Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy után fáj (76 db)

Ez normális, hogy ennyire fáj a térdem 3 évvel a ficam után?

Kb.3 éve egy kiránduláson kiment a térden és nekem az is annyira fájt,hogy végig ordítottam ... hívták a mentőt,az bevitt a kórházba ott visszatették aztán megröntgenezték,tettek rá egy rögzítőt és ennyi...de még mindig annyira fáj :( térdelni nem tudok esetleg az ágyamon vagy valahol ahol nagyon puha,ha futok,guggolok,ugrálok fáj! A suliba is mindig beszólnak ha nem tesizek,hogy nem igaz,hogy még mindig fáj! A filmekbe is csak annyi hogy á kiment a térdem aztán visszateszi és kész. Az osztályba is vannak többen akiknek kiment és azóta is élnek ugyanúgy tovább,mint előtte...már csapolták is,voltam több ortopéd dokinál de egyik sem segített :'( ráadásul azóta nem merek csinálni semmit,mert én mégegyszer akkora fájdalmat nem akarok átélni!!!!! Soha! nem szakadt el semmi,nem tört el semmi mégis szenvedek 14/L

Legjobb válasz: Ugyan nem vagyok orvos, de nekem is volt már térdkalács ficamom. Épp 2 hete, azóta is itthon vagyok. Ma vették le a toksínt. Nekem is fáj már az elsõ óta. Azt mondják, hogy ezt mindig érezni fogja az akinek ilyene volt, de pl. tudok olyat aki annyira felépült, hogy semmi gondja nincs vele. Szerintem ez is csak ember függõ...

Ugyan nem vagyok orvos, de nekem is volt már térdkalács ficamom. Épp 2 hete, azóta is itthon vagyok. Ma vették le a toksínt. Nekem is fáj már az elsõ óta. Azt mondják, hogy ezt mindig érezni fogja az akinek ilyene volt, de pl. tudok olyat aki annyira felépült, hogy semmi gondja nincs vele. Szerintem ez is csak ember függõ...
A kérdező hozzászólása: Még ezt a fájdalmat el is bírnám viselni , csak ne kellene egyfolytában rettegnem attól, hogy megint megtörténik...igaz, még csak egyszer fordult elõ de azt hittem ott haloj meg, úgy fájt
menj el vele orvoshoz, és mondd neki, hogy fáj... én is ugyanígy vagyok, bár nekem nem 3 év telt el, hanem több hónap, mondjuk nekem már volt 4 ficamom. Mivel nem tudják mitõl fáj, artoszkópiás mûtétet fognak csinálni..lehet neked se ártana..hátha kiderülne mitõl fáj.. de mindenesetre elsõnek menj orvoshoz, hátha tud valami okosat mondani

Gyökérkezelés után 2 órával normális, hogy úgy fáj, mint gyökérkezelés elõtt? Kiment a zsibbadás

Legjobb válasz: Igen, pár napig normális, sõt nekem egy hét is szokott lenni. Nekem mindig mondja a fogorvos, hogy vegyek be fájdalomcsillapítót, ha szükséges.

Igen, pár napig normális, sõt nekem egy hét is szokott lenni. Nekem mindig mondja a fogorvos, hogy vegyek be fájdalomcsillapítót, ha szükséges.
Ha úgy fáj mint kezelés elõtt, akkor a doki szar munkát végzett. Zsibbadás után tompa fájdalmat érzel, az normális, de ha éles fájdalom is van (mint elõtte), akkor nem tisztította ki rendesen a csatornát, ill. nem tömte le végig, azaz felületes munkát végzett. Ezt csak röntgennel lehet megmondani. Ha elviselhetetlen a fájdalom, go back!
Nekem is szokott utána fájni. A doki mondta, hogy jegeljem. Kb 3 napig nagyon rossz, és mint az egyik válaszadó írta 1 hét is lehet. Azt nem tudom miért, de gondolom az ínyed is begyulladhat. Ha 3 nap után sem csökken a fájdalom, vagy bedagad, akkor menj vissza. Hívd fel telefonon a dokit.
Szia! Nekem is fájt pár napig, amikor kiszedte az idegeket. Gondolom mert megbolygatott mindent a gyökerekig.

A szüzesség elvesztése után mennyi ideig normális hogy kicsit fáj a szex? (lány)

Legjobb válasz: egész sex alatt fáj vagy csak mikor belédhatol?

egész sex alatt fáj vagy csak mikor belédhatol?
A kérdező hozzászólása: csak utána miután már bent van, de akkor is párc percig jó, aztán kezd kicsit fájni :S
nem lehet hogy túl vadúl csináljátok??
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, de azért annyira nem :/
nekem egy ideig fájt, de sztem azért, mert még nem voltam kitágulva annyira.
*ja és ne aggódj, el fog múlni :)
A kérdező hozzászólása: oké, köszi :)
Épp fordítva kéne, hogy csak akkor fáj mikor beléd hatol és azután megszokod. Ha elõször jó és azután fáj akkor azt jelenti, hogy nem élvezed eléggé és kiszáradsz ( nem leszel elég nedves és nem csúszik benned) Használhattok sikosítót ebben az esetben, vagy próbáljátok úgy, hogy végig élvezd :D
Nekem meg a harmadik alkalommal is fajt, de a negyedik alkalomkor mar nem ereztem annyira a fajdalmat.de szerintem ez mindenkinel maskepp mukodik.elmulik majd, ne felj:)


spirálfüzetet nem erre használják
Kedves kérdezõ! Ha még mindig fáj, menj orvoshoz! A spirál ritkán ugyan, de okozhat súlyos gyulladást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Meddig "normális, " hogy lábközépcsonttörés után kis megerőltetés után is fáj a törés helye, dagad a lábfejem?

Az V. lábközépcsontom tört, nem mozdult, viszonylag könnyen-gyorsan átvészeltem a gipszes időszakot. Három hete vették le, egy darabig javult, de most megállt. Kevés séta után is fáj, elnehezedik, estére bedagad. Kinek mi a tapasztalata ezzel a töréssel?

Legjobb válasz: Nem normális, lehet vmi gond van a csont összeforrásával. De nekem is fájt és elmúlt, én fásliztam utána egy ideig

Nem normális, lehet vmi gond van a csont összeforrásával. De nekem is fájt és elmúlt, én fásliztam utána egy ideig

Normalis, hogy 4 hettel csaszarmetszes utan ujra ugyanugy faj a csaszarmetszesnel?

Amikor mar alig ereztem, hirtelen ujra ugyanaz a fajdalom. Majd ujra jobb, megint ugyanaz a fajdalom...stb, tehat periodikusan ujra es ujra visszater. Nincs különbseg, hogy kevesbe faj, mint az elözö "peridosus", hanem ugyanugy. Az erzest ugy tudnam körülirni: mintha kest forgatnanak ott bennem. (Nekem bal oldalon lent.) Ilyenkor 1-2 napig ugyanolyan fajdalmas a köhöges-tüsszentes, mint az elsö napokban, emeles (baba sulya is) ugyanugy, ill. hajolas is ugyanugy fajdalommal jar. Lehet, hogy valami megerltetestöl, vagy masnal is igy van? Gondoltam arra is, esetleg a sebgyogyulas nem oke, mert a ferjem szerint itt-ott piros-lilas, de szerinte nem gyulladt. (En nem latom.) A seb amugy erintesre mindig fajdalmas. Ha ez az egesz normalis, meddig normalis meg, ha igy visszater a fajdalom?

Legjobb válasz: Szerintem nem normális. Nekem folyamatosan enyhült a fájdalom és 4 hét után már egyáltalán nem fájt. A heg sem volt lila.

Szerintem nem normális. Nekem folyamatosan enyhült a fájdalom és 4 hét után már egyáltalán nem fájt. A heg sem volt lila.
nekem a dokim azt mondta, hogy 6 hétig minden fájdalom normális, mivel a 2. császárom volt.(minél több, annál fájdalmasabb) Ehhez képest sokkal jobba viseltem, mint az elsõt. Nem voltak olyan nagy fájdalmaim, igazából a felkelés ment nehézkesen az elsõ 2 hétben. Betadinnal kellett kennem a sebet, bár nagyon szép a vágás. Nekem nem voltak ilyen visszatérõ fájdalmak, nem is gondoltam, hogy ilyen hamar talpra állok. Ha félsz, menj vissza a dokidhoz, uh-ra! Nehogy a varrat lazuljon fel, vagy a baba emelésétõl szétnyíljon a seb! Megnyugszol legalább és mond rá valamit. Nekem mindenesetre nem voltak ilyen fájdalmaim. Nekem a seb körül volt érzéketlen sokáig, ez ami furcsa volt
Nekem egy hónapja volt császármetszésem, de már egy hete kb, hogy egyáltalán nem fáj a sebem.Szerintem menj vissza a nôgyógyászodhoz és mutatsd meg neki, nehogy belsô gyulladásod legyen.
Nekem is császárom volt lassan 4 hónapja. Én azt tapasztalom mostanáig is h a sebem csíp mintha vágnák újra fel. vagy bele-bele hasít sokszor. Érdekes. A hajolással nincsenek gondjaim de a heg maga nekem is lilásan gyógyul és végképp nincs begyulladva. Sokáig még csomót is éreztem a varrés környékén de arra azt mondták h a belsõ varratok szívódnak. El is simultak azóta. Ismerõsömnek akinek császárja volt 6 hónap után is eléggé fájt. Mondjuk õ neki be is volt gyulladva. De mai napig emlegeti fájdalma van.
Nem normális, én már rég dokihoz mentem volna...

Normális hogy éjszaka 5* 7* is megyek pisilni? Sokszor pisilés után fáj belül szúródik felfázás lehet? Más is küzd ilyennel?

Kedden megyek dokihoz megkérem küldjön el egy vizelet vizsgálatra.Második terhességem de az els?nél nem emlékszem ilyenre.Ott is mentem 2*3* esetleg de ennyiszer.....!

Legjobb válasz: Szerintem normális, Én 26hetes vagyok, de pl. elözõ éjjel is azt hiszem kimentem 3x is pisilni, mondjuk Én éjjel iszom :) De rájöttem h ha kimegyek akkor is csak pár csepp ami kijön :) Az normális h ennyit pisilsz, az nem hogy fáj.... szerintem a legjobban teszed ha elmész dokihoz! 26hkm

Szerintem normális, Én 26hetes vagyok, de pl. elözõ éjjel is azt hiszem kimentem 3x is pisilni, mondjuk Én éjjel iszom :) De rájöttem h ha kimegyek akkor is csak pár csepp ami kijön :) Az normális h ennyit pisilsz, az nem hogy fáj.... szerintem a legjobban teszed ha elmész dokihoz! 26hkm
A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam hogy 35 hetes kismama vagyok!:-)
Szia!Én még csak 17 hetes vagyok, de ezzel küzdök hetek óta.Teljesen normális, nincs felfázás, semmi és nekem is szokott fájni.

Mennyire normális, hogy szülés után 7 hónappal, még mindig nagyon érzékeny és fáj az érzéstelenítő helye?

Legjobb válasz: Még mindig fáj? Azért kérdezem( és leszek fordított). Mert nekem 2 hónapja fáj egy injekció helye.És nem tudom, hogy ez mennyire normális. És ha neked elmúlt esetleg kapnál gyógymódot ide meg tudnád-e írni, hogy alakult? Elõre is köszönöm a segítséget! Üdv: "Skywalker"

Még mindig fáj? Azért kérdezem( és leszek fordított). Mert nekem 2 hónapja fáj egy injekció helye.És nem tudom, hogy ez mennyire normális. És ha neked elmúlt esetleg kapnál gyógymódot ide meg tudnád-e írni, hogy alakult? Elõre is köszönöm a segítséget! Üdv: "Skywalker"

Császár után a második terhességnél normális, hogy a 34 héten már nagyon fáj a belső varratom?

Legjobb válasz: Szerintem nem normális,fõleg nagyon,nekem sosem fájt!Ezt említsd meg az orvosodnak!Nekem 2 év 3 hónap van a két császárom között.Soha nem fájt,pedig óriási volt a hasam.

Szerintem nem normális, fõleg nagyon, nekem sosem fájt!Ezt említsd meg az orvosodnak!Nekem 2 év 3 hónap van a két császárom között.Soha nem fájt, pedig óriási volt a hasam.
Ha jobban fáj, az biztosan nem normális. Lehet, hogy elfertõzõdött a seb.
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam erre, ma jól meg is néztem magam (elõször azóta), de meglepõen "jól" néz ki. De lehet, hogy doki lesz belóle...
A seb fáj, vagy a csont?Mert nekem a csont még utána egy-két hónapig is úgy fájt, mintha valaki jól középen rúgott volna. :-) Fõleg mikor front volt.A seb is fájhat olyankor, és azt hiszem most épp front van.Mindenesetre ha nem javul, akkor irány a doki. Jobbulást!
Frontra még évek után is érzékeny az a terület. De az, hogy jobban fáj, hát nem tudom, én tényleg dokihoz mennék a helyedben. (1. voltam)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem semmi komoly, minden esetre ha holnap sem lesz jobb, felhívom a dokit. Egyébként nem igazán tudom behatárolni, hogy mi/hol is fáj. A legrosszabb állni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!