Találatok a következő kifejezésre: Normális 20 terhességi (11 db)

Egy ejszaka alatt hanyszori pisiles a normalis a terhesseg 20. hete kornyeken?

Legjobb válasz: Hát én szinte minden órában mentem:)

Hát én szinte minden órában mentem:)
Minden éjjel (este 10 után) 3szor ébredek pisilni, max. 4szer.
Én 18. héttõl idáig egyszer kelek este wc-re. 28h km
nekem élég meleg a takaróm amivel takarózom, így felkelek inni is, és egy óra múlva pisilni. Nomeg kelek a másik két gyerekemhez is, mert az egyik most köhög éjjel, a másikat meg mindig takargatni kell. Szerintem mindenkinek a körülményeitõl függ, lehet a hólyagodon szeret csücsülni ilyesmi.
Én vagy négyszer biztos kimentem éjszakánként.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, mostanig kb 2-szer kellett felkelnem este 10 es reggel fel het kozott, az este viszont voltam kb 3-szor orankent es az ejszaka is 2-szer, igaz tegnap delutan dinyet ettem, biztosan attol volt.

Normális 20 hetes terhességi uh CHL:250 BPD:49 THQ:44 FL:32 SULY 250 GRAMM HC:170 AC12?

Legjobb válasz: www.mamanet.hu Itt mindent megtalálsz,ami érdekel. 21 hetes kismami

http://www.mamanet.hu Itt mindent megtalálsz, ami érdekel. 21 hetes kismami
Nagyjából hasonlóak az adataink csak a súlynál van nagyobb eltérés. mert az enyém 403gSzedsz vitaminokat?(nem eszem sokat)

Gyakran érzem, hogy begyorsul a szívverésem, főleg ha elindulok valahova, a levegőt is nehezen veszem.12 hetesen egyszer elájultam az utcán, a dokim szerint előfordul. Most 20 hetes vagyok. Ez normális velejárója a terhességnek? Mit tehetek ellene?

Alapon 110/70 körüli a vérnyomásom, szoktam mérni itthon. A véd?n? 140/90-et mér általában, aztán 10 perc elteltével már alacsonyabb. Lehet, hogy le kellene lassulnom? :) Ha bemegyek egy boltba, nem tudok szépen elnézel?dni, mert muszáj a leveg?re mennem, vagy leülnöm. Táppénzen vagyok, pihenek eleget... El?tte igen aktív életet éltem, két munkahely - stresszes volt...

Legjobb válasz: Nekem is szoktak ilyen panaszaim lenni. Én most vagyok 13 hetes. Sokszor szinte vánszorgok csak az utcán, mert különben kifulladok. Az egész vérkeringés megváltozik terhesség alatt + a vízháztartás, úgyhogy ez normálisnak mondott tünet. Mondjuk nekem a vérnyomásom normális, sõt, idõnként alacsony. Én annyit olvastam róla, hogy ha nagyon durván jelentkezik, akkor orvoshoz kell menni vele. Úgyhogy sajnos ennél többet nem tudok neked mondani, de nyugi, normálisnak normális.

Nekem is szoktak ilyen panaszaim lenni. Én most vagyok 13 hetes. Sokszor szinte vánszorgok csak az utcán, mert különben kifulladok. Az egész vérkeringés megváltozik terhesség alatt + a vízháztartás, úgyhogy ez normálisnak mondott tünet. Mondjuk nekem a vérnyomásom normális, sõt, idõnként alacsony. Én annyit olvastam róla, hogy ha nagyon durván jelentkezik, akkor orvoshoz kell menni vele. Úgyhogy sajnos ennél többet nem tudok neked mondani, de nyugi, normálisnak normális.

Terhességem első három hónapjában sokszor szúrkált a hasam alja a méhtágulástól. A héten töltöm a 20. hetet, és ma is sokszor beleszúr vmi a hasamba, a szeméremdomb környékén. Normális ez ilyenkor?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Én 23 hetes vagyok, és még nálam is vannak ilyen szurkálások. Én úgy tudom, hogy az egész terhesség alatt normális ez az érzés. Addig amíg csak szurkál, nincs semmi baj.

Teljesen normális. Én 23 hetes vagyok, és még nálam is vannak ilyen szurkálások. Én úgy tudom, hogy az egész terhesség alatt normális ez az érzés. Addig amíg csak szurkál, nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugtattál!!! Amúgy semmi más tünet nincs. Azt hallottam, mostanában kezd rohamosan nõni a has. :-) biztos ezért szúr.

Terhességem elején a 16. hétig nagyon rosszul voltam, aztán ez szépen elmúlt, de egy-két napja újra gyengének érzem magam, és ritkán rosszul is vagyok. A 20. hétben tart a terhességem! Normális ez?

Van olyan, hogy visszajönnek a rosszullétek? Kb. egy hónapig tudtam élvezni a terhességet

Legjobb válasz: Én is rosszul voltam a 16. hétig, mint te. Én a 26. héttõl kezdtem megint rosszul lenni, de más okból: a méhem felfelé nyomja a rekeszizmot, ezzel együtt szûkíti a tüdõt. Gyakorlatilag egész nap légszomjam van, a legcsekélyebb mozgás is iszonyúan kifáraszt, néha hányigerem is van. A nõgyógyászom elküldött belgyógyászhoz EKG-ra, de minden rendben van velem. Egyszerûen ezt csinálja a terhesség. Majd utána elmúlik. Javaslom, említsd meg az állapotodat a nõgyógyászodnak, majdõ eldönti, hogyan tovább, kell-e kivizsgálás neked, vagy sem. 35h km

Én is rosszul voltam a 16. hétig, mint te. Én a 26. héttõl kezdtem megint rosszul lenni, de más okból: a méhem felfelé nyomja a rekeszizmot, ezzel együtt szûkíti a tüdõt. Gyakorlatilag egész nap légszomjam van, a legcsekélyebb mozgás is iszonyúan kifáraszt, néha hányigerem is van. A nõgyógyászom elküldött belgyógyászhoz EKG-ra, de minden rendben van velem. Egyszerûen ezt csinálja a terhesség. Majd utána elmúlik. Javaslom, említsd meg az állapotodat a nõgyógyászodnak, majdõ eldönti, hogyan tovább, kell-e kivizsgálás neked, vagy sem. 35h km
A kérdező hozzászólása: Voltam már belgyógyászati vizsgálaton, ahol különösebb gond nem volt!Igaz tovább küldtek, mert volt egy kisebb szívzörejem, de csak április végére írták az idõpontot!remélem nem lesz baj!Köszi a választ!

Most voltam Uh-on.5hetes 6napos vagyok és nem látszott még magzat. A petezsák 20×14mm és szikhólyag is látszott. Nagyon aggódom, mert volt már elhalt terhességem. Ez normális eredmény?

Legjobb válasz: Ne aggódj, normális. Attól is függ, hogy látnak-e valamit, hogy milyen gyakorlott a doki, milyen minõségû az UH gép. Legyél türelemmel...én egy hét múlva visszamennék, hogy megnyugtassanak:)

Ne aggódj, normális. Attól is függ, hogy látnak-e valamit, hogy milyen gyakorlott a doki, milyen minõségû az UH gép. Legyél türelemmel...én egy hét múlva visszamennék, hogy megnyugtassanak:)
Én 5 hetes lehettem, amikor pozitív lett a tesztem és felhívtam a dokit. Õ azt mondta, hogy majd 1 hét múlva menjek, akkor tuti, hogy látni fogja az embriot. Szerintem Nálad is fog látszódni, de még várnék a helyedben pár napot, és akkor mennék el újra egy UH-ra. Nyugi! Ne aggódj! :)
Szia Nyugi nekem 5 hetesen még csak petezsák volt és azt írta a papíromra, hogy embriócsomó sejthetõ. A 7 héten mentünk már volt szívhang is! Minden rendben lesz pihenj sokat! 32 heteske
Szerintem se aggódj én 5hetesen voltam elõszõr amikor még csak petezsák volt, szikholyag sehol.Majd 9hetesen mentem akkor már volt szivhang is. Mondjuk engem eléggé ijesztett a doki hogy nincs szikholyag fene a képét most meg már 4hónaposak vagyunk:) A petezsák meg a szikholyag szerintem nagyon jó jel.Én drukkolok neked:)

20 hetesen normális e ha két ujjal a köldök felett van a méh teteje. Hanyadik terhességi héttől marad életben a baba ha megszületik? és mit jelent a cyt. P2

Legjobb válasz: Szia. Normális, ha 2 ujjal van a köldök felett a méh teteje, a babát a 24-ik héttõl tudják megmenteni, onnantól beszélnek az orvosok szülésrõl, addig vetélés van, de akkor még nem túl jók az esélyei, vagy legalábbis kicsi az esélye, ha életben is marad, hogy nem károsodik valahogy. A cyt.P2 pedig a rákszûrés eredménye. Valószínû valami kisebb gyulladás lehet a szervezetedben, akár megfázás, mert ami teljesen jó eredmény az a Po, és a P1. Remélem tudtam segíteni. Minden jót! 30 hetes kismama.

Szia. Normális, ha 2 ujjal van a köldök felett a méh teteje, a babát a 24-ik héttõl tudják megmenteni, onnantól beszélnek az orvosok szülésrõl, addig vetélés van, de akkor még nem túl jók az esélyei, vagy legalábbis kicsi az esélye, ha életben is marad, hogy nem károsodik valahogy. A cyt.P2 pedig a rákszûrés eredménye. Valószínû valami kisebb gyulladás lehet a szervezetedben, akár megfázás, mert ami teljesen jó eredmény az a Po, és a P1. Remélem tudtam segíteni. Minden jót! 30 hetes kismama.
Hát nekem mindig p2 és azért nem hinném, hogy mindig van bajom, viszont amikor p0 lett behívott a doki telefonon, hogy azonnal menjek, és akkor kiderült, hogy nem nekem volt bajom , hanem a gép volt rosz.. A p1-nél pedig azt mondták a kolleganõmnek, hogy biztosan a gombás fertõzése miatt lett rossz , akkor mondta, hogy a p2 a jó.. szerintem a p2 a jó, de most akkor én is megint rákérdezek a dokinál. A baba pedig a 27. héttõl életképes orvosi segítséggel..elõtte is lehet már, de aki az elõtt születik, , általában összeesik a tüdõ, vagy nem is tanul meg levegõt venni... A 27. héttõl már nyugodtabban lehetsz effelõl. Nézd meg a babaszoba.hu-n.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket. Azért kérdeztem a méh magasságát, mert a 20 hétre a köldök magasságát irják normálisnak legalábbis én mindenhol ezt találtam.
A 20. héten szokott a köldök vonalába érni a méh, de mégis normális, ha 2 centivel fölötte van, ne aggódj. A baba életbenmaradási esélyei a 26. héttõl folyamatosan nõnek. A P2, pedig a szexuális életet élõ nõk negatív rákszûrési eredménye.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a sok segítséget. Örültem a válaszoknak. :) További szép napot és boldog babavárást. (Bár ha 28.hétre írja a köldök felett két ujjal, akkor az mit jelent hogy nekem már 20 hetesen olyan magasan van. Ezt még nem értem. De biztos nem lehet rossz dolog. lehet csak attól van hogy a másodikat várom, és gyorsabban nõ már ilyenkor. :) mégegyszer köszi.

Masnak is megnott a szexualis etvagya a terhesseg elso idoszakaban? Ez normalis? Az orgazmust is hamarabb elerem, mint eddig. Sot ha a ferjem nincs itthon a masztit is igenylem.20+5 hkm

Legjobb válasz: Hajaj, még hogy! Már-már ciki méreteket ölt nálam a helyzet :))) mikor a férjem nincs itthon, elmegyek min. 2x, és alig várom, hogy hazajöjjön .... :D A napi 4-5 simááán... :) és másnap kezdõdik elõlrõl. :))))

Hajaj, még hogy! Már-már ciki méreteket ölt nálam a helyzet :) )) mikor a férjem nincs itthon, elmegyek min. 2x, és alig várom, hogy hazajöjjön .... :D A napi 4-5 simááán... :) és másnap kezdõdik elõlrõl. :) )))
Állítólag a hormonális változások miatt ez normális. Én viszont inkább aludtam volna egész nap, szóval nálam nem volt ilyen.

Normális a görcsölés 20 hetesen? Elmúlik még, vagy végig lesz a terhesség alatt?

Sokszor érzek a bal petefészkemben görcsöket, 3X2 magnerotot szedek, de van hogy 4X2 ha többször érzem a görcsöket(orvos utasítására) Ultrahang alapján rendben vagyunk,méhszáj zárt, baba mozgolódik, de idegesít, hogy miért görcsölgetek.

Legjobb válasz: Szia4 Szerintem nem a petefészked görcsöl, hanem az ott található méhszalagok nyúlását érzed. Amíg nem a hasad alja görcsöl addig szerintem nincs miért aggódni.

Szia4 Szerintem nem a petefészked görcsöl, hanem az ott található méhszalagok nyúlását érzed. Amíg nem a hasad alja görcsöl addig szerintem nincs miért aggódni.
A kérdező hozzászólása: Ezt is a hasam alján érzem csak nem középen hanem bal oldalon!
Ha középen fáj akkor van gáz! Szerintem el fog múlni idõvel! Az is lehet, hogy a babád nyom valamit.

A 20. héten vagyok. A múlt heti (még a 19. héten végzett) uh-on a dokim szerint a terhességem csak kb a 18. heti adatoknak felel meg. Vagyis az átlagnál kisebb a babám. Kicsit aggódok, normális ez?

Egyébként úgy t?nik, teljesen egészséges. Adatai a következ?ek: BPD:39 mm, combcsont: 25.3 mm, mellkas: 35.6 mm. Kell-e izgulnom vagy esetleg több vitamint szednem, hogy utolérje magát a picim, vagy ez így normális és nem szenved hiányt semmiben, csak kisebb?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj!!! Nekem két héttel volt mindig lemaradva a babám 20hetes koráig! Most már böven behozta a lemaradást!! Õk sem növekednek egyformán majd a kinti életben sem! Ráadásul minden UH gép más ás más lehetnek eltérések!! Minden jót! 24 hetes kismama

Szia! Ne aggódj!!! Nekem két héttel volt mindig lemaradva a babám 20hetes koráig! Most már böven behozta a lemaradást!! Õk sem növekednek egyformán majd a kinti életben sem! Ráadásul minden UH gép más ás más lehetnek eltérések!! Minden jót! 24 hetes kismama
Szia! Szerintem ne aggódj, mert az uh sokszor téved. Ráadásul az utolsó hetekben is nagyon sokat fog nõni a baba. Nekem 32 hetesen mértek alacsony súlyt. Rá pár napra meg már teljesen rendben volt. Sõt! Nagyon is. 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, megnyugtattatok.
Ez attól is függhet, hogy a doki milyen adatok alapján mondta ezt, megmért-e mindent a babán. Én amikor 4D-n voltam ott mindent megmértek és volt ami 1 héttel korábbi, volt ami 1 héttel késöbbi terhességi kornak felelt meg. Emiatt ne aggódj, teljesen rendben van a babád.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!