Találatok a következő kifejezésre: Normális a alatt jelentkező, (2 db)

Normális a terhesség alatt jelentkező, csúnya, kívülről is látható aranyér? Milyen krém rá a leghatásosabb?

Sajnos eddig nem volt aranyerem, de most kb. 1 hete el?jött és eléggé fájt. A gyógyszertárban adtak rá Sperti Prepapartion H-t, ami kifejezetten kismamáknak van. Ez gyógyszernek nem mín?síthet? gyógyhatású készítmény, de nem nagyon akar visszahúzódni t?le... Tudtok adni valami tippet, hogy kinek mi vált be a krémek közül küls? aranyérre? Kúpot nem szeretnék használni.

Legjobb válasz: Szia én is aranyeres vagyok már terhesség elõt is volt és a dokimnak emlitettem hogy most terhesség allat gyakrabban jön ki ö ezt javasolta:minden széklet után erõsen folyó vizzel a (zuhanyból) mosakodj meg huzd kicsit szét hogy belülrõl is jól kimossa a viz majd amikor bekened a kenõcsel akkor nyomd vissza használd töbször egy nap a kenõcsõt én reparont majd aurobin kenõcsõt használtam már jóideje nincs de ha elõjön én igy csinálom és hamar elmulik viszont ha el is mult minden széklet után mosakodom a zuhanynyal vagy nedves törlöt használok igy gondolom megelõzõm hogy újra kijöjön remélem neked is össze jön a recept:)18 hetes kismama

Szia én is aranyeres vagyok már terhesség elõt is volt és a dokimnak emlitettem hogy most terhesség allat gyakrabban jön ki ö ezt javasolta:minden széklet után erõsen folyó vizzel a (zuhanyból) mosakodj meg huzd kicsit szét hogy belülrõl is jól kimossa a viz majd amikor bekened a kenõcsel akkor nyomd vissza használd töbször egy nap a kenõcsõt én reparont majd aurobin kenõcsõt használtam már jóideje nincs de ha elõjön én igy csinálom és hamar elmulik viszont ha el is mult minden széklet után mosakodom a zuhanynyal vagy nedves törlöt használok igy gondolom megelõzõm hogy újra kijöjön remélem neked is össze jön a recept:) 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsodat. Neked is sok egészséget kívánok. Áh most látom, hogy kicsit furcsán fogalmaztam meg a kommentemet :-) Nem úgy akartam írni, hogy sajnos eddig nem volt aranyerem, hanem, hogy eddig nem volt és sajnos most kijött :-) Még egyszer köszi.

Szoptatás alatt másnak is volt reggeli izzadása? Már 7 hónapos múlott a babám, de vannak időszakok amikor iszonyatosan izzadok és hőhullámok jelentkeznek. Ez még normális?

Legjobb válasz: Normális,én mikor szoptattam sokkal izzadósabb voltam.Nekem nagyon zavaró volt,mert elõtte még csak dezodort sem kellett használnom soha.Amint abba maradt a szopi,egyik-napról a másikra megszûnt.

Normális, én mikor szoptattam sokkal izzadósabb voltam.Nekem nagyon zavaró volt, mert elõtte még csak dezodort sem kellett használnom soha.Amint abba maradt a szopi, egyik-napról a másikra megszûnt.
Igen, én is izzadósabb voltam, hiába mosakodtam napközben is többször.
Nem csak reggel, rólam folyamatosan ömlött a víz.
Én is állandóan izzadok, és így volt a többi gyerekem szoptatasa idején is. Most 8 honapos a legkisebb, de állandóan lever a víz. Aztán a szoptatas befejeztével egybõl el is múlt mindig, biztos most is így lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!