Találatok a következő kifejezésre: Normális a hízni (13 db)

Normális a hüvelygyűrűtől hízni?

Én 1 év alatt 6 kg-ot!

Legjobb válasz: Lehet, hogy eddigre már kiderítetted a választ, de én úgy tudom, hogy igenis lehet! Hallottam már több személytõl, hogy ettõl hízott.

Lehet, hogy eddigre már kiderítetted a választ, de én úgy tudom, hogy igenis lehet! Hallottam már több személytõl, hogy ettõl hízott.
Biztos vagyok benne hogy nem attól hizol.

Most hízni fogok? Holnaptól már normális étrendre állok remélem nem fogok hízni. Ha mégis elkezd tartalékolni a szervezetem és hízni fogok akkor az mennyi idő múlva veszem észre?

Sziasztok:) Én koplalással fogytam le akkor amikor ducibb voltam 163cm és 53 kiló voltam.. Most 168 cm és 42 kiló vagyok. És tudom hogy a fogyásnak nem a ,,legnormálisabb,, módját választottam de akkoriban nagyon buta voltam csak arra mentem hogy fogyjak sokat kis idő alatt.. Mindegy térjünk a lényegre. Tehát azóta már nem koplalok normálisabban eszek viszont 3 napja elszakadt a pont és össze vissza zabáltam mindent többek között nagyon nagyon sok édességet..ha összeszámolom durván olyan 3000kcal körül. Tehát akkor most a szervezetem raktározni fog?? Ismerőseim azt mondják hogy nem hiszik hogy hízás lesz belőle mert legutóbb amikor voltam otthon Magyarországon (külföldön élek és mentem látogatóba) akkor otthon 2 hétig voltam és az alatt az egyik héten mindent össze zabáltam ugyanúgy de nem jött föl egy gramm se remélem most is így lesz. (168cm,42kg,14éves lány)

Legjobb válasz: Ezt a 42 kilót nem gondolod komolyan ugye? Csak elírtad? A szüleidnek nem fordult meg a fejében, hogy elvigyenek orvoshoz? Mert hogy ez nagyon nem egészséges... Már az 53 kilóból sem kellett volna leadnod, már akkor is vékony voltál... Még csak ducibbnak sem mondható. Kérdésedre válaszolva: azért, mert 1-2 nap bekajálsz nem fogsz hízni, ha ezt huzamosabb ideig teszed, akkor kezd el a tested felhalmozni, mert túl sok lesz neki a tápanyag. Hozzáteszem, neked nem ártana.

Ezt a 42 kilót nem gondolod komolyan ugye? Csak elírtad? A szüleidnek nem fordult meg a fejében, hogy elvigyenek orvoshoz? Mert hogy ez nagyon nem egészséges... Már az 53 kilóból sem kellett volna leadnod, már akkor is vékony voltál... Még csak ducibbnak sem mondható. Kérdésedre válaszolva: azért, mert 1-2 nap bekajálsz nem fogsz hízni, ha ezt huzamosabb ideig teszed, akkor kezd el a tested felhalmozni, mert túl sok lesz neki a tápanyag. Hozzáteszem, neked nem ártana.

Ha lefogytam, és utána normálisan szeretnék enni, a napi energiaszükségletem felviszem hetente 100kcal-al akkor nem fogok hízni?

Legjobb válasz: Bocs, hogy kötekszem, de akkor ezek szerint NEM-normálisan fogytál le, és most szeretnél normálisan enni, mit értesz normálisan enni-alatt? nem diétázni? ha valóban lefogytál mire eljutsz oda már tudni fogod mi az a kalóriamennyiség, mik azok az ételek, amiktõl stagnál az adott testsúlyod nyugi.

Bocs, hogy kötekszem, de akkor ezek szerint NEM-normálisan fogytál le, és most szeretnél normálisan enni, mit értesz normálisan enni-alatt? nem diétázni? ha valóban lefogytál mire eljutsz oda már tudni fogod mi az a kalóriamennyiség, mik azok az ételek, amiktõl stagnál az adott testsúlyod nyugi.
Azt kérdezi, ha eddig koplalt, lesz-e jojó. Lesz.


A kérdésem 60kg vagyok akarom a testemet fejleszteni, építeni. Nem tudok hízni egyáltalán. és izmot fejleszteni. Pedíg étkezem normálisan. Adjatok nekem tanácsot hogyan tudok helyesen testet építeni és hízni a testépítés rögös útján?

Legjobb válasz: Mérni kellene a kaját, mert nem biztos, hogy megeszed a napi 2-2,5g*testtömegkg fehérjét és az 5-6g*testtömegkg szénhidrátot. Edzés után pedig mindenképpen menjen egy tejsavó protein+gyors ch (pl. dextróz, vitargo, supercarb fast, stb)turmix. Kellene még multivitamin is, pl. multi pro vagy mega daily one. Itt találsz mintaétrendeket is:http://body.builder.hu/kaloria.htm4

Mérni kellene a kaját, mert nem biztos, hogy megeszed a napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérjét és az 5-6g*testtömegkg szénhidrátot. Edzés után pedig mindenképpen menjen egy tejsavó protein+gyors ch (pl. dextróz, vitargo, supercarb fast, stb)turmix. Kellene még multivitamin is, pl. multi pro vagy mega daily one. Itt találsz mintaétrendeket is:http://body.builder.hu/kaloria.htm4
A kérdező hozzászólása: http://body.builder.hu/kaloria.htm4?etekid=27&act=mutat&mint.. ezt találtam jónak.... szerinted? jóleszz?
Olyat válassz amiben kb 150g fehérje és 400g ch van. Az lenne jó a súlyodhoz. De amit linkeltél azt is átalakíthatod.
A kérdező hozzászólása: Akkor mindenképpen átalakítom...... tömegnövelõnek jó leszz Volumass 35? Vagy netán Jumbo?
A kérdező hozzászólása: Vagy Mass?
Volumass jó lesz.
A kérdező hozzászólása: A cigit meg akkor mindenképp elfelejtem..... már elkezdtem leszokni róla....
Az jó ötlet.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsodat!!! :)

173cm, 60kg (és 18éves) vagyok. Harcosok étrendjével lehet hízni? Kb 10kg lenne a cél, mert még az a testúly index is normálisnak számítana ( ahogy most is az).

Legjobb válasz: Elvileg lehet. De neked mivel baromi vékony vagy nem kell semmilyen diétát folytatnod. Étkezz normálisan, ami jólesik.

Elvileg lehet. De neked mivel baromi vékony vagy nem kell semmilyen diétát folytatnod. Étkezz normálisan, ami jólesik.

Kisfiam 1 hetes anyatejes és tápszeres. Már több, mint 10%-ot veszített súlyából (3460-nal született-3080gr most). De amit megeszik az szinte rögtön ki is jön a pelusba. Hogy fog így hízni? Normális, hogy ennyit kakil?

Elég aluszékony, de próbálom sokat mellre tenni. A széklete amúgy mustársárga, de elég szagos, majdnem mint egy felnőtté.

Legjobb válasz: Normális a sok kaki, próbáld tényleg minél többet mellere rakni, szerintem nem kell a tápszer. Mennyit szopik? Itt kérhetsz segítséget: www.lll.hu

Normális a sok kaki, próbáld tényleg minél többet mellere rakni, szerintem nem kell a tápszer. Mennyit szopik? Itt kérhetsz segítséget: http://www.lll.hu
A kérdező hozzászólása: Reggeli órákba akár 70-et, késõbb csak 30-40-et, de együtt a 2 mellbõl. De mára kevesebb tejem lett. Egy evéssel 20-at evett a két mellbõl. Szóval kell a tápszer. Ja és még mellé bukni is szokott. Ma sugárból jött kétszer is :-(
Szerintem meg kellene mutatnod sûrgõsen egy orvosnak. A sok kaki az normális, de az, hogy ilyen büdös, az nem. Az én babám is anyatejes volt, de még így hozzátáplálva sincs közel sem a szaga...(érted) Sokat veszített a súlyából, és egy 1 hetes picúrnak már 60-80 között kellene lassan ennie. Nem sárgult be? Akkor szokott ez lenni, nem eszik, mert bealszik a cicin, így pedig csak veszít a súlyából! Szóval irány a doki!
a bukást kéne kiküszöbölni. szopi alatt ügyelj rá, hogy minél kevesebb levegõt nyelhessen (jól kapja be a mellett). utána pedig hosszan büfiztesd. ha megnyugtat, akkor szakembertõl kérj tanácsot, szopi tanácsadótól: http://www.lll.hu de megnyugtatásul mesélem, hogy a lányom 1 hét alatt fél kg-ot fogyott, utána pedig 1 hónap alatt több mint 1 kg-ot hízott. szüval amilyen gyorsan veszített a súlyából, utána olyan gyorsan fel is szedte.
Evés közben büfizetsd többet, és beszélj az orvossal, védõnõvel, lll.hu-n lévõ tanácsadókkal.
A kérdező hozzászólása: A 30-40 az csak az anyatej, tápszerrel pótoljuk olyan 70 körülire. De mára jobb a helyzet, mert egy cicibõl már van 30-40. Kint volt a védõnõ is, nincs hasmenése. Anyatejes kaki szaga volt szerinte. Sõt elkezdtünk hízni is 2 nap alatt. Valószínû kicsit besárgult, egyébként már a kórházban is ilyen volt, de azért mondhatták volna :-I

Ha a diétát befejezem és visszatérek a normális étkezéshez akkor fogok hizni?

3 hónapig diétáztam és elértem a kivánt testsulyt,de most már azt szeretném ha se nem fogynék se nem hiznék.Mit tegyek?Hogy kajáljak?Mert sportolni sportolok(bicajozom,szaladok stb...)Szoval az a nagyon mozgékony tipus vagyok :) de azért mégsem szeretnék hizni,esetleg izmosodni.

Legjobb válasz: Ha valóban NORMÁLIS étkezés, akkor biztos megtartod. Ha a diéta elõtti, amitõl híztál, akkor nem. Én is ezt a módszert csinálom: lefogytam (szülés után ismét fogyóban vagyok), és utána ésszerûen táplálkozom. nagyon jól lehet így a súlyt tartani. Attól is függ, mennyit fogytál, de ha ügyesen csinálod, biztos sikerül.

Ha valóban NORMÁLIS étkezés, akkor biztos megtartod. Ha a diéta elõtti, amitõl híztál, akkor nem. Én is ezt a módszert csinálom: lefogytam (szülés után ismét fogyóban vagyok), és utána ésszerûen táplálkozom. nagyon jól lehet így a súlyt tartani. Attól is függ, mennyit fogytál, de ha ügyesen csinálod, biztos sikerül.
A diéta egészségmegõrzésre való, tartós fogyást csak az eredményez, amit hosszasan, évekig tartani tudsz. Figyelj arra továbbra is, hogy a sport és az étkezésed egyensúlyban legyen, akkor elkerülhetõ a yo-yo effektus. Gratula a fogyásodhoz! :)
A kérdező hozzászólása: csak 2-3 kilot kellett fogynom és ezt meg is szeretném tartani :) s köszönöm a válaszokat

Hogyan hízhatok? Testzsírom nagyon alacsony (4.6->11-12 a normális), rengeteget eszek és rendszeresen, sokat sportolok, az izomzatomra azt mondták teljesen rendben van, mégis 44 kiló vagyok, és nem tudok hízni. Magasságom 170 cm 14F

Legjobb válasz: Rengeteget eszel 44 kilósan lol. Mielõtt tényleg elhiszed, inkább állj neki tényleg sokat enni. Izomzatod meg nem lehet rendben, ugyanis nincs.

Rengeteget eszel 44 kilósan lol. Mielõtt tényleg elhiszed, inkább állj neki tényleg sokat enni. Izomzatod meg nem lehet rendben, ugyanis nincs.
Keveset eszel, vagy nem jót. Kezdj el egy tömegnövelõ diétát. Sok szénhidrát, sok fehérje, sok vitamin.
Pontosan, keveset eszel...
mint elõttem.
Egyél minden nap reggelit tízórait ebédet uzsonnát és vacsorát.(az ebéd 2 vagy 3 fogásos legyen:elõétel fõétel és desszert)
De durva, tényleg 4.6 a testzsírod? 12:55-ös csak azt írta hogy hogy szedj fel egy csomó zsírt. Ha izmot szeretnél, akkor tényleg tömegnövelõ étrend + edzés.
A kérdező hozzászólása: heti 4 úszás mindig 1, 5 óra, heti 2 tenisz mindig 2-3 óra. reggeli 10 órai ebéd uzsonna vacsora TÉNYLEG SOKAT és közbe midig van valami kaja a számban amúgy sikerült 3 kg híznom, tehát köszönöm.
A kérdező hozzászólása: 52 kiló, sok gyúrás vastagabb karok, köszi mindent

Kevés kalóriát viszek be egy nap (kb.700-900).3 hónap alatt 12 kilót fogytam (az elején még normális módon). Ha +20 kcallal növelem hetente, akkor vissza fogok hízni? Tudom, hogy nem így kellett volna.154cm vagyok, 53kg.50kg lenne a megfelelő.

Legjobb válasz: Én 2 hónapig 200-400 kcalon éltem. Én úgy csináltam a visszaállást, hogy maradtam elsõ héten maradtam ennél, viszont egyik nap 600 kalóriát ettem. Következõ héten mindennap 450 kalóriát ettem, egyik nap 700-at. És így emeltem fokozatosan..1 kiló jött vissza, annyi belefér. :] Próbáld meg.

Én 2 hónapig 200-400 kcalon éltem. Én úgy csináltam a visszaállást, hogy maradtam elsõ héten maradtam ennél, viszont egyik nap 600 kalóriát ettem. Következõ héten mindennap 450 kalóriát ettem, egyik nap 700-at. És így emeltem fokozatosan..1 kiló jött vissza, annyi belefér. :] Próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!! Ha ezt a módszert csinálom én is, amit te, illetve a mostani mozgásomon kívül (naponta 20 perc séta, heti 2x 45 perc torna) még eljárok v.mit mozogni, akkor szerinted képes leszek 50kg-ra fogyni?
Bocsi megkérdezhetem, hogy miket ettél? Nekem elvileg az optimális napi 1300 lenne, de nekem az úgymond sok, szeretnék minél elõbb lefogyni. Te hogy csináltad?
Nem fogsz visszahízni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Tönkölybúza ropi, Cerbona müzli, nagyon ritkán 1-2 kocka étcsoki, toast kenyér (ebbõl is persze a legkevesebb kalóriát tartalmazó), gépsonka, light sajt, lecsó (hús, tojás nélkül), padlizsán pörkölt, abonett, puffasztott rizs, v.milyen hús köret nélkül, saláta, zöldségek. Nagyjából ezeken élek, de ha teheted ne kezd el azt, amit én (bár magamból kiindulva csak tapasztalat útján lehet megérteni a dolgokat)! Nem akartalak kioktatni, csak segíteni akartam. Kitartás!
A BMI testtömegindexed normál ha jól számoltam, szóval igen, az. rákereshetsz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Amúgy én sem tartom magamat vékonynak, nincsen rajtam felesleg ez tény és való, de nem is akarok, csak azért 60 kiló lenni, hogy pocakom legyen! :)
Teljesen jó! :)
Ezt el ne mondd valakinek hogy 55kilosan izmos vagy mert nem :D
A kérdező hozzászólása: Láttál engem valaha? Voltam 60 kiló is, de akkor már pocakom volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!