Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy után érzem (67 db)

Normális, hogy így érzek a szakítás után?

A volt barátommal 16 évesen jöttünk össze, 4 évig voltunk együtt. Mindkettőnknek ez volt a leghosszabb kapcsolata. És mindketten egymással vesztettük el a szüzességünket. De mostanában nagyon eltávolodtunk egymástól. Kb. 2 hónappal ezelőtt ő szakított velem,azzal az indokkal,hogy már nem úgy érez irántam,mint ezelőtt. Majd kibékültünk,mert rájött,hogy nem akar elveszíteni és nagyon szeret. De a kapcsolatunk már nem olyan volt,mint ezelőtt, néha olyan idegennek éreztem. Meg olyan fura volt az egész kapcsolatunk utána. Pedig előtte annyira de aannyira boldogok voltunk, a 4 év alatt egyszer sem szakítottunk, mindig minden örömünket,bánatunkat megosztottuk egymással, több tragédiát is átéltünk együtt :( De mégis úgy éreztem pár napja, hogy ez így már nem olyan, szeretem, de nem úgy, ezért szakítottam vele. De azóta is rossz kedvem van,nyugtalan vagyok, azon gondolkozok,hogy jól tettem-e és hogy később nem fogom-e megbánni. De akkor,abban a pillanatban ezt láttam jónak. Nagyon megbántottam,ami miatt bűntudatom van, de sajnos nem tudtam boldogságot és szerelmet színlelni:( Nem tudom mit tegyek, félek,hogy soha senki nem lesz,aki úgy fog szeretni és elfogadni, mint ahogyan ő. Mit csináljak, hogy jobb legyen? Valaki írjon, mert sajnos nem nagyon van kivel megbeszélnem ezt a dolgot és olyan rossz,mert magányosnak érzem magam :(

Legjobb válasz: normális. amikor õ szakított gondolom pont ugyanezt érezte és ezért volt a vissza-vissza térés. más részrõl: ez nem szerelem, ez ragaszkodás. ami szintén normális idõvel majd javul a helyzet de egy olyan 3 hónapig még kb ilyen lesz [4 év után indokolt is.]

normális. amikor õ szakított gondolom pont ugyanezt érezte és ezért volt a vissza-vissza térés. más részrõl: ez nem szerelem, ez ragaszkodás. ami szintén normális idõvel majd javul a helyzet de egy olyan 3 hónapig még kb ilyen lesz [4 év után indokolt is.]
Tudom, mit érzel, mert én is átmentem ezen évekkel ezelõtt. Már nem volt szerelem, csak megszokás, ezért léptem. Fõleg mivel feltûnt a láthatáron valaki, aki iránt tudtam volna többet is érezni. Mégis nagyon nagyon fájt nekem is a szakítás, hetekig szenvedtem és megkérdõjeleztem a döntésem helyességét. Mégis kitartottam, és nem bántam meg. Tarts ki te is, ha helyesnek érzed a döntésed, és idõvel el fog múlni a fájdalom, próbálj meg most minden kapcsolatot megszakítani vele, mert úgy neki is könnyebb lesz felejteni. De az örökös visszatérésnek abszolút nincs értelme, ezt már te is tapasztaltad, amikor elõször visszacsináltátok a szakítást.
nem csak annak érzed magad ezek szerint az is vagy... szilva pálinka húzóra :) :D
Igen a pia nem megoldás de feszültséget oldhatsz vele! Szerintem próbáld túl tenni magad mert itt az a láng elgyengült.
A kérdező hozzászólása: Annyira rossz, hogy megbántottam, mert nagyon fontos nekem:( És most meg fájdalmat okozok neki...:(
csatlakozom az elöttem szólókhoz idõvel minden jobb lesz fájdalmas még ilyenkor de jobb lesz sokan 6-8 év után szakítanak sikerül túltenniük, neked is biztosan sikerülni fog :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ennek tényleg nincs értelme. Mikor kibékültünk éreztem, hogy semmi nem olyan. Keveset találkoztunk, nem éreztem magam elég fontosnak. Sõt sokszor igazából azt éreztem, hogy azért jött újra össze velem, mert félt az ismeretlentõl, az újtól(ez is megfordult is fejemben) Meg igen, tényleg a megszokás uralkodott el a kapcsolatunkon, és sajnos nem tudtuk legyõzni:( de igazából elismerni sem nagyon akartuk.. Szerintem hiába mondja most azt, hogy szeret, tuti hogy csak a ragaszkodás, a kötõdés beszél belõle... És lehet azzal keveri össze, bár nem tudom. Mert egyik pillanatról a másikra jött rá arra, hogy szeret. Szóval nem tudom mit is érez valójában, de annyit tudok, hogy most szenved:(
szerintem próbálj meg most minél több idõt a barátokkal tölteni már mint látom h írtad h nem nagyon tudsz kivel beszélni de azért remélem vannak barátaid vagy a családoddal . Próbáld meg lefoglalni magad valamivel tanulással munkával... hogy minél jobban eltereld a gondolatod róla :)
szerintem nálad ez egy védekezõ mechanizmus.. Szakított veled, mert nem érzett úgy, ahogy. Visszament hozzád, de tudat alatt elkezdtél félni attól, hogy mi lesz ha megint szakít, miért szakított valóban, mi van ha elõjön. Ezek tudat alatt történnek meg. Nem azt jelenti, hogy te nem szereted. A ragaszkodás persze ott van, minden kapcsolatban van ragaszkodás és minden kapcsolat egy szinten átalakul azzá, de ez nem rossz, ez a világ rendje. Ha nem akarsz megszokást akkor gyakrabban kéne pasikat váltani. Nem rossz dolog egyáltalán, hogy valakit megszoksz.. akihez hozzá mész majd feleségül, õt is meg fogod szokni, de nem fogsz vele szakítani, mert már csak megszokás. mindenhol van szeretet is

Szerintetek normalis, hogy igy érzek a szexszel kapcsolatban, egy hosszú kapcsolat utan?

6evig voltam együtt egy fiúval, nagyon szerettem, o volt mindenben az elsõ nekem, es én is neki. Mar kezdem ugy érezni,hogy el tudom engedni, de meg hianyzik.. O mar másba szerelmes..szoval ennek végleg vege. Kb 2hete dobott ki.

Legjobb válasz: azért nem tudod elkézelni mással még a szexet, mert hozzá húz a szíved :) de ez egy idõ után úgyis halványulni fog és elkezdesz ismerkedni és máshogy fogod látni :) csak még friss ez az egész neked :)

azért nem tudod elkézelni mással még a szexet, mert hozzá húz a szíved :) de ez egy idõ után úgyis halványulni fog és elkezdesz ismerkedni és máshogy fogod látni :) csak még friss ez az egész neked :)
Normális.Kell sok idõ mire úgymond elengedi a exét az ember.Feldolgozza a hiányát stb.Nekem 4 éve nincs kapcsolatom, de nem is nagyon hiányzik.Alkalmi dugásokba meg soha nem mennék bele.
6 év nagyon sok idõ együtt, és az hogy véget ért biztosan nayon megrázott. Ráadásul az hogy csak két hete ért véget az egész, nem lehet könnyû. Még mindíg kötõdhetsz hozzá, hogyha a szerelem csillapodik is, akkor a megszokás még mindíg sokáig fog kísérni... Adj idõt magadnak, hogy tisztességesen tovább tudj lépni. Amint sikerül elfelejtened/ kiheverned azt hogy vége. Mikután már eljön az idõ, hogy máshoz is elkezdesz tudni kötõdni, utána szerintem a szexxel kapcsolatos érzéseid is változni fognak.


Normális hogy így érzek ennyi év után?

A barátommal már együtt vagyunk 4 éve. Nagyon szeretem, de valahogy mostanába nem akarok vele lennni. Folyton itt van nálunk, szinte itt lakik. Először nagyon jó volt, de mostmár szinte megőrít. Nincs semmi szabadidőm, nem lehetek egyedül egy pillanatra se. Szinte már irritál ha hozzám szól. Nagyon rossz hogy ezt érzem, mert közbe meg szeretem, de nem tudom hogy mondhatnám meg neki hogy már sok belőle úgy hogy nem bántom meg.

Legjobb válasz: mond, hogy picit egyedül szeretnél lenni, vagy a barátaiddal

mond, hogy picit egyedül szeretnél lenni, vagy a barátaiddal
A kérdező hozzászólása: Hát igen ez a másik gond, hogy az egyik legjobb barátom fiú (megjegyzem ismerem mióta az eszemet tudom szóval nem kéne féltékenykednie) de ha találkozunk õ is mindig ott liheg a nyakamba. Én egy részrõl megértem, de már megfojt a szeretetével.
ezt ebszéld meg vele, lehet tud változtatni, de lehet nem.
Elgondolkodtam rajta, hogy vajon mi lenne, ha együtt is élnétek.. Más valakivel járni, és más folyton együtt lenni. Gondolom még nagyon fiatalok vagytok, és még nem vagy rá kész, hogy lekösd magad, ezért zavar az álandó jelenléte. Mondd neki azt, hogy "esélyt sem adsz rá, hogy hiányozz, el fog laposodni a kapcsolatunk." Ez általában bejön.
ennek annyi, semmi más mi lenne, ha Ti együtt élnétek, de semmi gond, mert ez nem jön el, ugyanis ennek a kapcsolatnak vége, mert nem vagy szerelmes, ez már megszokás szakíts és keressél mást, ez már nem fog változni
Velem is volt már ilyen amikor 2-3 hetet 0-24ben együtt voltunk, olyankor én is besokkolódtam, feszélyezett az, hogy itt van, pedig imádtam õt. Próbáljatok külön lenni 1-2 napig, próbáld lefoglalni magad másokkal is. Nem hiszem, hogy emiatt véget kéne vetni egy kapcsolatnak. Egyszerûen ilyen a természeted. Ezzel nincs baj. Késõbb vagy változik, vagy nem. Nem tudom, hogy dolgoztok-e vagy sem, de ha két dolgozó emberrõl van szó, akkor az is benne van, hogy napközben dolgoztok, és csak reggel és este látjátok egymást (jobb szituáció), de az is más, ha 0-24ben melletted lenne.

Normális, hogy így érzek szakítás után?

Nem volt hosszú a kapcsolatunk, kb 2 hónap. Az elején én nem is akartam tőle barátságnál többet, aztán mégis összejöttünk. Az elején nagyon lángolt közöttünk a dolog, eszméletlenül kijöttünk és a szex is csodás volt. Aztán rövid időn belül elromlott, nem azért mert veszekedtünk, inkább csak megismertük a másikat és rájöttünk, hogy nem illünk össze. Közös megegyezéssel szakítottunk. Most viszont nagyon elkezdett hiányozni pár nap után. Érdemes ilyenkor keresni és próbálkozni visszacsinálni, vagy ha egy nő egyszer szakít akkor halott ügy? Megbeszéltük, hogy azért néha találkozni fogunk. Szerintetek próbálkozzam nála? F/19

Legjobb válasz: Ez természetes dolgog, de te magad is leírtad: Ha közösen rájöttetek, hogy vannak dolgok, amiért nem mûködik, akkor nincs mirõl beszélni. Szerintem foglalkozz egy kicsit mással, aztán majd úgyis lesz új jelölt.

Ez természetes dolgog, de te magad is leírtad: Ha közösen rájöttetek, hogy vannak dolgok, amiért nem mûködik, akkor nincs mirõl beszélni. Szerintem foglalkozz egy kicsit mással, aztán majd úgyis lesz új jelölt.
Igen, ez teljesen normális és szokványos, szakítás után felerõsödik a hiány, és hirtelen csak a pozitívumokra emlékszel. Az alapján, amit írtál, semmi értelme folytatni. Ez az érzés majd elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Igazából csak az a bajom, hogy szexuálisan még mindig nagyon vonzódom hozzá, de ugye ez egy kapcsolathoz édeskevés.
Hát nem elég, valóban.

Normális, hogy ezt érzem elválasztás után?

Tegnap volt az utolsó szopi,engem megviselt.Lelkiismeret furdalásom van,mert volt egy kis rásegítés.Volt valaki még így ,mennyi id? alatt lehet feldolgozni,hogy lezárult egy fejezet?

Legjobb válasz: A fejezetek lezárulnak nem? Ha nem így lenne még ma is pelusba pisilnék, még mindig a Barbimmal játszanék, még mindig beférkõznék a szüleimhez éjszaka az ágyikójukba, és bizonyára még mindig nem fejeztem volna be az általánost, így közel a 30-hoz. Bocs, hogy viccesre vettem, de nem ez az elsõ kérdésed ma már, és látszólag tökre kikészültél, de ez az élet rendje! Minden rendben lesz, a gyermekedet szép, hosszú ideig szoptattad, minden tõled telhetõt megtettél. A szoptatás abbahagyásával nincs vége a köztetek lévõ kapcsolatnak, bizalomnak, szeretetnek! Más fejezet jön, úgy élményekkel!

A fejezetek lezárulnak nem? Ha nem így lenne még ma is pelusba pisilnék, még mindig a Barbimmal játszanék, még mindig beférkõznék a szüleimhez éjszaka az ágyikójukba, és bizonyára még mindig nem fejeztem volna be az általánost, így közel a 30-hoz. Bocs, hogy viccesre vettem, de nem ez az elsõ kérdésed ma már, és látszólag tökre kikészültél, de ez az élet rendje! Minden rendben lesz, a gyermekedet szép, hosszú ideig szoptattad, minden tõled telhetõt megtettél. A szoptatás abbahagyásával nincs vége a köztetek lévõ kapcsolatnak, bizalomnak, szeretetnek! Más fejezet jön, úgy élményekkel!
Én magától elválasztódéás híve vagyok, ha egy gyerek érett rá, abbahagyja
A kérdező hozzászólása: Nekem ez az elsõ kérdésem ma.Azt a kérdést én is láttam, az a gyerek több mint 3 éves, az enyém 20 hónapos.
Nekem 1 éves múlt a fiam és kb.3 hete választottam el mert már nem volt tejcsi.Nem volt belõle problémám, egészen addig amig beteg nem lett.Csak sima megfázás amin 2 nap alatt átesett, de nekem olyan lelkiismeret furdalásom lett hogy csak na.Tudom hogy jól tettem amit tettem de a kisördög mégis dumál a fülembe.
Tök normális, én is ezt érzem, nálunk is a napokban történt, csak az enyém nagyobb, így még nehezebb.
Oké, akkor sem lesz gond, ne aggódj! Jó lesz, a 20 hónap is bõven szép eredmény! Ügyi voltál, de most másra koncentrálj! A szopizáson kívül még megannyi dologgal teheted boldoggá a gyereked!
Szia! csak most olvastam a kérdésed és mivel én is éppen az elválasztáson gondolkodok mostanában. Megkérdezhetem, hogy ment? és hogy sikerült elválasztani? 22 hónapja. mostanában reggel és alvás elõtt. Nálatok hogy alakult az alvás? Valóban jobban alszanak ilyenkor? Bocs a sok kérdésért...

Normális hogy úgy érzem magam mint egy öregasszony ha felkell állni pihenés után?

Ha egy kis id?re lefekszem pl tv-t nézni, hátam mögé párnát teszek, lábamat felrakom az asztalra, de amikor befejezem és felkell állni úgyérzem nem bírok megmozdulni mint egy öregasszony... úgy fáj a hátam, és az izmaim amikor megpróbálok feállni... miért van ez? Másis van így? Még csak 21 hetes múltam...

Legjobb válasz: Hajajj :D Ezt akár én is írhattam volna. Nekem is fáj mindenem, éjszaka is azt sem tudom, hogy menjek ki csendben pisilni, hogy a párom ne ébredjen fel. Jajgatok közben nagyokat. Igaz én már 32+5 hetes vagyok, de tuti, hogy már 21 hetesen is fájdogált hol itt- hol ott. Párommal szoktam masszíroztatni magam, az néha segít egy kicsit. Kitartást kívánok Neked. :O) És természetesen ettõl eltekintve jó babavárást. ;o) 32+5 hetes km

Hajajj :D Ezt akár én is írhattam volna. Nekem is fáj mindenem, éjszaka is azt sem tudom, hogy menjek ki csendben pisilni, hogy a párom ne ébredjen fel. Jajgatok közben nagyokat. Igaz én már 32+5 hetes vagyok, de tuti, hogy már 21 hetesen is fájdogált hol itt- hol ott. Párommal szoktam masszíroztatni magam, az néha segít egy kicsit. Kitartást kívánok Neked. :O) És természetesen ettõl eltekintve jó babavárást. ;o) 32+5 hetes km
Én a 28.hétben járok...de nekem az elejétõl kezdve semmi bajom sincs:)
Szia! Én 34+2 hetes vagyok, és egyre rosszabb a helyzet. Sehogy nem tudok feküdni, mindenhogy fáj valami, ülni meg pláne nem:S Éjszaka elég mókás kikászálódnom az ágyból, mert fal mellett szeretek aludni, így férjem van kívül, hát... érdekes mutatvány, míg kikászálódok mellõle:) )) Egy dolog vígasztal, hogy nincs már sok hátra:) ) Sok-sok kitartást kívánok Nektek! Boldog Pocakosodást!
Szia! És ez egyre csak rosszabb lesz. Nekem is így van, éjszaka a legrosszabb kimenni. Igen, kb. 20. hét fele kezdõdött, most 30. hétnél járok. Legjobb ha szinte folyamatosan mozgásban vagyok.
A kérdező hozzászólása: Pedig a hasam is normális méretû, egyáltalán nem nagy kb eddig 2 kilót max 3-at ha híztam és nem vagyok husos :(
Normális, sajnos :( Nekem is ugyan ez van. Ha pl "bemelegszik" a forgóm már nincs baj... de addig... hajjajjj! És reggel ha felébredsz nem zsibbad a kezed? Na én még azzal nem tudok "megbarátkozni"

Normális, hogy igy érzek ezzel kapcsolatban? (Halál után is szerelem? )

Nemrég jöttünk össze a barátommal, imád engem, tényleg szeret és én is őt... Mesélt arról, hogy kb 2-3 éve volt valaki, akihez nagyon közel állt, jó barátok voltak, és kedvelte is a kelleténél jobban, a lány is kedvelte. Egy alkalommal meg is akarta neki mondani, hogy mit érez, de nem volt rá lehetősége... Az éjjel a lány szivrohamban meghalt, álmában érte... A barátom volt az utolsó, akinek irt, ő tudta meg legelőször, hogy a lány elhunyt. Mondta nekem, hogy ezt tudnom kell, hogy mindig gondolni fog rá, nem fogja elfelejteni, a mai napig őrzi az smsét. Nekem ezzel csak az a bajom, hogy nem tudom, hogy képes-e engem igazán szeretni, ha a lány emlékével él még mindig. Tényleg imád engem, látom rajta, nem nagyon beszél előttem a lányról, de ma felmerült... Nem tudom, hogy miképpen álljak ehhez a dologhoz? Valami tapasztalat?

Legjobb válasz: Overly attached girlfriend?

Overly attached girlfriend?
Attól függ, hogyan gondol rá. Ha csak egy szép emlék, amit nem sír vissza, nekem rendben lenne.
Szerintem tartsd tiszteletben. Ne beszélj róla gyakran, egyszer csak úgyis szertefoszlik az emlék.
Hát lehet h nem tudja elengedni :/ sokat jár ki hozzá a sírhoz? Amikor elmondta nekd hogyan mondta( beszédstílus, arckif.)
Elõzõ vagyok. Az én nagybátyámnak mikor jervezgeték az esküvõt akkoriban halt meg a menyasszonya 2002ben 29 éves volt :( és azóta van új felesége és szerelmesek egymásba nagyon is! A nagynéném , nagybátyám együtt szoktak kimenni a sírhoz pár havonta . Nyílván nem fogja elfelejteni de a szerelme már a mostani felesége
A kérdező hozzászólása: eloszor is kulfoldon elunk, mind a ketten kulfoldrol erkeztunk, nem azonos teruletrol. A lany az o orszagaban elt, ott halt meg... Ugy kerult fel a tema, hogy oltozott, es elokerult egy polo megmutatta, h a lany emlekere keszult... sztem tul van rajta, de sokat jelenthetett neki...
Esélyes, hogy a lány emléke a sírig elkiséri. Beteljesületlen szerelem. Ezzel szerintem sokmindent nem tudsz kezdeni. Ha nem viszi tulzásba, szerintem toleráld. Nem kell versenyezned azzal a lányal.

Normális, hogy így érzek az első randi után?

Úgy érzem,hogy már most kezdek belehabarodni,állandóan ? jár a fejembe,hiányzik,és nem tudok semmi másra koncentrálni.Korábban még soha nem éreztem ilyet.

Legjobb válasz: Miért ne lenne az, rögtön érezted az energiáit... hajrá!

Miért ne lenne az, rögtön érezted az energiáit... hajrá!
velem is volt ilyen, pedig az is látszott h õ is odavan értem:S de nagyot koppantam, harmadik randi után "dobott":S:( én is vele éreztem ezt elõször...nagyon nehezen tudtam túl tenni magam rajta:S:(
A kérdező hozzászólása: Ez most nagyon kiábrándító volt:(
az elsö randik után nekem mindig ö jár a fejembe és hiányzik:) aztán nekem majd kiderül h tartos e ez az érzés vagy csak pillanatnyi fellángolás :D

Mit tegyek most? Normális, hogy rosszul érzem magam egy ilyen flört után? Ez talán több is volt egy egyszerű flörtnél.

Barátn?mmel eljárunk egy közeli kocsmába esténként beülni, beszélgetni. Az alattunk lakó srác is jár néha oda a barátaival, és múlt nap odahívtak az asztalukhoz. Nagyon jól elszórakoztunk egész este, hajnalig ott voltunk. És hát közben a témák jöttek-mentek, és mivel mindannyian fiatalok és facérak vagyunk, hát elkezdtünk árnyaltan poénkodni a szex témával, de úgy, hogy szigorúan nem mondtunk ki semmi olyan szót. Csak rám nézett a srác, megnyalta az ujját, vagy poénkodott, hogy egy tömbházban lakunk, és még soha nem voltam náluk, miért nem megyek le hozzájuk, megmutatná a hörcsögeit, mert nagyon aranyosak. Én belementem a poénkodásba. Nem tudom miért, akkor jól esett kacérkodni a gondolattal, flörtölgetni. Hajnalban a srác hazakísért, és gyalog mentünk fel, és az ajtajuk el?tt megkérdezte, hogy nem nézem-e meg most a höriket, biztos nem alszanak, nem zavarnánk meg ?ket és pimaszul mosolygott. Én mondtam, hogy á nem, ? rajta láttam, hogy szeretne megcsókolni, de én nem. Én sz?z vagyok 19 évesen, és ez az este is egy szárnypróbálgatás volt nekem. Talán túl sokáig elmentem, de tényleg a barátn?mmel is poénkodott egy másik srác hasonló módon. Azóta rosszul érzem magam, hogy felspanoltam a srácot, várta, hogy lesz valami, és hát nem lett semmi. Eljátszottam a gondolattal ez igaz, de ? 31 éves, egy "kicsit" több mint én, és nem gondoltam, hogy ? komolyan gondolná. Mivel hozhatnám helyre a dolgokat? Én nem gondoltam többnek ezt az egészet, mint egy könnyed nyár esti flörtnek. Haragudhat most rám a srác? Kerüljem ezentúl, vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne érezd magad rosszul! Inkább örülj neki h "nem"-et mondtál. Lehet h ha megnézed a hörcsögeit, igencsak megbántad volna! A fiúknak/férfiaknak sztem vonzóbb egy olyan lány akiért kicsit teperniük kell, és nem kapnak meg azonnal...Viszont ha nem gondolod komolyan többet ezt ne játszd el vele, mert annak már nem biztos h jó vége lesz!

Ne érezd magad rosszul! Inkább örülj neki h "nem"-et mondtál. Lehet h ha megnézed a hörcsögeit, igencsak megbántad volna! A fiúknak/férfiaknak sztem vonzóbb egy olyan lány akiért kicsit teperniük kell, és nem kapnak meg azonnal...Viszont ha nem gondolod komolyan többet ezt ne játszd el vele, mert annak már nem biztos h jó vége lesz!
Ne legyél már ilyen!!Nem mondom hogy légy kurv. de mire vársz??19 éves vagy??Feküdj le vele!Vagy majd 6-7év múlva??
Szia! Én elég valószínûnek tartom, hogy ha rajta múlott volna a csók után sem áll le. Véleményem szerint nem haragszik rád, sõt lehet egy "plussz" pontot elértél azzal, hogy Te legalább voltál olyan ravasz mint Õ és nem adtad be a derekad. A kérdés inkább az, hogy Te mit szeretnél tõle? Mert ha szeretnél tovább menni késõbb, akkor lehet máskor is beszélgetni vele, tovább flörtölgetni és ha szimpatikus, akkor én merem azt mondani, hogy rákérdezhetsz "na most szívesen megnézném a hörcsögöket, megmutatod õket?". És ha a helyzet hasonló jöhet a csók és tovább, amíg Neked és Neki is jól esik, amíg el szeretnél és õ el szeretne menni. Ha nem szeretnél semmit tõle, szerintem továbbra is beszélgethettek, ha úgy jön ki a lépés, de ha újra próbálkozik, akkor elmondhatod neki, hogy nem szeretnél most semmilyen kapcsolatba kezdeni. Ezen ponton magamat ismerve inkább kijön a harag vagy a sértõdöttség, de jobb megoldás nincs, hogy tudasd vele, hogy neked ez nem jó/megy. Szép napot! Sárky
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Biztos, hogyha rajta múlik, akkor nem áll meg egy csóknál, de én meg még nagyon nem szeretnék tovább menni. De egyelõre még azt sem tisztáztam magamban, hogy szeretnék-e tõle többet. Most még csak ott tartok, hogy a tegnapi miatt ne haragudjon rám. De tényleg rosszul érzem magam, hogy "eladtam" magam a kocsmában, mint valami r*banc, utána meg hoppon hagyom. Meg amúgy sosem viselkedtem még így, de most hozta a helyzet. Köszönöm még egyszer a válaszokat!
Mindent jól csináltál, ne érezd magad rosszul. A flörtölésnek pont az a lényege, hogy mindent ígérhetsz, a teljesítés kényszere nélkül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!