Találatok a következő kifejezésre: Normális a utáni napokon hőemelkedés (2 db)

Normális a szülés utáni napokon hőemelkedés?

Vasárnap szültem,és pár napja h?emelkedésem van! (37-37,4).

Legjobb válasz: Én azért visszamennék egy kontrollra. Szüksége van még a babának rád, ezért tutira nem fognak megharagudni, és te sem idegeskednél egy csöpp baba mellett!!

Én azért visszamennék egy kontrollra. Szüksége van még a babának rád, ezért tutira nem fognak megharagudni, és te sem idegeskednél egy csöpp baba mellett!!
Hogyha tényleg minden OK szerintem is menj vissza a dokihoz. De a minimum, hogy hívd fel és kérdezd meg, hogy mit csinálj. Remélem minden rendben lesz!

Normális ha nem megy le a lázam már 2. napja? Kaptam injekciót is és minden 4. órában veszek be lázcsillapítót is. Van amikor lemegy hőemelkedésre, de utána 10-15 perc múlva visszamegy 38.5-re.

Legjobb válasz: A láz csak egy tünet, ha nem múlik, keresd fel az orvost! Csillapítani megpróbálhatnád még ülõfürdõvel is: engedj a kádba. kb. 37 C °-os vizet és fokozatosan engedj hozzá hideget. Jó módszer és legalább természetes.

A láz csak egy tünet, ha nem múlik, keresd fel az orvost! Csillapítani megpróbálhatnád még ülõfürdõvel is: engedj a kádba. kb. 37 C °-os vizet és fokozatosan engedj hozzá hideget. Jó módszer és legalább természetes.
Bármilyen vírusos vagy bakteriális fertõzésbe akár 4 napig is simán belefér.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!