Találatok a következő kifejezésre: Normális a után (1500 db)

Császár után normális a fekete széklet?

Legjobb válasz: Császár után nem normális. Fekete székletet okozhat vérzés (gyomorból, amit pl egy fekély elõidézhet, ez kialakulhat operáció után, kezelni kell). De gyógyszerek (pl vastabletta), vagy ételek (pl fekete szõlõ) is tudnak ilyet produkálni, ami persze "normális".

Császár után nem normális. Fekete székletet okozhat vérzés (gyomorból, amit pl egy fekély elõidézhet, ez kialakulhat operáció után, kezelni kell). De gyógyszerek (pl vastabletta), vagy ételek (pl fekete szõlõ) is tudnak ilyet produkálni, ami persze "normális".
A kérdező hozzászólása: Aha, értem, itt a korhazban minden nap kapok vastablettat, attol lesz, koszi a valaszt

Körülmetélés után 5 nappal normálisak a következö tünetek?

-Bevan dagadva ugyanugy mint az elsö napon -lógó (normális) állapotában nembirom hagyni mert elkezd feszülni. - 5 napja gyakorlatilag fekvö beteg vagyok mert mást nemtudok csinálni. Tehát ezek normális tünetek, vagy valami probléma van?

Legjobb válasz: Nekem is csináltak és teljesen normális.Ne zavarjon hogy fekvõ beteg vagy még pár napig az leszel és nehezebben fogsz járni mert zavarni fog hogy hozzá ér bármi is de meg fogod szokni.Írtad hogy be van dagadva az valamennyire ott is fog maradni persze nem úgy mint most de látszani fog.Ja amúgy ne feszegesd mert az tényleg nem tesz jót neki be fog az is gyógyulni csak idõ kell neki 5 nap alatt azért nem gyógyul be kb 2 hét után tudsz majd úgy járkálni hogy azért zavar rendesen de azért meg tudsz csinálni dolgokat. Persze lehet hogy hamarabb én negyedikes voltam mikor mûtöttek ezzel tehát az se ma volt(négy éve)de azért emlékszem.

Nekem is csináltak és teljesen normális.Ne zavarjon hogy fekvõ beteg vagy még pár napig az leszel és nehezebben fogsz járni mert zavarni fog hogy hozzá ér bármi is de meg fogod szokni.Írtad hogy be van dagadva az valamennyire ott is fog maradni persze nem úgy mint most de látszani fog.Ja amúgy ne feszegesd mert az tényleg nem tesz jót neki be fog az is gyógyulni csak idõ kell neki 5 nap alatt azért nem gyógyul be kb 2 hét után tudsz majd úgy járkálni hogy azért zavar rendesen de azért meg tudsz csinálni dolgokat. Persze lehet hogy hamarabb én negyedikes voltam mikor mûtöttek ezzel tehát az se ma volt(négy éve)de azért emlékszem.
Igen, semmi baj. Nekem nem ment sokkal lejjebb a dagadás, csak, hogy örülj. :D Feszülésre nem emlékszem, de én is csak feküdtem. Próbálj kikapcsolódni, tv-zz, internetezz, pihenj. :)
A kérdező hozzászólása: jolvan:) ) köszi , igymár nyugodtabb vagyok. Azthittem valami nem stimmel. eddig 1 hetet voltam otthon, nemsokat javult. Még 1 hét alatt fog gyógyulni? Mert már muszály mennem suliba.
Igen. Ha még nagyon sokáig elhúzódnak fordulj orvoshoz.

Normális a vérzés szex után?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nem normális ez semmiképp! Lehet a szülés után lett egy kis méhszájsebed, menj el orvoshoz nézzenek meg!

Nem normális ez semmiképp! Lehet a szülés után lett egy kis méhszájsebed, menj el orvoshoz nézzenek meg!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, holnap fel is hívom, az a biztos. Köszönöm a válaszokat!
Nem lehet, hogy megjött a menstruációd?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hisz csak 2 hónapja szültem. Amikor a kisfiam elmúlt 5 hetes, akkor voltam a kontrollon és a dokim mondta hogy mehet finoman a szex, és ne csodálkozzak ha véreznék egy kicsit. De nem tudom hogy ez a "ne csodálkozzak" még mindig érvényes ennyi idõ után is.
hát nem hiszem, hogy normális lenne, de ha bizonytalan vagy, az a legjobb, ha felkeresed a dokidat és kikéred a véleményét.

5-6 hetes spontán vetélés után (semmi beavatkozás, utókezelés) normális a vérzészavar?

Utána volt vérzésem,5 napig,de gyengébb,mint máskor.Eltelt másfél hét és megint vérzek.Vagyis hétf?n kezd?dött,tegnap semmi,most megint.Mikor áll újra helyre a ciklus?Hogy fogok így teherbe esni?

Legjobb válasz: De azért egy nõgyógyász megnézett már ugye? Nem normális. Nekem volt már sajnos többször ilyen, de orvosi felügyelet mellett. Erõs görcsös darabos vérzés. Ez után helyre kell állni a dolgoknak. Feltétlen menj el dokihoz ha eddig még nem tetted, lehet hogy egy eü küretre lesz szükséged.

De azért egy nõgyógyász megnézett már ugye? Nem normális. Nekem volt már sajnos többször ilyen, de orvosi felügyelet mellett. Erõs görcsös darabos vérzés. Ez után helyre kell állni a dolgoknak. Feltétlen menj el dokihoz ha eddig még nem tetted, lehet hogy egy eü küretre lesz szükséged.
Hát ez így elég rosszul hangzik, menj orvoshoz! A vetélést végigkövette doki? Õ mondta, hogy nem kell beavatkozás? Nagyon csúnya fertõzések alakulhatnak ki, ha valami bent marad, és annak egyik jele pont a vérzés... Nem játék, én majdnem belehaltam egy vetélés szövõdményeibe, két hasi mûtétet kellett csinálni. Mindenképpen menj orvoshoz!
Én is az azonnali orvosra szavazok, valószínûleg mégiscsak kellett volna az az utókezelés.

Az normális császár után 6 nappal, hoyg elkezdett fájni a pisilés? Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem normális nekem is fájt mondjuk nekem a császár után már másnap fájt kb. egy hét múlva múlt el.

Szia! Szerintem normális nekem is fájt mondjuk nekem a császár után már másnap fájt kb. egy hét múlva múlt el.
persze hogy fáj!gondolom katétert kaptál és az megsértheti!nekem legalább 2 hétig fájt utána
A katéter felsértett, sajnos elõfordul. Türelem, nemsokára elmúlik.
sürgõsen kérj vizeletvizsgálatot. nekem veséig felmenõ fertõzésem lett a katétertõl, kb olyankor jelentkeztek az elsõ tünetek, csak ráfogták, hogy még érzékeny...
Szerintem nem normális, hogy 6 nap után még gondok vannak...2x volt császárom/katéterem, a 2.-nál engem is felsértettek, de csak az elsõ pár pisilésnél voltak gondok. Kérni kellene egy vizelet vizsgálatot!
Így van, vizsgálat. Nekem kb 2 hétig fájt, a dokim azt mondta húgyúti fertõzés a katéter miatt, írt antibiót, de attól elkezdett durván apadni a tejem, úgyhogy abbahagytam. Inkább vörösáfonyát ettem, minden mennyiségben. Nekem úgy szúrt a hólyagom hogy sokszor menni sem tudtam pisilés után fõleg.
Bár nem császáros voltam, de nekem is volt egy katéterezésem, bár csak pár percre. Másnap már fájt a pisilés.Gennyes hólyaghurutom volt. 5 nap antibiotikum után már jobb lett. Volt, hogy a wc-re sem értem ki... Ha nem múlik el, szólj a dokidnak, nézze meg a vizeleted, nehogy baj legyen.

Szülés után 7 hónappal normális a bő víz szerű folyás?

Mindig is volt folyásom..én ilyen vagyok sajnos.Még nagyon kicsi koromban kezdődött(kb 10 évesen), nem is menstruáltam még.De ilyen mint most még sosem volt.Szülés óta még nem jött meg.Mi ez?Volt valakinek ilyen? Nem fáj, nem viszket, szinte színe sincs.Csak jön..

Legjobb válasz: Menj vissza a dokihoz, biztos több oka is lehet, de ho9gy normális-e vagy nem, azt csak az tudja megmondani, aki látja hogy mirõl van szó, és ért is hozzá. Innen laikusoktól erre a kérdésre ne nagyon várj választ... (Amúgy szülés után nekem is megváltozott a jellege, de ez nem jelent semmit.)

Menj vissza a dokihoz, biztos több oka is lehet, de ho9gy normális-e vagy nem, azt csak az tudja megmondani, aki látja hogy mirõl van szó, és ért is hozzá. Innen laikusoktól erre a kérdésre ne nagyon várj választ... (Amúgy szülés után nekem is megváltozott a jellege, de ez nem jelent semmit.)
A kérdező hozzászólása: Jó tudom, hogy ez nem egy orvos centrum! :) Csak azt hittem hogy volt valakinek még ilyen..Nem akarok minden hülyeséggel orvoshoz rohangálni..a hátam közepére se kívánom a dolgot...fõleg úgy hogy apa egész nap dolgozik, és a lányommal aki 2, 5 éves és a fiammal aki 7 hónapos elég nehéz eljutni az sztk-s nõgyogyihoz, és még ott várni nem keveset..gondolom mindenki tudja, hogy egy kis dackorszakos törpével, meg egy bazi nehéz babakocsival ez elég idegtépõ.. azért köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet! Megnézem ezt az oldalt amit ajánlottál..maximum tényleg elküldenek õk is orvoshoz!!! :) Ma már egyébként a hasam is görcsöl, úgy hogy ebbõl így is úgy is orvos lesz.Csak most 1 hétig vidéken vagyunk a rokonoknál..majd ha megint pesten vagyok akkor elmegyek. Majd ha gondolod megírom itt hogy mit mondtak..meg majd ha valakinek ugyan ilyen van, legalább ez a kérdés ad neki valami kezdõ lökést! :)
Szurkolok!

Kisebb autóbaleset után normális a szorongás, és ha igen, meddig?

Legjobb válasz: Egyszer egy nagy balesetben voltam, de majdnem sértetlenül kerültem ki belõle. Utána 3 napot végigittam, annyira feszült voltam, és évekig utáltam autóba ülni. Maga a szorongás viszont csak pár hétig tartott, azt nem hiszem, hogy normális, ha sosincs vége. Viszont az biztos, hogy egy baleset után az ember sokkal erõsebben "érzi" és elhiszi azt a tényt, hogy az autózás veszélyes dolog. Érdekes, hogy amíg az ember csak a statisztikát tudja, addig nem igazán érzi át ezt.

Egyszer egy nagy balesetben voltam, de majdnem sértetlenül kerültem ki belõle. Utána 3 napot végigittam, annyira feszült voltam, és évekig utáltam autóba ülni. Maga a szorongás viszont csak pár hétig tartott, azt nem hiszem, hogy normális, ha sosincs vége. Viszont az biztos, hogy egy baleset után az ember sokkal erõsebben "érzi" és elhiszi azt a tényt, hogy az autózás veszélyes dolog. Érdekes, hogy amíg az ember csak a statisztikát tudja, addig nem igazán érzi át ezt.
Igen, én is szorongok azóta mióta egyszer belénk jöttek hátulról. De csak a kocsiban, mert ha nem ott ülök akkor más miatt szorongok.
Igen.
Néhány hétig ez teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)
Teljesen normális. 1-2 nap, néhány hét. Egyéntõl függ. A lényeg, hogy minél elõbb ülj kocsiba. Gyorsabban leküzdhetõ a szorongásod. Üdv: A.
Az érzés teljesen normális, de én úgy látom, hogy igazából soha nem fog elmúlni. Pozitívnak tekinthetõ, hogy sokkal figyelmesebb leszel a közlekedésben, ami sok mindentõl meg fog óvni.
A kérdező hozzászólása: hát...én amúgy is eléggé izgulós, aggódós voltam mindig is, de bár nem én vezettem, hátul ülve, nem bekötve, eléggé rossz volt....most valamivel jobb, de azért nem érzem magam úgy kocsiban, mint máskor....

Normális a vérzés szülés és kaparás után egy héttel?

22 hetesen meg kellett a babám megszülnöm majd ki is kapartak ennek holnap lesz egy hete. Nem olyan sok napi egy betét de azért még inkább pisilésnél vérzek. Meddig normális?

Legjobb válasz: A szülés az szülés még ha ilyen korán is kellett megszülnöd a babát! Normális,hogy egy hét után még vérzel!

A szülés az szülés még ha ilyen korán is kellett megszülnöd a babát! Normális, hogy egy hét után még vérzel!
Persze, hogy normális. Sajnálom, megkérdezhetem mi történt? :( Persze, csak ha nem tartod tolakodónak.

Novemberben szültem és még nem jött meg a mesim! Ez normális szülés után? Vagy keressem fel az orvosomat? És a Szocpolt hol tudom igényelni?

Legjobb válasz: Amíg szoptatsz, normális, hogy nincs mensi. 3 hónapos a babám, és még nincs semmi nekem se. Azt mondta a doki, hogyha szoptatás után pár hónappal még mindig nincs, akkor kell õt felkeresni.

Amíg szoptatsz, normális, hogy nincs mensi. 3 hónapos a babám, és még nincs semmi nekem se. Azt mondta a doki, hogyha szoptatás után pár hónappal még mindig nincs, akkor kell õt felkeresni.
Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor normális hogy még nem jött meg. nekem 7 hónapig nem volt semmi. A szocpolt pontosan nem tudom, de szerintem a legtöbb bank tud felvilágosítani róla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!Arik vagytok!
Szia!!!Nekem 4honapos a kisfiam és nekem rendesen be állt a menszeszem.Pedig az orvosom azt mondta hogy nem igazán fog megjöni, de nekem nem így lett.Csak mikor meg jön a menszeszem akor nagyon nyügös a kisfiam ugyan is szopizik csak.ÜDV A szocpolt bár melyik bank fioknál meg lehet igényelni.Csak nagyon szigoru feltételek vannak PL:nekünk már kész a házunk 90%-ra és nem kapjuk meg a szocpolt , mert a kölcsék vetésünk több mind amennyibõl ki hozztuk a házat.Ennyi a Magyar Államtol.

Mi az a hő ami peteérés után normális? Beágyazódás után ill. Terhesség esetén mindig magasra kell kúsznia?

Olyan más a h?görbém mint eddig. Most totál az a trifázisos. Eddig sosem volt ilyen. De nézegettem más oldalakon ha volt beágyazódás akkor most fel kéne menjen. De nekem nem megy még olyan magasra sem mint szokott. Általában pé után felmegy 37-37,1 re. Most pé után felment 4 nap alatt 37-re, majd 36,9-36,8-36,8-36,9 és ma reggel megint 37.

Legjobb válasz: lehetséges ,hogy az vagy ,vegyél tesztet mensi késése után egy héttel. drukkolok!!!

lehetséges , hogy az vagy , vegyél tesztet mensi késése után egy héttel. drukkolok!!!
A beágyazódás nem függ össze a hõmérséklettel, ugyanis a pé után általában felmegy 37 köré, és ott is marad! A beágyazódás a pé után van kb. 4-6 nappal. A hõd addig fent fog maradni amíg meg nem jön, és marad is ha baba van! Kívánom, hogy sikerüljön a baba!
Szia! Én u.így vagyok.Bízzunk benne, hogy baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!