon...hiába adok neki immunerõsitõket..stb,akkor is ez van,és sokszor beteg sokáig.

azt nem tudom normális-e, de az én fiamnál(22hónapos) ugyanez van, még most is tart, pedig már a 2 hét is eltelt....mióta megszületett, és 2-3 hónaposan elõször beteg lett, azóta igy van sajnos....soha nem volt olyan hogy 2-3 nap és elmúljon...hiába adok neki immunerõsitõket..stb, akkor is ez van, és sokszor beteg sokáig.
Szerintem egyénfüggõ is. Gondolom, doki látta, és nem látott semmi extrát. Én sosem voltam három napnál tovább náthás, a gyerekem se, és apum is ilyen, de ha anyum elkapja tõlünk, akkor hetekig köhög, folyik az orra és rekedt.
Nálunk is 2 hét orrszívózással jár a nátha :( bár gyanítom, hogy a fogzás is ludas ebben, mert harapósabb is ilyenkor.
Az én kislányomnál minimum 4 hétig tart. nemrég 6 hétig náthás volt. elvittem fül orr gégészetre. nem csináltak vele semmit, mert semmi más baja nem volt. azt mondták szivassam és majd elmúlik. hát 7 hét lett belõle. 1 éves
Van akinél tovább tart...Nekem a nátha 2-3 napos szokott lenni most életemben elõször tart 1 hete ilyen még sosem volt velem! De ne aggódj ha az orvos nem talált semmit nincs semmi gond :) 24/L
Szerintem normális.Ezek szerint leszbikus már biztosan nem vagy :)
Ezzel nincs semmi baj. Nehogy azthidd, hogy más lányok nincsenek így ezzel. :) Egészséges szexualitásod van. Sok pasiörlhet az ilyennek, mert általában gátlásosak ilyen téren a csajok, de te nem, és ez jó.
szerintem ezzel semmi gond nincs . és az is tök jo h van tartásod és csak elképzeled h bármelyik pasival sexelsz de nem teszed meg. szoval szeintem ez igy rendben van :)
A kérdező hozzászólása: senki? :(
Szia szerintem ez minden nõnél másképp van.Úgyhogy igen ezt mondthatjuk normálisnak.Van aki meg sem érzi a peteérést.
Még nem volt alkalmam kipróbálni.
Kérdés, hogy az ebbe a kategóriába tartozó csajokkal mennyi tapasztalatod van. Kulturáltabb csajok az elején szexben is jellemzõen visszafogottabbak (nem akarnak k.u.rvának látszani), mi is finomabban kezeljük õket. De egy idõ után, ha kölcsönösen megnyílunk egymásnak, akkor minden rendben, mehetnek a sportosabb, keményebb vágták is.
Mert az olyan jellegû nõ, ami a kérdésedben szerepel, nem teszi szét minden jött-mentnek a lábát, komoly kapcsolata van, ami akár évekig is eltarthat, nincs olyan sok rutinja több féle emberrel, hanem egy ember igényeit szokta meg az elmúlt évek alatt, nem 100, vagy 200ét. A kérdésedre ez a válasz.
Idõvel megnyílnak, és az ilyen típusú lányok általában több mindenre hajlandóak, hogy örömet okozzanak annak, akit szeretnek (!). Türelem, rákap az ízére.
Hm, az igazság relativitása. Ez esetben így néz ki : 1. Objektív szempontból nem igaz. 2. Számodra azért igaz, mert egy általánosító, korlátolt hapsi vagy. Nem is volt bonyolult magyarázat.
Miért kell általánosítani? Nem azért vagyok "felháborodva" mert ilyen nõ lennék (fiú vagyok). De ezeket a kérdéseket rühellem! Mennyi ilyen nõvel volt dolgot, mennyi ideig voltatok együtt, mennyi együttlét volt? Hogy vontad le a következtetéseket? Mit jelent az ágyban jó kifejezés? Ami neked jó, az lehet másnak szar. Milyen külsõ tényezõk befolyásolták a körülményeket (munkahelyi stressz, gondok stb). Ezek a legszánalmasabb kérdések esküszöm.
Tanulás a tudás atyja.:D
Mert nincs elég rutinjuk, mivel nem tették szét mindenkinek a lábukat? Az ilyen nõketlegalább "be tudod tanítani" a saját igényeid szerint :) 21/N
#6, azért írtam, hogy a többségnek. Kivételek vannak.
Mivel ez a foglalkozásuk, valószínû.
3-as ez nem igaz. Nekem pont azok kellenek amirõl a kérdés szól...
Tanítsd ki õket, szerintem nincs reménytelen eset. ;)
A kérdező hozzászólása: Csak szexben jók a ribik.
Az miért van, hogy a férfiak többségében a buta, plázacica libák kellenek? :)
A lotyók jobbak?
Érvényesek rám a felsorolt tulajdonságok, de rám eddig senki sem panaszkodott az ágyban. :) Én le sem fekszem olyannal, akivel tudom, hogy nem nyílnék meg. Volt már egy estés esetem is, de olyan pasival, akit már ismertem jó ideje és bíztam benne. Nyitott vagyok a szex terén és szeretem a keménységet is. ;) Szóval ne általánosíts.

Miért van az, hogy a legtöbb férfi, miutánelege lesz az általa választott r! bancokból, akik porig alázzák, egy kedves, normális nőn verik le a bánatukat?

Nem egyszer jártam úgy, hogy a fiú előtte jól beleválasztott, a "lány" szétalázta, kihajította, később én kaptam vissza, pedig nem vagyok se házisárkány, se r!banc, mégis rajtam verték le a hülyeségüket! Most ugyan így vagyok, párom eddig romantikus volt, olyan, mint egy parkapcsolatban levő férfinak lennie kell, velem meg teljesen más, nuku közös program, , néha mintha csak egymás mellett élnénk. De miért van ez? Velem van a baj? Kapcsolataimban kompromisszumkész, hű és szerető társ voltam, mégsem elég jó?! Férjem is megkap mindent, ami egy férjnek jár (nincs elkapatva!!) és ezt kapom vissza! Legyek én is szemét? Vagy mi?!

Legjobb válasz: he?:D

he?:D
Kedves, mindenkivel úgy bánnak, ahogyan az illetõ megengedi... a királynõknek kezet csókolnak, a kapcarongyba lábat törölnek.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, kedves 11!:( Megkerdezhetem, hogy állt bosszút?
A kérdező hozzászólása: Kb 6 pasival volt dolgom, közülük 3 volt ilyen... A fene se gondolta hogy ennyire tropák, adták a normális férfit, csak késõbb bújt ki a szeg a zsákból...rengeteg ilyen sztorit látok, olvasok. Nem azt mondom, hogy az összes ilyen (nem próbáltam;)), de rengeteg van, csak azt nem értem, mire jó ez? Oké, hogy át lettek verve, de ha látják/érzik , hogy az aktuális partner nem bántani hanem szeretni akarja õket, miért engedik ki a tüskéiket?
pontosan ebbe a helyzetbe kerültem, az exe egy rbanc volt és ezért rajtam "Állt bosszút", többé nem kezdek ilyen pasival.
Én nem kötözködésbõl kérdezem tényleg. Honnan tudod, hogy a legtöbb férfi ilyen? Nekem nincsen róla adatbázisom, csak azért :) Nem lehet, hogy pont mindig ilyen [email protected]ópékat sikerül valamiért kifognod? Csak tippelek, tényleg nem beugatásból.
A kérdező hozzászólása: Mondtam hogy csak a kérdésre válaszolj, ne oltogass! És tanulj meg szöveget értelmezni. Itt lezárom a vitàt.
Köszönöm a korrektúrát, de ha jól látom, észrevettem én is. Ha nem teszel fel hülye kérdést, nem kapsz hülye választ, ilyen egyszerû. Egyébként azért van, mert te választasz rosszul. Azokat a pasikat könnyû felszedned, akiknek az önbecsülését porig alázta egy nõ. Az általánosítás pedig ott van hogy az ex mindenképp riba.nc. Ráadásul az írásjeleket sem tudod normálisan használni, és ez irritáló.
A kérdező hozzászólása: *Azt:) Nem tudom, hol látsz általánosítást, direkt kerültem! Kérem a kérdésre válaszolni, ha nem tetszik valami, a böngeszõd "vissza" gombját válasszd!
Mert a legtöbb ember nem elég hálás azért, amije van. Én pl hálás vagyok érte, hogy van egy ilyen szuper motorosfûrészem és mindig letiszítom... Jed Sawyer
*azt
És az általánosítás mire jó? (mert ebben a kérdésben több is van, beleértve aszt is, hogy a kérdezõ természetesen egy szent - hát mi más lenne? én butus.)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom!:( akkor tudod, mirõl beszélek. Nem értem, mire jó ez!
Én ezt fordítva tapasztaltam, mint szenvedõ alany... Egy férfi.
1. A kérdésre is válaszoltam. 2. Hatból három az pont a fele, vagyis nem a legtöbb. Sõt, ha kezdesz valakivel, vagy ilyen vagy nem.

A problémám az lenne, nem nagyon akarnak menni a játékok normálisan az fps általában meg van mégis szaggat egy csomó szituációban, annyit vettem még észre, hogy a processzor játékok alatt is csak ilyen 40%ra pörög fel. Valami okosság esetleg?

a konfigom: alaplap:ausus m4a77t proci: amd pheonm II x4 955 black edition ram: 2x2gb kingstone hyper x 1300mhz video kari: sapphire hd 7870 oc ghz edition valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2632098

Legjobb válasz: Szia nekem is ilyen gondom van, de csak a Farcry 3 csinálja, eddig ment szépen most meg akad: FX-6100 HD 7750 5gb ddr3 MSI 760gm p-23 Bocsi hogy nem választ adok, de úgyis jönnek majd a válaszok és hátha nekem is jó lesz. De szerintem valamelyik játék kavar be a másiknak......

Szia nekem is ilyen gondom van, de csak a Farcry 3 csinálja, eddig ment szépen most meg akad: FX-6100 HD 7750 5gb ddr3 MSI 760gm p-23 Bocsi hogy nem választ adok, de úgyis jönnek majd a válaszok és hátha nekem is jó lesz. De szerintem valamelyik játék kavar be a másiknak......

Szerintetek normális az, hogy a ciklus 5. napján magasabb progeszteron szintet mutatott ki a vérvétel, mint a 25. napon? (31 napos ciklusaim vannak általában)

A 3. napon 4,5 ng/ml lett, a 25. napon 3,6 ng/ml. Doki szerint minden rendben, hát nem tudom.

Legjobb válasz: Hát ez valóban érdekes. Akkor volt pé-d, de valami komoly sárgatest elégtelenséged van. Valszeg a progi miatt nem maradt meg.

Hát ez valóban érdekes. Akkor volt pé-d, de valami komoly sárgatest elégtelenséged van. Valszeg a progi miatt nem maradt meg.
Nem. És ez alacsony... 7-30-ig normális a ciklus második felében. Szerintem peteérésed sem volt. A dokid meg elég érdekes, ha szerinte minden rendben....
Nem volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Ennél már csak az az érdekesebb, h terhes lettem abban a ciklusban. Viszont missed ab lett a vége, és most azon agyalok, h nem a progeszteron miatt történt-e :(
Hát nem kizárt....Nézesd meg a dolgot, mielõtt újra próbálkoztok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!