Találatok a következő kifejezésre: Normális 31,5 hogy (2 db)

Normális 31, 5 hetesen hogy görcsölget néha a hasam? Olyan mintha meg akarna jönni, csak annyira azért nem fáj, de ahhoz tudom hasonlitani. A magne B6-ot 3×2 szedem, és mégis. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, gyakorol a méh. Van akinek ezek a méhmozgások fel sem tûnnek, van akinek nagyon fájnak. (én is az utóbbiba tartoztam). Mindenesetre pihenj sokat, és ha görcsöl akkor feküdj be egy kád nem túl forró vízbe, amibe pár csepp levendula illóolajat cseppentettél. Segít! Minden jót!! :)

Igen, gyakorol a méh. Van akinek ezek a méhmozgások fel sem tûnnek, van akinek nagyon fájnak. (én is az utóbbiba tartoztam). Mindenesetre pihenj sokat, és ha görcsöl akkor feküdj be egy kád nem túl forró vízbe, amibe pár csepp levendula illóolajat cseppentettél. Segít! Minden jót!! :)
Pihenj többet, esetleg ha még dolgozol, menj táppénzre... a doki úgyis szól, ha belül nyílni kezd a méhszáj vagy ilyesmi, és elmondja a teendõket. Ja, és nekem egy deci vörösbort is ajánlott méhlazításra ;)
Szia! Szerintem igen normális.Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Én úgy 2 napja vettem észre, hogy reggelente 1x 2x van ez a meg akar jönni érzés, aztán elmúlik. 36 hetes kismama
Szia! Én 32 hetes vagyok de görcsöt még nem éreztem csak haskeményedésem van gyakorta.Az én dokim a magnézium pezsgõtablettát ajánlotta mert szerinte míg a magnéziumot nem , a b6 vitamint túl lehet adagolni és a 7. hónapban már veszélyes lehet.Lassan szülünk! :-) Sok boldog pillanatot kívánok neked!

Szerintetek normális az, hogy a ciklus 5. napján magasabb progeszteron szintet mutatott ki a vérvétel, mint a 25. napon? (31 napos ciklusaim vannak általában)

A 3. napon 4,5 ng/ml lett, a 25. napon 3,6 ng/ml. Doki szerint minden rendben, hát nem tudom.

Legjobb válasz: Hát ez valóban érdekes. Akkor volt pé-d, de valami komoly sárgatest elégtelenséged van. Valszeg a progi miatt nem maradt meg.

Hát ez valóban érdekes. Akkor volt pé-d, de valami komoly sárgatest elégtelenséged van. Valszeg a progi miatt nem maradt meg.
Nem. És ez alacsony... 7-30-ig normális a ciklus második felében. Szerintem peteérésed sem volt. A dokid meg elég érdekes, ha szerinte minden rendben....
Nem volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Ennél már csak az az érdekesebb, h terhes lettem abban a ciklusban. Viszont missed ab lett a vége, és most azon agyalok, h nem a progeszteron miatt történt-e :(
Hát nem kizárt....Nézesd meg a dolgot, mielõtt újra próbálkoztok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!