Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy után 2-3 hónappal (2 db)

Normális, hogy szülés után 2-3 hónappal még egyáltalán nem kívánom a szexet?

Az az igazság, hogy elég nehezemre esik eleget tenni "házastársi kötelességemnek". Tehetek valamit, hogy jobban legyen kedvem a dolghoz? Más is van ezzel így, vagy én lettem frigid?

Legjobb válasz: Nem te lettél frigid,csak neked most a baba az elsõ,és te még mindig elég erõs hormonkezelést kapsz a kicsitõl,míg a párod ebbõl semmit nem érez.Én még szülés elõtt elõtt vagyok,de nálunk pont fordított a helyzet.Úgy érzem a párom nem akar kárt tenni a kicsiben.Próbálok vele beszélni róla,de tiszteletben tartom a félelmeit. Megteheted azt is,hogy beszélsz vele errõl.Szerintem tuti meg fogja érteni.És mondjuk ritkábban,és figyelmesebben fog közelíteni hozzád.Próbáljatok kellõ hangulatot teremteni,és arra az 1-1,5 órára,mert többre nem nagyon lehet idõtök kizárni a kicsit a buksidból,és csak a másiknak élni.Amúgy a párod nem veszi észre,hogy nem jó neked?

Nem te lettél frigid, csak neked most a baba az elsõ, és te még mindig elég erõs hormonkezelést kapsz a kicsitõl, míg a párod ebbõl semmit nem érez.Én még szülés elõtt elõtt vagyok, de nálunk pont fordított a helyzet.Úgy érzem a párom nem akar kárt tenni a kicsiben.Próbálok vele beszélni róla, de tiszteletben tartom a félelmeit. Megteheted azt is, hogy beszélsz vele errõl.Szerintem tuti meg fogja érteni.És mondjuk ritkábban, és figyelmesebben fog közelíteni hozzád.Próbáljatok kellõ hangulatot teremteni, és arra az 1-1, 5 órára, mert többre nem nagyon lehet idõtök kizárni a kicsit a buksidból, és csak a másiknak élni.Amúgy a párod nem veszi észre, hogy nem jó neked?
Ne aggódj, ezzel én is így vagyok, pedig nekem már 4 hónapos a picim. És pedig másra is tudok gondolni - egyszer már el is tudtam menni a barátnõimmel szórakozni picit este -, de valahogy a szexhez nem fûlik a fogam. Nem tudom miért lehet ez, de állítólag teljesen normális. Bennem egy olyan érzés van, hogy úgy meg lettem háborgatva a hüvelyem környékén, hogy még kell egy kis idõ, amíg regenerálódom.
Teljesen normális, ne aggódj!!

"Normális", hogy röpke 2 hónapon belül szinte ugyanazon betegségbe esik vissza 3-szor egymás után?

Láz nélkül, hurutos köhögés és színes orrváladék.Ez eltart b? 1,5 hétig. Köhögésre nem írt soha semmit az orvos, lándzsás utif? szirupot szoktam adni. Az orrára 3-ból 1 alkalommal írt gyógyszertári orrcseppet (Fluimucil), egyébként csak tengervizes orrspray, orrszívás.

Legjobb válasz: igen, sajnos, ez ilyen idõszak. Nálunk sokfélével kísérletezik az orvos, nem elég a lándzsás útifû. Most pl. Rhinatiolt kapott és Cetirizint (ezt allergiára is szokták szedni). Nasivint használhatsz egy hétig orvos utasítása nélkül is.

igen, sajnos, ez ilyen idõszak. Nálunk sokfélével kísérletezik az orvos, nem elég a lándzsás útifû. Most pl. Rhinatiolt kapott és Cetirizint (ezt allergiára is szokták szedni). Nasivint használhatsz egy hétig orvos utasítása nélkül is.
Az én fiam szintén ebben a cipõben jár, de ilyen idõben ne is csodálkozz. Párás, nyirkos, enyhe idõ van, ez a baktériumok, és vírusok számára maga a mennyország. nagyon remélem, hogy hamarosan száraz, hideg idõ jön, az sokat segítene.
A kérdező hozzászólása: Valamennyire "megnyugtató", hogy nem vagyunk egyedül... Remélem, hogy a hidegebb idõ, hoz némi változást. Persze akkor, meg majd jön más betegség....
Mi ezt másfél éve csináljuk, de kizárólag ovis idõben. Már fül-orr gégésznél is jártunk, akinek annyi volt a hozzáfûznivalója, hogy sétáljak hétvégenként 5 kilométert a hegyen a gyerekekkel...
A kérdező hozzászólása: Jó fejek a fül-orr-gégészek is...:) Ma voltunk ismét a dokinál, szerinte "normális" ebben az idõszakban. Meghallgatta a tüdejét, semmi... megnézte a torkát, semmi...de hurutosan köhög és sárgásan "taknyol"...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!