Találatok a következő kifejezésre: Normális, hogy szeretek (304 db)

Normális? Most írtad, hogy mentálisan beteg vagy.
Milyen mentális betegséged van? Amúgy érdekes dolog, amit írsz, és talán nem is olyan ritka, mint sokan gondolnánk. Legalább így van egy kis pozitívum is a betegségben =)
A kérdező hozzászólása: Bipoláris zavarom van.
Én gyanítom, hogy nekem is olyanom van (mostanában készülök orvoshoz menni vele), és mit ne mondjak, azt a részét én is szeretem, amikor felfokozott állapotban vagyok! Soha máskor nem vagyok ennyire laza és "jó fej" - általában nagyon gátlásos vagyok és nehezen mutatom ki az érzelmeimet. Szóval szerintem nem furcsa ez egyáltalán.
Én is bipoláris vagyok - meg disszociatív is :D - és a felfokozott állapotot én is szeretem. Nem a betegséget szeretem, hanem azt az állapotot, mikor felpörget, mert olyankor minden jó. :D

Normális, hogy szeretem a testszagát?

Sőt, nagyon izgatónak találom a fiú természetes illatát. Nem büdös izzadtságszagról van szó (vagy csak én nem találom büdösnek), de nem is parfümről, hanem a testének illatáról, ami meg tud őrjíteni. Ez normális vagy valami perverziónak számít? L

Legjobb válasz: Szerintem ,,tombolnak a hormonok", ergo nálad ez teljesen normális dolog. :) L/18

Szerintem , , tombolnak a hormonok", ergo nálad ez teljesen normális dolog. :) L/18
hány éves vagy? Amúgy Ez teljesen normális BIOLÓGIAI OKA vannak ennek :D de tényleg és csak a nõk érzik ezt a hormont :)
A kérdező hozzászólása: 18, ez számít valamit? :)
Nem számít semmit de akkor az is közrejátszhat hogy benned tombolnak a hormonok
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindkét választ, akkor most megnyugodtam kicsit mert kezdtem azt hinni hogy valami nem stimmel nálam :)
Szerintem teljesen normális, engem is teljesen beindít a barátom bõrének illata :) 28/N
A testszagok alapján tudjuk ösztönösen megállapítani, hogy a kiszemelt csaj/srác genetikai állománya mennyire alkalmas vagy érdemes a sajátoddal való kombinálódására. Minél vonzóbbnak tartod az illetõ testszagát, annál egészségesebb, életre valóbb utódok fognak születni tõletek. Éppen ezért érdemes a testszag alapján IS párt választani.
én is odavagyok barátom testszagától :$ mikor hajnalban elmegy dolgozni, és felébredek, sokszor úgy tudok visszaaludni, hogy érzem az illatát az ágynemûn:) és nem izzadtságszag, vagy parfüm, csak az illata :)

Normális hogy szeretem tapogatni a melleimet?

nem vagyok leszbikus de néha olyan jó érzés a puha melleimet megfogdosni. egy barátnőmét is fogtam már meg és tetszett. ez gáz? 17l

Legjobb válasz: a fiúk is szeretik fogdozni a vesszõjüket,mégse buzák F

a fiúk is szeretik fogdozni a vesszõjüket, mégse buzák F
Én nem szeretem tapogatni a melleim. Más kérdés, hogy én férfi vagyok. De tény, hogy ideje lenne lefogyni. :D
Én is szeretem fogdosni magamat (szóval nem gáz), de ez csak kényszermegoldás, jobb lenne tapogatni a melleket és benyúlni a bugyikba :D
Én is szeretem csak úgy fogdosni. Van hogy a bugyimba is benyúlok csak úgy.. :)
Örülök, hogy tetszett(asszem). Igazából nincs miért tagadnom, akkor már miért ne nevessek magamon?:D Addig jó, amíg legalább tudatosan fel tudom fogni a hibáim. :) Egyébként meg attól, hogy valaki feltesz egy kérdést, még nyugodtan kérhet a válaszod mellé egy indoklást is.
"és szerinted miért nem? a saját testemhez csak jogom van, nem?:) " akkor most miért kérdezed...?
az a vicc hogy én is szeretem fogdosni néha-néha, meg ütögetni xd F20
Jajj de irigyellek titeket lányok :D
Maszturbálás közben gondolom normális dolog.
5# ez jó volt, szeretem ha valaki tud nevetni magán :D
ez nem normális
A kérdező hozzászólása: hehe:D de a nõi melleket biztos szereted te is:D köszönöm az eddigi válaszokat!
Én a puncimat szeretem. Van mikor csak ész nélkül benyúlok oda, és simogatom.
A kérdező hozzászólása: és szerinted miért nem? a saját testemhez csak jogom van, nem?:)
Én is szeretem fogdosni az enyémeket :D
Én a seggemet szoktam markolászni, mert jó érzés. Persze csak ha mások nem látják. Szerintem oké. 22L
Szerintem egyáltalán nem. F/20
A kérdező hozzászólása: miért ne dobhatnék fel csak úgy egy kérdést amirõl nekem is van véleményem?:D csak kíváncsi voltam különbözõ emberek különbözõ véleményére a témával kapcsolatban és nagyon örülök hogy sokan írtak!:)

Normális, hogy szeretem az extrém pornot?

Szval, 17 éves lány vagyok, normális az hogy ha ponrot nézek mondjuk, inkább extrémet, nem simát szeretem?

Legjobb válasz: Igen, az vagy ... Én sem szeretem a megszokott studio pornót, már... Inkább a kukkolós, házi, egyéb, jön be. A többi egy kaptafára megy.

Igen, az vagy ... Én sem szeretem a megszokott studio pornót, már... Inkább a kukkolós, házi, egyéb, jön be. A többi egy kaptafára megy.
normális vagy persze én is az ilyet szeretem!
Én is ezeket (: Bár kivétel a leszbis, mert arról van pár rossz tapasztalatom. A studiós, agyonretusált, mûnõs pornóktól hányok, akkor inkább amatõr. Kedvenc inkább a rape vagy a bondage, nekem az alvós túl kamuszagú :P Szóval normális vagy ((: 16L

Normális hogy szeretem a férjem, de félek az anyagi függéstől és ezért nem merek gyereket vállalni?

Tudom, hogy teljesen elfogadott hogy ha gyerekünk születik akkor 2-3 évig ? tart el, de nagyon furcsa lenne nekem. Ismerem magam, nem engedném meg ugyanazokat a dolgokat mint amiket most, mert tudnám hogy az az ? pénze.

Legjobb válasz: Én is ilyen vagyok, mint te és nekünk "becsúszott" a baba, megtartottuk. Az elején ódzokodtam attól, hogy pénzt kérjek tõle, mert a GYED nem annyi, mint a fizum és hogy már a babára is kell költeni nem volt elég. Aztán csak annyit mondott erre a férjem: Én adom most a pénzt a kapcsolatba, te meg megteremted az otthont. Az én pénzem, a miénk" Szóval azótaeltelt 2év, bár még mindig magamtól vonom meg a dolgokat, csak hogy jusson mindenre, de javult a helyzet és hónap végén már bátran kérek tõle :) Mondjuk cserébe odaadó kis feleség vagyok. Ezt tudom nyújtani cserébe ilyenkor :)

A kérdező hozzászólása: Persze, hivatalosan nem õ tart el, de nem lesz annyi bevételem mint korábban, egyedül nem tudnám eltartani magamat, miután megadtunk mindent a babának.
Én abszolút megértelek. Szerintem is a jó megoldás az, ha elõre spórolsz. Én is így vagyok vele, 21 éves korom óta nem függtem senkitõl anyagilag, nem szeretném 35 évesen újra elkezdeni...
Én is ilyen vagyok, mint te és nekünk "becsúszott" a baba, megtartottuk. Az elején ódzokodtam attól, hogy pénzt kérjek tõle, mert a GYED nem annyi, mint a fizum és hogy már a babára is kell költeni nem volt elég. Aztán csak annyit mondott erre a férjem: Én adom most a pénzt a kapcsolatba, te meg megteremted az otthont. Az én pénzem, a miénk" Szóval azótaeltelt 2év, bár még mindig magamtól vonom meg a dolgokat, csak hogy jusson mindenre, de javult a helyzet és hónap végén már bátran kérek tõle :) Mondjuk cserébe odaadó kis feleség vagyok. Ezt tudom nyújtani cserébe ilyenkor :)
Elképzelhetõnek tartod, hogy a férjed visszaélne a helyzettel? Valami ilyesmit látok a sorok között, hogy ez a valós félelmed.
Elõször is nem õ tart el! Mivel te a saját munkád után kapod a TGYÁSt, GYEDet, ebben az esetben ez a te jövedelmed. Ha tartasz a függéstõl, menjél vissza dolgozni 1-1, 5 év után (gyerektõl függ, de a legtöbb bölcsiben nagyon jó helyen vannak az ekkora gyerekek), akkor már emiatt sem kell aggódnod.
A baba egy közös dolog, közösen tartjátok el, nem te és nem õ, hanem ti.Elviekben az õ pénze a tiéd és forditva, báris házasságokban ez igy mûködik szerintem. Kérdezd meg magadtól ha vele történne valami baleset és 3évig nem tudna dolgozni te eltartanád?Felrónád neki hogy õ nem ad a kaszába pénzt? Ha gyereket akartok csapatként kell viselkednetek, nem csak az anyagiak terén hanem úgy általánosságban.
Bennem ez fel sem merült, pedig amíg dolgoztam, mindig vásároltam ezt-azt és ez most sincs másként. Párom fizetése is a közös (eredetileg enyém) számlára megy és mivel Õ nem akart kártyát, csak nekem van. Ha kell valamire pénz, veszünk ki. Azért aki a gyerekkel van otthon, az nem azért teszi, mert lusta dolgozni. Így ez engem nem érdekelt sose, mert azért én is kapok valamennyi pénzt, igaz már csak gyest, mert kislányunk elmúlt 2 éves.
Egyet jegyezz meg. Házasságban nincs olyan, hogy "Õ pénze". Minden közös. Talán innen próbáld nézni a dolgot.
Ha tudsz tegyél félre minden hónapban egy kisebb összeget, ha félsz. De amúgy nem õ tart el...hisz te ugyan úgy dolgozol, csak otthon...és kapsz gyedet/gyest, csp-t...csak max te akkor egy átmeneti idõre kevesebbet teszel a családi kasszába.
Szerintem nagyon nehezen. Az élet nagyon sok területén régi vágású vagyok, de anyagi szempontból számomra is szükség van némi függetlenségre. Házasság és jó házasság ide vagy oda, engem is feszélyez a dolog. lehet, hogy csak azért mert én magam se nagyon tartom munkának a háztartási teendõk elvégzését.
Nem kötelezõ otthon lenni gyerekkel 2-3 évig. Akkor elõbb visszamész dolgozni, vagy az egyik nagyszülõ is mehet gyesre.
De a háztartási teendõk elvégzése és egy pici baba napi 24 órás felügyelete azért 2 különbözõ dolog :) Nálunk nincs olyan, hogy akármelyikünk is kér a másiktól. Férjem számlájára utaltatjuk a fizetésünket, mindkettõnknek van hozzá bankkártyája, ha kell, veszünk le róla, este pedig szólunk a másiknak. Ha otthon van pénzünk, ugyanez.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán. Közös számlánk van, nem számoltatjuk el egymást. Csak olyan furcsa lenne hogy elfogy a gyed, de szeretnék menni kozmetikushoz vagy venni egy ruhát vagy elmenni moziba a barátnõkkel és az õ pénzét költöm.
na, ez nekem is elég kellemetlen lenne. soha nem lenne arcom shoppingolásra, vagy mozizásra kérni tõle pénzt, de ha a gyerekrõl van szó, akkor természetesnek veszem, hogy az õ pénzébõl is veszünk majd pelenkát, ételt, babaruhát. a saját kis luxusdolgaimra meg ott lesz a spórolt pénzem. a közös számla azért húzós, abba tuti nem mennék bele soha. nem lehet nyomon követni, h melyik pénz kié, nem lehet normálisan félretenni.
Nekem ez azért furcsa, mert a házasságban közös minden. Ha netán válásra is kerülne a sor, hiába van a feleség számláján mondjuk 2 milla, a férj számláján 200ezer, a vagyonmegosztásnál MINDEN megy a közösbe és tök mindegy kinek a számláján van, ki spórolta meg 50-50%-ban osztják el a felek között. Én nem is látom értelmét annak, hogy házasságban valaki külön spóroljon. Kérdezõnek: Az, hogy "elfogyott" a gyed/gyes, amit kaptál és már nem lenne mibõl költeni, csak a férjed fizetésébõl... Miért a férjeddel pont ugyanannyit kerestek most?
nálam is ugyan ez.. a sok energia, mint haszontalan! ..
Akkor azt javaslom próbáld meg az aranyközéputat, ne túl sokat, ne túl keveset, ez beválhat, de ez bármire jó lehet.
A kérdező hozzászólása: Ennyire sose voltam az. Arra gondoltam, hogy ha ezt még jobban csökkenteném, akkor biztos nagyon kevesen gondolnák azt, hogy ez már túl sok.
Ja értem, mert Te ilyen vagy?
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, mint aki mindig keresi a másikat, folyton hívogatja, stb.
Mármint mit értesz túl nyomulósnak?
Tudod azt figyeltem meg, h másnak sokkal könnyebb jó, v. más tanácsot adni a sajátommal meg nem boldogulok! ^^' Ezt hogy érted, kifejtenéd?
Lehet, hogy most ezt mondod, de aztán megismersz valakit, akiért érdemes lesz 120%-on pörögni egy kapcsolatban. :) Hidd el, voltam hasonló helyzetben mint te, aztán megismertem valakit, aki megváltoztatta az álláspontom.
A kérdező hozzászólása: De a barátnõvel járó pozitívumok meg jók lennének. :D 5: Hát igen... Viszont az is lehet, hogy elég lenne a kevesebb energia is, nem? Akkor legalább biztos nem lennék túl nyomulós.
Ez csak akkor érthetõ, ha nagyot csalódtál s az elõzõ kapcsolatodban úgymond nem térült meg. De ha jobban belegondolsz, ez csak átmeneti dolog, ha másként állsz a dolgokhoz, lehet másként látod majd. Tudom nem könnyû, de van ilyen, légy rajta túl, jobb is lehet, de ne a következõn csattanjon, amirõl nem is tehet! Mert hidd el az Neked sem lesz jobb, és kiegyensúlyozott a kapcsolatod sem.
Maradj egyedül. Akkor nem kell semmi energia, csak el ne felejts néha levegõt venni, és egész érdekes is lesz az élet. :D
nálam is így van, csak én a pasikkal vagyok így...
legyél egyedül, a nõkkel csak a baj van!
Az utólsóval egyetértek! Arany középutat kell keresni. De egyébként hogy válaszoljak: Ember függõ. Alapjában véve nem ez a normális. Alapjában ha a csaj dobott, akkor a következõ kapcsolatodnál pont azért fogsz több energiát beleadni, hogy nehogy az legyen, hogy ne elégítsd ki a vágyaid. Ha akarod, ha nem, egy kapcsolatnál pörögsz mint a motolla.

Az normális hogy szeretem őt, hiányzik de mégsem akarok képet látni róla?

Nagyon hiányzik mert 3 hete összevesztünk, azóta nem beszéltünk. Én próbáltam vele beszélni de nem hajlandó békülni, valószínűleg el is felejtett már. Meg akartam nézni a fényképeit, de az elsőnél inkább bezártam hogy "Na jó nem bírom megnézni". Pedig oda vagyok érte...Miért? Mondjuk elég mérges is vagyok rá :(

Legjobb válasz: Van ilyen, aztán 5 perc múlva meg már úgyis a képeket nézegeted.

Van ilyen, aztán 5 perc múlva meg már úgyis a képeket nézegeted.
Õ szakított vagy te?
A kérdező hozzászólása: Õ szakított velem...
En is igy vagyok!16L
Nem tudom mi lehet az oka de szerintem örülj neki! Én nagyon örülnék! Könnyebb lesz igy a felejtés. Én nem birom ki, hogy ne nézegessem kb 5 percenként sajnos igy nagyon nehéz továbblépni.. 24/L

Normális, hogy szeretem a gyermekemet, de még meg se fogant?

Nyáron diplomázok, és minimum egy évet szeretnék még dolgozni, de csak azért, hogy kapjak gyedet. Imádom, szeretem, és úgy gondolkodok Róla, mintha már élne, csak még épp nincs a pocakomba. Nagyon jó helyre születne, anyagilag megoldanánk, évek óta együtt vagyunk a párommal, tisztességes, jó ember, aki már most borítékolja a majdan születend? gyerekünknek a félre tett pénzt, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt. Csak néha elgondolkodok, hogy normális e ez... Nem vagyok e már belebolondulva ebbe, hogy tudom, hogy jön, hogy itt lesz közöttünk, de még várni kell? Tegnap este akaratlanul is elkezdtem zokogni szeretkezés után, hogy már megint ellene dolgoztunk. Nincs olyan perc, hogy ne lenne a fejemben, ne gondolnék Rá.

Legjobb válasz: * pocakomban * félretett

A kérdező hozzászólása: * pocakomban * félretett
Beteges. Egy alomkepet szeretsz, nem egy valós lényt. Nagyon nehéz lesz a gyerekednek.....
Nagyon ráfeszülsz.. vagyis túlságosan. ne görcsölj amíg nem leszel terhes élvezd az életet. sok olyan ember van aki nagyon akarta és nem jött össze mikor meg letett róla akkor sikerült, úgyhogy nyugi :)
Kicsit beteges. És valószínûleg nagyon nehezen fog így összejönni, mert nagyon ráfeszülsz a babavállalásra. Mind szép és jó, hogy már most próbáltok spórolni rá, így kell ezt tenni. De gondolj csak bele: nyáron diplomázol, még kell valami munkát is találnod, dolgozni. Ez hosszú folyamat. Te meg már egy elképzelt babát ringatsz. Mi lesz, hogy nem olyan lesz, nem úgy fog viselkedni, ahogy az álmaidban van?
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor nem is tudom, hogy mi legyen. A tanulmányaimat maximálisan elvégzem, van hobbim, stb..., szóval az idõmet eltöltöm, hogy tudnám "kiverni" a fejembõl? Élvezzük a párommal egymás társaságát, és azt se mondhatnám, hogy valami hiányzik, de mégis... Nem tudom, mindegy. Most ezt megemésztem. :) Köszönöm a hozzászólásokat. Lehet, hogy nem jövök vissza megnézni a kérdéseket, rossz szembesülni ezzel az egésszel. :)

Normális, hogy szeretem, és emiatt nem tudok lépni?

Legels? komoly kapcsolatom,minden rendben ment,aztán az els? hónap után jött a legels? pofon.

Legjobb válasz: ez komoly? hagyd ott azonnal, legközelebb a kést szúrja beléd? ezek fizikai bántalmazások, legyél nõ és hagyd ott!!!!!

ez komoly? hagyd ott azonnal, legközelebb a kést szúrja beléd? ezek fizikai bántalmazások, legyél nõ és hagyd ott!!!!!
Segíts magadon. Mért mindig másnál kell keresni a segítséget? Most tényleg nem akarok senkit sem bántani, de ennyire nehéz otthagyni a gyereket. Elõször szakítsatok aztán meg jöhet a segítség. Nem fog senki sem helyettetek szakítani.
kb ugyanez van velem is csak o nem ver veres helyett ordibal es erzelmileg bant...tudom h elkene hagynom de nem tudok lepni segitsegre van szukseged ahogy nekem is!:/
A kérdező hozzászólása: :(
Ne hagyd magad. Velem is undok kezdett lenni a barátnõm, elkezdett sz.rni mindenre, ami nekem fontos. Lehet persze, hogy beteg, de azt mondom, nem érdemes tönkretennie magát senkinek a szerelem nevében. Igaz kicsit megalázkodtam én is elõtte, mert nem akartam tökegyedül karácsonyozni. Viszont legyen az embernek tartása bakker.. Inkább legyél egyedül mint valakivel, aki csak bántani tud.. 24F
Szakíts vele minél elõbb, az ilyen vadállatokat nem lehet kiszámítani. Ne tedd tönkre az életedet. Hidd el sok rendes férfi van, akinek eszébe se jutna, hogy bántson téged. Ebben az esetben jobb, ha az eszedre hallgatsz és nem az érzelmeidre. Tudom, hogy könnyû ezt mondani, de próbáld meg, hiszen rólad van szó.
Egymáshoz illetek!!!!
Akkor folytassátok, jó szórakozást hozzá!
Ha ilyen hülyeségekért képes megverni, akkor késõbb az elsõ rendes vitánál meg fog ölni. Azért nem hagyod el, mert azt hiszed, hogy igaza van és megérdemled. Ha tényleg így gondolkodsz, akkor meg is érdemled!
Akkor hülye vagy. Ha szeretnéd az egész életed egy pszihopata mellett tölteni akkor nem sajnállak. Most komolyan attól félsz hogy nem lesz más? Lesz más! Mindig van aki mellett boldog lehetsz. Ennél nem vagy szal szakítsatok könyörgöm... Én is full normális vagyok soha az életben nem bántanék nõt még érzelmileg sem, és most nekem sincs barátnõm. Most gondolj bele lehet késõbb önygilkos leszel emiatt. Ne b*szd el az életedet... 21/F
A kérdező hozzászólása: Õ azt mondja, hogy ezeket azért kapom, mert idegesítem..
A végén megöl, menekülj !!!!!!
Undorító egy Pasast fogtál ki...:/
nincs gyerekem 19vagyok es 3eve vele.megse tudok lepni...

Az normális hogy szeretek sz*pni?

lány vagyok és még sz?z, de a mostani barátomat nagyon szeretem így kielégíteni..igaz hogy én nem tudok még elmenni ha ? nyal , gondolom nem tudom elengedni magam vagy nem is értem.

Legjobb válasz: Az élet szopás.

Az élet szopás.
40 év a CSEPEL-ben az a szopás!!!!
Most nem azért, de ha már többször leszoptad a barátodat és õ is kinyalt téged, akkor már ne tekintsd magad annyira szûznek. Az orális szex is szex. 30f
Nekem dettó ugyanez a helyzet, csak egy évvel fiatalabb vagyok nálad:D Mostani barátom se érti, hogy lehet, hogy elõtte csak egy embernek csináltam ezt és azt is csak egyszer... nekem nagyon tetszik, DE csak vele!:) Imádom hogy milyen nagy élvezetet tudok ezzel okozni neki:) Elsõre én se tudtam elmenni, hogyha nyalt, hiába csinálta jól, de a múltkor végre elengedtem magam és sikerült, õ meg vigyorgott mint a tejbetök, nagyon örült neki õ is, hogy ekkora élvezetet tudott adni nekem:)
Még benned van a reflex, csecsemõkorodból...
Én is szeretem, nincs ebben semmi rossz. 21/L
ez az egyik legnormálisabb dolog a világon, mázlista a párod!!!:)
A kérdező hozzászólása: értem, köszi nektek..ja igen a mellemet is használtam
nem gond, kívánom hogy legyen ilyen barátnõm egyszer, aki ebben találja örömét :D
nem vagy hiú :) ez nagyon is jó tulajdonság :P
Valaki szereti a szopást, valaki nem, valaki azt gondolja, normális valaki azt hogy nem.ezt te döntsd el, hogy te mit szeretel.
attól egyáltalán nem leszel "rendetlen" lány, hogy a barátodat orálisan kényezteted. attól lennél az, ha aki szembe jön kényeztetnéd. De nem errõl van szó. Teljesen normális a mai világban ez a fajta szexuális szokás. Lazíts!:)
Irígykedem a barátodra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!