Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy szeretek emberek (13 db)

Normális, ha félek, hogy szeretem-e a páromat vagy csak annyi az egész hogy mániákusan keresi az ember a bizonyosságot?

Legjobb válasz: Nem is tudom...en az elejen erzelem nelkul kezdtem el jarni egy sraccal aki mikor megismert( es bejottem neki) mar megkerdezett hogy nem akarok-e jarni vele(eppenhogy meg belefert azok korebe akiknek eselyuk volt)...nem hittem hogy barmi lesz belole, sot biztos voltam benne hogy csak jatszani akar velem, de a vegen nem igy lett. Sokat gondoltam ra miert vagyok vele ha nem er semmit,nem hiszem hogy szeretem vagy hogy valaha is beleszeretek, viszont ma mar egy napot sem birunk ki egymas nelkul(egyutt vagyunk 5 honapja, majdnem minden nap talalkoztunk). Persze hogy keressuk a bizonyossagot mindanyian mert nem akarunk csalodni ahogyan en is kerestem az elejen, de mindenbol lehet valami, es ha megse akkor csak tanul az ember! =)

Nem is tudom...en az elejen erzelem nelkul kezdtem el jarni egy sraccal aki mikor megismert( es bejottem neki) mar megkerdezett hogy nem akarok-e jarni vele(eppenhogy meg belefert azok korebe akiknek eselyuk volt)...nem hittem hogy barmi lesz belole, sot biztos voltam benne hogy csak jatszani akar velem, de a vegen nem igy lett. Sokat gondoltam ra miert vagyok vele ha nem er semmit, nem hiszem hogy szeretem vagy hogy valaha is beleszeretek, viszont ma mar egy napot sem birunk ki egymas nelkul(egyutt vagyunk 5 honapja, majdnem minden nap talalkoztunk). Persze hogy keressuk a bizonyossagot mindanyian mert nem akarunk csalodni ahogyan en is kerestem az elejen, de mindenbol lehet valami, es ha megse akkor csak tanul az ember! =)
A kérdező hozzászólása: hát igen. ez az, amibõl én nehezen másztam ki. nálunk nagy szerelemmel kezdõdött, de fél év után jött az, hogy: te jó isten, ez ilyen jó. na nem, meneküljünk!!! futás, mert a végén még olyan jó lesz, hogy nagyon fáj majd, ha vége lesz!!!!!! és így aztán jött, hogy hisztérikuisan kerestem a kapcsolat rossz (általában elképzelt) tulajdonságait, aztán szépen rájöttem hogy nincs is semmi baj, cska a lángolás múlt el:) de ez talán nem is baj.:) most már csak azért vagyok picit mérges, mert képes voltam ezen izélni 10 hónapig. :D
Lehetséges, hogy beleuntál a kapcsolatba. Szereted a párod, semmmi pénzért nem akarnád elveszíteni, csak egyszerûen nem történik veletek semmmi új. Ez is lehet. Ebben az esetben találj ki új programokat, bármit amit eddig nem gyakran csináltatok. Nem kötelezõ nagyszabású programnak lennie, lényeg az, hogy újdonság legyen :)
Szerintem is, rázd fel picit a kapcsolatotokat! :) És ne félj, "Minden csak addig tart, amíg igazán jó." Ezt jegyezd meg, mert van benne igazság. Én az elõzõ kapcsolatomban hittem azt, hogy õ az igazi (pedig ehhez képest sztem elég fiatal vagyok, kevesebb mint 20, jóval kevesebb), de már rájöttem, hogy nem baj, ha nem ez az örök. Tényleg azért van ennyi kapcsolatunk, h megtanuljuk rendesen a dolgokat. Tapasztalatot szerezzünk, és ezalatt is boldogok legyünk. Jobban megismerjük magunkat is. Szerintem, ne agyalj ennyit ilyen dolgokon, élvezd az életet! És a szerelmet is :)
A kérdező hozzászólása: már nem agyalok, csak régen, halálra. :) de most költöztünk össze, és most tök jó :) ja és én is kevesebb vagyok 20nál. :)

Normális, hogy nem szeretek emberek között lenni?

Utcán vagy boltban nem zavarnak, ha nincs tömeg, de pl egy buliba már mennék el (akkor se, ha mindenkit ismerek), vagy nem szívesen találkozom 2-3 berátommal kívül senkivel. Rámehet erre a párkapcsolatom? Mit?l lehet ez? Pár éve még kifejezetten társasági lény voltam.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is hasonló érzéseim vannak. Persze, akik nem ezt érzik, azok sohasem érthetik ezt meg. Ha te boldog vagy így, akkor normális. Én is megtaláltam a páromat ilyen természettel is. Ha valaki a társaságot választja helyetted, azt nem kell sajnálni. Egyébként, lehet, hogy most érted el azt a kort, hogy változik az értékrended. Bizonyos érettség után a párok már nem a haverokkal keresik a boldogságot. Persze vannak kivételek. Mindenki maga érzi, mi a jó neki, és ez így is van rendjén. Ne hagyd magad befolyásolni, mert egyedül te leszel az, aki kellemetlenül érzi magát. Üdv!

Szia! Nekem is hasonló érzéseim vannak. Persze, akik nem ezt érzik, azok sohasem érthetik ezt meg. Ha te boldog vagy így, akkor normális. Én is megtaláltam a páromat ilyen természettel is. Ha valaki a társaságot választja helyetted, azt nem kell sajnálni. Egyébként, lehet, hogy most érted el azt a kort, hogy változik az értékrended. Bizonyos érettség után a párok már nem a haverokkal keresik a boldogságot. Persze vannak kivételek. Mindenki maga érzi, mi a jó neki, és ez így is van rendjén. Ne hagyd magad befolyásolni, mert egyedül te leszel az, aki kellemetlenül érzi magát. Üdv!
szia. én se szeretem a tömeget... ezért nem járok ilyen nagy rendezvényekre se, mint pl nagy koncertek, diszkók, ilyenek... sztem nem gond, bár bnõim nem tudják felfogni, h mért nem megyek velük sehova..:)
Szia! Ha nincsenek rosszulléteid ha mégis elmennél ilyen helyekre akkor normális. Nálam kicsit más a helyzet mert én szabályosan rosszul vagyok a boltban vagy a tömegközlekedési eszközökön. /hányinger, szédülés, ájulás érzés/ Az én esetemben szociális fobiáról beszélhetünk.
Szia! Jó lenne ha megpróbálnál elmenni egyedül egy nyugodt helyre Pl kulcsosházba. Sem telefon sem egyéb. Zárd el magad a külvilágtól. Pár nap is elegendõ. Évente egyszer ki kellene próbálnod hátha változik ez.
Szokták mondani, hogy "Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat." - vajon miért?

Az normális, hogy nem szeretem az embereket?

Nem létezik ember, akiben teljesen bizom, akinek hiszek. Nincs "legjobb barátn?m" ,nincs barátom, mindenkiben csak csalódóm, utálom az embereket. Csak arra várok, hogy 18-19évesen elköltözzek innen, valahova jó messzire, új emberekhez, itt senkit sem szeretek(csak a szüleimet, de a kapcsolatunk sem olyan amilyennek lennie kéne) Utálok mindent!!

Legjobb válasz: Az életszemlélet folyamatosan változik az élet során az emberben. A normálisság relatív és szubjektív is egyben. Ídõvel te is megfogod tapasztalni, hogy a hozzáállásod milyen mértékben befolyásolja az életed menetét [ nyilván a negativitás vonzza a negativitást ] és esetleg rájössz majd arra is, hogy néhány csalódás még nem jelenti azt, hogy kivétel nélkül mindenki és minden csalódásra van ítélve.

Az életszemlélet folyamatosan változik az élet során az emberben. A normálisság relatív és szubjektív is egyben. Ídõvel te is megfogod tapasztalni, hogy a hozzáállásod milyen mértékben befolyásolja az életed menetét [ nyilván a negativitás vonzza a negativitást ] és esetleg rájössz majd arra is, hogy néhány csalódás még nem jelenti azt, hogy kivétel nélkül mindenki és minden csalódásra van ítélve.
A kérdező hozzászólása: Nem minden embert utálok, csak akik körülöttem vannak, ismerek olyat aki sajnos messze lakik, de nagyon birom õt, minden megtudok neki bocsátani.
A kérdező hozzászólása: Egyébként mondja anyukám is, hogy flegma vagyok, mosolyogjak mindig, mindenkinek jó pofizzak, de nem fogok fõleg ha legszivesebben pofon vágnám. Ha megmondják mit csináljak pont az ellenkezõjét csinálom, ne mondják meg hogy mit tegyek!! Ettõl csak flegmább tudok lenni.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15leszek hamarosan
Akkor valószínû ezért!:) Nekem is volt ilyesmi ebben a korban!Majd kinövöd!Meg fog változni ne aggódj!Ez most azért van, mert kezdesz felnõni és most úgy érzed mindenbõl és mindenkibõl eleged van, de majd elmúlik!:)
ez a lázadó korszak :-)
Más városban is ugyanezt fogod érezni egy idõ után. Ott is lesz olyan akiben csalódni fogsz, utálni, megunsz ott is mindent. Akkor megint jön a költözés máshova téma, és attól, hogy valami új, nem biztos, hogy jobb is.

Normális hogy egy "idegen" embert úgy szeretek mint az apukámat? 17L

van egy nagyon jó barátom, korban is az apám lehetne, és úgy is viselkedik. És én úgy szeretem mintha az apám lenne! 2 éve ismerem.. de mindent elmondhatok neki, tanácsot is ad mindig ha kell.. Normális hogy ennyire szeretem? Apuval is nagyon jól megértjük egymást, tehát nem ez a probléma...

Legjobb válasz: Minden lehet, és mindennek az ellenkezõje is. Danielle Steal sok regényének témája a nagy korkülönbség, a "Szárnyak"c. regényben épp egy 17 év korkülönbség van. A "Keresztutak"-ban meg a fital lány udvarlója az apuka barátja. Ezeket csak példának mondtam. Az ellenpélda az, hogy a 17 éves lányok néha ki is színezik az érzelmeket, azt hiszik, hogy szerelmesek, mert esetleg még nem tudják igazán, hogy mi az. Semmi rossz nincs abban, ha apukádhoz hasonlóan érzel vele kapcsolatban. Majd az idõ megoldja a kérdést.

Minden lehet, és mindennek az ellenkezõje is. Danielle Steal sok regényének témája a nagy korkülönbség, a "Szárnyak"c. regényben épp egy 17 év korkülönbség van. A "Keresztutak"-ban meg a fital lány udvarlója az apuka barátja. Ezeket csak példának mondtam. Az ellenpélda az, hogy a 17 éves lányok néha ki is színezik az érzelmeket, azt hiszik, hogy szerelmesek, mert esetleg még nem tudják igazán, hogy mi az. Semmi rossz nincs abban, ha apukádhoz hasonlóan érzel vele kapcsolatban. Majd az idõ megoldja a kérdést.
nem baj..nekem is van egy ilyenem, bár az a különbség, hogy nekem az igazi apámmal nem olyan jó a viszonyom.
Én mondjuk naív vagyok, de ha ilyen kapcsolatom lenne, azt NAGYON értékelném. Nagyon kevés az olyan ember aki szeret valakit minden hátsó szándék nélkül, minta a lánya volna...ha ugyanúgy viselkedik, mint te õfelé és úgy áll hozzád, mint te õhozzá, akkor ne ijedj meg, hanem élvezd, hogy vannak még ilyen emeberek! Szerintem ha úgy szereted, mint apádat, és õ úgy szeret mint lányát, akkor igaz barátra találtál.
szerintem egy elmebeteg vagy pusztán :S
Szerintem szerencsés vagy, én tökre örülnék egy ilyennek :)
Én irigyellek.
A kérdező hozzászólása: Okés, akkor nem vagyok annyira hülye :)
eddig azt hitted hogy hülye vagy?:D sztem tök jó dolog..ugye nekem is a Bátyám..hátõõ kicsit ciki volt h pont bele zugtam deh mit tudtam vna tenni..deh vannak rosszakaróim akik nekem azt mondjaák hogy a Bátyám csak d***i akar..és a Bátyámnak meg azt modjaák h majd ha nagy leszek el akarom majd tartatni vele magam..:S..azt hozzá teszem h azért mondanak ijeneket mert irigylik a "rangomat"..mert Bátyám elég nagy partyarc..deh nem ezért szeretem ennyire hanem mert az életemet menti meg nap mint nap..és egyszer kétszer szó szerint is =)
A kérdező hozzászólása: hát csak gondoltam ez nem normális hogy egy hát végülis idegen embert is úgy szeretek...:D
Nekem is van két olyan barátom, aki korban is az apukám lehetne, és én is úgy viszonyulok hozzá. Szerintem teljesen normális dolog, és örülj neki, hogy meg tudod osztani vele a gondod, és minden örömöd. Hozzám is nagyon közel állnak ezek a barátaim, igazán fontosak a számomra. Bennük éreztem elõször az igazi apai szeretetet, mert a szüleim 2 éves koromban elváltak, apával az utóbbi 8-9 évben évi 1-szer találkozom pár órára, tehát gyakorlatilag nem is ismerem. Én talán ezzel tudnám magyarázni a köztünk kialakuló szoros kapcsolatot. És ne aggódj! Teljesen normális dolog! 17/L
A kérdező hozzászólása: 00:35: én sem tudom róla elképzelni, mert tudom hogy nem :D amúgy nem gáz ha szerelmes voltál bele xD én bele nem, mert hát 33 év mégiscsak sok:) meg ha akarnék se tudnék szerelmes lenni bele, mert olyan lenne mintha az apámba lennék. az meg má' tényleg beteges :D
A kérdező hozzászólása: 00:22: igen tudom, ha esetleg olyan lenne akkor kocc van... De tudom hogy õ nem ilyen.. egyszerûen nem lehet ilyen :) Az az ember... nem tudom hogy mondjam. De még a végén kiderül tényleg õ az apám :D na jó, ez hülye vicc volt
tudom hogy a válasz nem nekem szolt..deh én nem birom Bátyómrol elképzelni h évek mulva elkezdene molesztál meg minden..deh azt azért le merem irni h vtam belezugva még haverságunk elején a Bátyámba :D:D
Bocs de errõl a mostoha nõvérem jut eszembe akivel 20 éves koráig szinte lányaként bánt a nagymama testvére, csakhogy aztán elkezdte molesztálni, totál megváltozott ahogy elkezdte a nõt látni benne... nem azt mondom hogy minden idõs pasi ilyen, csak vigyázz vele, ha bármi gyanúsat veszel észre jobb ha nem találkoztok többé. De addig semmi gond.
A kérdező hozzászólása: 23:41: Hát igen.. irigységbõl mondják hogy pedofil meg hogy csak azért kellek... :S na mindegy :D örülök neked hogy nem vagyok egyedül:) Utolsó: szerintem meg te vagy az :o))
hát én 13 éves vagyok..és a legeslegjobb haverom 22 éves..ugyanigy aggódik értem terelget meg minden..és akárkinek mesélek rolla akor elõször azt mondjaák h vagy sajnáltabol haverkodik velem vagy szeretne tõlle, "vmit"..deh aztán mindenkinek a szájába kell rágnom h testvérként szeretjük egymást..és nem birnám már a nevén szólítani mert meglátom mindig az jön a nyelvemre h Bátyó..sõt õse hív a nevemen..miindig le Hugiz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) igen, tudom, nagyon szeretem és becsülöm hogy van nekem Õ :) Persze sokan rögtön elkezdtek támadni ha meséltem róla hogy pedofil meg mittudomén... csak mert 50 éves.. És? az hogy valaki 50 éves azt jelenti hogy pedofil? annyira szánalmas :s
A kérdező hozzászólása: De nem szerelmes vagyok belé, hanem egyszerûen olyan mintha az apám lenne... Úgy viselkedik, állandóan aggódik értem, meg próbál a jó útra terelni... egyáltalán nem vagyok szerelmes bele
A kérdező hozzászólása: évi 1?:O az nagyon kevés :S De én magamat azért nem értem mert apuval semmi baj nincs, megvagyunk meg minden. De akkor csak nem akkor a baj:)

Normális, hogy nem igazán szeretem az emberek társaságát? Lesz valaha barátom?

Nemsokára betöltöm majd a 18-at, de még nem volt barátom soha, és még nem is csókolóztam. Kissé magányos vagyok, vagyis vannak barátaim, akikkel már régóta jóban vagyok. Tartom velük a kapcsolatot, meg a suliban is pár osztálytárssal jóban vagyok, de itt nagyjából ki is merül, mert sulin kívül nem igazán van témánk. Jó, van egy mondhatni nagyon jó barátnõm, vele néha tartjuk a kapcsolatot sulin kívül is. Tudok beszélgetni emberekkel, meg témáim is vannak, de szinte tehernek érzem, ha valakikkel olyan dolgokról kell beszélnem, ami teljesen hidegen hagy, ilyenkor néha bunkónak is tûnhetek, mert jópofát is alig tudok vágni az ilyenekhez. Ha valami olyan találkozót szerveznek a barátaim, amit már kezdek unni, akkor már alig várom mindig, hogy mehessek hazafele. A "lelki panaszaimat" nem is nagyon osztom meg senkivel sem, mert úgy vagyok vele, hogy majd megoldom õket egyedül, meg nem is szeretek 'kitárulkozni' másoknak. Normális, ha én ilyen vagyok? Más is ismer ilyen embereket? Szívesebben vagyok inkább otthon és pl zenét hallgatok, zongorázom, rajzolok, vagy netrõl tanulok pl nyelvet vagy programozást (mert ilyen irányban szeretnék továbbtanulni). Bulizni se nagyon szeretek elmenni, inkább a szüleimmel megyek el valahova mondjuk moziba. Nem nagyon szeretek közösen másokkal lenni, inkább elintézek mindent magamnak egyedül. Az érzéseimet se igazán szeretem kimutatni, pl még a barátnõimmel is kicsit távolságtartó vagyok, nem is emlékszem, hogy megöleltem volna-e már akárkit, még a szüleimet sem.

Legjobb válasz: Egy az egyben,mint én.:D

Egy az egyben, mint én.:D
Nincsen azzal semmi baj, hogyha félsz a kapcsolatoktól. Én is nagyon hamar megunom néhány ember felesleges fecsegését. De van egy hatalmas probléma veled, amit nem tudom, hogy hogyan fogalmazzak meg finoman. Bunkó vagy. De ezt ne vedd borzalmasan rossz értelembe. A barátaid azért a barátaid, hogy veled legyenek, eljárjatok együtt, és beszélgessetek. Ha te úgy érzed, hogy neked ez az egész teher, akkor nem a megfelelõ barátaid vannak. Ha leszólod õket azért, hogy õk miket néznek és hallgatnak, akkor ne csodálkozz, hogy magányos vagy, mivel mindenkit így eltaszítasz magad mellõl. Szerintem egy kicsit a fejedben kéne rendet tenned, és értékrendet állítanod, hogy mégis mennyire fontosak neked a barátaid. Végülis csak rájuk számíthatsz ha bajban vagy. Becsüld meg õket. Attól pedig ne félj, hogy megunod a srácot. Ha az ég is neked teremtette, akkor jól kijöttök egymással. Na meg, ha elsõ pár alkalommal még nincs olyan nagy beszéd, és visszahúzódó, ne ítéld el miatta. Majd összekovácsolódtok ! Kicsit töltõdj fel önbizalommal, legyél határozott, de ebbõl az érdekes stílussal az emberekkel szemben jobban jársz ha visszeveszel, mert késöbb ebbõl problémáid is adódhatnak ! Ne értsd félre a soraimat, nem megbántani szeretnélekés sajnálom ha valami esetleg rosszul esett.
Ami az illeti teljes mértékbe érthetõ legalábbis nekem mert én is ilyen vagyok. Nekem sem volt még senkim de ami az én egyéniségem, hogy igazán nem érdekel ki mit gondol majd lesz valahogy csak ki kell várni, és nem kell keseregni :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:) még arról szeretném a véleményeteket kérni, hogy az is bunkó dolog, hogy én nem nézek ilyeneket, hogy vv, édes élet meg hasonló marhaságok, mert totális hülyeségnek tartom, és ha ezekrõl kezd el mesélni az egyik barátnõm, hogy az xy. részben mi volt, akkor inkább megkérem, hogy hagyjon az ilyenekkel? aztán még szinte õ szól le, hogy mégis mit szoktam nézni, vagy milyen zenét hallgatok, mert utálom ezeket a diszkós meg rap-es izéket, nekem ezek nem zenék. ez már sznobságnak számít? Meg bevallom, azoknak az embereknek a társaságából szinte 'menekülök', akikrõl lerí, hogy sík hülyék, már bocsi a szóért, de sajnos ez van.
Ne félj, majd változik még ez. :) Aranyos vagy, ilyen kis magányos farkatlan típus :) Kicsit én is ilyen vagyok. De azért szívesen beszélgetek emberekkel.
Még nem vagy kész!
Én meg nem vagyok ilyen. persze így is találhatsz magadnak párt, én se viselem sok ember társaságát de más emberekkel meg jól kijövök ettõl még lehet boldog életed, feltéve, ha ez nem szomorít el
Én is azt hittem nem leszek képes jól kijönni az emberekkel mert "jégcsap" vagyok, de ha megtalálod a megfelelõt az úgy is "felolvaszt", nem kell aggódnod.
Szerencséd, hogy lány vagy, mert így azért lesznek, akik majd hajtanak rád.
Én is hasonló vagyok. A hozzánk hasonló embereknek kell megtalálni egymást és akkor nem lesz ez baj.
En is ilyen vagyok :/
Jó fej lehetsz, mert én sem nézek ilyen tv-s idióta mûsorokat. Kit érdekel, hogy más ember hogyan él? Annyira hidegen hagy ez a csinált szarság a tv-ben, hogy iszonyat :) Fõnyeremény lehetsz :)

Normális az hogy szeretek gyűlölni embereket?

Legjobb válasz: attól függ kiket

attól függ kiket
Én is szeretek gyûlölni embereket! Fõleg ok nélkül... úgy a legjobb! De! szerintem ez NEM normális dolog...
A kérdező hozzászólása: szinte mindenkit a szüleimen és a rokonaim kívûl!
A kérdező hozzászólása: én NEM ok nélkül
Ha nem ok nélkül akkor az normális!
Nem normális. Én csak azokat tudom gyûlölni, akiket szeretni is tudnék. A legtöbb ember közömbös.
én is ilyen vagyok. persze vannak emberek akiket kedvelek mert rászolgálnak, de sosem szoktam tolerálni a [email protected]ékokat, akkor sem ha már igen.
A kérdező hozzászólása: Igazi temetése volt fejfával virággal és könnyekkel!
Normális. Nekünk ma egy hete kellett a cicánkat elaltatni. 10 éve élt velünk itt a a lakásban. Van egy 9 hónapos kislányunk és mióta a ababa megvan mindig egy szobába be volt zárva, nem volt egyedül, mert ott néztünk TV-t, a párom ott aludt. Szóval én már utóbbi idõben nem sokat foglalkoztam vele a gyerek miatt, de mióta nincs olyan üres a ház. Sokszor hallom , mintha nyávogna. Indulok a spájzba a kajájáért és menet közben rájövök, hogy már nincs is. Nem tudom mikor fog elmúlni az érzés, de nagyon rossz, fõleg, hogy nem természetes halált halt, hanem mi döntöttünk.
A kérdező hozzászólása: Nem rohasztottam 4 napig, hanem rongyba alufóliába zacskóba csomagoltam és kitettem.Most enyhe annyira az idõ, hogy tudtam neki gödröt ásni, mondom emberként bántam vele, ha jól tudom az embert se temetik egybõl.Még mindig várom a választ miért halhatott meg? A "Dilemám van" cimü kérdésemnél lehet látni a lényeget.
Csinálj neki virtuális sírhelyet a http://www.petmenny.hu oldalon.
Én is a napokban temettem el a 6 éves palotapincsimet. Azóta egyfolytában sírunk, és neki is, mint a többi elment kutyámnak rendszeresen gyújtunk gyertyát is.
Részvétem, sajnálom õt, de leginkább Téged. Amit nem értek viszont, hogy mi az ördögnek rohasztottad 4 napig a tetemét?
Szerintem normális, én cicámat is igy temettük volna el, ha meglenne a holtteste.Már majdnem egy éve eltûnt de még most is nagyon hiányzik, ez talán azért van mert azóta nincs új macskám-a kutyám miatt-, pedig mindig volt macskám. :S
Igen normális! Legalább is a részemrõl, aki meg mást gondol annak nincsenek érzései. Nálunk is családtagként vannak tisztelve az állatok! Én az egy éves cicámat vesztettem el és sirattam meg úgy, mint ha ember lett volna. Számomra az állatok ugyanolyan lények mint az emberek!
igen normális, mert az ember egy ilyen faj, hogy még egy háziállatot is képes családtagként szeretni
Természetesen normális! Fõleg akkor, ha már 4 éves volt. Egyrészt a háziállatok nagyon, nagyon, de nagyon betudják lopni a szívébe magukat az embernek, másrészt természetes, hogy úgy bántál vele, mint egy családtag, mint egy ember!

Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon? Ez normális? Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért? Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudják visszaadni?

Kérdés fenn

Legjobb válasz: "Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon?" Úgy, hogy rühellik a bankokat. "Ez normális?" Kinek mi. "Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért?" Annak ,aki utálja a bankopkat és nyilván azért, mert utálja a bankokat. "Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudjàk visszaadni?" Azért nem szeretik õket, mert nyúzzák az embereket, és azért vettek fel hitelt, mert sügérek voltak.

"Hogy lehet hogy helyeslik Cib banknál elkövetett robbantást a facebookon?" Úgy, hogy rühellik a bankokat. "Ez normális?" Kinek mi. "Egyáltalán kinek jut eszébe helyeselni és miért?" Annak , aki utálja a bankopkat és nyilván azért, mert utálja a bankokat. "Miért nem szeretik a bankokat ma magyarországon es miért vettek fel emberek kölcsönt ha tudjàk visszaadni?" Azért nem szeretik õket, mert nyúzzák az embereket, és azért vettek fel hitelt, mert sügérek voltak.
A bankok pofátlanul magas díjakat számítanak fel azért, mert használják az ÉN pénzemet vagy amikor szeretném kivenni az ÉN pénzemet. Normális országokban ez nem igy van.
A kérdező hozzászólása: Valakit nem szeretek vagy valamit felrobbantom?????Ez ep eszû nem teszi.Nyúzzák az embereket a bankok ez se épeszû gondolat.Az se igaz hogy máshol olcsóbban a banki szolgáltatások.Én ingyenesen vettem fel 1 éve mert olyan csomagba voltam.Most ugye megint lehet ingyen.Szóval aki meg kölcsön vész az mérlegeli nem mert ugye sok esetben pénzt kap persze amikor fizetni kell akkor meg nem tetszik akkor minek veszi fel???Én kölcsön adnék elvárnám hogy visszakapom a bank meg ebbõl el!!!Bank nélkül nem lenne fejlõdés bankok milliárdokat hozták moha ezek után meg emberek elvárják távozzanak üres zsebbel?Szerintem meg ez a lopás bank nem kényszeríti az embereket kölcsönre vállalkozásra ingatlan megvételére stb.Sõt meg pénzünk kitartására se!!!!
Látom te is sokat értesz a dolgokhoz. Szerinted mitõl lett a világválság? A bankok milliárdokat hoztak. Persze, esetleg a fedezet nélküli hiteleknek köszönhetõ. Várható volt, hogy lufi lesz és sajnos az emberek keményen át lettek verve, hogy valahol páran nagyon sokat keressenek.
A kérdező hozzászólása: Jelen esetben az van csomó hitelt adtak az embereknek ezek tények magyarországon milliárdokat és milliárdokat vesztettek.Na ehhez kepest ez a van kellemes hangulat és ázok a baromságok bankok miatt volt a válság csak bûnbakkeresés.Jelenleg még sem lett akkora válság.Amit mondasz nem igaz mert bankok nélkül bizony jelenleg magyarországon azonnal válság lenne.Ez olyan hogy szidunk valakit aki jót tett velünk tipikus esete.Merthogy meg egyszer mondom tartsd magadnál a pénzed és ennyi senki nem kérte menj kölcsönért senki nem kérte tartsd bankba a pénzed.Én azt mondom bankok magyarországon olyan embereknek adtak pénzt akik nem volt fedezetük a visszafizetésre az o hibájuk is és azoké az embereké is akik elhittek hitelkepesek120ezer forintos fizetéssel tudtak vissza kell fizetni akar többszöröset is mégis belementek.Bankok nélkül nem lenne magyarország sehol .Ez bankellenesseg vezetett szerintem oda hogy ez történhetett.Megfigyelhetõ ahol kialakul pénzügyi válság emberek kulturálatlan ész nélküli csõcselék mindennel el lehet hitetni ahol erõszak a megoldás demokracia vellenere az buta orszag.Bankellenesseg miatt 300euro és válságban magyar gazdaság .Nincs beruházás csak állami.Most is ugyan úgy bankok miatt fut a szekér nélkülük igencsak szárba lennénk meg ígyis.
Ebben mind igazad van, az emberek "sügérek" voltak és 90%-uk fölöslegesen vett fel hitelt. De egy dolgot elfelejtesz, kérdezõ: a bankoknak hatalmas befolyása van, lefizetnek politikusokat, így uzsorakamatot szedhetnek, a politika nem köti meg a kezüket. Hogy a korrupt politikusok vagy a felelõtlen bankok a hibások, az már "tyúk vagy tojás" probléma. Amúgy ha így szövegezték volna meg a devizahitel-szerzõdések elsõ oldalát, hogy: "Extrém esetben akár 40%-al is nõhet a törlesztõrészlet egyik évrõl a másikra az árfolyamváltozásból adódóan" , akkor senki se vett volna fel hitelt.
Valaki megmondaná mi az hogy sügér: Kérdezõ! te vagy nagyon hülye vagy, vagy utolérhetetlenül pofárlan, vagy csak teljességgel tájékozatlan. A bankok akkora pofátlanságot követtek el, amekkorát még senki mióta világ a világ. Mondom úgy, hogy mé még te is megértsd. 5 milliót vett fel valaki. A törlesztést fizette rendesen Pár év múlva a törlesztendõ 6 millió lett, a havi törlesztés meg majdnem a duplája. Én még ez után is el tudom hinni rólad hogy nem érted a károsult keserû szájízét.Nem tehetsz róla, mert alapból hülye vagy , de még inkább talán embertelen. ennélfogva hiába folytatnám.
Itthon az állam megsegítette a bankokat, bár lehet ez nálad kimaradt. Az pedig, hogy annyira tájékozatlan és tudatlan vagy, hogy nem tudod, hogy a bank fedezet nélkül adott milliárdokat ki, de van képed sügérnek nevezni, aki felvett hitelt. A 40 százalékos emelkedést pedig szerintem sokan még örömmel benyelnék, mert többel emelkedett

2 hónapja vagyunk házasok a feleségemmel akit nagyon szeretek. Tegnap megvolt az első nagyobb vitánk ami után azt mondta elválunk. Normális ez hogy az első után menekül az ember ahelyett hogy megbeszélnénk és megoldanánk?

Legjobb válasz: Nem kell ezt a dolgot annyira felfújni. Néha mond az ember meggondolatlanul dolgokat.Fõleg a nõk.Biztos nem gondolta komolyan. Pár nap és el lesz felejtve minden. Tessék rajta nevetni! Tudom hogy nem vicces, de szerintem nevesd ki. Hiszen azért ment hozzád mert szeret, szeretitek egymást, és néha hülyeségeket beszélünk. Az igaz hogy meg kell mindent beszélni, nem szabad elmenni egymás mellett, a végén még nem beszél senki senkivel. Az is lehet hogy azért menekül mert szégyenli amit mondott nem lehet? Próbálj beszélgetni vele. Üdv: egy feleség

ezt nagyon nehéz megítélni hogy se a vitát se a feleséged nem ismerjük. nem lehet hogy ez egy zsarolás a feleségedtöl? aki most úgy akarja a maga igazát hogy megzsarol hogy akkor elválik, pedig esze ágában sincs? lehet egy olyan személyiség aki nem bír a problémákkal szembe nézni, így inkább elfut elölük, lehet a kedeves mama annak idejény pont így tartotta sakkban a kedves papát. ha ez zsarolás akkor nagyon vigyázz mert ha most nem cselekszel jól egész életetekben ezt felhasználja, minden két hónapban majd válni akar, te meg egyböl beadod a derekad. amondó vagyok ha tényleg igazábol válni akar akkor engedd, ha nem akar akkor kétszer meggondolja mit fog legközelebb mondani. biztosítsd arrol hogy szereted, és te nem akarsz válni de mond neki ha akarja hát legyen.
Nem kell ezt a dolgot annyira felfújni. Néha mond az ember meggondolatlanul dolgokat.Fõleg a nõk.Biztos nem gondolta komolyan. Pár nap és el lesz felejtve minden. Tessék rajta nevetni! Tudom hogy nem vicces, de szerintem nevesd ki. Hiszen azért ment hozzád mert szeret, szeretitek egymást, és néha hülyeségeket beszélünk. Az igaz hogy meg kell mindent beszélni, nem szabad elmenni egymás mellett, a végén még nem beszél senki senkivel. Az is lehet hogy azért menekül mert szégyenli amit mondott nem lehet? Próbálj beszélgetni vele. Üdv: egy feleség
Szerintem, aki õszintén szereti a házastársát, az nem mond ilyet rögtön az elsõ problémánál. Még viccbõl sem! Akkor minek ment hozzád? Hogy a válással fenyegetõzhessen? Hát nem szép dolog! Esetleg még éretlen a dologhoz (már bocs)...
MINDENKÉPPEN meg kell beszélned vele! DE! Sok nõvel veszekedéskor egyszerûen nem lehet beszélni. Elönti az agyát a vörös köd, és képtelen bármivel foglalkozni a veszekedésen kívül. Úgyhogy én azt mondom, várjál 2 napot. Utána próbálj meg beszélni vele. Ha látszik rajta, hogy õ nem akar megoldást, akkor még valóban nem érett meg a házasságra. Akkor a legjobb tényleg a válás. Ha pedig sikerül, akkor beszéld meg vele azt is, hogy a jövõben beszélgetni fogtok.
Kedves Kérdezõ! Az egyik lepontozott válaszoló vagyok, aki elmesélte az ismerõsei történetét. Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgaitok, de továbbra is azt mondom, hogy ha már az elsõ veszekedésnél válással fenyegetõzik a feleséged, akkor talán tényleg jobb, ha elváltok. Nagyon szomorúnak tartom, hogy az emberek manapság borúra-derûre összeházasodnak, aztán rájönnek, hogy ez mégsem volt jó ötlet... Tartom magam az álláspontomhoz, hogy a házasság egy felbonthatatlan szövetség, de remélem, okultatok mindketten az egészbõl, és legközelebb körültekintõbben választotok párt. Sajnálom, hogy így kellett véget érnie az egésznek. :( Többi válaszoló: parancsoljatok, továbbra is le lehet pontozni a tapasztaltabbat. :P
Én azt mondom, hogy vagy nem gondolta komolyan a válást, vagy ha mégis, akkor nagyon félreismerted eddig. Nem írtad meg, hogy mi volt a vita oka, mert adott esetben erre azt lehetne mondani, hogy jogos volt a hiszti. Ennél többet így látatlanba nem tudok mondani, de tény, hogy igen szomorú az, hogy egy rossz szó miatt máris válna... Az ilyen ember egyáltalán nem érett még a házasságra, mert nem tudja, hogy ez (a szó klasszikus értelmében) egy egész életre szóló SZÖVETSÉG, amibõl nem lehet csak úgy kihátrálni! Amikor hozzád ment, megfogadta, hogy mindig melletted lesz, erre most... Szóval szerintem mindketten gondolkodjatok el azon, hogy mi lehetett az oka a hisztinek.
Kedves utolsó válaszoló! :) Egyéntõl függ minden, lelkülettõl, pszichikumtól. Mindenkinek egyéni a története. Én meggondolatlanságból szoktam mondani a férjemnek, SÕT õ is mondja hogy Elválik ha nem jót fõzök.....:) ))))) Azt tartom a legnagyobb felelõtlenségnek, ha valaki ugy házasodik össze valakivel, hogy legalább két évet nem éltek együtt!! Lakva ismeri meg az ember a másikat, minden kis hülyeségeikkel együtt. Sok párnak sajna már késõ....:(((
Nem lehet hogy õ sem gondolja komolyan, amit mondott? Ezelõtt még sosem volt nagyobb vitátok? Persze ez nem jó ha menekül, de akkor nyilván ezt sem tudod vele megbeszélni, de azért próbáld meg elmondani neki. Ha szeretitek egymást, nem lehet baj.
Kedves utolsó válaszoló! Én is feleség vagyok, de én még meggondolatlanságból sem mondanék ilyet a férjemnek. Egyébként meg egy ismerõs házaspárnál kottára ugyanez a jelenet játszódott le, mint a kérdezõéknél: hatalmas szerelem, esküvõ augusztusban, mindenki nagyon boldog. A lány szinte azonnal teherbe esett, de történt egy "kis probléma": novemberben nyolc hetesen elvetélt. Persze azonnal elkezdõdtek a veszekedések, a lány kijelentette, hogy a férje egy pancser, aki nem tud neki gyereket csinálni, így az egésznek az lett a vége, hogy a karácsonyt már külön töltötték. Januárban beadták a válást, az elsõ tárgyaláson a lány már az új pasijával jelent meg... Innentõl kezdve én már egy ilyen veszekedésre sem tudom azt mondani, hogy "nem is gondolta komolyan".
Már boccs de milyen egy hisztizsák ez uristen!!!!! Jól meg kellett volna gondolnod hogy "mit" veszel el. Pffff. Én ha faszi lennék és a helyedben lennék jól leordítottam volna a fejét. Ekkora egy hülyét... már boccs. 2 hónap után válni akar? akkor váljatok, mert ha ennyitõl kivan bukva akkor mi lesz a köv. 30-50 évben??? pfff
Én egyetlen dolgot tudok elképzelni, amiért ennyire hirtelen és következetesen válni akarnék: a tettlegesség. Ha a vita hevében megütötted, még szép hogy válni akar. Ha nem történt ilyen, akkor egyszerûen egy nagyon érzékeny lelkû nõt fogtál ki magadnak. Egyetlen dologgal vigasztalódhatsz: jobb ha most váltok el, mintha 2-3 gyermek után.
Figyeld a reakcióit. Ha többször felveti, akkor azt a problémát meg kell beszélni. De addig nem kell nagyon felfújni a dolgot, mint ahogy az elõbb mondták. És nem kell a veszekedésben és vitázgatásban partnernek lenni.
Szia!!! Remélem, azóta már sikerült megbeszélnetek!!! Mert nincs kapcsolat kisebb-nagyobb viták nélkül. Ilyenkor a legjobb picit(fél óra-óra) gondolkodási idõt hagyni a vita után, és utána már megy is a beszélgetés! Nekem bejött ez a módszer. Bízom, benne, hogy a válást csak a vita hevében mondta, és nem gondolta komolyan. De meg kell beszélni a dolgokat! Amúgy már az esküvõ elõtt is együttlaktatok?
Tényleg....Nem lehet hogy ez a veszekedés egy mondvacsinált, ürügy....ahhoz hogy kimondhassa amit akart???
kérdezö az utcsó beirásod után az a gondolat merült fel hogy a feleséged valaki más után kacsingat, vagy már egyebet is tesz. de persze ez csak egy másik ember meglátása.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, lehet bennük valami.Az volt az elsõ vitánk, ami után kijelentette hogy valami nem müködik.Sajnálatos dolog, de ma megyünk be a bíróságra beadni a válópert.Nagyon rossz érzés ez, fõleg ha az ember szereti a másikat...:(
Szia!Hallottál már az érzelmi zsarolásról?Járj utána a neten.Nekem is van ilyen tapasztalatom 2 évig éltem 1 nõvel, többször is játszott ilyet velem ez meg is ölte a kapcsolatunkat.Gyenge ember aki ilyet müvel.Gondolkodj el h mennyit jelentesz neki...Vagy csak 1 használati tárgy vagy akin uralkodnak.
attól prosti nem lehet a nõje, hacsak nem elmeroggyant beszéld meg a szitut vele ha meg tudsz bocsájtani ha nem akkor nrhéz lesz
Ne hagyd el, ne állj bosszút. Szimplán keresd fel a k*rváját és mondd meg neki, hogy semmi esélye nincsen a párodnál, mert valójában téged szeret és az a ribanc csak egy kis játékszer neki. Te pedig nõ vagy, tedd amihez értesz, focimeccs nézés közben vigyél sört meg kaját az embernek, ha pedig gyõzött a kedvenc csapata, vetkõzz és gondoskodj az eddigi legjobb éjszakájáról, hidd el egybõl rájön, hogy csak te kellesz neki. Ja és mindenképp mutass neki valami újat. Pl. egy nagyon dögös fehérnemû, valami jó új illat, amire beindul.
Ne hagyd el, ne állj bosszút. Szimplán keresd fel a k*rváját és mondd meg neki, hogy semmi esélye nincsen a párodnál, mert valójában téged szeret és az a ribanc csak egy kis játékszer neki. Te pedig nõ vagy, tedd amihez értesz, focimeccs nézés közben vigyél sört meg kaját az embernek, ha pedig gyõzött a kedvenc csapata, vetkõzz és gondoskodj az eddigi legjobb éjszakájáról, hidd el egybõl rájön, hogy csak te kellesz neki. Ja és mindenképp mutass neki valami újat. Pl. egy nagyon dögös fehérnemû, valami jó új illat, amire beindul. Nekem nem kéne többet egy pasi, mégha annyira szeretem is, miután egy lotyóba mártogatta a farkát, de ízlések és pofonok... Fõleg, hogy közös gyerek mellett dugott félre.
Akkor már csak a gyerek egészséges felnevelése érdekében sem szabadna szétmenniük. Az apanélküli lányokból lesznek általában a partiszajhák.
nem hiszem hogy ilyen kérdésre normális választ lehetne adni ami téged nem sért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!