Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy után nagyon (62 db)

Sikeres beültetés után vagyok, kb. most 5hetes. Normális hogy néha nagyon szurkál a hasam és görcsölök? Az ultrogestan is okozhatja ezeket a görcsöket?

Legjobb válasz: Ha pici szurkálás, olyan, mintha húzó fájdalom lenne, de nem igazán fáj, az rendben van. Nõ a méhed, húzódnak a szalagok, ez normális. Az Utrogestan nem csinál görcsöket. Ha erõsebb görcseid vannak, akkor irány az orvos!

Ha pici szurkálás, olyan, mintha húzó fájdalom lenne, de nem igazán fáj, az rendben van. Nõ a méhed, húzódnak a szalagok, ez normális. Az Utrogestan nem csinál görcsöket. Ha erõsebb görcseid vannak, akkor irány az orvos!
Ha egy-egy mozdulat fáj, szúr csak, vagy nincs mozgás, hanem elkezdõdik, és nem tart tovább pár másodpercnél, akkor nincs gond! Szedj magneB6-ot, én is ezt ezt szedem, és nagyon jó a méh növekedésére. Gratula a babához! szintén 5 hetes
2. vagyok. Ha olyan, mint mensikor, annyi különbséggel, hogy vér nélkül, akkor az jó!! :) Ne aggódj, ez természetes! Én most váltottam Béres Mg+B6-ra, mert drágállom a Magne-t, és a Béresben több a Mg! Ha elfogy a tied, neked is ajánlom. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát elég erõs görcseim vannak és ehhez társul a szúrkálás. Olyan mint menszesznél.
A kérdező hozzászólása: Szedem a magne B6-ot már a beültetés óta. Én is gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszi:)

Szülés után mikor? Menstruációm még nem jött meg azóta sem. Ez mit jelenthet? Normális hogy ha nagyon behúzom a hasam érzek valami szívdobogás szerűt?

Van egy 2 hós kisfiam, tápszeres két hetes kora óta. Vajon terhes vagyok? SEGÍTSETEK.

Legjobb válasz: Terhességi teszt. Egyébként szívdobogásszerût még nem érezhetsz, mert még ha teherbe is estél volna a lehetõ leghamarabb, akkor is max most kellene kimaradnia, azaz kb riszszemnyi lehetne a babád.

Terhességi teszt. Egyébként szívdobogásszerût még nem érezhetsz, mert még ha teherbe is estél volna a lehetõ leghamarabb, akkor is max most kellene kimaradnia, azaz kb riszszemnyi lehetne a babád.
Én egész terhesség alatt nem éreztem a szívdobogását a gyerekemnek a hasamon keresztül :-S Vegyél terhességi tesztet!

Normális az, hogy szeretkezés után nagyon kell pisilnem?

Kicsit cikisnek érzem a dolgot, hogy egy reggeli szeretkezés után nem maradhatok ágyban a kedvesemmel, mert hív a természet. A barátn?m kinevet emiatt, de én kicsit szégyellem magam emiatt. 16/F

Legjobb válasz: Normális hát! Ne érezd cikinek errõl te nem tehetsz! Az én barátom is általában szokott pisilni szex után! Fõleg hogy reggeli szeretkezésrõl van szó teljesen érthetõ... reggel mindenkinek az elsõ a pisilés.

Normális hát! Ne érezd cikinek errõl te nem tehetsz! Az én barátom is általában szokott pisilni szex után! Fõleg hogy reggeli szeretkezésrõl van szó teljesen érthetõ... reggel mindenkinek az elsõ a pisilés.
Ez teljesen normális.Velem is ezvan. Teljesen mindegy hogy szeretkezés elött voltam pisilni, szex után az az elsö és 1 cigi :D
Én mindig, és a barátom is mindig elmegy pisilni szex után.Szerintem ez normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát:)

Ha nagyon szeret és szerelmes belém egy lány, akkor normális, hogy 1, 5 év alatt nem szeretkeztünk egyszer sem? Ha egy nő szerelmes, ágybabújik a szerelmével maximum fél év után, nem?

Legjobb válasz: Ez elég sok mindentõl függ. Fõleg az erkölcsi neveltetésétõl, beállítódástól és az illetõ korától is, no meg, hogy volt-e már elõtte valakivel, vagy sem. Van akinek fontos a szüzesség megõrzése is. Másfél év alatt azért ilyen dolgokat megbeszélhettetek volna. Én a elsõ szerelmemmel már kb. mint 2,5 éve jártunk, amikor elõször szeretkeztünk. Bár magunktól sem siettük volna el, a szüleink mindkettõnket nagyon szigorúan fogtak, nem nagyon akadt rá normális lehetõség sem elõtte. Az, hogy eddig még nem szeretkeztetek nem jelenti azt, hogy nem szeret eléggé. Szerintem az a legtisztább, ha megbeszélitek, hiszen úgy tûnik másképp gondolkodtok errõl. Osszátok meg a saját gondolataitokat egymással.

Ez elég sok mindentõl függ. Fõleg az erkölcsi neveltetésétõl, beállítódástól és az illetõ korától is, no meg, hogy volt-e már elõtte valakivel, vagy sem. Van akinek fontos a szüzesség megõrzése is. Másfél év alatt azért ilyen dolgokat megbeszélhettetek volna. Én a elsõ szerelmemmel már kb. mint 2, 5 éve jártunk, amikor elõször szeretkeztünk. Bár magunktól sem siettük volna el, a szüleink mindkettõnket nagyon szigorúan fogtak, nem nagyon akadt rá normális lehetõség sem elõtte. Az, hogy eddig még nem szeretkeztetek nem jelenti azt, hogy nem szeret eléggé. Szerintem az a legtisztább, ha megbeszélitek, hiszen úgy tûnik másképp gondolkodtok errõl. Osszátok meg a saját gondolataitokat egymással.
Hát, ez sokmindentõl függ.Mennyi idõsek vagytok?Szûz a lány?Érte valami trauma(nem veled)?Pettingelni sem pettingeltek?
Sokfélék az emberek, bár az 1, 5 év kissé hosszú, amikor átlagosan a 3.-4. randevún a legtöbben már lefekszenek. Persze sok múlik az egyéneken, nyilván, ha a nõdnek az az elve, hogy nincs szex házasság elõtt, az egész más helyzet, mint az, ha mondjuk veled 'jár', miközben mások dugják. Egyébként honnan tudod, hogy szerelmes beléd? Azt csak a viselkedésébõl lehet megtudni. Ha valaki nem hajlandó veled lefeküdni, az nem okvetlenül a szerelem jele sajnos.
Szerintem ez így már túlzás. Egyrészt kihasznál téged - másrészt lehet, hogy mélyen vallásos. Szerintem egyiknek sem lehet igazán örülni. Én otthagynám - méghozzá azért, mert ha most ilyen, a házasság után még sokkal ilyenebb lesz. Nem kívánod te azt magadnak...
Hát az sem jó, ha 13 évesen már b*sznak a kislányok, de ez meg a másik véglet - én nem tudom elfogadni egyiket sem. :<
Szerintem itt nincs kérdés. Ennek a kapcsolatnak már lõttek, egyikõtök sem él már benne, felejtsd el! Nem tudom, mi az, ami miatt vacillálsz, hisz semmi olyat nem írtál, ami még hozzá fûzne. Tudom, másfél év az életedbõl... emlékezz a jó és szép dolgokra, de ennyi, keress olyat, akivel minden OK, akinél nem érzed úgy, hogy kihasznál, akivel egyenrangú társak lehettek. Amit írtál, abból még akár az is fontos lehet, hogy olyat válassz, akinek nem kell költöznie, akinek nem kell otthagynia a saját egzisztenciáját, családját, tanulmányait stb. ha Veled szeretne lenni. Egy olyan kapcsolatban, ahol mindketten a másiktól várja el, hogy érte feladjon mindent, akármi is lesz, mindig lesz egy vesztes fél, akinek nem ér ennyit a dolog. Ha ott találnál valakit magadnak, ahol te élsz, ez a probléma fel sem merülne, lényegesen egyszerûbben telhetnének a napjaitok együtt.
A kérdező hozzászólása: figyelmetlen válaszolóknak: nem a szex volt a kérdés, hanem a szerelem
13:38-as vagyok... valahogy átugrottam azt a kommentedet, hogy már szakítottatok is. Nos ebben az esetben végképp semmi sem köt össze benneteket. Ha õ ennyire "örült" és sietett országnak-világnak hírül adni, hogy egyedülálló, még annyit sem ér meg ez a dolog, hogy dilemmázz rajta! Lépj tovább, keress valakit, akivel sokkal inkább egyezni tudtok, aki felvállal, akinek Te ugyan olyan fontos vagy, mint õ neked, aki büszkén írja majd ki akár iwiwen is, hogy "kapcsolatban".
A kérdező hozzászólása: és úgy képzeli el a dolgokat az életben, hogy én alkalmazkodom hozzá, megyek mindig hozzá, sõt oda is költözöm, amit a munkámból, karrierembõl kifolyólag nem tehetek meg kényelmesen ... könyebben tudnám rendezni, megalapozni a jövõnket, ha õ jönne utánam, viszont ezt nem hajlandó
A kérdező hozzászólása: kár, hogy ennyire lepontozzátok egymást, mivel igazat adok azoknak a kommentelõknek, akik a pasifogást látják benne ...
"Ha egy nõ szerelmes, ágybabújik a szerelmével maximum fél év után, nem?" Én ebbõl úgy értelmeztem, hogy a szexben a szerelem bizonyítékát látod. lehet, hogy a kérdés a szerelem, de ebben alaposan szerepel a szex is! (Az egyik "figyelmetlen")
Én annak a híve vagyok, hogy kiismerem az embereket mielõtt összejövök vele. Nekem most van egy hosszabb kapcsolatom és több mint egy évig várattam a fiút, aztán összejöttem vele. Ezután 15 hónapban vesztettem vele el a szüzességemet, ekkor éreztem jónak, hogy õ megérdemli. Ha szeretitek egymást, akkor nem csak a szex számít. Szóval csak várj, ha majd õ is akarja, akkor csináljátok, hidd el akkor lesz a legjobb. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: megvártam volna, míg befejezi a tanulmányait ... mindenben a kedvében jártam ...
A kérdező hozzászólása: nem a szexre ment ki a kérdés. a szex két ember között a szerelem beteljesülése szerintem. ha egy nõ tényleg szeret, odaadja magát és nem áll ellen, de hogy 1, 5 évig ne történjen semmi, hanem tartogatja magát a házasságra, hogy megfogjon, egy szakítás után meg kínálgatja magát ... egyébként is még õ mondta, hogy pl vizsgákon rá szokott játszani, hogy fél, hogy kedvesebbek legyenek vele, és jobb jegyet kapjon, sõt, amikor kezdtünk járni és kísérgettem egyetemre, cipeltem a táskáját, mindig kerülõúton kellett mennünk. amikor meg kétszer kikosarazott és utána visszajött, az még furcsább volt ... sejtettem, hogy valami nem stimmel
A kérdező hozzászólása: szakítás után kínálgatja magát = árulja magát iwiwen ... eddig a kapcsolati állapot rejtve volt, most hogy egyedülálló, be is állította, hogy mindenki lássa. nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de nagy pofára esés volt 1, 5 év után. egy valaki mondogatta a baráti körömbõl, hogy valami nem stimmel ezzel a lánnyal, csak nyílván szerelmesen nem hisz az ember ... kíváncsi vagyok még véleményekre
A kommentedbõl én úgy érzem, te már nem nagyon vagy szívvel-lélekkel ebben a kapcsolatban. Abból, amiket írtál, szerintem ez egy szeretkezéssel sem változna meg. Azzal szerintem nincs semmi baj, ha valaki azt szeretné, ha másfél évvel késõbb is a tenyerén hordozná a pasija és még ilyenkor is törõdik a tanulmányaival, nem hanyagolja el a vizsgáit, stb. A nyilvános helyen való csókolózás hiánya sem szemétség, sunyiság, stb. Lehet, hogy ezzel a "felsõbb körbe való kerüléssel" inkább Te érzed úgy, hogy mivel egyre jobb parti vagy, könnyebben és szexdúsabban is élhetnél VALAKI MÁSSAL. Amit fent írtak páran, jó ötletnek tûnik... ha õt akarod szexszel együtt akkor vedd el, ha nem, hát lépj. Az sem árt, ha tudatod a lánnyal, hogy a 2 eshetõség között vacillálsz, így kiderülhet az is, hogy neki mennyire fontos ez az elv.
Na ez érdekes, házasság elõtt pár nappal... Akkor már mért nem várja ki azt a pár napot, ha vallás miatt csinálja ezt?
Ja, mondjuk ha 16 évesek vagytok, vagy valami ilyesmi, akkor persze nem értelmes a válaszom (bár a kérdés sem nagyon).
A kérdező hozzászólása: kijelentette, hogy csak akkor fekszik le velem, ha már házasság elõtt vagyunk pár nappal ...
A kérdező hozzászólása: mindketten elmúltunk 20, most kezdtem el dolgozni
A kérdező hozzászólása: sokszor mondogatta, hogy mennyire szeret így úgy amúgy, közben elvárt volna bizonyos dolgokat, hogy tovább hordozzam a tenyeremen és futkározzak utána 260 km-re dolgozó emberként, míg neki "tanulni kell" hétvégente. ahol meg lakik, az utcán nem csókolhattam meg még félreesõ helyen sem, nem engedte ...
A kérdező hozzászólása: mindig a kedvében jártam, az tény, hogy jó böszme voltam, mert elvakultan szerettem. a másik tény, hogy saját erõbõl bekerültem egy felsõbb körbe, tehát jó parti lennék :)
Így már más a helyzet miután írtál kommentet.Fel sem vállal téged(a szex most más lapra tartozik)!Utolsóval egyetértek.Hagyd ott v.próbálj meg még 1 utolsót beszélgetni vele, ha szerinted még megéri.
A kérdező hozzászólása: Ebbõl otthagyás lesz. Valószínûleg kelleti magát más férfiaknak is. Mikor elkezdtünk járni, nem sietett iwiwre kiírni, hogy kapcsolatban, még én szóltam neki pár hónap múlva, most szakításunkkor meg két nap múlva ez volt az elsõ dolga, hogy leszedte a közös képeinket és kiírta, hogy egyedülálló.
háthallod, ezt a nõt énmár ma otthagynám. ezzel a szüzességdumával valszeg csak magához akart láncolni, valószínûsíthetõ, hogy te egy kedvesebb, rendesebb fiú vagy, nem az a szexmániás bunkó, így feltételezte h téged meglehet fogni a szüzesség témánál fogva. plusz még említetted h bekerültél felsõbb körökbe. ez a csaj tuti h nem szeret téged, csak megakar tartani, a fentebb említett okokból kifolyólag. közben meg valszeg más pasikkal is kavar, ugyanis már rég nemte vagy neki a nagy õ, és kalandozik el másfele. én a helyedbe mnár ma kidobnám.
"kijelentette, hogy csak akkor fekszik le velem, ha már házasság elõtt vagyunk pár nappal ..." Így meg nem is értem, mi a kérdés. Ha ezzel a nõvel akarsz maradni, akkor házasodj, ha nem, akkor hagyd el. Ritka kincs az olyan nõ, aki ennyire tudja, mit akar, és még világosan, emberi nyelven közölni is tudja. Szóval pofonegyszerû a döntés. Házasodsz és akkor lesz szex, vagy nem házasodsz, és akkor nem lesz.
ez a nõ nem kincsként õrzi a szüzességét, hanem pasiodaláncolónak használja. ezegy rafinált, sunyi nõ, ésmég véletlenül se vedd el azért, h végre legyen szex, inkább keress mást, aki nem eszközként tekint a szüzességére
Büdös ez így nagyon, ráadásul Te is látod a helyzet problémás pontjait - beszélj vele és ha úgy látod, nem változik semmi (gondolkodásában, hozzáállásában stb.), szerintem is hagyd ott. (Ez persze magánvélemény)

Normális, hogy orgazmus után nagyon bekeményedik és fáj a hasam?

Oyan mintha begörcsölt volna,de nem tartott csak néhány másodpercig,ez ártott a kicsinek?Csak egyszer fordult el? és félek,hogy újból lessz.Ti már tapasztaltatok ilyet?26hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia. Igen ez normális, hogy szex után kicsit és rövid ideig bekeményedik a has. Baj akkor van, ha utána véreznél is. Üdv, 30 hetes kismami

Szia. Igen ez normális, hogy szex után kicsit és rövid ideig bekeményedik a has. Baj akkor van, ha utána véreznél is. Üdv, 30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: nem, hála égnek nem véreztem, köszi a választ:-)

Az normális, hogy 2.5 éves gyerekeim még nem szobtiszták? Mégcsak nem is érdeklődnek a bili vagy a wc után. El vagyok keseredve nagyon.

Legjobb válasz: Ne légy elkeseredve, normális. A barátnõm kislánya is éppen az ovi kezdés elõtt pár héttel lett szobatiszta, elõtte semmilyen módszer nem használt, hiába próbálkoztak. Õ is már kétségbe volt esve, aztán két hét alatt simán megoldódott az egész. Azt mondta, szinte egyik napról a másikra változott meg a dolog, és kb. két hét alatt teljesen szobatiszta lett. Egyszer csak odament a WC-hez, hogy pisilni szeretne, mintha mindig is oda járt volna. Közölte nagy szemekkel, hogy de hiszen a Zsuzsika (vagy valami más nevû kislány ismerõse) is a WC-be pisil. Mintha eddig mindig is oda járt volna, és õ lenne megrökönyödve a kérdésen :). Szóval ne aggódj, megérik rá nemsokára, fõleg, ha nem mindennapos ez a téma otthon.

Ne légy elkeseredve, normális. A barátnõm kislánya is éppen az ovi kezdés elõtt pár héttel lett szobatiszta, elõtte semmilyen módszer nem használt, hiába próbálkoztak. Õ is már kétségbe volt esve, aztán két hét alatt simán megoldódott az egész. Azt mondta, szinte egyik napról a másikra változott meg a dolog, és kb. két hét alatt teljesen szobatiszta lett. Egyszer csak odament a WC-hez, hogy pisilni szeretne, mintha mindig is oda járt volna. Közölte nagy szemekkel, hogy de hiszen a Zsuzsika (vagy valami más nevû kislány ismerõse) is a WC-be pisil. Mintha eddig mindig is oda járt volna, és õ lenne megrökönyödve a kérdésen :) . Szóval ne aggódj, megérik rá nemsokára, fõleg, ha nem mindennapos ez a téma otthon.
Ne keseredj el, próbálkozz, próbáld rendszeresen ráültetni õket(alvás elõtt/után, stb.), és ha megérnek rá, kb. 3 nap alatt lesznek szobatiszták, mint az én fiam.3 hónapunk volt az ovikezdésig, teljesen kétségbe voltam esve, hogy mi lesz így velünk, masszívan tiltakozott, ha megkértem, hogy ráüljön, aztán egyszer csak egyik napról a másikra közölte, hogy neki ugyan nem kell már pelus, és néhány nap leforgása alatt, már nem csak akkor pisilt, ha én ráültettem, hanem õ szólt. Úgyhogy nyugi, fog ez menni:)
Leszögezném hogy nem vagyok szülõ, ennek ellenére ezt én úgy képzelném el hogy a szülõ kelti fel a gyerek érdeklõdését a wc meg a bili iránt, kezdi el rászoktatni õket, nem pedig azt várja hogy a gyerek egyszer csak magától ráül.
Mit tettél eddig az ügy érdekében? Erõltetni valóban nem szabad, és 2, 5 évesen tényleg nem vagytok még lekésve semmirõl, de azt azért jó, ha tudod, hogy nem minden gyereknél mûködik ez úgy, hogy egy reggelen azt mondja, bilizni szeretne, és onnantól szobatiszta. Biztos van, akinél igen, de sok gyerek jóval kényelmesebb típus ennél, és akkor neked kell felkeltened az érdeklõdést. Az jó ötlet, amit elõttem írtak, hogy ébredés után ültesd rá õket a bilire, amikor pedig jön majd a jobb idõ, vedd le róluk a pelust, de ne várd, hogy egyik napról a másikra szobatiszták legyenek! Mondjon bárki bármit, a legtöbb gyereknél ez egy folyamat.
Kislányom 3 éves szülinapja elõtt 3 hónappal közölte nem kell a pelenka, addig hallani sem akart arról, hogy bilibe pisiljen. HA hiszed, ha nem egyetlen baleset nem volt eddig, ez 4 hónapja történt. Viszont nem hajlandó a bilibe kakálni, érzi ha kakálni kell, tudja tartani, de csak pelenkába végzi a dolgát. Pár napja magától mondta, hogy megy a bilibe kakálni, nem jött össsze, de nem adta fel, akkor megy a WC-re, kb. 10x szaladt, hogy most tényleg kakál, de nem sikerült, megsajnáltam ráadtam a pelenkát és 2 perc múlva végzett, olyan mintha nem merne a pelenkán kívül máshová kakálni.
1: "Leszögezném hogy nem vagyok szülõ, ennek ellenére ezt én úgy képzelném el" Hajaj, én könyvet írhatnék arról, hogy a gyerekek születése elõtt mit képzeltem el.... és egy körömnyi papírfecnire ráfér az, ami úgy is lett.. :-))) Sajnos nem ilyen egyszerû ez a dolog, vannak gyerekek, akiknek ez mûködik, más gyereknél meg a macifigurás zenélõbilivel járhatod a csárdást elõtte, akkor se pillant rá.
ezt valamennyire úgymond igenis szokták eröltetni. ráültetni õket, sokan már 1 éves kor után kezdik, játékból, produktum nincs vagy ha van csak véletlenül csak szokják a bilin üldögélést. Ezek a gyerkek hamarabb is lesznek szobatiszták általábna. Ne ugy eröltesd hogy addig ott kell ülni amig nem probdukálnak csak játszanak rajta kicsit. addig üljenek rajta amig akarnak. Dicsérd õket ha rajta ülnek, a dicséretnek meg örülnek mivel az jó. Ezért gayakrabban fogják csinálni mivel meg vannak dicsárve ilyenkor. Egyébként lekésve nicsenek mert sok gyerek csak ovira lesz szoba iszta de mutogatni mindenképp kell nekik akkor is ha maguktól nem érdekli õket.
Szerintem belefér. Nekem a nagyobb 2 éves szülinapja után minden gond nélkül megbízhatóan szobatiszta lett, a kicsivel pedig 2, 5 évesen egyik nyáron próbálkoztunk, majd télre visszakapta a pelust, így 3, 5 évesen lett szobatiszta, szinte egyik napról a másikra.
A kérdező hozzászólása: Elsonek: nem szabad eroltetni, ha jartas lennel a temaban, tudnad. Ettol fuggetlenul mondom nekik a bilit, wc-t, latjak a tobbi gyereket a bolcsiben, megsincs semmi...
Ne aggódj emiatt, nem vagytok elkésve vele. Az én kisfiam 3 éves és 4 hónapos volt, amikor egyik napról a másikra szobatiszta lett. Kedves 6-os válaszoló. Az nem minden gyereknél oldható meg, hogy betölti az 1 évet, és elkezdem ültetgetni a bilire vagy a wc-re. Az én kisfiam utálta a bilit is és a wc-t is egészen addig a napig, amíg el nem jött a várva várt nap, amikor elõször szólt, hogy pisilnie vagy kakilnia kell. Elõtte egyszerûen visított, hacsak megemlítettük a bilit vagy a wc-t, pedig már minden módszert kipróbáltunk. Próbáltuk viccesen, játékosan, könyörögve, zsarolva..., és persze ráült Õ, és belepisilt meg belekakilt, ha megszánt minket, de nem szerette. Mintha mumus lett volna a bili, pedig soha nem erõltettük, nem bántottuk. Nekem mindenki azt mondta, aki egy kicsit is ért hozzá, hogy ez azért van, mert még nem érett meg rá, és most, hogy már szobatiszta lett, már én is elhiszem. Mi aztán tényleg mindent kipróbáltunk, és csak az kellett, hogy megérjen rá, ennyi. Szóval csak türelem kell, és persze beszélj róla neki minden nap, de ne erõltesd, amikor megérik rá, akkor tényleg magától fog szólni. Itt a nyár lassan, vedd le a pelust róla, amikor csak teheted, és menni fog. A legtöbb gyerek nyáron válik szobatisztává.

Normális hogy a 2hónapos kisfiam napközben fél órákat nagyon ritkán 1 órát alszik csak szopizások után? Akármit csinálok nem alszik többet.

Legjobb válasz: Teljesen normális, az én kisfiam is ilyen keveset aludt születésétõl kezdve. Emiatt sokszor nagyon nyûgös volt!Megpróbálhatod esetleg, hogy melléfekszel és vele alszol vagy pihensz. Nekünk ez bevált így többet alszik és sokkal nyugodtabbak lettek a napjaink!!

Teljesen normális, az én kisfiam is ilyen keveset aludt születésétõl kezdve. Emiatt sokszor nagyon nyûgös volt!Megpróbálhatod esetleg, hogy melléfekszel és vele alszol vagy pihensz. Nekünk ez bevált így többet alszik és sokkal nyugodtabbak lettek a napjaink!!
A kérdező hozzászólása: Èjszaka szerencssère alszik rendesen csak napközben szenvedünk emiatt èn sem nagyon tudok semmit csinálni:(de ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel!
Teljesen normális, és egyre kevesebbet fog.
Az én fiam miután hazahoztuk a kórházból volt olyan nap hogy nem eludt egy percet sem.Ha mellette feküdtem szunyókált, de ha megmozdultam felkelt.aztán rászokott a napi 3x fél óra alvásra.Jelenleg 10 hós napi 2x alszik fél-1 órát.Doki azt mondta ennyi az alvásigénye.Az éjszakát sem alussza végig.

Az normális, hogy egy fél, egy óra állás után nagyon fáj a derekam? /15 éves fiú/

Elvileg nincsen gerincferdülésem, és mindig kihúzom magamat, nem görnyedek. :S Van akinek ez ugyanígy el?fordult? Minek lehet ez a jele?

Legjobb válasz: Én is ilyen vagyok. Még ha buliban vagyok és táncolok, akkor is megfájdul a derekam 1-2 óra állás után. Sõt, ha egy helyben kell állnom mozdulatlanul, pár perc után el is ájulok. Pedig a túrázást birom (20-30 km-t is). Nekem sincs gerincferdülésem... A fene tudja. Nagy segítség nem voltam, de gondoltam írok, h ne érezd magad egyedül a problémáddal.. :) 26/L

Én is ilyen vagyok. Még ha buliban vagyok és táncolok, akkor is megfájdul a derekam 1-2 óra állás után. Sõt, ha egy helyben kell állnom mozdulatlanul, pár perc után el is ájulok. Pedig a túrázást birom (20-30 km-t is). Nekem sincs gerincferdülésem... A fene tudja. Nagy segítség nem voltam, de gondoltam írok, h ne érezd magad egyedül a problémáddal.. :) 26/L
Szia! Ezt az állást hogyan kell érteni? Áll a bolti eladó is, de nem egyhelyben. Ide-oda járkál, tesz vesz. Neki igy kell dolgoznia legalább 8 órán át. A katona is áll, díszórségben mozdulatlanul, legalább egy órán át. Amikor kirándulsz, és turázol akkor is a lábaidon mész órákon át. Tehát a te állásod melyik ezek közül? Vszeg csak a tartásoddal lehet baj. A mozdulatlanul állást meg nem kell erõltetni. Apró mozgásokra mindíg van lehetõség.
a gyenge hasizom és a pocak is okozhat hát-/derékfájást
A kérdező hozzászólása: Úgy állok hogy egy helyben, kisebb mozdulatokkal.
nekem is fáj simán állok alig mozgok akkor. Járok táncolni, azt pl. rendesen bíom, stáás közben sncs smmi. Csak h teljese egyhelybn állok, gerincferdülésem nekem sincs, fogalmam sincs mitõl van.
Nem érdemes szenvedni. Menj el a háziorvosodhoz, és mondd el neki a problémádat. Õ tudni fogja, hogy ebben az életkorban, ezzel a munkával, vagy a tanulás mellett, a te alkatoddal, normális dolog az állandó hátfájás, vagy nem az. A háziorvos pont erre van. És megmondja, hogy mi lehet a probléma. De szerintem ez az állapot nem fog egy.kettõre elmulni. Majd elmondja neked.

Normális, hogy alvás után mindig nagyon kell pisilnem, és nagyon szomjas vagyok?

Ez nem csak most jött, hanem már évek óta ez van, szóval fölfázás nem lehet. Hiába megyek el lefekvés elõtt wc-re, reggelre annyira kell, hogy rohanok wc-re. De én általában fölkelek egyszer éjszaka, és már akkor is kell. És ha akkor elmegyek, akkor is szokott kelleni reggel. És ugyan így, olyan szomjas is vagyok, mintha már napok óta nem ittam volna. Sokszor meg kell innom egy liter vizet is, pedig inni is szoktam lefekvés elõtt. Ez mással is így szokott lenni? Mert ez olyan furi...

Legjobb válasz: Dettó :) Ne aggódj ez normális :)

Dettó :) Ne aggódj ez normális :)
esetleg cukorbeteg lettél, ha gondolod méress rá

Császár után a második terhességnél normális, hogy a 34 héten már nagyon fáj a belső varratom?

Legjobb válasz: Szerintem nem normális,fõleg nagyon,nekem sosem fájt!Ezt említsd meg az orvosodnak!Nekem 2 év 3 hónap van a két császárom között.Soha nem fájt,pedig óriási volt a hasam.

Szerintem nem normális, fõleg nagyon, nekem sosem fájt!Ezt említsd meg az orvosodnak!Nekem 2 év 3 hónap van a két császárom között.Soha nem fájt, pedig óriási volt a hasam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!