Találatok a következő kifejezésre: Normális a és (5909 db)

Teljesen normális, így vezeti le a feszültséget, viszont ilyen benzinárak mellett a helyedben én biztosan nem veszekednék vele.
adom az elsõ véleményét :) normális.
Így vezeti le a feszültséget. Szerintem nincs ezzel gond.
Teljesen jó :) És az is tetszik, hogy ha tudja, hogyan vezetheti le a feszültséget, akkor megteszi és nem rejtad vezeti le tovább.. Egészségesebb megoldás, mintha mondjuk benyomna egy felest :)
Igen, jól teszi. Ha nem menne, akkor valszeg olyan balhé lenne, ami kárt okozhatna a kapcsolatotokban. Ez egy intelligens megoldás, hálás lehetsz érte!
Én is lenyugszom vezetés közben, nem is rossz ötlet.
Igen. Én is ilyen vagyok, csak én sétálni/futni megyek. Lehiggadok tõle, és meg tudjuk beszélni. A harag hirtelen hevében olyan dolgokat is mond az ember, amit nem is gondol igazán. Jobb levezetni elõbb a feszültséget, és aztán a probléma megoldására koncentrálni - együtt.
normális, örülj neki, hogy nem vág a fejedhez néhány tányért, hanem elmegy és lehiggad
ezzel nyugtatja magát. normális. jobb, mintha alkoholba menekülne vagy cigarettázna.
Jobb lenne, ha gyalogolna vagy futna vagy a falatokat rugdosná vagy hozzád vágna egy vázát. Idegesen beül vezetni, és mikor nyugszik le? Ilyenek miatt halnak meg ártatlanok, tényleg hurrá, hogy így vezeti le a feszültséget vezetés közben, kösz szépen.
"Ilyenek miatt halnak meg ártatlanok" miért feltételezitek, hogy veszélyeztetne mást? nem arról volt szó, hogy az ideges-feszült vezetés közben. Hanem, ha beül a kocsiba, az egy másféle agymûködés, a vezetésre koncentrál, és így megszûnik a stressz.
Normális, ha neki használ. Bár ez inkább férfi szokás.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:15 Teljesen mértékben egyet értek!!!!A számból vette ki a szót!! Lehet hogy neki jó hogy levezeti de egy sík ideg ember teljesen másképpen vezet mint egy nyugodt állapotban levõ, kapkod ideges és ezzel másokat is veszélynek tesz ki és nem utolsó sorban önmagát! Én inkább egy jó futást javaslok, az még egészséges is!
Tök jól csinálja. Igyekezz együttmûködni vele, és megérteni a lelki viszonyokat.
Szerintem sem feltétlenül egészséges, ha stresszesen beül vezetni. Engem is megnyugtat a vezetés, de aki ideges és nem a közlekedésre összpontosít maximálisan, az akár tetszik egyeseknek, akár nem, rohadtul balesetveszélyes.
Én se vezetek örültként, ha ideges vagyok, szinte rögtön lenyugszom, ahogy elindul a kocsi.
Az hogy valaki ideges és úgy vezet nemfeltétlenül veszélyes. Valaki amint beül a kocsiba már le is nyugszik és normálisan közlekedik. Ismerek pár embert hogy hiába ideges vezetni teljesen normálisan vezet attól, nem is megy gyorsabban, megadja az elsõbbséget stb. Maximum puffog magában.
Azt értem, hogy levezeti vele a feszültséget, de másokban és saját magában is kárt okozhat ezzel. Egyszer pont így jött belénk egy motoros. Nagy mázlija, hogy sem neki, sem másnak nem lett komolyabb baja, de azért elvitte a mentõ. Aztán jött a felesége sírva, hogy összevesztek, és azért ment el motorozni. Imádom, ha mások családi balhéjának én iszom meg a levét.
Nem normális!!!Mások életét veszélyezteti!Van elég baleset enélkül is!Szomorú hogy ezt a többség normális viselkedésnek gondolja!!
Az én apám is ilyen. Felhúzza magát, beül a kocsiba, fél-1 óra múlva visszajön és kész.
Hat olcsobb lenne es korantsem olyan veszelyes ha elmenne futni a haz korul vagy egy uszodaba es ott uszna hogy a feszultseget ott vezetne le....De hozass egy teher auto homokot es ha begerjed adj neki egy lapatot es mondjad hogy hanyja at az udvar masiok oldalara aztan mire keszen van fogy egy kicsit e smeg le is vezette az energiajat..Bar a futas olcsobb es biztonsagosabb..Csak legfeljebb gyakran kell majd futo cipot venned ha sokat fut lekoptatja cipok talpat es nem veszelyes mint hogy kocsikazik idegesen... De az is kedeses hogy hova kocsikazik remelhetoleg nincsen szeretoje hogy ott kieli magat es haza jon megnyugodni...es nem azert keveri fel a csaldi balhet hogy akkor jo urugy otthonrol elmenni a hapsijahoz... Egyszer esetleg menjel utanna hogy hova megy es merre tart..remellem nem ebben van a dolog kulcsa hogy szeretot tart...Neked drukkolok...ne legyen igazam..
szerintem normális, úgy öltözködsz ahogy akarsz
Normális. Én sem úgy öltözködöm ahogy gondolkodom, átlagos, manapság divatos ruhákat hordok. Nem a ruháimmal akarom kifejezni magam, ha utcán vagyok, olyan emberek között akiket amúgy sem ismerek, inkább beolvadok a tömegbe. Nekik mi közük van hozzá? Akik személyesen ismernek, úgyis tudják rólam amit tudatni akarok velük.
Ez mindenki szuverén joga, hogy hogyan szeret öltözködni. Én is hungarista érzésû embernek vallom magam, de átlagosan öltözködöm. Másrészt, olyan helyre járok tanulni, ahol a kisebbség nagyobb létszámú, mint a magyarság, így nem vennék jó szemmel a dolgaimat...:-D 16/L
Jó, hogy hungarista vagy, kár, hogy magyarul nem tudsz. Inkább erre figyelj, nem az öltözködésre. Ha hungarista vagy, kérj mentesítést a szakaszvezetõdtõl, vagy nem tudom, milyen tisztségek vannak. Ha nem ad felmentést, fellebbezz Vonához vagy Orbánhoz. Ha jól tudom, õk sem mászkálnak nyilas cuccokban, és Hitler sem SS-egyenruhában járt horgászni, pl.
Ez fura, én pl. nem vagyok sem hungarista, sem divatmagyar, csak simán magyar (és nem csak állampolgár, hanem magyar érzelmû is, csak nem üvöltöm hangosan a kocsmában a kárpátiát). Normálisan öltözködöm, de van egy piros sálam, amin pirossal hímzett magyar címer van. Le lettem hungaristázva :) Nem ciki normálisan öltözni, miért is lenne az? Az elvtársaid (hittárs? szóval a többiek) csuláznak, mert aki nem jár feketében, az már nem magyar? :)
Normális, a második mondatoddal pedig egyetértek.
A kérdező hozzászólása: most olyan 160
14 éves és 170 cm
Barátnõm 17 éves, 154 centi magas, én meg 19 éves, és 167.
Késõi serdülõ vagy.Ez nem baj még lehetsz 2 méteres is.Olyat is ismertem aki 16 évesen kezdett megnyúlni.Szóval még van idõd bõven nyugi.
# 12/13 De mire a szexi láb, ha agyad meg nincs?
Szerintem, csak késõbb érõ típus vagy, mint a többiek. (Ennek is megvan az elõnye, késõbb fogsz majd öregedni is.) 12 éves koromban olyan átlagos voltam, majd középiskola elsõ osztályában beindultam. Ismertem több olyan gyereket is, akik 14 éves korukig törpék voltak és utána rövid idõ alatt majdnem elérték a 2 méter magasságot. Ebben az idõszakban indul be a növekedés, valakinek hamarabb, van akinek késõbb. Türelem! :-)
Teljesen normális. Szerintem az alacsony lányok nõiesebbek.
Én 14 vagyok és 147 cm. Nyugi! Még te is meg én is nõni fogunk! Az ember kb 18 éves koráig nõ! :D
igen, csak utána lesz férfi
Én is ennyi idõs vagyok és 152 cm.De így se vagyok a többiekhez képes magas.:)
Ha megvan a mensid, akkor nem nõsz már tovább. Ha még nincs, akkor örülj, meg még nõhetsz.
Most mekkora vagy, mert azóta, hogy feltetted a kérdésed, eltelt 2, 5 év.
179?? atyaúristen.. én 13 és 168.az egy kicsit égõ :)
Úr Isten de kicsi vagy. Én is 12 vagyok de én 179 cm és azt azért ne mondjátok h az alacsony nõk nõiesebbek kis segdugaszok a magas nõknél meg ott a sexy láb meg minden bárén lesek 190 sztem mert anyám 2m apám 2m5cm :) nagyon exy a hosszú vékony láb ti seggdugaszok
Én már nyolcadikban is 165 centi voltam, míg a barátnõm alig érte el a 150et. Most már (5 év elteltével)valamennyivel magasabb mint én :) Ne aggódj, meg fogsz nõni, ha a szervezeted mindent megkap, ami kell neki! :)
Még nagyon fiatal vagy, simán nõhetsz még akár 20cm-t is. Az meg már egyeltalán nem alacsony. Én 18 évesen vagyok 151cm. Kicsi vagyok, de nekem ez nem probléma. Legalább többször kérhetek segítséget a fiúktól, ha vmit nem érek fel. :D A srácoknak am tetszik, ha egy lány alacsony. 18/L
A kérdező hozzászólása: Ez normális???


Mennyi a normális mennyiségü folyás? Annak milyen szinünek kell lennie h normálisnak mondható legyen? és milyen az állaga ha normális a folyás?

Legjobb válasz: ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani

ez egyénenként változik, nekem pl évek óta van, mindennap kell betennem tiszt betétet, elég sok is. de azt mondta a nõdoki hogy ez is normális (pedig kb 4-5 doki is megvizsgálta). ha úgy érzed vmi nincs rendben, menj inkább orvoshoz, õ biztosat tud mondani
Míjen az nórmális kérdéss?
Mert beszólni könnyebb mint segíteni. Te [email protected]@szú helyesíróbetyár :D
Húha a matek zseni. És mi van, ha van olyan ember aki nyelvtanból és matekból is kitûnõ? Az abszolút lehetetlenség, te paraszt? Természetesen akkor nem hívlak parasztnak ha 15 éven aluli vagy.
Ez például egy ritkaszar kérdés, undorító helyesírással.
A kérdező hozzászólása: Utálom azokat akik egy vesszö miatt le tudnak nézni.Aki a helyesírással foglalkózik a matek-ben mindig nulla.Én matekböl vagyók ász.Egy mondat vesszö nélkül is úgyanaz.És ti itt csak okoskodtok .Milyen kár hogy teli van a világ olyan hülyékkel mind ti.
Azért még lapozgasd a helyesírási kéziszótárt!

Mennyi idős terhességig normális a hasszurka, ill. a hüvelyszurka? 10 hetes vagyok és néha még erzek hasszurkát. Normális ez?

Legjobb válasz: Persze,hogy normális,lesz majd még rosszabb is :) Boldog babavárást!

Persze, hogy normális, lesz majd még rosszabb is :) Boldog babavárást!

Mennyi a normális fogadott és küldött bájtok száma internet kapcsolatnál?

2,5mbit/sec az internetünk. És elég nagy számok vannak itt.

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy normális. Felhasználástól függ. Aki csak alapszinten böngészik, híreket olvas, esetleg néz némi youtube-ot, havi forgalmat pár GB-ban kimerülhet. Viszont aki torrentezik, annál a több száz GB is teljesen "normális".

Nincs olyan, hogy normális. Felhasználástól függ. Aki csak alapszinten böngészik, híreket olvas, esetleg néz némi youtube-ot, havi forgalmat pár GB-ban kimerülhet. Viszont aki torrentezik, annál a több száz GB is teljesen "normális".

Miért érzem, hogy csak LBm áll ki mellettem, hogy csak vele tudok normálisan beszélni és hogy ő ismer a legjobban? 13/L

Legjobb válasz: Szerintem ez mondhatni normális, sok embernek nincs egyáltalán ilyen barátja, csak azt hiszik maximum. Ha már egy ilyen ember van számodra akkor érezd magad szerencsésnek:) zöld pacsit!:)

Szerintem ez mondhatni normális, sok embernek nincs egyáltalán ilyen barátja, csak azt hiszik maximum. Ha már egy ilyen ember van számodra akkor érezd magad szerencsésnek:) zöld pacsit!:)

Szerintetek normális a 113/76 P 92? 20 éves vok és 71 kg 168cm

Legjobb válasz: Én láttam egy ilyen hasonlót, de az nem volt normális.

Én láttam egy ilyen hasonlót, de az nem volt normális.
nem. Kardiológia
Mi a francnak kardiológia? Teljesen normális!!!
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Normális a srác hogy hónapokig jár utánam és most mégis dob engem?

Hónapokig találkozgattunk, már sikerült elérnie hogy kötődöm hozzá (talán szeretem is) erre most dob engem mert féltékeny lettem. (jó tudom nem kellett volna). De most emiatt dobni? Akkor teljesen felesleges volt a hónapokig való udvarlás. Ha csak szexre akart volna akkor lassan már megkapott volna, ha meg érzelmileg akart engem, akkor meg már célt is ért. És csak úgy dob...

Legjobb válasz: persze normális

persze normális
"már sikerült elérnie hogy kötõdöm hozzá (talán szeretem is)" Dáj bics dáj!!! Megérdemled Mi az, hogy "sikerült elérnie"? Ez nagyjából valami olyasmit takar, hogy Te ücsörögtél egyhelyben az a balek meg hordta a cuccokat neked...
Hát utánad se járkálnék szívesen, mond csináltál annak érdekében valamit, hogy összejöjjetek? Nem úgy tûnik..nem csodálom, hogy megunt...
Odaadtad magad neki és valszeg már nem látta értelmét utánad koslatni.
Ne támadjátok le szegényt. Nyilván tett a kapcsolatért, és valamennyire akarja is, különben nem tette volna föl ezt a kérdést, nem de bár? Lehet, hogy csak kicsit megsértõdött. Mondta, hogy kész, ennyi volt? Ha nem, akkor tégy egy próbát, és beszélj vele!
szerintem te nem vagy normalis. majd megtanulod ertekelni masok joakaratat es kedvesseget, ha meg nem akkor majd minden srac akinek van onertekelese majd dobni fog hasonlokepp mint ez is. 29/fiu
Tehát kapart utánad, kezdett minden jól alakulni, te meg féltékenykedtél. Hiba. Egy 20-30-40 éves kapcsoaltban sem féltékenykedünk, nem hogy pár hónaposban. Tanulópénz megvolt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!