Találatok a következő kifejezésre: Normális a héten, ha (252 db)

Az nem árt a kapcsolatunknak ha minden második héten látjuk egymást mert én 15 vagyok a pasim meg 18 és 1 hét suli és 1 hét gyakszija van és csak a suliban találkozunk meg szombaton 1-2 órára ez normális?

csak normális válaszokat ha kérhetem

Legjobb válasz: Ebben az életkorban még elfogadhatónak számít, de a helyesírásod már nem. Normális válaszokat, csak normális kérdésre lehet kapni.

Ebben az életkorban még elfogadhatónak számít, de a helyesírásod már nem. Normális válaszokat, csak normális kérdésre lehet kapni.
hat en is 15 multam, de en sokkal tobb idod szanok a baratomra! nem tudom neked ez normalis e vagy hogy a szuleid tartanak vissza attol hogy talalkozz a baratoddal, de szerintem suliba nem tudjatok kielvezni a perceket mikor 1utt vagytok, az az belesozl midnenki vagy ienek. szerintem tobbet kene talalkozzatok mert szerintem ez arthat a kapcsolatotoknak... legrosszabb esetbe pedig megcsalhat. nah de nem akakrlak elijjeszteni mert lehet hogy tenyleg szeret az a srac, mert ha igazabol szeret akkor nem art!
Ha nektek jó igy akkor normális. Én mindig igénylem, hogy minimum kétnapont a kedvesemmel legyek, de különbözõek vagyunk, van aki kevesebb találkozással is beéri. Nyilván, ha több randira lenne szükségetek megoldanátok, még akkor is, ha sok dolgotok van.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat! Mi is jobban örülnénk ha több idõt szánhatnánk egymásra de vmi folytán nagyon különbözünk ö asszem az Oi stilusban van én meg 1 sokkal furább stilusban! Ha ö elhív buliba én nem mehetek mert nem engednek de ha én el akkarom hivni ö meg nem jön el meg a vmi nem jön össze ak beveszi a depis fenyegetéseit!
Ha jól tudom, "természetes kiürülés" esetén normális a 3 hét, mûtéti befejezés esetén szokott a 4-6.héten megjönni.
Nekem sajnos mindkettõben volt részem, és rendesen egy hónap múlva jött meg.
6 hétig minden normális.
Sajnos igen, nekem is ez volt és én legalább 8 hétig tisztultam, a 6 hetes vizsgálaton megnyugtatott a doki, hogy nincs semmi baj ez természetes dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Normális a 18. héten, ha nagyon picikét görcsöl a hasam pár másodpercig?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Én a 15. héten vagyok, és nekem is vannak pár másodperces görcseim. A dokim mondta, hogy ezek teljesen normálisak.

Teljesen normális. Én a 15. héten vagyok, és nekem is vannak pár másodperces görcseim. A dokim mondta, hogy ezek teljesen normálisak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Normális az, hogy ha gyermekem náthás lesz, akkor a nátha általában eltart 2 hétig?

Van olyan ismer?söm, aki azt mondja, hogy az ? gyereke csak egy két napig náthás, és kész! AZ enyémnek pedig ha náthás lesz, általában másfél, két hétig nem keveredik ki bel?le teljesen! Persze, a vége fele nem kell már annyit szívatni neki, mint az elején! Sajnos én is ilyen vagyok, hogy kb. másfél hét a nátha id?szakom, van, hogy nekem is eltart akár két hétig is! Normális ez?

Legjobb válasz: azt nem tudom normális-e,de az én fiamnál(22hónapos) ugyanez van,még most is tart,pedig már a 2 hét is eltelt....mióta megszületett,és 2-3 hónaposan elõször beteg lett,azóta igy van sajnos....soha nem volt olyan hogy 2-3 nap és elmúljon...hiába adok neki immunerõsitõket..stb,akkor is ez van,és sokszor beteg sokáig.

azt nem tudom normális-e, de az én fiamnál(22hónapos) ugyanez van, még most is tart, pedig már a 2 hét is eltelt....mióta megszületett, és 2-3 hónaposan elõször beteg lett, azóta igy van sajnos....soha nem volt olyan hogy 2-3 nap és elmúljon...hiába adok neki immunerõsitõket..stb, akkor is ez van, és sokszor beteg sokáig.
Szerintem egyénfüggõ is. Gondolom, doki látta, és nem látott semmi extrát. Én sosem voltam három napnál tovább náthás, a gyerekem se, és apum is ilyen, de ha anyum elkapja tõlünk, akkor hetekig köhög, folyik az orra és rekedt.
Nálunk is 2 hét orrszívózással jár a nátha :( bár gyanítom, hogy a fogzás is ludas ebben, mert harapósabb is ilyenkor.
Az én kislányomnál minimum 4 hétig tart. nemrég 6 hétig náthás volt. elvittem fül orr gégészetre. nem csináltak vele semmit, mert semmi más baja nem volt. azt mondták szivassam és majd elmúlik. hát 7 hét lett belõle. 1 éves
Van akinél tovább tart...Nekem a nátha 2-3 napos szokott lenni most életemben elõször tart 1 hete ilyen még sosem volt velem! De ne aggódj ha az orvos nem talált semmit nincs semmi gond :) 24/L

23 éves lány vagyok. Elvileg aranyerem van, két hete vérzik, de úgy hogy csöpög a vér ha wczek. Csak akkor. Normális ez? Normális egyáltalán hogy így vérzik?

Az orvos megnézte, írt fel krémet, kúpot érfalerősítőt. Két napja, és még mindig semmit se hat.

Legjobb válasz: Megpróbálta a konzervatív kezelési módot. Ha nem hat, akkor mûteni kell. Persze, hogy nem normális, az sem ha egy kicsit vérzik. 10-14 napot szoktak várni.

Megpróbálta a konzervatív kezelési módot. Ha nem hat, akkor mûteni kell. Persze, hogy nem normális, az sem ha egy kicsit vérzik. 10-14 napot szoktak várni.
A kérdező hozzászólása: Mármint hogy aranyérhez képest normális-e.Csak már tényleg kétségbe vagyok esve, eddig mindig gyorsan elmúlt és nem vérzett így.
Nem tudom mit értesz az alatt, hogy csöpög, de ha egy aranyérbõl csöpög a vér az már elég masszív vérzést jelent. Valószínûleg a gyógyszer nem lesz elég, de ezt majd az orvosod dönti el.
A kérdező hozzászólása: Hát azt hogy székelés után rendes vértócsa van...
Keress egy rendes proktológust.
Szia! Apukámnak is ilyen volt, gyûrûzni kellett neki. Szerintem mindenképp menj vissza dokihoz mert csak rosszabb lesz.

17. hétben vagyok. Az normalis, ha csak akkor érzem a mozgását, ha háton fekszem nyújtott lábbal? Vagy nem is azt érzem?

Legjobb válasz: Teljesen normális, én is így éreztem az elsõ babát. Még nagyon pici és sok helye van, nem érezni mindig és mindenhol. Bezzeg majd késõbb, várd csak ki! :-)) Jó babavárást!

Teljesen normális, én is így éreztem az elsõ babát. Még nagyon pici és sok helye van, nem érezni mindig és mindenhol. Bezzeg majd késõbb, várd csak ki! :-)) Jó babavárást!
Az eljén nem érzed az összes mozgását csak az erõsebbeket. Az elején én is csak háton fekve éreztem a drágát. Késõbb egyre több mozdulatát érezni fogod!

Már eléggé van hasam (25. hét), ha lehajolok akkor kellemetlen ahogy megnyomom a pocim, talán enyhén fájdalmas is? Ez normális?

Legjobb válasz: Normális, talán a baba már be is fordult, fejjel elõre van. Ha kellemetlen, akkor ne hajolgass, inkább guggolj le olyankor.

Normális, talán a baba már be is fordult, fejjel elõre van. Ha kellemetlen, akkor ne hajolgass, inkább guggolj le olyankor.
Kerüld a hajolgatástlesett vmi vagy le kellene hajolnod akkor nyitott tèrddel guggolj le. Eközben figyeld h a hátad egyenes legyen
A kérdező hozzászólása: ilyen hamar befordulhat? nem is tudtam

Ha beoltatom magam most a héten H1N1 ellen, akkor mennyi időnek kell eltelnie ahhoz hogy normálisan védekezzen a szervezetem ellene? Mondjuk ha beoltom magam és rá 4 napra elkapom a virust, akkor nagyobb gond lesz mint ha nem oltanám be magam?

Legjobb válasz: Már egy párszor volt ez a kérdés... 3 nap után már védett vagy valamilyen szinten, de a maximális védelem 2 hét múlva alakul ki! Ha közben elkapnád akkor gyorsabb lefolyású lesz, de ha megkaptad az oltást elvileg már nem kaphatod el.

Már egy párszor volt ez a kérdés... 3 nap után már védett vagy valamilyen szinten, de a maximális védelem 2 hét múlva alakul ki! Ha közben elkapnád akkor gyorsabb lefolyású lesz, de ha megkaptad az oltást elvileg már nem kaphatod el.
2hét kell a védelem kialakításához. és jah ez alatt a 2hét alatt vigyázni kell magadra.
Az egyik ismerõsöm beoltatta magát.Neki is azt mondta az orvos, hogy két hét után lesz védett, de az elsõ 4 napban viszont õ fertõzhet meg másokat.És a mutánsok ellen nem véd, csak az eredeti törzs ellen.
A legfrissebb kutatások szerint a ha mutálódna a vírus, akkor is véd az oltás.Azért ez egy jó pont.Csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett egy oltóanyagba belehelyezni a szezonális és az újinfluenza elleni védõoltást.Kellemetlen kétszer szúratni a gyerekeket:(
2 hét kell a védettség kialakulásához. Én errõl orvosokat kérdeztem, és õk azt mondták, hogy ha közben elkapom a vírust, akkor enyhébb lefolyása lesz.

A terhesség végefelé normális, hogy nem mozog már annyit a baba? Ha igen miért? 37. -hétben járok.

Legjobb válasz: Csórikám nem fér már el, ki se tud nyújtózni. Ezért nem mozog annyit. Majd mozog idekint. :) Azt mondják, ha este vízszintesben vagy, és megnyugszol, akkor "kéne" neki mozgolódnia kicsit. Az enyém olyankor szokott, napközben a vége felé szinte már semmit. Csak este, meg amikor kajáltam. :) Most kint van és semmit sem változott, nagyon szereti a hasát. Lényeg a lényeg, normális vagy. Csak akkor aggódj, ha 24 óra alatt egyszer sem érzed mozogni. Drukkolok a szüléshez!

Csórikám nem fér már el, ki se tud nyújtózni. Ezért nem mozog annyit. Majd mozog idekint. :) Azt mondják, ha este vízszintesben vagy, és megnyugszol, akkor "kéne" neki mozgolódnia kicsit. Az enyém olyankor szokott, napközben a vége felé szinte már semmit. Csak este, meg amikor kajáltam. :) Most kint van és semmit sem változott, nagyon szereti a hasát. Lényeg a lényeg, normális vagy. Csak akkor aggódj, ha 24 óra alatt egyszer sem érzed mozogni. Drukkolok a szüléshez!
Lehetséges kicsi a hely.Ha mindennap érzékelsz mozgást ne aggódj, de ha nyugodt csak akkor leszel ha orvos is lát, akkor menj orvoshoz.
Normális.Egyrészt már kevés a hely, nem tud mozogni, másrészt állítólag hormonális hatások miatt nem is akar. Õ is készül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. kicsit megnyugodtam :)
Nekem pont a vége felé mozgott egyre többet a babám, pont a helyszûke miatt. Csak a szülés napján mozgott nagyon keveset. 3hetes baba anyucija

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!