Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy után fáj a (61 db)

Ez normális, hogy ennyire fáj a térdem 3 évvel a ficam után?

Kb.3 éve egy kiránduláson kiment a térden és nekem az is annyira fájt,hogy végig ordítottam ... hívták a mentőt,az bevitt a kórházba ott visszatették aztán megröntgenezték,tettek rá egy rögzítőt és ennyi...de még mindig annyira fáj :( térdelni nem tudok esetleg az ágyamon vagy valahol ahol nagyon puha,ha futok,guggolok,ugrálok fáj! A suliba is mindig beszólnak ha nem tesizek,hogy nem igaz,hogy még mindig fáj! A filmekbe is csak annyi hogy á kiment a térdem aztán visszateszi és kész. Az osztályba is vannak többen akiknek kiment és azóta is élnek ugyanúgy tovább,mint előtte...már csapolták is,voltam több ortopéd dokinál de egyik sem segített :'( ráadásul azóta nem merek csinálni semmit,mert én mégegyszer akkora fájdalmat nem akarok átélni!!!!! Soha! nem szakadt el semmi,nem tört el semmi mégis szenvedek 14/L

Legjobb válasz: Ugyan nem vagyok orvos, de nekem is volt már térdkalács ficamom. Épp 2 hete, azóta is itthon vagyok. Ma vették le a toksínt. Nekem is fáj már az elsõ óta. Azt mondják, hogy ezt mindig érezni fogja az akinek ilyene volt, de pl. tudok olyat aki annyira felépült, hogy semmi gondja nincs vele. Szerintem ez is csak ember függõ...

Ugyan nem vagyok orvos, de nekem is volt már térdkalács ficamom. Épp 2 hete, azóta is itthon vagyok. Ma vették le a toksínt. Nekem is fáj már az elsõ óta. Azt mondják, hogy ezt mindig érezni fogja az akinek ilyene volt, de pl. tudok olyat aki annyira felépült, hogy semmi gondja nincs vele. Szerintem ez is csak ember függõ...
A kérdező hozzászólása: Még ezt a fájdalmat el is bírnám viselni , csak ne kellene egyfolytában rettegnem attól, hogy megint megtörténik...igaz, még csak egyszer fordult elõ de azt hittem ott haloj meg, úgy fájt
menj el vele orvoshoz, és mondd neki, hogy fáj... én is ugyanígy vagyok, bár nekem nem 3 év telt el, hanem több hónap, mondjuk nekem már volt 4 ficamom. Mivel nem tudják mitõl fáj, artoszkópiás mûtétet fognak csinálni..lehet neked se ártana..hátha kiderülne mitõl fáj.. de mindenesetre elsõnek menj orvoshoz, hátha tud valami okosat mondani

A szüzesség elvesztése után mennyi ideig normális hogy kicsit fáj a szex? (lány)

Legjobb válasz: egész sex alatt fáj vagy csak mikor belédhatol?

egész sex alatt fáj vagy csak mikor belédhatol?
A kérdező hozzászólása: csak utána miután már bent van, de akkor is párc percig jó, aztán kezd kicsit fájni :S
nem lehet hogy túl vadúl csináljátok??
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, de azért annyira nem :/
nekem egy ideig fájt, de sztem azért, mert még nem voltam kitágulva annyira.
*ja és ne aggódj, el fog múlni :)
A kérdező hozzászólása: oké, köszi :)
Épp fordítva kéne, hogy csak akkor fáj mikor beléd hatol és azután megszokod. Ha elõször jó és azután fáj akkor azt jelenti, hogy nem élvezed eléggé és kiszáradsz ( nem leszel elég nedves és nem csúszik benned) Használhattok sikosítót ebben az esetben, vagy próbáljátok úgy, hogy végig élvezd :D
Nekem meg a harmadik alkalommal is fajt, de a negyedik alkalomkor mar nem ereztem annyira a fajdalmat.de szerintem ez mindenkinel maskepp mukodik.elmulik majd, ne felj:)
spirálfüzetet nem erre használják
Kedves kérdezõ! Ha még mindig fáj, menj orvoshoz! A spirál ritkán ugyan, de okozhat súlyos gyulladást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Gyökérkezelés után 2 órával normális, hogy úgy fáj, mint gyökérkezelés elõtt? Kiment a zsibbadás

Legjobb válasz: Igen, pár napig normális, sõt nekem egy hét is szokott lenni. Nekem mindig mondja a fogorvos, hogy vegyek be fájdalomcsillapítót, ha szükséges.

Igen, pár napig normális, sõt nekem egy hét is szokott lenni. Nekem mindig mondja a fogorvos, hogy vegyek be fájdalomcsillapítót, ha szükséges.
Ha úgy fáj mint kezelés elõtt, akkor a doki szar munkát végzett. Zsibbadás után tompa fájdalmat érzel, az normális, de ha éles fájdalom is van (mint elõtte), akkor nem tisztította ki rendesen a csatornát, ill. nem tömte le végig, azaz felületes munkát végzett. Ezt csak röntgennel lehet megmondani. Ha elviselhetetlen a fájdalom, go back!
Nekem is szokott utána fájni. A doki mondta, hogy jegeljem. Kb 3 napig nagyon rossz, és mint az egyik válaszadó írta 1 hét is lehet. Azt nem tudom miért, de gondolom az ínyed is begyulladhat. Ha 3 nap után sem csökken a fájdalom, vagy bedagad, akkor menj vissza. Hívd fel telefonon a dokit.
Szia! Nekem is fájt pár napig, amikor kiszedte az idegeket. Gondolom mert megbolygatott mindent a gyökerekig.

Normális hogy néha evés vagy ivás után fáj a gyomrom? Még csak hétfőn leszek 5 hetes, de pár napja ez van. Mitől lehet? Ez baj?

Ma éjjel 2-kor fel is ébredtem rá hogy fáj a gyomrom és nekiálltam 1 pirítóst csinálni. Utána elmúlt. És nagyon felpuffad a hasam, néha az egész feszít, mintha lenyeltem volna egy lufit.

Legjobb válasz: Nekem annak idejen nem fajt a gyomrom, csak fel volt puffadva. Nem tudtam tenni semmit sem ellen, az Espumisan gyongyok nekem nem segitettek, de hatha neked bejonnek. Probald ki esetleg.

Nekem annak idejen nem fajt a gyomrom, csak fel volt puffadva. Nem tudtam tenni semmit sem ellen, az Espumisan gyongyok nekem nem segitettek, de hatha neked bejonnek. Probald ki esetleg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Amikor majd megyek orvoshoz mindenképp megemlítem neki! A fõtt krumpli eszembe sem jutott pedig mikor gyerek voltam az bevált! A pirítóstól most elmúlt!
Szia, én is gyomorfájós voltam...rettenetesen tudott fájni. Nekem az evéstõl sem múlt el, szedhettem a Rennie-t is, semmi hatás. Próbáltam egy csomó mindent - könnyû kaja, keksz meg tea, citromos ásványvíz, cola, mindig csak keveset ettem és nem hagytam, hogy a gyomrom kiürüljön...nekem semmi sem használt. Csak a 11. hét! Azóta sokkal jobban vagyok! Próbálgass te is mindent, hátha szerencsésebb leszel, mint én. Kitartás! És boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az éjjel elég rossz volt, de ma reggel már egy kis émelygés társult hozzá. Még vizet sem merek inni. Igyekszem mindent kipróbálni, eddig a pirítós tûnik jónak.
Lehet azért fáj a gyomrod, mert sok lett a savad. Ilyenkor jó nem csak a pirítós, hanem a fõtt krumpli, héjában sült krumpli (nem olajos), keksz, ropi, sós perec, ezek magukba szívják a savat. Feltétlenül úgy étkezz, hogy naponta többször kevesebbet, mert ha sokáig nem eszel, a gyomorsav elkezdi marni a gyomor falát. Ha ezek ellenére sem múlik , feltétlen menj orvoshoz! Jobb utána járni..

Az normális hogy 2 szeri gyökérkezelés után fáj a fogam ha ráharapok?

Gyökérkezelték az egyik hàtsófogamat màr 2szor és màsodszorra tett valami ròzsaszìnes tömést a fogamba aminek nagyon rossz ìze van. Ez természetes hogy nagyon fura ìzt ad a tömés a szàmnak és a kajànak? És az természetes hogy màsodszori gyökérkezelés utàn még fàj a fogam mert eddig nem fàjt egyàltalàn ma kezdett fàjni és csak jövőhét utàn rendelt vissza a fogorvos. Félek hogy megint bedagadok mielőtt végleges stàdiumba orvosolnà a fogamat ès hogy ki kell majd húzni.

Legjobb válasz: Az nem baj, ha rossz ízû a tömés, ez ilyen. Az sem baj ha kicsit fájdogál, frissen tömve ez normális, a lényeg, hogy elmúljon a fájdalom, mire a végleges tömés elkészül.

Az nem baj, ha rossz ízû a tömés, ez ilyen. Az sem baj ha kicsit fájdogál, frissen tömve ez normális, a lényeg, hogy elmúljon a fájdalom, mire a végleges tömés elkészül.

Az normális, hogy futás után fáj a hátam?

Ma reggel elmentem egy kicsit futni és mivel elég hamar végeztem az útitervvel, ezért úgy gondoltam sprintelek még egy kicsit az utcában. A sprint végén hülye fejemmel felugrottam a levegőbe, hogy gyorsabban megálljak, és azóta fáj az egész hátam, néha még a lélegzetvétel is nehéz miatta. Ez akkor rándulás lehet, vagy valami más?

Legjobb válasz: menj orvoshoz/kórházba. lehet bármi más is, inkább ne játszadozz vele.

menj orvoshoz/kórházba. lehet bármi más is, inkább ne játszadozz vele.
A kérdező hozzászólása: Elmentem, és azt mondta meghúztam, ma már nem fáj, csak egy kicsit, azért rendesen beparáztam. :D

Normális, hogy az éjjeli fogszabályzó használata után, fájnak a fogaim?

Legjobb válasz: Nekem is így volt régen mikor használtam.

Nekem is így volt régen mikor használtam.
Nekem is nagyon fájt utána. :( Teljesen normális.
Ha nem mész sehova érdemes szerintem nappal is hordani. Nem probléma, az csak attól van, h rendezõdnek a fogaid.
nekem most van, de nem tudom megszokni. Kinek meddig telt. (hányingerem van tõle és nem tudok nyelni)

Normális hogy az elején pár óra kontaktlencse használat után fáj a szemem?

Most lett meg a kontaktlencsém. Sikerült betenni a szemembe mind2-t és kb 3 óra múlva vettem ki mert mondták hogy fokozatosan kell hozzászoktatni a szemet. A jobb szemem viszont most fáj és mindkét szememnél látszódnak kicsit az erek.

Legjobb válasz: Kérdésedben a válasz.

Kérdésedben a válasz.
Igen, normális.Érzékeny még rá a szemed, de ha a higiénát betartod és fokozatosan szoktatod a szemed, minden OK lesz.25 évig hordtam kontaktlencsét, volt is vele macera, de a szemuveget nem szerettem.Sok oxigénre van szuksége a szemednek, hajlakk, dezodor spayes készítményeket ne használj, ha a szemedbe van a lencse.Eloszor spray, aztán szellõztetés és a másik helységbe tettem fel.A spray apró részecskéi a lencse apró lyukait tömítik, s nem bírnak ki annyit.Lencse és lencse kozott is van kulonbség.Volt olyan lencsém, amit nem bírtam.Ja, használj napszemuveget, ha sut a nap, a lencse a napfényt jobban magába húzza és fárad a szem.Ha kérdésed lenne, bátran!
a kezdeti macerálás a berakással megviseli a szemet. de az is lehet, hogy nem tisztítottad meg eléggé a lencsét a folyadékkal és nem mostál elég alaposan kezet. berakáskor se szabad összetapperolni a lencsét, ha nem sikerült berakni, mindenképp öblítsd bele újra a folyadékba.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ! Már egy hónap telt el azóta és nincsenek ilyen gondjaim.

Normális hogy egy óra sétálás, mászkálás után fáj a hasam?

19 hetes terhes vagyok, táppénzen vagyok az elejét?l a munkám miatt. Ha kicsit többet mászkálok, kb 1 óra után elkezd fájni a pocakom, ha lepihenek, enyhül, elmúlik. Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Alkati dolog is lehet, szerintem szedned kéne egy kis magnéziumot, Béres a legjobb, napi egyet belõle, meglátod jobb leszz sokkal! 39 hetes mami

Alkati dolog is lehet, szerintem szedned kéne egy kis magnéziumot, Béres a legjobb, napi egyet belõle, meglátod jobb leszz sokkal! 39 hetes mami
A kérdező hozzászólása: Szedek magnéziumot, a Bérestõl és sajnos mégis elõfordul.
Szia, én is 19 hetes vagyok, én is szedek magnéziumot, vasat+ elevitet (orvosi javallatra) és én is kb egy óra mászkálás után érzem hogy nem jó, pedig szintén táppénzem vagyok. Szerintem ha nem megy nem kell mindenáron erõltetni. Valóban alkati dolog lehet, én mindig kicsit pihenek útközben ha már musz menni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!