Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy vagyok keseredve (4 db)

Az normális, hogy 2.5 éves gyerekeim még nem szobtiszták? Mégcsak nem is érdeklődnek a bili vagy a wc után. El vagyok keseredve nagyon.

Legjobb válasz: Ne légy elkeseredve, normális. A barátnõm kislánya is éppen az ovi kezdés elõtt pár héttel lett szobatiszta, elõtte semmilyen módszer nem használt, hiába próbálkoztak. Õ is már kétségbe volt esve, aztán két hét alatt simán megoldódott az egész. Azt mondta, szinte egyik napról a másikra változott meg a dolog, és kb. két hét alatt teljesen szobatiszta lett. Egyszer csak odament a WC-hez, hogy pisilni szeretne, mintha mindig is oda járt volna. Közölte nagy szemekkel, hogy de hiszen a Zsuzsika (vagy valami más nevû kislány ismerõse) is a WC-be pisil. Mintha eddig mindig is oda járt volna, és õ lenne megrökönyödve a kérdésen :). Szóval ne aggódj, megérik rá nemsokára, fõleg, ha nem mindennapos ez a téma otthon.

Ne légy elkeseredve, normális. A barátnõm kislánya is éppen az ovi kezdés elõtt pár héttel lett szobatiszta, elõtte semmilyen módszer nem használt, hiába próbálkoztak. Õ is már kétségbe volt esve, aztán két hét alatt simán megoldódott az egész. Azt mondta, szinte egyik napról a másikra változott meg a dolog, és kb. két hét alatt teljesen szobatiszta lett. Egyszer csak odament a WC-hez, hogy pisilni szeretne, mintha mindig is oda járt volna. Közölte nagy szemekkel, hogy de hiszen a Zsuzsika (vagy valami más nevû kislány ismerõse) is a WC-be pisil. Mintha eddig mindig is oda járt volna, és õ lenne megrökönyödve a kérdésen :) . Szóval ne aggódj, megérik rá nemsokára, fõleg, ha nem mindennapos ez a téma otthon.
Ne keseredj el, próbálkozz, próbáld rendszeresen ráültetni õket(alvás elõtt/után, stb.), és ha megérnek rá, kb. 3 nap alatt lesznek szobatiszták, mint az én fiam.3 hónapunk volt az ovikezdésig, teljesen kétségbe voltam esve, hogy mi lesz így velünk, masszívan tiltakozott, ha megkértem, hogy ráüljön, aztán egyszer csak egyik napról a másikra közölte, hogy neki ugyan nem kell már pelus, és néhány nap leforgása alatt, már nem csak akkor pisilt, ha én ráültettem, hanem õ szólt. Úgyhogy nyugi, fog ez menni:)
Leszögezném hogy nem vagyok szülõ, ennek ellenére ezt én úgy képzelném el hogy a szülõ kelti fel a gyerek érdeklõdését a wc meg a bili iránt, kezdi el rászoktatni õket, nem pedig azt várja hogy a gyerek egyszer csak magától ráül.
Mit tettél eddig az ügy érdekében? Erõltetni valóban nem szabad, és 2, 5 évesen tényleg nem vagytok még lekésve semmirõl, de azt azért jó, ha tudod, hogy nem minden gyereknél mûködik ez úgy, hogy egy reggelen azt mondja, bilizni szeretne, és onnantól szobatiszta. Biztos van, akinél igen, de sok gyerek jóval kényelmesebb típus ennél, és akkor neked kell felkeltened az érdeklõdést. Az jó ötlet, amit elõttem írtak, hogy ébredés után ültesd rá õket a bilire, amikor pedig jön majd a jobb idõ, vedd le róluk a pelust, de ne várd, hogy egyik napról a másikra szobatiszták legyenek! Mondjon bárki bármit, a legtöbb gyereknél ez egy folyamat.
Kislányom 3 éves szülinapja elõtt 3 hónappal közölte nem kell a pelenka, addig hallani sem akart arról, hogy bilibe pisiljen. HA hiszed, ha nem egyetlen baleset nem volt eddig, ez 4 hónapja történt. Viszont nem hajlandó a bilibe kakálni, érzi ha kakálni kell, tudja tartani, de csak pelenkába végzi a dolgát. Pár napja magától mondta, hogy megy a bilibe kakálni, nem jött össsze, de nem adta fel, akkor megy a WC-re, kb. 10x szaladt, hogy most tényleg kakál, de nem sikerült, megsajnáltam ráadtam a pelenkát és 2 perc múlva végzett, olyan mintha nem merne a pelenkán kívül máshová kakálni.
1: "Leszögezném hogy nem vagyok szülõ, ennek ellenére ezt én úgy képzelném el" Hajaj, én könyvet írhatnék arról, hogy a gyerekek születése elõtt mit képzeltem el.... és egy körömnyi papírfecnire ráfér az, ami úgy is lett.. :-))) Sajnos nem ilyen egyszerû ez a dolog, vannak gyerekek, akiknek ez mûködik, más gyereknél meg a macifigurás zenélõbilivel járhatod a csárdást elõtte, akkor se pillant rá.
ezt valamennyire úgymond igenis szokták eröltetni. ráültetni õket, sokan már 1 éves kor után kezdik, játékból, produktum nincs vagy ha van csak véletlenül csak szokják a bilin üldögélést. Ezek a gyerkek hamarabb is lesznek szobatiszták általábna. Ne ugy eröltesd hogy addig ott kell ülni amig nem probdukálnak csak játszanak rajta kicsit. addig üljenek rajta amig akarnak. Dicsérd õket ha rajta ülnek, a dicséretnek meg örülnek mivel az jó. Ezért gayakrabban fogják csinálni mivel meg vannak dicsárve ilyenkor. Egyébként lekésve nicsenek mert sok gyerek csak ovira lesz szoba iszta de mutogatni mindenképp kell nekik akkor is ha maguktól nem érdekli õket.
Szerintem belefér. Nekem a nagyobb 2 éves szülinapja után minden gond nélkül megbízhatóan szobatiszta lett, a kicsivel pedig 2, 5 évesen egyik nyáron próbálkoztunk, majd télre visszakapta a pelust, így 3, 5 évesen lett szobatiszta, szinte egyik napról a másikra.
A kérdező hozzászólása: Elsonek: nem szabad eroltetni, ha jartas lennel a temaban, tudnad. Ettol fuggetlenul mondom nekik a bilit, wc-t, latjak a tobbi gyereket a bolcsiben, megsincs semmi...
Ne aggódj emiatt, nem vagytok elkésve vele. Az én kisfiam 3 éves és 4 hónapos volt, amikor egyik napról a másikra szobatiszta lett. Kedves 6-os válaszoló. Az nem minden gyereknél oldható meg, hogy betölti az 1 évet, és elkezdem ültetgetni a bilire vagy a wc-re. Az én kisfiam utálta a bilit is és a wc-t is egészen addig a napig, amíg el nem jött a várva várt nap, amikor elõször szólt, hogy pisilnie vagy kakilnia kell. Elõtte egyszerûen visított, hacsak megemlítettük a bilit vagy a wc-t, pedig már minden módszert kipróbáltunk. Próbáltuk viccesen, játékosan, könyörögve, zsarolva..., és persze ráült Õ, és belepisilt meg belekakilt, ha megszánt minket, de nem szerette. Mintha mumus lett volna a bili, pedig soha nem erõltettük, nem bántottuk. Nekem mindenki azt mondta, aki egy kicsit is ért hozzá, hogy ez azért van, mert még nem érett meg rá, és most, hogy már szobatiszta lett, már én is elhiszem. Mi aztán tényleg mindent kipróbáltunk, és csak az kellett, hogy megérjen rá, ennyi. Szóval csak türelem kell, és persze beszélj róla neki minden nap, de ne erõltesd, amikor megérik rá, akkor tényleg magától fog szólni. Itt a nyár lassan, vedd le a pelust róla, amikor csak teheted, és menni fog. A legtöbb gyerek nyáron válik szobatisztává.

Normális, hogy 14 évesen ennyire egyedül érzem magam, és úgy érzek nem számíthatok senkire a szüleimen kívül? Annyira el vagyok keseredve.

Nem vagyok boldog, sírhatnékom van folyton. Nem bírom már. :'(

Legjobb válasz: Ebben a korban ez megesik néha, kortársaiddal suliban haverkodni, beszélgetni? Ebben a korban még nem az kell, hogy azt találd meg akivel az életed akarod lelni, csak simán keress beszélgetõpartnereket vagy akikkel esetleg elmehettek szórakozni.

Ebben a korban ez megesik néha, kortársaiddal suliban haverkodni, beszélgetni? Ebben a korban még nem az kell, hogy azt találd meg akivel az életed akarod lelni, csak simán keress beszélgetõpartnereket vagy akikkel esetleg elmehettek szórakozni.
Így van, ebben a korban ez elõfordul, de évekkel késõbb is érezheti ezt valaki. Sajnos a mai világban olyan az emberek többsége, aki ügyet sem vet a másikra. Majd idõvel kialakulnak barátságok, és úgy sokkal jobb lesz. :)
Vagy nem alakulnak ki és úgy is lehet jó.
Szedd össze magad! Nem hagyhatod hogy ez kikészítsen! Keress barátokat ha a suliban nincs, akk a szüleidnek baráti ágon, kezdj magaddal vmit ez a fontos!
Én is ugyanígy vagyok. 14/L

Normális, hogy el vagyok keseredve hogy nem indul a szülés időben?

40. hetet fogom kezdeni és semmi. Olyan szomorú vagyok emiatt, meg egyre ingerültebb. Minden rendben volt végig, nem gondoltam hogy eddig kell várnom.

Legjobb válasz: Ne keseregj,hamarossan megszületik a pici babád!Nekem mind a 3 gyerekm kicsit késöbb jött,az elsõ 9 napot huzott rá a második 5-öt a harmadik csak 2-öt . Légy türelmes és próbálj utánnanézni hogy mit egyél,hogy beinduljon (nekem a fahéjj,szegfüszeg "tea" után 2 nappal született a lányom)Szép szülést neked!

Ne keseregj, hamarossan megszületik a pici babád!Nekem mind a 3 gyerekm kicsit késöbb jött, az elsõ 9 napot huzott rá a második 5-öt a harmadik csak 2-öt . Légy türelmes és próbálj utánnanézni hogy mit egyél, hogy beinduljon (nekem a fahéjj, szegfüszeg "tea" után 2 nappal született a lányom)Szép szülést neked!
szia.tudom hogy már nagyon várod..:D..kezdj el lépcsözni..vagy egyszerüen csak legyetek együtt a pároddal.azt tudtad hogy a sperma beinditja a szülést?:Dnekem 4 éve bevált..sok sikert.
Szia!A baba úgy gondolja meg akar születni akkor lesz ott a szülés ideje.Addigis sétálj nagyokat élvezd a terhesség utolsó napjait.Én túlvittem mind a két terhességemet.Az elsõnél 5napot a másodiknál 3nappal vittem túl, hogy ingerült vagy az meg természetes dolog.Sok sikert a babádhoz és könnyü szülést!
Ne haragudjatok, de a gépem nagyon levan lassúlva és kétszer klikeltem rá mind a kétszer elküldte a válaszomat.
Az én kisfiam 7 napot húzott rá, akkor is burokrepesztéssel indult be. Nagyon vártam már a végét, én is ideges voltam, és türelmetlen. Nyugi, már nincs sok hátra! Gyors szülést és jó egészséget a babához.
Szia, Na akkor holnap szépen keljél fel és csinálj egy nagytakarítást úgy, ahogy anno tetted.Unána szépen engedj magadnak vizet /hogyha nincs nyitva a méhszáj/ vagy tusolj le, és fürcsizz meg jó kellemes meleg vízben.Mossál hajat, és utána pedig várd a csodát.Szexszelj a pároddal...ez is fontos.....sokan írták, hogyha jól kifárasztották magukat és szexeltek éjszaka megindult a szülés....vagy mondjuk menjetek egy jó angyot sétálni....be a városba vagy ki a Normafához vagy akárhová ahol jól érzed magad. :oD És ne aggódj, jön amikor jönnie kell.
Szia én is pont így vagyok.Május 28-ra vagyok kiirva, de még semmi.Hiába a szex is, meg a fürdés is.Az orvostól még kaptam 1 hetet, ha addig semmi akkor megindítják a szülést.Én is megcsinálnák bármit hogy elõjöjjön a kicsi.Vasárnap töltöm a 40 hetet, és nagyon ideges vagyok pár napja, széttudnák szedni egy lovat.Sajnos nem tudok magamnak parancsolni, még jó hogy a párom megért mert azon töltöm ki az idegességemet.Az elsõ babámat is 42 hétig hordtam, majd végül indítottak szülést.Majd lessz valami velünk.
Szia, szerintem mar trilliardszor hallottad a "Soha meg egy gyerek se maradt bent" :) mondatot.. engem is 4 honapja ez irtora idegesitett. A lanyom meg 6 napot huzott ra.. ebbol az elso 2 nap volt idegtepo (plane a rokonok allando telefonjai miatt), utana viszont olyan nyugalom lett rajtam urra, mint meg sose. Nagyon at tudom erezni (meg mindig!!) a gondodat.. plane, hogy a terhesseg utolso par napjat mar sztem senki nem elvezi. A szules viszont akkora elmeny, nem csodalom, hogy varod mar!! Drukkolok.
ésn a 42 hétre szültem minden rendben volt kicsit én is aggodtam de a doki megnyugatatottg. aztmondta már rég kivette volna a picit ha valami baj lenne odabent.

El vagyok keseredve! Egy héttel előbb sajna megjött, de 2 napig tartott, de az sem volt vészes. Semmi terhes tünetem nincs, ez normális, mármint a 2 nap, hogy rövid ideig tartott és nem volt sok?

Nagyon szeretnénk babát,ez a 7.hónap,hogy próbálkozunk, eddigm indig késett 8-10 napot, most meg el?bb jött. Én már nem értek semmit.Remélem nem akkora gond.

Legjobb válasz: Szia! Ha kevés volt lehet akár a beágyazódástól.(olyankor lehet barnás, rövid vérzés) Nõvéremnek is valami hasonló esete volt. Szerintem még ne add fel. Nagyon ne éld bele magad, de hátha még összejött! Én pár nap múlva bizti csinálnél egy tesztet.

Szia! Ha kevés volt lehet akár a beágyazódástól.(olyankor lehet barnás, rövid vérzés) Nõvéremnek is valami hasonló esete volt. Szerintem még ne add fel. Nagyon ne éld bele magad, de hátha még összejött! Én pár nap múlva bizti csinálnél egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: barnázásom egyáltalán nem volt, piros egyértelmûen, de kevés. ritkán szédülök picit, de szerintem az idõ miatt.
Szia! Teszteltél már? Én már biztosan teszteltem volna:)
A kérdező hozzászólása: még nem, valahogy nem hiszek abban, hogy baba van, de azért veszek egy tesztet, inkáb kellemesen akarok csalódni
vegyék csak tesztet és írd majd meg nekünk h mi lett, mi meg drukkolunk neked nagyon!! Kitartást, talán most ott van a baba!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!