Találatok a következő kifejezésre: Normális érzés hogy néha nagyon (3 db)

Normális érzés az, hogy néha nagyon feszül a hasam?

F?leg ahogy ülök, akkor kényelmetlem, fáj, mintha nagyon nyomna valamit ott bent. Ha állok, akkor pedig olyan érzésem van, hogy mindjárt "leszakad".Ja és hajolni sem jó, mert akkor még jobban szúr. Egyébként görcsöl is a hasam és gyakran szúrkál is, de erre Utrogestant írt fel a dokim 3×1 + Nospa forte-t. Ma vagyok 6 hetes 2 napos. Normális , hogy sehogyan sem jó, mert mindenképp fáj és görcsöl? A válaszokat el?re is köszi.

Legjobb válasz: HA A DOKID NEM TALÁLT BAJT,AKKOR IGEN NORMÁLIS,ELVÉGRE MINDENKINEK MÁSHOGY REAGÁL A TERHESSÉGRE A SZERVEZETE. KINEK IGY KINEK UGY.BÁR ÉN MAGNE B6-OT SZEDTEM 4×2 -T. DE BIZTOS TUDJA MIT KELL SZEDNED HA MÁST IRT FEL,ÉN NEKEM AZT MONDTA IGYAK MINDIG EGY KIS KONYAKOT,ITTAM IS MIG LEHETETT ÉS NAGYON JOT TETT,PROBÁLD MEG ÁRTANI NEM ÁRT HIDD EL,39 HETES KISMAMA.

HA A DOKID NEM TALÁLT BAJT, AKKOR IGEN NORMÁLIS, ELVÉGRE MINDENKINEK MÁSHOGY REAGÁL A TERHESSÉGRE A SZERVEZETE. KINEK IGY KINEK UGY.BÁR ÉN MAGNE B6-OT SZEDTEM 4×2 -T. DE BIZTOS TUDJA MIT KELL SZEDNED HA MÁST IRT FEL, ÉN NEKEM AZT MONDTA IGYAK MINDIG EGY KIS KONYAKOT, ITTAM IS MIG LEHETETT ÉS NAGYON JOT TETT, PROBÁLD MEG ÁRTANI NEM ÁRT HIDD EL, 39 HETES KISMAMA.
Szia! Nekem is keményedik a hasam, Halidort kaptam rá, meg magne B6-ot szedek, azt mondta a doki, hogy sokat kell pihenni, fõleg oldalt fekve, és ez tényleg szokott segíteni.
A kérdező hozzászólása: Nyugodj meg, nincs semmi gond. Mintha én írtam volna ezt a kérdést, talán írtam is annak idején. Ugyan ezt éreztem a terhességem kb. 4. hetétõl, akkor még a menstruációra gyanakodtam elkeseredve, de baba volt. Nagyon sokat fájt, én is ugyan ezeket szedtem, késõbb magnéziumot írt fel a doki. Nekem sajnos elég sokáig tartott, kb. 15. hétig. Most a 19.-ben vagyok, de már nem panaszkodom. Kitartás
Szia! Ez már jósló lehet! Sokat olvashatsz róla itt hogy van akinek már 30.héttõl van jóslója!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Remélem ezért nem fog elõbb jönni a kislány!
Köszi szépen elõre is!!! (A szintén 30 hetes pocis)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Bocsi, de nem volt 2 napig internet... Szóval a doki azt mondta hogy magnéziumot szedjek, és ha megint érzem akkor nyugodtan emelhetem az adagomat, azaz vegyek be. De szerencsére a méhszáj zárt, így nincs gond. De õ sem mondta hogy gond lenne. Valószínû jóslók. Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Szia! Én a 33. hétben járok és nálam is ugyan ez a helyzet.Néha menzi szerûen fáj a hasam alul. Nekem is szabin van a dokim, én is várom, hogy mit fog mondani Neked a dokid. Elõre is köszi!
Szia! Na mit mondott a doki? Jól vagy, minden oké? Tegnapi szintén 30 hetes pocis:)
Szia!Én 26hetes vagyok, és a múlt héten én is ezt éreztem.Felhívtam a dokimat, aki azt tanácsolta, hogy sokat igyak, mert attól is fájhat.Nekem ez bevállt, tényleg ez lehetett a gond.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy megírom! Remélem lesz internet mert néha szórakozik, de amint tudom mindenképp megírom!!!
Szia! Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de pontosan ugyan ez játszódik le velem is! 30 hetes 4 napos vagyok, és fõleg esténként mensi szerû érzésem van. Nem fáj, nem görcsöl, csak fura, mert ilyen eddig nem volt. Van, hogy nap közben is elõjön 1-2 alkalommal. Ha megkérdezted a dokid, majd megírod nekem, hogy mit mondott? Az enyém épp szabin van, vele nem tudok beszélni. Már néha azon parázok, hogy nehogy elõbb akarjon jönni a kiscsaj... Még egyszer is bocsi, hogy nem válaszoltam, de én is épp ilyen tanácstalan vagyok! 30 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Én is Béres Magnéziumot szedek. Lehet hogy csak attól "fájt" mert nõ a babám és vele együtt a pocakom. Remélem a doki jó híreket mond. És végig kihúzzuk a terhességet.
Szia! Nekem már a 27.héttõl voltak keményedéseim és néha kis görcseim.Semmi baj nem történt 38.hét után született a babám.A keményedésre Béres MgB6-ot szedtem.
Szerintem csak nyúlnak a méhszalagok.Nekem ugyanez volt.Most nõ a legtöbbet a Babád.A mozgása most már késõbb is kellemetlen lesz. 39h
Nyugi! Valószínüleg a méhed készülödik a szülésre. Én is így vagyok ezzel...bár mi már a 34 hétben járunk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor utánanézek. Ma megyek dokihoz, mindenképp mondom majd neki, csak délután megyek.
Köszi, hogy írtál, további boldog és panaszmentes babavárást! (A most már 31 hetes pocis:) )

A barátom nagyon rendes, jó fiú, de rossz a természete. Néha össze vagyok zavarodva, nem vagyok tisztában az érzéseimmel. Még senkinek nem mondtam el, hogy mik kavarognak bennem.18-20 év fölötti "normális", érett, értelmes tagok, mi a véleményetek?

2 éve vagyunk együtt. Nagyon örülök, hogy találtam egy ilyen fiút, mint ?, nem iszik, nem cigizik, családcentrikus, dolgozik, korrekt, és amit fontosnak tartok még, hogy rendesen tör?dik velem, komolyan vesz, tényleg minden idejét velem akarja tölteni.

Legjobb válasz: Te hülye lotyó, ne itt teregesd ki a családi szennyest, ha kérhetlek. Basszus bocsi drágám, taníts meg emberként viselkedni, az életem legnehezebb szakaszán vagyok, te szuka. Hogy Pozdorját ne faragjak belõled, te Himmler imitátor bugyigõz, velem így nem beszélsz, mert behúzlak a csõbe aranyanyám.

Te hülye lotyó, ne itt teregesd ki a családi szennyest, ha kérhetlek. Basszus bocsi drágám, taníts meg emberként viselkedni, az életem legnehezebb szakaszán vagyok, te szuka. Hogy Pozdorját ne faragjak belõled, te Himmler imitátor bugyigõz, velem így nem beszélsz, mert behúzlak a csõbe aranyanyám.
Hát én 14 éves vagyok , szóval bocs, ha esetleg az én véleményen abszolút nem érdekel, de szerintem le kell vele ülni és megbeszélni a dolgokat. Egy kapcsolatban az egyik legfontosabb, hogy elfogadom a másik hibáját vagy esetleg együttes erõvel próbáltok rajta kicsit változtatni, de szerintem az már nem tûrhetõ ha esetleg ilyen kitörései vannak, mert ha te megadod joggal várhatod tõle te is ugyanúgy azt az alap tiszteletet ami jár. Beszéld meg vele, hogy emiatt esetleg válságba kerülhet a kapcsolatotok, ha nem változtat rajta rövid idõn belül, mert már ez kezd felül kerekedni a többi tulajdonságán és nagyon elõtérben látod. Ha szeret akkor megpróbál majd rajta változtatni.. (ez csak gondolat, nem vagyok párkapcsolatokban jártas, de szerintem ez akkor is így van rendjén..) 14/l
Elsõ kommentelõnek mondanám: Gratulációm az értelmes megnyilvánulásért -.-"" !!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 14 éves leányzónak, megfogadom a tanácsodat! :) Az elsõt meg nem is kell minõsítenem, minõsíti õt a kommentje mindegyikünk helyett is. :)
Én azt gondolom h ha magát a tényt tudja, h vannak ilyen kitörései, és ezzel mit ér el nálad, nehogy az legyen h bepánikoljon, h nem tud magán változtatni, viszont ezzel azt éri el h elveszít, és ezért a nyomás rajta nem fog csökkenni. Találjatok ki rá módszereket. Adja meg neked a lehetõséget, h figyelmeztetni tudd mikor elkezdi, h észrevegye magát. Mikor nyugodt és errõl tudsz vele beszélni, mondd neki azért, h ez neked nem annyira jó, és h ezt ki kell küszöbölni, úgyhogy ha úgyis azt mondta h tanítsd meg viselkedni, akkor mondd neki h jó, mikor elkezdi megütni a nem megengedhetõ hangszínt, akkor mondasz neki egy szót, mondjuk h cipõ, amit csak akkor mondasz, ha ilyen a stílusa, és zavar, és abból vegye észre, h jó, te kimondtad a szót, akkor neki most ki kell fújja magát, és nyugodtabban elmondani amit akar.. ezzel mégsem azt dörgölöd az orra alá h folyamatosan megbánt a stílusával, stb, de mégis feltudod hívni a figyelmét a problémára.
Damu Roland - szindróma! Vigyázni lányok! ez nem múlik el, hanem rosszabbodik idõvel!
Ha tényleg kérte, tanítsd meg rendesen viselkedni, akkor akar változni. Bármilyen, akár nevetséges módszert is kidolgozhattok együtt. Pl. veszel egy picike sípot, láncon hordod a nyakadban, és amikor bevált elfogadhatatlan hangnemre, akkor lesípolod. Te is kifújod a feszültséget/fájdalmat magadból a sípba, õt kizökkented, és egyben jelzed, hogy "ez AZ, amit NEM". De nem kell síp, lehet más jel is.Lehet az is, hogy ilyenkor azonnal kimegy mindenki a zsobából. Egyszerûen el kell "rontani" ezeket ahelyzeteket, hogy kizökkenjen! A másik lehetõség valamilyen terápiába belevágni. Ez lehet sima pszichoterápia pszichológussal, lehet pszichodráma, behavior-terápia.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!