Találatok a következő kifejezésre: Normális a hízni (15 db)

12, majdnem 13 éves lány vagyok.150 cm és 40 kg. Elég fejletlen. Normális a súlyom vagy híznom/fogynom kéne?

13 éves lány vagyok.150 cm és 40 kg.Elég fejletlen:NAGYON KICSIK a cicijeim és még nem menstruálok.Normális a súlyom vagy híznom/fogynom kéne?

Legjobb válasz: Tökéletes. nem gond egyik sem a cicijeiddel ne törõdj nem számít hogy mekkora :) és normális a súlyod. 16/F

Tökéletes. nem gond egyik sem a cicijeiddel ne törõdj nem számít hogy mekkora :) és normális a súlyod. 16/F
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm.Megnyugodtam(:
nincs mit :)

Normális a terhesség elején látványosan hízni?

Még csak holnap leszek 7. hetes terhes, viszont látványosan híztam, normális ez ilyenkor? még nem mindenki tudja, viszont így nem fogjuk tudni sokáig titokban tartani. Egyébként nem eszem sokat. Sokszor vagyok kívánós, de nem mindig teszek eleget neki. Járt már valaki így,hogy ennyit hízott a terhesség elején? pontos kg-ot nem tudok mondani, hogy mennyit szedtem fel, de engem zavar, a páromat szerencsére nem :)

Legjobb válasz: Fogd vissza magad evés terén. Ha most sokat hízol rengeteg lesz a végére.

Fogd vissza magad evés terén. Ha most sokat hízol rengeteg lesz a végére.
Persze le lehet adni, amit felszedsz, de ne ámítsd magad! Minél több jön fel annál nehezebben adod le! Annyira látványosan nem hízhattál még, max szerintem puffadsz...Én 8 hetes terhesen úgy néztem ki mint egy 16-20 hetes, mert puffadtam. Ennek ellenére, jelenleg 6 kiló hízásnál tartok így a 36. hét végén :) . Szóval mérd meg magad, addig ne ijedezz! :)
A kérdező hozzászólása: Amit felszedek terhesség alatt azt szülés után jó eséllyel le is lehet adni?
A 8. hétre, 10 nap alatt híztam 2 kilót. Most 10+5 hetes vagyok, azóta nem híztam. Sajnos alapból +4 kilóval kezdtem ezt a terhességemet, mint az elsõt. A kisfiam ovijában az egyik anyuka már ki is szúrta a héten, hogy mi van. Pedig csak háj van a hasamon. :( Nekem ha hányingerem van, ennem kell, és sajnos egész nap hányingerem van. Pont mára csillapodott a hányinger, remélem most már normalizálni tudom az evészetet és nem járok úgy, mint az elsõ terhességnél. Akkor 28 kilót híztam, mondjuk le is adtam aztán, de nincs kedvem hozzá, akkor sem.
A kérdező hozzászólása: Ez megnyugtató, remélem velem is ez lesz. köszi a válaszokat. :)
Szia! Én az elején híztam a 7.hétig 7kg-ot.Most 31hetesen 11kg-nál tartok. 3.terhességem, de mindegyikkel az elején híztam utána csak keveset, pedig én sem ettem többet, sõt! Elfogadtam, hogy míg mások szépen lassan híznak a terhességük alatt én már az elején egy bálna vagyok:) )
A kérdező hozzászólása: Puffadni is szoktam. Igazából azért ijedtem meg, mert a környezetem is észre vette ráadásul még piszkálni is szoktak vele, bár még nem tudják mi az oka a hízásnak :)
Én nagyon lefogyva estem teherbe, rendes súlyom kb. 55 kg, amikor fogant a fiam, akkor 42-43 voltam. Pont voltam orvosnál is ilyen vékonyan egy fertõzés miatt, és megkérdezte, hogy minden rendben van-e mert, ne haragudjak, de szörnyen nézek ki, csontsovány voltam, be volt esve a szemem stb. Államvizsgára készültem, és nem bírtam enni. 10 kg fel is jött rám a 12. hétig. De az orvosom üdvözölte a változást, azt mondta, hogy végre élet költözött belém. Aztán a hízás üteme szépen lelassult. Egyébként biztos, hogy híztál? Nem csak puffadsz? Mert én a hízás mellett puffadtam is rettenetesen.
A kérdező hozzászólása: De most mondom, hogy nem eszem sokat. Fõzök valamit, eszem belõle egy keveset, de többet nem, mert alapból hányingerem van tõle. Ma is így volt.
7-es vagyok. Mint írtam 28 kilót híztam az elsõ terhességgel. Ami szülés után fixen rajtam maradt az 14 kiló volt. Nagyon vizesedtem is a végén. A kisfiamat sajnos csak 4 hónapig tudtam szoptatni. Így mikor befejeztük a szopit, diétázni és sportolni kezdtem. Az edzõ azt mondta, hogy minél hamarabb kezdjük leadni a felszedett kilókat, annál biztosabb a siker. Tehát, ha pl 2 évet vársz, akkor az a felesleg már "rád ég", beépül. A fiam október végén született, márciusban kezdtem a diétát és a sportot és augusztusban a nyaralásunkon már ugyanannyi kiló voltam, mint a terhesség elõtt. Most szeretnék majd jóval tovább szoptatni, de biztosan választok majd valamilyen mozgásformát, hogy azért nem maradjon rajtam túl sok felesleg. Már 35 éves vagyok, nem hiszem, hogy vala újra leszek annyi kiló, mint fénykoromban, de az elsõ terhesség elõtti állapotot mindenképpen becélzom! :)

Normális a hüvelygyűrűtől hízni?

Én 1 év alatt 6 kg-ot!

Legjobb válasz: Lehet, hogy eddigre már kiderítetted a választ, de én úgy tudom, hogy igenis lehet! Hallottam már több személytõl, hogy ettõl hízott.

Lehet, hogy eddigre már kiderítetted a választ, de én úgy tudom, hogy igenis lehet! Hallottam már több személytõl, hogy ettõl hízott.
Biztos vagyok benne hogy nem attól hizol.

Most hízni fogok? Holnaptól már normális étrendre állok remélem nem fogok hízni. Ha mégis elkezd tartalékolni a szervezetem és hízni fogok akkor az mennyi idő múlva veszem észre?

Sziasztok:) Én koplalással fogytam le akkor amikor ducibb voltam 163cm és 53 kiló voltam.. Most 168 cm és 42 kiló vagyok. És tudom hogy a fogyásnak nem a ,,legnormálisabb,, módját választottam de akkoriban nagyon buta voltam csak arra mentem hogy fogyjak sokat kis idő alatt.. Mindegy térjünk a lényegre. Tehát azóta már nem koplalok normálisabban eszek viszont 3 napja elszakadt a pont és össze vissza zabáltam mindent többek között nagyon nagyon sok édességet..ha összeszámolom durván olyan 3000kcal körül. Tehát akkor most a szervezetem raktározni fog?? Ismerőseim azt mondják hogy nem hiszik hogy hízás lesz belőle mert legutóbb amikor voltam otthon Magyarországon (külföldön élek és mentem látogatóba) akkor otthon 2 hétig voltam és az alatt az egyik héten mindent össze zabáltam ugyanúgy de nem jött föl egy gramm se remélem most is így lesz. (168cm,42kg,14éves lány)

Legjobb válasz: Ezt a 42 kilót nem gondolod komolyan ugye? Csak elírtad? A szüleidnek nem fordult meg a fejében, hogy elvigyenek orvoshoz? Mert hogy ez nagyon nem egészséges... Már az 53 kilóból sem kellett volna leadnod, már akkor is vékony voltál... Még csak ducibbnak sem mondható. Kérdésedre válaszolva: azért, mert 1-2 nap bekajálsz nem fogsz hízni, ha ezt huzamosabb ideig teszed, akkor kezd el a tested felhalmozni, mert túl sok lesz neki a tápanyag. Hozzáteszem, neked nem ártana.

Ezt a 42 kilót nem gondolod komolyan ugye? Csak elírtad? A szüleidnek nem fordult meg a fejében, hogy elvigyenek orvoshoz? Mert hogy ez nagyon nem egészséges... Már az 53 kilóból sem kellett volna leadnod, már akkor is vékony voltál... Még csak ducibbnak sem mondható. Kérdésedre válaszolva: azért, mert 1-2 nap bekajálsz nem fogsz hízni, ha ezt huzamosabb ideig teszed, akkor kezd el a tested felhalmozni, mert túl sok lesz neki a tápanyag. Hozzáteszem, neked nem ártana.

Ha lefogytam, és utána normálisan szeretnék enni, a napi energiaszükségletem felviszem hetente 100kcal-al akkor nem fogok hízni?

Legjobb válasz: Bocs, hogy kötekszem, de akkor ezek szerint NEM-normálisan fogytál le, és most szeretnél normálisan enni, mit értesz normálisan enni-alatt? nem diétázni? ha valóban lefogytál mire eljutsz oda már tudni fogod mi az a kalóriamennyiség, mik azok az ételek, amiktõl stagnál az adott testsúlyod nyugi.

Bocs, hogy kötekszem, de akkor ezek szerint NEM-normálisan fogytál le, és most szeretnél normálisan enni, mit értesz normálisan enni-alatt? nem diétázni? ha valóban lefogytál mire eljutsz oda már tudni fogod mi az a kalóriamennyiség, mik azok az ételek, amiktõl stagnál az adott testsúlyod nyugi.
Azt kérdezi, ha eddig koplalt, lesz-e jojó. Lesz.

A kérdésem 60kg vagyok akarom a testemet fejleszteni, építeni. Nem tudok hízni egyáltalán. és izmot fejleszteni. Pedíg étkezem normálisan. Adjatok nekem tanácsot hogyan tudok helyesen testet építeni és hízni a testépítés rögös útján?

Legjobb válasz: Mérni kellene a kaját, mert nem biztos, hogy megeszed a napi 2-2,5g*testtömegkg fehérjét és az 5-6g*testtömegkg szénhidrátot. Edzés után pedig mindenképpen menjen egy tejsavó protein+gyors ch (pl. dextróz, vitargo, supercarb fast, stb)turmix. Kellene még multivitamin is, pl. multi pro vagy mega daily one. Itt találsz mintaétrendeket is:http://body.builder.hu/kaloria.htm4

Mérni kellene a kaját, mert nem biztos, hogy megeszed a napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérjét és az 5-6g*testtömegkg szénhidrátot. Edzés után pedig mindenképpen menjen egy tejsavó protein+gyors ch (pl. dextróz, vitargo, supercarb fast, stb)turmix. Kellene még multivitamin is, pl. multi pro vagy mega daily one. Itt találsz mintaétrendeket is:http://body.builder.hu/kaloria.htm4
A kérdező hozzászólása: http://body.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=27&act=mutat&mint.. ezt találtam jónak.... szerinted? jóleszz?
Olyat válassz amiben kb 150g fehérje és 400g ch van. Az lenne jó a súlyodhoz. De amit linkeltél azt is átalakíthatod.
A kérdező hozzászólása: Akkor mindenképpen átalakítom...... tömegnövelõnek jó leszz Volumass 35? Vagy netán Jumbo?
A kérdező hozzászólása: Vagy Mass?
Volumass jó lesz.
A kérdező hozzászólása: A cigit meg akkor mindenképp elfelejtem..... már elkezdtem leszokni róla....
Az jó ötlet.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsodat!!! :)

173cm, 60kg (és 18éves) vagyok. Harcosok étrendjével lehet hízni? Kb 10kg lenne a cél, mert még az a testúly index is normálisnak számítana ( ahogy most is az).

Legjobb válasz: Elvileg lehet. De neked mivel baromi vékony vagy nem kell semmilyen diétát folytatnod. Étkezz normálisan, ami jólesik.

Elvileg lehet. De neked mivel baromi vékony vagy nem kell semmilyen diétát folytatnod. Étkezz normálisan, ami jólesik.

Kisfiam 1 hetes anyatejes és tápszeres. Már több, mint 10%-ot veszített súlyából (3460-nal született-3080gr most). De amit megeszik az szinte rögtön ki is jön a pelusba. Hogy fog így hízni? Normális, hogy ennyit kakil?

Elég aluszékony, de próbálom sokat mellre tenni. A széklete amúgy mustársárga, de elég szagos, majdnem mint egy felnőtté.

Legjobb válasz: Normális a sok kaki, próbáld tényleg minél többet mellere rakni, szerintem nem kell a tápszer. Mennyit szopik? Itt kérhetsz segítséget: www.lll.hu

Normális a sok kaki, próbáld tényleg minél többet mellere rakni, szerintem nem kell a tápszer. Mennyit szopik? Itt kérhetsz segítséget: http://www.lll.hu
A kérdező hozzászólása: Reggeli órákba akár 70-et, késõbb csak 30-40-et, de együtt a 2 mellbõl. De mára kevesebb tejem lett. Egy evéssel 20-at evett a két mellbõl. Szóval kell a tápszer. Ja és még mellé bukni is szokott. Ma sugárból jött kétszer is :-(
Szerintem meg kellene mutatnod sûrgõsen egy orvosnak. A sok kaki az normális, de az, hogy ilyen büdös, az nem. Az én babám is anyatejes volt, de még így hozzátáplálva sincs közel sem a szaga...(érted) Sokat veszített a súlyából, és egy 1 hetes picúrnak már 60-80 között kellene lassan ennie. Nem sárgult be? Akkor szokott ez lenni, nem eszik, mert bealszik a cicin, így pedig csak veszít a súlyából! Szóval irány a doki!
a bukást kéne kiküszöbölni. szopi alatt ügyelj rá, hogy minél kevesebb levegõt nyelhessen (jól kapja be a mellett). utána pedig hosszan büfiztesd. ha megnyugtat, akkor szakembertõl kérj tanácsot, szopi tanácsadótól: http://www.lll.hu de megnyugtatásul mesélem, hogy a lányom 1 hét alatt fél kg-ot fogyott, utána pedig 1 hónap alatt több mint 1 kg-ot hízott. szüval amilyen gyorsan veszített a súlyából, utána olyan gyorsan fel is szedte.
Evés közben büfizetsd többet, és beszélj az orvossal, védõnõvel, lll.hu-n lévõ tanácsadókkal.
A kérdező hozzászólása: A 30-40 az csak az anyatej, tápszerrel pótoljuk olyan 70 körülire. De mára jobb a helyzet, mert egy cicibõl már van 30-40. Kint volt a védõnõ is, nincs hasmenése. Anyatejes kaki szaga volt szerinte. Sõt elkezdtünk hízni is 2 nap alatt. Valószínû kicsit besárgult, egyébként már a kórházban is ilyen volt, de azért mondhatták volna :-I

Ha a diétát befejezem és visszatérek a normális étkezéshez akkor fogok hizni?

3 hónapig diétáztam és elértem a kivánt testsulyt,de most már azt szeretném ha se nem fogynék se nem hiznék.Mit tegyek?Hogy kajáljak?Mert sportolni sportolok(bicajozom,szaladok stb...)Szoval az a nagyon mozgékony tipus vagyok :) de azért mégsem szeretnék hizni,esetleg izmosodni.

Legjobb válasz: Ha valóban NORMÁLIS étkezés, akkor biztos megtartod. Ha a diéta elõtti, amitõl híztál, akkor nem. Én is ezt a módszert csinálom: lefogytam (szülés után ismét fogyóban vagyok), és utána ésszerûen táplálkozom. nagyon jól lehet így a súlyt tartani. Attól is függ, mennyit fogytál, de ha ügyesen csinálod, biztos sikerül.

Ha valóban NORMÁLIS étkezés, akkor biztos megtartod. Ha a diéta elõtti, amitõl híztál, akkor nem. Én is ezt a módszert csinálom: lefogytam (szülés után ismét fogyóban vagyok), és utána ésszerûen táplálkozom. nagyon jól lehet így a súlyt tartani. Attól is függ, mennyit fogytál, de ha ügyesen csinálod, biztos sikerül.
A diéta egészségmegõrzésre való, tartós fogyást csak az eredményez, amit hosszasan, évekig tartani tudsz. Figyelj arra továbbra is, hogy a sport és az étkezésed egyensúlyban legyen, akkor elkerülhetõ a yo-yo effektus. Gratula a fogyásodhoz! :)
A kérdező hozzászólása: csak 2-3 kilot kellett fogynom és ezt meg is szeretném tartani :) s köszönöm a válaszokat

Hogyan hízhatok? Testzsírom nagyon alacsony (4.6->11-12 a normális), rengeteget eszek és rendszeresen, sokat sportolok, az izomzatomra azt mondták teljesen rendben van, mégis 44 kiló vagyok, és nem tudok hízni. Magasságom 170 cm 14F

Legjobb válasz: Rengeteget eszel 44 kilósan lol. Mielõtt tényleg elhiszed, inkább állj neki tényleg sokat enni. Izomzatod meg nem lehet rendben, ugyanis nincs.

Rengeteget eszel 44 kilósan lol. Mielõtt tényleg elhiszed, inkább állj neki tényleg sokat enni. Izomzatod meg nem lehet rendben, ugyanis nincs.
Keveset eszel, vagy nem jót. Kezdj el egy tömegnövelõ diétát. Sok szénhidrát, sok fehérje, sok vitamin.
Pontosan, keveset eszel...
mint elõttem.
Egyél minden nap reggelit tízórait ebédet uzsonnát és vacsorát.(az ebéd 2 vagy 3 fogásos legyen:elõétel fõétel és desszert)
De durva, tényleg 4.6 a testzsírod? 12:55-ös csak azt írta hogy hogy szedj fel egy csomó zsírt. Ha izmot szeretnél, akkor tényleg tömegnövelõ étrend + edzés.
A kérdező hozzászólása: heti 4 úszás mindig 1, 5 óra, heti 2 tenisz mindig 2-3 óra. reggeli 10 órai ebéd uzsonna vacsora TÉNYLEG SOKAT és közbe midig van valami kaja a számban amúgy sikerült 3 kg híznom, tehát köszönöm.
A kérdező hozzászólása: 52 kiló, sok gyúrás vastagabb karok, köszi mindent

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!