Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogyha szeretem (6 db)

AZ normális hogyha szeretem a barátnõn hasára tenni a fejem mert akkor hallom a gyomrát?

Meg még szeretem a "vore" videókat.

Legjobb válasz: Meg néha mikor sokat iszik akkor mindig megkérem hogy rázza a hasát vagy ha nem akkor csak a hasára fekszek.

A kérdező hozzászólása: Meg néha mikor sokat iszik akkor mindig megkérem hogy rázza a hasát vagy ha nem akkor csak a hasára fekszek.
A kérdező hozzászólása: A 3. számú válaszolónak vagy a 2. nem tom nincs kint név nem a kérdezõ szereti hallgatni hanem én mert én vagyok a kérdezõ és én szeretem "hallgatni" a barátnõm hasát. :)
A kérdező hozzászólása: Meg ha ez neked durva láttad volna az Ált. iskolai társam kajak ette a téglát és mikor megkérdeztem tõle hogy miért csinálja ezt elfutott és sírva azt üvöltötte hogy: MERT CSIRKE ÍZE VAN!!!!!! ÁÁÁÁÁÁ!
A kérdező hozzászólása: Na minde1 kedves 2. számú válaszoló (bocs hogy így írtam mivel a neved nincs kint :) ) ez csak 1 vicces válasz volt.
Vagypedig a kérdezõ szereti hallgatni kis Gerike23-ak szenvedéseit a gyomorsavban.
jah az is durva, még ha döglött lenne akkor meg is értem, de élõt??? beszarás
A kérdező hozzászólása: Ez beteg mé az nem beteg mikor valaki élõ angolnát dug föl a seggébe. He
Ez nagyon beteg. xD
Ha neki ezzel nincsen baja, akkor semmi probléma nincsen :)
szerintem aranyos. bár én inkább a szívdobogásra kattanok.

Normális hogyha nö létemre szeretem hogyha a férfi uralkodik rajtam?

Ugyértem ,teljesen normális az hogy a férfi a domináns egy kapcsolatban és a nö a háziaszony aki otthonra valo de én mindenben azt szeretem hogyha a férfi dönt ,legyen szo bármiröl. Tehát olyan mintha nem müködnék irányitás nélkül :S nemtudom hogy hogyan fogalmazam meg remélem értitek, szerintetek ez baj vagy ez a természet rendje ?

Legjobb válasz: Szia! Nem, nincs ezzel baj. Utálom én is, amikor egyszerûen nem férfi egy férfi. Jó azt nem akarom, hogy uralkodjon és mindenben õ döntsön, de igenis õ a domináns, õ engedje el a gyereket szórakozni, legyen férfi, nem én akarom a nadrágot viselni. Volt már rá példa, hogy én voltam a "fõnök", hánynom kellett ettõl a szereptõl. Gyûlölöm, ha irányítanak, engem jóformán lehetetlen, de azért van egy határ szerintem, ami megkülönbözteti a férfit a nõtõl.

Szia! Nem, nincs ezzel baj. Utálom én is, amikor egyszerûen nem férfi egy férfi. Jó azt nem akarom, hogy uralkodjon és mindenben õ döntsön, de igenis õ a domináns, õ engedje el a gyereket szórakozni, legyen férfi, nem én akarom a nadrágot viselni. Volt már rá példa, hogy én voltam a "fõnök", hánynom kellett ettõl a szereptõl. Gyûlölöm, ha irányítanak, engem jóformán lehetetlen, de azért van egy határ szerintem, ami megkülönbözteti a férfit a nõtõl.
Nem, nem normális, te pedig beteg vagy, ha ezt szereted. A természet rendje? Ugyan már! A keresztény egyház férfi tagjai által hozott poros törvényeknek semmi köze a természet rendjéhez...
Rettegek attól, hogy kiveszik a kezembõl a sorsom irányítását.Én nem csak egy díszlet akarok lenni, akit néha megkérdez a férje, hogy kék vagy piros, aztán ha választottam, akkor õ úgyis eldönti, hogy mi lesz, én meg csak meg lettem kérdezve, de súlya nincs a szavamnak. Társ kell, akivel meg lehet vitatni a dolgokat és együtt meghozni a döntést! Az asszonynak a konyhában a helye idõ rég lejárt.Ennél többet érnek a nõk és úgy gondolom, mikor férjhezmennek nem a pótapát és nem is a börtönõrüket keresik a férfiban, aki majd megmondja, hogy mi hogy legyen. Tényleg nagyot koppanhat az a nõ, aki ennyire elhagyja magát és mindenben a férjére támaszkodik.A kiszolgáltatottság érzésénél nem tudok rosszabbat.Ha a férjjel pedig valami történik pl.meghal, akkor a nõ elárvultan marad a világban, kb., mint egy újszülött, mert nulla az élettapasztalata és a döntéskészsége.Ez pedig tragikus!
Valamikor lehet , hogy normális volt, ma már nem. Ez az életforma nem kivitelezhetõ, abszolút életképtelen. Csak otthon akarsz lenni, háztartást vezetni? Egyetlen döntést sem meghozni? Nagyon gyorsan utcára rakhat az urad ha rád un. És igen, az elég nagy baj, ha úgy érzed nem mûködsz irányítás nélkül, ez az élet egyik területén sem lehetséges. Egy nõnek mindig legyen B terve, és akkor nem érhet meglepetés. Ez az egyfolytában alárendeltség nem sok jóra vezethet.
22:33 "Miért ne tudna irányítani egy családot egy férfi? Hánynom kell már ettõl a nõimádattól, semmi baj sincs azzal, ha nem a nõ irányítja a családot, a férfi egyébként is már az õskorban is a fenntartó szerepét látta el a nõ pedig a család lelke" Valószínû kevés férfi van, aki tud irányítani, úgy, hogy õ intézi a család lelki békéjét, anélkül, hogy a család boldogtalan lenne. Sok férfi viszont fogalomzavarban van, azt hiszi, hogy a vezetés azt jelenti, hogy nem csinál semmit, csak dirigál. A nõk jobban értenek a család összetartásához, a gyerekneveléshez és a béke megteremtéséhez. Általában õk akik úgy irányítanak, hogy kevésbé zsarnokok. A családfenntartó az "csak" a betevõt szerzi meg. A család lelki békéjét nehezebb megtartani, hogy úgy mûködjön, ahogy kell, és senki ne sérüljön benne. Kevés igazán jó apa/férj van, aki úgy irányít, ahogy kell, és nem zsarnok. Ez is egy hülyeség, hogy a "férfi hordja a nadrágot"--szerintem ilyen nincs. Kettõ szülõ van, közös döntéssel!
csak olvassátok el a kérdést:"Normális hogyha nö létemre szeretem hogyha a férfi uralkodik rajtam?" Nem nem normális! Itt uralkodásról van szó! Nem határozott férfiról!
Ha nekem lesz férjem ill.gyerekem, én nem akarom majd az hogy az apja engedje el ide meg oda..hanem döntsünk közösen, beszéljük meg..persze legyen férfi a talpán..:D
Miért ne tudna irányítani egy családot egy férfi? Hánynom kell már ettõl a nõimádattól, semmi baj sincs azzal, ha nem a nõ irányítja a családot, a férfi egyébként is már az õskorban is a fenntartó szerepét látta el a nõ pedig a család lelke. Ez bár mára nem teljesen így néz ki, de az alapjai megvannak és ez így normális. A férfi és nõi személyiség keveréséhez vezet, ha egy nõ akarja viselni a férfi helyett a nadrágot.
érdekes, hogy lepontoztatok, pedig igazam van! Ez nem normális: "de én mindenben azt szeretem hogyha a férfi dönt , legyen szo bármiröl" ez a személyiség elvesztése. És mindenben nem dönthet a férfi...mi ez a hülyeség? Én helyettem ne döntsön senki. Különben is családot vezetni a nõ tud legjobban, és azok a kapcsolatok mûködnek, ahol a nõ vezet. Ahol a pasi vezet, az megy át zsarnokoskodásba, és a "mindig az utolsó szó az enyém mert én vagyok a pasi" féle elnyomásba. A kérdezõ álomvilágban él: "a háziasszony aki otthonra való" ilyen nincs, mert könnyen az utcára kerülhet.... Nekem inkább egy önmagáért felelõsséget vállalni nem tudó bizonytalan nõ körvonalazódik ki. Itt nem az van, amirõl ti írtok!
Én is szeretem a határozott féfiakat, a papucsoktól kiráz a hideg! Szeretem ha biztonságban érzehetem magam mellette és megvan a véleménye a dolgokról.
Te egyszerûen ilyen vagy. Ha mûködik így az életed és boldog vagy, akkor egyáltalán nem baj.
Úristen utolsó, nem rabszolgatartásról beszélünk :S Mindenkinek van véleménye egy kapcsolatban, de akkoris van olyan, aki dominál. És ez így normális. Amennyiben ez a domináns fél a nõ, akkor ott a férfi bizony vagy töketlen, vagy papucs.
Nem normális. Te egy pszichésen beteg személy vagy. Egy személyiség nélküli(önálló vélemény nélkül), önbizalomhiányos, kapcsolatfüggõ vagy. Késõbb iszonyú sz*r lesz neked, mert soha sem fogsz boldogulni, mindig mások nyakán leszel és nem tudsz épelméjû döntést hozni. Valószínû egy pszichopata domináns bun*kó ki fog szúrni és rajtad élvezkedik évtizedekig, te meg nyûglõdsz. Soha sem leszel boldog. Egy egészséges nõ döntés képes, nem megy egy másik ember után. Vannak saját döntései, vannak különbségek, amikhez ragaszkodik. Ettõl ember az ember. Ha a saját akaratodat elnyomod papucs leszel és gyötrõdni fogsz. Vagy esetleg mártír akarsz lenni? Azok az emberek, akik a másiknak behódolnak, elõbb-utóbb értéktelenné válnak a másik szemében. Vagyis le fog nézni, nem fog tisztelni, mert nincs miért. Nincs egy öálló véleményed, nincs vitád nem leszel ember számára csak egy használtai tárgy. Akinek nincs lelke. A természet rendje az, hogy mindenki önálló személyiség és nincs dominancia a nemek között. (max. szülõ és gyerek között, de ez érthetõ is).
Teljesen normális ez!:) Én is szeretem az ilyen pasikat.Mivel elég makacs és szétszórt lány vagyok így szükségem van egy olyan barátra aki kordában tart, megvéd ha kell, elmondja a véleményét bármirõl is legyen szó és egyengeti az utamat ha kell. Viszont a hideg kiráz azoktól a "pasiktól", akik csak mindenbe egyetértenek, jó pofiznak össze vissza, és azt mondják amit hallani akarok és nem azt amire õ valójában gondol!:)
Akár normális is lehet. Van, aki a verést is annak veszi; embere válogatja. Hosszú távon viszont a teljes alárendeltség és önállótlanság számos negatívummal járhat. Ennek lett áldozata egy ismerõsöm, aki 40 évesen vált el, három gyerekkel és addig még egy csekk sem volt a kezében. Mindent a férje intézett a bevásárlástól a pénzbeosztásig. Az eredmény: számos bank-és hitelkártya, teljes eladósodás, kocsi el, víz elzárva, gáz kikapcs... Most éppen a lakás van soron.
Szia! Az én kapcsolatomban a férfi a fõnök. Nekem semmi gondom ezzel, sõt! Férfi, aki szeret irányítani, nem sért, nem bánt, szeret. Utolsó szó az övé, de azért kikéri a véleményem. Én szeretem mellette a nõi, háziasszonyka szerepet. :)
Én is szeretem ha egy férfi határozott, döntõképes tudja mit akar, szóval olyan igazi férfi:) De azért ne akarjon rajtam uralkodni- mert ezt nagyon szeretem, de õ legyen a férfi háznál:) Egyébként sok helyen olvastam , hogy a nõk szeretik a domináns férfiakat. Ez normális:)
Ki hogy szereti... Én úgy vélem, hogy egy férfi legyen határozott, olyan, akire teljesen rá lehet hagyni néhány dologban a döntést, akit nem kell úton-útfélen megerõsíteni a tetteiben; de tudja elfogadni azt, hogy nekem önálló véleményem van, és ha valamiben nem értünk egyet, akkor igenis hallgasson meg, és közösen döntsünk. A te kommentedben az uralkodás szóval van a baj; az ugyanis szeretet nélküli, embertelen és egyenlõtlen dolog. Az természetes, hogy bizonyos dolgokban a másikra hagyod a döntést, de nem mindenben, nem õ mondja ki az utolsó szót. Az, hogy te szeretsz háziasszonykodni mellette, szép dolog. Ha így érzed jól magad, csináld, de csak addig, amíg egyenrangú felek maradtok, és a férfi is tiszteli és becsüli a szereped. Tovább nem érdemes folytatni. Én viszont nem szeretnék így élni, mert vannak más álmaim, és ez nem feltétlenül a konyha. persze, akarok családot, akikre jó fõzni, mosni, takarítani, de nem egészséges ha egyetlen állapotba szorítod magad. Viszont nem a természet rendje, hogy a férfi uralkodjon, hanem a társadalmi szocializálódás következménye. Azért mert régen, más körülmények és életlehetõségek mellett így éltek, ma már nem kötelezõ. Sõt! A boldogságra kell törekedni, nem az õskori állapotokra.

Az normális, hogyha én csak egy olyan pasit tudnék lesz*pni, akit szeretek?

Hogyha egy olyan pasinak kellene ezt csináljam,akibe nem vagyok szerelmes,nem tudnám megtenni..

Legjobb válasz: normális

normális
szerintem CSAK ez a gondolkodás normális. Ez egy nagyon intim dolog, igen nagy bizalmat feltételez a felek között. Nem is értem, hogy néhányan hogyan képesek érzelmek nélkül megtenni. 22L
Teljesen normális! Sõt! Tiszteletet érdemelsz érte!
Úristen, de beteg vagy! Elvileg mindenkinek így kellene gondolkodni, de mint tudjuk nem mindenki ilyen mint Te. Szval ennyibõl az derül ki, h még normális vagy.
Kedves Kérdezõ! Normálisan gondolkodsz. Ez a természetes, minden lánynak így kellene gondolkodni. Hozzáteszem, hogy szerelmeskedni csak a szerelmes pároknak szabad, mert a szex nem jó önmagában, szerelem nélkül! Kár, hogy ezt sokan csak idõsebb korukban ismerik fel.
csak ez a normális.. olyannak akit nem szeretek sosem tudnám megtenni..


Normális, hogyha nagyon szeretem orálisan kielégíteni a barátomat?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális :) Miért ne lenne?

Persze, hogy normális :) Miért ne lenne?
Teljesen normális. És a barátod biztosan nagyon értékeli is ezt. :)
Örülj annak hogy szereted. Én is nagyon oda vagyok érte. Szeretem kényeztetni a barátomat. Van egy-két bnõm aki vagy azt mondja hogy õ soha, mert hogy milyen undorító, van olyan amelyik meg azt mondja h kényszerbõl csinálja mert nem akarja megbántani a barátját. Semmi rossz nincs abba ha szereted.
Egy jól mûködök kapcsolatban mindkét fél imádja kielégíteni a másikat. Én minden nap így ébresztem a kedvesem, és õ természetesen nagyon díjazza. csak így tovább
Kérdezd meg õt! De szerintem kérdezned se kell... :-) A férfiak nagyon is értékelik azt a nõt, aki maga is élvezi. Sokan csak fekszenek, aztán várják, hogy a fiú majd csak elrendezi a dolgokat valahogy...
Én is mindig orálozok, de még análozok is a pasimmal SP és Fluor
Ha lány vagy, akkor nem.
"lovas lányokba" - magyarán a kentaur csajok jönnek be? :D
Én egyszer próbálkoztam egy lovas lánynál.De többet nem.Folyamatosan a lovakról beszélt.Másról nem is igen tudott :/
en lovagoltam egy ideig, de amit megtudtam a loimadokrol nem tul pozitiv. h a lovasok erdekelnek, akk sztem a tancolosokat is kedvelni fogod :D
:'DD egészségedre!

Normális dolog, hogyha oda vagyok magamért (szeretem magamat)?

Amikor csak úgy sétálok az utcán, vagy vásárolni megyek és nézem az embereket milyen búval-b*szottak akkor magamra gondolok, hogy én nem vagyok az. És én sokkal szebb vagyok mint a többi hasonló korú. Nem érzem betegesnek, de legtöbbször szeretek magamról beszélni, hogy én milyen tökéletes vagyok.

Legjobb válasz: ezt nem értem: nem vagyok tökéletes csak annak hiszed magad akkor mégsem hiszed magad amúgy egyszerûen csak beképzelt vagy

ezt nem értem: nem vagyok tökéletes csak annak hiszed magad akkor mégsem hiszed magad amúgy egyszerûen csak beképzelt vagy
senkisem tökéletes, kérdezõ. :)
Azért vannak tökeletes emberek. Pl. Norah Jones, Katie Melua.
De tudod, hogy nem vagy az! Ez itt a baj, van még hová fejlõdnöd! :D Nekem az egyik osztálytársam ugyanezt gondolja magáról, de õ egy percig sem kételkedik benne, teljesen biztosan meg van róla gyõzõdve! (18 éves) De mindenki szereti az osztályban. :DD
A kérdező hozzászólása: 15/F és korántsem vagyok tökéletes, csak annak hiszem magam o.o
mármint értehtõen nem vagyok tökéletes csak annak hiszem magam akkor mégsem hiszed magad annak
A kérdező hozzászólása: Tudom magamról, hogy nem vagyok de szeretem magam annak hinni csak félek, hogy lesznek majd emberek akik ezt taszítónak találják :S
A kérdező hozzászólása: ÉS ÉN IS


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!