Találatok a következő kifejezésre: Normális 20 terhességi uh (3 db)

Normális 20 hetes terhességi uh CHL:250 BPD:49 THQ:44 FL:32 SULY 250 GRAMM HC:170 AC12?

Legjobb válasz: www.mamanet.hu Itt mindent megtalálsz,ami érdekel. 21 hetes kismami

http://www.mamanet.hu Itt mindent megtalálsz, ami érdekel. 21 hetes kismami
Nagyjából hasonlóak az adataink csak a súlynál van nagyobb eltérés. mert az enyém 403gSzedsz vitaminokat?(nem eszem sokat)

Most voltam Uh-on.5hetes 6napos vagyok és nem látszott még magzat. A petezsák 20×14mm és szikhólyag is látszott. Nagyon aggódom, mert volt már elhalt terhességem. Ez normális eredmény?

Legjobb válasz: Ne aggódj, normális. Attól is függ, hogy látnak-e valamit, hogy milyen gyakorlott a doki, milyen minõségû az UH gép. Legyél türelemmel...én egy hét múlva visszamennék, hogy megnyugtassanak:)

Ne aggódj, normális. Attól is függ, hogy látnak-e valamit, hogy milyen gyakorlott a doki, milyen minõségû az UH gép. Legyél türelemmel...én egy hét múlva visszamennék, hogy megnyugtassanak:)
Én 5 hetes lehettem, amikor pozitív lett a tesztem és felhívtam a dokit. Õ azt mondta, hogy majd 1 hét múlva menjek, akkor tuti, hogy látni fogja az embriot. Szerintem Nálad is fog látszódni, de még várnék a helyedben pár napot, és akkor mennék el újra egy UH-ra. Nyugi! Ne aggódj! :)
Szia Nyugi nekem 5 hetesen még csak petezsák volt és azt írta a papíromra, hogy embriócsomó sejthetõ. A 7 héten mentünk már volt szívhang is! Minden rendben lesz pihenj sokat! 32 heteske
Szerintem se aggódj én 5hetesen voltam elõszõr amikor még csak petezsák volt, szikholyag sehol.Majd 9hetesen mentem akkor már volt szivhang is. Mondjuk engem eléggé ijesztett a doki hogy nincs szikholyag fene a képét most meg már 4hónaposak vagyunk:) A petezsák meg a szikholyag szerintem nagyon jó jel.Én drukkolok neked:)

A 20. héten vagyok. A múlt heti (még a 19. héten végzett) uh-on a dokim szerint a terhességem csak kb a 18. heti adatoknak felel meg. Vagyis az átlagnál kisebb a babám. Kicsit aggódok, normális ez?

Egyébként úgy t?nik, teljesen egészséges. Adatai a következ?ek: BPD:39 mm, combcsont: 25.3 mm, mellkas: 35.6 mm. Kell-e izgulnom vagy esetleg több vitamint szednem, hogy utolérje magát a picim, vagy ez így normális és nem szenved hiányt semmiben, csak kisebb?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj!!! Nekem két héttel volt mindig lemaradva a babám 20hetes koráig! Most már böven behozta a lemaradást!! Õk sem növekednek egyformán majd a kinti életben sem! Ráadásul minden UH gép más ás más lehetnek eltérések!! Minden jót! 24 hetes kismama

Szia! Ne aggódj!!! Nekem két héttel volt mindig lemaradva a babám 20hetes koráig! Most már böven behozta a lemaradást!! Õk sem növekednek egyformán majd a kinti életben sem! Ráadásul minden UH gép más ás más lehetnek eltérések!! Minden jót! 24 hetes kismama
Szia! Szerintem ne aggódj, mert az uh sokszor téved. Ráadásul az utolsó hetekben is nagyon sokat fog nõni a baba. Nekem 32 hetesen mértek alacsony súlyt. Rá pár napra meg már teljesen rendben volt. Sõt! Nagyon is. 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, megnyugtattatok.
Ez attól is függhet, hogy a doki milyen adatok alapján mondta ezt, megmért-e mindent a babán. Én amikor 4D-n voltam ott mindent megmértek és volt ami 1 héttel korábbi, volt ami 1 héttel késöbbi terhességi kornak felelt meg. Emiatt ne aggódj, teljesen rendben van a babád.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!