Találatok a következő kifejezésre: Normális a szex közben (81 db)

Fogamzásgátló tabletta mellett normális a szex közben történő vérzés?

10 tabletát szedtem be eddig,és nem rég tapasztaltuk h szex végén amikor a gumit levesszük a guminak ilyen narancssárgás szine szine,szóval h véres,ez is normális? emelett barnás folyásom van mindennap(ezt tudom,h még belefér,de a szex közbeni is?)

Legjobb válasz: Nem. De elsõ levélnél elõfordul sokaknál. Ha következõnél is jelentkezik, akkor menj vissza a dokihoz.

Nem. De elsõ levélnél elõfordul sokaknál. Ha következõnél is jelentkezik, akkor menj vissza a dokihoz.
barnás folyás az vér, ugyanúgy, ahogy a szex közbeni is...ha nem múlik el a következõ levél idejére, irány a doki újra
ha mindig van barna folyásod, akkor az is az, ami az óvszeren van... De jelezd az orvosodnak, mivel méhszájseb is okozhat szex közbeni vérzést....

Miért van az, hogy a szex közben nem tudok elélvezni, más tárgyak segítségével azonnal. Ez normális?

Szeretném a szexet is élvezni..Hogy csináljam?

Legjobb válasz: Lehet hogy túl feszült vagy szex közben,próbálj meg jobban odafigyelni magadra,és a partnerednek is mondd meg hogy hogyan jó neked.

Lehet hogy túl feszült vagy szex közben, próbálj meg jobban odafigyelni magadra, és a partnerednek is mondd meg hogy hogyan jó neked.
Az elején én sem tudtam elélvezni, de aztán teljesen el tudtam engedi magam. Neked is ezt kellene tenned. Ne gondolj görcsösen arra, hogy már megint nem fog menni, de úgy sem lesz jó, ha mindenáron az élvezetre hajtasz. Mond meg a barátodnak, hogy hogy lenne jobb neked, és ne félj attól, hogy nem fog neki tetszeni a "parancsolgatás", õ is azt szeretné, hogy neked jó legyen.
Mi lenne ha szex közben a párod ingerelne azokkal a tárgyakkal amikkel olyan jó neked? Az talán mindkettõtöknek élvetetet jelentene.

Normális, hogyha szex közben állandóan erős vizelési ingert érzek? Még akkor is hogyha csak egy ujját dugja a puncimba.

Legjobb válasz: Igen ez normális. nekem kb. 1-2 hónapig volt az elsõ együttlétek után. utána elmúlt.

Igen ez normális. nekem kb. 1-2 hónapig volt az elsõ együttlétek után. utána elmúlt.
Bizonyosodj meg róla, hogy akkor is így van, ha elõtte pisiltél. Ha igen, akár rendkívül érzékeny a hüvelyed. És ez jó jel.
Mondd neki, hogy ne a húgyhólyagodat birizgálja.
A G-folt izgatasok szokott ez tortenni, szol csak folytassa tovabb ugy ahogy csinalta.

Szerintetek normális ha szex közbe a barátomat arra kérem hogy alázzon meg, meg legyen erõszakos?

ARRA szoktam kérni hogy alázzon meg,mondja hogy AZ vagyok.és egszer ugy kezdõdött a szex hogy megerõszakolás jellegû volt,õ ezt élvezi mert imádja szex közbe az erõszakosságot de szerintetek ez normális ??

Legjobb válasz: Minden ami neked és a barátodnak örömet okoz, az normális :)

Minden ami neked és a barátodnak örömet okoz, az normális :)
Teljesen normális, nekem is bejõn .Nekem is kellene egy ilyen beálitotságú lány.
Olyan vagy, mintha azt várnád, hogy most elítéljünk, vagy közöljük, hogy aberrált vagy. Pedig nem. Én is ilyen vagyok. Szexben minden megengedett, ami a másiknak is jó.
Nem vagytok egyedül, más is van, aki szereti az ilyet!
A kérdező hozzászólása: de szeretünk egymásnak fájdalmat okozni szó szerint
Nem patológiás, de nem vagy boldog, ha felmerül benned a kérdés, mi lehet az oka? Szerintem nem harmonikus.
Ha mindketten akarjátok, és nem okoztok fájdalmat egymásnak (hacsak nem akarjátok), akkor nincs vele gond.
az
Elsõnél a pont.
ha ti ezt szeretitek, persze :) nincs ezzel gond.
aha
Nekem is tetszik az olyan nõ, aki szereti az erõszakosabb szexet, szex közben a nõ testében fájdalomcsillapító hormon szabadul fel:-), ezt nemrég olvastam. Ez is arra utal, hogy a szex valoszinuleg genetikailag is úgy alakult ki a nõknél, hogy elviseljék a kanok durva behatolását ;-)

Normális, ha szex közben érzékeny a méhszájamnál?

19 hetes vagyok, annyira vártam a 2. trimesztert, mindenütt azt olvastam, visszatér a kismamák szexuális kedve, jobb, mint el?tte stb.

Legjobb válasz: Szia! Két megoldás van: 1 párod nem megy annyira mélyre (fogja vissza magát), 2 nem szeretkeztek, mert neked fáj. Nem is értem, hogy ha neked nincs kedved hozzá, akkor hogy veszed rá magad a dologra! Nekem már az elejétõl semmi kedvem hozzá, heti egyszer-kétszer örömet szerzek a páromnak aztán ennyi. Nem vágyom kénesztetésre sem, arra meg fõleg nem, hogy belém hatoljon. Ez valamiféle pszichés reakció arra, hogy babás vagyok és "védem" magunkat. Szóval ha kellemetlen és fáj, akkor inkább ne is csináljátok! Különben is, a terhesség nem arra való, hogy szexeljünk közben, hanem hogy babát növesszünk. Ha ezt a párod nem tudja elfogadni, akkor ott gondok vannak! Vigyázz magatokra és legközelebb ha dokinál jársz kérd meg, hogy nézzetek méhszájat, mert aggódsz. Ennyi! Szép babavárást! 20 hkm

Szia! Két megoldás van: 1 párod nem megy annyira mélyre (fogja vissza magát), 2 nem szeretkeztek, mert neked fáj. Nem is értem, hogy ha neked nincs kedved hozzá, akkor hogy veszed rá magad a dologra! Nekem már az elejétõl semmi kedvem hozzá, heti egyszer-kétszer örömet szerzek a páromnak aztán ennyi. Nem vágyom kénesztetésre sem, arra meg fõleg nem, hogy belém hatoljon. Ez valamiféle pszichés reakció arra, hogy babás vagyok és "védem" magunkat. Szóval ha kellemetlen és fáj, akkor inkább ne is csináljátok! Különben is, a terhesség nem arra való, hogy szexeljünk közben, hanem hogy babát növesszünk. Ha ezt a párod nem tudja elfogadni, akkor ott gondok vannak! Vigyázz magatokra és legközelebb ha dokinál jársz kérd meg, hogy nézzetek méhszájat, mert aggódsz. Ennyi! Szép babavárást! 20 hkm
A kérdező hozzászólása: A terhesség nem arra való, hogy szexeljünk közben?????? Ugyan már! Hisz szex által jött létre a baba is. Semmi baj a házasságommal, én is kívánnám a szexet akár naponta is, a problémám a fájdalommal van, erre várok választ.

Normális, hogy szex közben a hüvelyeben nem érzek szinte semmit?

A legelején az első két-három "lökést" még érzem (és jó is), de utána nem érzek semmit. Ez azt jelenti, hogy így soha nem lesz G-pontos orgazmusom? Eddig csak csiklói volt néha... Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Hát akkor neked van akkora pi..d, mint egy lónak. Más magyarázat nincs:D

Hát akkor neked van akkora pi..d, mint egy lónak. Más magyarázat nincs:D
Nem lehet hogy meleg vagy?
Valószínûleg utána annyira benedvesedsz, tágabb leszel, hogy ezért nem érzed annyira. Próbáljátok ki úgy, hogy a lábad a barátod nyakában van... Nekem úgy ingerli a legjobban a G-pontom, hátha neked is bejönne.:)
11-es: A g-pont bizony létezik, és a helye is meghatározott, ha csaj vagy, meg is keresheted, nem nagy valami...:D Legalább annyi eszed lenne, hogy csendben maradsz.:)
G pont nem létezik. Ezt csak kitalálták.
Ugyan már, ha nem lenne heteró, nem izgulna föl az ellenkezõ nemû barátjára annyira, hogy a nedvességtõl már alig érez valamit...
Biztos heteró vagy, kérdezõ ?
Akkor itt pszichológiai probléma áll a dolgok mögött, mert egy egészséges (testileg, lelkileg) nõnek ha kellõképp felizgatják, és megvan az aktus kellõ hossza is, kizárt dolog, hogy ilyen problémái lennének!
A kérdező hozzászólása: A barátom szerint elég szûk vagyok... Olyan intimtornás dolgot meg csináltam már, és tényleg élvezi amikor úgy "rászorítok" a farkára :D
Hát lehet, h túlságosan kitágulsz és még egy ekkora pénisz is "lötyög" benned. Ha ez a gond, akkor ez ellen annyit tudsz te tenni, hogy intim tornázol! Értsd: jól felizgatod magad kézzel, majd fogsz egy lehetõleg mindenütt legömbölyített tollat (vagy toll vastagságú dolgot), beteszed és megpróbálod megszorítani álló testhelyzetben. Ezt sokszor gyakorold, és amikor már nem esik ki az elsõ próbálkozás után sem, akkor kezdhettek próbálkozni a barátoddal is! Neki is rászoríthatsz közben, hidd el, élvezni fogja! ;)
A kérdező hozzászólása: A méretével nincs gond szerintem... Ugyan nem mértem meg vonalzóval, de olyan 17-18 cm lehet a farka. És elég vastag is, az elején nagyon fájt amikor csináltuk (együtt vesztettük el a szüzességünk, elsõk vagyunk egymásnak).
Lehet hogy a baratod, metetevel is gond van
Ezzel én is ugyan így vagyok, pontosan ahogy leírtad, kérdezõ. csak úgy tudok elélvezni ha a csiklómat is ingerli közben a kezével. Próbáljátok ki!

Normális, hogy szex közben a párom nyúkál a seggemben?

Neki tetszik de nekem nem jön be a dolog,csak nem akarom megbántani.. F

Legjobb válasz: Nos egy párkapcsolatban épp az a jó hogy meg lehet beszélni a dolgokat. Ha nem tetszik, megmondod és kész! Ezen nem lehet fennakadni.

Nos egy párkapcsolatban épp az a jó hogy meg lehet beszélni a dolgokat. Ha nem tetszik, megmondod és kész! Ezen nem lehet fennakadni.
Én férfiként élveztem, amikor belenyúlt a barátnõm! :D Én meg kinyaltam a lukát aztán, és akkor? :D
Hát én le nem borotválom, a hónalj meg a péló körül az természetes, még arra is rávett, hogy a mellkasomat letóljam (mondjuk ebben a melegben nem is baj, hogy hastájékon nem izzadok, mint egy disznó) de a seggemet soha nem fogom. Ez olyan, mintha arra kérne, hogy a lábamat borotváljam le, legalább ennyi maradjon már meg a féfiasságból :D
az én barátom is nyalogatja a s.lyukamat. elöször irtóztam még a gondolattól is.de amikor elkezdte..ahhh.elöször nyelvvel aztán épphogy csak ujjal. ha jól csinálja hidd el izgató
Ezt meg kell beszélned vele...egyébként értékelned kéne mert azt szeretné hogy neked még jobb legyen. A prosztata masszázs elfogadott ingerlés a szex terén , bár az is igaz nem jön be mindenkinek. Szóval ha nagyon nem tetszik akkor beszéld meg a barátnõddel...Nem fog megbántódni miatta ha megmondod neki az igazat ...Ja és esetleg az is benne van a dologban hogy azért ingerel ott mert ez õt izgatja vagy szeretné ha te is ingerelnéd ott...sok nõ szereti. én is találkoztam ilyennel szóval beszéljétek meg...
A kérdező hozzászólása: Uhh köszönöm megbeszélem vele!
Mond meg neki, hogy nem szereted. Ennyi.
a lábad közt van a férfiasság nem?
és ilyenkor a fiúnak illik leborotválni a seggét?
Nekem is csinálta... :/ de se szó, se beszéd, se semmi nélkül. Nekem sem jött be. Én meg ismondtam neki, hogy ha lehet, akkor ezt mellõzze, mert kúrvára nem jön be.
Az biztos , hogy az elso probalkozas utan elkuldenem a pi...ba!
Nyúlj bele te is az övébe két kézzel, ököllel. Szemet-szemért.
Ne aggódj, szerintem csak stresszelted magad. :)
Hát nekem is ugyanez volt az elsõ szexsznél. Nem gondoltam hogy komoly, de az volt. Kiderült hogy petefészekcizstám van és egy hónap múlva megmûtöttek. Nem rémisztgetni akarlak, lehet h tényleg csak túl aggódod, de sose lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: jézus isten.háát most sikerültt megrémiteni:S és hogyan kerültél vele dokihoz?hosszabb ideig fájt?vagy hogy?
Igen, eléggé fájt a hasam. Hogy mondjam olyan görcsös érzés volt. Voltál már nõgyógyásznál? Mert ha igen õ biztosan észrevette volna ha esetleg van vmi probléma. Ha még nem voltál érdemes elmenni egy vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: voltam voltam..nem is oylan rég..egy hónapja kb...de akkor még nem éltem nemi életet...Tegnap történt meg elõsször a barátommal.És hát azóta vagyok iylen stresszes..hogy mi van ha valmai baj van vagy mi van ha netán terhes lennék..Nagyon stresszelõs tipus vagyok:)
Nem kell stresszelni, ha védekeztetek nem lehet baj.:) Ne parázd túl, annál rosszabb. Az hogy fájt egy kicsit a hasad, az szerintem még belefér, ha olyan bajod lenne arról szólt volna a doki. Csak nyugi van, nem lesz semmi baj:)
Miért ne lenne :O :)
Felfedezted a "dugás" és a "szeretkezés" közti különbséget.
istenem, hová jutott a világ?!
Szerintem a többi pasid hozzáállása volt a nem normális.
Pont hogy ez a normális.
Sennkivel nincs baj, nem szoktad meg, ennyi. Probald elvezni, esetleg te is csinalhatsz hasonlot, hidd el, nem fog panaszkodni! Es orvendj, hogy ilyen figyelmes a srac!
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint velem van a baj?
Én imádok közben csókolózni, el sem tudom képzelni anélkül.. Szerintem hozzátartozik a jó szexhez, hogy közben csók is van :)
A kérdező hozzászólása: De miétr ilyen velem? Egy kicsit furi ez az egész.
ha viszonzod akkor szeretkezel ha nem akkor csak egy szexet végzel
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy én ehez nem vagyok hozzá szokva és nem tudom, hogy reagáljak!?
A kérdező hozzászólása: Zavarni nem zavar, csak egy kicsit fura.
Zavar?! Nehogy az legyen a baj, hogy nem csak reszel az istenadta...
2. hozzászólóval értek egyet ez a normális egy olyan kapcsolatban aki rendesen szereti a másikat
épphogy ez a normális
Ha jó, akkor viszonozd. Ha nem akkor dobd õt, és keress olyat amilyenekkel eddig voltál.

Az normális ha anális szex közben terjeng a kaki szag?

Legjobb válasz: Alapos tisztálkodás után nem szabadna!!! Én a barátomnak (hetero) szoktam prosztata masszázst, vagy szex közben izgatom ujjal. De soha nincs ilyesmi. Nagyon alaposan tisztálkodik elõtte. Nem tudom, másoknál van-e? De arra tippelnék: nem, nincs.

Alapos tisztálkodás után nem szabadna!!! Én a barátomnak (hetero) szoktam prosztata masszázst, vagy szex közben izgatom ujjal. De soha nincs ilyesmi. Nagyon alaposan tisztálkodik elõtte. Nem tudom, másoknál van-e? De arra tippelnék: nem, nincs.
Az elsõ válaszolótól kérdezném. Beöntést csináltok? Ezt jelenti az alapos tisztálkodás? Ha igen, hogyan csinálod? Elõre is köszi a választ! :)
1. válaszoló vagyok. Szokott, de nem mindig. Van, amikor magának, fürdõben, kint lerendezi. :) Általában így megy, én néhányszor csináltam neki, azt is érdekességként. De nem mindig szükséges beöntés! Elég az alapos tisztálkodás, tényleg jó alapos! És megfelelõ "napokon" kell ilyesmihez kezdeni. Viszont a beöntés nem ártalmas az egészségre, tudtommal.
Természetesen a beöntésre írtam, hogy lerendezi magának, magát az izgatást én csinálom neki. :)
Egyáltalán nem normális szerintem. Akkor van ez, ha a lány teljesen elõkészületlenül vág bele, és nem hogy beöntést nem csinált, de valószínûleg vécére sem ment el elõtte. Gusztustalan, és õt minõsíti ez ilyenkor. :S
De ha vki elõször szeretné análisan csinálni akkor gyanítom még semmit nem dugott fel a fenekébe. Hogy öblítse ki magának azt a részt? És ti mivel csináljátok? Van rá speciális eszköz?
hogy kell csinálni a beöntést és mivel?
Takarits rendesen:)
FCSM mellet laktok, akkor igen:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!