Találatok a következő kifejezésre: Normális a vérzés (392 db)

Azáliát szedem 1, 5 hónapja, azóta szinte folyamatosan vérzek, normális ez? Előtte már kétszer megjött normálisan a vérzésem, most meg bezavar ez a gyógyszer. Másnak is van ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Én is ezt szedtem, semmi bajom ne volt vele, az elsõ 2 hét után volt egy kis vérzés, de el is múlt pár nap alatt. A 1,5 hónapja tartó vérzés már közel sem mondható normálisnak. Beszélj a dokiddal, szerintem abba kéne hagyni.

Én is ezt szedtem, semmi bajom ne volt vele, az elsõ 2 hét után volt egy kis vérzés, de el is múlt pár nap alatt. A 1, 5 hónapja tartó vérzés már közel sem mondható normálisnak. Beszélj a dokiddal, szerintem abba kéne hagyni.
Annak idején én 2 hét vérzés után kérdeztem rá a dokinál, hogy most akkor mi van. Azt mondta, abba kell hagyni.
Ne szedd. Én a Cerazette-tel jártam így, fél évig véreztem kb. 3 nap volt szünet. Már elõbb abba kellett volna hagynom, azóta hevonta egyszer egy hét a menzesz.
Én is Azaliát szedtem szülés után, másfél hét vérzés, három nap szünet, aztán kezdõdött elölrõl az egész. Voltam dokinál, semmi más gond nem volt, azt mondta hagyjam abba és utána tényleg meg is szûnt a vérzés, beállt rendesen 28 naponként.

Meddig normális a vérzés, egyáltalán normális a vérzés a szüzesség elvesztése után egy nappal?

még menstruációs görcseim is vannak. :S A vérzés nem vészes, épp hogy csak meglátszik a tisztasági betéten, de én azért aggódom. :/

Legjobb válasz: Teljesen normális, ne aggódj.

Teljesen normális, ne aggódj.
Normális. Bnõmnek 1 hátig volt pecsételõ vérzése utána. De ha nagyon aggódsz látogasd meg a nõgyógyászodat. Õ elmond mindent:) Mi nem tudhatunk semmit biztosra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :)

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyire "normális" a vérzés zavar? Nem a menszesz kimaradása, hanem épp az ellenkezője erős vérzésem van?

Van egy befelénövő miómám, ezt valszeg műteni fogják hamarosan. Eddig fogamzásgátlót szedtem, de már az előző hónapban is az volt, hogy pl a nehéz súlyok megemelésétől nagyon elkezdett fájni a hasam és elkezdtem vérezni. Vagy pl, adott nap már nem nagyon véreztem, majd este vendégségben ittam 2db pálinkát és utána kb egy "negyed" csírkemáj nagyságú nyálkahártya jött ki belőle egy tonna vérrel...a tiszta betét egy pillanat alatt maximálisan megtelt, sőt túl is telítődött, ha értitek mire gondolok. Tudom, hoyg a mióma is okoz ilyen gondot...de szerintetek ez a fő ok, vagy akár az is hogy abba hagytam a fogamzásgátlót? Ps. dokinál voltam a mióma miatt 3 hete...elmítettem neki a vérzést, nem nagyon kommentálra...megemlítette, hogy valószínű a mióm amiatt van ez...

Legjobb válasz: Amikor az ember lánya abbahagyja a fogamzásgátlót, az okozhat vérzészavarokat, hiszen a szervezetnek át kell állnia a plusz hormonok nélküli mûködésre. Nálad meg még egy mióma is bejött a képbe. Szerintem is inkább a mióma rendetlenkedik, viszont elképzelhetõ, hogy a gyógyszer abbahagyása is rásegít minderre. Mindegy, most már ne kezdd el újra a gyógyszert, mert teljesen megbolondítod a szervezeted. Mûtesd ki a miómádat és utána valószínûleg hamar beáll a vérzésed a normális gyakoriságra és mértékre.

Amikor az ember lánya abbahagyja a fogamzásgátlót, az okozhat vérzészavarokat, hiszen a szervezetnek át kell állnia a plusz hormonok nélküli mûködésre. Nálad meg még egy mióma is bejött a képbe. Szerintem is inkább a mióma rendetlenkedik, viszont elképzelhetõ, hogy a gyógyszer abbahagyása is rásegít minderre. Mindegy, most már ne kezdd el újra a gyógyszert, mert teljesen megbolondítod a szervezeted. Mûtesd ki a miómádat és utána valószínûleg hamar beáll a vérzésed a normális gyakoriságra és mértékre.
A kérdező hozzászólása: Szia bánomisén, Köszi a válaszod! Van még egy óriási dilemám a mûtéttel kapcsolatban. Laparoszkópia vérzés mellet: Laparoszkópiát terveznek nekem, de eléggé aggódom, hogy lényegében nem tudom megmondani mikor nem fogok vérezni... Mi lesz ha ez a méhnyálkahártyás vér bejut a hasüregembe és megtapad? Van valami módszer arra, hogy mielõtt a hasüregfelõl megnyitnak valahogy "kitisztítják a méhem"...hülye kérdésnek tûnik, de valahol nem az. Normáls esetben sosem mûtenek, ha valaki menstruál és nálam eleve találtak endometriózis a hasüregben egy korábbi mûtét során. Méhgyulladás: Még azon gondolkodtam, hogy nem okozhatja-e ezt az extra erõs vérzést méhgyulladás? Mióta nem szedem a gyógyszert /2hete/ lényegében non-stop fájdogál a hasam...non-stop vérzek néha nagyon erõsen...szúr össze vissza az egész hasam, kicsit olyan érzésem van mintha bent mindenem be lenne gyulladva...nem teljesen olyan érzés, mintha menszesz fájdalmam lenne, hanem szúr a petefészkem, fájdogál az egész hasam. Mindenm nyom, fel vagyok puffadva... 3 hete még nem volt semmilyen ciszta a petefészkemen. Feltételezem és remélem most sincs.
Ha nem olyanok a mûtéti feltételek - például erõsen vérzel -, akkor kiírnak majd egy másik mûtéti idõpontot. Viszont ha muszáj elvégezni a mûtétet, el tudják vérzés mellett is. Az orvosod tisztje ezt eldönteni még a mûtét elõtt, hiszen õ látott, õ tudja, hogy valójában mi történik odabent. Nagyobb mûtéti kockázatot, mint amennyi minden mûtéttel jár, nem vállalnak be csak úgy az orvosok, legyél egészen nyugodt. (Na, ezt most könnyû mondani, mi? :-) A lényeg a lényeg, hogy ha azt mondják, mûthetõ vagy, akkor biztosan mûthetõ vagy és vigyázni fognak mindenre. Ha meg éppen akkor nem vagy mûthetõ, azt is meg fogják mondani. A gyulladásokat, legyen az bármilyen, általában láz kíséri, ez az egyik jele annak, hogy valami gyulladásba jött a szervezetben. Ha nincs lázad, akkor nagy valószínûséggel nincs gyulladásod sem. Végülis egy mióma és egy éppen most felborított hormonrendszer elég ok arra, hogy ennyire rendetlenkedjen a vérzésed.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm bánomisén a válaszod! Nagyon segítõ volt :-)!

Normális a vérzésem, az első hónap után cypromix mellett?

eszedtem az els? levelet.7 napos szünetben 6.napon jött meg a menzeszem. els? nap alig volr pár pötty a betéten, a 2.nap is, 3nap már többjött de a tisztasági betét is elég, 4-5 nap egyre több jött és ma az 5. napon még több van. azt hozzátezsem hogy cípromixet szedek, és a menzeszem végig ilyen nyúlós barna. nem tudom elmúlik e a 6-7.napra.szedtem antibiotikumot, de doki szerint nincs rá hatással.ez a vérzés normális vagy baj lehet?(baba)

Legjobb válasz: A fogamzásgátló szedése mellett jelentkezõ vérzés nem igazi menstruáció, hanem úgynevezett megvonásos vérzés. Jellegében és mennyiségében is teljesen más mint a korábban megszokott.

A fogamzásgátló szedése mellett jelentkezõ vérzés nem igazi menstruáció, hanem úgynevezett megvonásos vérzés. Jellegében és mennyiségében is teljesen más mint a korábban megszokott.
a barnázás normális az 1. három levélnél.Utána már nem. de ha rendesen szeded kizárt a baba.
A kérdező hozzászólása: annyi bajom van hogy írtam hogy volt egy baklövésünk barátommal.hogy nem vettük fel az elején a gumit(nem ment el bennem). mert ugye kezdéskor kaptam antibiotikumot(fülemre fülcsepp+bogyó, meg klion kúp és tinidazol(ami nem hat rá), de én azért kicsit aggódom. a mellem is fáj, nõ a bogyótól. meg a karom szokott idõnként szúrni, de nem hiszem hogy ettõl. aki oltogat ne írjon.
A kérdező hozzászólása: és köszi a válaszokat:)
Nyugi, szerintem nincs baj.:) a karod meg persze hogy nem a tablettától szúr... :)
A kérdező hozzászólása: es hogy gorcsolok neha?
Az lehet attól, az 1. három levélnél még normális, ha utána is van akkor futás vissza a dokihoz!

Mercilon abbahagyása után mikorra áll be normálisan a vérzés? 2 évig szedtem.6. hónapja hagytam abba, szeretnénk babát, de a vérzésem még nem állt helyre.

Legjobb válasz: Én 2007 decemberében hagytam abba a mercilont.Januárban megjött normálisan,majd összevissza.Mi is babát szerettünk volna.Már azt hittem nincs is peteérésem. Pedig volt, csak nem a 13. napon, hanem a 9.-ken!Júniusban terhes is lettem és van egy lassan 2 hónapos kisfiam! Kérdésedre válaszolva 3 hónap után beállt 26 napos ciklusra az addigi 28 helyett!

Én 2007 decemberében hagytam abba a mercilont.Januárban megjött normálisan, majd összevissza.Mi is babát szerettünk volna.Már azt hittem nincs is peteérésem. Pedig volt, csak nem a 13. napon, hanem a 9.-ken!Júniusban terhes is lettem és van egy lassan 2 hónapos kisfiam! Kérdésedre válaszolva 3 hónap után beállt 26 napos ciklusra az addigi 28 helyett!
A Mercilon fogamzásgátló tabletta? Az abbahagyás után is normálisnak kellene lennie a vérzésnek. Ugyan úgy, mintha szednéd.
A kérdező hozzászólása: Igen fogamzásgátló, nekem a doki azt mondta, hogy eleinte ez természetes, majd helyre áll.Nos még nem állt helyre! Miért nem esek teherbe, kezdek nagyon aggodni. Honnan tudod hogy normálisan kéne megjönnie? Te is ezt szedted?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, kicsit megnyugtató, hiszen attól is féltem már, hogy nincs peteérésem. Remélem mielöbb összejön a baba:)
Én az elsõ. Mercilont még nem szedtem, de másik 3 fajtát igen, és mindegyik után normális volt a vérzésem, szinte percre pontosan ugyanúgy mint akkor amikor szedtem a tablettát.

Normális a vérzésem cypromix mellett?

Cypromix tablettát szedek,az els? levél után a 6.nap jött meg, és kevé barna "folyásom"volt 4-5napig. most a 2.levél után az 5.napon jött meg, de ma már piros és sokkal több,majdnem mint rendesen. ez normális,hatott?

Legjobb válasz: mi lenne benne a nem normális, úgy értem mi a probléma? akármilyen vérzés van mivel bevetted a gyógyszert ezért hat. a többi gyógyszer is hat ha lement a torkodon...

mi lenne benne a nem normális, úgy értem mi a probléma? akármilyen vérzés van mivel bevetted a gyógyszert ezért hat. a többi gyógyszer is hat ha lement a torkodon...
1. alkalommal nekem is csak véres folyás volt. Másodjára már rendesen megjött.
Én mikor elkezdtem szedni a Cypromixet, az 1. hónapban nekem is végig volt mindenféle vérzésem, aztán a 2.hónapban már beállt. L/22

7 hetes terhesen lehet normális a vérzés?

Párom húgának nem várt terhessége van és most jár konzultációra az abortusz miatt de 2 napja kb 2 dl vér távozik bel?le minden reggel, szerintem elvetélt de az anyja vár az abortusz napjáig hogy kiderüljön

Legjobb válasz: 1.vagyok Ja és az anyja hogy lehet ilyen buta(már bocsánat)hogy nem tudja hogy a vérzés az bajt jelent.

1.vagyok Ja és az anyja hogy lehet ilyen buta(már bocsánat)hogy nem tudja hogy a vérzés az bajt jelent.
Ok, akkor üzenem neki a következõt: 7 hetesen elvetéltem, és sajnos az orvosok halogatták a mûtétet, helyhiány miatt. (Ez a 2. vetélésem volt, az elsõnél AZONNAL mûtöttek, mondván, nagyon súlyos fertõzés alakulhat ki.) Szóval halogatták... a küret után 10 nappal is véreztem még, fájdalmaim voltak. Egyre erõsödtek. Belázasodtam. Ügyelet, kórház, hasi mûtét. Nem javult. Rengeteg vizsgálat, fájdalomcsillapítók, antibiotikum. Nem javult. 6 hét múlva újabb hasi mûtét, eltávolították az egyik petevezetékemet, ami súlyos gyulladásban volt. Utóbb tudtam meg, hogy simán kaphattam volna hashártyagyulladást, vagy más, életveszélyes szövõdményeket. Na, valami hasonlót kockáztat a halogatással... És még rosszabb is lehet, a méhét is elveszítheti... sõt, bele is halhat... úgyhogy AZONNAL doki!
Nem, nem normális a vérzés!Valószínûleg igen, elvetélt vagy beindult a vetélés.Csináljon egy terhességi tesztet.
Igen valószínûleg elvetélt! Pedig nem szabadna várni!Szerintem irány a doki!Mert ha nem tisztul ki teljesen annak súlyos következménye lehet!
Doki, azonnal! Ne várja meg az abortusz idõpontját, lehet, hogy sürgõsen meg kell csinálni a küretet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Én is ezt mondom de mintha a falnak beszélnék! mondjuk elõfordulhat hogy a lány hazudik de akkor is a doki lenne az elsõ! Még egyszer köszönöm!

Abortusz után mennyi ideig és milyen mennyiségben normális a vérzés?

Sajnos pénteken volt abortuszom, mondták, hogy vérzés el?fordulhat, de azt nem, hogy mennyi ideig és milyen mértékben. Pénteken véreztem, szombat vasárnap hétf?n csak egy kicsit alig-alig. Aztán most megint kedd, szerdán nagyobb mértékben vérzek, rendes betét van bent. Ez normális? Mennyi ideig számíthatok erre? Pénteken megyek orvoshoz, megkérdezem t?le is.. csak most elég idegesít?, hogy nem tudom, hogy ez baj-e.

Legjobb válasz: A vérzés kb 1 v 1*5 hétig tart általában.

A vérzés kb 1 v 1*5 hétig tart általában.
Ja és persze hogy normális..

Spontán vetélés után meddig normális a vérzés?

11napja vetéltem el,ésmég mindig vérzek egy kicsit,normáls vagy menjek vissza a dokihoz?

Legjobb válasz: Szia!Hány hetes voltál? Nálam addig tartott mint az átlagos vérzéseim,bár elég korán veszítettem el a babát. 36hkm

Szia!Hány hetes voltál? Nálam addig tartott mint az átlagos vérzéseim, bár elég korán veszítettem el a babát. 36hkm
A kérdező hozzászólása: Szia!8hetes terhes voltam:(
Szia! Én 7 hetesen vetéltem el, nem volt mûtéti befejezés, mert kiürült magától. És utá EGY HÓNAPIG véreztem. Semmi szervi baj nem volt, hanem hormonálisan nem álltam helyre. Kaptam gyógyszert, ami lenulláztam a hormonszintem, aztán mondta aztán onnantól számítva 28 napra újra megjött. A következõ pé-n már próbálkoztunk újra és össze is jött a Baba! Most két hónapos a kisfiam!:) Szerintem ha egy hét múlva is van vérzésed, menj vissza az orvoshoz. És fel a fejjel, mi vagyunk a jó példa, hogy akár nemsoká újra összejöhet a Baba!
Elsõ válaszoló vagyok. Nagyon sajnálom ami veled történt tudom, hogy nagyon nehéz feldolgozni. Szerintem is beszélj az orvosoddal, nekem tényleg csak pár napig tartott, csak kicsit erõsebb volt.Nálam a vetélést ciszta okozta és utána hormonzavart is csinált.Lehet nálad is ilyesmi baj lehet, jobb ha megnéz még egyszer. Kívánom, hogy hamar összejöjjön a baba!
Utolsó válaszoló! én is 7 hetesen vetéltem el mûszeresen befejezték ma jöttem ki a kórházból!Eddig senki nem vette észre hogy van 2 7cm es cisztám, de a dokik nem mondták hogy emiatt ment el a baba!Te cisztáddal mit csináltak?Mûteni kell ezt?vagy felszívódik?

Az első együttlét után mennyi ideig normális a vérzés?

A barátommal együtt voltunk vagy fél óra lehetett az egész és fájt is közbe de azért nem volt vészes és kellemes érzés is volt benne de utána pár csepp vér jött ki még este ami gondolom normális viszont még ma is észleltem nem is vért hanem mondjuk váladék vagy nem tudom mi lehetett ami a menstruációt megel?z?en is lehet mondjuk..ez még normális?

Legjobb válasz: Mindenkinél máshogy van. Szerintem ez még teljesen normális.

Mindenkinél máshogy van. Szerintem ez még teljesen normális.
400 év
mi még most is térdig járunk a vérben....
1 évig.. :)
hát figyelj ez attol függ hogy a szûzhártyádat vagy a seggedet szakittota e fel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!