Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy tápszernek élesztő íze (2 db)

Normális, hogy a tápszernek élesztő íze van?

Pótlást kell adnom a babámnak, de nem eszi meg, amin nem is csodálkozom, mert b?n rossz íze van. El?ször azt hittem megromlott, de vettem másikat és az is olyan..., Humana. A Mildibé is rossz íz?, azt sem eszi meg. Melyik az a tápszer amit anyatejes babák is elfogadnak? Már 6 hónapos, csak mivel pépeket még nem fogad el muszáj valamivel pótolnom, mert nem hízik...

Legjobb válasz: Szia!Hát igen rossz íze van a tápszereknek.Igazából én a beba-t adtam neki de annak is ilyesmi íze van szerintem nincs olyan tápszer aminek jó lenne az íze.De kérdezd meg a gyermekorvost,hogy nincs e olyan és ha van akkor írja fel. Sok sikert!Jó babázást!

Szia!Hát igen rossz íze van a tápszereknek.Igazából én a beba-t adtam neki de annak is ilyesmi íze van szerintem nincs olyan tápszer aminek jó lenne az íze.De kérdezd meg a gyermekorvost, hogy nincs e olyan és ha van akkor írja fel. Sok sikert!Jó babázást!
Nestle Allete PRE.Az finom édes mint az anyatej.A lányom csak azt itta meg a szopi mellett.

Normális, hogy a Milidibé tápszernek élesztő íze van és elég furi a szaga is?

Kiegészítésként adom, tegnap próbáltam el?ször, de nem csodálkozom, hogy nem ette meg. Szavatossága szerint még 1 évig jó.

Legjobb válasz: Mikor készítetedd el? Ebben a melegben a Mildi hamarabb romlik meg. Nekem a Beba vált be. Akár 1 órát is állhat kint nem romlik. A Mildi 15 perc után megtúrúsodott és bûz rossz volt.

Mikor készítetedd el? Ebben a melegben a Mildi hamarabb romlik meg. Nekem a Beba vált be. Akár 1 órát is állhat kint nem romlik. A Mildi 15 perc után megtúrúsodott és bûz rossz volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!