Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy vagy fekve (2 db)

Szopi után, szerintem befejezte, és böfizett, lerakom az ágyra nyújtogatja a kis nyelvét, hason fekve, nyalogatja a lepedőt, a kezét. Normális ez? Vagy még éhes lenne? Miből tudom eldönteni, hogy jól lakott-e? Nem engedi el a cicit.

Legjobb válasz: :D Ez aranyos. :) Nem hiszem, hogy éhes lenne. Ha nem sír, akkor biztos nem. Én nemigen láttam még olyan babát, amelyik önként elengedi a cicit. :) Minden baba nyalogatja a lepedõt, meg a kezeit.

:D Ez aranyos. :) Nem hiszem, hogy éhes lenne. Ha nem sír, akkor biztos nem. Én nemigen láttam még olyan babát, amelyik önként elengedi a cicit. :) Minden baba nyalogatja a lepedõt, meg a kezeit.
Ilyet az enyém is csinált.De õ ilyenkor álmos volt, és rendszerint el is aludt, lepedõnyalogatás meg kéznyalogatás után.Ha éhes ne aggódj sírni fog, lehet hogy a tiéd is álmos vagy csak játszogat így.
:-) Igaza van az elõttem válaszolónak, ha éhes lenne, sírna. A kisbabák már csak ilyenek, mindennel a szájukkal keresztül ismerkednek meg...tehát teljesen természetes, hogy nyalogatják a körülöttök lévõ tárgyakat :-)
Szia! Azt jelenti, hogy már nem éhes. Az én kisbabám amikor már eleget szopizott elengedi a cicim és amikor még megszeretném kínálni, még egy pillanatra bekapja, de rögtön el is engedi nyelvnyújtással. Innen tudom, hogy már nem kér többet.

Normális, hogy ülve vagy fekve elkezdek szédülni?

15 hetes terhes vagyok, nem émelygek már semmi bajom, félek valami ér probléma lessz, mert vékony az érfalam, és gyenge a köt?szövetem.

Legjobb válasz: Nincs alacsony vérnyomásod? Attól is elõfordulhat szédülés.

Nincs alacsony vérnyomásod? Attól is elõfordulhat szédülés.
A kérdező hozzászólása: Amióta terhes vagyok, azóta normális a vérnyomásom.Eddig alacsony volt.
Alacsony vérnyomás, vagy tulzott képzelgés. Sokszor túl aggódás az oka.
Ne aggódj ez teljesen normális ilyenkor! Nekem is elõfordul, van hogy lefekszek és ülök, és úgy is szédülök! nem szabad vele foglalkozni, nyugtasd magad. ezt csak a terhesség váltja ki belõled!! Nyugi minden oké lesz! Boldog babavárást! :) 31 hetes kismama
Ne aggódj! Valószínûleg azért van, mert a babád úgy fekszik, hogy nyomja a hasi aortát, ez okoz szédülést. Próbálj meg a jobboldaladra feküdni, az szokott segíteni. Nekem is volt már párszor. 39. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, erre nem is gondoltam :o)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!