Találatok a következő kifejezésre: Normális a után 1 héttel az (18 db)

Normális a szex után 1 héttel az erős, sötét színű folyás? Vagy lehetséges hogy teherbe estem? Mennyi idő után csináljak terhességi tesztet?

Legjobb válasz: túl sok információt nem írtál...elsõre vmi fertõzésre gyanakodnék. de a teszt sosem árt :o) hajrá!

túl sok információt nem írtál...elsõre vmi fertõzésre gyanakodnék. de a teszt sosem árt :o) hajrá!
A kérdező hozzászólása: Ez a folyás a fertõzésektõl keletkezett folyásoktól eltérõen nem áraszt kellemetlen szagot! Sokakkal ellentétben ezen az oldalon, én most még nem örülnék egy gyereknek. 18 éves vagyok. És mint kiderült, elég felelõtlen, hogy nem védekeztünk!

Az normális, hogy körülmetélés után 1 héttel jobban be van dagadva a varratoknál mint korábban?

Minden nap egyre jobban bedagad a makk alatt a varratoknál b?r, a varratok még nem kezdtek el kiesni, de már hamarosan kifognak,legalább is látszólag.

Legjobb válasz: Hát ez attól függ hogy mennyivel van jobban bedagadva.. Nekem a 2. hét eleje környékén volt ugrásszerû javulás. Én azt mondanám hogy normális, de menj el a dokihoz kontrollra és õ megmondja a tutit! (varratokra való allergiát egyáltalán nem tartom valószínûnek)

Hát ez attól függ hogy mennyivel van jobban bedagadva.. Nekem a 2. hét eleje környékén volt ugrásszerû javulás. Én azt mondanám hogy normális, de menj el a dokihoz kontrollra és õ megmondja a tutit! (varratokra való allergiát egyáltalán nem tartom valószínûnek)
én sem hiszem, ezeket a varratokat érsebészetnél szokták használni, mert felszívódnak és lepotyognak idõvel. Viszont nyomókötést azért tegyél rá amíg be van dagadva és nejlonzacsiba tett jéggel hûtsd (hogy ne ázzon át) ha nagyon fájna. Amúgy meg nem lesz semmi problémád ezt az idõt át kell csak vészelni.

Normális az hogy vetélés után 1 héttel elmúlt a pecsételés, volt peteérésem, és azóta megint pecsételek?

Elkezdtem aggódni, mert voltam orvosnál, és mindent rendben talált, multhéten, de szerda óta megint pecsételek(barnázok) és néha darabos. De csak azóta hogy volt peteérésem. (látta uh,n hogy van tüsző, majd éreztem is mikor megrepedt) Nem szívesen megyek vissza az orvoshoz, de ha muszály akkor megyek, csak olvastam valahol hogy az első mensiig ez előfordulhat. Valóban? Előre is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Ja azt elfelejtettem hogy a vetélést mûszeresen fejezték be.

A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem hogy a vetélést mûszeresen fejezték be.
AZ egészséged érdekében mindenféleképp fordulj orvoshoz!!! Fõleg ha zavar. Ennyi idõ után nem hiszem, hogy kellene darabosnak lennie.
A kérdező hozzászólása: hálisten csak 2nap tapasztaltam ilyet, azóta semmi.még csak meg se jött, érzem hogy 1-2nap és megjön.végülis belefér a 4-6 hétbe amit mondtak.azért köszönöm a válaszod.

Az normális, ha fogtömés után 1 hét mulva is érzékeny a fogam a hidegre? (fogtömés előtt, nemvolt érzékeny egyátalán)

Legjobb válasz: Nem igazán, már el kellett volna múlnia. Szerintem menj vissza a fogorvoshoz.

Nem igazán, már el kellett volna múlnia. Szerintem menj vissza a fogorvoshoz.
Szia, menj vissza a fogorvoshoz, pár napig lehet érzékeny, de egy hétig nem!
Lehet fogínysorvadás fogkõtõl, gyulladás, esetleg gennyes fertõzés. Azt onnét lehet észrevenni, hogy az érzéstelenítõk meg a fájdalom csillapítók nem hatnak, max nagyobb mennyiségben, a dokinak lehet ki kéne ölni a fogadból az idegeket, talán el van halva, aztán gyökérkezelést adni, és utána betömni, ha letört akkor meg fel is építeni. De ajánlatos egy röntgen, hogy megtudja van e értelme kezelni a fogat, vagy esetleg húzásra vár. Ha gennyes, akkor az büdös tud lenni és kesernyés. amikor kiölnek egy ideget akkor befurnak annyi helyre ahány gyökere van a fognak, kicsavarják az idegszálat, folyadékkal kezelik többször (míg kész nem lesz ideiglenes tömést kapsz) és utána csak fantom fájdalmad lehet, de a fogad már nem érez semmit. Azokon a kis furatokon keresztül távozik a váladék. Mikor megszûnik a lob, nem termelõdik több folyadék ott, akkor már be lehet tömni, és el fog múlni normális esetben a fájdalom, amúgy a jó fog is lehet hidegre melegre érzékeny, nekem koncerten a rezgést nem bírja, amelyik fog meg az édesre érzékeny az már szuvas, akkoris ha kívülrõl nem látszik semmi. Nekem is belülrõl romlanak a fogaim, mert valamitõl savas a nyálam, és megrepednek, letörnek. Kalcium pezsgõtabletta sokat segíthet és a fehérje. Blend a med, colgate és a signal fogkrémek a legkedveltebbek. A fogkõ a lepedékbõl és a nyál koncentrációjából alakul ki, fõleg akik kávéznak, teáznak. A fogkõ tele van baktériumokkal, amelyek savat termelnek, ezek a savak puhítják a fogzománcot, így gyömölcsevés után, kávézás után ha fogat mosol, csak sérti a fog felszínét. A kõ sok fogmosástól oldódik kicsit, de a doki simán le tudja szedni a köveket, alattuk is romolhat a fog, de oda a fogkefe már nem fér be. Minden baj a fog nyakánál kezdõdik. A svédcsepp, házipálinka és a teafaolaj, szegfûszegolaj a legnagyobb fájdalomcsillapítók és gyulladáscsökkentõk. Ha hõemelkedésed van, és a fejed isa fáj, esetleg lüktet, és úgy érzed h magasabb a vérnyomásod akkor tuti gyulladásról lesz szó. Jegeld, a gyógyszerek közül pedig az algo flexet ajánlanám neked, az negyed óra alatt mniden fájhdalmat megszüntet hosszú idõre. A hegyi kristály is szokott használni nekem. Egy 23 éves lány
Szia! Nekem is 1 hete tömték és tnap még nekem is nagyon fájt a hidegre de aztán csak nagyon lassan fokozatosan engedtem oda a hideget és mostmár nem is nagyon fáj csak nagyon picikét szerintem hnapra nem is fog fájnii =) Sok szerencsét neked is, de ha ez se válik be: irány a doki!
Nem igaz! bizony lehet érzékeny akár 2 hétig is, ezt nekem több fogorvos is megemlítette tömések után. pláne, ha mélyebb volt a szuvas rész, viszonylag közel a fogbélhez. várj még egy hetet, és ha nem javul, menj vissza a fogorvosodhoz.
nem normális, sõt sima tömés után nem is lehetne érzékeny, csak ha gyökérkezelték, szóval menj vissza

Szerintetek az normális hogy a párom 1, 5 hét kapcsolat után mondja h szeret vagy nem túl gyors egy kicsit?

Legjobb válasz: Az normális ha az emberek szeretik a párjukat. Ha te a párodnak nevezed azt, akivel másfél hete jársz (ne adj isten másfél hete ismered),akkor az semmivel sem kevésbé normális, ha õ azt mondja neked,hogy szeret...

Az normális ha az emberek szeretik a párjukat. Ha te a párodnak nevezed azt, akivel másfél hete jársz (ne adj isten másfél hete ismered), akkor az semmivel sem kevésbé normális, ha õ azt mondja neked, hogy szeret...
Szerintem te nem vagy normális. De olyan biztos nem aki elõbb gondolkodik és aztán kérdezz.
Osztom a 19.19es kommentet...
Titeket hatosagilag be kene tiltani, annyira hulyek vagytok...
" Ez normalis?" "Gumi nelkul csinaltuk" Nem, nem normális, felelõtlen taknyos idióták vagytok...
ó Isten adja hogy terhes legyen, csak hogy tanulj egy kis felelõsséget te szánalmas ....
Köze nincs a szüzesség elvesztéséhez! És miért nem a barátnõd kérdez/van azon hogy megoldjátok a problémát?! Szar egy nõt fogtál ki, keress egy normálisat!
Szia! A legjobb barátnõm ugyanígy volt, mikor elvesztette a szüzességét! Ez teljesen normális, mert a szervezet hormonháztartása megváltozik a szex hatására. Ja...és a teszthez minimum 2 hétnek el kell telnie az aktustól számítva ahhoz hogy kimutasson bármit is. Csak egy jótanács! --> Legközelebb használjatok gumit, ha nem akartok gyereket nevelni, vagy esetleg abortuszt! ;)
A kérdező hozzászólása: egy hetest vettem
Az elsõ teszttel két hetet várni kell.
Elõfordulhat. De lehet stressztõl vagy idõjárás-változástól is, hogy késik.
A kérdező hozzászólása: 12 napja biztonsag kedveert 4 tesztet vettem. mind negativ. igen mert azt mondta h csak akkor fekszik le velem ha eljegyzem. en meg vartam mert nagyon szeretem.
Most vetted el a szüzességét, de már el volt jegyezve? :O Bármitõl késhet, sõt, hiába lett negatív a teszt, az se feltétlen kizárható, néha "álnegatívat" mutat. Jó lenne tudni, mikor történt az aktus.
A kérdező hozzászólása: normalisan valaszoljatok. a tobbi nem erdekell. es az se lenne baj ha terhes lenne. es 19 vagyok o meg 18. 2 honap mulva 19 lessz o is. es mar eljegyeztem. csak felek h valami baja lett h enyit kesik a havija. pls. a kerdesre valaszoljatok.
nekem anno késett 1-másfél hetet... de legközelebb GUMIVAL csináljátok és nincs para! :)

Normális dolog az, hogy menzi után már 1 héttel borzalmasan fájnak, égnek, sajognak a melleim? Máskor nálam ez csak félidő után szokott kezdődni, és akkor nem fáj ennyire. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia, lehet most hormonok kicsit másképp alakunak...nekem is félidõ után szokott szinte másnaptól de iszonyatosan.De vmikor még félidõ elõtt is érzem kicsit már.

Szia, lehet most hormonok kicsit másképp alakunak...nekem is félidõ után szokott szinte másnaptól de iszonyatosan.De vmikor még félidõ elõtt is érzem kicsit már.
A kérdező hozzászólása: Pont aznap voltam dokinál, mikor elkezdett fájni, de azt mondta hogy ilyen hamar kizárt, hogy peteérés legyen.De ekkor elmondtam, hogy nekem már menzi elõtt egy héttel barnás folyásom van ált., -azt mondta, így lehetséges most a peteérés. De máshol meg mindíg azt olvasom, hogy a menzit a vérzéstõl kell számolni, a barnázás még nem számít. ...most már az se tudom, hogy számoljak... ( ráadásul most voltam hormonvizsgálaton, és a menzi 3. napján kellett menni.De így akkor nem is a 3. napon voltam, mert barnázás már elõtte 1 héttel is volt.Így lehet, hogy az az eredmény nem is jó.) Teljesen összezavarodtam most....:-(

Normális az, hogy szülés után 6 héttel elkezdtem szedni a cerazette tablettát és rá 1 hétre megjött és azóta már 2 havi kimaradt?

Legjobb válasz: A szülés után elõfordulhat pár hónapon át a menstruáció össze vissza kuszálódása :) majd beáll a mensid ne aggódj.De úgy tudom hogy szoptatás alatt valakinek meg sem jön.De azért ha jövõ hónapban is gond lesz, menj el az orvosodhoz.Egy kivizsgálás nem árt :)

A szülés után elõfordulhat pár hónapon át a menstruáció össze vissza kuszálódása :) majd beáll a mensid ne aggódj.De úgy tudom hogy szoptatás alatt valakinek meg sem jön.De azért ha jövõ hónapban is gond lesz, menj el az orvosodhoz.Egy kivizsgálás nem árt :)

Mióta azt álmodtam kb 1 hete, hogy a barátnõm megcsalt, azóta egyszerûen nem bírok vele lenni másfél év után. Tudom, hogy nem csalt meg a valóságban, de mióta ezt álmodtam úgy érzem nem akarok vele lenni. Ez normális? (F/21)

Egészen eddig az álomig nagyon jól megvoltunk, és szerettem, de teljesen kiábrándultam belõle, pedig csak egy álom volt...

Legjobb válasz: nem normális.. menj pszichológushoz.

nem normális.. menj pszichológushoz.
Tipikus "Nincs problémád? Csinálj magadnak.." :( túl sokat agyalsz. Engedd el azt a hülye álmot, azért befolyásolja a jelenedet mert hagyod.
Beszéld meg vele. Kérd meg h nyugtasson meg h nincs okod féltékenységre. Gondolkodj el, mi lehet az oka, hogy ezt álmodtad. Adott okot rá a párod, h ilyen tudatalatti gondolatod legyen ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!