Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy után fáj a barátom (3 db)

Normális, hogy szex után fáj a barátom feje?

Néha el?fordul, hogy szex után, miután elélvez, elkezd fájni a feje, de csak a bal oldalán, a homlokánál.Normális ez, vagy küldjem el dokihoz???

Legjobb válasz: Esetleg összefüggésben lehet a megnövekedett vérnyomással, azért elmennék CT-re hátha valami érrendszeri hiba van kialakulóban,amit könnyen meg lehet elõzni, de ha vérzés lesz belõle az már komoly!

Esetleg összefüggésben lehet a megnövekedett vérnyomással, azért elmennék CT-re hátha valami érrendszeri hiba van kialakulóban, amit könnyen meg lehet elõzni, de ha vérzés lesz belõle az már komoly!
egyáltalán nem lehetetlen, én is átéltem már hasonlót. nekem sem mindíg van rendben a vérnyomásom, valószínûleg ezzel függ össze. Az orvosnak meg azt kell mondani, hogy ha megerõltetõ tevékenységet végez, akkor tapasztalja. Egyébként meg nyugodtan meg lehet neki mondani, nem fogják kiröhögni. Õ tudja, hogy a szex és az orgazmus baromira meghajtja a szervezetet ninden féle szempontból.
Véleményem szerint a kettõnek semmi köze egymáshoz, ha elmegy a dokihoz és azzal áll elõ: Kérem szépen, doktor ur, nekem fáj a fejem szex után, szerintem jót röhög majd. Véletlen egybeesés, lehet, hogy tul sokat szexeltek, vagy beveri közben a fejét, vagy csak fáradt, vegyen be egy aszpiritn és kész.
A kérdező hozzászólása: Ezért kár volt belépned.
A lányoknak szokott, elõtte.. :D
Vérnyomás probléma, 100% És, ha féloldalas, akkor migrén is lehet. Egyértelmû, hogy a szextõl van. Hirtelen felkelésre, leülésre nem szokott lenni? Elõször is méresse meg a vérnyomását. Aztán pedig mondja el az orvosnak. Nem fogja kinevetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszadónak köszönöm. Õ végre mondott vmi értelmeset is.
Ilyet se hallotam még komolyan!:D Sztem nem függ össze a 2, igaza van az elõtem szólónak, ki van merülve vagy beütöte a fejét vagy vmi más! De a szextõl nem naon hiszem....! Ne küld dokihoz me vicces lenne:D:D Vegyen be vmi gyógyszert!:)
Az a poén, hogy nekem mostanában hasonlóak a tüneteim. Tehát mikor elmegyek, akkor baromira belehasít a fájdalom a tarkómba.

Hogy lehetséges, hogy már jó párszor szeretkeztünk a barátommal, mégis mindig fáj még egy picit, ha pár nap kihagyás után csináljuk? Normális ez?

Ha egy nap többször csináljuk, akkor nem fáj.Az tény,hogy nagyobb van neki mint a vibim...

Legjobb válasz: Hány éves vagy és mióta csinálod?

Hány éves vagy és mióta csinálod?
A kérdező hozzászólása: Nem a bejáratnál van a gond, hanem mikor belém hatol, érzem, hogy "feljebb" szûk neki picit...Ezt hogy lehet orvosolni?
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok, és kb két hónapja feküdtünk le elõször...
Akkor szerintem normális. De azért kérd ki más véleményét is.
milyen nagy van neki?
enis igy vagyok altalaban... nem para:) )
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem dicsekedésnek szántam, csak azér írtam mer kérdezted.. amugymeg a szex az k*rvajoó csak utána szoktam kicsi hát nemaz h fájdalmat érezni csak így érzem h bennem volt vagy nemis tudom h mondjam el de kicsit rossz
DDD
Miért miért kis hülye, szerinted miért?Szerinted kinek jó egy nemzõgerenda?Tényleg azt hiszed hogy ez érdem?Gondolom ez az elsõ barikád még igaz?
A kérdező hozzászólása: Miértis??:D
Szegény te...
A kérdező hozzászólása: Hát még sose kérdeztem vagy mértem h mekkora de 20 centi körül van és vastag is
nagy
jó neked :S jobb mintha a barátodé nem lenne elég nagy és alig éreznéd az egészet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!