Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy szexuális étvágyam a (3 db)

Normális, hogy ennyire kicsi a szexuális étvágyam? Lehet ez gond párkapcsolatban?

tehát nekem havonta bőven elég 2-3 nap amikor csináljuk, de akkor többször is szoktuk. tudöm, hogy a párom többre vágyik, de most még (!) elég megértő, tudja, hogy nagyon hangulatember vagyok és ez is eléggé befolyásolja, hogy mennyire kívánom. ez a jövőben probléma lehet? L/18

Legjobb válasz: szerintem igen. ha nem akarsz vele szexelni, akkor hagyd, hagy csináljon meg amikor akar. nem halsz bele és neki is jó.mindenki boldog, nem kell hogy csak akkor szexeljetek, ha neked ugy tartja kedved.

szerintem igen. ha nem akarsz vele szexelni, akkor hagyd, hagy csináljon meg amikor akar. nem halsz bele és neki is jó.mindenki boldog, nem kell hogy csak akkor szexeljetek, ha neked ugy tartja kedved.
Embere válogatja. De nagy valószínûséggel IGEN lehet gond! Ha teszem azt együtt akartok élni és ennyire különbözõ a bioritmusotok/igényetek, akkor valamelyikkõtöknek meg kell alkudnia. Vagy neki, vagy neked. Csak az van, hogy õt hormonálisan hajtják az ösztönei. Én személy szerint nem bírnám (férfiként mondom).
Lehet. Ha fontos neked ez a kapcsolat, akkor tartsd csak oda szorgalmasan, lelkesen!
Az normális, hogy kevesebb szex is elég neked, de az, hogy ennyire eltérõ a vágyatok, az sok problémát fog szülni a továbbiakban és valószínûleg a kapcsolat is tönkremegy. Ha közeledtek a másik szintjéhez, akkor kezelhetõ a helyzet (te többször, õ kevesebbszer akarja), de szerintem szakítani fogtok. 28F
Gyere, válassz engem inkább. Én is hetente 1-2 alkalommal (az havi 4-8, még mindig több, mint az esetedben) akarom csak, nem potenciagondok miatt (nincs), hanem mert nekem ez egy sokadrangú dolog az élet más dolgai mellett. 31 é ffi

Normális, hogy nincs szexuális étvágyam a tehesség első 12 hete alatt?

Legjobb válasz: Nem! Sõt kifejezetten idegesített a közeledés. De ne izgulj elmúlik! Utána sokkal jobb!

Nem! Sõt kifejezetten idegesített a közeledés. De ne izgulj elmúlik! Utána sokkal jobb!
Nekem sincs pedig szerettem a sexet! Viszont nekem megsínyli a párom:( Remélem nemsokára visszatér a kedvem:) Boldog babavárást!
Teljesen normális! Nekem nagyon komoly hányingerem volt 16 hetes koromig. Tudat alatt az anya félti is a terhességét, ez is blokkolja a nemi vágyat.Arról nem is beszélve ha fáradékonyabb. A közép idõszakra szokták tenni azt az idõt amikor egy kicsit jobban van kedve a kismamának összebújni. Nekem az elsõvel így is volt, de most a másodikkal az egész terhesség alatt (most vagyok 35 hetes) se kívántam. Szerencsére a férjem megértette és viszonylag jól tolerálja.
Abszolút az, nekem sincs, igyekszem a párom máshogyan "elkényeztetni", de a folyamatos 24 órás hányinger sokszor ezt is megvétózza. Remélem, változik majd ez is, mert én is igényelném, de valahogy nem esik jól. Ne aggódj, s gratulálok!
30.hetes terhes vagyok de egész terhességem alatt egy kezemen megtudnám számolni hányszor szeretkeztünk már szerintem nem is fogok teljesen megértõ hisz tudja mi van velem volt hogy õ mondott ezért nemet

Normális, hogy 17 évesen nagy a szexuális étvágyam?

Hát..már 2 éve nem volt barátom..Igen,tudom,korán kezdtem...15 évesen vesztettem el a szüzességemet..Igaz,még csak 2szer szexeltem...de már nagyon hiányzik..íígy 2 év után..És nagyon sokat gondolok rá!minden pasinak tetszeni akarok...Ez normális?Vagy beteges egy 17 éves lánynál?Idegenekkel is simán el tudom képzelni...valakivel,aki csak bejön küls?leg..

Legjobb válasz: elhiszem :) de idegennel ne tedd, teljesen normális. belekóstoltál valamibe ami jó, és állandóan csinálnád. Én csakis baráttal (legalább megbízható emberrel, akirõl van fogalmad) javaslom

elhiszem :) de idegennel ne tedd, teljesen normális. belekóstoltál valamibe ami jó, és állandóan csinálnád. Én csakis baráttal (legalább megbízható emberrel, akirõl van fogalmad) javaslom
Érzelem nélkül soha ne tedd meg, semmiképpen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akarom, nagyon!Nem tudom, lenne e büntudatom..mert nem volt még alkalmi szexem....Csak annyit tudok, hogy akarom!:D
ha úgy érzed utána bûntudatod lenne és bánnád ne csináld... ha azért nem mered mert "ugyan mit gondolnának mások?" akkor azzal ne foglalkozz és csináld ha jólesik... gyakran énis ezen a határon voltam másfélév szünet után bár én csak szerelembõl tudok vkivel lefeküdni, de nem ítélem el azt aki nem:)
Az alkalmi szex az abban részt vevõ két ember dolga. Ennyi! :)
A kérdező hozzászólása: Hát van egy fiú...aki bejön , én is nagyon bejövök neki..és õ nagyon szeretne...de nem szeretjük egymást!...Nem tudom, feküdjek e le vele...Nagyon szeretném!De félek..büntudatom lenne...mégiscsak minden érzelem nélkül...Szerintetek?Az alkalmi szex elítélendõ dolog?
Normális nekem is ez van ha gondolod irj egy privátot :D 16/F
Semmi gond, teljesen normális vagy! Ne legyen emiatt bûntudatod! Keress magadnak egy megbízható fiút és vele szeretkezzél! :)
Basszus, az lenne a gáz, ha nem lenne szexuális étvágyad. xd
Szerintem írj rám, és ismerkedjünk meg :D Am meg ne pont itt kérdezd meg bûn-e az alkalmi szex.. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!