Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy vagyok ideges, hogy (23 db)

8 hetes vagyok. Normális, hogy ha ideges leszek, például vki felhúz, rögtön érzem, hogy húzódik az alhasam?

Ilyenkor úgy aggódom. Összevesztem anyukámmal.

Legjobb válasz: Igen,van ilyen.De probálj higgadt maradni,meg nem tesz jót a stres pont most az elsõ 3 honapban-utána sem-de most pláne nem:(

Igen, van ilyen.De probálj higgadt maradni, meg nem tesz jót a stres pont most az elsõ 3 honapban-utána sem-de most pláne nem:(
A kérdező hozzászólása: Próbálok... :( 2 nap múlva külön költözünk férjemmel közös kis házunkba, alig várom... azt hiszem, az megoldás lesz mindenre. Addig kitartok.
Szia nekem is vannak ilyen érzéseim (16 hetes vagyok )és eleinte is voltak ha ideges voltam. Olyan mint a 30-40 hetes terheseknél amikor bekeményedik a has. Tehát van ilyen, de nem tesz jót a stressz . Próbálj nem veszekedni a babád miatt, de nekem sem volt könnyû. Amikor túlleszel a 3. hónapon és a hormonok máhol kezdenek dolgozni akkor majd elmúlik ez a korszak. De addig próbálj higgadtabb maradni.

Az normális hogy koleszban leszek És nagyon nagyon ideges vagyok nem tudok aludni, nagyon ideges vagyok stb?

Kérlek segítsetek köszi

Legjobb válasz: az normális, hogy koleszban leszel. az is normális, hogy ideges vagy, és továbbá az elsõ héten aludni is alig fogsz miatta a koliban. nem tudok megnyugtató dolgot mondani, mert úgysem nyugodsz meg tõle. inkább számold visszafelé a napokat.

az normális, hogy koleszban leszel. az is normális, hogy ideges vagy, és továbbá az elsõ héten aludni is alig fogsz miatta a koliban. nem tudok megnyugtató dolgot mondani, mert úgysem nyugodsz meg tõle. inkább számold visszafelé a napokat.
Miért vagy ideges? Nem értem a kérdést...
Az idegességed csak addig fog tartani, amíg nem ismered meg a többieket, akikkel majd együtt laksz. Igaz, nekem addig tartott, amíg megtudtam, hogy az egyetlen olyan lakásba kerültem az egész koliban, ahova kulcs nélkül nem lehet bemenni (kívül ugye nincs kilincs), és attól kezdve nyugodtan aludtam :P
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Normális, hogy ideges és türelmetlen vagyok?

Imádom a fiaimat,de valamiért mégis olyan türelmetlen vagyok velük pár hete.úgy érzem e miatt nem vagyok elég jó anyjuk és nem fognak annyira szeretni(4 éves és 2 éves).a terhesség miatt lehet hogy ilyen türelmetlen vagyok?Más is volt/van így?Lehet ezzel mit tenni?

Legjobb válasz: Igen a terhesség teszi veled ezt a csúnya tréfát. Bár inkább az elején szokott bolond lenni az ember lánya. Legalábbis tavaly én teljesen agyament voltam. A babám sajnos elment 10. héten de addig mint egy mániákus idióta ideges, türelmetlen, agressziv, szuperérzékeny voltam. Bõgtem állandóan. Szörnyû volt. Gyerekekkel foglalkozom ezért maximálisan megértem mennyire kínzó érzés ez neked és mennyire nehéz visszafognod magad hiszen a hormonjaid tombolnak. Hidd el a kicsikéid nem fognak megutálni. Ha nagyon messzire mész az undokkal a nagyobb lehet megkérdezi majd, mi bajod Anyu? Én sokszor azt hiszem undok vagyok és mikor megkérdezem õket, döbbenten néznek rám...

Igen a terhesség teszi veled ezt a csúnya tréfát. Bár inkább az elején szokott bolond lenni az ember lánya. Legalábbis tavaly én teljesen agyament voltam. A babám sajnos elment 10. héten de addig mint egy mániákus idióta ideges, türelmetlen, agressziv, szuperérzékeny voltam. Bõgtem állandóan. Szörnyû volt. Gyerekekkel foglalkozom ezért maximálisan megértem mennyire kínzó érzés ez neked és mennyire nehéz visszafognod magad hiszen a hormonjaid tombolnak. Hidd el a kicsikéid nem fognak megutálni. Ha nagyon messzire mész az undokkal a nagyobb lehet megkérdezi majd, mi bajod Anyu? Én sokszor azt hiszem undok vagyok és mikor megkérdezem õket, döbbenten néznek rám...
Én is igy vagyok a lányaimmal. Türelmetlen, sokszor kiabálok velük, aztán bánt a dolog, de újra megtörténik. Ez van.
Szia! én is ideges vagyok meg türelmetlen már legalább 1, 5 hónapja. Nagyon sajnálom a kisfiam és rettentõen szégyenlem magam a viselkedésem miatt de egyszerûen nem tudok mit tenni. Most vagyok a 39. héten, szerintemtuti az változtatott rajtam. Remélem szülés után ismét visszatér nyugis természetem. :)


Normális hogy ideges vagyok emiatt?

Beszerveztek nekem egy állásinterjút, de úgy hogy azt sem tudják hogy milyen pozícióra. A végzettségem nem nagyon izgatta a csávót, mert hogy mindenre be lehet tanítani az embert, és a lényeg hogy kedves legyek...

Legjobb válasz: Figyelj csak. Egyáltalán nem muszáj elmenned. Ha ilyen rossz érzéseid vannak akkor NE menj el. Valószínûleg MLM vagy ügynöki munka. Aki nem mondja meg, hogy milyen pozícióra adja be a pályázatodat az 99%-ban mlm. Feltételezem, hogy egy felnõtt ember vagy, aki megérti, hogy nem köteles feltétlenül úgy ugrálni, ahogy fütyülnek. Egyszerûen ne menj oda.

Figyelj csak. Egyáltalán nem muszáj elmenned. Ha ilyen rossz érzéseid vannak akkor NE menj el. Valószínûleg MLM vagy ügynöki munka. Aki nem mondja meg, hogy milyen pozícióra adja be a pályázatodat az 99%-ban mlm. Feltételezem, hogy egy felnõtt ember vagy, aki megérti, hogy nem köteles feltétlenül úgy ugrálni, ahogy fütyülnek. Egyszerûen ne menj oda.
Csak abba tudnak behúzni, amibe beleegyezel.

Normális, hogy úgy érzem, szétrobbanok? 6-7 hetes km. Mi lehet az oka? Mivel tudom nyugtatni magam? Teljesen feszült, ideges, türelmetlen vagyok!

Legjobb válasz: Szia! Ó, és még hányszor fogod ezt érezni....ez a hormonoktól van. Párszor rajtam is volt ez a hirtelen jövõ feszültség. Ilyenkor nem kezdtem bele semmibe, vagy félbehagytam mert annak még edénycsörömpölés lett volna a vége :)Ilyenkor közöltem a párommal, hogy feszült vagyok. Nyugodt maradt, nem "heccelt". Találtam magamnak valami nyugis elfoglaltságot, Pl. tévézés, számítógép...bármi. Aztán lenyugodtam. Nem szeretek balhézni meg hisztizni; bár sok kismami ilyenkor sokkal ingerlékenyebb és ezt ki is nyilvánítja. Ezt próbáltam elkerülni.

Szia! Ó, és még hányszor fogod ezt érezni....ez a hormonoktól van. Párszor rajtam is volt ez a hirtelen jövõ feszültség. Ilyenkor nem kezdtem bele semmibe, vagy félbehagytam mert annak még edénycsörömpölés lett volna a vége :) Ilyenkor közöltem a párommal, hogy feszült vagyok. Nyugodt maradt, nem "heccelt". Találtam magamnak valami nyugis elfoglaltságot, Pl. tévézés, számítógép...bármi. Aztán lenyugodtam. Nem szeretek balhézni meg hisztizni; bár sok kismami ilyenkor sokkal ingerlékenyebb és ezt ki is nyilvánítja. Ezt próbáltam elkerülni.
Én csak sokkal türelmetlenebb vagyok az emberekkel. Hisztis hála az égnek nem. Én olyankor 10ig számolok. Vagy néha utána :P 15 hetes
Szia! Hát ez nagyon ismerõs, én is így jártam a terhességem alatt. Az elsõ harmad volt a legkeményebb, minden és mindenki idegesített, a férjem is nehezen viselte, mindenért neki ugrottam, volt hogy 12 db. csokis palacsintát vágtam hozzá.... Engem az nyugtatott meg ha elvonultam egyedül pihenni, olvasgatni. Aztán a 2-ik harmadtól ritkultak a feszült pillanatok, a végére meg már teljesen megszüntek. Nekem az orvosom magne b6-ot javasolt. Boldog babavárást és remélem nálad sem tart sokáig ez az állapot. 21 hós kisfiú anyukája.

Normális, hogy ideges vagyok emmiatt? Mit kérdezzek?

Holnap megyek el?ször magándokihoz. Nem nagyon ismerem az itteni szokásokat, nemrég költöztünk vissza MO-ra. 4 hónapja született a babám, az utolsó hónapokat már itthon töltöttük, SZTK-ba jártam, ügyeletesnél szültem, de hiányzik az a bizalmi viszony egy konkrét orvoshoz, így, hogy mindig más, az éppen ügyel? látott el, és fogalma se volt mi volt el?tte velem... Most problémáim vannak a gátammal, így úgy döntöttem megpróbálok magándokihoz menni.

Legjobb válasz: Sokkal jobb a magándoki,jobb is hogy hozzá mész.Majd szépen lassan kialakul a bizalmi viszony.Teljesen õszintén kérdezz meg mindent amire kíváncsi vagy,õ azért van ott.

Sokkal jobb a magándoki, jobb is hogy hozzá mész.Majd szépen lassan kialakul a bizalmi viszony.Teljesen õszintén kérdezz meg mindent amire kíváncsi vagy, õ azért van ott.

Ha ideges vagyok, akkor normális, hogy ma már vagy 10-szer mentem WC-re szó szerint? Lehet az idegességnek ilyen tünete?

Legjobb válasz: Ez inkâbb vesegondra utal. Ha pl volt kezeletlen felfàzàsod, visszamaradhat ilyen tünet.

Ez inkâbb vesegondra utal. Ha pl volt kezeletlen felfàzàsod, visszamaradhat ilyen tünet.
Hát az attól függ, mit "mûveltél" a wc-n. Ha sokat járkálsz pisilni, akkor inkább felfázás, de ha egyéb dolgod akad ilyen gyakran az akkor AKÁR lehet az idegességtõl si szerintem. Nekem is, ha ideges vagyok, jobban beindul a bélmozgásom, vagy mim..."
Igen, simán lehet. Gondolom neked is a gyomrod az érzékeny pontod, ami rögtön reagál ha stresszes vagy
Igen, lehet az idegeskedéstõl. Nekem is mindig ez van, s miután túlvagyok a stresszhelyzeten (mondjuk egy vizsga) után elmúlik nyomtalanul! Próbálj megnyugodni, másra koncentrálni és jobb lesz.

Az normális, hogy ideges vagyok ha elfogy a fehérjém?

napokban fogyott el és tiszta ingerült vagyok,még 1 hétig tuti nem tudok venni

Legjobb válasz: Pff. Egyél több halat vagy csirkét és nincs gond... :D

Pff. Egyél több halat vagy csirkét és nincs gond... :D
Szerintem ez emberi butaság szimplán ... Ha ez van a fehérje után akkor kb semmit nemtudsz semmirõl gondolom kb 2 hónapja nyomod nem kell a rizs hogy 20 év így úgy tudom amit tudok sok iylen fasszal volt dolgom... Én a szteroid után nem remegek egy kúra után te meg egy szaros fehérjén kattogsz ? Mégis mi esne rajtad össze az a 2 deka ami felment a tejtõl amit ittál hozzá avgy mégis mi ?
normális
A kérdező hozzászólása: te egy fácán vagy te öcsém akkor többet edzettem mint te nézted a tv-t, nem kattogok és nem érdekel hogy te a kox után nem kattogsz nekem is sok hozad hasonlo fasszal volt dolgom, mind1ik jön az utcán feszeng aztán me telibeszurta a segget én meg telibeszurom oket szal ne nyomd itt nekem ezt a teso én vágom az életet vakert mert nagy falakba utkozol tesokam
A kérdező hozzászólása: de inkább legyek így és folyamatosan török elõre:D
A kérdező hozzászólása: énse így kezdtem:D:D:D
Sõt lehet már kisebb vagy mint mikor elkezdted. :S Remélem soha nem fogok ennyire belebolondulni semmibe. :D
már látom a fõcímlapon a protein porok "függõséghez" vezetnek :D
A kérdező hozzászólása: nem vagyok versenyzõ de folymaat ezen kattogok hogy most lehet nem jutotem elegendõ proteinhez talán már össze is estem kicsit, jó tudom hogy hülye vagyok..:D
Mivel nem vagy versenyzõ kétlem hogy olyan nagy gond lenne hogy nem toldsz táp.kieget egy hétig...
A kérdező hozzászólása: jaja de nem tok annyit zabalni, meg nincs mindennap csirke meg hal, túrot zabalok most sokat, hogy túlvészeljem a háborút:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: 2 deka izom faszikam szerintem a kezem nagyobb mint a combod kétszer:DDD

Normail hogy 15 honapos lanyom ha hisztizik vagy ideges valamiert akkor huzza a hajat az arcaba csip vagy belem. Tiszta duh olyankor alig tudom leallitani hogy megusse magat. Normalis ez?

Eddig nem volt anyas.Most egesz nap az olembe ul es csak ugy jatszik ha en is jatszom.De igy semmit nem tudok csinalni es ahogy irtam ha rajon a hoppare akkor csapkod,csipi magat vagy engem.Amugy jo kislany.Mindig szeretget,simogat.

Legjobb válasz: Igen, ez a dac és a hiszti korszak. Üdv a klubban. 18 hós kisfiam detto ugyanezt csinálja. Engem ilyenkor elfog a nevetés, akkor még jobban bemérgeli magát és gyorsan abba is hagyja,, mert látja hogy nincs értelme.

Igen, ez a dac és a hiszti korszak. Üdv a klubban. 18 hós kisfiam detto ugyanezt csinálja. Engem ilyenkor elfog a nevetés, akkor még jobban bemérgeli magát és gyorsan abba is hagyja, , mert látja hogy nincs értelme.
Kb ilyen korban kezdõdött nálunk is, most 19 hónapos a fiam, még ritkán csinálja, haj húzás, fej ütése persze a sajátját a csípést már elfelejtette szerencsére :-) remélem most már leszokik majd róla.Olyan erõvel tudja tépni a haját, de mintha nem is fájna neki.Jaa és a másik amit elõszeretettel csinál ha hisztizik, babakocsiban ülve a háttámlához hátra veri mondhatni csapkodja a fejét.Más elszörnyedve nézi mi baja a gyerekemnek, sziszegnek hogy az hogy fájhat neki, miért nem teszek semmit, pedig csak hisztizik.Ha rászólok jobban csinálja, ha nem szólok hamar befejezi, hát ezért hagyom rá, persze utána mondom neki hogy ezt nem szabad. Hihetetlen mit ki nem találnak, fájdalom küszöbük meg valahol a csillagos egekben van, legalább is a fiamé :-D
15 hós kislányom ha ideges , a fejét üti, vagy beleharap a saját kezébe, aztán mutatja hogy fáj :)
lehetséges, hogy autista?
A kérdező hozzászólása: Az biztoshogy nem.A fejlõdésével nincsen probléma, szellemileg nem sérült, az orvos és a védõnõ is látja és ezt egyik sem mondta hogy bármi baja lenne.Minden végtagját rendeesen használja, 5 és fél hónaposan már ült, hasra fordul és vissza.EZ A KÉZ KÖRÖZGETÉS ÚJ...és nem tudom miért csinálja.
ponthogy az autistáknál vannak ezek a mozgásos ismétlõdõ dolgok.
A kérdező hozzászólása: Jajj nem tudom honnan veszed ezeket az okos dolgokat, de légyszives olvass már utánna az interneten milyen egy autista, ha okosat nem tudsz írni, akkor inkább ne tedd.
A kérdező hozzászólása: A fejlõdési zavarok tünetei Eltekintve azoktól az esetektõl, amikor a fogyatékosság ténye ismert, a felnõttek olykor a gyermek szokatlan viselkedésére, netán bizonyos készségek késedelmes elsajátítására figyelnek fel. Ilyen például, ha a baba három hónapos kora után sem képes egyenesen tartani a fejét, illetõleg nyolc hónaposan nem tud még segítség nélkül ülni, esetleg a tárgyakat a kezében tartani. A járás és a beszédtanulás túlzott késlekedése aggodalomra adhat okot. A szokatlanul csöndes 1-2 évesnél siketségre gyanakodhatunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!