Találatok a következő kifejezésre: Normális a a (21098 db)

Az utalhat bajra vagy teljesen normális a a 12héten elmúlik a magas gyomorsavam?

Legjobb válasz: Teljesen normális a sok gyomorsav. Nekem azt mondta a nõgyógyász, hogy azért van, mert a gyomor is vérbõvebb lesz. Nekem még most is sok a gyomorsavam. 26+2hkm.

Teljesen normális a sok gyomorsav. Nekem azt mondta a nõgyógyász, hogy azért van, mert a gyomor is vérbõvebb lesz. Nekem még most is sok a gyomorsavam. 26+2hkm.
Nem azt kérdezte, hogy baj-e a magas gyomorsav, hanem hogy baj-e ha elmúlik! Én nem tudok rá megfelelõ választ adni, de lehetséges, hogy ez is úgy elmúlt, mint a korai terhesség rosszullétei. Legalábbis sokan mondják, hogy a 12. hét után elmúlnak a kezdeti rosszullétek.
Nem baj. Nekem a 16. héten múltak el a "reggeli" (egész napos:-) ) rosszullétek, és a korábban magas gyomorsavam is...... aztán a végén az utolsó 6-7 hétben újra magas gyomorsavam volt.
Lehetsz terhes mert ugye nem 100% a megszakításos módszer, de szerintem várj még pár napot az eredménnyel.
A megszakításos módzer nem a legjobb védekezési mód. Elég sokan lettek így is terhesek. Ha az átlagos késésnél is több idõ eltelt már, akkor csinálj egy 10-es érzékenységû terhestesztet.
Az én páromnak nincs elõváladéka, így nálunk tökéletesen bevált a megszakítás, egész addig ameddig ténylegesen megszakította. Hát egyszer pont olyankor ragadta el a szenvedély amikor peteérésem volt. :D:D:D úgyh 14+4 hetes boldog kismami vagyok. :) Szerintem tesztelhetsz. :)
Szia! Mi is hasonló módon szoktunk védekezni + naptár. Októberben elszámoltuk magunkat és bébi lett, pénteken voltam uh.-on, holnap kell tesztelnem. A tesztjeim eddig mind negatívak lettek, de uh-on látható.
lehetsz, mert a megszakítás mondjuk csal próbálkozás, de nem igazi védekezés. gond lenne, ha baba van a dologban?
A kérdező hozzászólása: Hát akartunk babát, de majd csak kb 4-5 év múlva. Szóval nem tudom de fáj a hasam szinte minden órába de olyan érzés, mint ha megjönne viszont semmi. A hõm pedig néha ingadozik 35, 36, olykor 37.
A hõingadozás az nem jellemzõ terhességnél. Állandóan magasnak kell lennie. Viszont egy idõben kell mérni mindig reggel ébredéskor. Mérd egy két napig és ha igen alacsony mondjuk 35, 5-36, 2 akkor nem valószínû a terhesség, csak késik. De azért egy tesztet is érdemes csinálni. Mi is megszakításosan védekezünk már 7 hónapja és eddig nem lett gond. Most is érzem már, hogy meg fog jönni és a hõm is igen ingadozik...
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam!Nem vagyok terhes!! :)

Az normális a a babám vizet kakil?

anyatejes+tápszert is kap és napközben babavizet inni.

Legjobb válasz: Lehet pont akkor nézed a pelust, mikor pont rápisilt a kakira. Nekem volt ilyen és úgy jöttem rá, hogy benne volt a kaki, cseréltem volna a pelust és pont akkor pisilt. Pisibe úszott minden!!! De én tudtam, hogy semmi baja a babámnak. De a Te babádét így nem látjuk ezért, ha kizárva az amit írtam, inkább mutasd meg egy orvosnak.

Lehet pont akkor nézed a pelust, mikor pont rápisilt a kakira. Nekem volt ilyen és úgy jöttem rá, hogy benne volt a kaki, cseréltem volna a pelust és pont akkor pisilt. Pisibe úszott minden!!! De én tudtam, hogy semmi baja a babámnak. De a Te babádét így nem látjuk ezért, ha kizárva az amit írtam, inkább mutasd meg egy orvosnak.
Mutasd meg dokinak, mert az nem jó ha szinte vizet kakil!!!
Nem lehet, hogy nagyon pisis a pelus?Akkor tûnhet úgy, hogy vizes.
A kérdező hozzászólása: nem gondolom h pisis, mert ma volt egy baleset, h pont pelusozás közben odarottyantott, és a túrószerû emésztetlen anyatejdarabkák(ami tudom h ok)és a sárga alapmassza mellett folyt az átlátszó víz is.(na ezt aztán guztán megfogalmaztam, bocsi:D) jókedvû, szépen eszik, semmit nem vettem észre ami bajra utalhat, de furi.2hét mulva megyünk dokihoz, akkor rá fogok kérdezni.
Nem várnék vele 2 hetet! Épp van egy hasmenéses vírus járvány, egyetlen tünete a híg széklet... Egy kisbaba nagyon hamar kiszáradhat, ha nem szívódik fel a beleiben normálisan a folyadék!!!
Ha nem a pisi miatt van, menjetek orvoshoz, mi átestünk a rotavíruson még a korházban, születés után, olyan volt mint ahogy leírtad. Ne úgy legyen, de szerintem ne várj kettõ hetet.

Normális ez a tenyésztőtől? Én meglepődtem

van eg nyuszim, nagyon szeretem, csak pár hete van nálam, ost jelenleg a szobatisztasággal bajlódunk. Mondta a tenyésztő, hogyha bármi kérdésem van irjak neki. Irtam neki kedvesen, hogy milyen 5letei vannak a szobatisztaságra. tud-e segiteni. Erre irta tök tirpák módon, hogy elégedetlennek érzi a levelemet, és hogy félti a nyulat, nem akarja hogy baja legyen mellett, vigyem vissza hozzá :O

Legjobb válasz: Hát nem normális szerintem! Ha tényleg normálisan írtál neki, akkor nem így kellett volna reagálnia! Nekünk tengerimalacaink vannak, és szintén tenyésztõtõl vettük õket! Már több emailt is írtunk neki, tanácsot kértünk! Mindig rendesen visszaírt! Szóval szerintem nem normális!

Másold be a levelet, megfejtjük, hogy mi lehetett az oka, hogy ilyen hülyén válaszolt. Lehet, hogy valami olyat kérdeztél, ami szerinte alapvetõ. Csak azt felejti el, hogy õ sem profiként kezdte.
Hát nem normális szerintem! Ha tényleg normálisan írtál neki, akkor nem így kellett volna reagálnia! Nekünk tengerimalacaink vannak, és szintén tenyésztõtõl vettük õket! Már több emailt is írtunk neki, tanácsot kértünk! Mindig rendesen visszaírt! Szóval szerintem nem normális!
Esetleg be tudod másolni ide azt, amit írtál? Így könnyebb lenne megítélni, hogy jogos volt-e a dolog.
Elgondolkodtató, hogy nem másoltad be...
Szerintem írd vissza neki, hogy ha nem segít, kénytelenek lesztek pörköltöt fõzni belõle:)
Sajnos vannak olyan állattenyésztõk, akik isteni szintre képzelik magukat, és onnan szólnak le hozzád (téged). A tapasztalatlanságod retardáltságnak állítják be, de úgy, hogy majdnem el is hiszed, hogy tényleg az vagy. Én is találkoztam ilyennel, és nem értem ezt a viselkedést, meg hogy mibõl szûrik le egy levél/kérdés alapján, hogy állatnevelésbõl impotens vagy, és hogy nálad rossz helye van az állatnak. Szerintem ne törõdj vele, az ilyen emberek bunkók. Inkább kérj tanácsot valamelyik fórumon vagy kisállat kereskedésben. (Ebben sajnos nem tudok segíteni, mert nem nyuszit tartok.)
Lehet, hogy nem volt olyan kedves az a levél...
Szerintem is valami olyan lehetett benne, amit félreérthetett. Másold be!
A kérdező hozzászólása: *baja legyen mellettem.
Lehet csak rossz napja van! :) Eszedbe ne jusson visszaadni!
A kérdező hozzászólása: eddig normálisan válaszolt... mostmeg ilyet ir... mire föl adnám vissza a nyuszit? miért azthiszi pörköltet fõzök belõle??? O.o
Ráadásul ha már egyszer eladta a nyulat, akkor mit pattog?

Az mennyire normális, hogy a gép aksija 693%-ra van feltöltve?

Legjobb válasz: Az teljesen normális. Azt jelenti, hogy majdnem 7 db aksid van. Most komolyan szerinted normális ez? :D

Az teljesen normális. Azt jelenti, hogy majdnem 7 db aksid van. Most komolyan szerinted normális ez? :D
Valószínûleg innen lemaradt egy számjegy: Full Charge Capacity: 4895 MWh Ha a Windows jól kiírja, akkor nem a mérõvel van gond. Szar a program. Amúgy milyen HW monitor ez?
teljesen normális ... de én 1500%-ig szoktam tölteni! de van amikor feltöltöm 10.000%-ig akkor kibír 1 hónapot folyamatos használat mellett!
A kérdező hozzászólása: Most néztem a HW monitor programban
A kérdező hozzászólása: Igen... de nekem csak 1 van :D
A kérdező hozzászólása: De most komolyan. Ezt írja: Current voltage: 11.946 V Designed capacity: 57720 MWh Full Charge Capacity: 4895 MWh Current Capacity: 34221 MWh Wear level: 92% Charge level: 699% (azóta több lett) A Windows szerint meg még csak 60%
A kérdező hozzászólása: 1.21.0 De csak az ingyenes verzió
Ne búslakodj. Nekem a gépem azt írja ki hogy "255% töltõdik" :) Együtt érzek veled.
Amúgy szerintem lemaradt a tizedesvesszõ :)

Normális a heti egy széklet?

17 éves fiú vagyok 190 cm és 50 kiló.Sosem tudtam hízni sehogy sem,ez ilyen örökletes dolog.Normálisan étkezem,mint minden más ember,de mégis csak hetente egyszer-kétszer van székletem.ez normális ? apum azt mondta minden nap kéne.. forduljak orvoshoz?

Legjobb válasz: Nyilván nem normális.Mit értesz normális étkezés alatt?

Nyilván nem normális.Mit értesz normális étkezés alatt?
Ha nem okoz gondot a székletürítés, tehát "kényelmesen távozik", akkor nem gond.
A kérdező hozzászólása: Irtam hogy sose tudtam hízni.Kapok rendesen enni, sõt ha tudnék hizni már lennék vagy 100 kiló
Akkor marad a heti két kemény széklet, esetleg egy jó kis aranyér. A magasságod és a súlyod viszonylatában enni se nagyon kaphatsz otthon.
A kérdező hozzászólása: Hát gyümölcslevünk sosincs itthon anyum nem vesz semmit még citromlevet se ugyhogy csak viz van azt meg már unom.És amugy sem szoktam szomjas lenni, van mikor egész nap nem iszok semmit eszembe se jut
Akkor igyál több folyadékot. Gyümölcslevet(nem bolt dobozos üdítõt), ásványvizet, cukrozatlan teát. Egyél több rostot, érdemes a fehér kenyeret, péksütiket, mekis kaját kerülni, illetve, ha nem sózod túl az étel, mert a só is vizet von el a szervezettõl.(ezért szomjas az ember a sós ételek után) A sport is segíti a bélmûködést. A legkisebb ingernél fuss a wc-re, mert ha visszatartod, a szervezeted vizet von el a székleted meg keményebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Vegyes. de inkább nehezen jön ki
az amit az elsõ válaszoló írt akkor érvényesülne ha megfelelõ lenne a tápanyag és folyadékbeviteled. kemény, darabos, vagy könnyen kijön?
A kérdező hozzászólása: Hát az igaz hogy nagyon keveset iszom.Napi 1-1, 5 litert
Nem normális. Igyál több folyadékot, víz, tea, gyümölcslé, tej, stb.! Több rostban gazdag ételt fogyassz, és igyál meg minden nap egy csésze lugosító teát! Emellett persze mozogj napi 1 órát, fuss, biciklizz, ússz, minél intenzívebb mozgás legyen! És szedjél C vitamint!
De ne a rendszerességét írd le! Eszel rostokat? Iszol elég folyadékot?
Nem normális. Heti egy széklete annak van, aki napi egy almát eszik. Olyan nincs, hogy minden elég benned. Salakanyag akkor is képzõdik. Annak ki kell jönnie. Én anorexiától fogytam. 190 cm vagyok és 57 kiló. Egy csontváz. Ha te 50 kiló vagy, akkor már meg kellett volna halnod. Nekem is heti 2-szer volt székletem, amíg napi 1800 Kcal-ról tengõdtem. Egyél 2600-at!
Mondom, hogy normális, ha könnyen kijön.
A kérdező hozzászólása: Hát ugyan annyit eszem mint mások.Reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora.Eszek húst is zöltséget gyümölcsöt elég sokat is eszek
Az, hogy nem éhezel nem egyenlõ az alultáplátsággal.

Normális a derékfájás 26 hetesen?

Legjobb válasz: Ha nagyon alul fáj és szinte folyamatosan, akkor nem normális. Ha közbe közbe akkor normális:)

Ha nagyon alul fáj és szinte folyamatosan, akkor nem normális. Ha közbe közbe akkor normális:)
Teljesen normális, így vezeti le a feszültséget, viszont ilyen benzinárak mellett a helyedben én biztosan nem veszekednék vele.
adom az elsõ véleményét :) normális.
Így vezeti le a feszültséget. Szerintem nincs ezzel gond.
Teljesen jó :) És az is tetszik, hogy ha tudja, hogyan vezetheti le a feszültséget, akkor megteszi és nem rejtad vezeti le tovább.. Egészségesebb megoldás, mintha mondjuk benyomna egy felest :)
Igen, jól teszi. Ha nem menne, akkor valszeg olyan balhé lenne, ami kárt okozhatna a kapcsolatotokban. Ez egy intelligens megoldás, hálás lehetsz érte!
Én is lenyugszom vezetés közben, nem is rossz ötlet.
Igen. Én is ilyen vagyok, csak én sétálni/futni megyek. Lehiggadok tõle, és meg tudjuk beszélni. A harag hirtelen hevében olyan dolgokat is mond az ember, amit nem is gondol igazán. Jobb levezetni elõbb a feszültséget, és aztán a probléma megoldására koncentrálni - együtt.
normális, örülj neki, hogy nem vág a fejedhez néhány tányért, hanem elmegy és lehiggad
ezzel nyugtatja magát. normális. jobb, mintha alkoholba menekülne vagy cigarettázna.
Jobb lenne, ha gyalogolna vagy futna vagy a falatokat rugdosná vagy hozzád vágna egy vázát. Idegesen beül vezetni, és mikor nyugszik le? Ilyenek miatt halnak meg ártatlanok, tényleg hurrá, hogy így vezeti le a feszültséget vezetés közben, kösz szépen.
"Ilyenek miatt halnak meg ártatlanok" miért feltételezitek, hogy veszélyeztetne mást? nem arról volt szó, hogy az ideges-feszült vezetés közben. Hanem, ha beül a kocsiba, az egy másféle agymûködés, a vezetésre koncentrál, és így megszûnik a stressz.
Normális, ha neki használ. Bár ez inkább férfi szokás.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:15 Teljesen mértékben egyet értek!!!!A számból vette ki a szót!! Lehet hogy neki jó hogy levezeti de egy sík ideg ember teljesen másképpen vezet mint egy nyugodt állapotban levõ, kapkod ideges és ezzel másokat is veszélynek tesz ki és nem utolsó sorban önmagát! Én inkább egy jó futást javaslok, az még egészséges is!
Tök jól csinálja. Igyekezz együttmûködni vele, és megérteni a lelki viszonyokat.
Szerintem sem feltétlenül egészséges, ha stresszesen beül vezetni. Engem is megnyugtat a vezetés, de aki ideges és nem a közlekedésre összpontosít maximálisan, az akár tetszik egyeseknek, akár nem, rohadtul balesetveszélyes.
Én se vezetek örültként, ha ideges vagyok, szinte rögtön lenyugszom, ahogy elindul a kocsi.
Az hogy valaki ideges és úgy vezet nemfeltétlenül veszélyes. Valaki amint beül a kocsiba már le is nyugszik és normálisan közlekedik. Ismerek pár embert hogy hiába ideges vezetni teljesen normálisan vezet attól, nem is megy gyorsabban, megadja az elsõbbséget stb. Maximum puffog magában.
Azt értem, hogy levezeti vele a feszültséget, de másokban és saját magában is kárt okozhat ezzel. Egyszer pont így jött belénk egy motoros. Nagy mázlija, hogy sem neki, sem másnak nem lett komolyabb baja, de azért elvitte a mentõ. Aztán jött a felesége sírva, hogy összevesztek, és azért ment el motorozni. Imádom, ha mások családi balhéjának én iszom meg a levét.
Nem normális!!!Mások életét veszélyezteti!Van elég baleset enélkül is!Szomorú hogy ezt a többség normális viselkedésnek gondolja!!
Az én apám is ilyen. Felhúzza magát, beül a kocsiba, fél-1 óra múlva visszajön és kész.
Hat olcsobb lenne es korantsem olyan veszelyes ha elmenne futni a haz korul vagy egy uszodaba es ott uszna hogy a feszultseget ott vezetne le....De hozass egy teher auto homokot es ha begerjed adj neki egy lapatot es mondjad hogy hanyja at az udvar masiok oldalara aztan mire keszen van fogy egy kicsit e smeg le is vezette az energiajat..Bar a futas olcsobb es biztonsagosabb..Csak legfeljebb gyakran kell majd futo cipot venned ha sokat fut lekoptatja cipok talpat es nem veszelyes mint hogy kocsikazik idegesen... De az is kedeses hogy hova kocsikazik remelhetoleg nincsen szeretoje hogy ott kieli magat es haza jon megnyugodni...es nem azert keveri fel a csaldi balhet hogy akkor jo urugy otthonrol elmenni a hapsijahoz... Egyszer esetleg menjel utanna hogy hova megy es merre tart..remellem nem ebben van a dolog kulcsa hogy szeretot tart...Neked drukkolok...ne legyen igazam..
Igen, normális.
Nekem is így volt, mikor elkezdtem, és így is maradt végig, amíg szedtem. Most abbahagytam, de most sem lett olyan sok, mint régen volt.
Igen normális, hogy kevesebb a vér mennyisége! A vérzés ideje a megszokottnál akár több nappal rövidebb is lehet!

Császár után normális a fekete széklet?

Legjobb válasz: Császár után nem normális. Fekete székletet okozhat vérzés (gyomorból, amit pl egy fekély elõidézhet, ez kialakulhat operáció után, kezelni kell). De gyógyszerek (pl vastabletta), vagy ételek (pl fekete szõlõ) is tudnak ilyet produkálni, ami persze "normális".

Császár után nem normális. Fekete székletet okozhat vérzés (gyomorból, amit pl egy fekély elõidézhet, ez kialakulhat operáció után, kezelni kell). De gyógyszerek (pl vastabletta), vagy ételek (pl fekete szõlõ) is tudnak ilyet produkálni, ami persze "normális".
A kérdező hozzászólása: Aha, értem, itt a korhazban minden nap kapok vastablettat, attol lesz, koszi a valaszt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!