Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy terhes vagyok (222 db)

ha normálisan megjött, nem vagy terhes
Nem vagy terhes, nyugodj meg!
úgy h csinálsz egy terhességi tesztet. bár azt az elmaradt menzeszkor szokták csinálni, neked van menzeszed, nemtom mér hoszed h terhes vagy
A kérdező hozzászólása: Igazából valameik nap azt álmodtam hogy terhes vagyok és azóta ez van bennem.

Ha megvan az esély, hogy terhes vagyok, akkor mennyire normális dolog, hogy a bal oldali petefészek körül szúrkál, fájdogál, nyom napok óta?

ma vagyok a 33. napon, tegnap csináltam egy tezstet ami negatív lett.

Legjobb válasz: Szia!Egyáltalán ne ijedj meg ettõl, ha tényleg terhes vagy akkor ez az elején még teljesen normális hiszen most zajlik a beágyazódás és ez mindenféle hasi és petefészek fájdalommal jár, sõt sokaknál még késõbb is fáj itt ott. nekem is fáj sûrûn, de azt is tudnod kell, hogy a méh is tágul és ez is okoz mensiszerû fájdalmat. Viszont ha a teszted negatív lett, akkor csinálj még egyet mert lehet hogy még olyan korai, hogy a teszt sem mutatja ki. De ha kb. egy hét múlva csinálsz egy tesztet és az is negatív lesz akkor szerintem nem vagy terhes és lehet, hogy csak azért szurkál mert meg fog jönni pici késéssel. De szurkolok neked, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!szia

Szia!Egyáltalán ne ijedj meg ettõl, ha tényleg terhes vagy akkor ez az elején még teljesen normális hiszen most zajlik a beágyazódás és ez mindenféle hasi és petefészek fájdalommal jár, sõt sokaknál még késõbb is fáj itt ott. nekem is fáj sûrûn, de azt is tudnod kell, hogy a méh is tágul és ez is okoz mensiszerû fájdalmat. Viszont ha a teszted negatív lett, akkor csinálj még egyet mert lehet hogy még olyan korai, hogy a teszt sem mutatja ki. De ha kb. egy hét múlva csinálsz egy tesztet és az is negatív lesz akkor szerintem nem vagy terhes és lehet, hogy csak azért szurkál mert meg fog jönni pici késéssel. De szurkolok neked, hogy a végeredmény az legyen amire vágysz!szia
Szia! Ha terhes vagy akkor ez normális. Ez úgymond a beágyazódási fájdalom, vagy mert a méhed már tágul és igazából nyúlnak az inak, izmok. Azt nem irtad, hogy mikor kellett volna megjönnie. Elsõ nap! Ha terhes is vagy azért negatív a teszt mert egyénenként változó a beágyazódási idõszak 8-14 nap között. Üdv: 20 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ilyen hamar válazsoltatok!Igazság szerint nekem akkor szokott fájni amikor megvan, nem elõtte...ezért is kérdeztem.elméletben még simán megjöhet, mert volt már, hogy 34-35 napra jött meg.Novemberben volt egy laparoszkópiám és most kezdtem el szedni peteserkentõt(clostyt)meg van egy csomó más tünetem is, de azokat hosszú lenne itt leírni.
A beágyezódás a petesejt megtermékenyülésétõl számítoot 6-7 nap!!!!!!

Miben különbözik a menstruáció ha normálisan jön meg, vagy ha úgy jön meg, hogy terhes vagy. (Pl fogamzasgatlo miatt)?

Legjobb válasz: Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nem vagy terhes. A fogamzásgátló megvonásos vérzést okoz, de nem igaz, hogy terhességet imitál, mert a terhesség alatt (legalább is általában) nem rendszeres a menstruáció. Egyszerûen a fogamzásgátló a magas progeszteron szintet tartja fenn, ami a ciklus második felére lenne amúgy jellemzõ, és emiatt elmarad az ovuláció. A 7 napos szünet alatt pedig a prog. hiány miatt, ahogy normális esetben is vérzés jelentkezik. Ennyi. Azzal sem értek egyet, amikor valaki azt mondja, hogy fog. gátló alatt nem normális a menstruáció, mert ugyanúgy a prog. hiány okozza, csak nem a sárgatest elsorvadása idézi elõ, hanem a gyógyszer hiánya.

Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nem vagy terhes. A fogamzásgátló megvonásos vérzést okoz, de nem igaz, hogy terhességet imitál, mert a terhesség alatt (legalább is általában) nem rendszeres a menstruáció. Egyszerûen a fogamzásgátló a magas progeszteron szintet tartja fenn, ami a ciklus második felére lenne amúgy jellemzõ, és emiatt elmarad az ovuláció. A 7 napos szünet alatt pedig a prog. hiány miatt, ahogy normális esetben is vérzés jelentkezik. Ennyi. Azzal sem értek egyet, amikor valaki azt mondja, hogy fog. gátló alatt nem normális a menstruáció, mert ugyanúgy a prog. hiány okozza, csak nem a sárgatest elsorvadása idézi elõ, hanem a gyógyszer hiánya.
A kérdező hozzászólása: Ugy értettem, hogy ha fogamzásgátló alatt leszel terhes, miben lesz masabb a megvonasos verzes? Allaga, kinezet, stb.
Ha terhes vagy NEM menstruálsz
A kérdező hozzászólása: De van aki igen... Es arra vagyok kivancsi, hogy az miben kulonbozik, mintha nem lenne terhes.
Kevesebb és rövidebb ideid tart, esetleg nem olyan sûrû a vér. Kb ennyi. De egy ilyen menstruáció még egyáltalán nem jelent terhességet, vegyél tesztet, az a biztos.

Csináltam terhességi tesztet, ami pozitiv lett. Ma voltam dokinál, aki azt mondta, hogy valószinű, hogy terhes vagyok, de még biztosat nem tud mondani. Normális ez? (Azt mondta kb. 5 hetes vagyok.)

Legjobb válasz: Igen, ez teljesen normális. Elõvigyázatosságból nem lelkesít, hiszen sok terhesség 1-2-3, pár héten belül "elhal" és kilökõdik, nagy a százalékos kockázata ennek. Olyan 6-7 hetes kor körül már lényegesen nagyobb esély van az örömre! Egyébként azt mondják, hogy egy nõ életében többször terhes, mint ahányszor tud róla... Kitartást, és vigyázz magatokra! =o)

Igen, ez teljesen normális. Elõvigyázatosságból nem lelkesít, hiszen sok terhesség 1-2-3, pár héten belül "elhal" és kilökõdik, nagy a százalékos kockázata ennek. Olyan 6-7 hetes kor körül már lényegesen nagyobb esély van az örömre! Egyébként azt mondják, hogy egy nõ életében többször terhes, mint ahányszor tud róla... Kitartást, és vigyázz magatokra! =o)
Szerintem fura...csak gondolj bele manapság már a terhességi teszt akár a 3 napos terhességet kimutatja, akkor fõleg ha már 5 hetes vagy 1 orvosnak ezt tudnia kellene...
Szerintem nem normális. Keress másik orvost. Nekem a 2 hetes terhességet megmondták. Vagy miért nem küldött el ultrahangra?
Tök normális! Engem csak 7 hetesen vett fel terhesgondozásba, amikortól elkezdett nozogni a szíve. Azért nem mondanak rá biztosat, hogy nehogy méhen kívüli legyen, és tényleg elõfordul, hogy elhal! Az elõttem szólónak csak annyit, hogy két hetes terhességet nem tudom, hogy mondtak meg neki, mivel a számítás szerint a fogantatáskor már 2 hetes terhes vagy! Tehát a te 5 heted, valójában csak három hetes!
Ez teljesen normális , addig a pontig nem mond semmit a doki amig az ultrahangon ami kb 7hetes korodban csinálnak nem dobog a kicsi szive, addig nem mond semmit se :)

15 hetes terhes vagyok s aggodom, mert nem no a pocim, s nem erzem hogy terhes vagyok. Nincs hanyingerem, ugy erzem mintha nem is lenek terhes. Ez normalis?

Legjobb válasz: Örülj, hogy nincs hányingered. A hasad is elkezd majd nõni idõvel. Nekem is csak a pocakom nõtt. Ezenkívül nem volt más tünetem a 35. hétig.

Örülj, hogy nincs hányingered. A hasad is elkezd majd nõni idõvel. Nekem is csak a pocakom nõtt. Ezenkívül nem volt más tünetem a 35. hétig.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen...remelem igazad van, elso babam es izgulok
Én is 15 hetes vagyok és nekem látszik a pocim, de kb. 4 nap alatt nõtt meg hirtelen. Múlt héten még aggódtam, hogy semmi nem látszik, szinte teljesen lapos volt a hasam, aztán mintha megérezte volna a baba és elkezdett nõni :) Ne aggódj, mindenki más ütemben fejlõdik, ne higgy a riogatásoknak(ha vannak). Ha jól érzed magad, nincsenek görcseid és az UH-n is rendben volt minden, akkor nem lesz gond :)
Nalam ugyan ez van, de szerintem nincs mert aggodni.A legutobbi ultrahangon minden rendben volt, gondolom nalad is.Meg en nem felek, tuti lesznek meg tunetek, amikor majd visszasirom azt amikor nem volt :)
Egész terhességem alatt nem volt semmilyen tünetem.kb. 18. héttõl látszott igazán hogy terhes vagyok.Azóta 3.5 éves a lányom :) Szóval nyugi!Örülj hogy nincs semmi tüneted!

Lehet, hogy baj van? 5 hónapja szedek fogamzásgátlót. Mindig csütörtökön jött meg, de most már ma (szerda) este. Lehet, hogy terhes vagyok, vagy valami probléma van? Vagy ezt teljesen normális?

Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Abból, hogy egy nappal elõbb jött meg, te arra következtetsz, hogy terhes vagy? Elég érdekes logika. Mondhatnám úgy is, hogy szar. Feleslegesen nem kell problémákat gyártani magadnak. Nincs semmi probléma, egy nappal elõbb jött meg és kész. Elõfordul.

Abból, hogy egy nappal elõbb jött meg, te arra következtetsz, hogy terhes vagy? Elég érdekes logika. Mondhatnám úgy is, hogy szar. Feleslegesen nem kell problémákat gyártani magadnak. Nincs semmi probléma, egy nappal elõbb jött meg és kész. Elõfordul.
1 kérdés: Van rá ok, hogy baj legyen?
jövõre sem csütörtökön fog megjönni. véletlen volt, hogy eddig csak csütörtökön jött meg. mindíg x naponta jön meg.
ugyan már.. nekem is eddig pénteken jött meg, de az elõzõ hónapban csütörtökön kezdtem 1 kicsit vérezni, aztan meg már nagyon.. nincs ezzel gond.. :)
Szia! Ne aggódj, nem vagy terhes :) Nekem meg mindig szerdán szokott megjönni, amíg a régi fajta tabit szedtem, kb órára pontosan várhattam a vérzést. Inkább azt képzeld el, nekem milyen érzés volt, amikor ez után a megszokott rendszer után nekem egyszercsak egy nappal késõbb jött meg... :O :D

Belara-t szedek kb 4éve, a havim nem igazán jelentkezett le, max 1-2csepp volt. Mindig normálisan beszedtem a gyógyszert. Lehet, hogy terhes vagyok? Vagy hormonok miatt is lehet, hogy nem jelentkezett le rendesen?

Máskor sem szokott igazán sok lenni,illetve kb 1-2 napot van.Anno a nőgyógyász azt mondta az nem baj.De ilyen még sosem volt,hogy 1-2 csepp lett volna.

Legjobb válasz: Nem gond terhes nem vagy :)

Nem gond terhes nem vagy :)
A kérdező hozzászólása: nincs baba :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Ma vettem tesztet, holnap reggel az lesz az elsõ hogy megcsinálom.Remélem azért nem lesz terhesség, nem így szeretném az elsõ babámat.(váratlanul, tervezetlenül)
Igen, az esély mindig szinte nulla, sosem 100%, akármivel is védekezik az ember. (11.16)
Ideje lenne szünetet tartanod, mert nagyon elvékonyodott a méhnyálkahártyád. Menj dokihoz.
"szinte nulla az esélye" De CSAK szinte. Rendes szedés mellett is elõfordulhat terhesség. Nincs olyan fogamzásgátló módszer, ami 100 %-os biztonságot adna. Csinálj tesztet vagy menj ultrahangra! Jobb rendesen meggyõzõdni róla, minthogy baj legyen.
Ha rendesen szzedted nem lehet gond! Hányás, hasmenés, és egyes gyógyszerek befolyásolhatják a hatást. Ha ezek közül egyik sem volt, semmivel sem szetted együtt a bogyót, akkor szinte nulla az esélye, hogy terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: Neem képzelem be! Amikor nem igazán jelentkezett le, akkor úgy voltam vele, nemhiszem hogy lehetek terhes...Már régóta is szedem a gyógyszert... Azóta eltelt 1-2hét, nem is foglalkoztam a dologgal.De lehet csináltatok tesztet, mert nem szokott hányingerem lenni! Remélem max csak vmi vírus...
...:) beképzeled magadnak ?? am, ha gondolod csinálj egy tesztet nem vesztesz vele semmit :)
A kérdező hozzászólása: Hát remélem, mert ma reggel eléggé hányingerem volt, fejfájás....
:D

Van esélye hogy terhes vagyok? Vagy csak az idegesség miatt késik? Esetleg azért mert ez az első alkalom után normális?

A menstruációm el?tt 2 nappal lefeküdtem a barátommal, még sz?z voltam. A gumi viszont kiszakadt, szerencsére észrevettük, nem ment el bennem. Most viszont 2 napja késik. ... jó kis els??? alkalom :( mit ne mondjak :( ...

Legjobb válasz: Szívás...Mikor volt ez? Mert nem ártana a 72 órás tabi...Tudod, az elõváladéktól is estek már teherbe...Amúgy késhet, de az is lehet, hogy megjön, pedig terhes vagy... Szal ha kicsúsztál a 72 órásból, akkor 2 hét múlva terhességi teszt kéne...

Szívás...Mikor volt ez? Mert nem ártana a 72 órás tabi...Tudod, az elõváladéktól is estek már teherbe...Amúgy késhet, de az is lehet, hogy megjön, pedig terhes vagy... Szal ha kicsúsztál a 72 órásból, akkor 2 hét múlva terhességi teszt kéne...
Szüzesség elvesztése néha megzavarja a hormonháztartást és emiatt kicsit máshogy jön meg. Ahogy elõttem szóló írta valóban teherbe lehet esni az elõváladéktól de szerintem erre kicsi az esély nálatok :) szóval nincs ok aggódni :) jah, elõttem szóló :) számolj :) 2 nappal mielõtt meg kellene jöjjön és azóta késik 2 napot, akkor már bõven 4 napon telt el azóta.... semmi értelme 72 órásról beszélni :)
nyugodj meg, kicsi az esely
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm ! :) a válaszokat !! :) kicsit sikerült megnyugodni és végül ma megjött... :) Remélem tényleg nem áll fenn így terhesség ... S:
nem all fenn, de ha tovabbra is aggodoalmaskodsz akkor vegyel tesztet csak hogy megnyugodj, nem tart semmibol. en is ilyen vagyok, volt hogy a harmadik negativ teszt utan hittem el, hogy nem, nincs odabenn senki.. :)

Hogy ha szedem a fogamzásgátlót és normálisan megjön akkor ugye nem lehetséges az hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: nem vagy terhes. persze nem 100% biztos, mert kivételek mindig vannak

nem vagy terhes. persze nem 100% biztos, mert kivételek mindig vannak
A kérdező hozzászólása: Jah és persze hozzá tenném hogy a párom nem megy belém
A kérdező hozzászólása: mert nagyon ég és csíp ha elmegy belém.
Az nagyon nm normális, ha csíp meg ég. Vagy neked van fertõzésed, vagy neki. Menjetek el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: már szakembert meg kérdeztem errõl és azt mondta hogy "egyikõnk túl savas vagy túl lúgos és hogy kémiailag nem illünk össze" sõt még ide is írtam és itt is hasonló válaszokat kaptam.
Nem vagy terhes, de ha ennyire parázol tesztelj.
hát ha komolyabb okod van az aggodalomra, mondjuk nem védekeztél akkor lehetsz terhes. de ha védekeztél akkor biztosan nem vagy az.
nem de nem tennél fel ilyen kérdést ha tudnád azt hogyha megjön akkor nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: ez butaság mert nemegy olyan esetet hallottam amikor egy nö két három honapig még menstruált a terhessége elején mindenesetre, köszönöm a válaszokat: )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!