Találatok a következő kifejezésre: Normális a gyenge vérzés (9 db)

Igen ha durván vizsgált az orvos, sajnos elõfordul. de ha nem múlik keresd fel a dokidat.

Normális a túl gyenge vérzés?

Ha nem cserélném, akkor is elég lenne egy napra egy tampon, s?t még sok is... Amúgy kb 4-5 napos.

Legjobb válasz: És babára gyanakszol? Nekem is volt ilyen, azóta is azt gondolom terhes vagyok, de a tesztek sorra negatívak...

És babára gyanakszol? Nekem is volt ilyen, azóta is azt gondolom terhes vagyok, de a tesztek sorra negatívak...
Ha mindig ilyen gyenge menzid volt, akkor normális.Ha viszont alapvetõen ennél erõsebb szokott lenni, akkor annak is megvan az oka. Van, akinél a stressz, idõjárás, stb kivált ilyesmit, de néha ennél komolyabb okai vannak. Ha zavar, hogy nem tudod, miért ilyen gyenge, menj el dokihoz, egy kivizsgálás sohasem árt!!
Lehet terhes vagy, de vérszegénység is lehet a kiváltó ok!Hány napig szokott tartani kb?Milyen színû inkább élénk piros vagy sötétebb?
pERSZE, HOGY AZ.
A kérdező hozzászólása: Az elején sötétebb, aztán a második naptól inkább élénk. Tavaly ilyenkorig gyógyszert szedtem, akkor mintha erõsebb lett volna, de amióta elhagytam a gyógyszert, ilyen gyenge.
A kérdező hozzászólása: 2-ik válaszoló: én is babára gyanakodtam, és nekem is negatívak a teztjeim.
Lehet hogy a peteéréseddel van valami gubanc. Mindenképpen a kivizsgálást ajánlom!
Szerintem keress fel mihamarabb egy dokit! Nem lehet, hogy mégis terhes vagy?

1 hete volt abortuszom és azóta vérzek. Nagyon gyenge, de minden nap van. Ez normális? Mennyi idő után menjek orvoshoz, ha nem múlik el a vérzés?

Legjobb válasz: szia! igaz hogy nekem nem abortuszom volt hanem két elhalt babám de a mûtét úgyanaz, ezért irok. elvileg 8-10 nap vérezgetés normnális, bár nekem csak aznap volt vérzésem mikor a mûtét volt

szia! igaz hogy nekem nem abortuszom volt hanem két elhalt babám de a mûtét úgyanaz, ezért irok. elvileg 8-10 nap vérezgetés normnális, bár nekem csak aznap volt vérzésem mikor a mûtét volt
Megéri elmenj a dokihoz, azért h kizárj minden bajt, és nyugodt legyél.Külömben, ha csak alig folyik akkor még normális. Nekem volt abortuszom és tovább élt a baba bennem.NEm véreztem csak 3-4 napig.aztán elmúlt.40 napra rá pedig elvetéltem a több mint 3 honapos embriót.A wc be láttam a fehér rostokat és csontocskákat.Visszakellet volna a doki hívjon ultrahangra.
Szia! Ha egyéb panaszod nincs, szerintem várj pár napot, de ha erõsödik vagy belázasodsz, mindenképp irány a doki!! Nekem tavaly novemberben volt egy missed ab-om elhalt terhesség miatt. Sajnos utána egyhuzamban véreztem és január elején megismételték a mûtétet (másik orvos észrevette, hogy maradt valami a terhességbõl!!) Már hõemelkedésem volt napok óta és nagyon fájt a hasam. Az elsõ dokim nem vett észre semmit, pedig minden alkalommal nézett Uh-val is!!! Szóval ha nem vagy elégedett a dokiddal, mindenképp keress fel mást, nehogy úgy járj, mint én ... senkinek nem kívánom lelkileg sem, hogy ezt átélje!!! :-((( Ja, és van ismerõsöm, akinek egyhuzamban 6 hétig volt vérzése a mûtét után, de utána beállt a ciklusa - egyénenként változik. A 2. mûtétem után 2 hétig véreztem és utána kb 3-4 napig pecsételõ és végül abbamaradt. Jó egészséget mindenkinek!
szia. nekem jan 29-én volt, mûtét után 5 órán át egyáltalán nem véreztem, az azt követõ napokban meg csak nagyon gyengén, csak pecsételõsen hétfõig. azóta meg csak rózsaszínes "folyásom volt" Tegnap wc-re menéskor észleltem megint enyhe vérzést. Ma délelött picit fájt a hasam, és most megint vérzek, ez is gyenge, de azért annál erõsebb ami a napokban volt...Amúgy végig nem volt fájdalmam se , lázam se, állítólag ezt kell nézni, meg azt hogy ne legyen erõs vérzés. de én se tudom 100%-osan hogy 10 nappal utána normális e a vérezgetés. Dokihoz csak 1 hét múlva tudok menni, addig én is parázok, remélem mostmár elmúlik... jobbulást kívánok neked is!
Ez nem a kávézáson múlik.Velem is volt már ilyen, é én akkr nem ittam kávét Világ életembe jó ha 3-4x ittam :)

Most menstruálok először. De már 12. napja tart az egész. Az elején nagyon erős vérzésem volt, de most se az a kifejezett gyenge, tehát rendesen meg van most is. Ez normális? Mikor fog elmúlni? Vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: Elsõ menstruációknál nekem is volt ilyesmi, nekem is volt hogy két hétig tartott be is lázasodtam közben, meg hánytam, és teljesen kiszámíthatatlanul jött meg... lehet hogy az se volt normális, de ma is élek és egészséges vagyok, valamennyire rendszerezõdött is a dolog, szóval szentem oké...

Elsõ menstruációknál nekem is volt ilyesmi, nekem is volt hogy két hétig tartott be is lázasodtam közben, meg hánytam, és teljesen kiszámíthatatlanul jött meg... lehet hogy az se volt normális, de ma is élek és egészséges vagyok, valamennyire rendszerezõdött is a dolog, szóval szentem oké...
szerintem ez azért van mert még az elsõ! várj még egy hetet ha enm múlik el keres fel egy orvost.
Nekem nyáron a tengerparton jött meg. 10 napig tartott, aztán egy hétre rá újra megjött. Egy gyermeknõgyógyász ismerõsünk mondta, hogy egy év is eltelhet, mire beáll a ciklus. Ne aggódj emiatt.
Én is hasonlóan voltam az elején. Volt úgy, hogy 2 hétig is megvolt és nagyon erõsen véreztem! Több mint 1 éves szenvedés után az anyukám elvitt egy nõgyógyászhoz, aki felírt valami bogyót és helyre is állt tõle a ciklusom! De ez már kb. 10 éve volt!
Nekem is ez volt, 2 hétig volt meg, de még élek... ez másfél éve volt, és már rég beállt. Nyugi, nem kell aggódni, mivel még ez az elsõ. ilyenkor bármi elõfordulhat :)
nyugi, ez normális, még ha 2 étig tart akk. is, adig míg be nem áll reendesen de utánna doki kellene, ha már beállt!

3. levélnél tartok a fogamzásgátlóban, és eddig mind a kettő megvonásos vérzésem nagyon nagyon gyenge volt. Ez normális?

Szinte alig jött valami, barna folyás, plusz nagyon kevés piros, mindez max 3 napig. Minden szemet pontosan beszedtem. Tudom, hogy a tabletta gyengítheti a vérzést, de ennyire? Lehet, hogy nem hat rendesen a tabletta? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hát azért ennyi idõ alatt ennyire nem kellene legyengítenie. Tesztelj, ha negatív, akkor kérdezd meg a dokid.

Hát azért ennyi idõ alatt ennyire nem kellene legyengítenie. Tesztelj, ha negatív, akkor kérdezd meg a dokid.

A menzeszem nem rendszeres. Vagyis a tanév ideje alatt egyáltalán nem betegszek meg, nyáron viszont napra pontosan és mindig két hétig tart és elég gyenge a vérzés. Normális ez egyáltalán? Mitől lehet ez?

16 éves vagyok. Lehet, hogy a stressz van rám ilyen hatással, bár nem érzem magam ilyen stresszesnek belülr?l.Remélem tudtok valamilyen támogatást, vagy tanácsot adni. Anyukám szerint nem kel orvoshoz mennem.

Legjobb válasz: Jézusom nehogy még egyszer betegségnek hívd! Ez nem betegség.. :S

Jézusom nehogy még egyszer betegségnek hívd! Ez nem betegség.. :S
A kérdező hozzászólása: Ja és több mint két éve menstruálok.
nekem is ilyen
Egyáltalán nem normális. Tanév alatt egyáltalán nincs? Azaz 9 hónapig nem menstruálsz? Utána nyáron meg 2 hétig folyamatosan? Ideje lenne elmenned orvoshoz! Én nem halogatnám sokáig..
Nekem nyáron napra pontosan jött meg, meg hát idáig kb mindig... és most van az elsõ mikor tök gyenge és már 11.-e óta van...hát nemtudom. Nekem volt antibiotikumos kezelésem is és újra visszaálltam az aktív sportra (napi min 20p intenzív futás)..szal én se tom micsináljak. 16/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. bár félek az orvostól talán elmegyek... :) anyum nemtámogatja... :S

Normális, hogy a tampon használattól jelentősen gyengül a vérzésem?

Csak nem rég kezdtem el egyszer-kétszer tampont is használni egy menstruáció alatt, de azt tapasztalom, hogy miután kiveszem a tampont és már csak betétet rakok be, szinte nincs is vérzés. Most is a második napnál tartok (ami nálam a legerősebb nap), de tampon volt fenn és már jóval gyengébb a vérzésem. Ez normális?

Legjobb válasz: Tampon nem befolyásolja az erõsséget, csak úgy érzed. Elképzelhetõ, hogy mivel a tampon hüvelyen belül van, így az ott lévõ vért is felszívja, amitõl az újabb adag lassabban ér le a betétig, emiatt érzed úgy, hogy csökkent.

Tampon nem befolyásolja az erõsséget, csak úgy érzed. Elképzelhetõ, hogy mivel a tampon hüvelyen belül van, így az ott lévõ vért is felszívja, amitõl az újabb adag lassabban ér le a betétig, emiatt érzed úgy, hogy csökkent.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!